.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
Χρωστούν 245.000.000 ευρώ και έχουν εξοφλήσει μόλις 400.000 ευρώ !!!




Μπορεί το υπόλοιπο των ληξιπροθέσμων χρεώντων 19 κυβερνητικών υπουργείων προς τους προμηθευτές τους να διαμορφωνόταν στα τέλη Αυγούστου σε 245,3 εκατ. ευρώ, ωστόσο για την αποπληρωμή των χρεών αυτών για οκτώ μήνες δεν γινόταν τίποτα απολύτως.

Είναι ενδεικτικό πως μόνον το υπουργείο Δικαιοσύνης στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2017 αποπλήρωσε ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς ιδιώτες και αυτό διότι απλά του πιστώθηκαν κονδύλια για να το πράξει. Συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2017 έλαβε το ποσό των 1,3 εκατ. ευρώ, από το οποίο εκταμιεύθηκαν μόλις το 1/3 , ήτοι 400 χιλιάδες ευρώ για την εξόφληση αντίστοιχων υποχρεώσεων.


Αναλυτικά, στα τέλη Αυγούστου τα χρέη των υπουργείων είχαν ως εξής:

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ... ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ !!!

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ;;;
Τη βίασε την ώρα που πήγαινε να αυτοκτονήσει !!!




Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 25χρονη Ρωσίδα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού καθ' οδόν προς τη γέφυρα από την οποία σκόπευε να πηδήξει, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός δίχρονου παιδιού, είχε χωρίσει πρόσφατα από τον άνδρα της και έπασχε από κατάθλιψη. Ένα βράδυ, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και έτσι έφυγε τα μεσάνυχτα από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς μια ψηλή γέφυρα, στην πόλη Ομσκ όπου διαμένει, προκειμένου να βάλει ένα τέλος «στο ψυχικό της μαρτύριο», όπως η ίδια είπε αργότερα.


ΑΤΥΧΗΜΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ......


Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν την ανάλυση όλων των δεδομένων οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος αλλά και από τη γενικότερη συμπεριφορά των δύο δραστών, οι έμπειροι αστυνομικοί της ασφάλειας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του "ατυχήματος" όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο enikos.gr !!!


Ανώτατοι αξιωματικοί τονίζουν ότι ο τρόπος δράσης των δύο ανδρών δεν παραπέμπει σε επαγγελματίες εκτελεστές αλλά κυρίως σε άτομα που ήθελαν να στείλουν ένα "μήνυμα" στον γνωστό ποινικολόγο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης το γεγονός πως οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους σε συνδυασμό πως έμειναν για τουλάχιστον 20 λεπτά στο γραφείο του θύματος, ενώ πριν τους έχει δει και ο 32χρονος στενός συνεργάτης του 52χρονου, δεν προσομοιάζει με ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ !!!

Με το νέο, τραπεζοκεντρικό ΚΠολΔ, που ψήφισε η κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2015, καθ' υπόδειξη της ΤτΕ και των δανειστών, ενώ ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για χρέη στο δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή τα χρήματα του πλειστηριάσματος πηγαίνουν κατά 65% πρώτα στις τράπεζες, για να καλύψουν οφειλές από δάνεια και κάρτες, αυτός συνεχίζει να χρωστά στο δημόσιο και τα ταμεία, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χάνει την περιουσία του, αλλά να κινδυνεύει να καταλήξει και στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε δημόσιο και ταμεία είναι ποινικοποιημένες.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ήδη προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, που γίνονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και, έτσι, δεν μπορούν να μπλοκαριστούν με διαμαρτυρίες πολιτών στα Ειρηνοδικεία, να λειτουργούν στην πράξη ως πλειστηριασμοί των τραπεζών, αφού τα πλειστηριάσματα θα καταλήξουν κατά 65% σε αυτές.

Έτσι, οτιδήποτε αποκαλείται σήμερα ως προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας όσων την επικαλούνται !!!

Μετά τις τράπεζες και ο ΕΦΚΑ βγάζει στο σφυρί πρώτη κατοικία 64 τ.μ. της 62χρονης Δ.Κ. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΤΕ ΒΥΖΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΥ - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ΝΟΜΙΚΟΥ
Αυτό είναι το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης που, προφανώς, κουμπώνει με το επίπεδο του μέσου νεοέλληνα ραγιά !!!



Καινούργιου: «Είχε λυσσάξει να βάλουμε στήθος».

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΕΠΙΤΥΧΙΑ 100% ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΝΑΜΑ !!!

ENA ΑΛΗΘΙΝΟ SUCCESS STORY ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ
Διαβάστε τι προτείναμε με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη στη Δράση υπ' αριθ. 6, περί Συλλογικής Διεκδίκησης του Αιτήματος Αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος :
6.1   Δημόσιος Έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος
6.2   Ίδρυση Ελληνικής Επενδυτικής Τράπεζας
6.3   Ίδρυση Ελληνικής Τράπεζας Δεύτερης Ευκαιρίας
6.4   Συγχώνευση των 4  Συστημικών Τραπεζών
6.5   Ίδρυση Ελληνικής Ν.Α.Μ.Α.
6.6   Διάλυση της Τειρεσίας Α.Ε.
6.7   Κατάργηση των Εισπρακτικών Εταιρειών
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://goo.gl/Lgycb4



H Bad bank NAMA της Ιρλανδίας αποπληρώνει 30 δισ. χρέους προς το Ιρλανδικό κράτος – Πάνω από 3 δισ τα κέρδη

Η NΑΜΑ απέκτησε τελικά 74 δισ. δολάρια σε προβληματικά στεγαστικά δάνεια με κόστος 31,8 δισ ευρώ.
H Bad bank NAMA της Ιρλανδίας αποπληρώνει 30 δισεκ. χρέους προς το Ιρλανδικό κράτος όπως αναφέρουν οι Financial Times. 


ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΔΗΜΕΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ !!!

ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
Τη δήμευση των ακινήτων ιδιωτών από τα υπερχρεωμένα κράτη προτείνει ως λύση για την ελάφρυνση των υπερχρεωμένων κρατών-μελών της ΕΕ μια γαλλική δεξαμενή σκέψης που παρέχει ιδέες και συμβουλές στο Εμανουέλ Μακρόν !!!



Πρόκειται για μια πρόταση-βόμβα, η οποία όμως πιθανότατα θα τεθεί επί τάπητος στη μεγάλη συζήτηση για την διακυβέρνηση στη ζώνη του ευρώ και εν γένει τις μεταρρυθμίσεις για την Ευρώπη του μέλλοντος, που προωθεί ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας.

Καθώς οι χώρες του Βορρά δύσκολα θα συναινέσουν στην αμοιβαιοποίηση των ευρωπαϊκών χρεών, σημειώνει το think tank France Stratégie, ένα υπερχρεωμένο κράτος θα μπορούσε εναλλακτικά να εξισορροπήσει δημοσιονομικά μεταφέροντας σ' αυτό πόρους από τον ιδιωτικό τομέα. Η πρότασή του ισοδυναμεί με έναν έκτακτο φόρο επί του κεφαλαίου.

ΕΦΟΔΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ FIFA !!!

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
Σε κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση ερευνών οικιών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων που έλαβε χώρα ταυτόχρονα σε Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία συμμετείχαν υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε.




Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, οι διενεργηθείσες έρευνες αφορούσαν σε υπόθεση ποινικής έρευνας που διεξάγει το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ελβετίας κατά πρώην γενικού γραμματέα της FIFA και κατά εκτελεστικού Διευθυντή αλλοδαπής εταιρίας σε σχέση με την ανάθεση δικαιωμάτων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε).

80.000.000 ΕΥΡΩ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ & ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ 2004 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ διεκδικούν τόσο από την Αττική Οδό όσο και από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ορισμένοι από τους Δήμους της Αθήνας. 
Η επίλυση των διαφορών θα επιχειρηθεί να λυθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς οι απαιτήσεις των δήμων, για μη καταβολή τελών καθαριότητας και φωτισμού ανέρχονται στα 80 εκατ. ευρώ. 

Ειδικότερα οι Δήμοι Ασπροπύργου, Αχαρνών, Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής, Παιανίας και Μάνδρας, έχουν επιβάλλει επ΄του οδοστρώματος της Αττικής Οδού και επί των εγκαταστάσεων αυτής δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και συναφή πρόστιμα για τα έτη 2002 έως και 2015 συνολικού ποσού 19,2 εκατ. ευρώ. 

ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ BANCO POPULAR ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤ !!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ BANCO SANTANDER
Δύο αγωγές, δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, έχουν υποβληθεί από μετόχους μειοψηφίας της Popular και την ισπανική εταιρεία La Guirigaña κατά της ΕΚΤ αλλά και του Ενιαίου Συμβουλίου Εκκαθάρισης (Single Resolution Board, SRB) !!!


Δύο αγωγές έχουν υποβληθεί κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για τη διαχείριση της χρεοκοπίας της ισπανικής τράπεζας Banco Popular, που οδήγησε σε απώλειες δισεκατομμυρίων ευρώ για τους επενδυτές, ενώ προστατεύθηκαν οι καταθέτες της και οι φορολογούμενοι.

Οι δύο αγωγές, που δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, έχουν υποβληθεί από μετόχους μειοψηφίας της Popular και την ισπανική εταιρεία La Guirigaña κατά της ΕΚΤ και του Ενιαίου Συμβουλίου Εκκαθάρισης (Single Resolution Board, SRB).

Είχε προηγηθεί πληθώρα αγωγών κατά του SRB και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ωθώντας την ΕΚΤ σε μία νομική διαμάχη που θα δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της ΕΕ στην εφαρμογή των νέων κανόνων για την προστασία των φορολογουμένων από τις διασώσεις τραπεζών.

ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΦΚΑ !!!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΛΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις, η διαδικασία, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο χρόνος και ο τρόπος δημοσιοποίησης στο διαδίκτυο των στοιχείων των φυσικών η νομικών προσώπων οι οποίοι έχουν συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α..



Προϋποθέσεις για τη Δημοσιοποίηση στοιχείων οφειλών

1. Σε διαδικτυακό τόπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δημοσιοποιούνται υποχρεωτικά τα στοιχεία των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο από κάθε αιτία, εφόσον η βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας (TAXIS) και Τελωνείων (ICISnet). Στον ίδιο διαδικτυακό τόπο, με κοινή ανάρτηση ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα, δημοσιοποιούνται υποχρεωτικά τα στοιχεία των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον Ε.Φ.Κ.Α., εφόσον η βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα, προς τον Ε.Φ.Κ.Α., υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα (ΟΠΣ/ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (εφεξής Κ.Ε.Α.Ο.).

2. Οι οφειλές της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου προς το Δημόσιο ή τον Ε.Φ.Κ.Α. ανά φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα δημοσιοποιούνται λαμβανομένων υπόψη των απαιτήσεών του έναντι του Δημοσίου για τις οποίες έχει δημιουργηθεί και εκκαθαριστεί ατομικό φύλλο ή συγκεντρωτικό φύλλο έκπτωσης (Α.Φ.ΕΚ.) ή, αντίστοιχα, των εκκαθαρισμένων απαιτήσεων έναντι του Ε.Φ.Κ.Α..

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!! ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ !!!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ FINANCIAL TIMES & BLOOMBERG : ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ 500.000.000 ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ 300.000.000 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
Δέκα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς παραιτούνται μετά την πώληση δανείων με έκπτωση. Ο Εισαγγελέας εξετάζει την έκθεση για την πώληση πακέτου δανείων ύψους € 1,2 δισ. για € 300 εκατ. από την μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα.

