.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ PSI, ΣΑΜΑΡΑ+ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ+ΚΑΜΜΕΝΟΣ ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ PSI+, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΘΩΩΣΕΙ & ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ;;;
Δεν έχουν ιδέα στην Κυβέρνηση για τα κείμενα των νομοθετημάτων που ψηφίζουν !!!



Έτσι έγινε και με το πολυνομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια !!!

Στο προσχέδιο για τον κρατικό προϋπολογισμό του έτους 2016 που συνέταξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο κεφάλαιο με τίτλο «δαπάνες εξυπηρέτησης χρέους» αναφέρεται:
«Οι δαπάνες για τόκους του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης, μετά το 2012, διαμορφώνονται στα επίπεδα των 6.000 εκατ. ευρώ μειωμένες, το 2013, κατά 50% σε σχέση με το 2012 και κατά 63% σε σχέση με το 2011. Αντίστοιχες μειώσεις παρουσιάζουν και ως ποσοστό του ΑΕΠ.  Η μείωση αυτή οφείλεται στη μείωση του ύψους του δημόσιου χρέους μετά την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI) του Δεκεμβρίου 2012 ..................... 

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ !!!

ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ & ΗΠΑ ΤΟ ΜΑΥΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Άρση του τραπεζικού απορρήτου της Ελβετίας για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!



Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε τη θέση του επί της συμφωνίας με την Ελβετία για την άρση του τραπεζικού απορρήτου των πολιτών της ΕΕ, κάτι που θα καταστήσει δυσκολότερη την απόκρυψη χρηματικών ποσών από τις φορολογικές αρχές. Η ΕΕ και η Ελβετία θα ξεκινήσουν την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των κατοίκων τους, αρχής γενομένης από το 2018. "Δεν θα ανεχτούμε απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων από πρόσωπα ή εταιρείες με σκοπό την αποφυγή πληρωμής φόρων. Κάθε φορά που κάποιος διαπράττει φορολογική απάτη,στερεί χρήματα από το κράτος που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για τα σχολεία και την υγειονομική περίθαλψη. Ο τερματισμός του τραπεζικού απορρήτου είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής", δήλωσε ο εισηγητής Jeppe Kofod (Σοσιαλιστές, Δανία).

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ 2.659 ΥΠΟΠΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ !!!

ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Οι φάκελοι παραδόθηκαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών ωστόσο είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, με αποτέλεσμα οι υποθέσεις να οδηγούνται σε παραγραφή !!!



Δεν είναι μόνο η λίστα Λαγκάρντ από την οποία ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε μόλις μερικές δεκάδες περιπτώσεις φοροφυγάδων και βεβαιώθηκαν φόροι και πρόστιμα. Ούτε οι 6.000 off shore για τις οποίες -όπως αναγνώρισε προχθές στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης- περαιώθηκαν οι έλεγχοι σε μόλις 384 υποθέσεις.

ΚΟΥΡΕΨΕ 446 ΔΙΣ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 567 ΔΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Target2 + Καταθέσεις + ELA + EKT + Αναβαλόμενη Φορολογία = 446 Δις !!!
Συνολικό Χρέος : 567+446 = 1,013 Τρις !!!



ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΑΒ !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Διοικούσε την ΕΑΒ με πλαστά πτυχία !!!


Hταν ο επικεφαλής των γενικών διευθυντών της ΕΑΒ, διετέλεσε μέλος θυγατρικών της αμυντικής βιομηχανίας από το 2005 μέχρι και σήμερα που έχει ακόμα την ιδιότητα του εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου και όλα αυτά με... πλαστό πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών.





Η υπόθεση του Αθανάσιου Χρονόπουλου για την οποία βοούσε η ΕΑΒ τα τελευταία χρόνια, αποκαλύφθηκε από έρευνα που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μετά από καταγγελίες.

Το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ που αποκαλύπτει σήμερα το «Eθνος της Κυριακής» επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση της ΕΑΒ η οποία προσέλαβε στην υψηλόβαθμη θέση του γενικού διευθυντή Επικεφαλής Επιχειρησιακών Λειτουργιών τον Αθ. Χρονόπουλο, ο οποίος κατέθεσε τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια που τελικά ήταν πλαστός!!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ !!!

REVERSE MORTGAGE : ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!

