.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΑΜΑ: ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

 


ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ(ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ;;;) ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!

 


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ !!!

 


ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΡΑΓΚΑ: ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ !!!

 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΧΡΥΣΟ !!!

 



Οι κεντρικές τράπεζες βλέπουν τον χρυσό ως ασφαλές καταφύγιο αποθεμάτων και πιθανότατα θα αυξήσουν τα διαθέσιμα τους στο πολύτιμο μέταλλο τους επόμενους δώδεκα μήνες, σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού (World Gold Council).

Αυτό οφείλεται κυρίως στις αυξανόμενες ανησυχίες για μια πιθανή παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, με τις κεντρικές τράπεζες στις αναδυόμενες αγορές και τις αναπτυσσόμενες οικονομίες, ή περίπου το 1/4 των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα, να υποστηρίζουν ότι σκοπεύουν να προσθέσουν περισσότερο χρυσό στα αποθέματά τους στο επόμενο 12μήνο. Το αντίστοιχο ποσοστό το 2021 ανερχόταν σε 21%.

Οι αναμενόμενες αλλαγές στο διεθνές νομισματικό σύστημα και οι ανησυχίες για αυξανόμενους οικονομικούς κινδύνους στις οικονομίες που διατηρούν αποθεματικά νομίσματα αποτελούν επίσης σημαντικούς παράγοντες, αναφέρει η έρευνα.

Σε αυτό θα πρέπει να προστεθούν, σύμφωνα με το Bloomberg, ο αυξανόμενος πληθωρισμός, η νομισματική σύσφιξη και ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία που διαταράσσει περαιτέρω τις αλυσίδες εφοδιασμού και προκαλεί γεωπολιτικές αβεβαιότητες.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!!


 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

 

ΑΥΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΟΠΛΑ: ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΑΖΟΦ ΕΚΑΝΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ !!!

 

ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!!

 


Σχεδόν ένας στους 4 συνταξιούχους και συγκεκριμένα 654.385 άτομα που αντιστοιχούν στο 26,7% του συνόλου των συνταξιούχων, ζουν με κύρια σύνταξη που δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ μεικτά. Αυτό φαίνεται για έναν ακόμη μήνα, από τα αποκαλυπτικά στοιχεία του υπουργείου Εργασίας και συγκεκριμένα από το πληροφοριακό σύστημα Ήλιος για τον Μάιο του 2022. Σύμφωνα μάλιστα με την Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ) από τα στοιχεία αυτά, φαίνεται ότι οι μνημονιακές περικοπές και το «πάγωμα» της αύξησης των συντάξεων μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 έχουν οδηγήσει σε γενικευμένη «συνταξιοδοτική φτώχεια».

Τα ίδια στοιχεία μάλιστα, καταρρίπτουν, σύμφωνα με την ΕΝΥΠΕΚΚ, ένα ακόμη επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν οι δανειστές κατά την διάρκεια των μνημονίων, προκειμένου να ληφθούν σκληρά μέτρα για τις συντάξεις: Και αυτό γιατί πλέον, το 89% των συνταξιούχων (2.183.489) έχουν ηλικία πάνω από 62 έτη. Μόνο το 9,5% των συνταξιούχων έχουν ηλικία κάτω των 60 ετών (233.764 άτομα). Να σημειωθεί μάλιστα ότι σε αυτά τα 233.764 άτομα συγκαταλέγονται χήρες/χήροι, ορφανά, ανασφάλιστοι, άτομα με αναπηρία κλπ. Η συντριπτική πλειονότητα, δηλαδή 2.183.489 συνταξιούχοι (ποσοστό 89%), έχουν ηλικία πάνω από 62 έτη.

Επίσης, από τα στοιχεία του συστήματος Ήλιος για τον μήνα Μάιο, δείχνουν ότι σχεδόν οι μισοί συνταξιούχοι (1.105.633 άτομα ή 45,1% επί του συνόλου) ζουν με κύρια σύνταξη έως 700 ευρώ μεικτά που αντιστοιχεί σε περίπου 658 ευρώ καθαρά.

Με έως 600 ευρώ μεικτά ήτοι 564 ευρώ καθαρά, ζουν 852.038 συνταξιούχοι που αντιστοιχεί στο 34,7% του συνόλου των συνταξιούχων. Οι 654.385 συνταξιούχοι (26,7%) λαμβάνουν κύρια σύνταξη έως 500 ευρώ μεικτά (470 ευρώ καθαρά).

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!

 


Ισχυρή ήταν η ελληνική παρουσία στο συνέδριο που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον, μετά από διάλειμμα δύο ετών λόγω πανδημίας. Το παρών έδωσαν ο Αλμπερτ Μπουρλά, CEO της Pfizer, ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, πρόεδρος της Τιτάν, o Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Κυριάκος Πιερακάκης, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ο Μάρκος Βερέμης, συνιδρυτής και πρόεδρος της Upstream.

Αυτά τα δύο χρόνια άλλαξαν πολλά και αυτό ήταν εμφανές στην ατζέντα, διαβάζουμε στον διεθνή Τύπο. Πίσω στο 2019 κυριαρχούσαν αισιόδοξα θέματα όπως «Τι έρχεται για την Ευρώπη;» και «Μια σταθερή στρατηγική τάξη». Φέτος… χάος και κρίσεις: «Παγκόσμιες ανακατατάξεις» και «προκλήσεις του ΝΑΤΟ» απασχόλησαν πολιτικούς, επιχειρηματίες και καθηγητές στις συζητήσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΕ !!!

 

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΚ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!