Μέσα στο πακέτο και τα δάνεια των στελεχών που διαγράφηκαν !!!
Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ;;;



ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!
Το αποκαλύψαμε πριν έναν ακριβώς χρόνο, στην "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" της 12/10/2016, και το κατέθεσε ως ερώτηση στη Βουλή και ως μηνυτήρια αναφορά ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Μετάφραση από την FT

Δέκα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας, παραιτήθηκαν λόγω παρατυπιών στην πώληση πακέτου δανείων ύψους 1,2 δισ. Ευρώ με μεγάλη έκπτωση στον Όμιλο Libra, έναν οικογενειακό ανώνυμο οίκο με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η Libra κατέβαλε 300 εκατ. Ευρώ για το πακέτο δανείων το 2014, αφού δανείστηκε 200 εκατ. Ευρώ από την Πειραιώς για τη χρηματοδότηση της συναλλαγής, σύμφωνα με τρία άτομα που γνώριζαν τη συμφωνία. Τα 10 στελέχη παραιτήθηκαν χωριστά μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

Το δανειακό πακέτο που αποκτήθηκε από το Libra περιλάμβανε ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια με μηδενική απόδοση ύψους € 1,1 δισ., Δάνεια ανανεώσιμης ενέργειας ύψους € 80 εκατ. και € 30 εκατ. προσωπικά δάνεια που κατείχαν τα 10 στελέχη της Πειραιώς. 



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (ΤτΕ): ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ - ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΤΩΝ ΜΜΕ
Γιάννης Στουρνάρας: Δεν απαγορεύεται να αγοράσουν οι δανειολήπτες τα δάνεια πριν τα funds !!!




Είναι ο Στουρνάρας ακτιβιστής ή μήπως είναι όλοι μαζί, τραπεζίτες, υπουργοί & βουλευτές, ψεύτες & απατεώνες;;;


Ο διοικητής της ΤτΕ αναφέρθηκε και στη δυνατότητα εξαγοράς των κόκκινων δανείων από δανιεολήπτες, πριν αυτά καταλήξουν στα funds. Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, γιατί να μην μπορούν οι δανειολήπτες να αγοράζουν τα δάνειά τους στην τιμή που θα το πάρει το fund, ο κ. Στουρνάρας απάντησε πως ο νόμος το επιτρέπει, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως μόνον ο ένας στους έξι δανειολήπτες είναι μπαταχτσής. Εμείς-είπε- επιμένουμε στο κώδικα δεοντολογίας που τα περιλαμβάνει όλα μέσα, δεν έχουμε δώσει άλλη κατεύθυνση.

Oλόκληρος ο διάλογος Καμμένου - Στουρνάρα έχει ως εξής :


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ;;;

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΩΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ
Κόμματα, Τράπεζες, ΜΜΕ, νταβατζήδες, κλπ διαπλοκή, που τρώνε επί ολόκληρες δεκαετίες όλο το κρατικό και ιδιωτικό χρήμα της ελληνικής οικονομίας και δεν πλήρωσαν δεκάρα τσακιστή ποτέ στην ζωή τους, έχουν σήμερα το θράσος να μας πουλάνε τον σανό της στρατηγικής παραπληροφόρησης, με στόχο να προκαλέσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέψουν τους καταθέτες και τους ενήμερους δανειολήπτες κατά των κόκκινων !!!



Αυτά είναι τα πλειστηριαζόμενα κατά τράπεζα, δήθεν πλουσιόσπιτα, των δήθεν στρατηγικών κακοπληρωτών, για τα οποία μιλάνε τράπεζες, ΜΜΕ, κόμματα, βουλευτές και υπουργοί :

1. Η ALPHA BANK Διαμέρισμα στο Αιγάλεω για οφειλές 100.000 ευρώ
2. Η Πειραιώς κατάστημα στου Γκύζη για οφειλές 100.000 ευρώ
3. Η Πειραιώς Διαμέρισμα στην Αργυρούπολη για οφειλές 90.644 ευρώ
4. Η Πειραιώς Διαμέρισμα και Αποθήκη στην Βικτώρια για οφειλές 64.184 ευρώ
5 Διαμέρισμα στην Αθήνα για οφειλές 3.798 ευρώ
6 ¼ Διαμέρισμα στην Χαμοστέρνας για οφειλές 1.793 ευρώ
7 Η ALPHA BANK 2 όροφη οικοδομή στα Βίλια για οφειλές 100.000 ευρώ


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ EBAY ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΕΣΟΔΑ 1 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Άλλο ύψος εσόδων δήλωσε στις Βρετανικές αρχές και άλλο αναφέρει ο ισολογισμός !!!



Η μεγαλύτερη εταιρεία ψηφιακών δημοπρασιών σε όλο τον κόσμο, η αμερικανική eBay, δεν έδωσε ακριβή στοιχεία στις βρετανικές αρχές για το ύψος των εσόδων της το 2016, γι’ αυτό και κατέβαλε λιγότερους από τους προβλεπόμενους φόρους. Συγκεκριμένα, στη Βρετανία δήλωσε έσοδα 264 εκατ. δολαρίων από τις πωλήσεις της στην εκεί αγορά. Μάλιστα για το 2016 εμφάνισε αυξημένο τζίρο κατά 8% στη βρετανική αγορά, αλλά σε σύγκριση με το 2015 τα κέρδη της μειώθηκαν 5% στα 7,6 εκατ. στερλίνες (10,04 εκατ. δολ.). Ως εκ τούτου, για τη χρήση του 2016 κατέβαλε στη Βρετανία φόρους 1,6 εκατ. στερλίνες (2,1 εκατ. δολ.).

Ομως, στον ισολογισμό της μητρικής εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρει πως οι δραστηριότητές της στη βρετανική αγορά το 2016 απέφεραν έσοδα που ξεπερνούν το 1,3 δισ. δολάρια (1 δισ. στερλίνες).

