.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ !!!

ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, Η ΕΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ISIS 
Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτούσε τον ISIS στη Συρία !!! 




Έγραφε το 2014 ο Ηρακλής Οικονόμου –30/08/2014

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ποτέ δεν αμφισβητείται, αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι αν υπάρχει ένα άλλο πράγμα που επίσης δεν αμφισβητείται ποτέ εντός της ΕΕ, αυτό είναι η εξωτερική πολιτική της. Η ΕΕ είναι δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας – το ξέρετε ήδη φαντάζομαι, θα το έχετε ακούσει εδώ κι εκεί, από δεξιούς κι αριστερούς, μνημονιακούς και άλλους. Κι αν η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει μ’ αυτό, τόσο το χειρότερο γι’ αυτήν – για την πραγματικότητα.

Μια σχετικά άγνωστη πτυχή της ιστορίας τουISIS – της ισλαμιστικής οργάνωσης που σπέρνει τον τρόμο σε Ιράκ και Συρία – είναι η υποστήριξη που έλαβε από την ΕΕ. Για την ακρίβεια: η ΕΕ χρηματοδότησε τον ISIS. Πώς; Μέσω της άρσης του εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από τη Συρία.

KOKKINA ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ !!!

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
Σήμερα, μαζί με το Κεφάλαιο, μας επιβεβαιώνει και η Αγορά του Νίκου Χατζηνικολάου !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 65-70 ΔΙΣ & ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΑ 107 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 65%-70% 
Μετοχοποιούνται τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια !!!
Τη «βόμβα» των «κόκκινων» επιχειρηματικών δανείων που υπολογίζονται σε 65-70 δΙς και απειλούν να τινάξουν στον αέρα την ελληνική οικονομία, θα προσπαθήσει να απενεργοποιήσει η κυβέρνηση και οι τράπεζες. !!!



Αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης κι εφόσον βεβαίως κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές για τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια, το οικονομικό επιτελείο, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των τραπεζών θα προχωρήσει σε συνολική ρύθμιση των εταιρικών χορηγήσεων που έχουν χαρακτηριστεί προβληματικά.

Για τις περισσότερες από τις εταιρείες θα ακολουθηθεί μια fast track διαδικασία, ώστε να προχωρήσει ταχύτατα η επανεκκίνηση της οικονομίας.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 3 ΣΤΑ 4 ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΔΥΑΡΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ;;;


1101, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ & ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ !!!

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1101 ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ
Σας τα είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη μέρα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/nova-ote-tv-1101.html




ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «1101» ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!! 
Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις !!! 
Τι καταγγέλλουν οι «11» !!!

Με τίτλο «1101.gr: Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!» έντεκα συντελεστές της προσπάθειες προχωρούν σε μια σειρά από απίστευτες καταγγελίες.

Γύρω από τους «1101″ είχε δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος αφού στη διαφημιστική καμπάνια συμμετείχε ο Γιάνης Βαρουφάκης και άλλα γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο χωρίς άλλο σχολιασμό

1101.gr: Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!
11 πρώην συντελεστές του ThePressProject γράφουμε τη δική μας αλήθεια για το ThePressProject και την καμπάνια των 1101

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!

ΟΣΟΙ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Θα χρηματοδοτηθούν από την Παγκόσμια Τράπεζα τα funds που θα αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια και που θα διαχειριστούν τα ακίνητα από τους πλειστηριασμούς !!!



ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ  ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟ























Προθεσμία για τις 14 Δεκεμβρίου προκειμένου να υποβάλλει δια υπομνήματος τις εξηγήσεις του ζήτησε και έλαβε χθες μέσω του συνηγόρου του ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος είχε κληθεί από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς για την υπόθεση δανειοδότησης του ΔΟΛ αλλά και για προσωπικό του δάνειο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ;;;
Η απόφαση κατάργησης δόθηκε την ημέρα που οι Έλληνες και οι Ελληνίδες διαδήλωναν κατά της πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας !!!



















Το τέλος της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος κήρυξε, και επισήμως, χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, προκαλώντας καταιγιστικές και σκληρές καταγγελίες από την Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω twitter.

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ !!! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ SIEMENS ΣΤΟ ΣΤΕ !!!

25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛOΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS
Με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ στο στούντιο, τα είπαμε όλα και δώσαμε ονόματα, χωρίς να κρύψουμε τίποτα και χωρίς να καλύψουμε κανέναν !!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Επί 50 ολόκληρα χρόνια, οι Γερμανοί που μας κουνάνε το δάχτυλο, είχαν βαφτίσει επίσημα τις ΜΙΖΕΣ ως ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, για να μπορούν να λαδώνουν νόμιμα τις κυβερνήσεις και να εξασφαλίζουν και φοροαπαλλαγές για τις μίζες που πλήρωναν !!!

Διαβάστε ολόκληρο το αναλυτικό ρεπορτάζ από τη δίκη της SIEMENS στο ΣτΕ, ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/siemens.html


ΟΟΣΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

ΣΤΗΝ 36η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Εντέχνως καλλιέργησαν τον μύθο του τεμπέλη και μπαταχτσή Έλληνα για να εφαρμόσουν ανενόχλητοι την ακραία οικονομική πολιτική λιτότητας των μνημονίων !!!


















Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS !!!

