.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS !!!

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ
Από φιάσκο σε φιάσκο η δίκης της Siemens !!!



Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων διέκοψε σήμερα την εκδίκαση της υπόθεσης Siemens για τις 6 Μάρτιου, αφού ένα μέλος της σύνθεσης έκανε αίτηση αποχής, λόγω κωλύματος. Έτσι ανέκυψε πρόβλημα συγκρότησης του Δικαστηρίου εώς ότου βρεθεί αντικαταστάτης του εφέτη που δήλωσε κώλυμα...

Ο πρόεδρος ανακοίνωσε τέσσερις δικάσιμους εντός του Μάρτιου διευκρινίζοντας ότι η δίκη θα διεξάγεται λόγω του όγκου των κατηγορουμένων και των συνήγορων τους στην αίθουσα τελετών του Εφετείου. Σημειώνεται ότι εκεί εκδικάζονται επίσης οι δίκες της Χρυσής Αυγής και των εξοπλιστικών συστημάτων. "Υπάρχει αδυναμία διαχείρισης του προγράμματος των μεγάλων αιθουσών. Δεν έχουμε παραπάνω μέρες", είπε ο πρόεδρος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΥΨΟΥΣ 3.300.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΙΖΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ
Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας FAZ !!!



Η εφημερίδα της Φραγκφούρτης ξανανοίγει τον φάκελο των μιζών που δόθηκαν για ελληνικά εξοπλιστικά προγράμματα με εμπλοκή γερμανικών εταιρειών.

Αφορμή είναι ένα ρεπορτάζ της FAZ που αναφέρει ότι «η εισαγγελία της Βρέμης απήγγειλε κατηγορίες εναντίον πέντε πρώην μάνατζερ εξοπλιστικών εταιρειών. Είναι ύποπτοι για δωροδοκία αξιωματούχων στην Ελλάδα».

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 7 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΖΗΣΗΣ
Μεταξύ των κατηγορουμένων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο αντιδήμαρχος Σπ. Πέγκας, ο πρώην γενικός διευθυντής του Φεστιβάλ Δ. Εϊπίδης και ο Γ. Σμαραγδής !!!


Ποινική δίωξη εις βάρος 7 ατόμων για οικονομικές ατασθαλίες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Αχιλλέας Ζήσης.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή που αναμένεται να καλέσει σε απολογία τους κατηγορούμενους για "απιστία σε βάρος του δημοσίου" οι οποίοι φέρονται ότι προκάλεσαν οικονομική ζημιά 340.000 ευρώ.

4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ BANKIA ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ !!!

Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΡΑΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ
Σε 4,5 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από την ισπανική Δικαιοσύνη ο Ροντρίγκο Ράτο, πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Ραχόι, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής του ΔΝΤ και πρόεδρος της τράπεζας Caja Madrid (μετέπειτα Bankia). Κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση 12 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα, την περίοδο που ήταν επικεφαλής της !!!



Ειδικότερα, ο πρώην διευθυυντής του ΔΝΤ και 65 πρώην στελέχη και μέλη διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, κατηγορούνταν ότι υπεξαίρεσαν πάνω από 12 εκατ. ευρώ μεταξύ 2003 και 2012, χρησιμοποιώντας «κρυφές» τραπεζικές κάρτες για απεριόριστες και ανεξέλεγκτες προσωπικές δαπάνες, αδήλωτες στην εφορία.

Η δημοσίευση λεπτομερειών των δαπανών τους –διαμονές σε πολυτελή μέγαρα, αγορές κοσμημάτων και πολυτελών ειδών, φιέστες σε ντισκοτέκ…– είχε προκαλέσει αγανάκτηση σε μια χώρα που πλήττονταν από την κρίση μετά το 2008 και στην οποία επιβλήθηκανί σκληρά μέτρα λιτότητας.

ΜΕ ΛΑΘΗ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ !!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ
Λάθη και στον υπολογισμό των εισφορών διαπιστώνουν οι ασφαλισμένοι που παίρνουν τα ραβασάκια του ΕΦΚΑ, καθώς άλλα τους χρεώνουν τη μία φορά και άλλα την επόμενη !!!




Παρότι απομένουν 6 ημέρες μέχρι να λήξει η προθεσμία πληρωμής των εισφορών Ιανουαρίου, χιλιάδες ασφαλισμένοι και κυρίως νέοι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι οι εισφορές τους ανεβοκατεβαίνουν και βρίσκονται σε σύγχυση γιατί δεν ξέρουν τελικά ποιο από τα ειδοποιητήρια που έχουν αναρτηθεί και τους αφορούν είναι το σωστό και ποιο όχι.

