.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΕΚΔΟΤΕΣ xρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, και παραμένουν ελεύθεροι, εκβιάζοντας κυβέρνηση και υπουργούς !!!

ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και η ΑΣΥΔΟΣΙΑ! Τελευταία ευκαιρία να τους ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ!!!
Δείτε την επίθεση στον Παύλο Χαϊκάλη που αναλαμβάνει την κοινωνική ασφάλιση και μάθετε ότι χρωστούν:
– 7.500.000 χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία και το δημόσιο (φόροι, ΙΚΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΔΟΕΑΠ κ.λπ)
– 20.000.000 ευρώ στις τράπεζες από θαλασσοδάνεια που πήρανε με… πολιτικά μέσα.
– 1.500.000 ευρώ δεδουλευμένα στους εργαζόμενους
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!
Διαβαστε τι αποκάλυψαν στην ΕΣΗΕΑ οι εργαζόμενοι:

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ BIILD : ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Πρωτοσέλιδο στην BILD “Καίγεται η  περιουσία μας  στην Ελλάδα”

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ BARCODE 520 : ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ !!!

ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 
Ο ΜΥΘΟΣ του κωδικού 520 (EAN Bar Code) και η μεγάλη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των Ελλήνων καταναλωτών !!!


Όλοι μας λίγο ή πολύ, έχουμε την εντύπωση πως… όταν ένα προϊόν φέρει στην συσκευασία του ένα κωδικό αριθμό (EAΝ BarCode) που αρχίζει από 520 το προϊόν αυτό είτε συσκευάζεται, είτε παράγεται στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα όμως ένα προϊόν μπορεί να παράγεται και να συσκευάζεται  οπουδήποτε εκτός Ελλάδος και εντός ΕΕ  αλλά να πωλείται μέσα στην Ελλάδα  με κωδικό που αρχίζει από 520!
Με άλλα λόγια ο μύθος του κωδικού (EAN Bar Code) που αρχίζει από 520 και (δήθεν) χαρακτηρίζει Ελληνικά προϊόντα είναι μια μεγάλη απάτη σε βάρος των ελλήνων καταναλωτών – το ίδιο φυσικά ισχύει και με άλλους κωδικούς, άλλων χωρών μέσα στην ΕΕ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά:

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ & ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ
Το νέο Μνημόνιο τιμωρεί όσους εντάχθηκαν στις 100 δόσεις και ανατρέπει κάθε στοιχειώδη προστασία του οφειλέτη !!!Σαρωτικές αλλαγές και στη ρύθμιση των 100 δόσεων επιφυλάσσει το κείμενο με τις ελληνικές προτάσεις που εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή και παρόλο που ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε στην τελευταία συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στη ρύθμιση των 100 δόσεων, οι θεσμοί επιμένουν να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν ήδη ετοιμάσει τη σχετική νομοθετική διάταξη και περιμένουν το πράσινο φως προκειμένου να την ενσωματώσουν στο δεύτερο νομοσχέδιο με τα «προαπαιτούμενα» το οποίο και πρέπει να ψηφιστεί μέχρι την...επόμενη Τετάρτη.

Πρώτη απαίτηση των θεσμών είναι να ενσωματωθεί ρήτρα «πληρωμής τρεχουσών φορολογικών υποχρεώσεων» σε όσους μπήκαν στη ρύθμιση. Αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 850.000 φορολογούμενοι που μπήκαν ήδη στη ρύθμιση συνεισφέροντας στα κρατικά έσοδα περίπου 650 εκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει και να πληρώνουν τις τρέχουσες οφειλές τους και τις δόσεις της ρύθμισης προκειμένου να διατηρήσουν το προνόμιο της διαγραφής προσαυξήσεων και πρόσθετων φόρων που εξασφάλισαν κατά την αίτηση.

Σε διαφορετική περίπτωση (δηλαδή αν δεν πληρώνουν και τα τρέχοντα και τις δόσεις) η ρύθμιση θα χάνεται και το διαγραφέν ποσό προσαυξήσεων και πρόσθετων φόρων θα «αναβιώνει».

ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ : ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΑΝ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙΣ
Έρχεται το περιουσιολόγιο με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής !!! 
Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που θα πρέπει να δηλώσουν στο περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματά τους σε στρώματα και θυρίδες. 
Αν δεν το κάνουν, στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται.

Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας σύνθεση του οικονομικού επιτελείου της νέας κυβέρνησης είναι ξ τόνωση των εσόδων του προϋπολογισμού και οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια προκειμένου να αποφευχθεί μια τρύπα στα έσοδα που θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων σε αναγκαστική περικοπή δαπανών.
Ο σχεδιασμός της επόμενης φάσης της φορολογικής μεταρρύθμισης θα γίνει σε συνεργασία με τους θεσμούς που στελέχη τους καταφθάνουν στην Αθήνα τη Δευτέρα.

Αναλυτικότερα οι προτεραιότητες είναι:

ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ & ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ;;;

Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
12% το κόμμα της ρήξης !!!
Τρίτη πολιτική δύναμη αν προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές !!!
Τρεις οι επίδοξοι αρχηγοί του !!!Ποσοστό που μπορεί να φτάσει το 10 έως 12% θα μπορούσε να πάρει στις επόμες εκλογές ένα κόμμα της ρήξης,που υποστηρίζει επιστροφή στη δραχμή, με τους δανειστές σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που αναλύει τα στοιχεία που προκύπτουν από τελέυταία δημοσκόπηση της Metron Analysis.
Η απόφαση του πρωθυπουργού να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια μια ευρωπαική κεντροαριστερή παράταξη αφήνει μια δεξαμενή ψηφοφόρων «ορφανή» και χωρίς πολιτική κάλυψη. Το κενό αυτό θα κληθούν να καλύψουν ίσως και μέσω ενός νέου κομματικού φορέα προβεβλημένα στελέχη που αντιτάχθηκαν στις επιλογές Τσίπρα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ !!!