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑΙ της κυπριακής βουλής στην πώληση των δανείων σε τρίτους !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html


Όπως όλα δείχνουν με κυβέρνηση πρώτη φορά Αριστερά θα ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί των κατοικιών εξαιτίας των κόκκινων δανείων. Η Κύπρος δείχνει το δρόμο.

Η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Κύπρο ψήφισε σε νόμο, κατά πλειοψηφία, το τροποποιητικό νομοσχέδιο για την πώληση δανείων σε τρίτους, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση από την Τρόικα της 8ης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ !!!

7 ΣΤΟΥΣ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ & 52% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΟΙ 
Ακούς εκεί! Είμαστε, λέει, μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων ανθρώπων, από τους οποίους σχεδόν τα επτά εκατομμύρια αποτελούν τον οικονομικά ανενεργό πληθυσμό: συνταξιούχοι, άνεργοι και άεργοι.
         


Εκ πρώτης όψεως η αναλογία 7 προς 11 ακούγεται εξωπραγματική και τρομακτική, αλλά ευτυχώς για όλα υπάρχουν εξηγήσεις: Κύριος οίδε πόσοι μέσα σ’ αυτά τα 7 εκατομμύρια είναι οι νεότατοι και ακμαίοι συνταξιούχοι που παρέχουν στο μουλωχτό τις υπηρεσίες τους, πόσοι είναι οι επαγγελματίες που δε δηλώνουν τη δραστηριότητά τους, πόσοι είναι οι ανασφάλιστοι και οι μαύροι εργαζόμενοι, άλλοι γιατί έτσι πιέζονται ή εκβιάζονται από τους εργοδότες τους, αφού άλλωστε οι εισφορές είναι παράλογα υψηλές -κι άλλοι, γιατί ξέρουν ότι ισοδύναμο της καταβολής εισφορών σε συνταξιοδοτικά προγράμματα του πτωχού ελληνικού Δημοσίου, δεν είναι, παρά ως να ανοίγεις και να πετάς τα λεφτά σου έξω από το παράθυρο.

ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ & ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΥΠ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ
Ξηλώθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και καταγγέλλει παρακρατικές και μαφιόζικες μεθοδεύσεις, που αποσκοπούν σε αποσταθεροποίηση, όπως έγινε και με το σχέδιο ΠΥΘΙΑ επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή !!!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :



Επιβεβαιώνει σήμερα η Κυβέρνηση το σχέδιο αποσταθεροποίησης !!!

Σχέδιο αποσταθεροποίησης με κωδικό όνομα «Πανουσιάδα» που εξυφαίνεται από τους καναλάρχες σε «αντίποινα» για την δικαστική έρευνα για τα θαλασσοδάνεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, βλέπει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «Αυγή», «το διαπλεκόμενο πολιτικο – εκδοτικό κατεστημένο» έχει θέσει σε λειτουργία «σχέδιο αποσταθεροποίησης ώστε να εκτροχιαστεί η προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και να παραταθεί η δική του βασιλεία επί των ερειπίων.

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤ & ΝΤΡΑΓΚΙ : ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ Ή ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

Η ΕΚΤ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 
Ωμός» εκβιασμός από Μάριο Ντράγκι : 
Ή θα βγάλετε τα σπίτια στο σφυρί ή δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και άρση των capital controls !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html


Ωμός εκβιασμός από ΕΚΤ: «Η επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων είναι άμεσης προτεραιότητας για την επιτυχία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αργότερα της άρσης των capital controls και εν τέλει της σταθεροποίησης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας», υποστήριξε από το βήμα της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.

Έχασε έτσι και την τελευταία ελπίδα η κυβέρνηση ότι τουλάχιστον θα έσωζε τα σπίτια των Ελλήνων και μαζί με αυτά τα προσχήματα για την μνημονιακή στροφή της από το καλοκαίρι και μετά.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η προστασία της α” κατοικίας των υπερχρεωμένων νοικοκυριών θα πρέπει να είναι «ορθά στοχευμένη», απορρίπτοντας την καθολική προστασία ως μη βιώσιμη δημοσιονομικά αλλά και εσφαλμένη ηθικά και άποψη κουλτούρας.

«Η νοοτροπία αποπληρωμής ενός χρέους πρέπει να επανέλθει ειδάλλως δεν θα υπάρξει κανονική λειτουργία τραπεζικού συστήματος», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου ο κ. Ντράγκι τόνισε πως «οι όροι της προστασίας της α” κατοικίας θα πρέπει να έχουν τη σωστή ισορροπία» επισημαίνοντας πως «όλα αυτά τα συζητούμε αυτή τη στιγμή. Τα συζητά η ελληνική κυβέρνηση με τα θεσμικά όργανα».

ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΠΗΚΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥΣ
Για συναλλαγή και συνέργεια στο έγκλημα της διαγραφής των χρεών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Νίκος Χουντής !!!



Σε ερώτηση που κατέθεσε προς την Κομισιόν, αναφέρει πως στις 5 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε στη Βουλή ότι διαγράφησαν, βάσει του ν. 4146/13, δάνεια ύψους 220 εκατ. ευρώ της Αγροτικής Τράπεζας προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Επισημαίνει ότι την ίδια στιγμή γίνονται συζητήσεις «για τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας φτωχών οικογενειών και την πρωτοφανή για τα δεδομένα της ΕΕ πρόταση επιβολής φόρων ακόμα και στην εκπαίδευση, ύψους 300 εκατ ευρώ».