 


Το γεγονός ότι με τον πληθωρισμό στα ύψη δεν μπορούν να αντέξουν οικονομία ούτε τα νοικοκυριά αλλά ούτε και επιχειρήσεις, στηλίτευσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σχολιάζοντας τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και προειδοποίησε για εκτίναξη του ιδιωτικού χρέους.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε πως το «Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επαναφέρει την πρόταση του για μείωση σε φόρους, όπως ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και ο ΕΦΚ στα καύσιμα. Είναι ο μοναδικός τρόπος να κρατηθεί όρθια η κοινωνία σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Ακούμε τι λέει η κυβέρνηση για την ανάγκη πιστής τήρησης του προϋπολογισμού, όμως πλέον βρισκόμαστε όλοι σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Η ελπίδα για τόνωση της ελληνικής οικονομίας μέσω μίας επιτυχημένης τουριστικής περιόδου είναι υπαρκτή, όπως και το να καταλάβουν επιτέλους οι εταίροι μας στην ΕΕ ότι χρειάζονται επιπλέον μέτρα στήριξης».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο πληθωρισμός σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, με αποτέλεσμα οι πιέσεις που ασκούνται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να είναι πλέον ασφυκτικές, ενώ τα αποτελέσματα των πληθωριστικών πιέσεων είναι οι μεγάλες ανατιμήσεις σχεδόν σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ακόμα και σε βασικά αγαθά.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο πληθωρισμός ανήλθε τον Μάιο στο 11,3%, από 10,2% τον Απρίλιο. Πρόκειται για εξέλιξη που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς είχαμε δει τα σημάδια της αγοράς. Και θεωρούμε ότι για τον Ιούνιο ο πληθωρισμός μπορεί να ξεπεράσει το 12%» ανέφερε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΕΝΦΙΑ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!

 



Λήγει η προθεσμία για την άσκηση ενδικοφανών προσφυγών στις Δ.Ο.Υ. κατά των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του ΕΝΦΙΑ 2022. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έλαβαν «παραφουσκωμένα» εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου μπορούν να προσφύγουν, αρχικά, στις εφορίες και ακολούθως στην δικαιοσύνη με το επιχείρημα οτι οι αυξήσεις αυτές αντίκειται στην νομοθεσία και στο Σύνταγμα! Σύμφωνα με την νομική ερμηνεία της ΠΟΜΙΔΑ «οι ρυθμίσεις των επιβαρυντικών συντελεστών παραβιάζουν το άρθρο 4 του Συντάγματος που ορίζει ότι όλοι οι Έλληνες συμμετέχουν στα δημόσια βάρη χωρίς διακρίσεις και ανάλογα με τις δυνάμεις τους, αλλά και το άρθρο 21 για την προστασία της οικογένειας δεδομένου ότι εισάγει ρυθμίσεις βαρύτατης υπερφορολόγησης της οικογενειακής περιουσίας».

H ΠΟΜΙΔΑ έθεσε στη διάθεση των μελών της μέσα από τη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ εξειδικευμένο επεξεργάσιμο Υπόδειγμα Ενδικοφανούς Προσφυγής, με πλήρη ανάλυση της αντισυνταγματικότητας και των λόγων ακύρωσης των πράξεων Διοικητικού Προσδιορισμού του ΕΝΦΙΑ, και με λεπτομερείς περαιτέρω κατευθύνσεις.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να καταθέσουν ενδικοφανείς προσφυγές στις ΔΟΥ όπου ανήκουν προκειμένου και στη συνέχεια να ασκήσουν προσφυγές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για διεξαγωγή πιλοτικής δίκης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που θα κρίνει παρεμπιπτόντως τη συνταγματικότητα των νέων ρυθμίσεων.

Οι ενδικοφανείς προσφυγές κατά των πράξεων Διοικητικού Προσδιορισμού του νέου ΕΝΦΙΑ, όπως και εν συνεχεία οι προσφυγές στα Διοικητικά Πρωτοδικεία, ασκούνται μεμονωμένα και ατομικά από κάθε ενδιαφερόμενο.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12/06/2022 !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Για να διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ...ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

 



Η ακρίβεια αγγίζει πλέον και τις δόσεις των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες υπολογίζεται πως θα αυξηθούν «αυτόματα». Με φόντο τον πληθωρισμό που καλπάζει και κινείται εκτός ελέγχου η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ αποφάσισε έπειτα από 11 χρόνια να αναπροσαρμόσει προς τα πάνω τα βασικά επιτόκια της Κεντρικής Τράπεζας. Κάτι που επηρεάζει και όσους έχουν πάρει και αποπληρώνουν δάνεια.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Αυτή η εξέλιξη όχι μόνον καθιστά ακριβότερο το κόστος χρήματος για όσους το σκέφτονται να δανειστούν, αλλά επηρεάζει και εκείνους που ήδη έχουν πάρει δάνειο και εξυπηρετούν κανονικά τις δόσεις τους στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Έρχονται αλλεπάλληλες αυξήσεις επιτοκίων

Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επιβεβαίωσε την προαναγγελία για αύξηση επιτοκίων κατά 0,25% της μονάδας τον Ιούλιο και προχώρησε ακόμη ένα βήμα. Προετοίμασε τις αγορές για την επόμενη κίνησή της: Επιπλέον αύξηση επιτοκίων κατά 0,25 της μονάδας ή περισσότερο αν χρειαστεί τον Σεπτέμβριο και νέες αυξήσεις στη συνέχεια, ανάλογα με τα δεδομένα που θα έρχονται από το μέτωπο του πληθωρισμού.

Εις το όνομα του… πληθωρισμού, λοιπόν, η Κριστίν Λαγκάρντ έπειτα από 11 χρόνια με μια απόφασή της κάνει… ακριβότερες και τις δόσεις των δανείων. Γιατί όμως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση η πρόεδρος της ΕΚΤ; Η άνοδος των επιτοκίων επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη, καθώς κάνει πιο ακριβή τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων που θέλουν να επενδύσουν. Αυτό με τη σειρά του επηρεάζει αρνητικά την απασχόληση και την κατανάλωση. Έτσι, περιορίζεται η ζήτηση και άρα και ο πληθωρισμός.

Τι σημαίνει η αύξηση των επιτοκίων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Τι σημαίνουν όμως οι αποφάσεις της ΕΚΤ για επιχειρήσεις, νοικοκυριά και το ελληνικό Δημόσιο; Ουσιαστικά καθιστούν ακριβότερα τα νέα δάνεια και αυξάνουν τα ποσά των μηνιαίων δόσεων για όσα «παλιά» συνδέονται με κυμαινόμενο επιτόκιο.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!

