.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ELLINIKAHOAXES.GR, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Τι ακριβώς συμβαίνει ;;;



Τι γράφουν τα ellinahoaxes.gr :


Το «αποκλειστικό» δημοσίευμα της εφ. Δημοκρατία διαψεύδεται από την Αστυνομία


Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βασίζονται σε «αποκλειστικό άρθρο και φωτογραφία» της εφημερίδας «Δημοκρατία», η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε σε κρύπτη οικίας στο Παλαιό Ψυχικό, το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να ανήκει σε πρώην πολιτικό του ΠΑΣΟΚ.

ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Το ΣΔΟΕ εντόπισε παραβάσεις στο 70% των πρατηρίων τα οποία πωλούσαν και υγραέριο !!!




Να ελέγξει περαιτέρω τα πρατήρια καυσίμων και συγκεκριμένα τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο που συντελείται μέσω αυτών, επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών, υποχρεώνοντάς τα να αποστέλλουν στο τέλος κάθε ημέρας το σύνολο των συναλλαγών που έχουν πραγματοποιήσει με τη χρήση ταμειακής μηχανής. Μάλιστα, το υπουργείο Οικονομικών υποχρεώνει τους πρατηριούχους να συνδέσουν τις ταμειακές μηχανές και με τις αντλίες υγραερίου αλλά και κατά την πώληση πετρελαίου θέρμανσης, όπως ισχύει σήμερα κατά την πώληση βενζίνης και πετρελαίου κίνησης, καθώς τα στοιχεία δείχνουν υψηλή παραβατικότητα. Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποίησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε πρατήρια τα οποία πωλούσαν και υγραέριο διαπίστωσε στο 70% των ελεγχόμενων παραβάσεις.

Τα στοιχεία των ελέγχων σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν λειτουργεί αντίστοιχο σύστημα εισροών-εκροών και για το υγραέριο οδήγησαν το υπουργείο Οικονομικών να εκδώσει τη σχετική απόφαση με στόχο να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθούν η σχετική εγκύκλιος με τις τεχνικές προδιαγραφές για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τις αντλίες, αλλά και η ημερομηνία έναρξης της νέας διαδικασίας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: "ΤΥΦΛΟ" ΓΙΑ 45 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤτΕ
Η έρευνα θα πάει τουλάχιστον σε βάθος διετίας και θα επεκταθεί και σε άλλες 2 συστημικές τράπεζες.



«Τυφλό» για τουλάχιστον 45 μέρες, το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου 2018, ήταν το πληροφοριακό σύστημα της Εθνικής Τράπεζας, το σύστημα δηλαδή που σημαίνει συναγερμό όταν εντοπίσει «ασυνήθεις συναλλαγές» με κάρτες. Αυτό είναι το πρώτο και εξαιρετικά σημαντικό εύρημα των επιθεωρητών της Τράπεζας της Ελλάδος, οι οποίοι, από την περασμένη Δευτέρα, ξεκίνησαν έλεγχο στην Εθνική για την γνωστή υπόθεση της «χρυσής βίζας» και των Κινέζων που αγόραζαν σπίτια στην Ελλάδα πληρώνοντας με κάρτα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο mononews.gr ότι η έρευνα θα πάει τουλάχιστον σε βάθος διετίας και θα επεκταθεί και σε άλλες συστημικές τράπεζες.

Τα πρώτα ευρήματα χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως σοβαρά, καθώς διαπιστώθηκε ότι τα συστήματα εντοπισμού ύποπτων συναλλαγών της τράπεζας δεν «αντιδρούσαν» για τουλάχιστον 45 μέρες την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου 2018. Το διάστημα δηλαδή που τα POS της ΕΤΕ, που είχαν «ταξιδέψει» στην μακρινή Κίνα έκαναν τρελούς τζίρους και μάλιστα με τις ίδιες εταιρείες. Και μόνο αυτό έπρεπε να σημάνει «κόκκινο συναγερμό», λένε τραπεζικές πηγές.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ: ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 98,9% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ
Οι καταδικασθέντες για μίζες, διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος καθώς και για δεκάδες άλλα αδικήματα, θα φυλακίζονται και θα χάνουν τις περιουσίες τους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.




Ο νέος Κανονισμός της Ε.Ε. που εκδόθηκε στις 6 Νοεμβρίου καθιερώνει πλέον την «δικαιοσύνη χωρίς σύνορα», με την αμοιβαία αναγνώριση των αποφάσεων δέσμευσης και δήμευσης, για μια σειρά εγκλημάτων. Σκοπός των νέων κανόνων είναι να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική δέσμευση και δήμευση περιουσιακών στοιχείων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την ΕΕ, ώστε να γίνει περισσότερο ασφαλής μέσω της καταπολέμησης της χρηματοδότησης εγκληματικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών πράξεων.

Σύμφωνα με την Κομισιόν, η δήμευση των περιουσιακών στοιχείων που αποκτώνται με εγκληματικές δραστηριότητες είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Εκτιμά επίσης, ότι σήμερα, ποσοστό 98,9% των πιθανών κερδών από εγκληματικές δραστηριότητες δεν δημεύεται αλλά παραμένει στη διάθεση των εγκληματιών!

Αναλυτικότερα ο Κανονισμός προβλέπει, ότι όποιος διαπράττει μια σειρά εγκλημάτων, για τα οποία καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών ετών, η ποινή θα εκτελείται σε όποια χώρα της ΕΕ και αν βρίσκεται.

ΗΠΑ: ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ UBS ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ !!!

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Από τους 42 τίτλους στεγαστικών δανείων που πούλησε η UBS την περίοδο 2006-2007, οι 40 παρουσίασαν «μεγάλες απώλειες», σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές.



Δέκα χρόνια μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers –ένα συμβάν που αποτέλεσε ορόσημο στη μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική κρίση από το Κραχ του ’29–, οι αμερικανικές αρχές συνεχίζουν να διώκουν τις τράπεζες που συνειδητά πώλησαν τοξικά επενδυτικά προϊόντα σε πελάτες. Αυτή τη φορά αναφερόμαστε στην ελβετική UBS, η οποία κατηγορείται από την αμερικανική Δικαιοσύνη πως απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από πελάτες για «καταστροφικούς» τίτλους στεγαστικών δανείων που τους πούλησε, σύμφωνα με αγωγή 302 σελίδων που κατατέθηκε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ρίτσαρντ Ντόναχιου της περιφέρειας του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, η UBS και οι μονάδες της τιτλοποίησαν στεγαστικά δάνεια άνω των 41 δισ. δολαρίων, στερώντας κρίσιμες πληροφορίες από πελάτες και θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τις περιουσίες τους. Η υπόθεση αυτή ανοίγει μία διετία αφού η Deutsche Bank και η Credit Suisse συμφώνησαν να καταβάλουν συνολικά 12,5 δισ. δολάρια στο πλαίσιο συμβιβαστικής λύσης με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης. Στο κατηγορητήριο τονίζεται πως υπάλληλοι αποκαλούσαν τους τίτλους αυτούς «λέπρα».
Προβλήματα με τη Δικαιοσύνη έχει o ελβετικός τραπεζικός όμιλος και στη Γαλλία. Εκεί οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν τη UBS πως βοήθησε πολίτες της χώρας να φοροδιαφύγουν και να ξεπλύνουν «μαύρο» χρήμα με τη δημιουργία αριθμημένων λογαριασμών και καταπιστευμάτων (trusts).

Α.ΝΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ: ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!



