.

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; 265 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1991-2010 !!!

ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΤΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΩΝ
Στα 85 δις ευρώ φτάνει το μαύρο χρήμα σύμφωνα με τον Υπ.Υγείας !!!


Ὑπέρ-Δαπάνη φαρμάκων

Δαπάνη φαρμάκων, 1991-2010, 265 δισεκατομμύρια€

ΒΡΕΘΗΚΕ «ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ;;;

ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
Σύμφωνα με την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη, βρέθηκε άνθρωπος που θέλει να πληρώσει την εγγύηση του Άκη Τσοχατζόπουλου ώστε να αποφυλακισθεί !!!



«Ανοίγει», όπως φαίνεται, ο δρόμος της αποφυλάκισης για του Άκη Τζοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξή της στον Alpha, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, βρέθηκε αυτός που προσφέρθηκε να καταβάλλει την εγγύηση των 200 χιλιάδων ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ "Ε-ΤV" : TO ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ AGB-NIELSEN !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ" ΣΤΟ "Ε-TV"
Κινήθηκε με το αυτόφωρο η διαδικασία της σύλληψης των υπευθύνων της εταιρείας AGB-NIELSEN, με τις κατηγορίες για μονοπωλιακές πρακτικές και χειραγώγηση της τηλεοπτικής διαφημιστικής αγοράς, αφού η εκ προθέσεως διαφθορά και η απατηλή έκδοση μετρήσεων τηλεθέασης προς όφελος ορισμένων τηλεοπτικών μέσων, έναντι άλλων, στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης σε κακουργηματικό βαθμό, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της απάτης σε βάρος του Δημοσίου, όταν πρόκειται για Κρατική Διαφήμιση !!!

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΕΠΙ !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ
Για το σκάνδαλο της ΑΕΠΙ κλικ εδώ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/52000.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_80.html




Έρευνες πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία στο σπίτι του Διευθυντή της ΑΕΠΙ, (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) μετά τις αποκαλύψεις που έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΑΖΕΙ Η ΑΑΔΕ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Ποιες αποδείξεις «χτίζουν» το αφορολόγητο και ποιες εξαιρούνται !!!




Οριστικό τέλος στο «χαρτοβασίλειο» των αποδείξεων βάζει με απόφασή του ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου των πληρωμών με πλαστικό χρήμα.

Με την απόφαση ορίζονται τα εξής:

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...ΛΟΓΩ C4I !!!

ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 260.000.000 ΕΥΡΩ...ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ
Και όχι μόνο αυτό, αλλά η SAIC διεκδικεί στα διεθνή δικαστήρια αποζημιώσεις ως θύμα και όχι ως θύτης !!!




Οι ολυμπιακοί τελείωσαν πριν 13 χρόνια όμως ακόμη φαίνεται ότι τους πληρώνουμε... Μάλιστα σύμφωνα με απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου το Δημόσιο οφείλει στην εταιρεία SAIC για το περιβόητο σύστημα ασφαλείας C4I 40 εκατομμύρια ευρώ και πλέον απειλείται με κατασχέσεις.

Τον Ιούλιο του 2013 το Δημόσιο είχε καταδικαστεί για τη μη καταβολή του υπολοίπου της οφειλής του προς την εταιρεία και τελικά το αμερικανικό δικαστήριο επέβαλε την άμεση καταβολή των χρημάτων.


ΧΑΡΑΤΣΙ & ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΠΑΝΗΣ !!!


ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΛΟΥΚΕΤΟ ;;; ΚΟΡΑΚΙΑ ;;; Ή ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΑΤΖΙΜΑΣ» 1L
Με αριθμούς παρτίδας : LOT 2140116Α με ανάλωση πριν από : 30/01/2018 και LOT 3230116Α με ανάλωση πριν από: 30/04/2018 !!!



Ως «ακατάλληλο» κρίθηκε από τον Ε.Φ.Ε.Τ. ελαιόλαδο από την Κρήτη το οποίο αμέσως ανακλήθηκε.