Τα λάθος ειδοποιητήρια αφορούν στις εισφορές των αυτοαπασχολούμενων και κυρίως όσων έκλεισαν την πρώτη τους πενταετία στο τέλος του 2016.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών και των δημόσιων λειτουργών που θα υπογράφουν τις αναδιαρθρώσεις προβληματικών δανείων και η εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα έρθουν άμεσα, με τη μορφή διατάξεων προς ψήφιση στη Βουλή, σε ένα από τα 5-6 νομοσχέδια που ετοιμάζεται να καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για δύο από τα πλέον σημαντικά θέματα, τα οποία θα διευκολύνουν την ενεργή διαχείριση των κόκκινων δανείων, με στόχο τη σταδιακή μείωσή τους. Και τα δύο αποτελούν ζητούμενο για τις τράπεζες, αλλά και πάγιο αίτημα των θεσμών.

ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ
Σε λίγο, τα κουρέματα 50%, 70% και 90% που διεκδικούμε οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θα φαντάζουν ως μεγάλη κατάκτηση για τις τράπεζες !!! 


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, 70% ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ 90% ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!

Κάθε μέρα που περνάει αδυνατίζει όλο και περισσότερο η διαπραγματευτική δύναμη των τραπεζών, αφού με την κατακόρυφη αύξηση των κόκκινων δανείων και τη συνεχιζόμενη φυγή των καταθέσεων, βρίσκονται πλέον εγκλωβισμένες στον φαύλο κύκλο της κεφαλαιακής ανεπάρκειας και της σχεδόν ολοσχερούς έλλειψης ρευστότητας, τον οποίο δημιούργησαν οι ίδιες, με την αδιαλαξία και την αλαζονεία τους. 'Ετσι σήμερα κατόρθωσαν να βάλουν απέναντί τους ακόμη και τους δανειστές, για τους οποίους, τα αιτήματα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για κούρεμα 50%, 70% και 90%, είναι πλέον το πιο αισιόδοξο σενάριο για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ !!!



Οι τέσσερις μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών PricewaterhouseCoopes, Ernst & Young, Deloitte και KPMG είναι οι μεγάλες κερδισμένες από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ χαμένες είναι οι ίδιες οι χώρες που τους ανέθεσαν την σωτηρία τους και δη με παρότρυνση της EE: η Ελλάδα είχε ζημιές 29,8 δισ. ευρώ, δηλαδή το 10% του συνολικού δημοσίου χρέους της, η Ισπανία 45,5 και η Ιρλανδία 46,6 δισ. ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute (TNI), με έδρα το Άμστερνταμ.
Από την έρευνα, με τίτλο «The Bail Out Business» («Η επιχείρηση διάσωσης»), προκύπτει ότι οι ορκωτοί ελεγκτές, κάτω από τα μάτια των οποίων κατέρρεαν οι τράπεζες, κέρδισαν τα περασμένα χρόνια εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ από τα Stresstests και τις υπηρεσίες παροχής συμβουλών στις χώρες μέλη της ΕΕ, για το πώς να σώσουν τις τράπεζές τους.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΙΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΛ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ;;;

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ
Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού του ΔΟΛ στην Alpha Bank έγινε αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και μισθοδοσίας !!!



Την ώρα που η ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται και δικαίως με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή συμπεριφορά της διοίκησης και της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ να αφήσει απλήρωτους εργαζόμενους επειδή προχώρησαν σε επίσχεση… Ακούγεται έντονα ότι ο λογαριασμός που έχει αποδεσμευθεί με απόφαση του Δικαστηρίου, προκειμένου να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας για να κυκλοφορούν οι εφημερίδες και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, είναι άδειος! Και μάλιστα σκοπίμως, με την έννοια ότι κάποιοι πρόλαβαν να καλύψουν «τρύπες» που όμως δεν ήταν για το σκοπό για τον οποίο ο συγκεκριμένος λογαριασμός προορίζεται.

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ;;;


2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 213 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ TRANSNATIONAL INSTITUTE
Ενώ εταιρείες ορκωτών ελεγκτών έχουν κονομήσει εκατομμύρια ευρώ από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών !!!



Σύμφωνα με έρευνα του Transnational Institute (TNI), με έδρα το Αμστερνταμ, οι τέσσερεις μεγάλες εταιρείες ορκωτών ελεγκτών PricewaterhouseCoopes, Ernst & Young, Deloitte και KPMG είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από τη διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών. Χαμένες είναι οι ίδιες οι χώρες, οι οποίες τούς ανέθεσαν την σωτηρία τους και δη με παρότρυνση της EE: η Ελλάδα είχε ζημιές 29,8 δισ. ευρώ, δηλαδή το 10% του συνολικού δημοσίου χρέους της, η Ισπανία 45,5 και η Ιρλανδία 46,6 δισ. ευρώ.