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Και ζητείστε να πληρωθούν άμεσα τα χρεωστούμενα σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία !!!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΗΣ ΤΟΥ '68;;;

Η σημερινή κυκλοφορία της γαλλικής Le Monde, έχει τίτλο:

"Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟ 1968 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ".

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ κλπ διπολικές -αν όχι τριπολικές και τετραπολικές- τοποθετήσεις ! ! !

ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!

     

 Συνθήκες της ΕΕ

Θεμέλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το κράτος δικαίου.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ !!!

Ο νεαρός φοιτητής που τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα μέσα στο λεωφορείο!Σήμερα  ήμουν επιβάτης στο λεωφορείο της γραμμής 8 και το περιστατικό που συνέβη πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους και μάλιστα οι περισσότεροι από εμάς δώσαμε και συγχαρητήρια στον νεαρό.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ HOCHTIEF ;;;


ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ HOCHTIEF
Δικαιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο !!! 600.000.000 ΦΠΑ η συνολική οφειλή της Hochtief !!!
ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ :
-- Επιβολή Προστίμων
-- Δεσμεύσεις λογαριασμών & κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων
-- Ποινικές Διώξεις εκπροσώπων για μη απόδοση παρακρατουμένων φόρων, φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
-- Άμεσες Προφυλακίσεις υπευθύνων
Ότι ακριβώς γίνεται και με τους Έλληνες κατ' εφαρμογή μνημονιακών δεσμεύσεων !!!
Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ να ισχύσει στην Ελλάδα πρώτα για τους Γερμανούς !!!


Δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη του με τη γερμανική… Hochtief για το σκάνδαλο της παρακράτησης ΦΠΑ. 

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τις ελληνικές Αρχές να διεκδικήσουν άμεσα έως και 600 εκατ. ευρώ για τον ΦΠΑ που επί 20 χρόνια δεν απέδιδε στο Δημόσιο για τη λειτουργία του «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο κατασκεύασε και διαχειριζόταν η θυγατρική εταιρεία εκμετάλλευσης αεροδρομίων στην Ευρώπη.

Η δικαστική απόφαση, καθιστά έτσι τον γερμανικό κολοσσό τον μεγαλύτερο «εν ενεργεία» μεγαλοοφειλέτη και φοροφυγά στη χώρα μας. Μαζί με άλλες οικονομικές οφειλές της (σε ασφαλιστικά ταμεία, ΟΤΑ κ.λπ.) η συνολική οφειλή της Hochtief μπορεί να αγγίξει και το 1 δισ. ευρώ.
Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι τα ποσά που «ενθυλάκωσε» η γερμανική εταιρεία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου είναι σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που γλίτωσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις κόβοντας και καταργώντας τα δώρα σε μισθούς και συντάξεις.

Η απόφαση-σταθμός του Διοικητικού Εφετείου, σύμφωνα με το «business stories» δημοσιεύτηκε την περασμένη Δευτέρα και θεωρείται πλέον άμεσα εκτελεστή. Το επόμενο βήμα θα είναι μόλις την παραλάβει η αρμόδια ΔΟΥ να βεβαιώσει για είσπραξη σε βάρος της Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. ποσό που εκτιμάται πως θα ανέλθει ή και θα ξεπεράσει τα 500 εκατ. ευρώ για τον ΦΠΑ και τα πρόστιμα που η Hochtief όφειλε αλλά αρνούνταν να καταβάλει, επιμένοντας να υποστηρίζει μάλιστα πως δεν χρωστάει τίποτε στο Ελληνικό Δημόσιο.

ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς προσωπικά ανταλλάγματα, αλλά με προϋπόθεση τον αφανισμό των νταβατζήδων και την πάταξη της διαπλοκής !!!

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΚΑΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ & ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ !!!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ
Απαιτείται άμεσα δυναμικός ανασχηματισμός, με απομάκρυνση από την κυβέρνηση όλων των άχρηστων, αναποφάσιστων, αναβλητικών, θεωρητικών και άτολμων χαβαλέδων του φραπέ και του φρέντο !!!
Οι ώρες είναι κρίσιμες και η διαπλοκή αδίστακτη !!!
Έχουν στην υπηρεσία τους όλο μαζί το οργανωμένο έγκλημα και την παρακρατική τρομοκρατία.
Δεν θα διστάσουν ούτε ακόμη να δολοφονήσουν τον Πρωθυπουργό, αφού ο θάνατός του είναι η ζωή τους !!! 
foxtsipras

Αλέξη Τσίπρα, η εποχή της αθωότητας τελείωσε.
Δεν έχεις χρόνο.
Αν δεν τους τελειώσεις εσύ, ΕΔΩ & ΤΩΡΑ, θα σε τελειώσουν αυτοί.
Αν χρειαστεί, κάνε κουρελόχαρτο μέχρι και το Σύνταγμα για να επιβάλεις, ακόμη και δια της βίας, το νόμο του δικαίου της ελληνικής κοινωνίας !!!
Σε βάλανε ήδη στην αντίστροφη μέτρηση, με στόχο να φτάσουν στο σημείο μηδέν
όσο γρηγορότερα γίνεται. 
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και φιλολογικές συζητήσεις !!!

ΕΠΟΠΤΕΙΑ & ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ !!!