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προχώρησε άμεσα στην ανάκληση δύο παρτίδων ελαιολάδου που φέρει την ονομασία «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Λατζιμάς», συσκευασίας 1L, με αριθμούς παρτίδας : LOT 2140116Α με ανάλωση πριν από : 30/01/2018 και LOT 3230116Α με ανάλωση πριν από: 30/04/2018 αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία και στη συνέχεια εξέταση.
Σημειώνεται ότι τα προϊόντα τυποποιούνται από την επιχείρηση «Λατζιμάς Α.Ε.» (EL 40 043) η οποία έχει έδρα το Πάνορμο Ρεθύμνου Κρήτης.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: 108 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ PETROBRAS !!!

ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ 9 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Πολιτικοί πρώτης γραμμής, ανάμεσά τους δεκάδες βουλευτές και γερουσιαστές, φιγουράρουν στον κατάλογο !!!



Το σκάνδαλο της βραζιλιάνικης δημόσιας επιχείρησης πετρελαίου Petrobras συντάραξε ακόμη περισσότερο το πολιτικό σκηνικό της χώρας χθες, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε το πράσινο φως για να αρχίσουν έρευνες σε βάρος εννέα υπουργών της κυβέρνησης του συντηρητικού προέδρου Μισέλ Τέμερ.


Η απόφαση αποτελεί πολιτική βόμβα: 108 πολιτικοί πρώτης γραμμής, ανάμεσά τους δεκάδες βουλευτές και γερουσιαστές, φιγουράρουν στον κατάλογο των προσώπων που απολαύουν ασυλία, την οποία κατήρτισε ο Έντισον Φακίν, δικαστής του Ομοσπονδιακού Ανώτατου Δικαστηρίου (STF).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!


ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ FRAPORT !!!


ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ;;;

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Περίεργες διαρροές σχετικά με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής !!!



Κύκλοι που πρόσκεινται στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας διαρρέουν σχετικά με την υπόθεση πώλησης της θυγατρικής της, της Εθνικής Ασφαλιστικής πολύ περίεργα πράγματα που δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Συγκεκριμένα την ώρα που έχουν κατατεθεί δεσμευτικές προσφορές διαρρέεται ότι α) σκέφτονται να αλλάξουν το προς πώληση ποσοστό από 75% σε 100% και β) ότι η πώληση θα συσχετιστεί με το συμβόλαιο bancassurance, δηλαδή το συμβόλαιο για την πώληση από την Εθνική Τράπεζα τραπεζοασφαλιστικών προϊοντων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Κι όμως, οι υποψήφιοι αγοραστές δεν ειδοποιήθηκαν σχετικώς ενώ το συμβόλαιο σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνεται στις προσφορές.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 3η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ CORRIERE DELLA SERA 
Πάνω από το 60% τις τιμής είναι φόροι !!!



Στα ύψη ανεβάζουν οι φόροι την τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα. Η χώρα μας έχει την τρίτη πιο ακριβή βενζίνη μεταξύ 29 χωρών (των 28 της ΕΕ και της Ελβετίας), σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera, το οποίο επικαλείται στοιχεία της Ε.Ε. (Μάρτιος 2017).

Όπως σημειώνεται, το κόστος της βενζίνης στη χώρα μας διαμορφώνεται σε 75,8 ευρώ για 50 λίτρα βενζίνης (1,516 ευρώ το λίτρο). Από αυτό το ποσό, τα 50,2 ευρώ αντιστοιχούν σε φόρους και τα υπόλοιπα 25,6 ευρώ σε καθαρή ύλη.

ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ: ΜΟΛΙΣ 1 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!

ΜΟΛΙΣ 1 ΣΤΑ 10 ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ
Χαμηλή η εισπραξιμότητα των εισφορών παρά τις παρατάσεις !!!


“Μεγάλη” Πέμπτη αύριο, όχι μόνο στα ημερολόγια, αλλά και στον… ΕΦΚΑ, καθώς η αυριανή μέρα είναι η τελευταία για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του Φεβρουαρίου, αφού εκπνέει η παράταση που είχε δοθεί από το υπουργείο Εργασίας. Και αν δε συμβεί κάτι το εξωφρενικό, τα έσοδα από τις ασφαλιστικές εισφορές θα είναι (πολύ) χαμηλότερα των προσδοκιών, ειδικά σε ό,τι αφορά τα “μπλοκάκια”…

Ήδη από τις εισφορές του Ιανουαρίου έχουν εισπραχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ, έναντι στόχου για έσοδα της τάξεως των 270 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή, η εισπραξιμότητα των ασφαλιστικών εισφορών του Ιανουαρίου κυμαίνεται γύρω στο 66%, ποσοστό που ασφαλώς δεν είναι και για να… πανηγυρίζει κανείς.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ;;;

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ CAPITAL CONTROLS !!!



