.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

BINTEO : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! Η ΤΡΟΪΚΑ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ !!!

Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκε επιτέλους ο ρόλος του χρήσιμου αυτού ηλίθιου τύπου, που ακούει στο όνομα ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ !!!
Επικοινωνιολόγος της Τρόικα και των Δανειστών είναι ο άνθρωπος και διαφημιστής του Μνημονίου.


Αυτός είναι ο ρόλος του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ και το Μνημόνιο είναι η πραμάτεια που πουλάει !!!
Τον ξεφτίλισε στην εκπομπή του Τράγκα ο Νίκος Νικολόπουλος, ενώ ο μπαρμπα-Γιώργος διέκοψε άρον άρον για διαφημίσεις, φοβούμενος μη σκάσουν στον αέρα και άλλες αποκαλύψεις για τους σύγχρονους γερμανοστολιάδες της Τρόικα στην Ελλάδα !!!

Δείτε ΕΔΩ το Βίντεο :

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!




ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ & ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΥΠΡΟΥ !!!

TO_VIMA

ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ !!!

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ :
"" .......... Με το που θα προκηρυχτεί το δημοψήφισμα θα κλείσουν οι τράπεζες, δεν μπορώ να καταλάβω πως το λέει ο πρωθυπουργός, δείχνει άγνοια κινδύνου...............
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο λόγος που έχουν λεφτά οι τράπεζές μας και δεν έχουν κλείσει είναι γιατί μας δίνει λεφτά ο ELA.........."" !!!

Ρίξε μια ματιά ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στις δηλώσεις ΝΤΡΑΓΚΙ, για να καταλάβεις τι είναι και πως λειτουργεί ο ELA και γιατί οι τράπεζες και τα ΑΤΜ δεν πρόκειται ποτέ να κλείσουν στην Ελλάδα, ότι και να συμβεί !!!
Ακόμη και αν υπάρξει πιστωτικό γεγονός !!!
Η ΕΚΤ δεν πρόκειται να επαναλάβει ξανά το λάθος της Κύπρου !!!



Θα τα δούμε και θα τα ξανακούσουμε όλα !!!
Επανέρχεται δριμύτερη και η ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, με τη συνωμοσία του χαρτιού υγείας !!!

Ο Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ GREXIT ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ !!!

Γράφει ο Πάνος Παναγιώτου


Τέσσερεις Μύθοι Και Αλήθειες Για Το GRexit !!!

Η μόνη επίσημη νομική μελέτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με το ερώτημα αν είναι επιτρεπτή η μονομερής αποχώρηση μίας χώρας απ’ την ευρωζώνη ή την ΕΕ ή αν είναι δυνατή η αποβολή της, είναι αυτή που έλαβε χώρα το 2009 από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 

Τα πορίσματα της ήταν τα εξής :
  • Η μονομερής έξοδος είναι αδύνατη και αν ένα κράτος θέλει να πράξει μονομερώς έχει μόνο τη νομική δυνατότητα να αποχωρήσει εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και μόνο ως εκ τούτου και από την ευρωζώνη.
  • Η αποβολή ενός κράτους από την ευρωζώνη ή την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς τη θέληση του «βρίσκεται νομικά δίπλα στο αδύνατο».

panagiotou_medium

Μύθος 1ος : Το ότι οι «αγορές» δεν πουλούν σήμερα τα ομόλογα Ισπανίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ιρλανδίας όπως έκαναν το 2010 σημαίνει ότι θεωρούν αυτές τις χώρες ασφαλείς και την ευρωζώνη οχυρωμένη από το ενδεχόμενο GRexit.

Αλήθεια: Όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο δεν αντιλαμβάνονται ότι στις «αγορές» ισχύει η διάκριση μεταξύ συστημικών κεφαλαίων που συνεργάζονται με το πολιτικό σύστημα και μάλιστα πολλές φορές με υπόγειους τρόπους και των ανεξάρτητων κεφαλαίων που κερδοσκοπούν στην πλάτη του συστήματος εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες του.