Η ΕΥΔΑΠ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΥΨΟΥΣ 565.000 ΕΥΡΩ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!!

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ
Σε πλήρη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016 προχώρησε η ΕΥΔΑΠ !!!



Η εταιρεία διέγραψε οφειλές ύψους 565.000 ευρώ, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτικών με θετικό πρόσημο για την κοινωνία και κυρίως για τους πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα απολύτως αναγκαία.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 130% ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018 !!!

ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ «ΕΚΠΤΩΣΗ» 15%, ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΣΟΚ
Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών προς τα Ταμεία εκτιμάται ότι θα αγγίξει το 130% έως το 2021 !!!





Νέο χαράτσι - σοκ, το οποίο θα επιφέρει αυξήσεις στις εισφορές των επαγγελματιών έως 130% λόγω της αλλαγής της βάσης υπολογισμού τους, έρχεται από το 2018.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα «Νέα» οι νέες ανατροπές για 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, και αυτοαπασχολούμενους αφορούν την αλλαγή της βάσης υπολογισμού των εισφορών, όπου θα υπολογίζονται επί των ακαθάριστων εσόδων, χωρίς δηλαδή την αφαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταβληθεί, ενώ έως και φέτος επιβάλλονται επί του καθαρού φορολογητέου εισοδήματος.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ;;;

ΣΤΙΣ 30/10 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ...
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/09/80000000.html



Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο κελί ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καρφί» στις 30 Οκτωβρίου το Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την απόφαση του για τις μίζες εκατομμυρίων που διακινήθηκαν μέσω ελβετικών τραπεζών και η ποινή θα είναι μεγαλύτερη από 20 χρόνια κάθειρξη.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΗΔΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤ ΑΠΟ 1/1/2018 ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ
Λόγω των πολλαπλών προβλημάτων της Ελλάδας, τα οποία αντί να επιλυθούν διαιωνίζονται αυξανόμενα, δύσκολα θα καταφέρουν να επιβιώσουν...



Η τραγωδία των τραπεζών


Το μεγάλο πρόβλημα των ελληνικών τραπεζών είναι ασφαλώς τα κόκκινα δάνεια, τα οποία πλησιάζουν στο 50% του συνολικού δανεισμού τους (περί τα 106 δις € σήμερα) – με τα επιχειρηματικά στην πρώτη θέση, αφού υπολογίζονται στα 64 δις € επί συνόλου 148 δις € . Φυσικά δε έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά στα κεφάλαια τους, ειδικά αφού στηρίζουν συνολικά δάνεια περί τα 240 δις € με 120 δις € καταθέσεις – ενώ οι αναφορές στο ότι έχουν αποσβέσει το 50% των επισφαλειών τους, ήτοι γύρω στα 53 δις €, δύσκολα πείθουν με κριτήριο την κερδοφορία τους.

Σε κάθε περίπτωση, εάν η ΕΚΤ επιβάλλει πράγματι τους νέους κανονισμούς που ανακοίνωσε, η κατάσταση τους θα γίνει τραγική – υπενθυμίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας προειδοποίησε για μία νέα πιστωτική κρίση στην Ευρώπη, εάν συμβεί κάτι τέτοιο . Ορισμένες βέβαια βιάζονται να πουλήσουν τα δάνεια τους στα κερδοσκοπικά κεφάλαια, για να εισπράξουν χρήματα, έστω σε εξευτελιστικές τιμές – όπως πρόσφατα η EUROBANK στην INTRUM, στο 3% της αξίας τους , δηλαδή 30 € τα 1.000 €!

Δύσκολα όμως να το πιστέψει κανείς, με ορισμένους να θεωρούν πως κάποια ωφέλεια κρύβεται από πίσω – ειδικά αφού η διαχείριση τους θα αναληφθεί τουλάχιστον για τρεις μήνες από την ελληνική τράπεζα, ενώ στη συνέχεια θα συστήσει νέα εταιρεία η INTRUM, όπου δεν είναι απίθανο να συμμετέχει η EUROBANK. Φυσικά εάν η τράπεζα βρεθεί σε δυσκολίες λόγω αυτών των «απωλειών», θα διασωθεί από τους Έλληνες όπως στο παρελθόν – όπου περί τα 40 δις € επιβάρυναν το δημόσιο χρέος μας, ταυτόχρονα με τον σκανδαλώδη αφελληνισμό τους.

ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΝΟΜΙΚΟΥΣ & ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 !!!

ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ
Βαρέθηκαν να δίνουν παρατάσεις στον ΕΦΚΑ...




Μετά βίας το 60% των μηχανικών, γιατρών και δικηγόρων μπόρεσε να καταβάλλει τα ασφάλιστρα που τους είχαν "βεβαιωθεί" από το ταμείο τους –το ΕΤΑΑ- έως 31/12/2016 με βάση το σύστημα των κλάσεων που ίσχυε προ του νόμου Κατρούγκαλου. 

Ασφαλείς πληροφορίες του Capital.gr αναφέρουν πως το υπόλοιπο 40%, δηλαδή ένας στους τέσσερις μηχανικούς, γιατρούς και νομικούς δεν μπόρεσε να πληρώσει τα ασφάλιστρα του για το περασμένο έτος.

Έτσι οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι κινδυνεύουν να συνεχίσουν να μην έχουν ή να χάσουν (αν μπορούσαν μέχρι πρότινος να καταβάλλουν τα ασφάλιστρα τους) την ασφαλιστική ενημερότητα και ικανότητα τους, ακόμα και αν έχουν καταβάλλει από τις αρχές του έτους έως τώρα τις τρέχουσες εισφορές με βάση το εισόδημά τους.