 


ΚΑΛΗ Η ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ...ΤΕΛΟΣ ;;;

 



Συθέμελα ταρακουνήθηκε το παγκόσμιο ψηφιακό χωριό με το τελεσίγραφο του μεγιστάνα Ελον Μασκ προς τους εργαζομένους της Tesla. Μέσω των εταιρικών mails τούς κάλεσε να επιστρέψουν στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα, αλλιώς θα απολυθούν. «Εάν δεν εμφανιστείτε», τους διαμήνυσε, «θα υποθέσουμε ότι έχετε παραιτηθεί». Η νέα πολιτική ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις στο δικό του πλέον Twitter, όπου αρκετοί ακόλουθοί του τον κατηγόρησαν για απαρχαιωμένες αντιλήψεις. Και όντως είναι παράξενο που ο Ελον Μασκ, ο άνθρωπος που οργάνωσε την πρώτη τουριστική πτήση στο Διάστημα, μπήκε στη μηχανή του χρόνου επιστρέφοντας στη 2η Βιομηχανική Επανάσταση του 20ού αιώνα.

Ηταν απλώς μια παροδική νευρική αντίδραση ή έστειλε με αυτό τον τρόπο μήνυμα στους επιχειρηματικούς κολοσσούς να αρχίσουν να μαζεύουν τους εξ αποστάσεως εργαζομένους; Ηρθε πράγματι η ώρα για τη μαζική επιστροφή στα γραφεία μετά τη διετή επικράτηση της τηλεργασίας, η οποία με αφορμή τον COVID-19 κατέκλυσε σαν ένα ακραίο πλημμυρικό φαινόμενο τον κόσμο της εργασίας αλλάζοντας άρδην ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τις εργασιακές σχέσεις; Μπορούν οι τηλεργαζόμενοι να αλλάξουν και πάλι τον τρόπο ζωής τους όταν τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια είχαν μετατρέψει ακόμα και την ξαπλώστρα της παραλίας σε χώρο εργασίας;

Για να μην αναφερθούμε και στους πληροφορικάριους που κατάφεραν να δουλεύουν για εταιρείες του εξωτερικού με υψηλές απολαβές μένοντας στην Ελλάδα, η οποία, εκτός από τον ήλιο και τη θάλασσα, είχε τουλάχιστον μέχρι πρότινος και φθηνότερο κόστος ζωής.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΘΕΣΓΑΛΑ» !!!

 



Ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα» ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από τη Λάρισα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε όλη την Αθήνα.

Από το 2011 με ένα μοντέλο καθετοποίησης και με μία αμεσότητα στη διάθεση του προϊόντος δημιούργησε μία νέα τάση, που αγκαλιάστηκε από το καταναλωτικό κοινό.

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, φθάνοντας και στο χείλος της χρεοκοπίας, φαίνεται πως δεν μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν.

ΕΠΤΑ (7!!!) ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

15 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & SERVICERS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Με τις δικαιώσεις τους, επειδή είναι οριζόντιες, να αφορούν και όλους εσάς που αντιμετωπίζετε τα ίδια ακριβώς προβλήματα από τράπεζες, servicers και funds.
Θερμά συγχαρητήρια στους Δικηγόρους της Επιστημονικής μας Ομάδας, κκ Λεωνίδα Στάμο και Άννα Ιγνατένκο, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html


Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος και τον Πτωχευτικό Νόμο. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΜΠΑθηνών 596/2022

ΜΠΑθηνών 597/2022

ΕιρΑθηνών 458/2022

ΜΠΧανίων 147/2022

ΜΠΑθηνών 3946/2022

ΕιρΑθηνών 462/2022

ΜΠΑθηνών 3896/2022

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

 



Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ η μοριακή επιβεβαίωση και η περαιτέρω φυλογενετική ανάλυση του στελέχους που απομονώθηκε από ασθενή 59 ετών με πρόσφατο ταξίδι στην Πορτογαλία.

Η φυλογενετική ανάλυση επιβεβαίωσε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας του ΕΟΔΥ και έδειξε ότι πρόκειται για στέλεχος Monkeypox που ανήκει στον κλάδο της Δυτικής Αφρικής (West African clade), το οποίο ανιχνεύεται σε κρούσματα στην Ευρώπη & ΗΠΑ και συνήθως προκαλεί ήπια και τελικά αυτοπεριοριζόμενη νόσο.

Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σε απομόνωση στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Η επιδημιολογική διερεύνηση είναι σε εξέλιξη, όπως και η ιχνηλάτηση επαφών.

Έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κίνδυνος για το ευρύ κοινό είναι ιδιαίτερα χαμηλός και συνιστάται η τήρηση των γενικών κανόνων ατομικής υγιεινής.

Τα συμπτώματα

Από τη στιγμή που κάποιος μολυνθεί με τον ιό της ευλογιάς των πιθήκων χρειάζεται να περάσουν 5 έως 21 μέρες για να εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα (συνήθως 6 με 13 ημέρες). Αυτά μπορεί να είναι:

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ !!!

 

ΧΡΕΗ: ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!

 



Το «τρενάκι» της διαγραφής χρεών του Κ. Πηλαδάκη! Παλιά τους τέχνη κόσκινο … από τα γαϊδουράκια στην Ύδρα, μέχρι την παλιά Marfin!

Από το radar.gr

Αφού πρώτα οι συστημικές τράπεζες του «καθαρίσανε» σκανδαλωδώς τα δάνεια, (την ώρα που κυνηγάνε τον κάθε φουκαρά έλληνα πολίτη για να του βγάλουν στο σφυρί το σπίτι) με haircut πρωτοφανές και προκλητικό, μετά ήρθε η σειρά των ασφαλιστικών εισφορών, κοινώς των χρεών στον ΕΦΚΑ, ύψους 40 εκατ. ευρώ, που του τα σβήσανε μονοκονδυλιά, μαύρη νύχτα, με τροπολογία εν κρυπτώ!!!

Βλέπετε ο Κωστής Πηλαδάκης, περί ου ο λόγος, διατηρεί προφανώς το ταλέντο – χάρισμα που διαχρονικά του άνοιξε το δρόμο να κλείνει συμφωνίες!

Και να απολαμβάνει προνόμια και επιχειρηματικές επιτυχίες!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ;;; ΤΟ ΝΤΙΛ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

 



Οι τραπεζίτες και το Μέγαρο Μαξίμου (ΜΜ)

Από το mononews.gr

Αίσθηση προκάλεσε στους τραπεζικούς κύκλους το χθεσινό δημοσίευμα της Έφης Καραγεώργου, περί αρχικής άτυπης συμφωνίας Μεγάρου Μαξίμου (ΜΜ) και τραπεζών για αναστολή κλεισίματος καταστημάτων στην επαρχία, μέχρι να γίνουν οι εθνικές εκλογές.