Για τις επιστολές που λαμβάνουν από τις τράπεζες της Κύπρου το τελευταίο διάστημα πολλοί δανειολήπτες με "κόκκινα" δάνεια και οι οποίες ενημερώνουν τους καταναλωτές το δάνειο τους πρόκειται να πωληθεί και τους ζητούν να κάνουν πρώτα εκείνοι προσφορά για την εξαγορά τους, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα.

Η κ. Νούκα τόνισε ότι «στην Κύπρο είναι νομοθετημένο και προσδιορισμένο το δικαίωμα του δανειολήπτη. Η Τράπεζα δεν μπορεί να πουλήσει κανένα δάνειο σε fund αν δεν καλέσει τον δανειολήπτη να κάνει πρόταση εξαγοράς. Τράπεζα στην Κύπρο που ετοιμάζεται να πουλήσει τα δάνεια, εφαρμόζοντας πλήρως το νόμο, απέστειλε την επιστολή σε χιλιάδες δανειολήπτες. Ο κάθε δανειολήπτης στην Κύπρο μπορεί να κάνει μία πρόταση στην τράπεζα, να προτείνει ένα συγκεκριμένο ποσό για να εξαγοράσει το δάνειό του και να μην έχει καμία άλλη υποχρέωση και να διαγραφεί το οποιοδήποτε οφειλόμενο ποσό».

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΝΤΙΖΕΛ !!!


ΒΟΜΒΑ !!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ 19.000.000€ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!



Κρυμμένα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες βρήκαν αστυνομικές και φορολογικές Αρχές την Τρίτη το βράδυ έπειτα από έφοδο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού. Το ιλιγγιώδες αυτό ποσό βρισκόταν σε ειδική κρύπτη σε μεγάλες δεσμίδες κυρίως των 50 ευρώ και χρειάστηκε εξονυχιστικός έλεγχος για να βρεθεί.

Η Αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλοκώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ. Πιθανόν στο πλαίσιο της έρευνας να αξιοποιήθηκαν και στοιχεία από συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός.

Το συγκεκριμένο σπίτι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση για μεγάλο χρονικό διάστημα και το εντυπωσιακό είναι ότι, παρότι ήταν ουσιαστικά ακατοίκητο, το φρουρούσαν security 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όλο αυτό το διάστημα της παρακολούθησης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», κανείς δεν μπήκε ή βγήκε από το ακίνητο, εκτός από τους τρεις φρουρούς (ένας στον εξωτερικό χώρο και δύο στον εσωτερικό), οι οποίοι άλλαζαν με βάρδιες.

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ ομάδα περίπου 15 αστυνομικών έκανε έφοδο και αιφνιδίασε τον εξωτερικό φρουρό, τον οποίο ακινητοποίησε.

ΝΟΜΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗ-ΚΑΤΣΕΛΗ: ΣΤΑ 75.000€ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ..... ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΥΠΟΙΚ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΔΙΔΥΜΕΣ" ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ POS !!!

ΣΥΝΔΕΣΗ POS ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ
Τη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές δρομολογεί τώρα το υπουργείο Οικονομικών, καθώς διαπιστώνει πως υπάρχουν «τρύπες» στο υφιστάμενο καθεστώς, τις οποίες εκμεταλλεύονται ορισμένοι επαγγελματίες για να φοροδιαφεύγουν. Οι αποδείξεις θα εκδίδονται με την έκδοση της συναλλαγής των αντιστοιχων αποδεικτικών συναλλαγής των POS, αυτόματα.




Στις 12 Δεκεμβρίου κλείνει ο πρώτος κύκλος της υποχρεωτικής επέκτασης της χρήσης των POS σε μια μακρά σειρά επαγγελματιών και αμέσως ξεκινά η επόμενη φάση της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές, ώστε για κάθε πληρωμή που θα διενεργείται μέσω των POS, αυτομάτως θα εκδίδεται και απόδειξη, που σημαίνει ότι η ηλεκτρονική πληρωμή θα «περνάει» στις εισπράξεις του επαγγελματία.

Σε επόμενη φάση, θα υπάρξει on-line διασύνδεση των POS με το taxisnet, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μην δηλωθεί πώληση αγαθών ή υπηρεσιών η οποία πληρώθηκε με ηλεκτρονικό χρήμα.

Μέχρι τότε, το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, αξιοποιώντας την εμπειρία από τις έως τώρα εφαρμογή του μέτρου, θα προβεί σε ουσιαστικές αλλαγές και βελτιώσεις του πλαισίου χρήσης των POS.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται να συνδεθούν τα POS με τις ταμειακές μηχανές, ώστε η ηλεκτρονική πληρωμή αυτομάτως να περνάει στην ταμειακή μηχανή και να εκδίδεται ισόποση απόδειξη.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ "ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΠΡΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!



Επιστολή από τις τράπεζες λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα πολλοί δανειολήπτες με "κόκκινα" δάνεια στην Κύπρο. Με αυτήν, ο κάθε δανειολήπτης ενημερώνεται ότι το δάνειό του πρόκειται να πωληθεί και του ζητείται να κάνει πρώτα εκείνος προσφορά για την εξαγορά του.

Μια τέτοια επιστολή που αποστέλλει η Συνεργατική Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων, όπως μετονομάστηκε η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, φέρνει στο φως το enikos.gr. Μέσω της επιστολής, δίνεται στον δανειολήπτη η επιλογή για εξαγορά του δανείου του, σε διαφορετική περίπτωση, του γνωστοποιείται ότι με βάση τον νόμο, αυτό μεταφέρεται στην Κυπριακή Εταιρεία Διαχείρισης Λτδ, εξ ολοκλήρου θυγατρική της ΣΕΔΙΠΕΣ.

Η τράπεζα δίνει στους δανειολήπτες περιθώριο 45 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης να υποβάλουν γραπτή πρόταση εξαγοράς. Στην πρόταση των δανειοληπτών θα πρέπει να αναφέρονται το χρηματικό ποσό της προσφοράς, η χρονική περίοδος εντός της οποίας θα γίνει η εξαγορά-εξόφληση, καθώς και η πηγή χρηματοδότησης της εξαγοράς.

ΓΑΛΛΙΑ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3,7 ΔΙΣ ΣΤΗΝ UBS ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7ΕΤΗ ΕΡΕΥΝΑ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;
Γάλλοι εισαγγελείς πρότειναν την επιβολή προστίμου 3,7 δισ. ευρώ στην ελβετική τράπεζα επειδή βοήθησε πλούσιους Γάλλους να φοροδιαφύγουν.



Μετά από επταετή έρευνα, η UBS είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για ξέπλυμα εσόδων από φοροδιαφυγή και παράνομη διευκόλυνση πελατών στη Γαλλία.

«Η φοροδιαφυγή δεν είναι κάτι περισσότερο από την κλοπή της κοινότητας» τόνισε ο εισαγγελέας Ερίκ Ρουσό σε δικαστήριο του Παρισιού.

ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!

ΜΕΙΩΣΗ 600.000.000€
Από τα 142 δισ. ευρώ στο τέλος Σεπτεμβριου, έφτασαν τα 141,4 δισ. ευρώ τις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου.




Μείωση κατά 600 εκατ. ευρώ κατέγραψαν οι καταθέσεις τον Νοέμβριο καθώς το τρίτο τρίμηνο του έτους κορυφώνονται οι αυξημένες φορολογικές υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου οι καταθέσεις ήταν ύψους 142 δισ. ευρώ, μετά τις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου έχουν φτάσει τα 141,4 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι στο τέλος Αυγούστου οι καταθέσεις ήταν στα επίπεδα των 141,9 δισ. ευρώ ακολουθώντας ανοδική πορεία από την αρχή του έτους.

ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ: ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!