Κατηγορεί δε την Επιτροπή ότι το 2014, σε απάντησή της, μετά από σχετική ερώτηση, τόσο του ιδίου, όσο και του πρώην ευρωβουλευτή Θ. Σκυλλακάκη, «δεν μνημόνευε το γεγονός ότι είχε ήδη υπάρξει διαγραφή των χρεών των πολιτικών κομμάτων και μάλιστα αμνηστεύοντας στελέχη Τραπεζών, αλλά μας καθησύχαζε σημειώνοντας:

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΠΛΑΝΩΔΙΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝΙΣΤΑ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΔΙΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ
Πάτρα: Η Αστυνομία βρήκε τον ένοχο !!! Συνέλαβε τον γνωστό πλανόδιο μουσικό με το ακορντεόν για επαιτεία !!!




Τον γνωστό πλανόδιο μουσικό με το ακορντεόν Δ.Α. έπιασε η Αστυνομία με την κατηγορία της επαιτείας. Εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα και εφαρμόζοντας κατά γράμμα του νόμου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πλανόδιο μουσικό το βράδυ της 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:30 επί της Γούναρη να επαιτεί «από φυγοπονία, φιλοχρηματία και κατά συνήθεια, ζητώντας χρήματα από τους διερχόμενους πεζούς επεκτείνοντας το χέρι και προκαλώντας τον οίκτο και την ευσπλαχνία τους», όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στο κατηγορητήριο.

Ωστόσο, στο ίδιο δημόσιο έγγραφο, δεν υπάρχει το ποσό που υποτίθεται ότι ο Δ.Α. είχε πάρει επαιτώντας και στη θέση του υπάρχει κενό. Κατά συνέπεια, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν πάνω του χρήματα!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Δ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 105.000.000 ΕΥΡΩ
Η εφορία αδειάζει τους λογαριασμούς του Δημήτρη Κοντομηνά !!! Ακολουθεί και δεύτερος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη !!!




Η έρευνα των φορολογικών Αρχών έφερε στο «φως» ένα μικρό …θησαυρό ο οποίος όμως δεν μπορούσε να τον δικαιολογήσει ο μεγαλοεπιχειρηματίας.


«Σφίγγει» ο κλοιός για τα ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα της χώρας που διαθέτουν πακτωλό χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς ενώ δεν είναι σε θέση να τα δικαιολογήσουν. 

Την ίδια στιγμή όμως είναι βασικοί μέτοχοι εταιρειών με υπέρογκα δάνεια στις τράπεζες.
Πάντως το υπουργείο Οικονομικών είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις τράπεζες αφού «ξεσκονίζει» λογαριασμούς με τα υπέρογκα χρηματικά ποσά. 

«KOBOYN» ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Προτείνουν να λαμβάνουν το 60% της σύνταξης τους όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 65 ετών !!!



Εντείνονται οι διαβουλεύσεις κυβέρνησης - πιστωτών, καθώς παραμένει ασφυκτικό το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Οι συζητήσεις για το ασφαλιστικό, σε τεχνικό επίπεδο και όχι με τους επικεφαλής του κουαρτέτου, γίνονται παράλληλα, στο κεντρικό ξενοδοχείο όπου πραγματοποιούνται και οι συζητήσεις για τα κόκκινα δάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως προκρίνεται η λύση της δημιουργίας ενός ταμείου κύριας ασφάλισης για όλους τους ασφαλισμένους και ενός ταμείου επικουρικής, ενώ στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης πέφτουν προτάσεις για περαιτέρω περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων,πέραν της σταδιακής αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΚΙΣΜΟ ΤΩΝ 360 ΗΜΕΡΩΝ !!!

Γράφει η Ξανθίππη Γκλαβοπούλου

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΣ Ο ΟΡΟΣ, ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΠΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Κάποιες τράπεζες έχουν στείλει σε δανειολήπτες επιστολές που υποστηρίζουν ότι ο εκτοκισμός με βάση έτος 360 ημερών αντί 365 ημερών είναι νόμιμος για επαγγελματίες και νομικά πρόσωπα !!!



Αντιγράφω από επιστολή που στάλθηκε από τράπεζα σε επαγγελματία :
Υποστηρίζουν "ότι οι κανόνες της κοινοτικής οδηγίας 97/7/ΕΚ που επιβάλλουν εκτοκισμό με βάση το έτος 365 ημερών αφορούν μόνο συναλλαγές που γίνονται με πιστωτικές κάρτες εξαιρώντας τις συγκεκριμένες συμβάσεις πίστωσης που αφορούν «χορηγήσεις επαγγελματικής πίστης» και παραπέμπουν σε συμμόρφωση απόφασης Νομισματικής Πολιτικής της Τραπέζης Ελλάδος και της Εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών παραπέμποντας στο άρθρο 3 παραγρ. 1 του 2482/2000.

ΔΕΗ : 15.000 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ !!!

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ 4ΜΗΝΟ
Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει λάβει εντολή από την ΔΕΗ για 100.000 διακοπές ρεύματος ενώ εκτιμάται ότι οι εντολές διακοπής μπορεί να φτάσουν στις 700.000 !!!




