.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!!


Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας



Οι μίζες του φαρμάκου δεν τελείωσαν ποτέ. Το γνωρίζει και ο τελευταίος ιατρικός επισκέπτης !!!

Μέχρι το 2010, η αγορά της φαρμακευτικής μίζας ήταν ελεύθερη και ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο. Έτσι, το πάρτι ήταν με ελεύθερη είσοδο και τα έδιναν όλοι σε όλους.

Από το 2010 όμως και μετά, τα πράγματα άλλαξαν. Όπως σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας, έτσι και στο φάρμακο, η αγορά έκλεισε και το πάρτι έγινε για λίγους, μετά το face control που επέβαλαν οι δανειστές.

Το αποτέλεσμα ήταν απλό και αυτονόητο, όπως σε κάθε περίπτωση που, απο  καθεστώς ελεύθερης αγοράς, η οικονομία περνάει σε καθεστώς ελεγχόμενων - δλδ εποπτευόμενων από τους δανειστές - ιδιωτικών ολιγοπωλείων. 

Οι μίζες μειώθηκαν σε αριθμό, αλλά αυξήθηκαν πολύ σε μέγεθος, δλδ μεγάλωσαν, αφού όσοι επιλέχθηκαν να παραμείνουν στο κλειστό πλέον πάρτι, γνώριζαν καλά ότι το κόστος της συμμετοχής τους είχε, δικαιολογημένα πλέον, αυξηθεί κατακόρυφα. 

Ρωτήστε - όσοι γνωρίζετε κάποιους - ποιο ήταν το πρόγραμμα των συναντήσεων των στελεχών της NOVARTIS στην Ελλάδα, κάθε φορά που ερχόταν τα μεγάλα αφεντικά από έξω για να τους τραβήξουν το αυτί, επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις πωλήσεις, καθόσον αυτές υστερούσαν σε σχέση με τις μίζες που πλήρωνε η εταιρεία στην Ελλάδα. Και ρωτήστε τους ειδικά να σας πουν γιατί όλα τα στελέχη, ακόμη και τα πιο υψηλόβαθμα, έτρεμαν στην ιδέα της .... καθαρίστριας !!!

ΜΕ ΦΟΡΟ 10% ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!!

ΠΕΝΙΧΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ
Τους «ψιλικατζήδες» μάζεψε η ρύθμιση...




Μια άλλη εικόνα από εκείνη που εμφανίζει η κυβέρνηση, αποκαλύπτουν τα στοιχεία για την «υπεραπόδοση» των φορολογικών μέτρων, τα οποία παρουσίασε χθες σε ξένους δημοσιογράφους ο διοικητής της ΑΑΔΕ κύριος Γιώργος Πιτσιλής. Όσοι είχαν λόγους να ενταχθούν στη ρύθμιση για την εθελοντική αποκάλυψη «μαύρου χρήματος» πέτυχαν να γλιτώσουν πληρώνοντας έναν φόρο της τάξης του 10%, ενώ την ίδια ώρα οι μισοί φορολογούμενοι στη χώρα μας που χρωστούν και δεν έχουν να πληρώσουν από 1 έως 2.000 ευρώ, φορτώθηκαν με 5πλάσια χρέη από όσα εισέπραξε το κράτος από τους πλούσιους φορολογουμένους που πιάστηκαν να φοροδιαφεύγουν.

Συγκεκριμένα:


1. Στις 20 Νοεμβρίου 2017, όταν ψηφίστηκε στη Βουλή να δοθεί κοινωνικό μέρισμα 1,4 δισ. ευρώ, ο Πρωθυπουργός δήλωνε πως «το πλεόνασμα προέκυψε από την πάταξη της φοροδιαφυγής». Λίγη ώρα νωρίτρα ο κύριος Τσακαλώτος μιλούσε για «400 εκατομμύρια που πήραμε λόγω της οικειοθελούς αποκάλυψης».


ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 14/2 !!!

ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το insuranceworld.gr το Υπουργείο Οικονομικών, στις 14 Φεβρουαρίου, ετοιμάζεται να στείλει ειδοποίηση πληρωμής σε όλους τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων για επικείμενα πρόστιμα.