Στην 29η θέση ανάμεσα στις 35 χώρες του ΟΟΣΑ κατατάσσεται η Ελλάδα σύμφωνα με τον φετινό Δείκτη Διεθνούς Φορολογικής Ανταγωνιστικότητας του Tax Foundation


Στην 29η θέση ανάμεσα στις 35 χώρες του ΟΟΣΑ κατατάσσεται η Ελλάδα σύμφωνα με τον φετινό Δείκτη Διεθνούς Φορολογικής Ανταγωνιστικότητας του Tax Foundation που αξιοποιεί στοιχεία του 2018 και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ΚΕΦίΜ.
Επισημαίνεται ότι από το 2014 - την πρώτη χρονιά δημοσίευσης του Δείκτη - μέχρι και σήμερα, η Ελλάδα καταλαμβάνει σταθερά τις θέσεις 27—32.

Ο Δείκτης συνυπολογίζει τις επιδόσεις κάθε χώρας σε πέντε επιμέρους τομείς: τους εταιρικούς φόρους, τους φόρους ατομικού εισοδήματος, τους καταναλωτικούς φόρους, τους φόρους ακίνητης περιουσίας και τους φόρους κερδών που παράγονται στο εξωτερικό.
Σε σχέση με πέρσι, η Ελλάδα υποχώρησε σε τρεις από τους πέντε επιμέρους τομείς του Δείκτη: τους εταιρικούς φόρους, τους φόρους επί της ιδιοκτησίας και τη φορολογία της κατανάλωσης. 

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!




Τα έτη 2014-2015 το Δημόσιο εισέπραξε από τα υπόλοιπα των αδρανών καταθέσεων συνολικά 48 εκατ. ευρώ περίπου



Πλήρης σύγχυση επικρατεί γύρω από το θέμα των αδρανών καταθέσεων στις τράπεζες και την απόδοσή τους στο Δημόσιο.

Αν και από το 2015, λόγω των capital controls, έχει παγώσει η διαδικασία απόδοσης των αδρανών καταθέσεων στο Δημόσιο, εντούτοις, καταθέτες - πελάτες τραπεζών οι οποίοι δεν έχουν κινήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους για περισσότερα από 20 χρόνια, λαμβάνουν το τελευταίο διάστημα ειδοποιήσεις από τα πιστωτικά ιδρύματα, με τις οποίες ειδοποιούνται πως εάν δεν κάνουν κινήσεις τα υπόλοιπα των λογαριασμών θα περιέλθουν στο Δημόσιο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, αδρανής καταθετικός λογαριασμός χαρακτηρίζεται εκείνος στον οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί αποδεδειγμένα καμία πραγματική συναλλαγή από τους δικαιούχους καταθέτες για χρονικό διάστημα 20 ετών.

Βάσει του νομού 4151/2013 (σ.σ. ο οποίος αναθεώρησε ένα απαρχαιωμένο πλαίσιο που ίσχυε από το 1948) κάθε πιστωτικό ίδρυμα, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, οφείλει αμέσως μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου της 20ετίας να αποδίδει στο Δημόσιο συγκεντρωτικά μέχρι το τέλος Απριλίου κάθε έτους τα υπόλοιπα των αδρανών καταθέσεων, πλέον αναλογούντων τόκων, καταθέτοντας στην Τράπεζα της Ελλάδος τα σχετικά ποσά σε ειδικό λογαριασμό και να ενημερώνει ταυτόχρονα την αρμόδια Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον νόμο.

ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ...5€ !!!

ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/10/blog-post_997.html



Χωρίς φραγμό λειτουργούν οι εισπρακτικές εταιρείες οι οποίες έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.Τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους δανειολήπτες και με απειλές προσπαθούν να τους πείσουν να καταβάλουν χρηματικά ποσά για τα δάνεια τα οποία είχαν λάβει.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι οι εισπρακτικές εταιρείες τηλεφωνούν σε δανειολήπτες ακόμα και για… πέντε ευρώ.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ TAZ: " Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΟ 2060. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ" !!!

"ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - ΒΡΕΦΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΠΑΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ"
Ενώ αναφέρει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τις επανορθώσεις που καλούταν να πληρώσει η ηττημένη Γερμανία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και που οδήγησε αυτό.


Η Tageszeitung εστιάζει στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους. «Η Ελλάδα καλείται να αποπληρώσει τα χρέη της έως το 2060. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», επισημαίνει σε άρθρο της η Ουλρίκε Χέρμαν, οικονομική συντάκτρια της εφημερίδας του Βερολίνου, στηρίζοντας τη θέση της σε συμπεράσματα του κορυφαίου βρετανού οικονομολόγου Τζον Μέιναρντ Κέινς. «Βρέφη αναλαμβάνουν την ευθύνη για τους προπαππούδες τους», σχολιάζει η γερμανίδα δημοσιογράφος, υπογραμμίζοντας το βάρος του χρέους που καλούνται να επωμιστούν οι επόμενες γενιές στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα εξαφανίστηκε από τα πρωτοσέλιδα, αλλά στο παρασκήνιο εξακολουθούν να δίνονται μάχες. Τι πρόκειται να γίνει με το υπέρογκο χρέος που έχουν οι Έλληνες. Το ΔΝΤ απαιτεί να διαγραφεί ένα μέρος των δισεκατομμυρίων ευρώ των δανείων. Ωστόσο, κυρίως η Γερμανία παραμένει σκληρή και περιμένει ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα χρέη της μέχρι το μακρινό 2060. Παιδιά που δεν έχουν γεννηθεί ακόμη θα κληθούν λοιπόν να αναλάβουν την ευθύνη για τα λάθη των προπαππούδων τους, οι οποίοι θα έχουν τότε πια προ πολλού πεθάνει», σχολιάζει η TAZ και αναφέρει ένα παράδειγμα από τη γερμανική Ιστορία: «Ειδικά οι Γερμανοί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι δεν έχει νόημα από οικονομικής άποψης να ζητεί κανείς αποπληρωμές δανείων που δεν είναι δυνατόν να καταβληθούν. Πριν από 100 χρόνια, το 1918, τελείωσε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος και μετά οι Γερμανοί κατακεραυνώθηκαν με την υποχρέωση να καταβάλουν πολεμικές επανορθώσεις, οι οποίες οδήγησαν σε καταστροφή».

Τα λάθη στις Βερσαλλίες

ΕΦΚΑ: ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ !!!

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 350.000
Μαζικές καταθέσεις αιτήσεων αλλά και αγωγών !!!




Μορφή «φρενίτιδας» τείνει να πάρει η καθημερινή παρουσία των συνταξιούχων στα ταμεία , συλλόγους και δικηγορικά γραφεία καθώς σπεύδουν μαζικά να υποβάλλουν αιτήσεις και αγωγές για την επιστροφή των αναδρομικών. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά με στόχο τη διακοπή της παραγραφής των διεκδικήσεων ξεπέρασαν ήδη τις 350.000 και οι ειδικοί εκτιμούν ότι έως το τέλος του χρόνου θα διπλασιαστούν. Ο συνωστισμός στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ που συνεχιζόταν αμείωτος ανάγκασε τη διοίκηση του ΕΦΚΑ να ανακοινώσει ότι από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και εφεξής θα γίνονται αποδεκτές μόνο ηλεκτρονικά, οι αιτήσεις για την επιστροφή των αναδρομικών στην κύρια και την επικουρική σύνταξη και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις θα γίνονται δεκτές έντυπες αιτήσεις .

Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Τάσος Πετρόπουλος ,μιλώντας χθες στη Βουλή για την τροπολογία που χορηγεί αναδρομικά στους ένστολους και σε άλλους υπαλλήλους των ειδικών μισθολογίων, προσπάθησε ακόμα μια φορά να αποτρέψει τους συνταξιούχους να καταθέσουν αγωγές. “όσοι παίρνουν σήμερα τα αναδρομικά (για τα ειδικά μισθολόγια) δεν έκαναν αγωγές- τόνισε- Κάποιοι από αυτούς είχαν κάνει, δεν έκαναν όλοι. Όταν λέμε ότι θα δώσουμε σε όλους αυτό που πραγματικά δημιουργούμε ως περιθώριο δημοσιονομικής ευχέρειας, το κάνουμε σήμερα, θα το κάνουμε και αύριο και θα το κάνουμε συνεχώς όλα τα επόμενα χρόνια”. Ο υφυπουργός ανέφερε πως έχουν ήδη επιστραφεί στους συνταξιούχους 354 εκατομμύρια ευρώ από τις εισφορές ασθενείας και ΑΚΑΓΕ χωρίς να γίνουν αγωγές, αφού, όπως είπε, ο νόμος Κατρούγκαλου δημιουργεί προϋποθέσεις βιωσιμότητας και βελτίωσης των παροχών.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΖΗΤΑ 8.800€ ΑΠΟ...ΚΟΥΛΟΥΡΑ !!! ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ !!!



Απίστευτη καμπάνα ύψους 8.800 ευρώ σε κουλουρά επέβαλε η Δημοτική Αρχή Μώραλη, όπως αποκαλύπτει το Reportaz Net, παρουσιάζοντας έγγραφα - ντοκουμέντα του Δήμου Πειραιά.

Το εξωφρενικό ποσόν των 8.800 ευρώ στον κουλουρά προκύπτει από 4.400 ευρώ για το τέλος που αναλογεί για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου κι άλλα 4.400 από το πρόστιμο, επειδή έστησε τον πάγκο με τα κουλούρια σε πεζοδρόμιο στην οδό Τσαμαδού.

Η βεβαίωση της παράβασης έγινε από τη Δημοτική Αστυνομία, στην οποία πολιτικός προϊστάμενος είναι ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, όπως έχει οριστεί από τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα, σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτει το Reportaz Net, με εντολή του Δημάρχου Πειραιά στάλθηκε η σχετική βεβαίωση στον κουλουρά στις 11-10- 2018 και ώρα 12.10 το μεσημέρι.

METΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ !!!


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!



Δύο νέα είδη φορολογικής απάτης, τα εγχειρήματα Cum-Ex και Cum-Cum, στα οποία αποκαλύφθηκε πως συμμετείχαν όλες οι μεγάλες τράπεζες, κυρίως η Deutsche Bank και η Commerzbank – οπότε πολύ σωστά θεωρούνται ως εγκληματικές συμμορίες !!!


Επικαιρότητα

Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν δύο τρόποι, τα εγχειρήματα Cum-Ex και Cum-Cum, μέσω των οποίων τράπεζες, κερδοσκόποι και δικηγόροι κερδίζουν τεράστια ποσά, κλέβοντας τα κράτη – αφού προηγουμένως έχουν αναλύσει τα φορολογικά τους συστήματα και έχουν βρει τα αδύναμα σημεία που τους επιτρέπουν τη, νόμιμη ουσιαστικά, κλοπή. Μόνο από τη Γερμανία κλάπηκαν μεταξύ των ετών 2001 και 2016 το λιγότερο 31,8 δις € – από τη Γαλλία 17 δις €, από την Ιταλία 4,5 δις €, από τη Δανία 1,7 δις € (γνωστή για το ξέπλυμα χρήματος 230 δις € από τράπεζα της) και από το Βέλγιο 201 εκ. €.

Το τέχνασμα, η μηχανή του διαβόλου δηλαδή που έστηναν οι ελίτ των χωρών που μας κατηγορούν συνεχώς ως φοροφυγάδες, για να γίνονται πλουσιότεροι, με τη βοήθεια των διεφθαρμένων γερμανικών κυρίως τραπεζών και των δικηγόρων της χώρας, είναι εξαιρετικά απλό – το εξής παρακάτω:


Cum–Ex

(α) Ξένος επενδυτής, ο οποίος δεν δικαιούται συμψηφιστικό πιστωτικό φόρου για τα μερίσματα που εισπράττει από τις μετοχές του σε γερμανικές εταιρείες, τις πουλάει σε μία τράπεζα της Γερμανίας λίγο πριν πληρωθεί το μέρισμα – με την υπόσχεση φυσικά να τις αγοράσει αργότερα. Υποθετικά αξίας 10.000.000.000 €.

(β) Η γερμανική τράπεζα εισπράττει το μέρισμα του 1.000.000 €, οπότε είναι υποχρεωμένη να πληρώσει και πληρώνει 25% φόρο – ήτοι 250.000 €.

ΑΑΔΕ: ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!





Ρεκόρ όλων των εποχών ετοιμάζεται να σπάσει στο τέλος του έτους η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), οδηγώντας στο ταμείο του δημοσίου μέσω ρυθμίσεων και κατασχέσεων ακόμα και περισσότερα από 6 δισ. ευρώ.

Στο τέλος Αυγούστου, είχαν εισπραχθεί 3,672 δισ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες, τον Σεπτέμβριο οι εισπράξεις έφτασαν τα 4 δισ. ευρώ. Με αυτούς τους ρυθμούς, τα 6 δισ. ευρώ στο τέλος του έτους θεωρούνται σχεδόν διασφαλισμένα.

Οι εισπράξεις από παλαιά και νέα ληξιπρόθεσμα χρέη κινούνται έντονα ανοδικά ιδίως την τελευταία διετία και τα δημοσιευμένα στοιχεία της ΑΑΔΕ το αποδεικνύουν. Το 2014, οι εισπράξεις από ληξιπρόθεσμα χρέη ήταν συγκριτικά περιορισμένες, μόλις 1,561 δισ. ευρώ. Το 2015, η ρύθμιση των 100 δόσεων από τη Νάντια Βαλαβάνη και το μπαράζ κατασχέσεων οδήγησαν στο πρώτο μεγάλο άλμα. Στο ταμείο μπήκαν 2,261 δισ. ευρώ από νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές και 1,641 δισ. ευρώ από παλαιότερα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Το 2016, τα στοιχεία δείχνουν έκρηξη των εισπράξεων στα 5,2 δισ. ευρώ, οριακά χαμηλότερα στα 5,1 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν το 2017 και φέτος, σύμφωνα με εκτιμήσεις αρμόδιων παραγόντων της ΑΑΔΕ, η υπέρβαση του ορίου των 6 δισ. ευρώ θεωρείται εφικτή.

Πίσω από τα δισεκατομμύρια των εισπράξεων κρύβονται ιστορίες φοροδοτικής εξάντλησης και κατασχέσεων επί δικαίων και αδίκων, όπως κατέδειξε πρόσφατη έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη, αλλά ο εισπρακτικός μηχανισμός απλώς κάνει τη δουλειά του. Τους φόρους άλλοι τούς ψηφίζουν.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ !!! ΜΟΝΟΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ !!!


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ 13.000 ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ 7.900 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τη σκυτάλη από την Alpha Bank λαμβάνει η Εθνική Τράπεζα, όσον αφορά στα πωλητήρια «κόκκινων» δανείων με εξασφαλίσεις επί ακινήτων καθώς χθες εστάλη σε επενδυτές σύντομο ενημερωτικό δελτίο και συμβάσεις εμπιστευτικότητας για το project Symbol.