Από την έρευνα, με τίτλο "The Bail Out Business" ("Η επιχείρηση διάσωσης"), προκύπτει ότι οι τέσσερεις αυτές εταιρείες αποτελούν ένα ολιγοπώλιο στην Ευρωπαϊκή Ενωση, των οποίων το μερίδιο ανέρχεται στο 60% της αγοράς. Σε χώρες μάλιστα οι οποίες βρίσκονται σε κρίση όπως λ.χ. η Ισπανία και η Ιταλία, το μερίδιό τους ανέρχεται σε 80%.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 30.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ !!!

ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2008-2012
Κατάλαβες τώρα ποιοι σου κουνούν το δάχτυλο ;;;



Πρόστιμο 29,8 εκατ. ευρώ πρότεινε χθες 22 Φεβρουαρίου 2017 για την Αυστρία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την κατηγορία ότι παραποιούσε στοιχεία σχετικά με το δημόσιο χρέος της.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ENERGA-HELLAS POWER: ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !!!

ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ
Πιο βαριές ποινές και καταδίκες χωρίς ελαφρυντικά και επιεικέστερη μετατροπή των κατηγοριών ζητά ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης για τους 11 καταδικασθέντες της υπεξαίρεσης των 256 εκατομμυρίων από τις εταιρίες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Energa και Hellas Power !!!
ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ:



Ο εισαγγελικός λειτουργός άσκησε έφεση κατά της πρόσφατης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, βάσει της οποίας οι βασικοί εμπλεκόμενοι είτε «γλίτωσαν» τα ισόβια λόγω ελαφρυντικών είτε λόγω μετατροπής της αρχικής κατηγορίας τους.

Ουσιαστικά, ο κ. Πεπόνης ζητά με την έφεσή του να καταδικαστούν με τη βαρύτερη των ποινών, την ισόβια κάθειρξη, οι δύο επικεφαλής των εταιριών Energa –Hellas Power, οι επιχειρηματίες Άρης Φλώρος και Βασίλης Μηλιώνης αλλά και βασικοί συγκατηγορούμενοί τους που καταδικάστηκαν για υπεξαίρεση με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Ελληνικού Δημοσίου.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Δεν μπορούν να εκτελέσουν ούτε τα μικροεμβάσματα μέχρι 1.000 ευρώ στο εξωτερικό, αφού έχουν εξαντλήσει το Target2, όπου χρωστάνε περίπου 75 Δις και, ταυτόχρονα, δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα ταμεία τους, επειδή ακόμη και τα ελάχιστα ρευστά διαθέσιμά τους (10,47Δις), τα χρωστάνε σε ΤτΕ και ΕΚΤ !!!
Σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως :



Όποιος διάβασε την πρόσφατη (01/2017) έκθεση της ΕΚΤ με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της 31/12/2016 για το σύνολο του τραπεζικού συστήματος της Ευρωζώνης, κατάλαβε - ακόμη και χωρίς να γνωρίζει τραπεζικά - ότι τα μαθηματικά που θα μπορούσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί !!!

Και πως να έχουν ανακαλυφθεί, όταν η εξίσωση είναι η εξής :

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΡΕΥΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ: 10,47 ΔΙΣ 
με τα οποία οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν 
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ: 350 ΔΙΣ
δλδ Καταθέσεις 134 Δις + Οφειλές ELA & TARGET2 150 Δις + Οφειλές ΕΚΤ Πυλώνα ΙΙ 50 Δις + TAX CREDIT 16 Δις !!!

Δείτε στο βίντεο : 6.00' - 15.00':



Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΤΙΝΑΖΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΕΚΡΗΞΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΑΝΤΟΥ
Πότε θα πάρουν χαμπάρι ότι αυτή η πολιτική της υπερφορολόγησης δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στο να στραγγαλίζονται καθημερινά αγορά και νοικοκυριά ;;;



Σε κατάρρευση της κατανάλωσης,​ υπερεξάντληση της παραγωγικής βάσης της οικονομίας ​και διάλυση του κοινωνικού ιστού οδηγεί η αιματηρή ​υπερείσπραξη φόρων το 2016. Στην κυβέρνηση μιλούν για ​«υπεραπόδοση της οικονομίας», αλλά ως τέτοια ​εννοούν την υπέρβαση των στόχων είσπραξης φόρων.