ΒΙΝΤΕΟ : ΝΕΑ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Με αφορμή τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και τη συνεχιζόμενη άρνηση του Διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα να προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία στη Βουλή, ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ εξαπέλυσε εναντίον του νέους μύδρους από το βήμα της Βουλής, καλώντας παράλληλα την Κυβέρνηση να δώσει τέλος στη συνεχιζόμενη αυτή κωμωδία !!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 100 - 500 ΕΥΡΩ !!!

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΙΚ :
Ποιοι φορολογούμενοι κινδυνεύουν με πρόστιμα από 100 έως 500 ευρώ !!!





Πρόστιμα θα επιβληθούν σε όσους φορολογούμενους δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις δηλώσεις εισοδήματος.
Την επιβολή διοικητικών προστίμων ζήτησε με κατεπείγουσα εγκύκλιο από τις εφορίες η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Κατά περίπτωση η νομοθεσία προβλέπει διοικητικά πρόστιμα που κυμαίνονται από 100 έως 500 ευρώ.

Αναλυτικά η εγκύκλιος:
ΘΕΜΑ: Διαχείριση εκκρεμοτήτων φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων προηγούμενων ετών.

Σχετικά με το παραπάνω θέμα, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

1. Από την 01/01/2014 και μετά ισχύουν οι διατάξεις του ΚΦΔ (ν. 4174/2013) και συνεπώς για όσους φορολογούμενους έχουν κληθεί να προσκομίσουν παραστατικά για έλεγχο στη ΔΗΛΕΔ ή στη Δ.Ο.Υ., προκειμένου να οριστικοποιηθεί η δήλωση και δεν έχουν ανταποκριθεί, εφαρμόζονται οι διατάξεις των άρθρων 32, 37, 54 και 62 του πιο πάνω νόμου.

Συγκεκριμένα, για τις περιπτώσεις που έχουν υποβληθεί δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οικονομικών ετών 2014 και προηγούμενων ετών, αλλά δεν έχουν εκδοθεί πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου επειδή δεν προσκομίστηκαν για έλεγχο τα δικαιολογητικών που ζητήθηκαν από την Φορολογική Διοίκηση, δίδονται οι παρακάτω οδηγίες για τον χειρισμό τους:

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ !!!

Παράταση της ρύθμισης για διαγραφή προσαυξήσεων !!!
Δεκτές και οι πληρωμές μετά την λήξη της αρχικής προθεσμίας !!!



Tην παράταση κατά ένα μήνα της προθεσμίας για εφάπαξ ή τμηματική πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Ουσιαστικά, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ενεργοποιεί την τροπολογία που παρείχε τη δυνατότητα παράτασης μέχρι τις 27 Μαΐου της ρύθμισης που προβλέπει ισόποση διαγραφή προσαυξήσεων για όσους καταβάλουν προκαταβολή ίση τουλάχιστον με το δεκαπλάσιο της ελάχιστης μηνιαίας δόσης που αναλογεί στην οφειλή τους.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ;;; ΔΗΛΩΣΤΕ !!! ΠΛΗΡΩΣΤΕ !!! ΓΛΥΤΩΣΤΕ !!!

ΥΠΟΙΚ προς καταθέτες Ελβετίας :
Δηλώστε και Πληρώστε !!!




Νομοσχέδιο με το οποίο θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους φορολογικούς κατοίκους της Ελλάδας έχουν καταθέσεις στην Ελβετία, να τις δηλώσουν και να πληρώσουν κατ’ αποκοπήν φόρο, φέρνει σύντομα στη Βουλή η κυβέρνηση. Αυτό ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη και του υπουργού κατά της διαφθοράς κ. Παναγιώτης Νικολούδη με τον Ελβετό υπουργό Jacques de Watteville.

Στόχος της κυβέρνησης είναι το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο να ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις αρχές του καλοκαιριού, προκειμένου να εισρεύσει και ζεστό χρήμα στο δημόσιο ταμείο. 


Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, η συμφωνία με την ελβετική κυβέρνηση προβλέπει τα εξής:

ΝΕΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΖΗΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

Νέο δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς ζητά ο Γιάννης Αλαφούζος !!!
Για να ρίξει φρέσκο, ζεστό χρήμα, στο πηγάδι της χρεοκοπημένης επιχείρησής του !!!
 


ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 

ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟΥ !!!



Κοινό μυστικό αποτελεί στην πιάτσα ότι ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου εσχάτως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι στην επιχείρησή του υπάρχουν ζητήματα που άπτονται των ιδίων κεφαλαίων. Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, έχει δώσει εντολή να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, που επισύρουν ακόμη και την αναστολή της λειτουργίας του καναλιού. Μπροστά στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ο Γιάννης Αλαφούζος επιδιώκει να «ρίξει» ζεστό χρήμα στην ήδη υπερχρεωμένη επιχείρησή του.

Στο πλαίσιο αυτό, και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της στήλης, έχει απευθυνθεί στη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς αιτούμενος τη χορήγηση δανείου, ύψους 2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ωςεγγύηση φέρεται να προσφέρει το ήδη υποθηκευμένο (σ.σ. σε άλλη τράπεζα, για άλλο δάνειο)σκάφος που διαθέτει. Και όλα αυτά γίνονται εν αγνοία του πατριάρχη της οικογένειας, Αριστείδη Αλαφούζου, που πάντα φρόντιζε να είναι νοικοκυρεμένες οι επιχειρήσεις του. Το αίτημα προς δανειοδότηση στην Πειραιώς εκτιμάται ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αποδεκτό. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού, όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν αρχίσει να ελέγχουν τα δάνεια που έχει συνάψει ο ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ακούγεται εντόνως ότι ερευνούν συγκεκριμένη καταγγελία, που αφορά τις δανειοδοτήσεις των Μέσων του Γ. Αλαφούζου από την Εθνική Τράπεζα. Οπως φαίνεται, η περίοδος που ο γνωστός δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου μπαινόβγαινε στα γραφεία των τραπεζιτών, μεταφέροντας μεταξύ άλλων και αιτήματα του αφεντικού του, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οσον αφορά τον κ. Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Πάνο Καμμένο, έχουν αποφασίσει να ρίξουν άπλετο φως σε όλες τις δανειακές συμβάσεις που έχει συνάψει ο Γ. Αλαφούζος.

ΕΡΩΤΗΣΗ. Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι η ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με τα δάνεια των ΜΜΕ. Στην ερώτησή του, ο Αχαιός πολιτικός σημειώνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος «εντελώς προκλητικά, επικαλούμενη το υπηρεσιακό-επαγγελματικό απόρρητο, αρνήθηκε κατηγορηματικά να παράσχει στον υπουργό Οικονομικών οποιαδήποτε ουσιαστική πληροφόρηση». 


ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εκπροσωπεί το Δόγμα της Κοινής Λογικής,   που όμως έχει επικηρυχθεί και καταδιώκεται μετά μανίας επί 5 ολόκληρα χρόνια από το Δόγμα του Σοκ !!!

Τα ίδια ΜΜΕ, που από το 2008 έχουν αναλάβει την εργολαβία της καθήλωσης των πολιτών της ΕΕ στους καναπέδες, έχουν παράλληλα εξασφαλίζει και τα πανάκριβα συμβόλαια της μιντιακής εξόντωσης κάθε περίεργου, ενοχλητικού τύπου, που επιχειρεί είτε να σηκώσει όρθιους τους καθηλωμένους, είτε να σπάσει τους καναπέδες, προκειμένου να τους κάνει να σηκωθούν και να σταθούν όρθιοι, ακόμη και με το ζόρι.

Στόχος τους να γραφικοποιήσουν και να στείλουν στο περιθώριο κάθε γραμματιζούμενο οικονομολόγο με προτάσεις συστημικής διαχείρισης του ζητήματος της ελληνικής κρίσης εντός ευρώ, που υπενθυμίζουν σε ντόπιους και ξένους καλοθελητάδες ότι το ενιαίο νόμισμα είναι αμετάκλητο και μη αναστρέψιμο, με αποτέλεσμα να είναι αυτό το μεγαλύτερο όπλο μας στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, αφού το πιστωτικό γεγονός και η ελεγχόμενη χρεοκοπία εντός ευρώ αποτελούν σε μόνιμη και διαρκή βάση τον μεγαλύτερο εφιάλτη τους.

