.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΤΗΝ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΞΕΚΙΝΑ Ο ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Εκμεταλευτείτε τις νέες διατάξεις οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και κουρέψτε, μαζί με τις οφειλές σας στις τράπεζες, και τα χρέη σας στο Δημόσιο (Εφορίες) και τα Ασφαλιστικά Ταμεία !!!
Τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ τηλεφωνείτε καθημερινά 10.00'-18.00' στο 210 5200452 & 62 και ζητήστε να ενημερωθείτε για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, από τον Οικονομολόγο, Φοροτεχνικό και Φορολογικό Σύμβουλο, ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕΤΤΑ !!!



ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ & ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΑ 3 ΔΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ !!!

ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ
Να κατασχεθούν ΕΔΩ & ΤΩΡΑ οι περιουσίες των μιντιαρχών της διαπλοκής για τα 3 Δις θαλασσοδάνεια. Ιδού τα λεφτά που ζητάνε οι Θεσμοί !!!
Iστορικό έγκλημα εάν τους τα χαρίσει η Κυβέρνηση !!!




«Στη σημερινή συνάντηση υπήρξε προσπάθεια εξεύρεσης κοινού τόπου ανάμεσα στους θεσμούς και στην ελληνική κυβέρνηση. Έγινε πρόοδος ωστόσο παραμένουν παράλογες απαιτήσεις από την πλευρά του ΔΝΤ. Δυσκολεύουν οι προϋποθέσεις για συνέχεια της διαπραγμάτευσης σε επίπεδο κλιμακίων». Οι ανήσυχοι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου (στην Ελλάδα ανησυχούν και οι κύκλοι) γνώριζαν πολύ καλά τι εννοούσαν πίσω από αυτές τις λέξεις.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” αποκαλύπτει την πυρηνική βόμβα που κρύβουν:
To ΔΝΤ ζήτησε κούρεμα καταθέσεων και σ΄αυτό συμφώνησε και ο Bόλφγκανγκ Σόιμπλε !!!
Ζήτησε επίσης προληπτικό κόφτη 3,6 δις ευρώ σε αφορολόγητο και συντάξεις !!!

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!


1981-2017 : ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ !!!


Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ...ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Τα 6 δισ. δολάρια προσέγγισε το 2016 το ύψος των αμυντικών δαπανών της Ελλάδας, ποσό που αντιστοιχεί στο 2,4% του ΑΕΠ. Η επίδοση αυτή κατατάσσει την Ελλάδα δεύτερη, μετά τις ΗΠΑ, στη χρηματοδότηση των δράσεων της Συμμαχίας !!!



Τα στοιχεία για τη συνεισφορά των χωρών στο ΝΑΤΟ είναι συγκλονιστικά δείχνοντας πως η Ελλάδα παρά την κρίση και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Η απαίτηση των ΗΠΑ προς τους εταίρους τους στο NATO να αυξήσουν τους αμυντικούς προϋπολογισμούς τους και τη χρηματοδότηση του Συμφώνου είναι ένα «δίκαιο αίτημα», έκρινε χθες η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έπειτα από την πρώτη συνάντησή της με τον αμερικανό ομόλογό της Τζέιμς Μάτις, την οποία χαρακτήρισε θετική.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!!


ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;;; ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!


ΣΚΑΕΙ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ;;;

ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΟΜΕΠ ΜΕ 4.630 ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ OFFSHORE
Ονόματα πολιτικών, εφοπλιστών, καναλαρχών, δημοσιογράφων και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στη λίστα επωνύμων που ψάχνει το ΚΕΦΟΜΕΠ, όπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά !!! 


Η πολυσέλιδη λίστα-φωτιά που έχουν το τελευταίο διάστημα στα χέρια τους οι ελεγκτές του ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου) αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της φορολογικής διοίκησης για την εισροή εσόδων στα ταμεία του κράτους.

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο κατάλογος περιλαμβάνει 4.630 ονόματα φυσικών προσώπων και εταιρειών, κυρίως offshore, που αποφασίστηκε να ελεγχθούν κατά προτεραιότητα.

ΒΟΜΒΑ !!! ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ !!!

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Το σκεπτικό της απόφασης είναι συμβατό με την ελληνική νομοθεσία περί ΦΠΑ και θα μπορούσε να εφαρμοστεί κατ' αναλογία και στην Ελλάδα !!!



Illegittima l’Iva sulle Bollette: La sentenza !!! 

“Ok ai rimborsi” !!!

Un piccolo terremoto potrebbe arrivare e sconvolgere i conti dei cittadini italiani. Una sentenza del giudice di pace potrebbe infatti portare a ricalcolare le bollette di energia elettrica e gas con la conseguente possibilità di eventuali rimborsi per molti nostri concittadini. A lanciare la notizia sono stati gli esperti del portale CondominioWeb.com che hanno posto l’accento sulla questione dell’iva sul conto delle utenze: questa imposta è infatti quasi sempre calcolata prendendo come base anche le accise e le addizionali. Tutto ciò però – stando a quanto riportato – nessuna legge, infatti, lo prevedrebbe espressamente e, dunque, sarebbe legittima un’istanza di restituzione di quanto indebitamente pagato relativamente alla quota calcolata in eccesso.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΑΪΜΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Εφοριακοί-Μαϊμού για δήθεν οφειλές: Παραλίγο θύμα της απάτης στην Σύρο !!!