REVERSE MORTGAGE : Η ΝΕΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Δώσε το σπίτι σου να παίρνεις σύνταξη !!!
Α
COMING SOON & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Όσο μεγαλύτερος είσαι, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύνταξη που θα σου δίνουν, αφού το ραντεβού σου με το ΧΑΡΟ είναι κλεισμένο νωρίτερα !!!





ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά για τους σχεδιασμούς που προβλέπουν την ευρεία απαλλοτρίωση όλης της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα. Οι ευρύτατες αναδιαρθρώσεις που έχουν σχεδιαστεί προωθούνται με όλα τα μέσα. Τα «κόκκινα δάνεια» και οι πλειστηριασμοί είναι η αρχή. Η μεθοδευμένη κατάρρευση του ασφαλιστικού και η απειλή για μείωση έως εξαφάνιση των συντάξεων εξυπηρετεί αυτούς τους σχεδιασμούς. Μαζί η ανεργία που συνεχώς αυξάνεται και αποστερεί τους εργαζόμενους από τη δυνατότητα συμπλήρωσης του απαιτούμενου χρόνου εργασίας. «Reverse Mortgage» το λένε στην πρωτοπόρα Αμερική …

Το http://www.euro2day.gr σε σημερινό δημοσίευμά του με την υπογραφή του Στέφανου Κοτζαμάνη, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό και ανοίγει επί της ουσίας τη συζήτηση για την αναγκαστική απαλλοτρίωση της ακίνητης περιουσίας.

Δίνετε σπίτι και εξασφαλίζετε σύνταξη !!!
Θα προσφέρατε μετά θάνατον το σπίτι σας σε μια ασφαλιστική εταιρεία, προκειμένου να απολαύσετε εν ζωή μια ικανοποιητική σύνταξη; 

Το προϊόν του «reverse mortgage» και τα σενάρια που το θέλουν να λανσάρεται κάποια στιγμή και στην Ελλάδα.

ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ !!!

ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΣΣΑΒΒΑ & ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΖΟΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ TIMES
Εμφανίζουν την Ελλάδα της κρίσης σα να ήταν η Ρουμανία του Τσαουσέσκου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Η γνωστή για την μόνιμα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ στάση της Ανθή Καρασάββα, ξαναχτύπησε με μία ανταπόκριση που, με λάθος στοιχεία, φέρνει τις Ελληνίδες να εκδίδονται δήθεν για μία... τυρόπιτα !!!




Ακόμη και οι τοξικομανείς αφρικανές πόρνες εκδίδονται για 5 ευρώ !!!
Έκθετη η δημοσιογράφος των Times Ανθή Καρασάββα. «Εγώ δεν έχω καταγράψει ποτέ κάτι τέτοιο» δηλώνει τώρα ο καθηγητής Γρηγόρης Λάζος που έκανε την έρευνα την οποία παραποίησε η βρετανική εφημερίδα

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το δημοσίευμα της γνωστής για τα μόνιμα επιθετικά της αισθήματα για την Ελλάδα αγγλικής εφημερίδας Times σύμφωνα με το οποίο οι νεαρές ελληνίδες βρίσκονται σε τέτοια οικονομική απόγνωση που πουλάνε το κορμί τους για ένα σάντουϊτς ή μία τυρόπιτα. 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΑΝΑΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Αυτοματοποιημένες διαδικασίες για τα Κόκκινα Δάνεια προβλέπει ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών !!!

Οι τράπεζες θα εξακολουθήσουν να είναι «κυρίες» των δανείων και οι εταιρείες θα αναλάβουν το κομμάτι της διαχείρισης !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τις τυποποιημένες διαδικασίες μέσω των οποίων θα ομαδοποιούνται οι δανειολήπτες ανάλογα με το είδος του δανείου, το υπόλοιπο της οφειλής και αν είναι ενήμεροι ή όχι περιλαμβάνει ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, όπως αναφέρει το «Έθνος».

Ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα στηρίζεται σε αποτελεσματικά μοντέλα ρυθμίσεων (όπως το ιρλανδικό) και θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή έως το τέλος του Μαρτίου 2016.

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ
Έρχεται νέος νόμος για τα οικονομικά των κομμάτων, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης !!!
Καταργείται η ασυλία για όσους εγκρίνουν και χορηγούν δάνεια σε πολιτικά κόμματα και οι τραπεζίτες, αν δεν επιδιώξουν να εισπράξουν τα δάνεια που έδωσαν στα κόμματα, υπάρχει ενδεχόμενο να διωχθούν για κακουργηματική απιστία !!!