Όμως, η κοινή λογική της διαχείρισης του ζητήματος της ελληνικής κρίσης, προσκρούει στα διεθνοποιημένα ιδιωτικά συμφέροντα του νομισματικού παραλογισμού και της χρηματοπιστωτικής διαστροφής, που σήμερα εκπροσωπούνται, έναντι αδρών πολιτικών και οικονομικών ωφελημάτων, από την ολιγαρχία της σχεδόν ισόβιας πολιτικής ηγεσίας της ΕΕ, το διευθυντήριο των μανδαρίνων της στρατηγικά δαιδαλώδους και προκλητικά υψηλόμισθης ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, από την ΕΚΤ και τους μετόχους της, ήτοι τις ιδιωτικές εθνικές Κεντρικές Τράπεζες και, τέλος, από την πλειοψηφία του εθνικού πολιτικού προσωπικού των κρατών μελών της ΕΕ, που αντιλαμβάνεται την αποστολή του ως αυτής του καλού και υπάκοου υπαλληλάκου του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και του Βερολίνου.

Το λάθος του Γιάνη Βαρουφάκη ήταν ότι βοήθησε και ο ίδιος τους μιντιακούς δολοφόνους του να εκτελέσουν το συμβόλαιο που ανέλαβαν, διαχειριζόμενος εντελώς εσφαλμένα τη δημόσια εικόνα του και, συγκεκριμένα, το dress code που υιοθέτησε κατά τις θεσμικές συναντήσεις του με τους ομολόγους του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τους έκανε όλους να ασχολούνται και να στρέφουν την προσοχή της κοινής γνώμης στην εμφάνισή του, την οποία αφού καταδίκαζαν με σχετική ευκολία στα μάτια του αφελούς, συντηρητικού και δήθεν καθωσπρέπει κοινού τους, που μας αρέσει δεν μας αρέσει αποτελεί σήμερα την συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών με δικαίωμα ψήφου, στη συνέχεια την ταύτιζαν με τις απόψεις και τις προτάσεις του, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πείσουν με σχετική ευκολία τα εκατομμύρια πελατάκια του audience που επηρεάζουν ότι οι θέσεις Βαρουφάκη είναι σαν το ντύσιμό του.
Προδήλως απαράδεκτες και απορριπτέες επί τη εμφανίσει !!!

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, είναι αποδεδειγμένα πλέον το ισχυρότερο όπλο στα χέρια των δανειοληπτών, για να προστατέψουν την περιουσία και την αξιοπρέπειά τους από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ !!!

Aναγκάσαμε τις τράπεζες να σταματήσουν πλέον να εκδίδουν διαταγές πληρωμής κατά των μελών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ που συμμετέχουν στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων τους και, αντί αυτών, να καταθέτουν πλέον αναγνωριστικές αγωγές, ζητώντας να αναγνωριστούν οι απαιτήσεις τους από τους δανειολήπτες κατά κεφάλαιο και τόκους, κεφαλαιοποιούμενους και ανατοκιζόμενους, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΕΣ έτσι ότι τα υπόλοιπα των δανειακών μας συμβάσεων και των πιστωτικών μας καρτών δεν είναι ούτε ορισμένα, ούτε βέβαια, ούτε εκκαθαρισμένα !!!

Επιβεβαιώνεται η νομική βάση της Ομαδικής Αγωγής και η επιχειρηματολογία των ανακοπών, με τις οποίες ακυρώσαμε τις διαταγές πληρωμής που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα εναντίον των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!










 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Η αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος πρέπει να αποτελέσει την πρώτη δομική μεταρρύθμιση της ελληνικής οικονομίας !!!