Πρώτο δείγμα οι 15.000 εντολές για διακοπές που δόθηκαν στον διαχειριστή του συστήματος σε ένα δεκαήμερο - Στο στόχαστρο όσοι χρωστούν πάνω από 1.000 ευρώ το τετράμηνο.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΞΗΛΩΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ;;;

ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ή ΟΤΙ  ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ ΠΑΝΟΥΣΗ & ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ;;;
Αντικαταστάθηκε ο Νικολόπουλος στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τον Πανούση !!!




Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν θα είναι ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου έχει κληθεί ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιάννης Πανούσης, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη σχετικά με τις καταγγελίες του περί απειλών κατά της ζωής του.

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ & ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ & ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ
Την ίδια ώρα, οι μεγαλύτεροι απατεώνες & φοροφυγάδες είναι αυτοί οι ίδιοι και οι εταιρείες, ελληνικές και ξένες, των οποίων εξυπηρετούν τα συμφέροντα !!!

ΓΣΕΒΕΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 65.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ 138.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ !!!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 65.000 ΝΕΑ ΛΟΥΚΕΤΑ
Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και η έξοδος στις αγορές ;;;



Σήμα κινδύνου για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εκπέμπει ο επιχειρηματικός κόσμος και προειδοποιεί για 65.000 νέα λουκέτα.

SUCCESS STORY: 203.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
Σε Ευρωπαϊκές χώρες (κυρίως Αγγλία και Γερμανία) κατευθύνθηκε τα χρόνια της οικονομικής κρίσης το «κύμα» των 203.000 Ελλήνων μεταναστών το οποίο αποτελείται κατά βάση από πτυχιούχους επιστήμονες (63%) αντί ανειδίκευτων εργατών τις δεκαετίες του 1960 και 1970 !!!




Το 63% είναι πτυχιούχοι επιστήμονες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στη χώρα, αλλά θα προσφέρουν με τις γνώσεις και την εξειδίκευση τους σε Γερμανία και Αγγλία !!!

Σε Ευρωπαϊκές χώρες (κυρίως Αγγλία και Γερμανία) κατευθύνθηκε τα χρόνια της οικονομικής κρίσης το «κύμα» των 203.000 Ελλήνων μεταναστών το οποίο αποτελείται κατά βάση από πτυχιούχους επιστήμονες (63%) αντί ανειδίκευτων εργατών τις δεκαετίες του 1960 και 1970.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ !!!

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
Βορειοευρωπαίοι επιχειρηματίες ταξιδεύουν στην Αθήνα για πληρωμένο έρωτα με νοικοκυρές !!!
                 




Επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ευρώπη που δίνουν έως και 3.000 ευρώ έρχονται στην Αθήνα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους με κυρίες της διπλανής πόρτας, αναφέρει η εφημερίδα "Εspresso".

To δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνει ότι στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών με έδρα τη Γερμανία που στέλνουν εύπορους Ευρωπαίους στην Ελλάδα της κρίσης για σεξοτουρισμό, έχουν μπλεχτεί Ελληνίδες νοικοκυρές.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : 150.000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html




ΕΡΩΤΗΣΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΟΥΣΗ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ;;;

ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ;;;
Απειλήθηκε πραγματικά η ζωή του Γιάννη Πανούση ή πρόκειται, κατά τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, για μυθιστορηματικό σενάριο που μπορεί ίσως να αποσκοπεί ακόμη και στην προώθηση του νέου βιβλίου του, ρωτάει ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ τον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!




Νικολόπουλος προς Τσίπρα: Ποιος κυβερνά αυτήν την χώρα ;;;

«Εξόχως ανησυχητικά» χαρακτήρισε τα όσα κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε την Ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου προς τον πρωθυπουργό αλλά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

Ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα;

Άναυδοι παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες όλοι οι Έλληνες, απλοί Πολίτες και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού στη Βουλή των Ελλήνων, το πρωτοφανές και προκλητικό σήριαλ δηλώσεων, αποκαλύψεων και καταγγελιών του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Καθηγητή εγκληματολογίας, Γιάννη Πανούση.

Επειδή, ο Γιάννης Πανούσης, κατήγγειλε ευθέως ότι απειλείται η ζωή του από πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι αυτοί που τον απείλησαν δεν είναι ούτε υπουργοί, ούτε βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του κομματικού μηχανισμού τουΣΥΡΙΖΑ, που δεν ανήκουν όμως σε εκείνους που προσχώρησαν στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Επειδή, ο ίδιος επεσήμανε ότι μέλη της κυβέρνησης ήταν από καιρό ενήμερα για τις καταγγελίες του.

Επειδή, επεσήμανε επίσης ότι, ορισμένες από τις απειλές εναντίον του, έγιναν εγγράφως και επωνύμως και, έτσι, έχουν παραδοθεί στον διοικητή της ΕΥΠ, Ιωάννη Ρουμπάτη, ο οποίος είναι επίσης προ καιρού ενήμερος για την όλη υπόθεση.

Επειδή, ο Γιάννης Πανούσης, αποκάλυψε ακόμη ότι, την τελευταία απειλή κατά της ζωής του τη δέχτηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα, ενώ υπήρξε και την προηγούμενη Κυριακή ανακοίνωση από γνωστό χώρο για τις καταγγελίες που έκανε, μία ανακοίνωση που στρέφεται ευθέως εναντίον του, παρότι δεν είναι τώρα υπουργός, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΣ: ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 12 ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ 
Αυστηρότερα κριτήρια και στην απλή ρύθμιση της εφορίας ζητούν οι θεσμοί !!!