Η κατάργηση δεν φέρνει αναδρομική τιμωρία είπε ο Δ.Παπαγγελόπουλος και προειδοποίησε τις τράπεζες ότι αν δεν επιδιώξουν να εισπράξουν τα δάνεια που έδωσαν στα κόμματα «υπάρχει ενδεχόμενο να διωχθούν για κακουργηματική απιστία»

Την κατάργηση του νόμου που καθιέρωσε ασπίδα ασυλίας στις υποθέσεις χορήγησης δανείων στα πολιτικά κόμματα με επισφαλείς εγγυήσεις προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Βουλή.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: ΜΙΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 180 ΔΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ
Διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους χορηγούσε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για θαλασσοδάνεια επιχειρηματιών !!!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά διευθυντικού στελέχους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που χορηγούσε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου,ύψους 94 εκατομμυρίων ευρώ, σε δεκάδες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος που είχαν προβλήματα εξυπηρέτησης δανειακών τους υποχρεώσεων σε διάφορα πιστωτικά ιδρύματα.



Χορήγησε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου ύψους 94.032.170 ευρώ για 57 επιχειρήσεις από τις οποίες οι 34 στη συνέχεια κατέπεσαν από αιτήματα των πιστωτικών ιδρυμάτων για ποσά που άγγιξαν τα 34.714.918 ευρώ, ενώ το δημόσιο ήδη πλήρωσε για αυτές τις εγγυήσεις που κατέπεσαν 1.201.429 ευρώ, ενώ ακόμη δεν έχουν λήξει καθώς τρέχουν ως το τέλος του 2016.

Το σύνολο των επιχειρηματιών στην Ελλάδα αποτελείται από (κοντοχωριανούς) και (κουμπάρους) πολιτικών.

Κανένας υγιής επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε αυτό το περιβάλλον όταν οι άλλοι έκαναν την μπίζνα χωρίς να διαθέτουν κεφάλαια.,,,η διαθέτοντας μαύρα κεφάλαια.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά διευθυντικού στελέχους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που χορηγούσε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου,ύψους 94 εκατομμυρίων ευρώ, σε δεκάδες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος που είχαν προβλήματα εξυπηρέτησης δανειακών τους υποχρεώσεων σε διάφορα πιστωτικά ιδρύματα.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

SIEMENS & HOCHTIEF: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ !!! ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;;

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ SIEMENS & HOCHTIEF
Στην εκπομπή του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ "Το Μαξίμου Ακούει ;;;" !!!
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :




ΒΙΝΤΕΟ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ & ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ & ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Δεν φταίει ο ένας Έλληνας για την καταλήστευση του άλλου από κυβερνήσεις, τράπεζες & δανειστές !!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Οι τράπεζες, από το 2008 μέχρι και σήμερα, έχουν κοστίσει σε όλους τους Έλληνες περίπου 400 Δις, δηλαδή πολλά περισσότερα από το σύνολο όλων μαζί των  ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ + ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ + ΟΜΟΛΟΓΩΝ PSI+ !!!

Οι Καταθέτες, όπως και οι Ομολογιούχοι, δεν κινδυνεύουν από τους Δανειολήπτες !!! 
Δεν έκαναν οι Δανειολήπτες το PSI+, ούτε αποφάσισαν οι Δανειολήπτες το Κούρεμα των Καταθέσεων στην Κύπρο ενώ, Καταθέτες και Ομολογιούχοι, είναι σχεδόν όλοι ταυτόχρονα και Δανειολήπτες !!!

Η 1η ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ & ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ
Π.Πρ.Αθηνων 3789/20-11-2015 : Απόφαση σταθμός για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

https://www.scribd.com/doc/291316019/%CE%A0-%CE%A0%CF%81-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-3789-20-11-2015-%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%95%CE%BB%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A6%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF-CHF




Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Δικηγορικό Γραφείο Αλέξης Αλεξόπουλος κέρδισε την πρώτη απόφαση Πανελλήνια που καθιστά άκυρα τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο (CHF). 


Ειδικότερα, με την υπ' αριθμό 3789/20-11-2015 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έκρινε:

Η ALPHA BANK ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ FUNDS ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ALPHA BANK : ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ
Μονάδα για τον χειρισμό των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων έστησε η Alpha. Πόσα δάνεια θα περάσουν υπό τη διαχείρισή της. Για ποια από αυτά θα υπάρξουν ρυθμίσεις. Η νέα στρατηγική για τα μη εξυπηρετούμενα. Budget ζημιών 3ετίας για NPLs !!!