Ο διαγωνισμός, τον οποίο θα «τρέξει» ως σύμβουλος η Morgan Stanley, αφορά σε χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνολικής απαίτησης 1,6 δισ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου το 0,95 δισ. ευρώ αποτελούν το οφειλόμενο κεφάλαιο.

Πρόκειται για περίπου 13.000 δάνεια -καταγγελμένα στην πλειονότητά τους-, τα οποία έχουν εξασφαλίσεις επί περίπου 7.900 ακινήτων. Η συνολική αξία των εξασφαλίσεων αποτιμάται από την Εθνική στο 1,1 δισ. ευρώ, εκ των οποίων το 0,65 δισ. ευρώ αφορά σε εμπορικά ακίνητα και το υπόλοιπο σε οικόπεδα και κατοικίες.

Σύμφωνα με το teaser, το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα προβλέπει υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών στις 10 Δεκεμβρίου και δεσμευτικών στα τέλη Φεβρουαρίου. Στόχος είναι η συναλλαγή να μετρήσει στις επιδόσεις πρώτου τριμήνου 2019, όσον αφορά στον στόχο μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (Non Performing Exposures - NPEs) της.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Το πρώτο πακέτο κόκκινων δανείων που έχουν χορηγηθεί σε τουριστικά καταλύματα, πανσιόν και εταιρείες ενοικίασης δωματίων ετοιμάζεται να βγάλει προς πώληση η Τράπεζα Πειραιώς στις αρχές του 2019. Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι η τράπεζα έχει ήδη «πακετάρει» τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δεκάδων επιχειρήσεων αυτού του μεγέθους, το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχεται σε 200-230 εκατ ευρώ.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για δάνεια που δεν εξυπηρετούνται πάνω από 5 χρόνια και η πλειοψηφία των επιχειρήσεων δραστηριοποιείται στους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας. «Το 90% ασχολείται με τον χειμερινό τουρισμό και το υπόλοιπο 10% αφορά παραθεριστικά καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια», αναφέρει στο Euro2day.gr πηγή με γνώση της υπόθεσης.

Το συγκεκριμένο πακέτο, η σύνθεση του οποίου είναι σχεδόν έτοιμη, αναμένεται να βγει προς πώληση εντός του πρώτου 3μήνου του 2019, καθώς η τράπεζα επιδιώκει να ολοκληρώσει προηγουμένως την πώληση του χαρτοφυλακίου ναυτιλιακών δανείων, με την επωνυμία «Nemo».

Μέσω αναπτυξιακού

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ, ΑΛΛΑ ..... ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ EUROBANK Ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο εν λόγω μεγαλοπατριώτης, δεν είναι απλός τραπεζοδικηγόρος. Είναι ένας από τους λίγους που έχουν επιλεγεί από την Eurobank, για να βγάζει τα σπιτάκια των δανειοληπτών στους πλειστηριασμούς. Τον τσακώσαμε στα πράσα από την διαταγή πληρωμής της Εurobank, όπου αναγράφεται, φαρδύ πλατύ, το όνομά του. Να τον χαίρεστε εκεί στην Χρυσή Αυγή !!!  



ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:


ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΧ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!!




Τι αποκαλύπτει το newsauto.gr :

Μετά το θέμα που αποκάλυψε το NewsAuto.gr σχετικά με τις εταιρείες πιστοποίησης και ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων η έρευνα και δημοσιεύουμε και νέα στοιχεία που αυτή την φορά δεν αφορούν σε ελέγχους και πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά σε διακίνηση «μαύρου» χρήματος.

Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αποτελεί εδώ και δεκαετίες στόχο για το υπουργείο Οικονομικών αλλά και το ΣΔΟΕ και μετέπειτα της Ανεξάρτητης Αρχης Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ωστόσο εδώ και πολλές δεκαετίες οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν έχουν καταφέρει να βάλουν ένα στοπ στη διακίνηση «μαύρου» χρήματος που πραγματοποιείται στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με πολλά τρανταχτά ονόματα από ανθρώπους του υποκόσμου αλλά και μεγάλους τοκογλύφους της αγοράς.

Ωστόσο το NewsAuto.gr συνεχίζοντας την μεγάλη έρευνα που έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων βρέθηκε ενώπιον μιας νέας καλοστημένης κομπίνας που αποφέρει μεγάλα έσοδα σε όσους την πραγματοποιούν και βέβαια δεν φορολογούνται από κανέναν!

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή ο 51χρονος οφθαλμίατρος που δούλευε σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής και ζητούσε «φακελάκια» από τους ασθενείς του για να τους χειρουργήσει.



Η περίπτωση του 51χρονου οφθαλμίατρου διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος απαίτησε από συγγενικό του πρόσωπο, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν στον καταγγέλλοντα, ο οποίος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΩΝ & ΝΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ...NOVARTIS !!!



Στα δικαστήρια η πρώην και η νύν εισαγγελέας Διαφθοράς, με φόντο την υπόθεση της Novartis.

Η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που διετέλεσε επί χρόνια προισταμένη της ΕισαγγελίαςΔιαφθοράς, κατέφυγε στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας,με αγωγή κακοδικίας κατά της συναδέλφου της Ελένης Τουλουπάκη, η οποία την διαδέχθηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς.

Η κ. Ράικου επικαλείται παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας, σχετικά με την υπόθεση της Novartis, γι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πληροφορίες, ότι ο σύζυγος της γιατρός Λάζαρος Καρνέσης,ήταν στη λίστα των γιατρών, που ελέγχονται για την υπόθεση της Novartis.

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS: "Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ...ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ" !!!

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SIEMENS
Και συμπλήρωσε: "Ο Χριστοφοράκος μου εξήγησε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα και έτσι χρηματοδοτούνται από μεγάλες εταιρείες…"
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;






Σε ποιες τσέπες κατάληξαν 10.000.000€ ;;;

Οι τοπικές εταιρείες λάμβαναν τις αποφάσεις για τις παράνομες πληρωμές, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος επέμενε να δώσει χρήματα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για την ενίσχυση του προεκλογικού τους αγώνα.

Τάδε εφη σε γενικές γραμμές ο Μίχαελ Κουτσερόιτερ, πρώην εμπορικός διευθυντής του τομέα σταθερών δικτύων της Siemens, κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που εκδικάζει την υπόθεση για τη σύμβαση 8002/1998 για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ και για τα "μαύρα ταμεία" του γερμανικού κολοσσού.

«Eπρεπε να δώσουμε χρήματα στα κόμματα στο πλαίσιο της φροντίδας γι’ αυτά», είπε απολογούμενος ο κ. Κουτσερόιτερ, που εξέφρασε και το παράπονό του στην Ελληνική Δικαιοσύνη γιατί δεν έχει διαχωρίσει τις υποθέσεις, χρεώνοντας τις ίδιες πληρωμές σε διαφορετικά έργα, και σε εκείνα της σύμβασης του ΟΤΕ αλλά και στο έργο ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ !!!

ΑΦΟΡΑ 250.000 ΑΤΟΜΑ
Κατατέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και ψηφίζεται το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για την επιστροφή των αναδρομικών στους δικαιούχους ειδικών μισθολογίων.




Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου το συνολικό ύψος της δαπάνης θα φτάσει το 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ για τον χρόνο, τη διαδικασία, τις προβλεπόμενες κρατήσεις και κάθε άλλο αναγκαίο ζήτημα σχετικά με την καταβολή των ποσών θα υπάρξει κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και των κατά περίπτωση συναρμόδιων Υπουργών.

Βάσει της τροπολογίας, ο αριθμός των δικαιούχων υπολογίζεται σε περισσότερα από 250.000 άτομα, με την προκαλούμενη δαπάνη από την εφαρμογή των διατάξεων να ανέρχεται σε 820 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την τροπολογία τα εφάπαξ χρηματικά ποσά θα δοθούν σε

α) στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΘΑΝΑΤΟΝ: ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!