Αυστηρότερα κριτήρια για την υπαγωγή νέων οφειλετών του Δημοσίου στην «πάγια ρύθμιση» των 12 μηνιαίων δόσεων διαπραγματεύεται τώρα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με τους δανειστές σε μια προσπάθεια να αποτρέψει νέες επαχθείς τροποποιήσεις στη ρύθμιση των 100 δόσεων, όπως η άμεση απώλεια της ρύθμισης σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής νέου χρέους έστω και για μία μέρα.

Ταυτόχρονα, στην ατζέντα των συζητήσεων για τις τροποποιήσεις στο καθεστώς των ρυθμίσεων τμηματικής εξόφλησης οφειλών προς το Δημόσιο έχει ενταχθεί και η παροχή της δυνατότητας σε όλους τους οφειλέτες να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος ΤΑΧΙSnet, αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις εισοδηματικής και περιουσιακής κατάστασης, προκειμένου να μπορούν να ρυθμίζουν σε 12 μηνιαίες δόσεις χρέη προς το Δημόσιο που δεν έχουν ακόμη καταστεί ληξιπρόθεσμα, με απλούστερη διαδικασία που δεν θα απαιτεί πλέον την υποχρεωτική προσέλευση στις αρμόδιες ΔΟΥ.

Ειδικότερα, οι αλλαγές στην «πάγια ρύθμιση» των 12 δόσεων, που συζητά η ελληνική πλευρά με τους δανειστές, προβλέπουν:

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!


ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΑΝΕΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η ΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PARAPOLITIKA FM !!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑ
Η χρηματοδότηση των 960.000 ευρώ στον σταθμό Παραπολιτικά Fm τρεις μήνες προτού βγει στον αέρα και η αδιανόητη συμφωνία αποπληρωμής με διαφημιστικό χρόνο, ακόμη και της ίδιας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!





Tελικά, ακόμα και στις ημέρες μας, ακόμα και στις -για πολλοστή φορά προς ανακεφαλαιοποίηση- τράπεζες, «λεφτά υπάρχουν». Και μάλιστα, δανεικά και αερο-επιστρεφόμενα! Την ίδια στιγμή, τα μη δυνάμενα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους νοικοκυριά ετοιμάζονται να απολέσουν και το τελευταίο αγαθό που τους απέμεινε, την πρώτη κατοικία τους.

Αντίστοιχα, υγιείς επιχειρήσεις, ακόμα και με ανύπαρκτο ή ελάχιστο δανεισμό, εκλιπαρούν για χρηματοδότηση και συναντούν κλειστές τις πόρτες των διάφορων γιάπηδων τραπεζιτών, οι οποίοι αφήνουν ορθάνοιχτες τις πόρτες στους διαπλεκόμενους μιντιάρχες αλλά και στους νεότευκτους wannabe παράγοντες! Στο τέλος της ημέρας αναρωτιούνται πού ήταν η «καπνοδόχος» και οι καταθέσεις έγιναν (φυσικά) «καπνός» από τις συστημικές τράπεζες.

ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ : ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΩΘΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ
Ντάισελμπλουμ: Κορυφαία προτεραιότητα για την Ελλάδα η μείωση των κόκκινων δανείων !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html



Ως κορυφαία προτεραιότητα για την Ελλάδα, χαρακτήρισε την διαχείριση και μείωση των «κόκκινων» δανείων, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας μιλώντας στην οικονομική επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τα NPLs να αυξάνονται και να αυξάνονται συνεχώς», υποστήριξε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως αν δεν υπάρξει ρύθμιση του ζητήματος η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα είναι αέναη.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΕΚΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΝΤ !!! ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!!

ΔΝΤ: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Στρατηγική επίλυσης προβληματικών ευρωπαϊκών δανείων, είναι ο τίτλος της έκθεσης που υπογράφεται από τους κορυφαίους τραπεζο-οικονομολόγους του ΔΝΤ !!! 

 

Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. 
ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1,5% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. 
Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!

ΒΟΜΒΑ ΣτΕ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & SIEMENS !!! ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ 7 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & 4 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
Μετά την απόφαση του ΣτΕ, προκύπτει μείζον θέμα με τη στάση που κράτησε δικηγόρος – πάρεδρος του ΝΣΚ και εκπρόσωπος του τότε Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, κος Αναστάσιος Μπάνος, κατά τη συζήτηση της 24/03/2015 στο ΣτΕ, όπου ταυτίστηκε με τις θέσεις των συνηγόρων της SIEMENS (Γραφείο Μπερνίτσα & Συνεργάτες), δηλώνοντας μάλιστα ότι είχε ενημερώσει σχετικά τον Γιάνη Βαρουφάκη !!!



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Ολομέλεια του ΣτΕ παραπέμπεται η κρίση της συνταγματικότητας των διατάξεων του νόμου που αφορά στο περιεχόμενο της συμφωνίας Ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS !!!