            


Στη ρευστοποίηση εξασφαλίσεων επιχειρηματικών δανείων που βρίσκονται σε οριστική καθυστέρηση θα προχωρήσει η Alpha Bank ΑΛΦΑ 0,00%, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχει χαράξει για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Η νέα στρατηγική περιλαμβάνει δύο πυλώνες. Τη λιανική τραπεζική, στην οποία αναμένεται να δραστηριοποιηθεί από το πρώτο τρίμηνο του 2016 η Aktua Hellas, κοινοπραξία μεταξύ της Alpha Bank ΑΛΦΑ 0,00% και της Aktua Soluciones Financieras. Ο ισπανικός όμιλος έχει σημαντική εξειδίκευση στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων που έχουν ως εξασφάλιση ακίνητα. Η Alpha θα συνεχίσει να διαχειρίζεται εσωτερικά μέρος των μη εξυπηρετούμενων δανείων λιανικής τραπεζικής.



BOMBA !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ !!!

Γράφει Ξανθίππη Γκλαβοπούλου

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ
Έτσι, σύμφωνα με τον Πίνακα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ στην στήλη (Ζ), Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ, εγώ δηλαδή, θα ζήσω άλλα 29 χρόνια !!!


Ρε θα σας πάρουν με τις πέτρες και δεν θα ξέρετε που θα κρυφτείτε!
Η μία γιαγιά μου έζησε 103 και η άλλη 97..Θα το ρημάξω το ταμείο αλλά δεν θα ζείτε εσείς για να βλέπετε....

Σύμφωνα με επικουρικό ταμείο μας και τα χαρτιά που προσκόμισαν σε ασφαλιστικά μέτρα οι άνθρωποι των τραπεζών, η προσδοκώμενη ηλικία μου είναι άλλα 29 χρόνια, συνεπώς θα το ρίξω έξω!
Δεν έχει ξαναγίνει σε αίθουσα δικαστηρίου τέτοια μακάβρια έγγραφη κατάθεση εγγράφου, όπως αυτή που έκαναν πριν λίγες ημέρες στην Ευελπίδων οι Δικηγόροι του κ. Πετράκη –Προέδρου Δ.Σ. ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και του κ. Γκιάτη Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ALPHA BANK !

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΓΟΡΑ & ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!


ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ TIMES ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ
Που είναι όλες οι οργανώσεις & οι ΜΚΟ που έχουν τσεπώσει δεκάδες εκατομμύρια για την ισότητα και την προστασία των Ελληνίδων ;;;
Γιατί τόση αδιαφορία & παθητικότητα ;;;
Πως ανέχεστε να αποκαλούν κάποιοι τις κόρες, τις αδελφές ή τις γκόμενές σας, πουτάνες της τυρόπιτας ;;;




ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ !!!
Προκαλούμε τους ψευτοκαθηγητάδες να τα δημοσιοποιήσουν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!
Δεν υπάρχει ούτε μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ, φοιτήτρια ή μη, που να εκδίδεται για μια τυρόπιτα !!!

Η πορνεία προσελκύει όλο και περισσότερες νέες Ελληνίδες «σε απόγνωση», μεταξύ αυτών και φοιτήτριες, που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο και πουλάνε το κορμί τους για να αγοράσουν μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς, αναφέρεται σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ανθής Καρασάββα με βάση έρευνα του καθηγητή Γρηγόρη Λάζου.


ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΤΗΣ HSBC
Ποινή κάθειρξης πέντε ετών στον Φαλτσιανί !!!




Ο Ερβέ Φαλσιανί, ένας πρώην υπάλληλος της τράπεζας HSBC Γενεύης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με πελάτες και τη φορολογική τους κατάσταση, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για την κατηγορία της διακεκριμένης οικονομικής κατασκοπείας, γνωστοποίησε σήμερα η τράπεζα.

Η HSBC εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση σε βάρος του 43χρονου Γάλλου, που δικάστηκε στην Ελβετία. Ο ίδιος δεν παρέστη στη δίκη και παρέμεινε εκτός Ελβετίας κατά τη διάρκειά της.