Και αυτό παρά τις δύο έως τώρα παρατάσεις τις οποίες έχει δώσει η κυβέρνηση για την αποπληρωμή τους.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΔΝΤ-ΕΚΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το ύψος των κερδών των Εθνικών Κεντρικών Τραπεζών που πήραν, εκτός προγράμματος ΕΚΤ, ελληνικά ομόλογα θα το μάθουμε ποτέ ;;;


«Επιστρέψτε τα χρήματα στους Έλληνες» είναι ο τίτλος αιτήματος του Πατρίκ Λε Γιαρίκ (Patrick le Hyaric), διευθυντή της εφημερίδας του Κομουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, Humanite (Ουμανιτέ), για συλλογή υπογραφών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαμεσολάβησης change.org.

Το αίτημα αφορά στο κέρδος 7,8 δισ. ευρώ της ΕΚΤ για την περίοδο 2012-2016 από τις αγορές ελληνικών ομολόγων, όπως γνωστοποίησε ο Μάριο Ντράγκι, σε απαντητική επιστολή του στον ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκο Χουντή, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Με το σύνθημα «ας χτίσουμε μαζί ένα κίνημα για να απαιτήσουμε δικαιοσύνη», ο Πατρίκ Λε Γιαρίκ εξηγεί:

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ 100 FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΠΟΣΑ !!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ (300.000 ΕΥΡΩ): ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ
Δεν επιβεβαιωνεται η συμφωνία κυβέρνησης και τραπεζών προκειμένου να μείνουν, έστω προσωρινά, μέχρι την 31/12/2017, εκτός ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, σπίτια αξίας μέχρι 300.000 ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΠΕΝΘΟΣ ΔΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ 13-20/10/2017 !!!

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια και στυγνή αυτή δολοφονία και απαιτούμε από την Πολιτεία και τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά !!!  



Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιος του αείμνηστου Νώντα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της ΝΔ !!!

Ένα στοιχείο που έγινε γνωστό και ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης είναι πως οι δράστες δεν ήταν κουκουλοφόροι, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, αλλά πελάτες.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος φέρεται να τους άνοιξε και να τους υποδέχτηκε στο γραφείο του και συγκεκριμένα στην αίθουσα συσκέψεων μαζί με τον συνεργάτη του. Από τον τελευταίο ζητήθηκε να αποχωρήσει για λίγο από τον χώρο και τότε σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.



Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ MADE IN USA: ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Οι αμερικανοί τραπεζίτες επένδυσαν τα άτοκα ή χαμηλού επιτοκίου αμερικανικά κεφάλαια των πακέτων διάσωσης που έλαβαν και κέρδισαν δισεκατομμύρια, τα οποία προέρχονταν περισσότερο από κατασχέσεις ενυπόθηκων δανείων των νοικοκυριών της εργατικής τάξης. Μέσω ευνοϊκών δικαστικών αποφάσεων και παράνομων κατασχέσεων, έκαναν έξωση σε 9,3 εκατομμύρια οικογένειες και πάνω από 20 εκατομμύρια άτομα έχασαν τις περιουσίες τους, συχνά λόγω παράνομων ή δόλιων χρεών !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Πως οι δισεκατομμυριούχοι γίνονται δισεκατομμυριούχοι

Του Τζέημς Πέτρας
Μετάφραση από τα Αγγλικά: Φωτεινή Μαστρογιάννη

Η Αμερική έχει τις μεγαλύτερες ανισότητες, το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας, τις μεγαλύτερες φορολογικές επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα και τις μεγαλύτερες δημόσιες επιδοτήσεις για τραπεζίτες και δισεκατομμυριούχους από κάθε άλλη αναπτυγμένη καπιταλιστική χώρα.

Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΔΙΑ(ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΒΙΝΙΕΤΑΣ) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Οι Γερμανοί οδηγοί αυτοκινήτων όχι μόνο θα εξαιρούνται αλλά θα αποζημιώνονται λαμβάνοντας σε αντάλλαγμα μειώσεις φόρου !!!




Η αυστριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι θα καταθέσει ενώπιον του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης την προσφυγή που ετοιμάζει εδώ και καιρό εναντίον ενός αμφιλεγόμενου σχεδίου για την επιβολή διοδίων στους γερμανικούς αυτοκινητοδρόμους, ένα μέτρο που χαρακτηρίζεται μεροληπτικό από τις γειτονικές χώρες.

«Τα διόδια αυτά είναι διόδια για τους ξένους. Οι Γερμανοί δεν πληρώνουν επειδή είναι Γερμανοί, οι Αυστριακοί πληρώνουν επειδή είναι Αυστριακοί», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο αυστριακός υπουργός Μεταφορών Γιοργκ Λάιχτφριντ.

Η προσφυγή κατατίθεται έπειτα από την παρέλευση τριών μηνών στη διάρκεια των οποίων η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έπρεπε να είχε λάβει θέση, σύμφωνα με τη Βιέννη. Οι Βρυξέλλες ωστόσο «έκλεισαν σταθερά τα μάτια» στην υπόθεση αυτή, είπε ο Λάιχτφριντ.

ΒΓΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟ-ΛΟΤΑΡΙΕΣ !!!

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ
Στο πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.




Μετά από πολύμηνη αναμονή, υπογράφηκε εντέλει η υπουργική απόφαση για τη λοταρία των αποδείξεων που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Στην κληρωτίδα του ΥΠΟΙΚ θα μπαίνουν κάθε μήνα όλες οι συναλλαγές που έγιναν στο πρώτο 20ήμερο και με ηλεκτρονικό τρόπο θα αναδεικνύονται 1.000 τυχεροί που θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Τα ποσά θα είναι αφορολόγητα, χωρίς κρατήσεις και ακατάσχετα, ενώ στο πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων δεν θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι ηλικίας κάτω των 18 ετών.

ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ'ΑΡΙΘΜ. 86/2017 ΑΠΟΦΑΣΗ
Ακύρωσε τις πράξεις αναγνώρισης οφειλής του δανειολήπτη, δηλαδή τη σύμβαση μετατροπής του δανείου από δάνειο σε ευρώ σε δάνειο ελβετικού φράγκου και αναγνώρισε ότι οι δανειακές σχέσεις των εν λόγω δανειοληπτών αναδρομικά διέπονται από τους συμβατικούς όρους των αρχικών συμβάσεων σε ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι διαγράφονται όλες οι επιβαρύνσεις που δημιουργήθηκαν από τη μεταβολή των ισοτιμιών !!!