Ντελίριο επικρατεί με τις μαζικές αιτήσεις και αγωγές των συνταξιούχων για την επιστροφή των κομμένων συντάξεων και δώρων σε σημείο να υποβάλλονται αγωγές ακόμη και για συνταξιούχους που απεβίωσαν (από τους κληρονόμους).

Τονίζεται ότι τα τρία ανώτερα δικαστήρια έχουν αποφανθεί ότι τα δώρα είναι ισόβιες παροχές που ακολουθούν τον συνταξιούχο και μετά τον θάνατό του, τα κληροδόχα μέλη. Γι' αυτό και με βάση τη νομολογία κατατίθενται μαζικά αγωγές και αιτήσεις στα δικαστήρια και στον ΕΦΚΑ από κληρονόμους συνταξιούχων που διεκδικούν επιστροφές των αναδρομικών για χρονικό διάστημα πενταετίας.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ EUROBANK Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!



Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Postbank θα διαθέτει σύνολο ενεργητικού άνω των 5 δισ. ευρώ


Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. («Eurobank») γνωστοποιεί τη συμφωνία της με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. («Τράπεζα Πειραιώς») για τη μεταβίβαση της θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς στη Βουλγαρία, Piraeus Bank Bulgaria AD («PBB»), στη θυγατρική της Eurobank στη Βουλγαρία, Eurobank Bulgaria AD («Postbank») («Συναλλαγή»).

Η PBB με στοιχεία Σεπτεμβρίου 2018 διαθέτει σύνολο ενεργητικού 1,7 δισ. ευρώ, συνολικά δάνεια 820 εκατ. ευρώ και καταθέσεις ύψους 1,3 δισ. ευρώ.

Διαθέτει δίκτυο 70 καταστημάτων και απασχολεί περισσότερους από 900 εργαζόμενους.

Δραστηριοποιείται στη λιανική και κυρίως στην εταιρική τραπεζική. Μετά την εξαγορά η Postbank ενισχύει σημαντικά τη θέση της στη Βουλγαρική τραπεζική αγορά με μερίδιο αγοράς άνω του 10%, κατέχοντας την 3η θέση βάσει συνολικών δανείων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μ.ΣΑΛΛΑ: "ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ" !!!

"Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ LYKTOS PARTICIPATIONS, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ"
Ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα δέχομαι επιθέσεις... " !!!
Τελικά ποιοι πόνταραν-ποντάρουν στην κατάρρευση όλων των ελληνικών συνεταιριστικών τραπεζών ;;; Μήπως οι ίδιοι που δείχνουν "συμπάθεια" στην δημιουργία Sparkassen που ετοιμάζουν Τατούλης+Γερμανοί στην Πελοπόννησο ;;;



Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη δέσμευση μεριδίων στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, ο κ. Μιχάλης Σάλλας δήλωσε τα εξής:

"Δεν θεωρώ τυχαίο ούτε τον χρόνο ούτε τα κίνητρα των χθεσινών διαρροών προς τον Τύπο, συγκεκριμένης Δημόσιας Αρχής. Η δέσμευση για την οποία κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα, πέραν του ότι ανάγεται σε παρελθόντα χρόνο και έχει ήδη προσβληθεί ενώπιον των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών, δεν αφορά εμένα προσωπικά, αφού δεν είμαι μεριδιούχος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. Αφορά στην πολυμετοχική LYKTOS PARTICIPATIONS, εταιρία αποκλειστικού σκοπού, στην οποία συμμετέχω ως μέτοχος. 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

H PQH ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24.000€..."ΠΟΥΛΑΕΙ" ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τα Fund τραβούν …το χαλί κάτω από τα πόδια των δανειοληπτών

Με «βόμβες» στα θεμέλια της κοινωνίας μοιάζουν πλέον τα δάνεια που δεν αποπληρώνονται από τους οφειλέτες αφού δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές αξιώσεις των funds τα οποία σταδιακά αντικαθιστούν τις τράπεζες, μεταβάλλοντας το τοπίο που γίνεται απρόσιτο και άγνωστο για τους δανειολήπτες.

Από την πλευρά τους οι τράπεζες αντιλαμβάνονται ότι μειώνεται ο χρόνος αντιμετώπισης των επιχειρηματικών δανείων που είναι στο «κόκκινο» και δίνουν μία τελευταία ευκαιρία σε δανειολήπτες και ιδιοκτήτες των επιχειρήσεών να ρυθμίσουν τα χρέη τους.
Πάντως οι δανειολήπτες που πλέον συνομιλούν με το Fund και διαχειριστή του δανείου όπως είναι η PQH διαπιστώνουν στην πράξη ότι έχει βάλει στο … μάτι και το τελευταίο κεραμίδι που τους έχει απομείνει καθώς παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά έναντι των οφειλετών που ζητούν πιο ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής.

H PQH με μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ

Οι μέτοχοι της PQH με μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ και με ίδια κεφάλαια που φθάνουν σε 179.435,60 ευρώ, δεν ήρθαν για να δώσουν καλύτερους όρους στους δανειολήπτες αλλά για να βγάλουν λεφτά με οποιοδήποτε τρόπο. 

Ένας εκ των βασικών μετοχών είναι η «QUALCO Εταιρεία Συστηµάτων Πληροφορικής η οποία ανήκει στον κ Ορέστη Τσακαλώτο. 

(ΒΙΝΤΕΟ) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΕΡΑΚΟΣ: ΕΤΣΙ ΕΣΩΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ !!!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΥΠΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!




Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν είναι λογαριασμοί...αλλά λίστα από χαράτσια !!!

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από 1η Δεκεμβρίου οι έντυποι λογαριασμοί ρεύματος της ΔΕΗ, ανακοίνωσε η εταιρεία, καλώντας ταυτόχρονα τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού. Η ΔΕΗ διευκρινίζει, επίσης, ότι οι πελάτες που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ως τις 31.12.2018, και στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/10/blog-post_516.html



Ο τραπεζικός τομέας είχε το τελευταίο διάστημα ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή στις ευρωπαϊκές αγορές μετοχών. Σήμερα όμως οι μετοχές των ισπανικών τραπεζών κλέβουν την παράσταση, επιδιδόμενες σε ράλι και οδηγώντας τον IBEX 35 στη Μαδρίτη σε άνοδο της τάξης του 1,6%.

Οι μετοχές των Sabadell και Bankia καταγράφουν άνοδο 4,6% και 4,4% αντίστοιχα, ενώ εκείνες των μεγάλων της χώρας, Stantander και BBVA ενισχύονται περισσότερο από 3% έκαστη. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα οι μετοχές ειδικά της BBVA είχαν δεχθεί ισχυρές πιέσεις εξαιτίας της μεγάλης έκθεσής στην τουρκική αγορά, που βιώνει κρίση.