Την ίδια ώρα όμως οι καταναλωτές κόβουν ακόμα και από τη διατροφή τους, οι μικρομεσαίοι -ειδικά στις συνοικίες και την περιφέρεια- βλέπουν καθημερινά να μην πατάει πελάτης, ενώ κάθε ευρώ υπέρβασης εισπράξεων από την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία δημιουργεί τρύπα στα έσοδα δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων,​ μια νέα γενιά απλήρωτων χρεών και μια στρατιά οφειλετών​ που ακυρώνουν -τυπικά και ουσιαστικά- ​τα περί επιστροφής στην ανάπτυξη.

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ: ΜΙΑ ΑΦΕΛΗΣ...ΕΡΩΤΗΣΗ !!!


ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΠΑΓΙΔΕΣ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ !!!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ  ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 03/03/2017
Αντικρουόμενες οι απόψεις του τύπου και της αγοράς ως προς τις προσδοκίες, τα πλεονεκτήματα και τις παγίδες του νέου νομοθετήματος, ενώ παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα η οριστική διευθέτηση των ζητημάτων στα οποία υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης, δανειστών και τραπεζών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ :
  • Κούρεμα χρεών ΦΠΑ & Παρακρατούμενων Φόρων
  • Χρόνος βεβαίωσης οφειλών πριν την 31/12/2016
  • Όριο οφειλών 20.000 ευρώ για την ένταξη
  • Ισχύς νόμου το αργότερο μέχρι 31/12/2018
Κερδισμένοι σε κάθε περίπτωση οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ που συμμετέχουν στις Ομαδικές Αγωγές κατά των Τραπεζών αφού, μαζί με το κούρεμα των κόκκινων δανείων τους, θα αποκτήσουν και παράλληλο προβάδισμα στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, για να κουρέψουν, μαζί με τα Δάνεια, και τα χρέη τους στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία !!!



Με τις νέες διατάξεις για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, που ξεκινά από 01/03/2017, έρχεται σωσίβιο για 400.000 επιχειρήσεις, αφού το κούρεμα στα κόκκινα δάνεια τους θα επεκταθεί τελικά και στις οφειλές τους σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ στη διαδικασία θα μπορούν να ενταχθούν μόνον οι επιχειρήσεις που έχουν χρέη σε τράπεζες άνω των 20.000 ευρώ. Θα εξαιρεθούν δηλαδή οι επιχειρήσεις που έχουν χρέη μόνο στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Έτσι, οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, θα πετύχουν να εκμεταλλευτούν τις νέες διατάξεις για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό και να κουρέψουν, μαζί με τις οφειλές τους στις τράπεζες, και τα χρέη τους στο Δημόσιο (Εφορίες) και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ;;;

ΣΤΑ 1,16 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ FED
Βραδυφλεγής βόμβα τα δάνεια αυτοκινήτων στις ΗΠΑ !!!



Μετά το σκάσιμο της «φούσκας» στην αμερικανική αγορά στεγαστικής πίστης, οι Αμερικανοί είναι σήμερα εκτεθειμένοι σε μεγάλο όγκο δανείων για αγορά αυτοκινήτου. Κάθε Αμερικανός με δίπλωμα χρωστάει, κατά μέσον όρο, περίπου 6.100 δολάρια σε δόσεις δανείου. Τα χαμηλά επιτόκια, οι χαμηλές τιμές φυσικού αερίου και η τελευταία γενιά των πιο ελκυστικών και γρήγορων οχημάτων ώθησαν τους Αμερικανούς οδηγούς να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο. Κατά συνέπεια, τα δάνεια για αγορά αυτοκινήτου έφθασαν σε επίπεδο ρεκόρ το τέταρτο τρίμηνο του 2016, σύμφωνα με έρευνα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed). Ανέρχονται σε 1,16 τρισ. δολάρια και δημιουργούν φόβους για σκάσιμο νέας «φούσκας» στις ΗΠΑ, μετά την κρίση στεγαστικών δανείων που οδήγησε σε κατάρρευση το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ !!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ !!!

ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ Ο ΟΑΕΕ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠΑ
Ενώ εξαιτίας των προβλημάτων με δεδομένα ασφαλισμένων έχει ανασταλεί η διαδικασία για την απόδοση σύνταξης θανάτου και εξόδων κηδείας !!!



Χαοτική είναι η κατάσταση στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης σύμφωνα με καταγγελίες της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Όπως γραφεί σήμερα η Καθημερινή έχουν γίνει λάθη κατά την μεταφορά δεδομένων από τα μητρώα των επιμέρους υπηρεσιών στον ΕΦΚΑ, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί δεδομένα ασφαλισμένων.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΧΑΘΗΚΑΝ 30.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ !!!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ
Τη χειρότερη επίδοση των τελευταίων 16 ετών όσον αφορά την ανεργία που κατέγραψε το σύστημα Εργάνη του υπουργείου Εργασίας τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, η απώλεια ανέρχεται στις 29.817 θέσεις εργασίας, με το λιανεμπόριο, εστίαση και τα καταλύματα να παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες απώλειες !!!