Είναι πλέον ανέκδοτο να μιλάμε για τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα, όταν οι 4 συστημικές τράπεζες που ελέγχουν πάνω από το 90% της αγοράς, έχουν πρωτογενές έλλειμμα ρευστότητας τουλάχιστον 82 Δις, έναντι καταθέσεων συνόλου 132 Δις (62%), σχέση δανείων προς καταθέσεις 162% και κόκκινα δάνεια που ξεπερνούν το 50% του συνόλου των πιστωτικών χορηγήσεων !!!

Αν μας άκουγαν απότο 2012 και, αντί να πετάξουν 200 τουλάχιστον Δις για την άνευ αποτελέσματος διάσωση των ελληνικών τραπεζών, υιοθετούσαν την ολοκληρωμένη
πρόταση 7 σημείων του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, για τη μεταρρύθμιση και την αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, σήμερα, με πολύ μικρότερο κόστος, η Ελλάδα θα διέθετε ένα υγιές τραπεζικό σύστημα που θα μπορούσε να στηρίξει την διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης, την ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας και την χρηματοδότηση της επιστροφής στην ανάπτυξη !!!












ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Διαβάζουμε σήμερα στο Bankingnews :
Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα όπως είναι δομημένο δεν έχει μέλλον – Θέλει θεραπεία σοκ !!!

Το σημερινό μοντέλο των τραπεζών και αναφερόμαστε από πλευράς δομής και στρατηγικής οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο.
Παρακολουθώντας με απόλυτη συνέπεια το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας τις τελευταίες 6570 ημέρες ή τα τελευταία 18 χρόνια καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ουδέποτε δεν είχε βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση λόγω της δομής του και ελλείψει στρατηγικής....
Οι ελληνικές τράπεζες στην Ελλάδα είναι ασθενείς και χρειάζονται θεραπεία σοκ.
Και στο παρελθόν ειδικά το 2012, όπου βρέθηκαν με αρνητικές καθαρές θέσεις το τραπεζικό σύστημα πέρασε μια βαθύτατη κρίση.
Όμως φθάνοντας στο 2015 το πρόβλημα στις ελληνικές τράπεζες δεν μπορεί να οριστεί με όρους ρευστότητας ή όρους κεφαλαίων αλλά στρατηγικής. 


ΑΦΟΥ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΤΙΜΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Υπό τη μέχρι σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης, οποιοσδήποτε συμβιβασμός είναι αδύνατον να είναι έντιμος !!!
Και δεν μπορεί να είναι, επειδή θα αναιρέσει θεμελιώδεις πυλώνες των προεκλογικών εξαγγελιών και των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης.




Ίσως να ήρθε η ώρα να βάλουμε τη διαπραγμάτευση σε μαθηματική πλέον βάση, αφού έτσι και αλλιώς το συν (+) μπορεί να προκύψει ακόμη και ως γινόμενο του πλην επί πλην (-- Χ --) !!!

Η σημερινή Ευρώπη των Τραπεζών και των Αγορών είναι βαθειά εθισμένη στις ψευδαισθήσεις του ψευτοκαθωσπρεπισμού και της υποκρισίας, αφού αυτό βολεύει τις πολιτικές ηγεσίες των κρατών μελών, το διευθυντήριο των μανδαρίνων της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών και την εκάστοτε διοίκηση της ΕΚΤ, ώστε να μην αναλαμβάνουν ποτέ τις ευθύνες των αποτυχημένων οικονομικών, κοινωνικών και νομισματικών πολιτικών τους, όπως εν προκειμένω έγινε με τα ελληνικά τουλάχιστον μνημόνια.

Έτσι, ενώ οδήγησαν κατά κοινή ομολογία και αποδοχή την ευρωζώνη στην κατάρρευση και τη χρεοκοπία, συνεχίζουν να παραμένουν μετά μανίας προσκολημένοι στις καρέκλες τους, διεκδικώντας να είναι αυτοί οι ίδοι, οι καταστροφείς της Ευρώπης, εκείνοι που θα διαχειριστούν την κρίση που αυτοί δημιούργησαν, προκειμένου να διασφαλίσουν στα ιδιωτικά συμφέροντα που εξυπηρετούν ότι η οποιαδήποτε λύση θα επιβαρύνει τελικά τους φορολογούμενους πολίτες της γηραιάς ηπείρου.