Το σημερινό ράλι δεν έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη ή τη γειτονική Τουρκία. Το πυροδότησε η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ισπανίας, που ανέτρεψε προηγούμενη δικαστική απόφαση, η οποία καθιστούσε τις τράπεζες νομικά υποχρεωμένες να καλύπτουν το τέλος χαρτοσήμου. Η απόφαση εκείνη, που είχε εκδοθεί στα μέσα Οκτωβρίου, αμφισβητούσε νόμο, που ψηφίστηκε προ δύο δεκαετιών και όριζε ότι το τέλος χαρτοσήμου στα στεγαστικά δάνεια πληρώνουν οι δανειολήπτες. Άνοιγε δε το δρόμο ώστε οι πελάτες των τραπεζών να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων, που είχαν καταβάλλει. Το συνολικό κόστος για τις τράπεζες θα ήταν πολλών δισεκατομμυρίων.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι νομικά υποχρεωμένες οι τράπεζες να πληρώνουν το τέλος. Η απόφαση ελήφθη με 15 ψήφους υπέρ και 13 κατά και χαρακτηρίστηκε «ντροπιαστική» από την ένωση καταναλωτών OCU, η οποία μάλιστα αμφισβήτησε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

ΑΠΔΠΧ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10.000€ ΣΤΗΝ ALPHA BANK ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 57/2018
Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην τράπεζα Alpha Bank λόγω του ότι δεν τηρούσε την υποχρέωση της να έχει ακριβή στοιχεία για τους οφειλέτες της.




Παράλληλα, η Αρχή με την υπ´ αριθμόν 57/2018 απόφαση της απευθύνει σύσταση στην τράπεζα να προβεί σε βελτίωση της όλης διαδικασίας ταυτοποιήσεως των στοιχείων των οφειλετών πριν την διαδικασία της ενημέρωσης τους ( ιδίως αναφορικά με οφειλέτες της πρώην Εμπορικής Τράπεζας που περιήλθε μετά από απορρόφηση στην Alpha) και να ενημερώσει σχετικά εντός διαστήματος έξι μηνών.

Η Αρχή ασχολήθηκε με το ζήτημα με αφορμή μεγάλο αριθμό καταγγελιών που έφτασαν ενώπιον της σχετικά με τηλεφωνικές οχλήσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι οχλήσεις αυτές γίνονταν για λογαριασμό των δανειστών, από εταιρίες ενημέρωσης οφειλετών που είναι και η συνηθέστερη περίπτωση είτε γίνονταν από τους ίδιους τους δανειστές.

Συγκεκριμένα, η Αρχή με την επίμαχη απόφαση της εξέτασε καταγγελίες από πολίτες για όχληση σε λάθος πρόσωπο.

ΗΠΑ: ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΜΠΑΜΑ 30ΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ !!!



Είναι το χρυσό – μεταφορικά και κυριολεκτικά- ζεύγος: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Και αν κάποτε βρίσκονταν στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων αφού ο σύζυγος ήταν και πλανητάρχης φαίνεται πως η μετά Λευκόν Οίκον πορεία τους είναι μακράν καλύτερη για αυτούς και το πορτοφόλι τους.

Δυο περίπου χρόνια μετά το τέλος της προεδρικής του καριέρας, ο Μπαράκ και η Μισέλ έχουν μια περιουσία που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Και μάλιστα είναι 30 φορές μεγαλύτερη από την ημέρα που ο Ομπάμα αναλάμβανε την προεδρία των ΗΠΑ, για πρώτη φορά, το 2008.

Οι Ομπάμα δεν έχουν πατήσει φρένο μετά το τέλος της προεδρίας του Μπαράκ.
Γυρνούν όλο τον κόσμο κάνοντας ομιλίες σε διαφόρων ειδών συνέδρια, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ενώ γίνονται και… αυτοβιογράφοι γράφοντας το βιβλίο με τα απομνημονεύματά τους. Ενώ πρόσφατα υπέγραψαν ένα πολύ «δυνατό» και καλοπληρωμένο συμβόλαιο με το Netflix.

Βέβαια και η προεδρική σύνταξη που παίρνει ο Ομπάμα δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη αφού μιλάμε για εξαψήφια ποσά.

ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ !!!

ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ
Όσο για το πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί...απλά ΑΣΤΕΙΑ !!!




Σε «βόμβα μεγατόνων» για την ανάθεση δημοσίων έργων αναμένεται να αναδειχθεί απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες (24 Οκτωβρίου) και η οποία αναφέρει ότι όσες εταιρείες έχουν συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, σε συμπράξεις για τη στρέβλωση του ανταγωνισμού (καρτέλ) ενδέχεται να αποκλείονται από διαγωνισμούς δημοσίων έργων, για διάστημα τουλάχιστον τριών ετών. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο είναι ότι στην απόφαση αναφέρεται ότι η περίοδος αποκλεισμού δεν θα υπολογίζεται πλέον με βάση την ημερομηνία τέλεσης του αδικήματος για το οποίο έχουν καταδικαστεί οι εταιρείες, αλλά με βάση εκείνη της δημοσίευσης της απόφασης (είτε του δικαστηρίου είτε της αρμόδιας επιτροπής ανταγωνισμού της εκάστοτε χώρας).

Στην περίπτωση του περίφημου καρτέλ των κατασκευών στην Ελλάδα, η ημερομηνία αυτή είναι ο Σεπτέμβριος του 2017, όταν δημοσιεύθηκε στο σχετικό ΦΕΚ η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, βάσει της οποίας οι περισσότερες εταιρείες της ανώτατης εργοληπτικής τάξης αποδέχθηκαν όσα τους καταλογίζονταν και συναίνεσαν στην καταβολή των σχετικών προστίμων, με αποκορύφωμα τα 38,5 εκατ. ευρώ, που πλήρωσε ο όμιλος «Ελλάκτωρ», το υψηλότερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί μέχρι σήμερα.

Οι προϋποθέσεις

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΑΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ !!!



Τι μεταδίδει το enikos.gr :


Ένα από τα ωραιότερα σπίτια της Ελλάδας, η ιστορική κατοικία του Μιαούλη στην Ύδρα, βγαίνει στο σφυρί προς 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ένα σπίτι – μουσείο. Τόσο για λόγους αρχιτεκτονικής αλλά κυρίως γιατί εκεί έζησε η μεγάλη μορφή της επανάστασης του 1821, Ανδρέας Μιαούλης.

Η αρχική τιμή στη σελίδα του οίκου δημοπρασιών Sothebys ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια, ενώ ο δήμαρχος Ύδρας έστειλε ήδη επιστολή στην υπουργό Πολιτισμού.

ΓΑΛΛΙΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ, ΡΩΣΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ Ν.ΡΙΜΠΟΛΟΒΛΕΦ !!!

ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Μέχρι 48 ώρες μπορεί να κρατηθεί βάσει της γαλλικής νομοθεσίας ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που συνελήφθη χθες για υποθέσεις διαφθοράς.




Η αστυνομία έχει ήδη ερευνήσει τη βίλα του στο Μονακό, την Belle Epoque αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων, και αναζητεί στοιχεία σε βάρος του Ρώσου ολιγάρχη.

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο από τη γενική εισαγγελία του Μονακό για διαφθορά, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ενεργητική και παθητική, και συνέργεια στα αδικήματα αυτά.

Για την ίδια υπόθεση είχε τεθεί υπό κράτηση ο Φιλίπ Ναρμινό, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, λίγες ημέρες αφότου υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από υπουργός Δικαιοσύνης, μετά τις αποκαλύψεις της Le Monde.

Την εποχή που ήταν σε δικαστική αντιπαράθεση, για μια υπόθεση απάτης, με τον Ελβετό έμπορο έργων τέχνης Ιβ Μπουβιέ, ο Ριμπολόβλεφ φέρεται ότι έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από τις δικαστικές αρχές του Μονακό. Η γαλλική εφημερίδα αποκάλυψε το περιεχόμενο ενός DVD και εκατοντάδες SMS , που άφηναν να εννοηθεί ότι υπήρχε ένα «μυστικό» κέντρο που δρούσε υπέρ του Ριμπολόβλεφ.

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ: ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ !!!

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ;;;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/10/blog-post_79.html



Δέκα χρόνια κάθειρξη στην καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο Δημοτικού !!!


Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον προ διετίας όταν σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξης για πλαστογραφία και απάτη, με την αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση να της διατηρεί την ελευθερία. Χθες κρίθηκε ένοχη μόνο για την απάτη (η πλαστογραφία παραγράφηκε) αλλά η ποινή έφτασε στα... 10 χρόνια κάθειρξης.

Σύμφωνα με όσα κατηγορείτο και έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια των δύο δικαστηρίων η 53χρονη πήγε στο Δημοτικό Σχολείο όπου φοιτούσε και πήρε ένα πιστοποιητικό. Αυτό έγραφε επάνω πως είχε φοιτήσει την Ε’ Τάξη, όμως αυτή σύμφωνα με το δικαστήριο, το άλλαξε και το έκανε Στ’ Τάξη. Με αυτή την πράξη της «απέκτησε» τα τυπικά προσόντα που απαιτούνταν για να συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό πρόσληψης τακτικού προσωπικού σε θέση καθαρίστριας ενός κρατικού παιδικού σταθμού που προκηρύχτηκε από το τότε Υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΠΑΡΤΙ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ !!!


ΤΡΕΛΑ !!! ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΛΕΨΙΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ & ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ UBS: " ΚΑΤΕΘΕΤΑ ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ" !!!

ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ UBS...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Ο Μπραντ Μπίρκενφελντ, είναι ο άνθρωπος που αποκαλύπτοντας τα μυστικά μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον πλανήτη, της Ελβετικής UBS. ξεσκέπασε, το μεγαλύτερο σκάνδαλο φοροδιαφυγής μέχρι σήμερα, για το οποίο εκδόθηκαν πρόστιμα εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν κατέθεσε τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του ως πρώην στέλεχος της τράπεζας στο Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, βρέθηκε στη φυλακή. Μετά την αποφυλάκισή του όμως απέσπασε το μεγαλύτερο χρηματικό βραβείο της ιστορίας για την προσφορά του.

Με αφορμή την παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του «Ο τραπεζίτης του διάβολου» (εκδόσεις Πατάκη), στα Public, μίλησε στο tvxs.gr για την «παγκόσμια εγκληματική οργάνωση, η οποία έχει διαπράξει πολλαπλές πράξεις απάτης, υποκλοπής αλληλογραφίας, απάτης τίτλων, φοροδιαφυγής κτλ για πολλές δεκαετίες» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Στην ερώτησή μας αν εμπλέκονται Έλληνες πολιτικοί στο σκάνδαλο της UBS, απέφυγε να απαντήσει, δήλωσε ωστόσο με νόημα ότι κατέθετε επί 6 ώρες στην Ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας δημόσιου συμφέροντος έχει απασχολήσει πολύ και τον ελληνικό τύπο με αφορμή την επίσκεψη που του έκαναν δύο Έλληνες εισαγγελείς προκειμένου να ερευνήσουν ενδεχόμενη εμπλοκή Ελλήνων στο σκάνδαλο. Την ίδια εποχή η διερεύνηση για τυχόν εμπλοκή του εκπρόσωπου της UBS στην Ελλάδα κ. Σκλαβούνη συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη και διορισμένου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από τον Αν. Σαμαρά και οι δηλώσεις του Μπίρκενφελντ , είχαν πυροδοτήσει εντάσεις μεταξύ των πολιτικών κομμάτων με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η τράπεζα για την οποία ο κ. Σαμαράς είχε αρνηθεί να παραλάβει στοιχεία από τις γερμανικές αρχές για να τα αξιοποιήσει υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή είναι η τράπεζα του κ. Σκλαβούνη, ο οποίος ορίστηκε πρόεδρος του ΤΧΣ επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Του κ. Σκλαβούνη, ο οποίος διορίστηκε από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και παραμένει, ακόμα και σήμερα, υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης της ΝΔ.» (2016)

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣτΕ: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ !!!

ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΣτΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΡΙΠΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/09/blog-post_25.html



Στην καταβολή ΕΝΦΙΑ υπόκεινται τα ακίνητα της Εκκλησίας που μισθώνονται ή παραχωρούνται, ανεξάρτητα αν αυτά ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος ή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, σύμφωνα με απόφαση της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο προσέφυγε η Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Χαλκιδική, η οποία κλήθηκε να καταβάλει για το οικονομικό έτος 2014 ΕΝΦΙΑ ύψους 259.395 ευρώ. Στην προσφυγή της ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικός ο νόμος 4223/2013 κατά το σκέλος που προέβλεπε ότι δεν απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ τα ακίνητα των Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Ιερών Μονών, καθώς και των Μονών της Εκκλησίας της Ελλάδος, που δεν χρησιμοποιούνται για την εκπλήρωση του λατρευτικού θρησκευτικού και κοινωφελούς έργου των Μονών, αλλά αντίθετα μισθώνονται ή παραχωρούνται. Προ της δικαστικής προσφυγής, η Μονή είχε απευθυνθεί στο υπουργείο Οικονομικών ζητώντας τον επαναπροσδιορισμό του ποσού, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση.

ΝΕΑ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΦΕΤΕΙΑΚΗ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν. 128/1975 
Θερμά συγχαρητήρια στην Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, κα ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΑΜΟΥ, για την εξαιρετική αυτή εφετειακή απόφαση, που αποτελεί πλέον σταθμό στην ελληνική νομολογία, για την δικαίωση όλων των δανειοληπτών που διεκδικούν την ακύρωση των εναντίον τους διαταγών πληρωμής λόγω των παράνομων και καταχρηστικών χρεώσεων, των τοκισμών, ανατοκισμών και κεφαλαιοποιήσεων της εισφοράς του Ν. 128/1975!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html





Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση, για την προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!! 

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ Μ.ΣΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/10/vs.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/10/blog-post_888.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/11/11-libra.html



Δεσμεύονται με εντολή της προέδρου της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες Άννας Ζαΐρη οι μετοχές που κατέχει στην Παγκρήτια Τράπεζα ο πρώην πρόεδρος της Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ...



Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

(ΒΙΝΤΕΟ) ΒΟΜΒΑ ΜΑΡΤΙΝΗ !!! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!



ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΧΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Το κυνήγι των δανειοληπτών θα γίνει πιο έντονο το 2019


«Βροχή» πέφτουν οι αιτήσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος από εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων. 

Η αγορά των 100 δισ. ευρώ έχει γίνει «μαγνήτης» για τους κυνηγούς οφειλετών που βάζουν «πόδι» στην Ελλάδα ως άλλοι κατακτητές διεκδικώντας μερίδιο από τα 10 δισ. ευρώ που θα μοιραστούν οι Ανώνυμες Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις.
Ανάμεσά τους είναι και μία Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) με την επωνυμία APS Recovery A.S, η οποία συστάθηκε σύμφωνα με τη νομοθεσία της Τσεχικής Δημοκρατίας αφού έχει δηλώσει έδρα την πόλη της Πράγας και τα γραφεία της είναι στη οδό Celetna 988/38 Stare Mesto.

Η εταιρεία έχει κάνει εγγραφή στον Εμπορικό Μητρώο που τηρείται στο Πρωτοδικείο της πόλης Πράγας της Τσεχίας με αριθμό 3222/6-3-2018. 

Στη συνέχεια συστήνει θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα με την επωνυμία APS RECOVERY GREECE Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με έδρα το Δήμο Καλλιθέας Αττικής με μετοχικό κεφάλαιο 10.000 ευρώ.
Η διοίκηση της εταιρείας προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και πλέον διαμορφώνεται σε 250.000 ευρώ. 
SSL Certificates