.

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...
Πως να βγάλουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό επειδή ζημιώνονται ψάχνουν οι καταθέτες στην Γερμανία !!!




Κυνήγι επιτοκίων εκτός συνόρων από τους Γερμανούς

Στο κυνήγι των υψηλότερων επιτοκίων για τις καταθέσεις τους έχουν αποδυθεί οι Γερμανοί, καθώς δυσφορούν από τα σχεδόν μηδενικά επιτόκια των γερμανικών τραπεζών, που έχουν ως αποτέλεσμα να μένουν οι καταθέσεις τους στάσιμες ή ακόμη και να μειώνονται.

ΙΤΑΛΙΑ: ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ;;;

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
«Θεωρώ ότι κάποιες μη κυβερνητικές οργανώσεις μπορεί να χρηματοδοτούνται από διακινητές προσφύγων, γνωρίζω ότι υπάρχουν επαφές» δήλωσε o εισαγγελέας της Σικελίας Καρμέλο Τζούκαρο !!!


Εισαγγελέας της Σικελίας δήλωσε ότι ΜΚΟ μπορεί να διατηρούν επαφές με δουλεμπόρους που μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες στην Κάτω Ιταλία. Στο θέμα αναφέρονται και δημοσιεύματα του ιταλικού Tύπου.

ΔΙΚΗ SIEMENS: 50-70 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΕΣ !!!

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ
Με την κατάθεση του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη άνοιξε η αυλαία των καταθέσεων στη δίκη των μαύρων ταμείων της Siemens, με τον μάρτυρα να αποκαλύπτει την γνώση του για δωροδοκίες στελεχών του ΟΤΕ !!!


Οπως είπε, το 2006 πληροφορήθηκε για τους χρηματισμούς και ταξίδεψε μέχρι την Γερμανία, προκειμένου να μάθει περισσότερα.

«Προέκυψε ότι ένας εκ των κατηγορουμένων είχε πει ότι χρηματίζονται πολλά στελέχη του ΟΤΕ. Νομίζω ο Σικατσεκ. Πήγαμε με δικηγόρο του ΟΤΕ στη Γερμανία και ζητήσαμε με εξώδικο να μας αποκαλύψει τα ονόματα η Siemens. Τέλη του 2006. Οι Γερμανοί δεν μας απαντούσαν, καταλήξαμε ότι εκτός από την αποκάλυψη των ονομάτων, είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε δικαστικά στη Γερμανία καθώς εκεί ζημιά θεωρείται το πόσο που έχει δοθεί. Τώρα αρχίζουν να δικάζονται αυτά που είχαμε καταθέσει τότε στη Γερμανία από ότι έχω μάθει».

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ !!!

ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟΛΗΨΙΑ
Δυο κατηγορίες, που αφορούν νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, δωροδοκία και δωροληψία, απήγγειλε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη με συμπληρωματική ποινική δίωξη που άσκησε για την υπόθεση εξοπλιστικών προγραμμάτων επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου !!!


Η συμπληρωματική δίωξη ασκήθηκε ύστερα από αίτημα της ανακρίτριας Διαφθοράς, Ηλιάνας Ζαμανίκα και του επίκουρου ανακριτή στην υπόθεση των εξοπλιστικών μετά την περίοδο Τσοχατζόπουλου, Γιώργου Ευαγγέλου, οι οποίοι εγγράφως ζήτησαν την απαγγελία κατηγοριών με βάση στοιχεία που έχουν συλλέξει από την ανακριτική έρευνα που διενεργούν.

ΕΦΟΡΙΑ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΘΥΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων για μεγάλους οφειλέτες !!!



Οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών ανοίγουν τραπεζικές θυρίδες με μεγάλη φειδώ και για οφειλέτες με χρέη πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με αφορμή δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ !!!

E REPORTAZ
Πτωχευμένος με βίλα στο… Μαϊάμι !!!




«Δεν δηλώνω, δεν δηλώνω» είναι η τακτική που ακολουθεί ο παλαι ποτέ αυτοκράτορας των Σούπερ Μάρκετ, Μαρινόπουλος. Λίγες εβδομάδες προτού η ελληνική Δικαιοσύνη κληθεί να αποφασίσει για το σχέδιο εξυγίανσης που εχει κατατεθεί και κατά περίεργο τρόπο θεωρείται ως δεδομένο από κυβερνητικά στελέχη, τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από την δημοσιογραφική έρευνα του ereportaz προκαλούν σοκ.