Ήταν Δεκέμβριος του 1941, όταν επεβλήθησαν περιορισμοί στην κίνηση Κεφαλαίων !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΦΕΚ :


Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 FUNDS ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Έντονη κινητικότητα παρατηρείται από funds που ενδιαφέρονται να αγοράσουν δάνεια βιώσιμων μεν, πλην όμως υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, καθώς και δάνεια ιδιωτών.
Οι fund managers βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με στελέχη των ελληνικών τραπεζών, ώστε να έχουν μία καλή εικόνα των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων, αλλά και των προοπτικών των εταιρειών -κατά πόσο δηλαδή είναι βιώσιμες- , που είναι «φορτωμένες» με καθυστερούμενες οφειλές.

Περισσότερα από 10 funds βρίσκονται στην …ουρά διεκδικώντας άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, που θα τους επιτρέψει να δραστηριοποιηθούν στην αγορά της διαχείρισης των καθυστερούμενων οφειλών, ώστε μόλις ολοκληρωθεί το νέο θεσμικό πλαίσιο να είναι σε θέση μάχης….

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ !!!

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Τη δυνατότητα σε χιλιάδες φορολογούμενους που έχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματά τους, καταθέτοντας στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. τις πινακίδες κυκλοφορίας, να τα επανακυκλοφορήσουν εντός του 2017 για χρονικά διαστήματα από 1 μήνα έως και 8,5 μήνες (όσους περίπου απομένουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους), καταβάλλοντας μέρος μόνο των ετησίων τελών κυκλοφορίας προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών !!!




Τα ποσά που θα μπορούν να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αντιστοιχούν σε χρονικά διαστήματα μεγαλύτερα αυτών στα οποία επιθυμούν να κυκλοφορήσουν τα οχήματά τους. Για παράδειγμα, όποιοι θέλουν να άρουν την ακινησία και να επανακυκλοφορήσουν τα οχήματά τους μόνο για ένα μήνα μέσα στο 2017 θα κληθούν να καταβάλουν τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε 2 μήνες! Όσοι θελήσουν να επανακυκλοφορήσουν τα οχήματά τους για 3 μήνες μέσα στο τρέχον έτος θα κληθούν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε 4 μήνες, ενώ όσοι προτιμήσουν να κινήσουν τα οχήματά τους για το υπόλοιπο διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα πρέπει να πληρώσουν τα τέλη που αναλογούν στο διάστημα αυτό προσαυξημένα κατά τα 2/12 των ετησίων τελών κυκλοφορίας!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ...Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ !!!


ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ
Αλλά όταν έχεις καλομάθει στο πάρτι και στην ασυδοσία...σου κακοφαίνεται !!!



ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 1,2 ΔΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ FRAPORT !!!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ
Αντίστοιχες ρυθμίσεις είχαν γίνει και για τη Hochtief στο Ελ.Βενιζέλος...και άφησε απλήρωτους φόρους και τέλη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Fraport: Με εγγυήσεις από το Δημόσιο δίνουν το 1,2 δισ. ευρώ στο ΤΑΙΠΕΔ

Το έλλειμμα εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει η απαίτηση της Γερμανικής Fraport να προστατεύσει την επένδυσή της έναντι κάθε κινδύνου στην χώρα μας, ζητώντας «ρήτρα προστασίας ξένων επενδύσεων». Ουσιαστικά, οι Γερμανοί δείχνοντας το δρόμο και σε άλλους, απαίτησαν από την κυβέρνηση τα κεφάλαιά τους να υπόκειται σε ειδικό καθεστώς προστασίας, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση Grexit, κουρέματος ή άλλων δυσμενών οικονομικών συνθηκών, δεν κινδυνεύουν.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ: ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ & ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!


ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 50.000 ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Σαφάρι, δήθεν για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών έχουν ξεκινήσει οι τράπεζες και παράλληλα έχουν σταλεί τα πρώτα εξώδικα με τα οποία ζητούν το σύνολο της οφειλής, ιδίως σε δανειολήπτες που δεν έχουν πληρώσει δόσεις για διάστημα μεγαλύτερο των 720 ημερών.

Το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι περισσότεροι από 50.000 δανειολήπτες θα λάβουν –σε πρώτη φάση- ανάλογα ραβασάκια από τις τράπεζες.

Οι εξώδικες καταγγελίες είναι πάνω-κάτω ίδιες, απευθύνονται στον δανειολήπτη και μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Επειδή πατά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν έχετε προβεί στην εξόφληση της ως άνω καθυστερημένης οφειλής, όπως υποχρεούστε από τη μεταξύ μας σύμβαση, σας δηλώνουμε ότι ρητά καταγγέλλουμε τη σύμβαση και σας καλούμε να εξοφλήσετε εντός τριών ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας το ποσό των…» και αναφέρεται το σύνολο της οφειλής.

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ !!!


ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΚΑΪ, ΝΔ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!



Διαβάστε τι γράφει χαρακτηριστικά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, που θεωρεί επικίνδυνη την ένταξη μεγάλου αριθμού οφειλετών στη ρύθμιση !!!



Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟ SURVIVOR !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΚΑΪ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ - ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ SURVIVOR
Επίθεση πανικού στο Νίκο Νικολόπουλο, επειδή τόλμησε να καταγγείλει τα αυτονόητα που γνωρίζουν όλοι οι πολίτες, οι ανεξάρτητες αρχές και η δικαιοσύνη !!!



ΕΓΙΝΕ ΜΑΔΟΥΡΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ !!!
Διαβάστε την τραγική, δακρύβρεχτη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, που για να γίνει πιστευτός έπεσε πιο χαμηλά ακόμη και από το ίδιο το SURVIVOR, εμφανίζοντας για πρώτη φορά τη Βενεζουέλα ως παράδειγμα προς μίμηση, τουλάχιστον τηλεοπτικά !!!  

ΣΚΑΪ: Ενορχηστρωμένη η προσπάθεια συκοφάντησης του σταθμού και του Survivor

«Η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης του ΣΚΑΪ και του Survivor, του παιχνιδιού που έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα, έχει προφανή και ταπεινά κίνητρα, ενώ οι ενορχηστρωτές της, γνωστοί για τις καθ' έξιν επιθέσεις κατά του σταθμού μας, μετέρχονται μεθόδους εξόχως αντιθεσμικές και επιστρατεύουν επιχειρήματα που θα ήταν κωμικά αν δεν ανέδυαν μία δυσοσμία αυταρχισμού.
Ο γνωστός ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας εδώ και χρόνια καταχράται της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου να δυσφημήσει με ασύλληπτα ψευδείς ισχυρισμούς το ΣΚΑΪ, έχοντας αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του υβριστή του σταθμού. Λογοδοτεί ήδη στην Ελληνική Δικαιοσύνη για αυτόν του το ρόλο.
Φαίνεται πως μετά την επιτυχία του σταθμού στον τομέα της ενημέρωσης, ενοχλεί κάποιους και η επιτυχία του στην ψυχαγωγία.
Ως εκ τούτου, ο ως άνω κοινοβουλευτικός άνδρας έπιασε και πάλι δουλειά και ηγείται εκστρατείας κατά του ΣΚΑΪ και του ψυχαγωγικού του προγράμματος:


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!



ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤτΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΕΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Εισήγηση βόμβα στα θεμέλια της ΤτΕ για την Συνεταιριστική Δωδεκανήσου !!!



Βόμβα στα θεμέλια της ΤτΕ, αλλά και συνολικά στο τραπεζικό σύστημα της χώρας αποτελεί η εισήγηση του εισηγητή του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση ανάκλησης της άδειας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Με βάση το εισηγητικό σημείωμα προτείνεται στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η ακύρωση τεσσάρων αποφάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος που οδήγησαν στο «λουκέτο» την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου, τη μεταφορά των καταθέσεων της στην Alpha bank και τη μεταβίβαση των δανείων της στην bad bank που διαχειρίζεται τα assets των υπό εκκαθάριση τραπεζών. 