Αναλυτικότερα, το ισοζύγιο προσλήψεων-απολύσεων ήταν αρνητικό κατά 29.817 θέσεις σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

Αν και το υπουργείο Εργασίας υποστηρίζει ότι «ο μήνας Ιανουάριος παρουσιάζει αρνητικό ισοζύγιο από το 2001 μέχρι σήμερα, κατά σχεδόν απόλυτο τρόπο», δεν παύει να προκαλεί αίσθηση ότι η επίδοση του φετινού Ιανουαρίου είναι η χειρότερη από το 2001 οπότε και υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, όπως φαίνεται και στο σχετικό πίνακα.

ΕΦΚΑ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ !!!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ
Τη δυνατότητα για ασφαλιστική ικανότητα σε μια σειρά ασφαλισμένων παρέχεται στο σχέδιο νόμου «Επίσπευση διαδικασιών για την εφαρμογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και άλλες διατάξεις» !!!



Συγκεκριμένα:

α) στους ασφαλισμένους του πρώην Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. και στα μέλη οικογενείας τους, για την περίοδο από 1/3/2017 έως 28/2/2018, είναι δυνατή η χορήγηση παροχών ασθένειας σε είδος, με τη συμπλήρωση τουλάχιστον πενήντα (50) ημερών ασφάλισης, είτε κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος (2016), είτε κατά το τελευταίο δεκαπεντάμηνο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι ημέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημερολογιακό τρίμηνο του δεκαπεντάμηνου.

Β) στους ανέργους ηλικίας άνω των 29 και έως 55 ετών, που έχουν κάνει χρήση των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 5 του ν.2768/1999 (Α'273) όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, η ασφαλιστική κάλυψη για παροχές ασθένειας σε είδος, παρατείνεται έως την 28η Φεβρουαρίου 2018.

2017-2059: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Γράφει  ο Κυριάκος Τόμπρας

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ
Ποιός αφελής θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει στον μύθο της δήθεν βιωσιμότητας των 323 Δις του ελληνικού δημοσίου χρέους, όταν στο ληξιάριο που ακολουθεί πρέπει ακόμη να προστεθεί το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία (200+95+30=325 Δις), το ιδιωτικό χρέος των τραπεζών (Καταθέσεις 134 Δις + Οφειλές ELA & TARGET2 150 Δις + Οφειλές ΕΚΤ Πυλώνα ΙΙ 50 Δις + TAX CREDIT 16 Δις = 350 Δις) και τα αγνώστου ταυτότητας πιστωτικά έσοδα του προϋπολογισμού 2015 = 692,8 Δις ;;;
Πιστεύει κανείς ότι θα μπορέσουν ποτέ οι Έλληνες - έστω και το 2159 - να πληρώσουν 1,7 Τρις ;;;





Creditor
ΠΙΣΤΩΤΗΣ
Due Date
ΛΗΞΗ
Amount
ΠΟΣΟ
Description
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ

Treasury bill holders
March 3, 2017
€1,400,000,000

Short-term treasury bills

Treasury bill holders
March 10, 2017
€1,600,000,000

Short-term treasury bills

Treasury bill holders
March 17, 2017
€1,600,000,000

Short-term treasury bills

IMF
March 17, 2017
€145,113,485

Loan under the IMF's second bailout for Greece, in 2012.†

ECB
April 4, 2017
€48,000,000

Bonds held by ECB exempted from the 2012 default

Treasury bill holders
April 7, 2017
€1,400,000,000

Short-term treasury bills

Treasury bill holders
April 18, 2017
€1,000,000,000

Short-term treasury bills


ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΡΕΚΟΡ ΑΦΙΞΕΩΝ...ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ !!!

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ(ALL INCLUSIVE) ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ
Μείωση τουριστικών εσόδων κατά 878.000.000 ευρώ το 2016 !!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Έρχεται "βροχή" καταγγελιών ληξιπρόθεσμων δανείων από τις τράπεζες !!!

Tης Νένας Μαλλιάρα

Σε δεκάδες χιλιάδες καταγγελίες ληξιπρόθεσμων δανείων θα προβούν μέσα στους επόμενους 1 – 2 μήνες οι τράπεζες, στοχεύοντας τόσο στους διαπιστωμένα στρατηγικούς κακοπληρωτές, όσο και στους μη συνεργάσιμους οφειλέτες.