Όπως όλα δείχνουν οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν εντός του 2022.

Το θέμα όπως είμαι σε θέση να ξέρω συζητήθηκε σε όλες τις τράπεζες.

Ήδη μια τράπεζα παραδέχεται σε κάτ’ ιδίαν συνομιλίες με τον wiseman ότι αναστέλλει όλες τις σχετικές διαδικασίες για κάποιους μήνες.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

 


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ.....ΑΠΑΤΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !!!

 


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ: ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!

 


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

 


Δήλωση της Αρετής Σκουνάκη, συνηγόρου υπεράσπισης Ηλία Σμήλιου για τη στοχοποίηση και καταδίκη των δύο μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης για δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς

Απόλυτα εναρμονισμένη με την εκφρασμένη κυβερνητική και κρατική βούληση η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλε την συνολική ποινή φυλάκισης των 10 μηνών με τριετή αναστολή σε δύο μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, για τη δράση τους σε διαμαρτυρία ενάντια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, που επρόκειτο να διενεργηθούν την 7/6/2017 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται δυστυχώς για απόφαση που δεν έλαβε καθόλου υπόψη της ούτε την ακροαματική διαδικασία, από την οποία αποδομήθηκε όλο το κατηγορητήριο, ούτε όμως και τον ίδιο το νόμο, τα απαιτούμενα στοιχεία του οποίου καθόλου δεν συνέτρεχαν στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Άλλωστε αυτό που στην πραγματικότητα εκδικάστηκε σήμερα δεν ήταν οι δύο αγωνιστές του κινήματος, αλλά η ίδια η δυνατότητα λαϊκής διεκδίκησης, η συλλογική αντίσταση και δράση, ακόμη και η ελάχιστη κοινωνικοπολιτική διαμαρτυρία.

Η στοχοποίηση και καταδίκη των δύο μελών του Συντονισμού Συλλογικοτήτων εντάσσεται στην εξελισσόμενη από καιρό επιχείρηση εκφοβισμού και φίμωσης του λαού, προκειμένου αυτός να αποδεχθεί την αντίληψη ότι η κοινωνική βαρβαρότητα είναι μονόδρομος. Κι ακόμη ότι θα πρέπει να μάθει να ζει σε συνθήκες μόνιμης οικονομικής τρομοκρατίας, μια ζωή σε δόσεις, με επιδόματα και αλλεπάλληλες ρυθμίσεις, με διακοπές παροχής βασικών αγαθών, κάποτε ακόμη και χωρίς μια στέγη, μέχρι να εμπεδώσει πλήρως και αδιαμαρτύρητα τις συνέπειες μιας οικονομικής κρίσης, που όσοι τη δημιούργησαν πλουτίζουν στο όνομά της, ενώ ο ίδιος καταστρέφεται, συνθλίβεται κι εξαθλιώνεται.

ΕΛΛΗΝΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!

 




Όταν θα εφαρμοστεί πλήρως ο νέος πτωχευτικός θα κλάψουνε μανούλες...αφού θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι και θα σε σηκώσει, επιτέλους, από τον καναπέ !!!

ΝΕΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ: ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" !!!

 


Δηλαδή ξανά με τα λεφτά σου Έλληνα, αφού εσύ διασώζεις μόνιμα το τραπεζικό σύστημα της χώρας !!!

ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

 


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

 


ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ 3 ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ALPHA BANK !!!

 



Τι μεταδίδει το euro2day.gr

Στις λεπτομέρειες αναμένεται να κριθεί η διαγωνιστική διαδικασία που «έτρεξε» η Alpha Bankγια την ανάδειξη συνεπενδυτή όσον αφορά στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση χαρτοφυλακίου με 573 ανακτηθέντα και ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα του ομίλου.

Όπως είναι γνωστό, δεσμευτικές προσφορές κατέθεσαν τρεις κοινοπραξίες: Invel-Prodea, Brook Lane-Bain και Dimand-HIG- Premia. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αποτιμούν το χαρτοφυλάκιο (σ.σ. στο σύνολό του) κοντά στα 450 εκατ. ευρώ, προβλέποντας διαφορετικά ποσοστά αγοράς πλειοψηφικού μετοχικού ποσοστού στο όχημα ειδικού σκοπού (SPV), στο οποίο θα μεταβιβαστούν/εισφερθούν τα ακίνητα.

Οι προσφορές ενέχουν, δηλαδή, ένα λογικό discount σε σχέση με το market value (περίπου 535 εκατ. ευρώ) του χαρτοφυλακίου, το οποίο πιθανώς να συρρικνωθεί, εφόσον η Alpha αποφασίσει να περιορίσει την περίμετρο του χαρτοφυλακίου στα 500-510 εκατ. ευρώ (market value). Είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις να βγαίνουν από την περίμετρο περιουσιακά στοιχεία για τα οποία προσφέρεται αισθητά υψηλότερη έκπτωση της μεσοσταθμικής.

Εφόσον οι παραπάνω πληροφορίες ισχύουν, ο διαγωνισμός θα κριθεί στα «γλυκαντικά» που ενέχουν οι προσφορές, τα οποία υπό όρους «ψηλώνουν» το τίμημα, προσφέροντας στην Αlpha Bank τη δυνατότητα να εξαλείψει, λογιστικά, τη ζημιά ή να εμφανίσει κέρδος από τη συναλλαγή.

Όπως έγραψε το Euro2day.gr, το σχήμα Prodea/Invel περιλαμβάνει στα ανταλλάγματα και μετοχές Prodea που αποτιμώνται στην εσωτερική αξία (NAV). Αν αποτιμηθούν στην τρέχουσα χρηματιστηριακή, προκύπτει υπεραξία της τάξης των 40 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η προσφορά περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την έκδοση και απόδοση στην Alpha 13,3 εκατομμυρίων μετοχών Prodea, εσωτερικής αξίας περίπου 75 εκατ. ευρώ. Το υπόλοιπο του τιμήματος θα χρηματοδοτηθεί από equity της τάξης των 75 εκατ. ευρώ και τραπεζικό δανεισμό της τάξης των 300 εκατ. ευρώ.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ: ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΛΛΟ EUROBANK !!!