Το σχέδιο εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων φαίνεται να ξανά – ζωντανεύει και να παίρνει σάρκα και οστά από την επόμενη εβδομάδα. Οι ανασφάλιστοι οδηγοί θα κληθούν να πληρώσουν προστιμα και να ασφαλιστούν ή και να προβούν σε άλλες νόμιμες ενέργειες όπως κατάθεση πινακίδων στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιούν τα οχήματα τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το το Υπουργείο Οικονομικών, στις 14 Φεβρουαρίου,ετοιμάζεται να στείλει ειδοποίηση πληρωμής σε όλους τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων για επικείμενα πρόστιμα.


ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ F&M VOICE ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!























Τι καταγγέλλει η εφημερίδα:

Η λογική «δικό μου είναι το μαγαζί και ότι θέλω κάνω», που ταιριάζει σε… συνοικιακό μεζεδοπωλείο, αλλά όχι σε μια από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες της χώρας και στην υπό δημόσιο -έστω και ιδιότυπο- έλεγχο Εθνική Τράπεζα, έχει «εγκατασταθεί» για τα καλά στην κορυφή της διοίκησής της.

Εδώ και αρκετούς μήνες, συμβαίνει κάτι που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς εξ όσων κινούνται στην διαφημιστική πιάτσα: Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας -προφανώς με απόφαση του CEO του Ομίλου, Λεωνίδα Φραγκιαδάκη και των συμβούλων του- έχει «προγράψει» την εφημερίδα μας «F&M Voice» αλλά και αυτό το site από την αγορά των μέσων ενημέρωσης, αποκλείοντας μας ολοκληρωτικά από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις του Ομίλου.


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ;;; 2.200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1.194 ΑΦΜ...
Ενώ 3 στους 4 οφειλέτες έχουν χρέη το πολύ εως 2.000€ !!!





















(ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ)

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Από την 21η Φεβρουαρίου όλοι οι πλειστηριασμοί που συνδέονται με τράπεζες θα γίνονται μέσω διαδικτύου. Συνακόλουθα, όπως αναφέρει εγκύκλιος της ΕΣΕΕ προς τα μέλη της, τα Ειρηνοδικεία πλέον περνούν στην ιστορία και οι πλειστηριασμοί θα διεξάγονται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικά μέσα, ανεξάρτητα από τον χρόνο επίδοσης της επιταγής και επιβολής της κατάσχεσης.

Οι όροι διεξαγωγής παραμένουν οι ίδιοι, όπως και η διαδικασία που ακολουθείτο μέχρι τώρα και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διενεργούνται μόνο εργάσιμη ημέρα Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:00 ή από τις 14:00 έως τις 18:00.

Πέραν αυτών, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 1017/2018 ΠΟΛ σχετικά με τη διαδικασία διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο, η οποία θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2018.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΠΟΛ, οι κυριότερες μεταβολές που επέρχονται στο δίκαιο της διοικητικής εκτέλεσης είναι οι ακόλουθες:


ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
Και, ταυτόχρονα, συνεχίζουν να απειλούν προστατευόμενους μαρτυρες, εισαγγελείς και δικαστές !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Συνεχίζουν να προκαλούν την τύχη τους οι κατηγορούμενοι του σκανδάλου Novartis, απειλώντας, εκτός από τους μάρτυρες, ακόμη και τους εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρζίζονται την υπόθεση !!!



Πέντε μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή τους βάλλουν κατά του προεδρείου της ΕΔΕ εκφράζοντας την απορία τους γιατί μέχρι τώρα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για την υποστήριξη των εισαγγελικών λειτουργών που δέχονται αδικαιολόγητες επιθέσεις επειδή έστειλαν στη Βουλή τη δικογραφία για το σκάνδαλο Novartis.

Μάλιστα, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς έπραξε ορθώς, καθώς ήταν εκ του Συντάγματος υποχρεωμένη να διαβιβάσει αμελλητί την επίμαχη δικογραφία στο Κοινοβούλιο.

Αναλυτικότερα, η ανακοινωση των δικαστικών αναφέρει τα εξής:

ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!