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, Η 1η ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ : ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΤΩΝ 51
Δεν θέλω να πληρώνω άλλο συνταξιούχους των 45-50 ετών όπως εσάς κα Φώφη Γεννηματά !!!Εκτός του ότι ψηφίστηκε το πιο πλειοψηφικό και σκληρότατο μνημόνιο με κυβέρνηση αριστεράς, υπάρχει ακόμη μια τραγική πτυχή.

Οι παθογένειες της Ελλάδας εξακολουθούν όπως το υπερτροφικό δημόσιο και οι συνταξιούχοι των 45-50 ετών που στα ντουζένια τους χαίρονται τη ζωή με τη σύνταξη που τους πληρώνουμε τα υπόλοιπα κορόιδα παρά το γεγονός ότι το ασφαλιστικό σύστημα μιας χώρας που αντί να γεννά, γηράσκει, δε βγαίνει πλέον ούτε για όσους συνταξιοδοτούνται μετά από μια πραγματική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Μια εκ των τυχερών αυτών ανθρώπων είναι και η κ. Γεννηματά, η οποία θα μπορούσε μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν το ΠΑΣΟΚ θα περάσει στην ιστορία, να αναδειχθεί σε πρόεδρο των νεαρών συνταξιούχων.

Η ΦΩΦΗ σ
τα 51 της, όπως βλέπουμε στο βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βουλής,  είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Καλά πότε εργάστηκε ;;; 
Από τα 18 έως τα 35;;; 
Διότι από το 2000, δηλαδή στα 36 της, υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος κυβερνήσεων.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΩΣ η κ. Γεννηματά που ψήφισε όλα αυτά τα σκληρά μέτρα στα ασφαλιστικά, ότι η ίδια μια χαρά επωφελήθηκε των προνομίων που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατά το παρελθόν νομοθέτησαν και τα οποία εξακολουθεί να απολαμβάνει.

Εν πάση περιπτώσει, το παράδειγμα της κ. Γεννηματά απογυμνώνει την πολιτική υποκρισία όλων αυτών που θέλουν μεν ΕΥΡΩΠΗ αλλά ΟΧΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Σε ποια χώρας της Ευρώπης βλέπεις γυναίκες στην ηλικία της κ. Γενημματά στη σύνταξη ή απόστρατους των 45 ετών με ονειρεμένες συντάξεις, σούπερ εφάπαξ και μετά να δουλεύουν με παχυλούς μισθούς μαύρα τρώγοντας το ψωμί άνεργων ανθρώπων ;;;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ: ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΔΑΩΝ Η ΥΠΟΠΤΩΝ ;;;

   Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 

 Σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ευρωπαϊκό παράγωγο δίκαιο άμεσης εφαρμογής) ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ η σύσταση Επιτροπής ΕΛΕΓΧΟΥ.

Η εν λόγω ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ συγκροτείται από τον οικείο Υπουργό Οικονομικών (ή/και Οικονομίας), εκπρόσωπο του Γενικού Λογιστηρίου του ενδιαφερόμενου Κράτους και τον Κεντρικό Τραπεζίτη του εν λόγω Κράτους -Μέλους.

Αντ' αυτού

ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ", "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ", "ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ !!!


Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος
                                                                                                                   
                                                                                             
 ΓΙΑΤΙ … ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Η Χώρα έχει διανύσει μία πενταετία σκληρής λιτότητας (2009-2014) και οι ιθύνοντες (Κυβέρνηση & Οικονομικοί Αναλυτές), εκτιμούν ότι το τελευταίο πακέτο μέτρων είναι όσα το mail ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ περιλαμβάνει: μέτρα που έχουν κοστολογηθεί λιγότερο από 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Γιατί η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου μας υποχρέωσε στο 3ο Μνημόνιο, το οποίο είναι μακράν το πιο επώδυνο και μάλιστα πιο επώδυνο και από τα 2 προηγούμενα από κοινού;

Η ανάλυση στην οποία προβαίνω είναι περισσότερο ένα «ευχολόγιο», παρά ανάπτυξη της συλλογιστικής των ως άνω δύο πολιτικών προσώπων, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ανήκω στο κέντρο εξουσίας των.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PLAN B' ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Επικεφαλής οικονομολόγοι και συντάκτες της επαναστατικής αυτής πρότασης, οι ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ !!! 

Μέχρι σήμερα κορόιδευαν του αφελείς με την απάτη του δήθεν εθνικού νομίσματος, χωρίς να έχουν κανένα σχέδιο εφαρμογής και υλοποίησης του λεγόμενου PLAN B'.
Και σήμερα αποκαλύπτουν το πραγματικό PLAN B', που δεν είναι τίποτα περισσότερο από την αλλαγή του ρεπερτόριου και του ποιήματος με το οποίο θα συνεχίσουν να εξαπατούν τους Έλληνες, προκειμένου να έχουν λόγο ύπαρξης για να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς της βουλευτικής αποζημίωσης, μαζί με όλα τα παρελκόμενα και τα προνόμια !!! 
Ακούστε λοιπόν πρόταση !!!
Θα πάρουμε λένε τα 22 Δις της ΤτΕ, θα τα φάμε σε μισθούς και συντάξεις και, εν τω μεταξύ, όσο θα τα τρώμε, αλλά πριν τα χωνέψουμε και τα αφοδεύσουμε, θα εκδώσουμε το εθνικό νόμισμα !!!

ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
Αυτή είναι όλη κι'όλη η πρόταση !!!
Που είναι προδήλως ρατσιστική, αφού εξασφαλίζει μόνο την 6μηνη επιβίωση δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, αγνοώντας το 50% των Ελλήνων που είμαστε αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι και όσους ακόμη απασχολούνται ή υποαπασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα !!!
Εμάς που δεν ζούμε από τον προϋπολογισμό, αλλά τον χρηματοδοτούμε, ποιος θα μας ταϊσει ρε μαλάκες ;;;

Πρώτον :

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

STRATFOR: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ GREXIT ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ
Κανένας Σόιμπλε δεν είναι υπεράνω ΣΛΕΕ και Συνθήκης της Λισαβώνας !!!
Έχουμε κουραστεί να το γράφουμε και να το αναλύουμε από το 2010 μέχρι και σήμερα, ότι το GREXIT και οι μύθοι του δήθεν εθνικού νομίσματος είναι οι δύο μεγαλύτερες επικοινωνιακές απάτες στις οποίες το Δόγμα του Σοκ εγκλώβισε τους πολίτες, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις ελληνικές κυβερνήσεις και να χειραγωγήσει τη βάση της διαπραγμάτευσης  !!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΤΟΥ GREXIT ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Σήμερα μας επιβεβαιώνει και το STRATFOR !!!
Η Γερμανία έκανε επίθεση όχι στην ελληνική κυβέρνηση αλλά στον ίδιο τον ελληνικό λαό στον οποίο ξεκάθαρα είπαν “δεν σας εμπιστευόμαστε”. Απέναντί του έκαναν μια επίδειξη “γερμανική ισχύος” από τα παλιά. Από ένα παρελθόν που όλοι θέλαμε να πιστέψουμε ότι οι Γερμανοί το είχαν αφήσει πίσω οριστικά . Κάναμε λάθος.

Η εικόνα της ελληνογερμανικής σύγκρουσης όπως την “βλέπει” το αμερικανικό think tank Stratfor δεν είναι καθόλου κολακευτική για το Βερολίνο. Το συμπέρασμα της ανάλυσης είναι ότι ποτέ η Γερμανία δεν είχε πιστέψει την επιλογή του Grexit! “Έπαιξε” με τις “φοβίες” .

Στην κεντρική του ανάλυση που υπογράφεται από τον επικεφαλής του Stratfor Τζορτζ Φρίντμαν γίνεται μια περιγραφή την σύγκρουσης Αθήνας-Βερολίνου από το δημοψήφισμα και μετά.

Ο Φρίντμαν ξεκινά με την διαπίστωση ότι “οι Γερνανοί απάντησαν στην ελληνική θέση του όχι με εκδίκηση” και ότι υποχρέωσαν την Ελλάδα “σε συνθηκολόγηση”.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΥΝΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ολόκληρο το νομοσχέδιο με τα μέτρα που κατατέθηκε στη Βουλή !!!

                    
Διαβάστε ολόκληρο το νομοσχέδιο :
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ
«Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ)»
Το παρόν σχέδιο νόμου κατατίθεται σύμφωνα με τους όρους οι οποίοι τέθηκαν στο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωζώνης κατά την συνεδρίασή του της 12.07.2015, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας κυρώνεται με το άρθρο 1 του κεφαλαίου Α.
Εις το σ/ν περιέχονται επίσης δυο διακριτά κεφάλαια, το Κεφάλαιο Β για τη λήψη φορολογικών μέτρων και το Κεφάλαιο Γ για τη ρύθμιση θεμάτων της νομοθεσίας της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ειδικότερα στο Κεφάλαιο Β, ρυθμίζονται οι αρμοδιότητες του Υπουργείου Οικονομικών, σχετικά με την αναδιάρθρωση του Φ.Π.Α. και η λήψη μέτρων για την αύξηση της εισπραξιμότητας, ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου του                 Ν. 4270/2013 εντός της προθεσμίας και την ενίσχυση της αυτονομίας της ΕΛΣΤΑΤ.
Στο Κεφάλαιο Α, άρθρο 1, κυρώνεται η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης (Euro Summit) της 12.07.2015.
Στο Κεφάλαιο Β, θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών, άρθρο 2, ρυθμίζονται θέματα συντελεστών ΦΠΑ, σε αγαθά και υπηρεσίες με τροποποίηση του Παραρτήματος III, τροποποίηση του συντελεστή του φόρου εισοδήματος και του ποσοστού προκαταβολής, ενίσχυση των ποινικών διατάξεων για τα εγκλήματα της φοροδιαφυγής, διεύρυνση του φόρου πολυτελείας και κατάργηση της αναστολής των φόρων τηλεοπτικής διαφήμισης, αύξηση του φόρου αλληλεγγύης και επιβολή έκτακτης εισφοράς σε εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ.
Στο άρθρο 3 ρυθμίζονται θέματα για την ΕΛΣΤΑΤ, για τη λειτουργία, τη συγκρότηση Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος, εκλογή του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ και άλλα συναφή θέματα που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανεξαρτησίας και αυτονομίας της Αρχής.
Στο Κεφάλαιο Γ, θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.  Στο άρθρο προβλέπονται όλες οι αναγκαίες ρυθμίσεις για την σταδιακή κατάργηση των πρόωρων συντάξεων από 01.07.2015 έως το έτος 2022.  Οι υπαγόμενοι στην διάταξη, οι κατηγορίες που εξαιρούνται και η καταβολή προ του 67ου έτους σύνταξης που αναλογεί στις καταβαλλόμενες εισφορές.
Στο άρθρο προβλέπονται, η ένταξη όλων των Ταμείων και των τομέων επικουρικής Ασφάλισης στο ΕΤΕΑ και οι εφαρμογή του άρθρου 38 του Ν. 4052/2012.
Στο άρθρο προβλέπεται η διατήρηση της κρατικής επιχορήγησης στα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι το 2021 στα επίπεδα 2015 σε ονομαστικούς όρους (§1).  Αυξάνονται οι εισφορές υγειονομικής περίθαλψης στις κύριες συντάξεις από 4% στο 6% και επιβάλλεται κράτηση 6% στις επικουρικές (§2).  Καταργούνται οι χρηματοδοτούμενες από το … εξαιρέσεις και εναρμονίζεται με το ύψος των εισροών του ΙΚΑ (§3).  Τέλος, παρέχεται νομοθετική εξουσιοδότηση στον αρμόδιο Υπουργό για την κοινωνική ασφάλιση, να ρυθμίζει θέματα αναγκαία για την εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Γ, με υπουργικές αποφάσεις.
Η ισχύς των διατάξεων άρχεται από την δημοσίευσή του στην εφημερίδα της Κυβέρνηση, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στις επιμέρους διατάξεις.
Λόγω ειδικών εξαιρετικών Συνθηκών και συνθηκών δημοσίου Συμφέροντος, οι οποίες προκύπτουν από την κυρούμενη στο άρθρο 1, απόφαση, δεν τηρείται ως προς το κεφάλαιο Γ, η προβλεπόμενη διαδικασία.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
«Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με το Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ)»