 



Πάμε παρακάτω με άλλα ερωτήματα. Οι πρώτες «υποψίες» σχετικά με το ποιες τράπεζες ήθελαν να δώσουν bonus, πέφτουν σε Eurobank και Εθνική.

Αλλά, τότε μιλάμε για άλλης τάξης ζήτημα: Γιατί είναι διαφορετικό να έχει καταθέσει αίτημα η Εθνική Τράπεζα, στην οποία το ποσοστό του ΤΧΣ (του Δημοσίου δηλαδή) ανέρχεται σε 40,39% ή η Πειραιώς, όπου το Ταμείο κατέχει 27% (να θυμίσουμε ότι υπήρξε μια μετατροπή CoCos και μια ΑΜΚ με μεγάλη ζημιά για το ΤΧΣ και «αρχιτέκτονας» όλων ήταν ο Άλεξ Πατέλης) και άλλο η σχετική πρόθεση να εκδηλώθηκε από τη Eurobank, στην οποία το ποσοστό του Ταμείου περιορίζεται μόνο στο 1,4% ή την Alpha Bank με συμμετοχή του Δημοσίου κατά 9%.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 4ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΙ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ !!!

 


Με μια ρηξικέλευθη αλλά και υπεύθυνη πρόταση ο σύλλογος εργαζομένων στην Πειραιώς θέτει τη διοίκηση της τράπεζας, αλλά και τον υπουργό Εργασίας Κ. Χαζηδάκη, προ των ευθυνών τους όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών αλλά και τη διάσωση χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Κατά τη συνάντηση, ο σύλλογος ( ΣΕΥΤΠΕ) υπέβαλε επισήμως αίτημα εφαρμογής 4ήμερης εργασίας, χωρίς μείωση αποδοχών, στη μεγαλύτερη συστημική τράπεζα της χώρας.

Η πρόταση έρχεται ως απάντηση στη δραματική συρρίκνωση των δικτύων όλων των τραπεζών, που συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έχουν προγραμματίσει να κλείσουν καταστήματα και να μειώσουν το προσωπικό τους με υλοποίηση προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου. Στους σχεδιασμούς που έχουν εκπονήσει, προβλέπεται ότι θα κλείσουν συνολικά 115-120 καταστήματα, ενώ ο συνολικός αριθμός εργαζομένων στον κλάδο θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 800 άτομα.

Η μεγάλη «σφαγή» γίνεται στην Πειραιώς, που σχεδιάζει να κλείσει έως και 52 καταστήματα, μειώνοντας αναλογικά το προσωπικό του ομίλου της, που αριθμεί τώρα περίπου 8.900 εργαζόμενους. Η Eurobank σκοπεύει να βάλει λουκέτο σε 25 καταστήματα, η Εθνική σε 20 με 25 και η Alpha Bank σε 15.

4ήμερη εργασία αντί συρρίκνωσης

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, απέναντι στην επιλογή της συρρίκνωσης που προβλέπει το Business Plan 2022-25 και τη δυσαρέσκεια των τοπικών κοινωνιών από το κλείσιμο καταστημάτων και την απώλεια θέσεων εργασίας, ζητεί την εφαρμογή «ενός καινοτόμου μοντέλου 4ήμερης απασχόλησης, που μπορεί να δώσει μια νέα προοπτική, σύμφωνα με τις πρακτικές που εφαρμόζονται ήδη σε ευρωπαϊκές εταιρείες αιχμής».

ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΡΑΓΚΑ, ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ...

 



Του Γιάννη Ντάσκα

Εκπλήσσονται, λέει,όλοι με την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα.Και δηλώνουν ότι δεν ήξεραν εκεί στην κορυφή της πολιτικής,δημοσιογραφικής,δικαστικής και επιχειρηματικής ζωής με μέλη της οποίας ο μακαρίτης είχε συχνά στενούς εναγκαλισμούς.

Εναγκαλισμούς με διάφορες αφορμές.

Ακόμα και με εκείνα το…λούτρινα αρκουδάκια,τα οποία δήθεν θα του έπαιρναν τη ζωή,γιατί δήθεν υπερασπιζόταν το λαουτζίκο απέναντι στους μεγαλοκαρχαρίες του τόπου.

Ποιός δεν θυμάται τις ακραίες εκφράσεις του για την “Καμόρα της εξουσίας” και τις ονομαστικές σκληρότατες αναφορές του σε πολιτικούς;

Δεν υπάρχει τίποτα φαρισαϊκότερο…

Μας κάλεσε 3-4 φορές για συνεργασία με διευθυντική θέση κλπ

Την πρώτη πήγαμε σε μια βίλα στην Πολιτεία και νομίζαμε οτι θα βγουν από το τεράστιο ενυδρείο οι …καρχαρίες να μας φάνε πριν προλάβει να μας γλιτώσει η τότε νεαρή του σύζυγος Μαρία Καρρά.

Μια άλλη στη Βραδυνή.Μια ακόμα στο κανάλι του.Μια επιπλέον στο περιοδικό του.Κατά διαστήματα.Στις διάφορες εκπομπές του συναντούσαμε πολιτικούς όλων των βαθμίδων.

Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ.Στο περιοδικό δώσαμε 3-4 ενοχλητικές έρευνες και τις κατάπιε το σκοτάδι.

Απο πάντα ξέραμε ότι ο Τράγκας είχε το προσωνύμιο που δηλώνει χρήμα και από τότε που χειριστήκαμε προσωπικά την απομάκρυνσή του απο τον “ΕΛ.ΤΥΠΟ” ξέραμε ότι άλλος έδειχνε και άλλος ήταν.

Και το ήξεραν στις ηγεσίες.

Υστερα ο Κώστας Βαξεβάνης δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΠΕΤΕ !!!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
Εκτός ότι η ΕΤΕ έκλεψε τους δικαιούχους του ΛΕΠΕΤΕ-υπαλλήλους της, τώρα εκδίδει και διαταγές πληρωμής εναντίον τους...Μιλάμε για κανονική ΑΛΗΤΕΙΑ !!!