Κρούσματα απόπειρας εξαπάτησης με μια νέα μέθοδο των δήθεν χρεών στην εφορία υπήρξαν πολίτες τις τελευταίες ημέρες στην Σύρο που δέχθηκαν τηλεφωνήματα από δήθεν εφοριακούς, ζητώντας τους χρήματα.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Cyclades24 οι εφοριακοί-μαϊμού …δίνουν Τραπεζικούς λογαριασμούς και ζητούν να τους κατατεθούν τα υπέρογκα ποσά και μάλιστα χωρίς κανένα αποδεικτικό!!!

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να μην πιστεύουν τους απατεώνες !!!

Παράλληλα οι πολίτες δεν πρέπει να ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.) με άτομα τα οποία τους ζητούν χρήματα και πρέπει να επιδιώκουν πάντα να επικοινωνούν οι ίδιοι, από δική τους τηλεφωνική συσκευή, με το γνωστό-συγγενικό τους πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων οι δράστες επικαλούνται.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ & ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!
Δικαιωμένοι & Κερδισμένοι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Τα επίδικα δάνεια των ομαδικών αγωγών κατά των τραπεζών και των εξώδικων επανακαθορισμού τραπεζικών οφειλών θα είναι τα πρώτα που θα κουρευτούν, αφού μετά τις συνεχείς δικαιώσεις των εναγόντων δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στα δικαστήρια όλης της χώρας, που ακυρώνουν πλέον μαζικά τις εναντίον τους διαταγές πληρωμής, οι τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα κατασχέσεων και πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα, το κούρεμα των δανείων και των πιστωτικών καρτών των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ να αποτελεί πλέον για τις τράπεζες τη μοναδική λύση, προκειμένου να μην αναγκαστούν να διαγράψουν το σύνολο των αντιστοίχων απαιτήσεών τους. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο, οι τράπεζες, έδωσαν μάχες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να πετύχουν την αναβολή της συζήτησης των 2 πρώτων εναντίον τους Ομαδικών Αγωγών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ.   

Κούρεμα 3 Δις σε Κόκκινα Δάνεια : Έως τα τέλη του 2019 οι διαγραφές εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 14 δις ευρώ !!!

Σε κούρεμα οφειλών ύψους 3 δισ. ευρώ από στεγαστικά, καταναλωτικά και μικρά επιχειρηματικά δάνεια σε καθυστέρηση, θα προβούν οι τράπεζες έως το τέλος του τρέχοντος έτους σύμφωνα με την Καθημερινή.

Έως τα τέλη του 2019 οι διαγραφές εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 14 δις ευρώ.


ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ALPHA BANK ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!!



Σε συμφωνία με πέντε δανείστριες τράπεζες για τη χρηματοδότηση της ιδιωτικοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων κατέληξε η Fraport Greece. H χρηματοδότηση αφορά τόσο το εφάπαξ τίμημα της εξαγοράς (Acquisition Facility) όσο και το ποσό για τις επενδύσεις που έχει δεσμευθεί να πραγματοποιήσει (Capital Expenditure Facility), αναφέρουν στην «Κ» τραπεζικές πηγές από το εξωτερικό. Την ίδια ώρα παραμένουν προς επίλυση κρίσιμα ζητήματα ευθύνης του Δημοσίου, όπως η στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ιατρείων των αεροδρομίων που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα στο χρονοδιάγραμμα μεταβίβασης της 15ης Μαρτίου.


Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ !!!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ της 08/02/2017 !!!



Παράθυρο επίλυσης του γνωστού προβλήματος των μικροομολογιούχων που καταστράφηκαν από το PSI το 2012 άφησε για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι απαντώντας σε ερώτηση-τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά που έγινε σήμερα 06/02/2017 στις Βρυξέλλες κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Νομισματικής και Οικονομικής Πολιτικής της Ευρωβουλής.

ΒΟΜΒΑ !!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Απαράδεκτες οι ποινικές διώξεις για χρέη στο δημόσιο, όταν οι φορολογικές αρχές παραβιάζουν τις διατάξεις του άρθρου 57 ΚΠΔ, την ευρωπαϊκή έννομη τάξη, την θεμελιώδη αρχή του δεδικασμένου «ne bis in idem» και τη νομολογία των αποφάσεων του ΕΔΔΑ, του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου, αφού η περίπτωση της παραβίασης δεδικασμένου πλέον επεκτείνεται : (α) γεωγραφικά, από την επικράτεια του κράτους-μέλους, στο σύνολο της επικράτειας της ΕΕ και (β) εκτός από την περίπτωση της δεύτερης ποινικής δίωξης, για τα ίδια αδικήματα για τα οποία δικάστηκε ο οφειλέτης του δημοσίου στην πρώτη εναντίον του ποινική δίκη, ακόμη και στις περιπτώσεις της εκκρεμοδικίας και της παράλληλης εκδίκασης φορολογικών υποθέσεων σε ποινικά και διοικητικά δικαστήρια !!!



ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ Αρ.Πρ.:3372/10.2.2017

ΠΡΟΣ :
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ «NE BIS IN IDEM» ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΕΙ - ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ή ΑΘΩΩΘΕΙ – ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.

Την 08/02/2016, από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας “KONTRA NEWS” και από τη σχετική, επί του ανωτέρω δημοσιεύματος, μακροσκελή ανάλυση που παρατίθεται στην ιστοσελίδα «kinima-ypervasi.gr» και στον σύνδεσμο «http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_40.html», ενημερώθηκα ότι οι Δ.Ο.Υ., εφαρμόζοντας μια νέα, πρωτοφανή πρακτική, επαναβεβαιώνουν στους οφειλέτες του δημοσίου τις ίδιες παλαιές οφειλές τους, οι οποίες έχουν ήδη εγγραφεί ως έσοδα στους Προϋπολογισμούς παρελθόντων ετών και, στην συνέχεια, αφού καταρτίσουν νέους πίνακες χρεών, εντελώς παράνομα, αντισυνταγματικά και παραβιάζοντας ευθέως τη Συνθήκη της Λισσαβόνας και τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, υποβάλουν νέες μηνυτήριες αναφορές κατά των ιδίων αυτών οφειλετών, ενώ γνωρίζουν ότι αυτοί έχουν ήδη δικαστεί (καταδικαστεί ή αθωωθεί), κατόπιν προηγούμενων μηνυτήριων αναφορών των ιδίων Δ.Ο.Υ., για τα ίδια αδικήματα που τους αποδίδονται με τις νέες, επαναληπτικές, μηνυτήριες αυτές αναφορές και ενώ, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των δικαστικών τμημάτων των Δ.Ο.Υ. γνωρίζουν ή οφείλουν να γνωρίζουν, τις περί του αντιθέτου ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, τις σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου, ακόμη και σε επίπεδο ολομέλειας, καθώς επίσης και τις σχετικές καταδίκες της Ελλάδος για την παραβίαση της αρχής «ne bis in idem», από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ).


ΚΟΥΛΗ, Ο ΜΙΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΛΑΘΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ !!!



Δύο διαφορετικούς ΑΦΜ φέρεται να χρησιμοποιεί η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, ενώ σε μία περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ και η σύζυγός του φέρονται να χρησιμοποιούν τον ίδιο ΑΦΜ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (αρ. 4291, 8 Ιουνίου 2007) στο οποίο αναφέρεται η σύσταση της MG Capital Advisors ΑΕ, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίζεται να έχει τον ΑΦΜ 059533610. Με τον ίδιο ΑΦΜ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι εμφανίζεται και σε άλλα ΦΕΚ για την ίδια εταιρεία, όπως είχε αποκαλύψει το Hot Doc. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται στο ΦΕΚ με αρ. 12302, 14 Οκτωβρίου 2009 και στο ΦΕΚ με αρ. 939, 7 Φεβρουαρίου 2013. Επίσης ο συγκεκριμένος ΑΦΜ της κ. Γκραμπόφσκι συναντάται και σε ΦΕΚ της εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ με την επωνυμία Zeus + Dione, όπως και στην Endeavor Greece.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ !!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΑΟ
Το «Φύλλο Υπολογισμού Αξίας Ακινήτου» πρέπει να προσκομίζει, από εδώ και πέρα, ο οφειλέτης προς το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) κατά την υποβολή αίτησης διασφάλισης της οφειλής. Αυτό διευκρινίζει το ΚΕΑΟ σχετικά με τη διαδικασία διασφάλισης οφειλής για τη μεταβίβαση ακινήτων οφειλετών που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης !!!



Σε σχετικό έγγραφο αναφέρεται ότι το «Φύλλο Υπολογισμού Αξίας Ακινήτου» θα αντλείται, μέσω ηλεκτρονικής υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) από το συμβολαιογράφο, στην οποία έχει πιστοποιημένη πρόσβαση και θα φέρει την υπογραφή του μεταβιβάζοντος οφειλέτη. Επίσης, δεν θα προσκομίζεται ως δικαιολογητικό η βεβαίωση οφειλής/αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ;;;