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟ 148.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Η Ελλάδα αποπλήρωσε σήμερα το λεγόμενο ομόλογο Σαμουράι, που όμως στην πραγματικότητα είναι συναλλαγματικό swap !!!
Η Ελλάδα αποπλήρωσε σήμερα ομόλογο «σαμουράι» με ημερομηνία λήξης 14 Ιουλίου σε ιδιώτες πιστωτές στην Ιαπωνία, σε μία συμβολική κίνηση που απέτρεψε μία αθέτηση πληρωμής η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως χρεοκοπία σε εμπορικό χρεόγραφο.

«Η καταβολή του ποσού των 20 δισεκατομμυρίων γεν (148 εκατομμυρίων ευρώ) επιβεβαιώθηκε σήμερα το πρωί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της ιαπωνικής τράπεζας Mizuho Financial Bank, που διαχειρίζεται το ομόλογο.

ΠΟΙΟΙ & ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ;;;
Πέταξαν έξω από την υπόθεση Βγενόπουλου τον εισαγγελέα Γ. Αγγελή που άνοιξε την έρευνα στην Ελλάδα !!!
Ποιός καλύπτει τον Ανδρέα Βγενόπουλο; Το ερώτημα παραμένει και έχει εκφραστεί με την παράθεση ντοκουμέντων που δεν φαίνεται να θέλει να λάβει υπόψη της η Ελληνική Δικαιοσύνη. Την βδομάδα όμως που πέρασε, υπήρξε μια πρωτοφανής πραξικοπηματική ενέργεια στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης, που απομακρύνει τον Εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή από την ανακριτική διαδικασία που ξεκίνησε από τις Κυπριακές και Ελληνικές Αρχές.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Γιάννης Αγγελής, ως Εισαγγελέας δικαστικής συνδρομής, είχε ενημερώσει την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, πως στις συναντήσεις με τους Κύπριους συναδέλφους του στα πλαίσια της Eurojust, περιήλθαν στην κατοχή του πληροφορίες για τη δράση του Ανδρέα Βγενόπουλου και των συνεργατών του, οι οποίες έπρεπε να ερευνηθούν από τις ελληνικές αρχές. Οι πληροφορίες αφορούσαν τον πιθανό χρηματισμό του Κεντρικού Τραπεζίτη της Κύπρου προκειμένου εταιρείες συμφερόντων του Βγενόπουλου να αγοράσουν χωρίς έλεγχο κεφαλαίων τη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου η οποία χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια για να δανειοδοτηθούν εταιρείες και επιχειρηματίες σχετιζόμενοι με τον ίδιο το Βγενόπουλο. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος και συνεργάτες του φέρονταν ως υπεύθυνοι διακίνησης μαύρου χρήματος.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝA ΑΠΟ ΤΟ Kontra Channel ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ''Κontra ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ'' ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ  ΑΠΟ ΕΔΩ :  http://live24.gr/webtv/kontrachannel/


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΟΥ
Ποιος έκλεισε τις τράπεζες Γιάνη Βαρουφάκη ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_76.html