Μετά την έκδοση θετικών για τους δανειολήπτες δικαστικών αποφάσεων για στεγαστικά δάνεια ελβετικού φράγκου, μια απόφαση του τριμελούς Εφετείου Αιγαίου δικαιώνει επιχειρηματίες (ιδιοκτήτες βενζινάδικου στην Μήλο), οι οποίοι «κάηκαν» από τη μετατροπή του δανείου του σε ευρώ, σε δάνειο ελβετικού φράγκου.

Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση (με αριθμό 86/2017), καθώς είναι γνωστό ότι οι τράπεζες προχωρούσαν κατά κόρον, την περίοδο 2005-2008, σε μετατροπές επαγγελματικών δανείων σε ευρώ, σε δάνεια ελβετικού φράγκου,προβάλλοντας στους πελάτες τους τα οφέλη που θα είχαν από τη σημαντική διαφορά επιτοκίων μεταξύ των δύο νομισμάτων.

Οι τράπεζες, όμως, όπως έχει αποδειχθεί ότι συνέβη και με τους καταναλωτές/δανειολήπτες στεγαστικών σε ελβετικό, έτσι και με τους επιχειρηματίες προώθησαν τα δάνεια ελβετικού φράγκου χωρίς να ενημερώσουν επαρκώς για τους κινδύνους που απέρρεαν από ενδεχόμενες δυσμενείς μεταβολές των ισοτιμιών, με αποτέλεσμα και οι δανειολήπτες από τον επιχειρηματικό χώρο να βρεθούν «φορτωμένοι» με τεράστιες επιβαρύνσεις από συναλλαγματικές διαφορές, που ήταν αδύνατο, σε πολλές περιπτώσεις, να αποπληρωθούν.

Ο ΟΑΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ 5.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ «ΕΡΓΑΣΙΑ» ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ 12.000 ΕΥΡΩ
Με απευθείας ανάθεση δόθηκε η δουλειά...




Πολύ ακριβά πλήρωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) το... έργο τέχνης που χρησιμοποίησε ως μασκότ, προκειμένου να προωθήσει διαδικτυακά το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο λογότυπο είναι προϊόν απροκάλυπτου... copy paste, μιας αντιγραφής δηλαδή, που ωστόσο στοίχισε στους Ελληνες το ποσό των 5.500 ευρώ! Το πιο εξοργιστικό είναι ότι το πρωτότυπο είναι ένα λογότυπο, το οποίο μπορεί κανείς να βρει στο ίντερνετ και να χρησιμοποιήσει εντελώς δωρεάν, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει ούτε ένα ευρώ στον δημιουργό του.

Μάλιστα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο για τη νέα μασκότ του ΟΑΣΑ, ο οργανισμός έχει αποσύρει το λογότυπο από την ιστοσελίδα athenacard.gr, η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για το νέο έξυπνο εισιτήριο, καθώς στις αρχές του μήνα εντοπίστηκε κενό στην ενημέρωση του επιβατικού κοινού για τη διαδικασία έκδοσής του.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Η ανάλυση της Citi για τις ελληνικές τράπεζες

Εκτός στόχου είναι οι στόχοι των τραπεζών για τη μείωση των κόκκινων δανείων το 2017, υποχρεώνοντας τις διοικήσεις να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους έως τα τέλη του χρόνου, αλλά και για όλο το διάστημα μέχρι το 2019. Αυτό προκύπτει από την ανάλυση της Citi για τις ελληνικές τράπεζες, σημειώνοντας ότι μόνο η Εθνική μεταξύ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών επιτυγχάνει τους στόχους για τα τέλη του 2017.

Οι εκτιμήσεις της Citi, φέρνουν πιο κοντά τις πιέσεις των εποπτικών αρχών που προκρίνουν για τη μη μείωση των κόκκινων δανείων από τις ελληνικές τράπεζες το ιταλικό μοντέλο, μέσα από πωλήσεις χαρτοφυλακίων. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Monte dei Paschi που προχώρησε σε πωλήσεις δανείων ύψους 30 δις ευρώ.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί για τις ελληνικές τράπεζες προβλέπουν μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων από ρευστοποιήσεις, δηλαδή πλειστηριασμούς ύψους 11,5 δις ευρώ έως τα τέλη του 2019, όταν μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα από τους πλειστηριασμούς είναι πενιχρά. Αντίστοιχα τα κόκκινα ανοίγματα από τις πωλήσεις δανείων υπολογίζονται σε 7,4 δις ευρώ και οι τράπεζες θα καταφύγουν στις πωλήσεις μεγάλων χαρτοφυλακίων προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!





























ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 11.000 ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Η Κομισιόν «μπλοκάρει» την ρύθμισή τους καθώς εγείρει αντιρρήσεις σχετικά με το αν θεωρούνται κρατικές ενισχύσεις.


Στον «αέρα» βρίσκεται η ρύθμιση 11.000 αγροτικών «κόκκινων» δανείων που δόθηκαν σε αγρότες από την πρώην Αγροτική Τράπεζα με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κομισιόν «μπλοκάρει» την ρύθμισή τους καθώς εγείρει αντιρρήσεις σχετικά με το αν θεωρούνται κρατικές ενισχύσεις.

Το θέμα αναμένεται να εξεταστεί σε δεύτερη φάση από το υπουργείο Οικονομικών ώστε να διαπιστωθεί πόσα από αυτά τα δάνεια στην πραγματικότητα «καλύπτονται» με εγγύηση από το Ελληνικό Δημόσιο.