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Και με χαμένες τις συμβάσεις .... χαιρετίσματα σε καταγγελίες, διαταγές πληρωμής και πλειστηριασμούς !!!
Κατάλαβες τώρα γιατί με τις ρυθμίσεις σου προτείνουν νέα σύμβαση ;;;


https://www.facebook.com/profile.php?id=100007728765864&hc_ref=NEWSFEED&fref=nf




ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/blog-post_143.html



Το Δημόσιο αναλαμβάνει τις οφειλές από το δάνειο του Μεγάρου Μουσικής


Την ανάληψη και ένταξη στο χρέος της Κεντρικής Διοίκησης από 1η Ιανουαρίου 2017 του ανεξόφλητου κεφαλαίου της (από 22 Δεκεμβρίου 2003) δανειακής σύμβασης αρχικού ποσού των 150 εκατομμυρίων ευρώ που έχει συναφθεί από τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ( ΟΜΜΑ) με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων, με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ
Ενώ σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ ο κατώτατος μισθός σχεδόν υπερδιπλασιάστηκε !!!


ΣΕ 24 ΔΟΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ !!!

5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
Όσοι φορολογούμενοι ενταχθούν στις διατάξεις για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών μπορούν —εκτός από την εφάπαξ εξόφληση των οφειλών που τυχόν θα προκύψουν— να ρυθμίζουν τις εν λόγω οφειλές σε μέχρι εικοσιτέσσερις (24) δόσεις !!!


Το taxheaven μέσα από 5 ερωτήσεις -απαντήσεις "φωτίζει" όλες τις πτυχές του θέματος.

Ερώτηση: Ποια είναι η προθεσμία για την καταβολή των οφειλών που προκύπτουν βάσει του ν. 4446/2016;
Η καταβολή της οφειλής γίνεται εφάπαξ, εντός τριάντα (30) ημερών από τον προσδιορισμό του φόρου. Συνεπώς ο φορολογούμενος, προκειμένου να μην εκπέσει των ευνοϊκών ρυθμίσεων των διατάξεων για την οικειοθελή αποκάλυψη φορολογητέας ύλης, πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές που προκύπτουν δυνάμει δηλώσεων που υποβάλλονται κατά τις διατάξεις αυτές, εντός της προθεσμίας καταβολής τους, ήτοι εντός τριάντα (30) ημερών από τον προσδιορισμό τους.

H PSP ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΦΠΑ ΥΨΟΥΣ 150.000.000 ΕΥΡΩ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2046 !!!

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: Ο ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ GREXIT & ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΡΟΛΑΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΙΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
Κάτι τύποι σαν τον Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ εξώθησαν τους Έλληνες να μισήσουν το ευρώ και ρίχουν καθημερινά νερό στον μύλο του GREXIT, του Σόιμπλε και της δραχμής !!! 



Εγκληματική η φίμωση των υποστηρικτών της δραχμής !!!

Όχι μόνο επειδή θέτει σοβαρά ζητήματα δημοκρατίας στον τηλεοπτικό διάλογο, αλλά πρωτίστως επειδή ο τηλεφασισμός των μνημονιακών μισθοφόρων της δημοσιογραφίας βλάπτει σοβαρά την ίδια την υπόσταση της ΕΕ και του Ευρώ στην Ελλάδα.

Είναι γόνιμος ο διάλογος για τη δραχμή ή για την όποια δραχμή, ειδικά όταν επιχειρηματολογούν υπέρ του εθνικού νομίσματος άνθρωποι σαν τον Διονύση Χιόνη.

Και είναι γόνιμος, όχι μόνο γιατί θα είναι θετικό αν τελικά οι υποστηρικτές της δραχμής κατορθώσουν να εκπονήσουν ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα εθνικού νομίσματος, που μόνο μέσα από έναν υγιή και δημοκρατικό δημόσιο διάλογο μπορεί να προκύψει, αλλά και επειδή, ο υγιής δημόσιος διάλογος και η αντιπαράθεση ευρώ - δραχμής, βοηθά και όσους είμαστε υπέρ του ευρώ. Όχι όλους, αλλά σίγουρα εκείνους που λέμε όχι στο δόγμα του ευρώ πάση θυσία και ασκούμε καθημερινή κριτική κατά της εφαρμοζόμενης, εσφαλμένης νομισματικής πολιτικής στην Ευρωζώνη. 


ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΜΙΣΘΟ 52.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΠΙ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ
Μισθός 635.565 ευρώ το χρόνο για τον διευθύνοντα σύμβουλο, ετήσιος μισθός συγγενούς μέλους του ΔΣ που έφτανε τα 466.266 ευρώ, αδιανέμητα δικαιώματα στους δημιουργούς ύψους 42 εκ. ευρώ και παράνομα δάνεια προς μέλη του ΔΣ είναι ορισμένα από τα συγκλονιστικά στοιχεία που φέρνει στο φως το πόρισμα του ελέγχου, που διεξήχθη προσφάτως, για λογαριασμό του ΥΠΠΟ για την Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας !!!