Νέα δικαστική επιτυχία της ΚyrowsLawOffices των Γιάννη Κυριακόπουλου και Μαίρης Σκιαδιώτη

ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ του ΛΕΠΕΤΕ

Με την πολύ πρόσφατη απόφαση υπ’αριθμ. 474/2022 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η KyrosLawOffices πέτυχε την ακύρωση διαταγής πληρωμής που εξέδωσε η ΕΤΕ σε βάρος οφειλέτη-εντολέα μας (δικαιούχου ΛΕΠΕΤΕ), καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε την ύπαρξη εκκρεμοδικίας από την προηγούμενη άσκηση αγωγής του κατά της Τράπεζας με αίτημα την αναπροσαρμογή της δανειακής σύμβασης λόγω μεταβολής των συνθηκών και αδυναμίας καταβολής με ευθύνη της τράπεζας.

Πρόκειται για μία απόφαση ιδιαιτέρως σημαντική και ελπιδοφόρα, αφού με τον τρόπο αυτό, παρέχεται ουσιαστική δικαστική προστασία στους δανειολήπτες της ΕΤΕ και συνταξιούχους της, που έχουν ήδη ασκήσει αγωγές για την αμφισβήτηση/αναπροσαρμογή των οφειλών τους.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΓΩΓΗΣ !!!

 


Δεκτή έγινε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή υπαλλήλων σε δήμο, με την οποία αιτούνταν να αναγνωριστεί ότι εκάστη εξ αυτών συνδέεται με το εναγόμενο ΝΠΔΔ με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας εντασσόμενη στο τακτικό προσωπικό του, κατόπιν αποδοχής από το εναγόμενο ΝΠΔΔ της αγωγής περί ορθού νομικού χαρακτηρισμού των εργασιακών σχέσεων των εναγουσών με αυτό (ΜΠρΑθ 459/2022).

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, το αποδεικτικό μέσο της ομολογίας διακρίνεται στη δικαστική ομολογία, δηλαδή αυτή που γίνεται προφορικά ή γραπτά ενώπιον του δικαστηρίου που δικάζει τη δίκη, και στην εξώδικη, όπως είναι αυτή που απευθύνεται σε άλλο δικαστήριο από αυτό που δικάζει ή περιέχεται σε έγγραφο που εκδίδεται από διάδικο.

Η δικαστική ομολογία, η οποία έχει υπόσταση ως αποδεικτικό μέσο όταν περιέχει πραγματικό γεγονός επιζήμιο για εκείνον που ομολογεί και ωφέλιμο για τον αντίδικο του, αναφέρεται στα πραγματικά γεγονότα που αποτελούν την ιστορική βάση της αγωγής και τα οποία αναγνωρίζονται ως αληθινά, αποτελεί πλήρη απόδειξη εναντίον εκείνου που ομολόγησε. Η ομολογία διαφέρει από την αποδοχή της αγωγής, η οποία, κατ' άρθρο 298 του ΚΠολΔ, είναι μονομερής δήλωση του εναγομένου περί του ότι αναγνωρίζει το νομικό ισχυρισμό του ενάγοντος, ήτοι τη διαγνωστέα έννομη συνέπεια, ως βάσιμη.

Συνεπώς, κατά την κρίση του δικαστηρίου, η αποδοχή διαφέρει από την ομολογία, διότι με την τελευταία αναγνωρίζονται όλα τα πραγματικά γεγονότα της ιστορικής βάσης της αγωγής ως αληθινά, ενώ με την αποδοχή αναγνωρίζεται μόνον το συμπέρασμα του δικανικού συλλογισμού, στο οποίο αναφέρεται το αίτημα της αγωγής. Αποτέλεσμα τούτου, σε περίπτωση αποδοχής, είναι να εκδίδεται απόφαση σύμφωνα με αυτή, χωρίς να προηγηθεί έρευνα της νομικής και ουσιαστικής βασιμότητας της αγωγής, ήτοι ακόμα και εάν ο εμπεριεχόμενος συλλογισμός, τον οποίο αποδέχεται ο εναγόμενος, είναι νόμω αβάσιμος, αφού ο ίδιος αναγνωρίζει την ύπαρξη της επίδικης υποχρέωσης του. Αντιθέτως, σε περίπτωση ομολογίας από τον εναγόμενο, το δικαστήριο ερευνά αυτεπαγγέλτως τόσο το παραδεκτό όσο και το νόμω βάσιμο της αγωγής, δεδομένου ότι η ομολογία καταλαμβάνει μόνον την ιστορική βάση αυτής.

Απόσπασμα απόφασης

ΤΑ 6 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ !!!

 


Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών προκαλεί πρόσθετο πρόβλημα σε όσους λαμβάνουν μια σειρά από επιδόματα, που είναι συνδεδεμένα με την ακίνητη περιουσία του δικαιούχου. Πρόκειται για έξι επιδόματα που χορηγούνται σε περίπου 300.000 πολίτες και τα οποία εφεξής, μπορεί να τα χάσουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μείωση του βιοτικού επιπέδου τους.

Τα επιδόματα αυτά είναι τα εξής:

ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΤΕΟ !!!

 


Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 53 του ν. 4663/2020 (Α΄ 30) για την ταξινόμηση μεταχειρισμένων επιβατηγών οχημάτων προερχομένων από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρείχε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προς τις Διευθύνσεις Μεταφορών της χώρας όπως επίσης και τα ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με την διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου ξεκαθαρίζεται πότε ένα εισαγόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν θα ταξινομείται ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο έλεγχο των ξένων πιστοποιητικών Τεχνικού Ελέγχου.

Να υπενθυμίσουμε πως πρώτο το Newsauto.gr είχε αποκαλύψει τη δράση εκτυπωτικών μονάδων στην Ελλάδα οι οποίες έναντι 100 ευρώ εκτύπωναν πανομοιότυπα πιστοποιητικά ΚΤΕΟ άλλων κρατών-μελών με ότι χιλιόμετρα και ημερομηνίες επιθυμούσε ο πελάτης τους!

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά το δημοσίευμα του Newsauto.gr και κατόπιν πληροφοριών εξέδωσε σχετική ερμηνευτική εγκύκλιο για την ορθή εφαρμογή της νομοθεσίας.