Σύμφωνα με το Σωματείο «Έλληνες Φορολογούμενοι», ο συμβιβασμός είναι αντίθετος σε διατάξεις του Συντάγματος !!!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΝΙΚΗΣΑΜΕ THN YΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ SIEMENS! ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ !!!
H συγκίνηση που αισθανόμαστε είναι ασύλληπτη!
Η μάχη μας γιά τα δίκαια των Ελλήνων Πολιτών κατά του απαράδεκτου και ανήθικου εξωδικαστικού συμβιβασμού του Ελληνικού Δημοσίου με την SIEMENS, ήδη εκρίθη θετικά από το ΣτΕ που το παραπέμπει στην Ολομέλεια!!
Το Δ΄ Τμήμα έκανε δεκτό ότι έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη και να αμφισβητήσουν την συνταγματικότητα και την νομιμότητα της «συμφωνίας συμβιβασμού», οι φορολογούμενοι και το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Έλληνες Φορολογούμενοι». Στην δικαστική απόφαση σημειώνεται ότι η Siemens από τις δεσμεύσεις που αποδέχθηκε με την υπογραφή της «συμφωνίας συμβιβασμού», δεν έχει ακόμη υλοποίηση τους όρους που αφορούν τις επενδύσεις της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα και την παροχή 90 εκατ. ευρώ για «υποστήριξη φορέων και δραστηριοτήτων της Ελληνικής Δημοκρατίας». Εξάλλου, το ΣτΕ έκρινε ότι είναι το αρμόδιο δικαστήριο να εξετάσει τη νομιμότητα της επίμαχης συμφωνίας και όχι τα Πολιτικά δικαστήρια. Όπως είναι γνωστό με το νόμο 4072/2012 προβλέφθηκε η «συμφωνία συμβιβασμού» και στην συνέχεια εκδόθηκε απόφαση του υπουργού Οικονομικών (27.8.2102) με το περιεχόμενο της σύμβασης.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα κρίνει τελικά την συνταγματικότητα και τη νομιμότητα της «συμφωνίας συμβιβασμού» που ολοκληρώθηκε το 2012 μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου και της Siemens (και των θυγατρικών της εταιρειών της) μετά το θόρυβο των σκανδάλων με τις μίζες, κ.λπ.

Το Δ' Τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με πρόεδρο την Ειρήνη Σάρπ και εισηγητή τον πάρεδρο Νίκο Μαρκόπουλο, εν όψει της μείζονος σπουδαιότητας των ζητημάτων που ανακύπτουν από τη «συμφωνία συμβιβασμού», παρέπεμψε το επίμαχο ζήτημα στην Ολομέλεια για οριστική κρίση.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ : ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !!!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ : ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕΤΑ !!! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!

ΤΑ ΕΝΟΧΑ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
Τρανσγλουταμινάση: Η «κόλλα κρέατος» που μετατρέπει τα σκουπίδια σε φιλέτο !!!




Τρώτε κρέας ντοπαρισμένο με Αντιβιοτικά – (Έρευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) !!!


To κρέας έχει μέσα πτωμαΐνη, τοξίνες, περιττώματα που δηλητηριάζουν και αποδυναμώνουν τον οργανισμό, οι χρόνιοι κρεατοφάγοι παρουσιάζουν επιπλοκές μετά από εγχειρήσεις και σοβαρές λοιμώξεις, δεν αφήνει τον οργανισμό να θεραπευτεί τον οπισθοδρομεί. Το κρέας αποδυναμώνει...

Σούπερ βακτηρίδια τα οποία δυνάμωσαν «τρώγοντας» αντιβιοτικά απειλούν την υγεία σας! Οι επιστήμονες ανέλυσαν 428 ακατέργαστα δείγματα ωμού κρέατος (αρνί, κατσίκι, χοιρινό, βόειο και κοτόπουλο). Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απομονώθηκαν εξετάστηκαν ως προς την ευαισθησία τους σε 19 κοινά αντιβιοτικά που χορηγούνται σε ανθρώπους. Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε (Ιανουάριος 2011) στο έγκριτο αμερικανικό επιστημονικό έντυπο Foodborne Pathogens and Disease καταδεικνύει ότι τα παραγωγικά ζώα στη χώρα μας -και όχι μόνον- «ντοπάρονται» με μεγάλες ποσότητες αντιβιοτικών με συνέπεια ορισμένα στελέχη βακτηρίων να έχουν γίνει ιδιαιτέρως ανθεκτικά στα συγκεκριμένα φάρμακα.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ;;; ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ;;;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Ή ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ & ΝΤΒΑΤΖΗΔΩΝ ;;;

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! 3 ΣΤΟΥΣ 4 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ
Στην αποκάλυψη ότι οι 3 στους 4 δανειολήπτες θα πρέπει να χάσουν τα σπίτια τους προχώρησε ο νομικός σύμβουλος ΕΚΠΟΙΖΩ, Βίκτωρας Τσιαφούτης !!!
Δείτε το απόσπασμα :

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΕΚΠΟΙΖΩ την Πέμπτη είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους δανειστές, κατά την οποία οι δανειστές, συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, είπε ότι οι 3 στους 4 δανειολήπτες θα πρέπει να χάσουν τα σπίτια τους.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΦΠΑ
Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων εντός ΕΕ έγιναν στην Ελλάδα !!!