Η εταιρεία ΕΥ βάσει διαγωνισμού που είχε προκηρύξει ο ΟΠΙ έπειτα από εντολή του Υπ. Πολιτισμού επί υπουργίας Νίκου Ξυδάκη, ανέλαβε το έργο του διαχειριστικού ελέγχου της ΑΕΠΙ τον Αύγουστο του 2015.

Να θυμίσουμε πως μέχρι και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους η εταιρεία δεν μπορούσε να ξεκινήσει τις εργασίες της καθώς η ΑΕΠΙ αρνιόταν να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία. Έτσι σταμάτησε το έργο του ελέγχου και ξεκίνησε ξανά μετά το πρόστιμο στην εταιρεία από το Υπ. Πολιτισμού για την άρνηση της αυτή.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΞΕ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ: 
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_31.html




Κι όμως, τα στελέχη του ΑΔΜΗΕ με τις «χρυσές» αποδοχές, ο πρόεδρος Εμμανουήλ Κορωνιωτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Μπλάνας, αρνήθηκαν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΙΚ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤτΕ ;;;


Μήπως καλοβλέπει τη θέση του Στουρνάρα ;;;




Τον τελευταίο καιρό οι δημόσιες τοποθετήσεις του είναι όλο και πιο πυκνές.

Όπως μαθαίνουμε ο πρώην υπουργός Οικονομικών έχει τους δικούς του λόγους πέραν της πρώην ιδιότητας του για να μιλά ως προς τα τεκταινόμενα της διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.



ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ !!! ΑΠΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ !!!


Σκάνδαλο: Πώς εταιρεία ελαστικών εξαπάτησε δημοσιογράφους και καταναλωτές !!!




Δημοσιογράφους και καταναλωτές εξαπατούσε γνωστή εταιρεία ελαστικών, φτιάχνοντας ειδικά λάστιχα για τις δοκιμές των οχημάτων. Αλλά τα σκάνδαλα δεν σταματούν εκεί.

Η Φινλανδική εταιρεία Nokian Tyres έβαζε διαφορετικά λάστιχα στα αυτοκίνητα των δοκιμών, με αποτέλεσμα να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα από την πραγματικότητα.

Όπως αποκάλυψε η φιλανδική εφημερίδα «Aamulehti», η Φιλανδική εταιρεία κατασκευής ελαστικών την περίοδο 2010-2013 κατασκεύαζε τα ίδια ελαστικά για όλη την Ευρώπη. Χρησιμοποιούσε δηλαδή τα ίδια μίγματα υλικών, αλλάζοντας μόνο την ονομασία του ελαστικού.



5,7 ΔΙΣ ΖΗΤΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ PSI+ !!!


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...ΕΝΩ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 31.000.000 ΕΥΡΩ
Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 15 μήνες από την ημέρα που η Επιτροπή Ανταγωνισμού επέβαλε στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία πρόστιμο 31.451.211 ευρώ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά της μπίρας, η υπόθεση όμως δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει !!!



Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που της παρέχει ο νόμος η εταιρία προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο, ζητώντας ακύρωση της απόφασης ή μείωση του προστίμου έως και 65%. Η δίκη πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, όπου υπέρ της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού παρενέβησαν η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης. Απόφαση δεν εκδόθηκε και ώσπου να γίνει αυτό η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει περισσότερο από το 20% του προστίμου.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Η γερμανική κεντρική τράπεζα επιταχύνει τον επαναπατρισμό των αποθεμάτων της χρυσού από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωσή της !!!


Τα αποθέματα 3.378 τόνων χρυσού και αξίας 120 δισ. ευρώ είχαν σταλεί για φύλαξη σε ασφαλή καταφύγια στο αποκορύφωμα του ψυχρού πολέμου, μακριά από το βεληνεκές της Μόσχας, αποτελώντας το σύμβολο της γερμανικής οικονομικής ανόδου και τον φύλακα της σταθερότητάς της.

Με την Ευρώπη, όμως, να σκοντάφτει από κρίση σε κρίση, το γερμανικό κοινό ανησυχούσε για τη διατήρηση του χρυσού στο εξωτερικό.

Ορισμένοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο μπορεί να χρειασθούν για να στηρίξουν ένα νέο γερμανικό μάρκο, εάν διαλυθεί η Ευρωζώνη.

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PSI Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ !!!

ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ 1,7 ΔΙΣ
Στην καταχώρηση προσφυγής εναντίον του ελληνικού δημοσίου λόγω του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων το 2012, προχώρησε η Τράπεζα Κύπρου !!!




Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, οι δικηγόροι της Τράπεζας Κύπρου προχώρησαν σε προσφυγή στο International Centre for Settlement of Investment Disputes (ICSID) εναντίον της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ
Αυτή δυστυχώς είναι η Ελλάδα μετά από 7 χρόνια μνημονίων που κάποιοι Έλληνες πολιτικοί τα χαρακτήριζαν... ως ευτυχία για τον τόπο !!!



Αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ένας κατά τα άλλα αξιοπρεπής άνθρωπος, αναγκάστηκε να κλέψει ένα.. δεμάτι ξύλα που ήταν τοποθετημένα μέσα σε σακί και βρίσκονταν έξω από supermarket της οδού Ερενστρώλε στην Πάτρα.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ !!!

ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Παρότι η ρουμανική κυβέρνηση απέσυρε το διάταγμα άρον άρον δεν κατεύνασε την οργή των διαδηλωτών !!!


Σ
























Δείτε το ρεπορτάζ του Euronews:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ;;;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΤΑ ΗΔΗ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Μήπως ο πραγματικός λόγος είναι να κοπούν αρκετοί δικαιούχοι ώστε να μειωθούν κατά πολύ οι πάνω από 500.000 καταναλωτές που λαμβάνουν τα μειωμένα τιμολόγια ;;;




H ΡΑΕ και το υπουργείο Ενέργειας φαίνεται πως εξετάζουν αλλαγές στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ που ισχύει για τους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους καταναλωτές ρεύματος.

Η ΡΑΕ φέρεται να έχει ζητήσει από τη ΔΕΗ την λίστα με τα στοιχεία των πελατών της που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Τιμολογίου όπου και αριθμούν πάνω απο 500.000, έτσι ώστε να εξεταστούν και να μελετηθούν με σκοπό την αλλαγή στα κριτήρια ένταξης στο μειωμένο τιμολόγιο ενώ θα εξεταστεί και η λίστα των οφειλετών της ΔΕΗ για να εκτιμηθεί πόσοι δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους διότι απολαμβάνουν την προστασία του τιμολογίου και δεν τους κόβει η εταιρεία ηλεκτροδότησης το ρεύμα 


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ !!!

ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ TAGESZEITUNG
«Ο Σόιμπλε ξέρει ότι τα μέτρα δεν λειτουργούν, όμως αγνοεί αυτήν την πραγματικότητα και ζητά πρόγραμμα λιτότητας στην ευκτική», αναφέρει σε πρωτοσέλιδο σχόλιό της η Tageszeitung !!!



«Οι Ελληνες δηλαδή πρέπει να αποφασίσουν προκαταβολικά μέτρα λιτότητας που θα εφαρμοστούν μετά το 2018, αν δεν επιτευχθούν πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3,5%. Ο Σόιμπλε συμπεριφέρεται σαν δικτάτορας. Ξέρει ότι τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα δεν λειτουργούν, αλλιώς θα ήταν περιττό να ζητά και νέα. Παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα μετατρέπεται σε γερμανική αποικία» σημειώνει η εφημερίδα του Βερολίνου.

ΑΦΑΙΜΑΞΗ !!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 8,1 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ & ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021 !!!


ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ POS ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Δείτε αναλυτικά και ποιες δαπάνες θα χτίζουν το αφορολόγητο !!!




Υπουργική απόφαση, η οποία θα δίνει περιθώριο 140 ημερών σε επιχειρήσεις 12 βασικών κλάδων προκειμένου να εγκαταστήσουν τερματικά POS για πληρωμές με πλαστικό χρήμα, αναμένεται να εκδοθεί σύντομα, όπως αναφέρει η «Αυγή».

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι επιχειρήσεις αυτές θα έχουν περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου προκειμένου να τοποθετήσουν τερματικά.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ 153 !!!

ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ -  ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΗ, ΥΠΟΔΙΚΗ & ΑΔΥΝΑΜΗ !!!
Τουλάχιστον οι μισοί θα βρεθούν στη φυλακή επειδή δεν έχουν τα λεφτά για να πληρώσουν τις εγγυήσεις που τους ζητούν ανακριτές και εισαγγελείς ενώ, επειδή τους έχει ταυτόχρονα επιβληθεί και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, δεν μπορούν ούτε να την κάνουν για το εξωτερικό !!!



Μοναδική λύση επιβίωσης .... να ρίξουν την κυβέρνηση !!!

Επειδή όμως το έργο δεν τους βγαίνει, ούτε πολιτικά, ούτε τηλεοπτικά, μαθαίνουμε ότι κάποιοι έριξαν στο τραπέζι την ιδέα του ..... εράνου εξαγοράς βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Παίζουν τα ρέστα τους σε πολλά τραπέζια, με τα τελευταία ψιλά που τους έμειναν στα χέρια.
Και ο μόνος τρόπος για να ρεφάρουν είναι ..... να τους "παίξουν" οι κρουπιέρηδες.

ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ: ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ !!!

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
Φιάσκο αποδεικνύεται η διορθωτική παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας για καταβολή μειωμένων εισφορών από 26,95% σε 9,22% και από 37,95% σε 16,52% για τους εργαζόμενους με μπλοκάκι !!!




Για να πληρώσουν μικρότερη εισφορά, ως πρώτο βήμα τού υποδεικνύεται να δηλώσουν και να αποδείξουν στον ΕΦΚΑ ότι οι εργοδότες τους υπόκεινται σε καταβολή εισφοράς, στην ουσία δηλαδή να τους «καρφώσουν», και μέχρι να επιλυθεί η διαφορά θα πληρώνουν τη δική τους εισφορά.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ EURIBOR !!!