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΦΙΑ & ΤΕΛΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ;;;

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


Έκανε πράξη την υπόσχεση που μας έδωσε και, μετά τις καταγγελίες μας σχετικά με το νέο πολυνομοσχέδιο για τη δήθεν προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ρωτάει ευθέως σε ΣΤΑΘΑΚΗ & ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ : 
Οι δανειολήπτες που θα καταθέσουν αίτηση υπαγωγής στο νέο "Νόμο Κατσέλη", πρέπει να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους, τον ΕΝΦΙΑ της 1ης Κατοικίας τους ή, έστω, να υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" ;;;



ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!! ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 456/2015 : ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν.128/75
Άλλη μια απόφαση δικαίωσης δανειολήπτη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με την υπογραφή του μοναδικού ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ !!!
Ακυρώθηκε η ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

Και με άκυρη τη διαταγή πληρωμής, όχι μόνο δεν υπάρχει πλειστηριασμός 1ης κατοικίας, αλλά δεν κινδυνεύει ούτε το εξοχικό, ούτε το αυτοκίνητο, ούτε οι καταθέσεις, ούτε ο μισθός και η σύνταξη !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΥΤΟΣ Ο  ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΝ ΗΤΑΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ", ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ !!!



Αυτό σημαίνει προστασία του δανειολήπτη από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
Αμφισβήτηση της οφειλής με το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ και δικαστική διεκδίκηση κουρέματος δανείου και καταβολής αποζημίωσης, με την ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ !!
!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ !!!

ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Το θέμα τέθηκε στη χθεσινή συζήτηση των κοινωνικών εταίρων που έγινε με τη συμμετοχή του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας και του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου !!!
Την ώρα που στην Ελλάδα ένας στους τέσσερις είναι άνεργος και το 75% περίπου των ανέργων είναι χωρίς δουλειά πάνω από ένα χρόνο !!!

















«Πίεση» για αλλαγή του νόμου για τις ομαδικές απολύσεις άρχισαν να ασκούν εργοδοτικοί κύκλοι στο πλαίσιο της επαναρρύθμισης των εργασιακών σχέσεων με «οδηγό» τις βέλτιστες πρακτικές στην Ε.Ε., όπως προβλέπει το 3ο Μνημόνιο και έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση να νομοθετήσει το αργότερο έως τον Μάρτιο του 2016.

ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΤΗ ΔΕΗ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ !!!

ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ 50% ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2013
Πού πήγαν τα 3 δισ. ευρώ από τις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων ;;;

















Περίπου 3 δισ. ευρώ μειώθηκε το μισθολογικό κόστος της Δημοσίας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού από το 2010 έως το 2014. 
Το περίεργο και εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι ούτε ένα ευρώ δεν πήγε στους καταναλωτές δηλαδή στη μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ, τα οποία να σημειωθεί αυξήθηκαν έως 50% από το 2008 μέχρι τα τέλη του 2013. 

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΟΠΑΠ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Για ζημιά που υπέστησαν από την μη εγκατάσταση των VLTs !!!















Στο Δικαστήριο Διεθνούς Διαιτησίας του Λονδίνου προσφεύγει η ΟΠΑΠ ΑΕ για την υπόθεση των VLTs. Σύμφωνα με την εταιρεία, η προσφυγή πραγματοποιήθηκε προκειμένου η ΟΠΑΠ να προασπίσει τα κατοχυρωμένα δικαιώματά και τα δικαιολογημένα συμφέροντά της αλλά και αυτά των πρακτόρων της. Παράλληλα, η ΟΠΑΠ προαναγγέλλει και νέες πρωτοβουλίες για το τέλος που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση στα παιχνίδια της, το οποίο "συνιστά διακριτική μεταχείριση σε βάρος της εταιρείας και σε όφελος άλλων παρόχων τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα". Προς την κατεύθυνση αυτή, αναφέρει πως "προτίθεται να προβεί σε περαιτέρω νομικές ενέργειες, το συντομότερο καταλλήλως δυνατόν”.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ 15-20 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΟΛΙΣ 384 OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.000
Με τη λίστα Λαγκάρντ και τη νέα λίστα που παρέδωσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα με τους 10.588 λογαριασμούς στην Ελβετία θα γίνει κάτι ;;; 
Θα ελέγξετε τα εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό όλα αυτά τα χρόνια και σύμφωνα με τον Μιχάλη Καρχιμάκη είναι στα 300 δισ. ευρώ ;;;











Στα 15 με 20 δισ. ευρώ τον χρόνο, φθάνουν οι απώλειες του κράτους από τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο, όπως υποστήριξε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας για τον προϋπολογισμό στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ 350.000 ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 12% ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ !!!