SUCCESS STORY: ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ - ΣΤΑ 8.500.000.0000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Στάση πληρωμών φόρων από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις αφού το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου δημιουργήθηκαν πάνω από 3 δις νέα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο !!!
Το πολιτικό σύστημα της χώρας αντιλαμβάνεται τη κατάσταση ;;;


Πριν ακόμη ξεκινήσει η πληρωμή του φετινού ΕΝΦΙΑ, δηλαδή τον Αύγουστο, οι φορολογούμενοι άφησαν απλήρωτες νέες οφειλές προς τις εφορίες και γενικά τη φορολογική διοίκηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τον Αύγουστο οι οφειλές "αυγάτισαν" κατά 1,068 δισ. ευρώ σε σχέση με τον Ιούλιο φθάνοντας από την αρχή του έτους στα 8,551 δισ. ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Από τις νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές 1,068 δισ. ευρώ τα 938 εκατομμύρια είναι καθαρά φορολογικές οφειλές που δείχνει ότι επιχειρήσεις και νοικοκυριά αφήνουν πλέον απλήρωτους φόρους σε μεγάλη κλίμακα.

ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ 1.402 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΜΕ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ
Αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς οι φορολογούμενοι που βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις και ποινές φυλάκισης για μη εμπρόθεσμη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, αλλά και με κατηγορίες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος !!!



Πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν ποσά φόρων άνω των 50.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών, με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές από τις αρμόδιες ΔΟΥ για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο.

Εκτός από τις ποινικές διώξεις για τη μη πληρωμή των οφειλών τους στο Δημόσιο, υπάρχει πιθανότητα να κατηγορηθούν και για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δηλαδή ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ !!!

100 ΔΟΣΕΙΣ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ !!!

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ: ΑΝΤΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΛΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2017
Τι θα γίνει μετά την 31/12/2017, όταν ΕΚΤ & ΤτΕ υποχρεώσουν και πάλι τις τράπεζες να βγάζουν στο σφυρί τα πάντα όλα ;;;



Συμφωνία Κοντονή με τράπεζες: Εκτός ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μέχρι την 31/12/2017, σπίτια αξίας μέχρι 300.000 ευρώ !!!

Να μην βγαίνει στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που αναμένεται να ξεκινήσουν, κανένα σπίτι αξίας έως 300.000 ευρώ, ανεξάρτητα αν προστατεύεται ή όχι από τον νόμο Κατσέλη, συμφώνησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής με τις τράπεζες.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΖΗΤΑΕΙ Η FRAPORT !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...
Υπάρχει κάτι που δεν έχεις καταλάβει ακόμα για τους Γερμανούς «επενδυτές» ;;;



FRAPORT : Πρόταση για μείωση των ωρών λειτουργίας των αεροδρομίων !!!

Πρόταση για μείωση των ωρών λειτουργίας πολλών διεθνών αεροδρομίων της χώρας, έχει καταθέσει στις συζητήσεις με την Ενιαία Αρχή Συντονισμού Πτήσεων και με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για την χειμερινή περίοδο 2017-2018, η Fraport.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του money-tourism.gr, σε 24ωρη λειτουργία, για την περίοδο 29 Οκτωβρίου 2017, έως 24 Μαρτίου 2018, προτείνεται να παραμείνει μόνο το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ τα αεροδρόμια της Ρόδου, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κω και της Σαντορίνης, θα λειτουργούν συγκεκριμένες ώρες.

Πηγή της Fraport που ρωτήθηκε από το money-tourism.gr, τόνισε ότι «πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι η μεγιστοποίηση των ωρών λειτουργίας των αεροδρομίων. Ωστόσο, η λειτουργία ενός αεροδρομίου, ακόμη και σε ώρες που δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις, δεν οδηγεί σε βελτιστοποίηση της λειτουργίας αυτής. Άλλωστε αυτή είναι μια πρόταση σε μια διαδικασία συζητήσεων, με τις αρμόδιες αρχές. Τονίζουμε ότι η ορθολογικοποίηση της λειτουργίας των αεροδρομίων και η μεγιστοποίηση των ωρών λειτουργίας τους, με όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις, είναι οι βασικές μας προτεραιότητες».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
Εκτός από τις προαναγγελθείσες αγωγές-προσφυγές των συνταξιούχων δικαστών ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων, θα δούμε και μεταστροφή των αποφάσεων των δικαστηρίων σε υποθέσεις του Δημοσίου και των τραπεζών ;;;



Σύγκρουση δικαστών με την κυβέρνηση λόγω συντάξεων


Ο «κόμπος έφθασε στο χτένι» για τον δικαστικό κλάδο.

Η εφαρμογή συγκεκριμένων διατάξεων του νόμου Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό καταφέρνει ακόμη ένα συντριπτικό χτύπημα στις συντάξεις των δικαστικών, οι οποίοι πλέον ενώνονται και εξεγείρονται, ανεξάρτητα από τον βαθμό ή όσα τους χωρίζουν τα τελευταία χρόνια.

Σχεδόν το σύνολο των δικαστικών ενώσεων συμφωνεί ότι δικαστές και εισαγγελείς πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά για την ανατροπή των διατάξεων που μειώνουν τις συντάξεις ακόμη και του προέδρου του Αρείου Πάγου στα 1.400 ευρώ.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ: 4.500.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ !!!

ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ Η ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Με περισσότερες από 3 κατασχέσεις απειλούνται χιλιάδες Τσέχοι οφειλέτες !!!


Η υπερχρέωση των νοικοκυριών στην Τσεχία παίρνει δραματικές διαστάσεις. Καιρός για ουσιαστικές προτάσεις. Η πιο ρηξικέλευθη από αυτές προέρχεται από τον Πετρ Ντόλινεκ, ένα από τα ηγετικά στελέχη των Τσέχων Σοσιαλδημοκρατών. Σύμφωνα με την πρότασή του το κράτος θα πρέπει να αναλάβει τα χρέη των πολιτών, τα οποία θα αποπληρώνονται από αυτούς σε μικρές δόσεις. Ο Πετρ Ντόλινεκ δηλώνει πως δεν πρόκειται «για μια αμνηστία» χρεών, αλλά για μια δυνατότητα οι άνθρωποι να αποπληρώσουν τις οφειλές τους».