Δεν ήσουν εσύ που προήδρευσες στην Επιτροπή Χρηματοπιστωτικής Ευστάθειας που συνεδρίασε στο ΥΠΟΙΚ και εισηγήθηκε το κλείσιμο των τραπεζών ;;;
Δεν ήσουν εσύ που κώλωσες στον εκβιασμό του Γ. Στουρνάρα ότι θα υπέβαλλε την παραίτησή του αν δεν έμπαιναν άμεσα τα capital controls ;;;
Έτσι θα έπαιρνες τάχα στα χέρια σου την Τράπεζα της Ελλάδος ;;;
Δεν ήσουν εσύ που συμφώνησες στο κλείσιμο των τραπεζών, υπό τις πιέσεις τραπεζιτών & τραπεζοσυνδικαλιστών, που δεν ήθελαν να απολογηθούν από τα γκισέ στους καταθέτες γιατί, αφού έλαβαν ενισχύσεις πάνω από 300 Δις και με πρόσφατο τον ELA των 89 Δις, δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις καταθέσεις ;;;
Γιατί δεν κράτησες λοιπόν ανοικτές τις τράπεζες με τα capital controls σε ισχύ ;;;
Γιατί δεν απείλησες με ποινικές διώξεις Στουρνάρα και Διοικήσεις, όχι μόνο για να κρατήσουν τις τράπεζες ανοικτές με τα capital controls, αλλά και για να εφοδιάσουν σε 3-5 ημέρες όλους τους καταθέτες με cash cards και κωδικούς e banking, προκειμένου να γίνονται κανονικά όλες οι συναλλαγές, είτε διατραπεζικά από τα γκισέ και το e banking, είτε ηλεκτρονικά με τη χρήση cash cards ;;;
Γιατί λοιπόν έστειλες τους Έλληνες στις ουρές των ΑΤΜ και μπλοκάρισες τη λειτουργία της αγοράς ενώ, παρά τα capital controls, όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και να πέσει στο κενό ο εκβιασμός των Βρυξελλών, που υλοποιήθηκε από Στουρνάρα & Τραπεζίτες, με δική σου όμως υπαιτιότητα, έστω και με τις προκλητικές παραλήψεις σου ;;;
Γιατί δεν απάντησες ποτέ στην ερώτηση του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ για τα 89 Δις του ELA, για να μάθουν επι τέλους όλοι οι Έλληνες που πήγε όλη αυτή η ρευστότητα που εισέρρευσε στις τράπεζες επί δικής σου θητείας στο ΥΠΟΙΚ, η οποία ρευστότητα τελικά θα φορτωθεί στο χρέος ;;;
Γιατί δεν αποκαλύπτεις, αν το γνωρίζεις, με ποιού την υπογραφή έκλεισε το TARGET2 και πως αυτό κλείνει κατά τη συνήθη διαδικασία ;;;
Γιατί επέτρεψες το χρεωστικό υπόλοιπο τω 55 Δις του TARGET2 την 31/12/2014, να φτάσει επί της δικής σου θητείας στο ΥΠΟΙΚ στα 118 Δις, παρά τα 89 Δις του ELA που πήραν οι τράπεζες ;;;
Μπορείς έστω και τώρα να απαντήσεις που πήγαν και τι πλήρωσαν τα 50 Δις που περισσεύουν από τα 89 Δις του ELA, αφαιρουμένων των 40 Δις της φυγής των καταθέσεων ;;; 
Μπορείς  να μας πεις γιατί, ενώ και εσύ ο ίδιος κατήγγειλες με άρθρο σου τη βόμβα του κρυφού χρέους των τραπεζών από τις εγγυήσεις του δημοσίου (1ος & 2ος Πυλώνας), ως ΥΠΟΙΚ επέτρεψες το χρέος αυτό να αυξηθεί, συνεχίζοντας μάλιστα την επέσχυντη πρακτική των προκατόχων σου να το κρατάς κρυφό από τον Ελληνικό Λαό, διατηρώντας εκτός λειτουργίας τον σύνδεσμο του ΟΔΗΗΧ με τα ομόλογα αναφοράς σε κυκλοφορία ;;;
Μπορείς να μας πεις πόσο αυξήθηκε το κρυφό αυτό χρέος επί της θητείας σου ;;;
Μπορείς να μας εξηγήσεις τι λόγο είχες να μπερδεύεις και να τρομάζεις τους Έλληνες, μιλώντας για παράλληλο νόμισμα την ώρα της κούφιας και ψευδεπίγραφης απειλής των Βρυξελλών με το GREXIT, όταν γνωρίζεις καλά ότι οι υποσχετικές δεν είναι ούτε καν χρήμα, ενώ, επειδή αν επρόκειτο ποτέ να εκδοθούν θα ήταν εκπεφρασμένες σε ευρώ, δεν θα προέκυπτε ποτέ κανένα ζήτημα παράλληλου νομίσματος ;;;
Είναι παράλληλο νόμισμα οι μεταχρονολογημένες επιταγές, τα γραμμάτια και οι συναλλαγματικές ή μήπως δεν γνωρίζεις ότι οι υποσχετικές ήταν παλιά και δοκιμασμένη πρακτική του ελληνικού δημοσίου, που όμως ποτέ δεν θεωρήθηκε ως παράλληλο νόμισμα ;;; ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 

Κεραυνοί Βαρουφάκη κατά Τσίπρα για τη συμφωνία: 

Είναι μια νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών !!!

«Κεραυνοί» του κ. Γιάνη Βαρουφάκη κατά του πρωθυπουργού κ. ΑλέξηΤσίπρα για τη συμφωνία, τον φέρνει αντιμέτωπο με την επίσημη πολιτική, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια ότι προτίθεται να προχωρήσει στη δημιουργία νέου φορέα.


ΤΡΑΠΕΖΕΣ+CAPITALCONTROLS: #ThisIsTheRealCoup !!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!!

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

GIANNI PITTELLA: ΟΧΙ ΣΤΟ GREXIT. ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΕ !!!

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ PITTELLA ΣΕ ΣΟΪΜΠΛΕ
Είσαι ανεύθυνος, τα κόλπα σου δεν θα περάσουν !!!
                    Δριμεία επίθεση κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα.

ΤΟ JUNKER CLUB ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;

ΤΟ JUNKER CLUB ΖΗΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Καθόλου τυχαία δεν ήταν η συνάντηση των κουστουμαρισμένων & γραβατωμένων - χωρίς μάλιστα σακκίδια στον ώμο -  Θεοδωράκη & Θεοχάρη με τον JUNKER, οι οποίοι έλαβαν ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ τη διαβεβαίωση του για την άμεση & εμπροσθοβαρή διάθεση του Πακέτου Γιούνκερ στην Ελλάδα. 
Έκαναν πρόβα για υπουργοί της νέας, ανασχηματισμένης κυβέρνησης Τσίπρα ;;;
Και κάτι ακόμη .......
Λαμβάνοντας υπ' όψη την πολιτική προέλευση του διδύμου Γιούνκερ + Σουλτς, σε συνδυασμό με το ευρωπαϊκό κόμμα όπου ανήκει το Ποτάμι, μάλον δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι, ξανά, τα ευρωπαϊκά κονδύλια της ανάπτυξης, θα καταλήξουν και πάλι στα ίδια, γνωστά και μη εξαιρετέα Bobolas Clubs !!! 