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Κατηγορούνται για συνομωσία με σκοπό την εξαπάτηση, αδίκημα που φέρονται ότι τέλεσαν μεταξύ Ιανουαρίου 2005 και Δεκεμβρίου 2009, αλλοιώνοντας τα επιτόκια Euribor για να αυξήσουν τα κέρδη των συναλλαγών τους !!!



Αθώοι δήλωσαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο χειραγώγησης του διατραπεζικού επιτοκίου Euribor, που εμφανίστηκαν σε δικαστήριο του Λονδίνου, την Τρίτη. Οι έξι κατηγορούμενοι - πέντε άνδρες και μία γυναίκα - συνεργάτες μεγάλων τραπεζών, εμφανίστηκαν στο δικαστήριο Southwark Crown Court της βρετανικής πρωτεύουσας, προκειμένου να τους απαγγελθούν επισήμως κατηγορίες και να γνωστοποιήσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΜΚΟ !!!



ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Συνταγές αδυνατίσματος από χοντρούς ....
Συμβουλές γάμου από κερατάδες ....
Οδηγίες καλού σεξ από αγάμητους ....
Σεμινάρια επιτυχίας από χρεοκοπημένους .....
Μαθήματα ιδιωτικής οικονομίας από κρατικοδίαιτους ....
Επαγγελματική κατάρτιση από ανεπάγγελτους .....
Νουθεσίες εργατικότητας & παραγωγικότητας από αργόμισθους ..... 
και συμβουλές διαχείρισης πείνας από ... χορτάτους !!!  

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΟΤΑΝ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΓΗ,ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ  Ή ΛΟΥΚΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ
Νομοθετική ρύθμιση που θα βάλει φρένο στις εικονικές μεταφορές επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών !!!



Σύμφωνα με απάντηση που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στη Βουλή για το θέμα σχετικά με το φαινόμενο της φυγής επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή το φαινόμενο της μετακίνησης Ελληνικών επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: 200 ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 200 ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_49.html



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ & ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ :

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ENERGA-HELLAS POWER: ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΕΚΛΕΨΑΝ 256.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2.500.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 83.000.000 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ
Ενώ ελεύθεροι και ωραίοι εκτός φυλακής θα κυκλοφορούν οι βασικοί πρωταγωνιστές του σκανδάλου !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Την τελική απόφασή του για την πολύκροτη υπόθεση της Energa -Hellas Power, που συνδέθηκε με υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος που φτάνει τα 256 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το τρία μέλη του δικαστηρίου έπειτα από μαραθώνια συνεδρίαση διάρκειας 14 περίπου ωρών και μακρά ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε σχεδόν δυο χρόνια, ανακοίνωσαν την τελική απόφασή τους επί των ποινών για τους 11 από τους συνολικά 19 κατηγορουμένους της υπόθεσης, τους οποίους έκρινε ενόχους.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
Είναι η νέα δημοσιονομική απάτη των Δανειστών για να γράφουν στον Προϋπολογισμό έσοδα-μαϊμού και να βγάζουν πλασματικά πρωτογενή πλεονάσματα !!!
Επαναβεβαιώνουν τις ίδιες παλαιές οφειλές, που έχουν ήδη εγγραφεί ως έσοδα στους προηγούμενους Προϋπολογισμούς και, στην συνέχεια, εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και παραβιάζοντας ευθέως τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ και τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, υποβάλουν νέες μηνυτήριες αναφορές κατά των οφειλετών που έχουν ήδη δικαστεί για τα ίδια αδικήματα, ενώ γνωρίζουν το τσουνάμι των αντιθέτων αποφάσεων του ΣτΕ και του ΑΠ, ακόμη και σε επίπεδο ολομέλειας, καθώς επίσης και την πρόσφατη καταδίκη της Ελλάδος, για την παραβίαση της αρχής «ne bis in idem», από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ

Νομολογία ΣτΕ επί της αρχής «ne bis in idem» :
2039/2015, 1741/2015Ολ, 1566/2015, 1565/2015, 1403/2015, 221/2015, 4571/2014, 4203/2014, 3373/2014, 3257/2014, 3003/2014(Ολ), 2782/2014, 2699/2014,2698/2014, 2502/2014,1879/2014, 486/2014, 7/2014, 6/2014, 4611/2013, 4610/2013, 4606/2013, 4605/2013, 4593/2013, 4592/2013, 3871/2013, 3870/2013, 3865/13, 3376/2013, 2960/2013, 2674/2013, 2626/2013, 2455/2013, 2454/2013, 2365/2013, 2007/2013, 1918/2013, 1915/2013, 1326/2013, 1325/2013, 067/2013, 1066/2013, 1065/2013, 1064/2013, 117/2013, 3616/2011, 2475/2011, 2067/2011.