Είναι προφανές ότι αν το ΣτΕ συμφωνήσει με την συγκεκριμένη εισήγηση, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, αφού θα προκύψει αστική ευθύνη για την διοίκηση της ΤτΕ και το ελληνικό δημόσιο, η οποία θα έχει σίγουρα αποζημιωτικού χαρακτήρα συνέπειες, ίσως και ποινικές. Δεδομένη θεωρείται η προσφυγή των μεριδιούχων της Συνεταιριστικής για αποκατάσταση της ζημιάς που υπέστησαν, ενδεχομένως και η προσφυγή της Alpha bank λόγω των συνεπειών που ενδεχομένως θα προκύψουν αν υιοθετηθεί η συγκεκριμένη εισήγηση. 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Η συνολική μνημονιακή απώλεια των συνταξιούχων από τις μειώσεις, την φορολογία και τις εισφορές θα φθάσει μετά τις νέες περικοπές το 65% !!!




Νέο διπλό χτύπημα στις πενιχρές συντάξεις δίνει η σχεδιαζόμενη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις από το 2019, καθώς και η εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου ο οποίος αφορά στις αιτήσεις συνταξιοδότησης που υποβάλλονται από τον Μάιο τού 2016.

Όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων Νίκος Χατζόπουλος η επερχόμενη κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και η μείωση του αφορολογήτου μετατρέπει τις συντάξεις σε φιλοδωρήματα. Εκτιμάται δε ότι η συνολική μνημονιακή απώλεια των συνταξιούχων από τις μειώσεις, την φορολογία και τις εισφορές θα φθάσει μετά τις νέες περικοπές το 65%.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χατζόπουλος, κατά την περίοδο των Μνημονίων (2010-2016) οι συνταξιούχοι έχασαν 50 δισ. ευρώ, λόγω μείωσης των κύριων και επικουρικών συντάξεων τους κατά 35 έως 50%. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων το νέο διπλό χτύπημα στις συντάξεις επέρχεται ως εξής:

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΖΙΡΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ !!!

ΑΓΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
Η μαφία των ζητιάνων και το εμπόριο της επαιτείας !!!


Ο νεαρός άντρας με την ταλαιπωρημένη όψη είχε ένα πρόσωπό που έλαμπε. Φορούσε ένα ξεχειλωμένο πουλόβερ, ένα μισοσκισμένο τζιν, στεκόταν στην ουρά του ταμείου ενός φανταχτερού φούρνου σε ένα πολύ κεντρικό σημείο των βορείων προαστίων μαζί με κουστουμαρισμένους υπαλλήλους την ώρα του lunch brake.

Στο ένα χέρι κρατούσε ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και στο άλλο ένα αδιαφανές μπλε σακουλάκι που κρεμόταν άδειο. Οταν ήρθε η σειρά του, αντί να πληρώσει, πήρε από την ταμία τρία εικοσάευρα, έσκασε ένα γρήγορο χαμόγελο στην όμορφη υπάλληλο κι έφυγε με χοροπηδητά βήματα.

«Τι ήταν αυτό;», ρώτησα. «Δεν τον ξέρετε; Είναι το παιδί που καθαρίζει τα τζάμια στα αυτοκίνητα εδώ στη γωνία. Κάθε απόγευμα φέρνει τα κέρματα και του δίνουμε χαρτονομίσματα».

Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα των γαλλικών αρχών για αδήλωτες καταθέσεις Γάλλων στην HSBC επειδή είχαν εντοπιστεί μέσω της λίστας, δηλαδή σύμφωνα με την απόφαση μέσω στοιχείων που είχαν υποκλαπεί με αξιόποινες πράξεις από την ελβετική Τράπεζα και είχαν περιέλθει υπόψη των γαλλικών Αρχών !!!


Ελβετικό "μπλόκο" και μάλιστα στο ανώτατο δικαστικό επίπεδο, τίθεται με τον πιο επίσημο τρόπο στα αιτήματα διοικητικής συνδρομής για υποθέσεις φοροδιαφυγής που αφορούν σε πολίτες χώρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης , που στηρίζονται στην αποκαλούμενη λίστα "Λαγκάρντ - Φαλτσιανί".