Θα είναι ο Καμμένος ο επόμενος Βαρουφάκης;


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην τελευταία του μεταμεσονύκτια ομιλία στην Βουλή, αναφερόμενος στην συμφωνία που επέβαλλαν οι δανειστές χρησιμοποίησε μια λέξη: συνθηκολόγηση. Δεν γνωρίζουμε αν ήθελε να την πει ή του ξέφυγε . Αλλά είπε την αλήθεια. Με βάση τις προεκλογικές θέσεις αλλά και τις μετεκλογικές δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ η συμφωνία άνετα χαρακτηρίζεται συνθηκολόγηση! Η οποία μάλιστα ήρθε μετά από ένα σαρωτικό όχι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου κι αυτό είναι το παράδοξο! 

25 ΔΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ : ΓΙΑΤΙ ΕΚΤ & ΤτΕ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ;;;

ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΟΛΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Γιατί οι ελληνικές τράπεζες χρειάζονται ξαφνικά 25 Δις νέες ΑΜΚ ;;;
Τι άλλαξε στις 15 ημέρες της τραπεζικής αργίας και των capital controls ;;;
Ποιών τα συμφέροντα εξυπηρέτησαν ΕΚΤ, ΤτΕ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, όταν μας διαβεβαίωναν ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς, φερέγγυες και επαρκώς κεφαλαιοποιημένες ;;;
Δεν μας άκουγαν όταν φωνάζαμε ότι τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ είναι κοντά το 50% του συνόλου των χορηγήσεων, δηλαδή κάπου μεταξύ 110 - 125 Δις !!!
Τώρα που το ομολογούν, ζητούν απεγνωσμένα ένα 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, για να καλύψουν και πάλι ευθύνες διοικήσεων, μετόχων και Τράπεζας της Ελλάδος !!! 

Αν υπάρξει ριζική επανατιμολόγηση τη αξίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών....δεν αποκλείεται...όντως η ανακεφαλαιοποίηση να είναι πολύ μεγάλη.
ΔΝΤ, υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας και ευρωπαίοι αξιωματούχοι συγκλίνουν στην άποψη ότι οι ελληνικές τράπεζες χρειάζονται επιπλέον 25 δισεκ. ανακεφαλαιοποίηση, χρειάζονται 25 δισεκ. νέα κεφάλαια. 

Προκαταβολικά να αναφέρουμε ότι θεωρούμε τα 25 δισεκ. πολύ ακραίο ποσό ανακεφαλαιοποίησης, όμως αν υπάρξει ριζική επανατιμολόγηση τη αξίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών....δεν αποκλείεται...όντως η ανακεφαλαιοποίηση να είναι πολύ μεγάλη. 

Τα 25 δισεκ. νέα κεφάλαια είναι αστρονομικό ποσό υπό την έννοια ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα διαθέτουν 23,3 δισεκ. κεφάλαια ενώ το 2013 επενδύθηκαν 25 δισεκ. κεφάλαια από το ΤΧΣ καθώς και 15 δισεκ. για την κάλυψη των funding gap.
Πρωτίστως να αναφέρουμε ότι αν όντως οι τράπεζες χρειαστούν 25 δισεκ. νέα κεφάλαια αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα έχουν επενδυθεί στις ελληνικές τράπεζες

1) 25 δισεκ. στην πρώτη ανακεφαλαιοποίηση του 2013 από το ΤΧΣ (15 δισ. ήταν τα funding gap).
Οι ιδιώτες επενδυτές στην πρώτη ανακεφαλαιοποίηση επένδυσαν 3 δισ. 

2)8,3 δισ. η δεύτερη ανακεφαλαιοποίηση του 2014 που καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από ιδιώτες. 

3)Αν χρειαστούν 25 δισ. για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση 2015-2016  θα πρόκειται για κεφαλαιακή ενίσχυση σοκ.

Συνολικά θα έχουν επενδυθεί 28 δισεκ. το 2013 σε κεφάλαια στις τράπεζες, 8,3 δισεκ. το 2014 και έως 25 δισεκ. τέλη του 2015 αρχές του 2016 ή σωρευτικά 61,3 δισεκ. σχεδόν για το τίποτε.
Τα ερωτήματα είναι πολλά : 
Α)Γιατί χρειάζονται 25 δισεκ. ευρώ νέα κεφάλαια; 
Τι συμβαίνει με τα NPLs και τον αναβαλλόμενο φόρο;
B)Δεν θα πρoηγηθούν, αξιολόγηση από την Blackrock και νέα stress tests; 

Γ)Τι σημαίνει αυτό για τους υφιστάμενους μετόχους; 
Δ)Υπάρχει κίνδυνος για resolution;
Ε)Οι τράπεζες θα περάσουν στον έλεγχο του ESM;
ΣΤ)Κινδυνεύουν οι καταθέτες; 

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ !!!