Πτωχευμένη επιχείρηση με απλήρωτους εργαζόμενους η οποία ζητεί «προστασία» απο τις δικαστικές Αρχές, πρόθυμοι τραπεζίτες και πλούσιοι επιχειρηματίες με χρήματα στο εξωτερικό και βίλες στο εξωτικό Μαϊάμι! Σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών παίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο του πολύκροτου σίριαλ καθώς συζητήθηκε η αίτηση αναίρεσης του Μαρινόπουλου κατά της δικαστικής απόφασης που διατάζει την καταγραφή και την δήλωση των περιουσιακών στοιχείων έξι στελεχών της εταιρείας.Η «δυναστεία» Μαρινόπουλου

ΜΕΙΝΕ ΦΤΩΧΟΣ !!! ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ;;;
Πώς το χρήμα επηρεάζει τη λειτουργία του εγκεφάλου !!!




Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το χρήμα και η επιθυμία για χρήμα σχετίζονται άμεσα με μεταβολές στην εγκεφαλική λειτουργία

Οι Αμερικανοί έχουν εφεύρει τον όρο affluenza για να περιγράψουν την επίμονη, κολλητική, κοινωνικά μεταδιδόμενη ασθένεια του χρέους, του άγχους και της υπερφόρτωσης, με αποτέλεσμα το αδιάκοπο κυνήγι του χρήματος.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Και ο Γιάνης Βαρουφάκης παρέμεινε δίπλα του στην κυβέρνηση, μέχρι αυτή η ελπίδα να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά, όπως ομολογεί ο ίδιος στο νέο του βιβλίο!!!




Έκανε τα πάντα προκειμένου οι προτάσεις της τότε κυβέρνησης να ταυτίζονται επικοινωνιακά με την ατομική του γραφικότητα και με το περιθωριακό image των στυλιστικών επιλογών του και, έτσι, να απορρίπτονται αυτόματα χωρίς ούτε να συζητούνται, μέχρι ο Τσίπρας να κουραστεί, να χάσει το ηθικό του και να παραιτηθεί εσωτερικά από κάθε διεκδίκηση !!!

Προδημοσίευση του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the Room» όπως την παρουσιάζει το The Press Project αναφέρεται στις ημέρες… παράδοσης στην τρόικα.


Το συγκεκριμένο μέρος, που βρίσκεται προς το τέλος του βιβλίου, στο 15ο κεφάλαιο, φέρει τον μεσότιτλο «Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση» και αφορά συσκέψεις της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης που έλαβαν χώρα τον Μάιο του 2015. Σε αυτό το απόσπασμα ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσιάζει έναν πρωθυπουργό σε κατάθλιψη που έχει παραδοθεί στη στρατηγική της Τρόικας, την οποία φέρεται να εκφράζουν οι Σπύρος Σαγιάς (τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης), Νίκος Παππάς, Γιάννης Δραγασάκης και Γιώργος Χουλιαράκης.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΩΡΡΑΙΟΙ ;;; ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ Ή ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ;;;


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ !!! ΠΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


BOMBA !!! ΤΟ ΝΕΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS
Σε ΤτΕ και Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης θα παραπέμπονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι καταγγελίες κατά των τραπεζικών στελεχών !!!



Η σχετική διάταξη θα οδεύσει προς ψήφιση στη Βουλή μέσα στις πρώτες μέρες του Μαΐου, αίροντας το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ανάληψη ουσιαστικής δράσης από πλευράς τραπεζών στη μείωση των "κόκκινων" δανείων, ειδικά των επιχειρηματικών. Την έλλειψη της νομοθετικής κάλυψης των τραπεζικών στελεχών ως έναν από τους βασικούς λόγους που δεν έχει προχωρήσει με τους επιθυμητούς ρυθμούς η μείωση των NPEs, είχε επισημάνει και η επικεφαλής του SSM, Daniele Nouy κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα τον Μάρτιο. Παράλληλα, η ΕΚΤ είχε στείλει αυστηρό μήνυμα στην Αθήνα για την ανάγκη να προχωρήσει άμεσα στην νομική κάλυψη των στελεχών τραπεζών και Δημοσίου που θα υπογράψουν τις αναδιαρθρώσεις των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων.