Το πρόβλημα της υπερχρέωσης των πολιτών έχει αναδειχθεί σε μείζον πολιτικό θέμα ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη χώρα στο τέλος Οκτωβρίου. «Αυτή τη στιγμή 4,5 εκατομμύρια κατασχέσεις εναντίον φυσικών προσώπων βρίσκονται σε εξέλιξη» λέει ο Ντάνιελ Χίλε από την οργάνωση «Άνθρωποι σε ανάγκη». Ένας τεράστιος αριθμός για τα δεδομένα της Τσεχίας, η οποία έχει μόλις δέκα εκατομμύρια κατοίκους. Οι κατασχέσεις αφορούν 830.000 ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους απειλούνται παράλληλα με περισσότερες από τρεις κατασχέσεις.

ΕΤ PHONE HOME...


ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...
Κοινοβούλιο για γέλια και για κλάματα !!!




ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΑΤΗ ;;; ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DEALBER !!!

ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ(ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΙΣ 100.000 ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Πλήθος καταναλωτών κατήγγειλαν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ότι, ενώ διενήργησαν συναλλαγή με την εταιρεία, δεν παρέλαβαν ποτέ τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που αγόρασαν από αυτή !!!




Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης γνωστοποιεί την επιβολή προστίμου ύψους 60.000 ευρώ στην εταιρεία «DEALBER I.K.E.» που εδρεύει στην Καλλιθέα για παραβίαση των διατάξεων περί Προστασίας Καταναλωτή και ειδικότερα αυτών που διέπουν τις συναλλαγές από απόσταση και τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και σχετικά με τη διάθεση καταναλωτικών προϊόντων στην αγορά.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Αντώνιος Παπαδεράκης, έκανε δεκτή την εισήγηση της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή για επιβολή προστίμου, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και τη βαρύτητα της παράβασης των παραπάνω διατάξεων, καθώς και τις συνέπειες που έχει στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ !!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΑΛΗΣ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ...
Πατέρας και γιος έδιωξαν εφοριακούς από την ταβέρνα τους.



Κατά τη διάρκεια φορολογικού ελέγχου σε κατάστημα εστίασης της Καλαμάτας, το κλιμάκιο των εφοριακών, με επικεφαλής την Διευθύντρια της ΔΟΥ Πύργου, εκδιώχθηκαν από τους ιδιοκτήτες, παρά τη θέλησή τους.

Δράστες ήταν ένας πατέρας με το γιο του, οι οποίοι έδιωξαν τους τέσσερις εφοριακούς. Η σύλληψή τους ήταν άμεση και κατηγορούνται για εξύβριση, βλασφημία και απείθεια.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Patrisnews.com, συνέβη την Κυριακή στην Καλαμάτα, όπου οι εφοριακοί από την Ηλεία είχαν κακή αντιμετώπιση από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΑΑΔΕ ΘΑΒΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ...
Έστειλαν την υπόθεση στο νέο ΣΔΟΕ(ΔΟΜΗ) που δεν έχει καμιά ουσιαστική δικαιοδοσία παρά μόνο να βγάζει «πληροφοριακά» πορίσματα πάνω σε υποθέσεις φοροδιαφυγής...
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ;;;



Παράνομος τζόγος, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο πετρελαίου και όχι μόνο. Από εδώ προέρχεται το χρήμα της χορηγίας των ελληνικών κομμάτων εξουσίας και γι΄αυτό σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και σακάτικη. Την σχετική βόμβα έρριξε η “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ” η οποία αποκάλυψε ότι η πιο σημαντική δικογραφία της οικονομικής εισαγγελίας για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής των στοιχηματικών εταιριών, μπαίνει στην «κατάψυξη»!

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!

ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ SMS
Να εξαπατήσουν τους πολίτες προσπαθούν επιτήδειοι, με κλήσεις και μηνύματα κινητής τηλεφωνίας (SMS) από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού, όπως επισημαίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΔΗΕ).





Πρόκειται για αναπάντητες-ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις (SPAM ), από άγνωστους αριθμούς υψηλής χρέωσης του εξωτερικού, οι οποίες πραγματοποιούνται κατά κανόνα μεταμεσονύχτιες ώρες ώστε να εμφανίζονται σκόπιμα ως αναπάντητες, σημειώνει η ΔΔΗΕ. Σύμφωνα με καταγγελίες, συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας έχουν λάβει αναπάντητες κλήσεις προερχόμενες από Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Μαλδίβες, με κωδικούς κλήσης 00387 και 00960, αντίστοιχα.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ: ΘΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ & ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2017 θα ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων από τις ελληνικές τράπεζες με στόχο 5.000 πωλήσεις ακινήτων εντός του 2018.
Στόχος είναι κάθε τράπεζα να πουλάει 1250 με 1300 ακίνητα συγκεντρώνοντας από 250 έως 300 εκατ ευρώ.

Συνολικά από τις πωλήσεις ακινήτων που προήλθαν από πλειστηριασμούς θα μπορούσαν οι τράπεζες να συγκεντρώσουν 1,2 δισεκ. ευρώ για το 2018.
Τα 1,2 δισεκ. από την πώληση 5.000 ακινήτων δεν θα περάσουν…στα κέρδη των τραπεζών αλλά θα αποσβέσουν ανάλογα τα προβληματικά δάνεια που είχαν χορηγήσει οι τράπεζες.
Ωστόσο υπάρχει μια διχογνωμία εάν οι τράπεζες μπορούν να πωλήσουν 5.000 ακίνητα χωρίς να πιέσουν χαμηλότερα τις τιμές. 
SSL Certificates