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ;;;
Είδαμε τον Πρωθυπουργό να έχει στραμμένη -ιδιαιτέρως μάλιστα μαζί με τον Νίκο Νικολόπουλο - την προσοχή του και να διαβάζει κάτι σε ένα κινητό (από τα θεωρεία δεν ήταν δυνατόν να εντοπίσουμε κάτι πιο συγκεκριμένα) ...........Όταν ρωτήσαμε τον Ν. Νικολόπουλο να μας λύσει την απορία τι ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή του Πρωθυπουργού πήραμε την εξής απάντηση : 
Τη δική σας ανάρτηση διάβαζε από το μπλογκ της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, για την ερώτηση που κατέθεσα σχετικά με τη ρύθμιση των δανείων του Αλαφούζου, εν μέσω τραπεζικής αργίας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Ρωτήσαμε τον Νίκο Νικολόπουλο να μας μεταφέρει τα σχόλια του Πρωθυπουργού για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε παρά μόνο το εξής: Δεσμεύομαι για την ώρα στο να πω κάτι παραπάνω, θα τα πούμε όμως όταν θα έχω την επίσημη κυβερνητική απάντηση ......

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

Πραξικόπημα 2.0
Από το πρωί του Σαββάτου παρακολουθούμε τις δηλώσεις των «εταίρων» περί ανάγκης εγγυήσεων για την έγκριση οποιουδήποτε προγράμματος και πολύ φοβάμαι ότι θα επιχειρηθεί για δεύτερη φορά ανατροπή της κυβέρνησης. 
Η πρώτη προσπάθεια έγινε την προηγούμενη Τρίτη.
                    του Κώστα Εφήμερου

Κατά την είσοδο του στο Eurogroup, ο Γ. Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι ακόμα και αν το πρόγραμμα συμφωνηθεί υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το αν θα εφαρμοστεί γιατί έχει χαθεί η εμπιστοσύνη της Ευρώπης στη κυβέρνηση Τσίπρα. Αν όμως αμφισβητείται η ίδια η κυβέρνηση τότε το πιθανότερο είναι ότι θα προσπαθήσουν να την αλλάξουν. Σας ακούγεται σαν πραξικόπημα;

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η νομική υπηρεσία της κομισιόν έχει ήδη προετοιμάσει το «νομικό κατασκεύασμα» για την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώσε περίοδο 4 μηνών με ταυτόχρονη «ανθρωπιστική βοήθεια» και χρηματοδότηση πάνω από 30 δις (και ταυτόχρονο πάγωμα καταβολής δόσεων). Αυτό το πλάνο χρησιμοποιήθηκε ήδη τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να πιεστεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Η Ευρώπη δεν έχει κρύψει ότι δεν θέλει την κυβέρνηση Τσίπρα. Επαναλαμβάνει κάθε τρεις και λίγο ότι σέβεται τη διάθεση του Ελληνικού λαού, όμως με τις πράξεις της έχει αποδείξει ακριβώς το αντίθετο. Οι ηγέτες αυτής της οργανωμένης μαφίας προσπάθησαν να οδηγήσουν στην πτώση της κυβέρνησης τη Δευτέρα μετά την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος. Ήταν τότε που οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι διέρρεαν ότι είχε ήδη αποφασιστεί η ακύρωσή του. Η πίεση για να μη γίνει το δημοψήφισμα ήταν τρομακτική και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό ήταν να πέσει η κυβέρνηση. Δεν τα κατάφεραν, και την Τετάρτη φάνηκε ότι αυτή η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό, όταν όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για τη Δευτέρα.

Η ΝΕΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ !!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ 61,3% ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ & ΤΟΥ GREXIT !!!

ΓΙΝΑΤΕ ΕΠΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ GREXIT !!!
ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ GREXIT & ΔΡΑΧΜΗ : 
Αυτή είναι η γερμανική πρόταση για πενταετές Grexit, ανθρωπιστική βοήθεια και «υποθήκη» της περιουσίας μας !!!


Διέρευσε στον Τύπο το έγγραφο με την πρόταση που είχε στα χέρια του ο Βόλφανγκ Σόιμπλε και η οποία πρότεινε μεταξύ άλλων στην Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ για πέντε χρόνια.
Στο κείμενος σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι οι νέες προτάσεις της Ελλάδας δεν κρίνονται επαρκείς και προτείονονται δυο τρόποι- σχέδια για την Ελλάδα.
Ο ένας τρόπος είναι η Ελλάδα να μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία ύψους 50 δις Ευρώ σε ένα ταμείο, το οποίο θα πουλά προς αποπληρωμή του χρέους, ενώ ένας δεύτερος τρόπος θα ήταν ένα «διάλλειμα» της Ελλάδας από το Ευρώ για τουλάχιστον πέντε χρόνια που θα συνοδεύεται από αναδιάρθρωση του χρέους. Στην δεύτερη αυτή περίπτωση, σύμφωνα με το έγγραφο που επικαλείται η FAZ, η Ελλάδα παραμένει κράτος μέλος της Ε.Ε. και θα λάβει «αναπτυξιακή, ανθρωπιστική και τεχνική βοήθεια».
Πληροφορίες από τη Die welt αναφέρουν ότι το έγγραφο Σόϊμπλε δόθηκε στον Ντάισελμπλουμ και στα χέρια υπουργών οικονομικών που συντάσσονται με τη Γερμανία για Grexit ή λύση ανατολικής Γερμανίας με υποθήκευση Ελληνικής περιουσίας. «Οι προτάσεις σας, δεν έχουν νόημα πολιτικό, οικονομικό, νομικό», είπε ο Σόιμπλε στον Τσακαλώτο στο Eurogroup. Η Φιλανδια μπλοκάρει τη συμφωνία και απαιτεί να φύγει η Ελλάδα.
Δείτε στη συνέχεια ολόκληρο το πρωτότυπο έγγραφο :

SSL Certificates