ΧΑΡΙΣΑΝ 274 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ...ΓΙΑ 11.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΤΟ 2003
Τα μεταλλεία Κασσάνδρας, πριν το 2003, ανήκαν στην εταιρεία TVX Hellas, η οποία τα είχε αγοράσει από το ελληνικό Δημόσιο το 1995 έναντι της τιμής των 11 δις δραχμών, περίπου 32 εκατ. ευρώ.Το 2003 μεταβιβάστηκαν από την TVX Hellas στο ελληνικό Δημόσιο έναντι 11 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια ημέρα το ελληνικό Δημόσιο τα πούλησε στην Ελληνικός Χρυσός έναντι 11 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως προηγουμένως εκτίμηση των στοιχείων ενεργητικού και χωρίς ανοιχτό διαγωνισμό.Χαρακτηριστικά μόλις 6 μήνες μετά την μεταβίβαση, η αξία των στοιχείων του ενεργητικού των μεταλλείων αποτιμήθηκε σε 408 εκατ. ευρώ, δηλαδή 37 φορές περισσότερο από την τιμή πώλησης !!!
Με βάση τη τρέχουσα τιμή αξίας χρυσού ανά κιλό (αποτιμάται περίπου σε 37.000€/κιλό), η αξία των 274 τόνων ξεπερνάει τα 10 δις ευρώ !!!



Πολλά δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται, προς το παρόν κρυμμένα, στη βορειοανατολική Χαλκιδική. Περίπου 274 τόνοι χρυσού υπάρχουν μετά βεβαιότητος στην περιοχή. Ομως ο χρυσός δεν είναι το μοναδικό μέταλλο, αφού υπάρχουν επίσης 2.100 τόνοι αργύρου, 1.000.000 τόνοι χαλκού και 1.600.000 τόνοι μολύβδου και ψευδαργύρου. Με δυο λόγια, στη Χαλκιδική βρίσκεται σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα, με σημαντικά αποθέματα χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων, σε ολόκληρη την Ευρώπη!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΣΙΕΝΤΖΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!!



ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ & ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΦΑΠΑΞ ;;;

ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ 243 ΕΦΑΠΑΞ, ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Αυτό προέκυψε από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο ΤΠΔΥ !!!



Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων: Χωρίς δικαιολογητικά πήραν 20 άτομα τα εφάπαξ;

Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τα κεφάλια των μελών του δ.σ. του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων και του προέδρου του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου, καθώς πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως δίχως τα δικαιολογητικά που ο νόμος ορίζει, έλαβαν πρόωρα και με την κατ' εξαίρεση διαδικασία τα εφάπαξ τους περί τα 20 άτομα από το Ταμείο.

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΣτΚ !!!

ΡΕΚΟΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟ 2016
Αυξήθηκαν το 2016 οι καταγγελίες και τα παράπονα, τα περισσότερα από τα οποία αφορούσαν τράπεζες και δάνεια, στο Συνήγορο του Καταναλωτή, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής για τα πεπραγμένα του 2016 !!!


Παραδίδοντας χθες την έκθεση στον Νίκο Βούτση, ο συνήγορος Λευτέρης Ζαγορίτης, υπογράμμισε ότι «η μεγαλύτερη αύξηση αναφορών σημειώθηκε στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (36,4%), στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες (35,1%) και την ενέργεια-ύδρευση (60,6%), εμπορικοί κλάδοι που συνδέονται άρρηκτα με πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις των καταναλωτών και, συνεπώς, αντικατοπτρίζουν σαφέστατα τις αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την αγορά και εξουθενώνει τα οικογενειακά εισοδήματα».

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ 12 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2015
Νυν και πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι της ΣΤΑΣΥ (σταθερές συγκοινωνίες) είναι μεταξύ των 12 στελεχών του οργανισμού που διώκονται για την υπόθεση "αρπαγής" άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ από την διακίνηση των εισιτηρίων των σταθερών συγκοινωνιών και την απόδοση των εσόδων !!!