Γίνεται στην Ελλάδα των έξι χρόνων ύφεσης και των capital controls οι τιμές των τροφίμων να σημειώνουν τη μεγαλύτερη αύξηση, τόσο σε ετήσια όσο και σε μηνιαία βάση, μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης; Κι όμως γίνεται, χωρίς, μάλιστα, η κύρια αιτία να είναι πάντα η αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ που εφαρμόστηκε από τις 20 Iουλίου, με πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα το ψωμί, το γάλα και το κρέας.

Η απάντηση που δίνει η ίδια η αγορά είναι ότι οι απώλειες που υπέστησαν οι επιχειρήσεις λόγω capital controls, η υποχρεωτική από τις αρχές του χρόνου προπληρωμή των εισαγόμενων πρώτων υλών, από υλικά συσκευασίας έως ζωοτροφές –υποχρεωτική λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία που δείχνουν οι ξένοι προμηθευτές– καθώς και οι καθυστερήσεις στις πληρωμές από Δημόσιο και ιδιώτες, τους οδηγούν στο να μετακυλίουν μέρος του κόστους στην τελική τιμή καταναλωτή.

Ακριβό μου ψωμί

1999-2015: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ 16ΕΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ MALL ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ !!!

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ 1999-2015
Η υπόθεση του Mall είναι ένα διαρκές σκάνδαλο. Κρατάει ήδη 10 χρόνια. Ακολουθεί ένα αναλυτικό χρονολόγιο της υπόθεσης, το οποίο φτιάξαμε βασιζόμενοι σε δημόσιες πηγές ή μετά από ρεπορτάζ με πρωταγωνιστές της !!!




1999
1999 = Το ΣτΕ με την απόφαση 1027/1999 κρίνει αντισυνταγματική την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για αλλαγή χρήσης από αμιγή σε γενική. Εξακολουθεί να ισχύει το Π.Δ. του 1995 που όρισε τις χρήσεις γης στο Μαρούσι.
2000
30.10.2000 = Ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρόσχημα το «Χωριό Τύπου» (που πρέπει να κατασκευαστεί για τη φιλοξενία των δημοσιογράφων), παρουσιάζει μαζί με την ολλανδική εταιρεία MDC μελέτη για εμπορικό κέντρο 75.000 τ.μ..
2001
07.02.2001 = Σύσταση από τον Δήμο Αμαρουσίου της δημοτικής εταιρείας ΔΗΜΕΠΑ για την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του.
20.03. 2001 = Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αμαρουσίου – Οργανισμού «Αθήνα 2004».
07.05.2001 = Ο Δήμος Αμαρουσίου παίρνει δάνειο 8 δισ. δρχ. για αγορά από ιδιώτες οικοπέδων στον Άγιο Θωμά. Το δάνειο δίνουν το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και η Γενική Τράπεζα.
09.10.2001 = Νόμος 2947/2001 από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Κώστα Λαλιώτη, περί «Ολυμπιακής Φιλοξενίας». Προβλέπει τον καθορισμό ορίων «Χωριού Τύπου» στο Μαρούσι, ένταξη στο σχέδιο των 43 στρεμμάτων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και λειτουργία μετά τους Ολυμπιακούς «χώρου υποδοχής πολεοδομικού κέντρου» (του Mall δηλαδή) σε χώρο αμιγούς κατοικίας. Έκταση 16.000 τ.μ. Ο συντελεστής δόμησης καθορίζεται στο 1 (από κλιμακούμενος 0,6 ώς 0,Cool για τον ΟΕΚ και τους ιδιώτες.
07.2001-08.2001 = Πάγωμα διαδικασιών από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και νέο δάνειο από τη Γενική Τράπεζα.

ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ !!!

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Το λένε και τα βιβλία του Δημοτικού !!!

ΤΟ 80% ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ;;;
Η φοροδιαφυγή γίνεται κανόνας επιβίωσης σε μια χώρα όπου στα 3,70 ευρώ ενός πακέτου τσιγάρων τα 3,034 ευρώ είναι φόροι ενώ, αντίστοιχα, στα 1,44 ευρώ του λίτρου της βενζίνης, οι φόροι φτάνουν στα 0,96 ευρώ !!! 


Άξιοι !!!

Να τα ξαναδούμε. Οι φόροι που πληρώνουμε για ένα πακέτο τσιγάρα αντιστοιχούν στο 82% της λιανικής του τιμής. Δηλαδή, για ένα πακέτο τσιγάρα που το αγοράζουμε 3,70 ευρώ, πληρώνουμε φόρους 3,034 ευρώ. Τέσσερις φορές από την αρχή της κρίσης ανέβηκαν οι φόροι στα τσιγάρα και ετοιμαζόμαστε για την πέμπτη. Να το δεχτώ, το κάνουν για την υγεία μας. Καλοί άνθρωποι. Αναρωτιούνται όμως ταυτόχρονα γιατί αυξήθηκε το λαθρεμπόριο τσιγάρων και χάνουν έσοδα. Έλα ντε, γιατί; Χαζοί άνθρωποι.