Κλασσικό παράδειγμα η διαχείριση της ελληνικής κρίσης.

Έπενδύθηκαν επικοινωνιακά πολλά δις προκειμένου να πεισθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη ότι η γενεσιουργός αιτία της ελληνικής κρίσης δεν ήταν τραπεζική, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι ελληνικές τράπεζες χρεοκόπησαν πολύ πριν το ελληνικό δημόσιο, αφού χρειάστηκαν το πρώτο πακέτο ενίσχυσης των 28 Δις το 2008, τότε που το ελληνικό δημόσιο ήταν ακόμη αξιόχρεο και δανειζόταν από τις αγορές με γερμανικά επιτόκια.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ 29/04/2015 !!!

Ακόμη πιστεύετε ότι σταμάτησαν οι πλειστηριασμοί ;;;
Ρίξτε μια ματιά στο δελτίο πλειστηριασμών των Ειρηνοδικείων του Νομού Αττικής που είναι προγραμματισμένοι για τις 29/04/2015, και θα καταλάβετα αν σταμάτησαν ή όχι !!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !!!

Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών, για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html


ΠΗΓΗ
http://pleistiriasmoistop.blogspot.gr/2015/04/2942015.html?spref=fb

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΕ !!! ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΣτΕ: Οι φορολογούμενοι έχουν το δικαίωμα αμφισβήτησης των αντικειμενικών αξιών !!!



Η απόφαση υπ' αριθμ. 86/2015 του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνιστά μία πολύ μεγάλη νίκη των φορολογουμένων ενάντια στην ασυδοσία του Κράτους και θα αποτελέσει στο μέλλον μία πολύ σημαντική “ασπίδα”, η οποία μάλιστα θα συμβάλει στην αλλαγή ολόκληρης της φιλοσοφίας στη φορολόγηση των ακινήτων.

Η απόφαση αφορά πολίτη, κάτοικο του Παλαιού Ψυχικού, στον οποίον επιβλήθηκε Φόρος Ακίνητης Περιουσίας με βάση τις αντικειμενικές τιμές, οι οποίες όμως ήταν παράλογα υψηλές. Ο πολίτης θέλησε να έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει τις τιμές αυτές και να αναγκάσει το δημόσιο να αναλύσει τον τρόπο που αυτό προσδιόρισε την αξία του ακινήτου του, κάτι που όμως η ΔΟΥ Ψυχικού απέρριψε, αφού η αμφισβήτηση εκ μέρους του πολίτη δεν προβλεπόταν από το σχετικό νόμο του ΦΑΠ (ν. 3842/2010).

Ο πολίτης προσέφυγε στο Διοικητικό Δικαστήριο και παράλληλα προσέφυγε και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με βάση τη διαδικασία της πιλοτικής δίκης (Ν. 3900/2010), ώστε να κριθεί “το γενικότερου ενδιαφέροντος ζήτημα” κατά πόσον ο πολίτης “ο υποκείμενος σε ΦΑΠ βάσει του άρθρου 32 του νόμου 3842/2010 έχει τη δυνατότητα να αμφισβητήσει με προσφυγή του στο Διοικητικό δικαστήριο το ύψος της αντικειμενικής αξίας του βαρυνόμενου με τον επίμαχο φόρο ακινήτου του, σε αρνητική δε περίπτωση να κριθεί η συνταγματικότητα της διατάξεως αυτής”.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ;;;


Η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ παρακολουθούνστενά παρακρατικούς πράκτορες ξένων πρεσβειών που έχουν εισέλθει στη χώρα ως δήθεν λαθρομετανάστες καθώς και εγχώρια στοιχεία του υποκόσμου που βρίσκονται στις φυλακές και συνδέονται με αλβανόφωνους εγκληματίες.
Σήμερα η «Α» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το συμβόλαιο θανάτου που έχουν «αναλάβει» συγκεκριμένα κέντρα, εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πηγές μας από την ΕΥΠ, το συμβόλαιο θανάτου του πρωθυπουργού έχουν αναλάβει παρακρατικοί ξένων πρεσβειών που έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, μαζί με το μπουλούκι λαθρομεταναστών, σε συνεργασία με στοιχεία του υποκόσμου από νονούς που βρίσκονται στη φυλακή, ενώ στο κόλπο έχουν μπει και UCKάδες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης στα Δυτικά Βαλκάνια.Σύμφωνα με την πηγή μας, οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν εντοπιστεί, βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ, της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΛ.ΑΣ. και παρακολουθούνται νυχθημερόν…