Η διοίκηση κατηγορείται ουσιαστικά ότι έκανε στα στραβά μάτια και μια ομάδα υπαλλήλων του τομέα καταμέτρησης αφαιρούσαν εισπράξεις πολλών χιλιάδων ευρώ. Οι εισαγγελείς διαφθοράς μετά από έρευνα που στηρίχθηκε στην έρευνα της γενικής επιθεωρήτριας Μάνης Παπασπύρου, άσκησαν ποινική δίωξη για κακουργηματική υπεξαίρεση , ψευδή βεβαίωση (σε βαθμό κακουργήματος ), υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος . Η δίωξη αφορά συνολικά 12 άτομα , δηλαδή τους υπευθύνους του τομέα καταμέτρησης της ΣΤΑΣΥ, αλλά και διευθύνοντες συμβούλους της εταιρίας.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΣΟΚ: ΤΟ 76% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Μια ολόκληρη γενιά ελληνόπουλων ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα εξαιτίας των μνημόνιων(ανεργία,μισθοί αναξιοπρέπειας κτλ.), της έλλειψης αξιοκρατίας και ελπίδας !!!


Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ !!!

ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ
Ζητήσε από όλους τους βολεμένους ψευτόμαγκες της τραπεζικής και φορολογικής ανυπακοής, να σας επιδείξουν επίσημα φορολογικά και τραπεζικά έγγραφα, από τα οποία να αποδεικνύεται ότι δεν πληρώνουν και ότι, ταυτόχρονα, δεν έχουν καμία περιουσιακή ή ποινική συνέπεια από την υποτιθέμενη στάση πληρωμών τους.
Και μόλις συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα, ρωτήστε τους :
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ;;; 

ΤΑ SUCCESS STORIES ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ !!!


ALPHA BANK: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ & ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΕΞΟΦΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Έγγραφο με το οποίο ζητεί στοιχεία για τους εσωτερικούς δανεισμούς των μεγαλοστελεχών της τράπεζας με τεράστια ποσά, τα οποία φέρεται ότι αγγίζουν τα 15.400.000 ευρώ στα χρόνια της ευμάρειας του 2007, απέστειλε η Οικονομική Εισαγγελία στην Alpha Bank, σηματοδοτώντας μια τεράστια δικαστική έρευνα για απιστία, η οποία σχετίζεται με τη διαχείριση των χρημάτων που διατέθηκαν για τις δις ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες, στις πλάτες του ελληνικού λαού !!!


Σύμφωνα με το έγγραφο, που προκάλεσε πανικό στα υψηλά κλιμάκια της τράπεζας, έξι μεγαλοστελέχη, μεταξύ των οποίων ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτριος Π. Μαντζούνης, οι αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι Αρτ. Θεοδωρίδης και Γ. Αρώνης και τρία ακόμα μεγαλοστελέχη δανειοδοτήθηκαν με συνολικά 15.400.000 ευρώ για να συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας το 2007.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ 200.000 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ;;;
Αποφυλακίζεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Εξασφάλισε τα χρήματα της εγγύησης !!!




Ενδεχομένως, και εντός της ημέρας, να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την υπεράσπιση του, τελικώς συγκεντρώθηκαν τα χρήματα της χρηματικής εγγύησης των 200 χιλιάδων ευρώ που του έχουν επιβληθεί από το δικαστήριο μεταξύ των άλλων περιοριστικών όρων για την αποφυλάκιση του.

Μία, μόλις, ημέρα, μετά την απόρριψη του αιτήματος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για μείωση του ποσού της εγγύησης, όπως έγινε γνωστό από τους δικηγόρους του πρώην υπουργού, φίλοι και συνεργάτες του συγκέντρωσαν το ποσό και ενδέχεται - και εντός της ημέρας- ο Ακης Τσοχατζόπουλος να βγει από τη φυλακή.

ΔΟΘΗΚΕ Ο ΟΛΘ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 25.550 ΕΥΡΩ ;;;

Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ ΟΛΘ(ΠΑΡΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, 80.000.000 ΕΥΡΩ
Χαρακτηριστικά τα κέρδη του ΟΛΘ μόνο τα τελευταία χρόνια και μετά φόρων ήταν 2016: 5.500.000 ευρώ, 2015: 17.900.000 ευρώ, 2014: 21.300.000 ευρώ και 2013: 18.100.000 ευρώ !!!



Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την πώληση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης προχωρά μέσα από την στήλη του στην Ελευθερία του Τύπου ο Γιώργος Παπαχρήστος.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SUCCESS STORY: 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΤΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 400 ΕΥΡΩ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Ιδιαιτέρως ανησυχητικά για την Ελλάδα ήταν τα στοιχεία της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εργασιακή και την κοινωνική κατάσταση στα 28 κράτη μέλη της ΕΕ που αφορά την περίοδο 2015-2016.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στην Ελλάδα, τα στοιχεία του 2015 της σχετικής έκθεσης έδειξαν μεταξύ άλλων ότι το 35,7% του πληθυσμού της χώρας ήταν αντιμέτωπο με την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, ενώ το 22,2% αντιμετώπιζε σοβαρές υλικές στερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε χειρότερη θέση στην Ευρώπη βρέθηκαν μόνο οι πολίτες της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ PANAMA PAPERS !!!


Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΜΟΤ-ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Σοκ στην αγορά αυτοκινήτου από τον πλειστηριασμό του κτιρίου της Προμότ Λαϊνόπουλος (MERCEDES) στη Γλυφάδα !!!




ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΣΟΚ στην αγορά αυτοκινήνου από το ΚΡΑΧ στην Προμότ Ε.Ι. Λαϊνόπουλος . Την αποκάλυψη κάνει ο Δελεβέγκος στο Capital.gr. Το μακρινό 1997 η Προμότ Ε.Ι. Λαϊνόπουλος αποτελούσε την πιο κερδοφόρα εμπορική επιχείρηση της Ελλάδας με ετήσια κερδοφορία άνω του 1 εκατ. ευρώ και πωλήσεις της τάξης των 30 εκατ. ευρώ (ποσά χωρίς να υπολογιστεί η καθαρά παρούσα αξία). Περίπου δύο δεκαετίες μετά, οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί τα κτήρια της αυτοκρατορίας του άλλοτε μεγαλύτερου επίσημου διανομέα και επισκευαστή της Mercedez-Benz Hellas.

Tο κτήριο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 107 στη Γλυφάδα, όπου, σε συνολική επιφάνεια 4.000 τ.μ., βρισκόταν εκθεσιακός χώρος και συνεργείο της αντιπροσωπείας, θα εκπλειστηριαστεί την Τετάρτη 17 Μαΐου.

ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ: ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κρίθηκε παράνομος ο ανατοκισμός της εισφοράς του Ν. 128/1975 και αναπόδεικτη η απαίτηση της τράπεζας. 
Θερμά συγχαρητήρια στη δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, για τη νέα αυτή δικαστική επιτυχία !!! 




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 185 ΔΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ
Όπως προκύπτει από τις αποκαλύψεις των Γερμανών Ιστορικών Καρλ Χάιντς Ροτ και Χάρτμουτ Ρίμπνερ, από το 1950 οι γερμανικές κυβερνήσεις διαχρονικά και συστηματικά αποκρύπτουν τα έγγραφα που αφορούν τις οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα απαγορεύοντας οποιαδήποτε πρόσβαση, ενώ επί κυβέρνησης Βίλι Μπράντ οι Γερμανοί αποφάσισαν μονομερώς να μην τις πληρώσουν !!!



Η Καγκελαρία προστατεύει όσο κανένας άλλος γερμανικός θεσμός τα μυστικά της. Σε αυτά ανήκουν και τα έγγραφα για τις επανορθώσεις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα λόγω της ναζιστικής κατοχής. Αυτή την εμπειρία είχαν και οι ιστορικοί Καρλ Χάιντς Ροτ και Χάρτμουτ Ρίμπνερ, συγγραφείς του βιβλίου «Το χρέος των επανορθώσεων - Υποθήκες της γερμανικής κατοχικής κυριαρχίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα στα γερμανικά βιβλιοπωλεία. «Πέσαμε σε τείχος» λέει ο κ. Ροτ. Το νομικό τμήμα της Καγκελαρίας απέρριψε ασυζητητί την πρόσβαση σε πολλά βασικά έγγραφα με το δικαιολογητικό ότι αυτά δεν επιτρέπεται εκ του νόμου να δοθούν στη δημοσιότητα πριν από την παρέλευση τριακονταετίας - παραβλέποντας τις εξαιρέσεις που προβλέπει ο ίδιος νόμος για τους επιστημονικούς ερευνητές. 