Για ένα λίτρο αμόλυβδης βενζίνης που το αγοράζουμε 1,44 ευρώ, πληρώνουμε φόρους 0,96 ευρώ. Δηλαδή, το 66,7% της τιμής λίτρου αμόλυβδης βενζίνης που πληρώνουμε στο βενζινάδικο είναι φόροι. Φόροι έμμεσοι, εκ των πραγμάτων άδικοι καθώς δεν είναι αναλογικοί. Δηλαδή, αυτός που βγάζει 200.000 ευρώ τον χρόνο και ο άνεργος πληρώνουν ακριβώς τους ίδιους έμμεσους φόρους στην αγορά του προϊόντος. Σαφώς και το γνωρίζω ότι έμμεσοι φόροι υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Η διαφορά είναι ότι ο φόρος που επιβάλλεται στην Ελλάδα για την βενζίνη, ο οποίος περιλαμβάνει και μια σειρά άλλων επιβαρύνσεων υπέρ του δημοσίου, όπως ΔΕΤΕ κ.τ.λ. είναι κατά 30% υψηλότερος από το μέσο όρο φορολόγησης στις 28 χώρες της Ε.Ε.

MONOΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΖΩΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗ !!!


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΧΣ !!!

ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Στα 38 Δις η ζημία του ΤΧΣ στις τράπεζες και η κοινωνική συμμετοχή των ελλήνων φορολογουμένων στο έγκλημα του PSI+ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Τη μισή αλήθεια γράφει πάλι σήμερα η Καθημερινή !!!

Τη μεγάλη επιστροφή των συστημικών τραπεζών σε ισχυρό ιδιωτικό έλεγχο σηματοδοτεί η τρίτη ανακεφαλαιοποίηση, εγχείρημα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ακανθώδες ζήτημα της παρουσίας του κράτους στο μετοχικό τους κεφάλαιο και του ελέγχου του Δημοσίου, που στις προηγούμενες ανακεφαλαιοποιήσεις αποτέλεσε ζήτημα κομματικών αντεγκλήσεων, αυτή τη φορά λύνεται καθαρά υπέρ του ιδιωτικού τομέα. Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πραγματοποιείται στο πλαίσιο του νέου μνημονίου που συμφώνησαν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την Ε.Ε. τον περασμένο Αύγουστο.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ;;; Η EUROBANK ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ 7.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ξεπουλάει κατασχεμένα σπίτια η Eurobank με μόλις 7.000 ευρώ !!!
175 ευρώ το τμ !!!
Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα σπίτι 40 τμ στα Πατήσια, σε κεντρικότατο δρόμο, να πωλείται μόλις προς 7.000 ευρώ !!!




Λίγο πριν ανοίξουν οι πλειστηριασμοί και αρχίσουν να πηγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων στις Τράπεζες, η Eurobank Ξεκίνησε είδη να ξεπουλάει τα όνειρα κάποιων. 

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ VW !!!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ + 1/3 ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ !!!

ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Καλορίζικα !!!




ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
Σήμερα δεν υπάρχει νόμος προστασίας της πρώτης κατοικίας ενώ, η κυβέρνηση, το μόνο που διαπραγματεύεται με τους δανειστές, είναι το πόσοι Έλληνες θα χάσουν άμεσα τα σπίτια τους !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/blog-post_28.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/1.html

Γράφει η Κατερίνα Γκαράνη

Οι διαβουλεύσεις που γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών με δόλωμα την δόση των 2 δις ευρώ από το τρίτο πακέτο δανειοδότησης δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο για αυτό που έρχεται με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

Ο κ. Τσακαλώτος μπορεί να διαφημίζει ότι κάνει σκληρά παζάρια με τηλεδιασκέψεις πριν το Eurogroup της Δευτέρας για την προστασία της πρώτης κατοικίας όσων έχουν "κόκκινα δάνεια" αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους δανειολήπτες θα χάσουν τα σπίτια τους άμεσα. Ήδη οι δανειστές απαιτούν το 60% των δανειοληπτών να χάσει το σπίτι τους ενώ η κυβέρνηση παζαρεύει για το 35%. 

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ : ΡΙΞΤΕ ΜΕ !!!

CRASH TEST ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Αλέξης Τσίπρας : Αν είναι να πέσει η κυβέρνηση, καλύτερα να τη ρίξει η Ευρώπη παρά οι διαδηλωτές που θα έχουν χάσει τα σπίτια τους !!!




Το μαχαίρι στον λαιμό βάζουν οι δανειστές για πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία…
Crash Test Σόιμπλε και ΔΝΤ στις αντοχές του Πρωθυπουργού…
Μπλόκαραν και τη ρύθμιση των 100 δόσεων…

ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ ;;; ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ !!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Απίστευτο νόμο φέρνει η κυβέρνηση !!! Θα πουλάμε τα όργανά μας για να ξεχρεώσουμε !!!



Το υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας βρίσκονται σε συνεννοήσεις για την θέσπιση νόμου ώστε να μειωθούν οι οφειλές των μικροεπιχειρηματιών και εμπόρων προς το δημόσιο με αντάλλαγμα την δωρεά οργάνων τους. .

Με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι η τελευταία χώρα στην δωρεά οργάνων στην Ευρώπη σήμερα, το υπουργείο υγείας θέλει να δημιουργήσει μία ειδική δημόσια υπηρεσία που θα διαχειρίζεται τα όργανα που θα είναι προς μεταμόσχευση και θα παρέχονται σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το μέτρο αυτό θα είναι εθελοντικό και θα έχει μεγάλα ανθρωπιστικά αλλά και οικονομικά οφέλη για την χώρα μας. Ουσιαστικά θα δίνετε η δυνατότητα σε κάποιον οφειλέτη και μή να έχει πολλές φοροελαφρύνσεις δίνοντας όργανα και νωτιαίος μυελό.
SSL Certificates