ΕΩΣ ΤΗΝ 30η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Η διοίκηση του ΟΓΑ έχει ήδη στείλει τα ειδοποιητήρια με τα αυξημένα ασφάλιστρα !!!

















Αυξημένες κατά 12% εισφορές καλούνται να καταβάλουν έως τις 30 Νοεμβρίου στον ΟΓΑ 350.000 αγρότες. Η αύξηση των εισφορών δεν προκύπτει από το 3ο Μνημόνιο (το οποίο επιβάλλει τη σταδιακή αύξηση στα επίπεδα των εισφορών του ΙΚΑ) αλλά γίνεται σε εφαρμογή του ν. 3986/ 2011 που προβλέπει την «αυτόματη» μετάταξη σε υψηλότερη ασφαλιστική κατηγορία ανά τρία χρόνια (η πρώτη αύξηση είχε γίνει το 2012).

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ
Με τη πολιτική των μνημονίων που εφάρμοσαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια κατάφεραν να διώξουν τους νέους Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό !!!
Έτσι θα ανακάμψει η Ελλάδα ;;; 






















Οι Έλληνες εξακολουθούν να επενδύουν στην εκπαίδευση αν και οι σπουδές δεν αποτελούν πλέον ένα ασφαλές εισιτήριο για την αγορά εργασίας. Η Ελλάδα, μάλιστα, παράγει τους περισσότερους άνεργους πτυχιούχους ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ, όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση «Μια ματιά στην εκπαίδευση» του διεθνούς οργανισμού που δόθηκε στη αυτήν την εβδομάδα στη δημοσιότητα.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ !!!

ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ !!! 300 ΔΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000 !!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 
Μιχ.Καρχιμάκης : Για τα 300 Δις ευρώ που διοχετεύτηκαν στο εξωτερικό με εμβάσματα από το έτος 2000 και μετά,  από 1.000.000 καταθέτες, θα ενεργήσει κανείς ;;;





Άρθρο παρέμβαση του  Μιχάλη Καρχιμάκη, θέτει ένα άκρως επίκαιρο ερώτημα αναφορικά με εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό την περίοδο 2000 και μετά.

Ολόκληρο το άρθρο:

«Ακούω να μιλάνε πολλοί, για λίστες εμβασμάτων.
(Τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα Λίχνενσταϊν, τη λίστα Ελβετίας, των νησιών Κέιμαν και μια σειρά από λίστες με χρήματα που διοχετεύτηκαν στο εξωτερικό)

Όλοι όσοι μιλούν, μιλούν για το μέρος και όχι για το όλον.
Μιλούν για ένα ελάχιστο όγκο εμβασμάτων, όταν ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ κατά κύριο λόγο στην λίστα των 700χιλιαδων έως 1 εκατομμύριο εμβασματούχων εξωτερικού που έχει στα αρχεία της η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ από το έτος 2000 και μετά.

ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ;;;

ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ Α. ΛΟΒΕΡΔΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΕΝΟΨΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ & ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ
Ανδρέας Λοβέρδος: 

Ο Παυλόπουλος -που είχε ψηφίσει και το PSI- παραβιάζει το Σύνταγμα !!!




Διαβάστε τι δήλωσε ο άνθρωπος (;;;) !!!
Η ταμπακιέρα, φυσικά, στην τελευταία παράγραφο !!!

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος έκανε χθες ένα πολύ μεγάλο λάθος.
Αναμείχθηκε στη πολιτική, διατυπώνοντας μάλιστα μια παράδοξη για τον ίδιο και για την αλήθεια άποψη, οτι το ασφαλιστικό της χώρας υποφέρει λόγω του PSI.
Πρώτον , η άποψη που διατύπωσε είναι άσκηση λειτουργίας αντίθετη με το Σύνταγμα. Δεν του επιτρέπεται να αναμιγνύεται στη πολιτική.
Δεύτερον εμπεριέχει αντίφαση με τον εαυτό του. Ο κ. Παυλόπουλος έχει ψηφίσει το PSI.
Τρίτον ο ισχυρισμός του ειναι τελείως λανθασμένος γιατι τα ίδια τα στοιχεία τον διαψεύδουν. Το πρόβλημα που έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία εχει να κάνει κυρίως με τη κρίση και την ύφεση και όχι φυσικά με το PSI που όσα ταμεία ακολούθησαν τοτε την πολιτική συμβουλή της κυβέρνησης είχαν και κέρδος.

ΒΟΜΒΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ & ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Η αξία του ακινήτου δεν θα καθορίζεται από ανεξάρτητους εκτιμητές (όπως αρχικά προβλεπόταν), αλλά με βάση οδηγίες της Τραπέζης της Ελλάδος, σύμφωνα με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο ο Γ. Σταθάκης !!!
Πόσο ακόμα θα πέσουν και λόγω πλειστηριασμών οι τιμές των ακινήτων ;;;





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Μεγάλα ερωτήματα για τον αντίκτυπο που θα έχουν τελικά οι νέες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια στην ήδη λαβωμένη, την τελευταία επταετία, κτηματαγορά, με τον πολύ υψηλό αριθμό των 250.000 αδιάθετων ακινήτων εκφράζουν τα στελέχη του κλάδου εντοπίζοντας αδυναμίες των νέων ρυθμίσεων που έχουν να κάνουν κυρίως με τον ίδιο τον καθορισμό της εμπορικής αξίας, η οποία, σύμφωνα με το κυβερνητικό επιτελείο, θα λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό της δόσης από την τράπεζα. 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ: ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 7ο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ (2008-2015) !!! ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΦΕΡΝΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΥΦΕΣ
Αντί για τα 770.000.000 που τις εκτίμησαν, στην πραγματικότητα, αφού δεν τις κλείσαμε εμείς οι ίδιοι το 2010, θάπρεπε να χρεωθούμε τουλάχιστον ακόμη 200 Δις για να τις κρατήσουμε ελληνικές !!!
Πόσο ακόμη να συνέχιζε δηλαδή το τραπεζικό καρουζέλ, που ξεκίνησε το 2008, με το 1ο πακέτο διάσωσης των 28 Δις του Αλογοσκούφη ;;;




Εσείς που κλαίτε για την δήθεν μεγάλη απώλεια, πόσο θα πληρώνατε μια μαύρη τρύπα 236 Δις ευρώ ;;;

Αντί λοιπόν να στείλουμε στη φυλακή τις διοικήσεις και όλους μαζί τους διοικητές της ΤτΕ, από το έπος του Κοσκωτά μέχρι και σήμερα, επιτρέπουμε ακόμη σε όλους αυτούς τους απατεώνες να χρηματοδοτούν, κροκοδείλια, δακρύβρεχτα άρθρα στον ξένο τύπο, περί της δήθεν κλοπής των 400 Δις, που θα μπορούσε να καταστρέψει το λεγόμενο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης !!!

Ποιάς διάσωσης ρε αλήτες ;;;

Του φιάσκου της διάσωσης των χρεοκοπημένων από το 2008 ελληνικών τραπεζών, που βαφτίστηκε ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, μόνο και μόνο για να χρεωθεί στους φορολογούμενους ;;;

Αλέξη πρόσεχε, γιατί θα σε στείλουν στη φυλακή οι ηλίθιοι κόλακες της αυλής του Μαξίμου !!!

ΠΡΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ : ΣΤΟ COPY PASTE ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ !!!

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Και ακόμη ειδικότερα, όταν τα κλέβουμε από φίλους, που όταν αναδημοσιεύουν τα δικά μας, εκτός από την πηγή, μας κάνουν και διαφήμιση.
Και πιο ειδικότερα ακόμη όταν πληρωνόμαστε μισθό δημοσιογράφου (λέμε τώρα), υπεύθυνου για τη ροή μεγάλης ιστοσελίδας !!!
              

Σταματήστε λοιπόν κάποιοι να κοροϊδεύετε τους εργοδότες σας, κλέβοντας άρθρα που, στη συνέχεια, τα παρουσιάζεται ως δικά σας, επειδή απλά αλλάξατε κουτοπόνηρα μια λέξη ή ένα κόμα.
Ξεφτιλίζεστε & ξεφτιλίζετε και το μαγαζί που σας δίνει ψωμί !!! 

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΟΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ
Διαγράφονται τα πρόστιμα του ΟΑΣΑ σε όλους του ανέργους !!!

                   


Διαγράφονται όλα τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στο χρονικό διάστημα από 02 Ιουλίου 2010 έως και 02 Ιουλίου 2015 για μη καταβολή κομίστρου του ΟΑΣΑ σε ανέργους εγγγραμμένους του ΟΑΕΔ με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών κ. Σπιρτζή.