Την ίδια μυστικοπάθεια έδειξαν και τα συναρμόδια υπουργεία - Οικονομικών, Οικονομίας και Δικαιοσύνης. Πιο ευέλικτό ήταν το υπουργείο Εξωτερικών, όχι όμως στο περιεχόμενο αλλά στον τρόπο: το «όχι» του ήταν λιγότερο «άγαρμπο», δηλαδή περισσότερο «διπλωματικό», από εκείνο των άλλων Αρχών.

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ !!!


NEA ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κρίθηκε παράνομος ο ανατοκισμός της εισφοράς του Ν. 128/1975 και μη ορισμένη η απαίτηση της τράπεζας, λόγω ελλείψεως αποδεικτικότητας με έγγραφα.
Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή δικαστική επιτυχία !!! 




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ !!!

ΜΟΛΙΣ 12.000 ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000
Την ώρα που εκτιμάται ότι οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι είναι πάνω από 100.000 οι ασφαλιστικές εισφορές έφεραν πραγματική “τρύπα” στον ΕΦΚΑ καθώς στην ειδική πλατφόρμα έχουν δηλωθεί μόλις 12.000 !!!


Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” αυτό σημαίνει πως είτε οι εργαζόμενοι αυτοί έχουν σταματήσει τη δραστηριότητά τους, είτε απολύθηκαν, είτε έχουν επωμιστεί το συνολικό κόστος των εισφορών και συνεπώς ασφαλίζονται ως «ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ακόμα δεν έχουν «κόψει» απόδειξη και μένουν απλήρωτοι.

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΤΩΧΕΥΕ...ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ 12.000.000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΕΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Και παρόλα αυτά οι τραπεζίτες ετοιμάζουν σχέδιο αναδιάρθρωσης με διαγραφή χρεών, την ώρα που για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τα μνημόνια και έχουν πραγματική αδυναμία αποπληρωμής ετοιμάζονται να τους αρπάξουν τα σπίτια !!!



Την ώρα που οι τραπεζίτες θεωρούν ότι το deal μεταξύ οικογένειας Λεμονή (Καλογήρου) και Φάις έχει 50% πιθανότητες να ευοδωθεί και 50% να ναυαγήσει αποκαλύπτεται ότι η εταιρεία Λεμονή έχει «σοβαρά θέματα κακοδιαχείρισης». Μάλιστα οι ίδιοι οι τραπεζίτες δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους ότι οι ιδιοκτήτες και μέτοχοι της εταιρείας, την ώρα που η Καλογήρου «βούλιαζε» και χρειάζονταν επειγόντως ένεση μετρητών -αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- εκείνοι λάμβαναν ως αμοιβές μέσα σε μία διετία το ποσό των 12 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ….

Τα παραδείγματα κακοδιαχείρισης είναι πλήθος και οι τράπεζες για να δώσουν μία τελευταία ευκαιρία την ιστορική αλυσίδα υποδημάτων, θέλουν να είναι όσο το δυνατόν εξασφαλισμένες ότι το πάρτι κακοδιαχείρισης δεν θα επαναληφθεί.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΦΩΤΙΑ !!!


ΕΤΣΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Τον τρόπο ρύθμισης ληξιπρόθεσμων και μη ληξιπρόθεσμων οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και την επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής των ως οφειλών, περιλαμβάνει η απόφαση που υπογράφουν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου !!!


Η απόφαση αφορά στον τρόπο υπολογισμού και στη ρύθμιση οφειλών δικαιούχων οικιστών του τ. ΟΕΚ και, συγκεκριμένα, στον τρόπο εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών και άληκτου κεφαλαίου, καθώς και στην επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής των οφειλών των δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. ΟΕΚ.

Αφορά τόσο περιπτώσεις που βρίσκονται σε στάδιο έκδοσης οριστικών παραχωρητηρίων όσο και περιπτώσεις που έχουν εκδοθεί οριστικά παραχωρητήρια και βρίσκεται σε ισχύ ο προβλεπόμενος χρόνος αποπληρωμής και και περιπτώσεις που έχουν εκδοθεί οριστικά παραχωρητήρια, έχει λήξει ο χρόνος αποπληρωμής και εκκρεμεί η είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών των δικαιούχων προς τον ΟΑΕΔ.

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ INTERPOL ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ...
Μέχρι και την Interpol, αλλά και την Europol, παρακολουθούσε η BND σύμφωνα με το Der Spiegel !!!