Η παραβίαση δεδικασμένου απορρέει από την υπ' αριθμό 8005/2003 απόφαση του Εφετείου Ρώμης, σύμφωνα με τα άρθρα 14 §7 εδ. β' και δ', 23 §1 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων (Ν. 1756/1988, όπως ισχύει) και 3 §2 του Ν. 3810/1957.

Κατά το άρθρο 57 Κ.Ποιν.Δ., αν κάποιος έχει καταδικασθεί αμετάκλητα ή αθωωθεί ή έχει πάψει η ποινική δίωξη εναντίον του, δεν μπορεί να ασκηθεί και πάλι εις βάρος του δίωξη για την ίδια πράξη, ακόμη κι αν δοθεί σε αυτή διαφορετικός χαρακτηρισμός, με εξαίρεση τις περιπτώσεις των άρθρων 58, 81 §2, 525 και 526 του ιδίου Κώδικα, αν δε παρά την πιο πάνω απαγόρευση, ασκηθεί ποινική δίωξη, αυτή κηρύσσεται απαράδεκτη λόγω δεδικασμένου. 

FRAPORT: ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ
Σε λίγο θα ζητήσουν δάνεια, και μάλιστα από ελληνικές τράπεζες, για να πραγματοποιήσουν την επένδυση, την οποία, έτσι, θα χρηματοδοτήσουμε στην πράξη οι Έλληνες !!!

ΑΣΟΕΕ: ΜΕΣΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΕΞΩ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΧΜΗΣ ;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΧΜΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
Τα διάφορα νομισματικά γιατροσόφια που συγγράφουν κάποιοι άσχετοι με το τραπεζικό σύστημα και τη νομισματική πολιτική καθηγητάδες, είναι επιπέδου παιδικού πάρτι !!!  


ΒΟΜΒΑ !!! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη ο CEO της θυγατρικής της Deutsche Bank στο Ισραήλ. Κρίθηκε ύποπτος για φορολογική απάτη !!!




Η Deutsche Bank δήλωσε ότι συνεργάζεται με τις αρχές του Ισραήλ για την υπόθεση
Τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank στο Ισραήλ συνέλαβαν οι αρχές, ως ύποπτο για φορολογικές παραβάσεις, σύμφωνα με τους Financial Times. 


Σύμφωνα με τις φορολογικές αρχές του Ισραήλ, η Deutsche Bank Israel δήλωνε στοιχεία σαν να διενεργούσε συναλλαγές μόνο για μη κατοίκους Ισραήλ, οι οποίοι επωφελούνται από μηδενικό φορολογικό συντελεστή, ενώ παρείχε υπηρεσίες και σε Ισραηλινούς, για τις οποίες απαιτείται η καταβολή φόρου.


ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΧΗΣ !!! ΔΡΑΧΜΗ : Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ !!!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΡΑΧΜΙΚΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 22,5% ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ 30%
Ξαναδείτε το vintage διαφημιστικό σποτ οι αφελείς προφήτες της δραχμής, αλλά και όσοι δεν ζήσατε την Ελλάδα της δραχμής και καταπίνετε αμάσητο τον σανό που σας πουλάνε οι κάθε λογής δραχμοφονιάδες !!!



ΔΡΑΧΜΗ: Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ !!!

Αν είναι τοκογλύφοι οι αγορές, που μας δάνειζαν στο ευρώ με επιτόκια 3% - 6,5%, τότε οι Έλληνες - όπως ο κύριος του διαφημιστικού - και οι ξένοι που μας δάνειζαν επί δραχμής με 22%, 25% και 30% τι ήταν ;;; Και πόσο από το λεγόμενο επονείδιστο, τοκογλυφικό χρέος, δημόσιο και ιδιωτικό, είναι το χρέος της δραχμής, που τοκίστηκε, ανατοκίστηκε και κεφαλαιοποιήθηκε με τα ληστρικά αυτά επιτόκια ;;;

θυμάται άραγε κανείς από τους δραχμιστές, με τι επιτόκια χρέωναν οι τράπεζες τους δανειολήπτες στο έπος της δραχμής ;;;
Τους το θυμίζουμε με έναν πίνακα :


Οι τράπεζες χρέωναν τους δανειολήπτες με επιτόκια μέχρι και 42%, ακόμη και στην καλύτερη δεκαετία της δραχμής, αυτή του 90, την ίδια ώρα που οι καταθέσεις των ασφαλιστικών ταμείων ήταν άτοκες ή με επιτόκιο μόλις 4% στην ΤτΕ, με αποτέλεσμα ο πληθωρισμός να φάει τις ασφαλιστικές εισφορές και τα ταμεία να ζημιωθούν, από το 1954 μέχρι το 1995, με 70 περίπου Δις !!!

Πιστεύετε λοιπόν ακόμη στον δράκο του ευρώ ;;;


SSL Certificates