Η "καταιγίδα" καταγγελιών αναμένεται ύστερα από μία περίοδο απραξίας δύο ετών, κατά την οποία οι τράπεζες δεν προέβαιναν σε καταγγελίες δανείων, αναμένοντας τους οφειλέτες δανειολήπτες να προσέλθουν για ρυθμίσεις των δανείων τους. Η περίοδος της απραξίας, ωστόσο, λαμβάνει σύντομα τέλος, υπό την πίεση του SSM, αλλά και την εκπνοή προθεσμιών του Κώδικα Δεοντολογίας που "βγάζουν στη σέντρα" τους μη συνεργάσιμους δανειολήπτες.

AYTH EINAI H NEA ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ;;; ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ !!!
Χάνουν σύνταξη και υγειονομική περίθαλψη του ΟΑΕΕ όσοι έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη !!!



Πάνω από 75.000 ασφαλισμένοι που προστατεύονται από δικαστικές αποφάσεις συναντούν την άρνηση ή την άγνοια των υπαλλήλων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων ΕπαγγελματιώνΣε τοίχο προσκρούουν οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ που έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν τη σύνταξή τους, τις ρυθμίσεις οφειλών, την ασφαλιστική ενημερότητα, ακόμα και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.

Ο ΟΑΕΕ αδιαφορεί για τις προσωρινές αποφάσεις των Ειρηνοδικείων που προστατεύουν τους δανειολήπτες και τιμωρεί αυθαίρετα τους χρεωμένους ελεύθερους επαγγελματίες στερώντας τους το δικαίωμα σύνταξης και περίθαλψης. Περισσότεροι από 75.000 ελεύθεροι επαγγελματίες που προστατεύονται με δικαστικές αποφάσεις συναντούν την άρνηση ή την άγνοια των υπαλλήλων του Οργανισμού, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ τους απειλούν ότι αν δεν πληρώσουν τις οφειλές τους θα τους κόψουν τη σύνταξη, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θα τους κατασχέσουν το σπίτι. Ενα πρόσφατο κρούσμα σημειώθηκε στον ΟΑΕΕ Καλλιθέας, όταν πολίτης που πήγε να πληρώσει τη χαμηλή δόση που του όρισε το δικαστήριο αντιμετώπισε την άρνηση των υπαλλήλων, οι οποίοι του είπαν: «Εδώ ισχύει ο νόμος του ΟΑΕΕ και όχι ο νόμος Κατσέλη». 


Οι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσει ο «προστατευόμενος» δανειολήπτης είναι οι εξής:


3 ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ 3 ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΚΑΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Θερμά συγχαρητήρια στον ΘΕΟ των Δανειοληπτών ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τις 3 αυτές, νέες, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ έσωσαν σπίτια, μισθούς, συντάξεις, αυτοκίνητα και τραπεζικούς λογαριασμούς, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!!



Μόνον έτσι μπαίνει τέλος στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές και καφενειακές επαναστάσεις !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
Ενεργοποιείται το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ξεκινά η προκαταρκτική εξέταση, με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κας Ξένης Δημητρίου !!!



ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ "ΚΟΙΜΑΤΑΙ" ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !!!

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας

(http://www.ntokoumenta.gr/174658/)

Η έρευνα θα στηριχθεί στο πόρισμα και το υλικό της Εξεταστικής Επιτροπής, το οποίο διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου διαβίβασε στον αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Αθανασίου το τελικό πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την χρηματοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, με εντολή την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διακριβωθεί η τέλεση ή μη αυτεπάγγελτα διωκομένων αδικημάτων. Σε καταφατική περίπτωση, προσθέτει η κυρία Δημητρίου, δηλαδή εάν προκύψει η τέλεση αξιόποινων πράξεων-αδικημάτων, να ενεργήσει τα δέοντα (άσκηση ποινικών διώξεων). Μάλιστα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στην παραγγελία της προς τον συνάδελφο της, σημειώνει ότι εάν κρίνει ότι είναι αναγκαίο να ανασύρει από το αρχείο το παλαιό πόρισμα του 2013. Δηλαδή το πόρισμα των Πεπόνη-Καλούδη, το οποίο είχε αρχικά μπει αρχείο μετά απο την τροπολογία που είχαν καταθέσει οι βουλευτές της ΝΔ, Δ. Χριστογιάννης, Δ. Τσουμάνης και Δ. Σταμενίτης.


Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ FRAPORT !!!

ΟΧΙ ΣΤHN ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ FRAPORT
Ο Νότης Μαριάς στα Χανιά για την εκδήλωση κατά της παραχώρησης των 14 Περιφερειακών αεροδρομίων στη FRAPORT !!!