Στο στόχαστρο της γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) βρισκόταν για χρόνια η Interpol στη Γαλλία και τα παραρτήματά της σε Ελλάδα, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, ΗΠΑ και δεκάδες ακόμη χώρες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας είχε προσθέσει τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τους τηλεφωνικούς αριθμούς και τους αριθμούς των φαξ των ερευνητών της Interpol στη λίστα των παρακολουθήσεών της. 

Σύμφωνα πάντα με το έγκυρο γερμανικό περιοδικό, το οποίο επικαλείται έγγραφα που διάβασαν και αξιολόγησαν οι δημοσιογράφοι του, η BND παρακολουθούσε και την Ευρωπαϊκή Αστυνομική Υπηρεσία (Europol) στην έδρα της στη Χάγη.

ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ !!!

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Στα δικαστήρια ουσίας (Εφετεία) θα αναπέμπονται προς νέα κρίση αποφάσεις για τροχαία με τις οποίες επιδικάζονται είτε πολύ μεγάλες είτε πολύ μικρές αποζημιώσεις που παραβιάζουν την συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της αναλογικότητας,τα ακραία όρια της διακριτικής ευχέρειας, καθώς και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) !!!


Τα παραπάνω προκύπτουν από δύο αποφάσεις του Αρείου Πάγου, με τις οποίες κρίθηκε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο μπορεί να ελέγχει αναιρετικά, με γνώμονα την αρχή της αναλογικότητας, το ύψος της αποζημίωσης που επιδικάζει το Εφετείο για τροχαία μόνο στις περιπτώσεις εκείνες που αυτή (η αποζημίωση) υπερβαίνει τα ακραία όρια της διακριτικής ευχέρειας του δικαστηρίου της ουσίας

Συγκεκριμένα, το Δ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου, με τις υπ' αριθμ. 90 και 464/2017 αποφάσεις του βάδισε στα "χνάρια" της προγενέστερης κρίσης (του έτους 2015) της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου και αναίρεσε αντίστοιχες εφετειακές αποφάσεις, την μεν πρώτη καθώς το ποσό της αποζημίωσης που είχε επιδικαστεί ήταν πολύ μεγάλο και τη δεύτερη επειδή ήταν πολύ μικρό.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΗ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ...ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ: 



Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης για το κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 200 εκατ. ευρώ που χορηγεί στη ΔΕΗ κοινοπραξία των 4 συστημικών τραπεζών αποτελούμενη από τις ΕΤΕ, Alpha, Eurobank, Πειραιώς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το δάνειο είναι διετές. Η υπογραφή της σύμβασης ανοίγει το δρόμο ώστε να πληρωθεί απρόσκοπτα το εταιρικό ομόλογο που διέθεσε η ΔΕΗ σε εγχώριους και διεθνείς επενδυτές την άνοιξη του 2014. Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο ομόλογα (το πρώτο ήταν 3ετές και το δεύτερο 5ετές) που εξέδωσε η εταιρεία και το οποίο λήγει την Πρωτομαγιά.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ;;;

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΠΘ: ΣΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

5ΕΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Και το ποσά αυτά αποτελούν την ακαθάριστη αξία των ενεργειακών πόρων με μια μάλλον συντηρητική και συγκρατημένη προσέγγιση σύμφωνα με τον καθηγητή Ορυκτολογίας-Κοιτασματολογίας, διευθυντή Εργαστηρίου Γεωχημείας του ΑΠΘ Ανέστη Φιλιππίδη !!!


Το απίστευτο, απίθανο, ιλιγγιώδες ποσό των 2,26 τρισεκατομμυρίων ευρώ υπολογίζεται ότι κρύβεται στα σπλάχνα της Ελλάδας σε ενεργειακούς πόρους.

Πετρέλαιο, φυσικό αέριο , ουράνιο, γεωθερμία και λιγνίτης βρίσκονται σε μεγάλα αποθέματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία" αμελητέος δεν είναι ούτε ο ορυκτός πλούτος αφού υπάρχουν βεβαιωμένα μεταλλεύματα τα οποία αξίζουν 79,4 δισ. ευρώ. Ο πλούτος της χώρας δεν σταματά εδώ, καθώς υπολογίζεται ότι τα βιομηχανικά ορυκτά και τα πετρώματα της Ελλάδας αξίζουν περισσότερα από 63,37 δισ. ευρώ.