Ειδικότερα όπως επισημαίνεται: «Για την μη ορθή εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 53 του ν. 4663/2020 και σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ. 5233/12-01-2021 ενημερωτικού εγγράφου μας, σας υπενθυμίζουμε εκ νέου τα εξής:

Για την ταξινόμηση μεταχειρισμένων επιβατηγών οχημάτων προερχομένων από κράτη-μέλη της ΕΕ:

ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ !!!

 



Τα 120 δολάρια ανά βαρέλι, μία τιμή που βλέπαμε στιγμιαία, σε στιγμές μεγάλης κρίσης, δείχνει να «κατακτά» το πετρέλαιο και στις δύο όχθες του Ατλαντικού, ενώ οι προβλέψεις των ειδικών κάνουν πλέον λόγο ακόμα και για 140 - 150 δολάρια βραχυπρόθεσμα, με ό,τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για τις τιμές των καυσίμων. Είναι χαρακτηριστική η εκτίμηση της Goldman Sachs για 140 δολάρια το βαρέλι μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, όπως και των Moody's , που κάνουν λόγο για πολύ υψηλές τιμές ενέργειας στο προβλεπτό μέλλον.

Στις 20.30 ώρα Ελλάδας(8/6), η διαπραγμάτευση για το πετρέλαιο Brent γινόταν στα 124 δολάρια ανά βαρέλι, με άνοδο 2,43%, ενώ στο αμερικανικό χρηματιστήριο, το WTI ανέβαινε κατά 2,43%, στα 122,68 ανά βαρέλι. Σημειώνεται ότι το Brent της Βόρειας Θάλασσας, που χρησιμοποιείται κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά, σημειώνει άνοδο άνω του 68% σε ετήσια βάση - ενώ έχει φτάσει τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου μία ανάσα από τα 140 δολάρια ανά βαρέλι.

Πτωτικές τάσεις με χαμηλές συναλλαγές καταγράφονταν στην ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου, με τη MWh στα 79,4 ευρώ, οριακά ψηλότερα από την τιμή της 23ης Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από την έναρξη της εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία.

Παράλληλα, η Ρωσία εντείνει τις προσπάθειές της για ανακατανομή των εξαγωγών ενεργειακών προϊόντων. Σύμφωνα με το Reuters, η Μόσχα έχει αυξήσει κατά 20% τις φορτώσεις πετρελαιοφόρων από το λιμάνι Κοσμίνο, στα ανατολικά της χώρας (βόρειοανατολικά της Βόρειας Κορέας, απέναντι από την Ιαπωνία) προκειμένου να «εξυπηρετήσει» την ζήτηση από χώρες όπως η Κίνα και Ινδία, που συνεχίζει να αυξάνει τις παραγγελές ρωσικού πετρελαίου.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

 



Ιστορία γράφουν οι ερευνητές του φημισμένου Κέντρου «Memorial Sloan Kettering», καθώς κατάφεραν να «εξαφανίσουν» τον καρκίνο του παχέος εντέρου σε 18 ασθενείς.

Και ενώ οι κλινικές δοκιμές συνεχίζονται, το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινούν έρευνες και για άλλες συχνές και απειλητικές μορφές καρκίνου, όπως του στομάχου, του προστάτη και του παγκρέατος, με τη βάσιμη ελπίδα πως η νέα θεραπεία θα τους… σβήσει.

Πάντως, τα πρώτα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση «New England Journal of Medicine» είναι γεγονός πως καθήλωσαν την ιατρική κοινότητα. «Πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα στην ιστορία της Ογκολογίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής ερευνητής Luis Diaz, προσθέτοντας πως η ιατρική αυτή ανακάλυψη είναι η «κορυφή του παγόβουνου».

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των σημαντικών αυτών εξελίξεων, όλα ξεκίνησαν όταν οι ερευνητές χορήγησαν το φάρμακο σε 12 ασθενείς με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου ΙΙ ή ΙΙΙ (πρόκειται δηλαδή για καρκίνο που έχει εξαπλωθεί, χωρίς όμως να έχει προκαλέσει μεταστάσεις). Η θεραπεία διήρκεσε έξι μήνες, με το πρωτόκολλο να ορίζει ενδοφλέβια χορήγηση κάθε τρεις εβδομάδες.

Οι ερευνητές σε συνεντεύξεις τους παραδέχονται πως όσα διαδραματίστηκαν έκτοτε εξέπληξαν θετικά και τους ίδιους: Ολες οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλαν τους ασθενείς που συμμετείχαν στην κλινική μελέτη βγήκαν αρνητικές. Για να διαπιστώσει, δε, κανείς τα εντυπωσιακά αυτά ευρήματα αρκεί να συνυπολογίσει πως ακόμη και έπειτα από βιοψία δεν κατάφεραν να εντοπίσουν καρκινικά κύτταρα.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ !!!

 


Οποιαδήποτε συσκευή θελήσουν, αρκεί να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης και ποιότητας, θα μπορούν να επιλέξουν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή». Το πρόγραμμα επιδότησης αντικατάστασης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Για να εξασφαλίσει όμως κάποιος την επιδότηση υπάρχει μια βασική προϋπόθεση. Θα πρέπει να δώσει για ανακύκλωση παλιά συσκευή.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Αυτό θα γίνεται μέσα από μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία: Αφού υποβληθεί η αίτηση και εγκριθεί θα έρχεται ο τεχνικός να ελέγξει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά και θα αποσύρεται με έναν μοναδικό κωδικό.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσυρσης, ο δικαιούχος θα λαμβάνει ένα εκπτωτικό voucher, με το οποίο στη συνέχεια θα μπορεί να προβεί στην αγορά της καινούριας ηλεκτρικής συσκευής, κλιματιστικού, ψυγείου και καταψύκτη.