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΟΥ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟΣ ΚΠολΔ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΑΦΜ ΔΙΑΔΙΚΩΝ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΚΠολΔ)
Yποχρεωτική η αναγραφή του ΑΦΜ των διαδίκων σε δικόγραφα, εκθέσεις και αποφάσεις σύμφωνα με το νέο ΚΠολΔ. 

Καθιέρωση του email στα στοιχεία του πληρεξούσιου δικηγόρου !!!



Στο νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που θα ισχύσει από 1-1-2016, όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 4335/2015, προβλέπεται η υποχρεωτική αναγραφή του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) των διαδίκων στις εκθέσεις, στα δικόγραφα, στις δικαστικές αποφάσεις, στις διαταγές πληρωμής και στις κατασχετήριες εκθέσεις. 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΓΛΥΨΙΜΟ, ΨΕΜΜΑΤΑ & ΚΟΛΑΚΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;;
Μην καλύπτετε την ανεπάρκεια αυτών που ασχολήθηκαν με το πολυνομοσχέδιο και μην φορτώνετε στον πρωθυπουργό τα λάθη και τις αστοχίες της διαπραγματευτικής ομάδας !!!



Η προστασία της 1ης Κατοικίας δεν θα καλύψει τελικά ούτε το 10% των δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/1_18.html


ΟΣΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

770.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ
Και οι 4 μαζί διαθέτουν συνολικά 2.448 καταστήματα !!!



Με μία απλή διαίρεση, 770.000.000 / 2.448, ακόμη και ο πιο αδαής στα οικονομικά, αντιλαμβάνεται ότι η μέση αξία ενός συστημικού τραπεζικού καταστήματος στην Ελλάδα ανέρχεται στα 315.000 ευρώ !!!
Δηλαδή, όσο ένα μικρό σουβλατζίδικο αφού, στα μεγάλα σουβλατζίδικα, μόνο τα κρέατα στα ψυγεία μπορεί να έχουν μεγαλύτερη αξία !!! 

ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 200 EUROBANK, 100 ΕΘΝΙΚΕΣ, 67 ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ή 50 ALPHA BANK

10.558 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ !!!

ΕΛΠΙZΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ LAGARDE
Λίστα 10.588 τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων στην Ελβετία έδωσε η Γερμανία !!!




Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο υπουργείο Οικονομικών από τη φορολογική διοίκηση Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας - Στις 14:30 ο Τρύφων Αλεξιάδης κάνει δηλώσεις για τα «σημαντικότατα στοιχεία»Δεδομένα 10.588 τραπεζικών λογαριασμών Ελλήνων πολιτών σε ελβετική τράπεζα, διαβίβασε η φορολογική διοίκηση Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας στο υπουργείο Οικονομικών. Τα στοιχεία αφορούν λογαριασμούς Ελλήνων στην Ελβατία για τα έτη 2006 και 2008. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών τα στοιχεία αφορούν τραπεζικούς λογαριασμούς, το συνολικό υπόλοιπο τον οποίων ανέρχεται σε 3,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2006 και 2,9 δισ. ελβετικά φράγκα το 2008.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΕΩΣ 20% ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ !!!

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 12% ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ
Θα υπάρχει μόνιμη ρήτρα αυτόματων μειώσεων στις συντάξεις ανάλογα με τη βιωσιμότητα των Ταμείων !!!
















Σχέδιο-σοκ για τις συντάξεις με κλιμακωτές μειώσεις στα ποσά που παίρνουν σήμερα 2,6 εκατ. συνταξιούχοι ανάλογα με το μισθό (ή τα έτη ασφάλισης) και την ηλικία που είχαν όταν αποχώρησαν από την εργασία καλείται να προωθήσει προς ψήφιση στη Βουλή ως τα μέσα Δεκεμβρίου η κυβέρνηση, με ελάχιστα ως ανύπαρκτα περιθώρια ελιγμών από τις πιέσεις και το χρονοδιάγραμμα που της έχουν καθορίσει οι δανειστές.

ΒΙΝΤΕΟ: ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ* ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ Ή ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ;;; ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ Ή ΠΩΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ;;;
Εμείς στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν έχουμε ενδοιασμούς !!!



Επιλέγουμε Νότη Μαριά, αφού αυτή είναι η καταστατική θέση μας, όπως διατυπώνεται στην ιδρυτική μας διακήρυξη, την οποία διεκδικούμε δικαστικά, με την Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

SSL Certificates