Λίγες μέρες μετά το νέο χτύπημα του Ελληνικού Ανωτάτου Δικαστηρίου (ΣτΕ) που ουσιαστικά έκρινε παραγεγραμμένες τις αξιώσεις του ελληνικού δημοσίου με βάση αυτές τις λίστες, το χτύπημα που έρχεται από την Ελβετία θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς η χώρα αποφάσισε να απορρίψει τα αιτήματα συνδρομής με στοιχεία γύρω από τη "λίστα Lagarde" κρίνοντας ότι βασίζονται σε δεδομένα που προέρχονται από υλικό που έχει συλλεχθεί παράνομα από την τράπεζα HSBC της Γενεύης.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΩ Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ !!!


Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΝΕΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ;;;

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ...ΠΛΗΝ SΙΕΜΕΝS)
Ενώ η ελλιπής αντικατάσταση των παλαιών μελών ενδεχομένως να δώσει το επιχείρημα στους δικηγόρους των εταιρειών να εγείρουν θέμα νόμιμης συγκρότησής της !!!
Τέλος, αληθεύει ότι έμειναν εκτός της έρευνας για το καρτέλ των εργολάβων όλες οι συμβάσεις παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων ;;;


Νέα εμπλοκή και νέα καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της υπόθεσης του καρτέλ των κατασκευαστικών προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να διορίσει στο παρά πέντε την νέα αντιπρόεδρο και άλλα τρία μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η ακροαματική διαδικασία για τις κατασκευαστικές εταιρείες που δεν υπήχθησαν στη διαδικασία διευθέτησης και επρόκειτο να ξεκινήσει χθες, τελικώς αναβλήθηκε. Το χειρότερο; Ο τρόπος με τον όποιο διαμορφώθηκε η σύνθεση της επιτροπής, με την ελλιπή αντικατάσταση των παλαιών μελών, ενδεχομένως να δώσει το επιχείρημα στους δικηγόρους των εταιρειών να εγείρουν θέμα νόμιμης συγκρότησής της.

ΠΩΣ Η ΕΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ VOLKSWAGEN !!!

DIESELGATE
Μολονότι η Κομισιόν είχε στοιχεία και ενδείξεις για παραποίηση των εκπομπών ρύπων από το 2008(7 χρόνια πριν ξεσπάσει το dieselgate) δεν ανάγκασε τα κράτη μέλη να κάνουν ελέγχους, ούτε και όταν γίνονταν επισήμως καταγγελίες με επιστολές το 2013 και 2014 της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ενώ μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για Μηχανοκίνητα Οχήματα διπλασίασε το όριο εκπομπών στους κινητήρες  νομιμοποιώντας ουσιαστικό το σκάνδαλο !!!



Ολα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2014, όταν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια έκαναν κάποιους ελέγχους σε κανονικές συνθήκες σε μοντέλο VW με κινητήρα diesel και διαπίστωσαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δηλωμένων εκπομπών ρύπων και των πραγματικών. Τα αποτελέσματα των ερευνών τους τα παρουσίασαν στην Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ, η οποία στις 18 Σεπτεμβρίου 2015 ανακοίνωσε ότι η VW είχε εγκαταστήσει ένα παράνομο λογισμικό στους κινητήρες της ώστε να παραποιεί τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ: ΦΥΓΗ 20.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ !!!

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Δεκαπλασιάστηκε ο αριθμός των νέων επιστημόνων που μετανάστευσαν την περίοδο 2009-2014 σε σχέση με το διάστημα 2000-2005, σύμφωνα με τον υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας !!!



«Την πενταετία 2009 - 2014 μετανάστευσαν από τη χώρα μας 20.000 επιστήμονες», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια της 4ης έκθεσης μεταφοράς τεχνογνωσίας «Patras IQ», που πραγματοποιείται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, προσθέτοντας ότι «σχεδόν δεκαπλασιάστηκε αυτό το ποσοστό, σε σύγκριση με το χρονικό διάστημα 2000 με 2005, όπου μετανάστευσαν από τη χώρα, περίπου 2.500 νέοι επιστήμονες».

TO SURVIVOR ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΕΣ VS ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


SSL Certificates