Στα Χανιά βρίσκεται ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδήλωση κατά της παραχώρησης των 14 Περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική FRAPORT. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στις 19:30 απόψε στα Χανιά.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ
Νίκος Νικολόπουλος: Ονειρεύεται ο Στουρνάρας πραξικόπημα τεχνοκρατών ;;;




Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με όσα «σκαρφίζεται» ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος “ανησυχεί”, πληροφορούμενος τις «εξωθεσμικές» πρωτοβουλίες του Διοικητή και τις διατυπώνει σε επίκαιρη ερώτησή του, που απευθύνει προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε το πρόσφατο γεύμα που παρέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας στο δώμα της Τ.τ.Ε. στην πρώην Υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη,, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδος «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

BINTEO: ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ + ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Δικαιωμένοι και διπλά κερδισμένοι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ αφού, μαζί με το Κούρεμα των Κόκκινων Δανείων τους, θα αποκτήσουν και παράλληλο προβάδισμα στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, για να κουρέψουν, μαζί με τα Δάνεια, και τα Χρέη τους στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία !!!




Σε κούρεμα οφειλών ύψους 3 Δις ευρώ από στεγαστικά, καταναλωτικά και μικρά επιχειρηματικά δάνεια σε καθυστέρηση θα προβούν οι τράπεζες έως το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την Καθημερινή. Έως τα τέλη του 2019 οι διαγραφές εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 14 δις ευρώ, ενώ τα πρώτα κόκκινα δάνεια που θα κουρευτούν θα είναι τα επίδικα και αυτά που έχουν καταγγελθεί.

Τα επίδικα δάνεια των Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών και των Εξώδικων Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, θα είναι τα πρώτα που θα κουρευτούν, αφού μετά τις συνεχείς δικαιώσεις των εναγόντων δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στα δικαστήρια όλης της χώρας, που ακυρώνουν πλέον μαζικά τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής, οι τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα κατασχέσεων και πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα, το κούρεμα των δανείων και των πιστωτικών καρτών των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ να αποτελεί πλέον για τις τράπεζες τη μοναδική λύση, προκειμένου να μην αναγκαστούν να διαγράψουν το σύνολο των αντιστοίχων απαιτήσεών τους. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο, οι τράπεζες, έδωσαν μάχες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να πετύχουν την αναβολή της συζήτησης των 2 πρώτων εναντίον τους Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ !!!


ΥΠΟΙΚ: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΕ 29 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ !!!

Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 29 ΧΩΡΩΝ
Κατάλογο 29 κρατών που θεωρούνται ως «μη συνεργάσιμα» με τη χώρα μας, με την έννοια ότι δεν έχουν συνάψει και δεν εφαρμόζουν με την Ελλάδα συμβάσεις διοικητικής συνδρομής στο φορολογικό τομέα και ταυτόχρονα δεν έχουν υπογράψει τέτοιες συμβάσεις με τουλάχιστον άλλα δώδεκα κράτη, καθορίζει απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου !!!



Πρόκειται για κράτη τα οποία δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η κατάστασή τους σχετικά με τη διαφάνεια και την ανταλλαγή των πληροφοριών σε φορολογικά θέματα έχει εξεταστεί από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ & FUNDS !!!

ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Αντικείμενο της έρευνας είναι να διακριβωθεί εάν και σε βάρος ποιων προσώπων στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σε εισπρακτικές εταιρείες και funds τα οποία αναθέτουν σε δικηγορικά γραφεία να συλλέξουν οφειλές δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια !!!



Εισαγγελέας για τα funds στα «κόκκινα» δάνεια

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την αποκάλυψη του Documento σχετικά με την ανεξέλεγκτη δράση εταιρειών που διαχειρίζονται «κόκκινα» δάνεια τραπεζών και λειτουργούν χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις του τελευταίου νόμου, δηλαδή χωρίς άδεια και χωρίς να φορολογούνται τα δυσθεώρητα έσοδά τους.

Μετά τα επίμαχα δημοσιεύματα, με τα οποία έπεσε φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ο επίκουρος εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γιάννης Δραγάτσης παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης. Αντικείμενο της έρευνας είναι να διακριβωθεί εάν και σε βάρος ποιων προσώπων στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σε εισπρακτικές εταιρείες και funds τα οποία αναθέτουν σε δικηγορικά γραφεία να συλλέξουν οφειλές δανειοληπτών με «κόκκινα» δάνεια.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ !!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;;;
Πάνω από 700.000 ανέργους δημιούργησαν τα μνημόνια στην Ελλάδα !!!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ !!!

62 ΑΤΟΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
Τα στραβά μάτια έκανε η ΤτΕ αφού με βάση τα στοιχεία της έρευνας ήξερε πολύ καιρό πριν τις παρανομίες...αλλά δεν έκανε τίποτα !!!