Πώς θα γίνει η υποβολή της αίτησης

Καλό θα είναι πάντως όσοι σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω- Αλλάζω Συσκευή» να ξέρουν πως δεν θα πάρουν ποτέ χρήματα στο χέρι. Η επιδότηση θα φανεί απευθείας ως έκπτωση επί της αξίας του νέου προϊόντος το οποίο θα αγοράσουν. Άλλη μία λεπτομέρεια που θα ήταν χρήσιμη να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι είναι ότι αίτηση θα μπορεί να γίνει και απευθείας στο κατάστημα.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ανοίξει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Στην πλατφόρμα θα μπορούν όλοι όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση χωρίς κατ’ αρχήν «κόφτη». Εφόσον υποβληθούν πάνω από 350.000 αιτήσεις θα γίνει ιεράρχηση των αιτήσεων με σειρά κριτηρίων κατάταξης: εισοδήματα, κοινωνικά κριτήρια (π.χ. ΑμεΑ, πολύτεκνοι κ.α.).

ΑΛΙΜΟΣ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ !!!

 



Παρελθόν θα αποτελούν πια τα βεγγαλικά και τα ζωντανά σόου στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής, σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουνίου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου. Το θέμα της ηχορύπανσης από τα μαγαζιά της παραλιακής ήταν μάλιστα το πρώτο που συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου. Όσον αφορά το ωράριο, για τις καθημερινές προς το παρόν παραμένει στις 11.

Σχετικά με το θέμα αυτό, είχε προηγηθεί η απόφαση του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη για άρση των παρατάσεων λειτουργίας της μουσικής από τα μαγαζιά της παραλιακής για μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα αυτά να κλείνουν στις 11 το βράδυ.

Η πλειοψηφία των κατοίκων του Καλαμακίου είναι υπέρ της απόφασης καθώς, σύμφωνα με τους ίδιους, το πρόβλημα της ηχορύπανσης που δημιουργείται από τα παραλιακά μαγαζιά είναι μεγάλο. Στο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησαν επίσης εκπρόσωποι των μαγαζιών που παραδέχθηκαν πως παρά το ότι είχαν κάνει συνάντηση με τον Δήμαρχο πριν την έναρξη της θερινής περιόδου, τα μέτρα δεν τηρήθηκαν. Παραδέχθηκαν δηλαδή πως η μουσική ξεπερνούσε πολλές φορές το όριο των decibel, καθώς και πως ξεκινούσαν τα βεγγαλικά μετά τα μεσάνυχτα.

«Προτιμώ να φύγω από Δήμαρχος, από το να είμαι Δήμαρχος και να κάνουν ό,τι θέλουν στην παραλία μας επιχειρηματίες ή όποιος άλλος», τόνισε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΑΝ 85.000€ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ !!!

 



Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στην Κρήτη, περιέγραψε τα όσα έζησε και πλέον οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πώς έχασε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικό του λογαριασμό…

Ένα τεράστιο χρηματικό ποσό το οποίο φτάνει τα 85.000 ευρώ έχασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ένας επιχειρηματίας στην Κρήτη και συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης βενζινάδικου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, έξω από το Ηράκλειο.

Πρόκειται για ένα ακόμα θύμα ηλεκτρονικής απάτης, από τα πολλά που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στο ΑΤ Χερσονήσου, άγνωστος τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και με το πρόσχημα παραγγελίας μεγάλης ποσότητας πετρελαίου, τον εξαπάτησε, αποσπώντας του, τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, κατάφερε να μπερδέψει τον επιχειρηματία στέλνοντας του διάφορα λινκ μέσω των οποίων υποτίθεται ότι θα γινόταν η πληρωμή της παραγγελίας. Αντ’ αυτού όμως ο απατεώνας κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων και να του αποσπάσει 85.000 ευρώ.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΩΒ ΤΟΞΙΚΕΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ !!!

 



Σε έξαρση είναι και φέτος ο πληθυσμός των μωβ μεδουσών, των οποίων το τσίμπημα επώδυνο λόγω της νευροτοξίνης που έχουν, με τους λουόμενους να πρέπει να είναι προσεκτικοί στις βουτιές τους στις ελληνικές θάλασσες.

Οι μωβ μέδουσες, η βλέννα, ο αφρός που εντοπίστηκε σε θαλάσσιες περιοχές αλλά και παραλίες έχουν προκαλέσει ανησυχία σε πολίτες και ερωτήματα κατά πόσο όλα αυτά συνδέονται με τη βλέννα του Μαρμαρά, κατά πόσο είναι επικίνδυνα και για πόσο καιρό θα διαρκέσουν.

Όπως εξηγεί ο Χρήστος Τακλής, θαλάσσιος βιολόγος και διαχειριστής του «Ελληνικού Παρατηρητηρίου Βιοπικοιλότητας»: «Στην Ελλάδα παρατηρούμε την αύξηση των μωβ μεδουσών από τον Οκτώβριο του 2020. Η Χαλκιδική είναι αρκετά επιβαρυμένη τις τελευταίες μέρες. Γεμάτος με μέδουσες είναι ο Θερμαϊκός κόλπος τις τελευταίες ημέρες και αρκετός ήταν ο κόσμος το περασμένο Σάββατο το πρωί που τις έβλεπε ενώ περπατούσε στην παλιά και νέα παραλία, στη Θεσσαλονίκη. Όμως, στην πραγματικότητα, με βάση τις καταγραφές που έχουμε για τις μωβ μέδουσες φέτος το πρόβλημα είναι έντονο σχεδόν σε όλο το Αιγαίο από Αττική έως Χαλκιδική αλλά και στα κοντινά τους νησιά- Κυκλάδες, Σποράδες, Θάσο, Σαμοθράκη.

Πληθαίνουν οι αναφορές για την εμφάνιση της μωβ τσούχτρας στον Σαρωνικό. Σύμφωνα με τους διαδραστικούς χάρτες και τις αναφορές των πολιτών έχει ήδη εντοπιστεί σε 30 σημεία του Σαρωνικού, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αλλού.

Μεταξύ άλλων έχουν εντοπιστεί στο Σούνιο, στο Λαγονήσι, στον Άγιο Δημήτριο, στην Αγία Μαρίνα, στη Βουλιαγμένη και τη Βούλα.

Επίσης αναφορές έχουν γίνει για τα Μέγαρα και την Κινέτα καθώς και για το Αγκίστρι, τη Σαλαμίνα και το Αγκίστρι.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

 


ΔΕΙΤΕ «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

 

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

 


ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΛΟΥΚΕΤΑ !!!

 


ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ...FAST TRACK ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

 


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ: ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ !!!

 


ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ !!!

 


SSL Certificates