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ 30ΡΗΔΩΝ !!! ΜΑΝΑ, ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ;;;

Γράφει ο Γιώργος Λαμπίρης


Η χαμένη γενιά των 30 !!!
Πέντε χρόνια μνημόνιο, τριάντα χρόνια στο εφηβικό κρεβάτι !!!



Mάνα τι μαγείρεψες σήμερα ;;;
Η περιπέτεια ενός άνεργου τριαντάρη !!!

Θα ήθελα να μη μιλήσω με αριθμούς. Ο πειρασμός είναι μεγάλος όμως. Και δεν καταφέρνω να τον αποφύγω. Γι’ αυτό και θα ξεκινήσω από το 26%. Τι είναι αυτό το 26%; Ένα ποσοστό θα πείτε… Tο ποσοστό αυτό «απένειμε» στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Στατιστικής, γνωστή ως Eurostat. Και αναφέρεται στην ανεργία στην Ελλάδα για τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τελειώνοντας όμως γρήγορα με τους αριθμούς ας πάμε σε πρόσωπα και πράγματα. Σχετικά πρόσφατα, κάποιοι φίλοι έμειναν χωρίς δουλειά. Στο βωμό των διαρκώς αναγγελλόμενων και καθ’ όλα… σωτήριων μεταρρυθμίσεων μέσω των μνημονίων, τα συγκεκριμένα άτομα άρχισαν όπως ήταν φυσιολογικό, να αναζητούν δουλειά.
O πρώτος της σειράς πήγε μία ωραία πρωία να αναζητήσει την τύχη του. Έφτασε σε ένα ωραίο, ευυπόληπτο γραφείο, με μεγάλα φωτεινά παράθυρα. Μετά την απαραίτητη αναμονή, η καλλίπυγος νεαρά που βρισκόταν στο γκισέ σήκωσε το τηλέφωνο για μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως μετά του ανήγγειλε: «Κύριε Μαρτόπουλε, ο κύριος Σαρωνίτης σας περιμένει».

Με το που έκλεισε την πόρτα πίσω του και έριξε μπροστά του το βλέμμα, αντίκρισε το εργασιακό του μέλλον. Το υποψήφιο αφεντικό του, τον περίμενε χαμογελαστό, έτοιμο να του προσφέρει την εργασία που εκείνος τόσο αποζητούσε.
«Κοίτα να δεις, Κώστα» ξεκίνησε ο διευθυντής… «Μπορώ να σε αποκαλώ με το μικρό σου όνομα, έτσι δεν είναι;»
«Μα και βέβαια, κανένα πρόβλημα, ευχαρίστως», απάντησε ο υποψήφιος εργαζόμενος.
«Τα πράγματα έχουν ως εξής», ανταπάντησε ο διευθυντής, και συνέχισε: «Προς το παρόν, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σου δώσω 350 ευρώ. Από αυτά θα παρακρατείται ο φόρος και τα υπόλοιπα θα σου μένουν στο χέρι».
«Μάλιστα…», ψέλλισε ο νεαρός.
«Μπλοκάκι έχεις;», συνέχισε…
«Ναι, έχω από την προηγούμενη δουλειά», ακολούθησε η απάντηση.
«Πολύ ωραία λοιπόν. Θα δουλεύεις οκτάωρο και αν χρειαστεί, ένα με δύο Σαββατοκύριακα το μήνα», συνέχισε ο άνδρας που καθόταν πίσω από το επιβλητικό γραφείο.
«Και…», πήγε να πει δυο λέξεις ο νεαρός, αλλά το μετάνιωσε. Αμέσως σκέφτηκε: «Δηλαδή αν τα μεικτά είναι 350 ευρώ, πληρώνω τα έξοδα ασφάλισής μου στο ΤΕΒΕ κάθε δίμηνο που είναι 220 ευρώ, και προσθέσω τα μεταφορικά, τι μένει;»
Δευτερόλεπτα μετά αποχαιρετούσε τον διευθυντή, με ειλικρινή ευγνωμοσύνη για το χρόνο που μόλις του είχε αφιερώσει και λίγη ώρα αργότερα βρισκόταν έξω από τα πολυτελή γραφεία για να πάρει το δρόμο της επιστροφής.
Ήδη μέσα του ήξερε. «Θα περιμένω κι αυτό το μήνα και μετά βλέπουμε. Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα κάτσει».

Σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε το γνώριμο αριθμό. Από την άλλη άκρη της γραμμής μια γνωστή φωνή απάντησε: «Ναι….;».
«Έλα μάνα, τι μαγείρεψες;», η πρώτη ερώτηση.
«Το αγαπημένο σου φαγητό καμάρι μου. Με τη δουλειά όλα καλά;», εκείνη.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ !!! 250.000 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!

Στις 250.000 ετησίως οι καταγγελίες δανείων από πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια !!!
Δραματική η κατάσταση των δανειοληπτών, με τους πλειστηριασμούς 1ης και κύριας κατοικίας να έχουν απελευθερωθεί από 01/01/2015 και την ΕΚΤ να απαγορεύει στην κυβέρνηση να τη νομοθετήσει !!!



Παράλληλα, ξανά λόγω ΕΚΤ, πηγαίνει πίσω η νομοθετική ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια !!!
Μοναδική προστασία των δανειοληπτών κατά της αυθαιρεσίας του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Κατά 200.000 έως 250.000 περίπου τον χρόνο αυξάνονται οι καταγγελίες δανείων από οφειλές σε πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια, παρά το γεγονός ότι οι ρυθμίσεις και οι αναδιαρθρώσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει οι τράπεζες αγγίζουν το 1 εκατομμύριο.

Το 2014 υπήρξε η μοναδική χρονιά κατά την τελευταία πενταετία που οι καταγγελίες δανείων υποχώρησαν στα επίπεδα προ κρίσης και περιορίστηκαν στις 130.000 περίπου, όσες δηλαδή ήταν και τη διετία 2007-2008. Τα στοιχεία για την εξέλιξη των καταγγελιών δανείων που φέρνει στη δημοσιότητα η «Κ», επιβεβαιώνουν την τάση εκτόνωσης του ρυθμού δημιουργίας νέων επισφαλειών που καταγράφηκε το 2014. Η τάση αυτή ανακόπηκε το πρώτο τρίμηνο του 2015 και αναμένεται να επιδεινωθεί τα επόμενα τρίμηνα, εάν η οικονομία κατρακυλήσει εκ νέου σε ύφεση.

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ !!! ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ 1 ΕΥΡΩ & 40 ΛΕΠΤΑ (1,40) !!!

Αυτό είναι το ισπανικό θαύμα του Μνημονίου, που οι επιτήδιοι των δανειστών και του πολιτικού συστήματος ήθελαν με κάθε μέσο και τρόπο να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα, αλλά τους χάλασαν τα σχέδια οι εκλογές της 25/01/2015 !!!




ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 1 ΔΙΣ ΤΟ 2009 !!!
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ 1,40 ΕΥΡΩ ΤΟ 2015 !!!


Αεροδρόμιο στην Ισπανία αναζητά το νέο του ιδιοκτήτη που θα πληρώσει το ευκαταφρόνητο ποσό των 1 ευρώ και 40 λεπτά, προκειμένου να το αποκτήσει

Κι όμως δεν πρόκειται περί λάθους αλλά για την πραγματικότητα. Το αεροδρόμιο "Ciudad" στην Ισπανία περιμένει το νέο του ιδιοκτήτη που το μόνο που θα χρειαστεί για να το αποκτήσει είναι το εξευτελιστικό ποσό των 1 ευρώ και 40 λεπτά.
SSL Certificates