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ SUCCESS STORY: ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ !!!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ & ΛΕΠΕΝ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;;;


ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ ;;;
Γιατί πληρώσαμε ακριβότερα τους λογαριασμούς Μαρτίου – Απριλίου της ΔΕΗ ;;;




Αγανακτισμένοι καταναλωτές που έλαβαν τις τελευταίες εβδομάδες εκκαθαριστικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ, διαμαρτύρονται για υπέρογκες αυξήσεις στις χρεώσεις για το ρεύμα που κατανάλωσαν. Οι διαμαρτυρίες αυτές είναι απολύτως δικαιολογημένες, αφού τα τιμολόγια της ΔΕΗ αλλά και οι άλλες χρεώσεις που συνοδεύουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού, "τιμωρούν" τους καταναλωτές που στη διάρκεια του χειμώνα αύξησαν την κατανάλωσή τους καθώς έκαναν χρήση ηλεκτρικών συσκευών για να θερμανθούν.

Οι αυξήσεις στους λογαριασμούς, είναι δυσανάλογα μεγαλύτερες, συγκριτικά με την αύξηση της κατανάλωσης.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι λογαριασμοί του ρεύματος κρύβουν "παγίδες” για όσους καταναλώνουν πολύ ρεύμα. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες, όπου συνήθως προσφέρονται κίνητρα στους πελάτες για μεγαλύτερη κατανάλωση η οποία μεταφράζεται σε μεγαλύτερες πωλήσεις.
Στην περίπτωση της ΔΕΗ ωστόσο αυτό δεν ισχύει και όποιος καταναλώνει περισσότερο ρεύμα βρίσκεται αντιμέτωπος με δυσανάλογα υψηλές χρεώσεις.


Η ... "τιμωρητική” διάθεση απέναντι στους μεγαλύτερους πελάτες έγινε αντιληπτή από χιλιάδες πελάτες της ΔΕΗ, οι οποίοι στους προηγούμενους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ήρθαν αντιμέτωποι λογαριασμούς σοκ. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι τελευταίοι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί έφτασαν να είναι υπερδιπλάσιοι σε σχέση με τους λογαριασμούς του τελευταίου 4μηνου. 


Γιατί συνέβη αυτό; Οι λόγοι είναι δύο:


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;



Στο σφυρί βγαίνει η πολύπαθη ΕΛΒΟ από την κυβέρνηση, τηρώντας στο έπακρο τις μνημονιακές δεσμεύσεις που πήρε με το τρίτο μνημόνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newreport.gr, η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων πωλείται ολόκληρη, δηλαδή το 100% των μετοχών της, με τη διαγωνιστική διαδικασία να έχει ανοίξει από σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ανοίγει ο δρόμος για κούρεμα των κόκκινων δανείων

Η νομική προστασία των τραπεζικών στελεχών που υπογράφουν αναδιαρθρώσεις και «κουρέματα» επιχειρηματικών οφειλών θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ψηφιστεί και το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

ΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ;;; ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνονται οι κατασχέσεις από την εφορία για όσους χρωστούν στο ελληνικό Δημόσιο, οι οποίες αφορούν μισθούς, συντάξεις (εφόσον δεν υπάρχει ακατάσχετος λογαριασμός), ενοίκια, αποταμιεύσεις και ακίνητα.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

E REPORTAZ
Παρά τα μνημόνια, ανέβηκε κατά ένα χρόνο το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων !!!




Σκίζουν τα πτυχία τους όσοι είχαν επενδύσει στη λύση του ασφαλιστικού μέσα από τη βιολογική εξόντωση των συνταξιούχων με τα μνημόνια !!!


Οι λιγότερες αυτοκτονίες μέσα στο 2016 (σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης) και προφανώς κάποιοι ακόμη παράγοντες, αύξησαν κατά ένα χρόνο το προσδόκιμο της ζωής των Ελλήνων. Το 2015 η Ελλάδα βρισκόταν στην 26η θέση παγκοσμίως, αφού το προσδόκιμο κυμαινόταν στα 80,43 χρόνια, ενώ το 2016 ανέβηκε στα 81,3 χρόνια.

Δείτε εδώ το προσδόκιμο ζωής στις χώρες της Ευρώπης και στις πολιτείες των ΗΠΑ:



SSL Certificates