Αντιμέτωπα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα βρίσκονται 62 άτομα τα οποία όπως προκύπτει από το τελικό στάδιο της ανάκρισης εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας και του λουκέτου που προήλθε στη συνέχεια σε αυτή. Τα αδικήματα για τα οποία αντιμετωπίζουν έχουν τον χαρακτήρα του συλλήβδην και το δικαστήριο θα είναι αυτό το οποίο θα αποφασίσει για ποιους και πόσους από αυτούς αφορούν αυτά.

ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΙΟ "ΚΟΥΛΗΣ" ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!



O υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αρνήθηκε σήμερα ότι δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη στην περίπτωση που δεν καταφέρει να εφαρμόσει τις συμφωνημένες οικονομικές μεταρρυθμίσεις, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Ο Γερμανός υπουργός τόνισε κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD ότι η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εάν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει συμφωνήσει.

«Δεν διατύπωσα ποτέ απειλές (περί Grexit)» υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή Bericht aus Berlin.

ΒΟΜΒΑ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ & ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;
Πριν από μόλις λίγες ημέρες, εντελώς μουλωχτά η Ολομέλεια της Βουλής – δηλαδή και οι 300 όλων των κομμάτων - αποφάσισε να τροποποιήσει το καθεστώς λειτουργίας του λεγόμενου «Λογαριασμού Αλληλοβοηθείας Βουλευτών και Ευρωβουλευτών» που υπάρχει από το 1990. Το επιχείρημα που προβλήθηκε ήταν η δήθεν ανάγκη περαιτέρω εξορθολογισμού του πλαισίου χορήγησης και είσπραξης των δανείων που χορηγεί !!!


Όπως αντιλαμβάνεστε αυτός ο Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας είναι στην πράξη ένας ειδικός λογαριασμός της Βουλής από τον οποίο παίρνουν δάνεια τα μέλη της ως κλειστή συντεχνία.
Με τη νέα απόφαση, που έχει ημερομηνία 14 Απριλίου 2016 και δημοσιεύεται με υπογραφή του Νίκου Βούτση, τι προβλέπεται;

Όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές και ευρωβουλευτές μπορούν να πάρουν άτοκο δάνειο μέχρι 15.000 ευρώ. Δηλαδή για τους 300 συν τους 21 της Ευρωβουλής υπάρχουν διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή 4.815.000 ευρώ, σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ 50%, 70% & 90% !!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, 70% ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ 90% ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Κάθε μέρα που περνάει αδυνατίζει όλο και περισσότερο η διαπραγματευτική δύναμη των τραπεζών, αφού με την κατακόρυφη αύξηση των κόκκινων δανείων και τη συνεχιζόμενη φυγή των καταθέσεων, βρίσκονται πλέον εγκλωβισμένες στον φαύλο κύκλο της κεφαλαιακής ανεπάρκειας και της σχεδόν ολοσχερούς έλλειψης ρευστότητας, τον οποίο δημιούργησαν οι ίδιες, με την αδιαλαξία και την αλαζονεία τους. 'Ετσι σήμερα κατόρθωσαν να βάλουν απέναντί τους ακόμη και τους δανειστές, για τους οποίους, τα αιτήματα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για κούρεμα 50%, 70% και 90%, είναι πλέον το πιο αισιόδοξο σενάριο για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Σε λίγο θα μας παρακαλάνε, αλλά θα είμαστε πλέον εμείς που θα λέμε "ΟΧΙ" και θα ζητάμε ακόμη μεγαλύτερο κούρεμα !!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Με μεγαλύτερες πωλήσεις NPLs απειλούνται οι ελληνικές τράπεζες !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Σε μεγαλύτερης έκτασης πωλήσεις "κόκκινων" δανείων έναντι των αρχικών σχεδιασμών, φαίνεται να οδηγούνται οι τράπεζες πανευρωπαϊκά, καθώς τα "συμβατικά μέσα" αντιμετώπισης του τεράστιου όγκου μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων των τραπεζών που αγγίζουν το 1 τρισ. ευρώ, δεν φαίνεται να αποδίδουν καρπούς με την ταχύτητα που επιθυμούν οι εποπτικές αρχές. Η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει και τις ελληνικές τράπεζες, ειδικά στην περίπτωση που η καθυστέρηση της αξιολόγησης με την οποία συναρτώνται μέτρα αντιμετώπισης των NPLs όπως ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, διαψεύσει τους στόχους των τραπεζών για ανάκτηση ληξιπρόθεσμων δανείων στη βάση ρυθμίσεων οφειλών και ρευστοποιήσεων απαιτήσεων.

SSL Certificates