Τέσσερα από τα δέκα πρόσωπα που κατονομάζονται στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis εξαπολύουν σφοδρή επίθεση για τα όσα αναφέρονται σε βάρος τους.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με συνέντευξή του στα «Νέα» δηλώνει ότι «απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα του πάω μέχρι τέλους!».
Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει ότι η δικογραφία ήδη καταρρέει, αφήνει βαρύτατες αιχμές για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς, ενώ δηλώνει ότι «όλοι όσοι επιθυμούν “φυγή προς τα μπρος” για τη χώρα, με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας».

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε άρθρο του, στην ίδια εφημερίδα, κάνει λόγο για «μια στημένη σκευωρία με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση».

Μεταξύ άλλων ο κ. Στουρνάρας αναφέρει: 

ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΖΗ !!!

Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΖΗ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ & ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
Η πηγή που αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για τα λαδώματα και τις περίεργες πρακτικές των ανωτέρων στελεχών της Novartis ήταν τελικά η γραμματέας του Φρουζή, που είχε πρόσβαση στον Η/Υ του, καθόσον αυτός, ο Manager της χρονιάς 2012, ήταν τόσο άσχετος με τους Η/Υ, που δεν μπορούσε να στείλει ούτε EMail !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ FBI !!!

Ποιος ήταν όμως ο ρόλος της γραμματέως; Εξ όσων πληροφορήθηκε το zougla.gr η Μαρία Μαρανγγέλη ήταν γραμματέας του κ. Φρουζή από την εποχή που ο ίδιος εργαζόταν στον ΟΤΕ επί Βουρλούμη. Να υποθέσουμε με ασφάλεια, λοιπόν, πως ο κ. Φρουζής τής είχε απόλυτη εμπιστοσύνη και την πήρε μαζί του στη νέα του θέση στη Novartis.



ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ NOVARTIS MACEDONIA ;;;


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


Ο ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ;;;



Ο Παναγιώτης Μαυρίκος σκοτώθηκε λίγο πριν καταθέσει για τη Novartis. Την πληροφορία-σοκ μετέδωσε ο Αιμίλιος Λιάτσος ζωντανά στην εκπομπή του στο Kontra Channel, «ΚΟΝΤΡΑ 24 ΩΡΕΣ».

Την ώρα της εκπομπής ο παρουσιαστής δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μία πολύ αξιόπιστη πηγή, όπως είπε ο ίδιος. Του εκμυστηρεύτηκε την πληροφορία για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, την οποία μετέδωσε με κάθε επιφύλαξη πάντως.

Την ανάμιξη του Παναγιώτη Μαυρίκου στην υπόθεση Novartis επιβεβαίωσε αμέσως ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ !!!

ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΗΠΑ...
Άλλωστε το πάρτι στην Υγεία είναι τεράστιο και διαχρονικό.




Μετά το γιγαντιαίο σκάνδαλο της Novartis, έρχεται και νέα υπόθεση εξ Αμερικής για άλλη φαρμακευτική εταιρεία, με εμπλεκόμενους Έλληνες αξιωματούχους…

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις επόμενες μέρες, σκάει και νέο σκάνδαλο. Πρόκειται για μια άλλη φαρμακευτική εταιρεία, η οποία προφανώς, ακολουθούσε την τακτική της Novartis. Και η υπόθεση αυτή θα έρθει (αν δεν έχει ήδη έρθει) «δεμένη» στις ελληνικές δικαστικές αρχές από τις ΗΠΑ, ενώ κάποιοι συνδέουν με αυτή, την πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου του FBI στην Αθήνα.



5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ CREDIT SUISSE ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ !!!

ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ
Πλαστογράφησε υπογραφές με σκοπό να κάνει παράνομες μεταφορές κεφαλαίων.




Δικαστήριο της Γενεύης αποφάσισε την πενταετή φυλάκιση πρώην συμβούλου πελατών της Credit Suisse με την κατηγορία της απιστίας και της απάτης, που του απέφερε δεκάδες εκατομμύρια ελβετικά φράγκα.

Σύμφωνα με τη δικαστή Alexandra Banna το πρώην στέλεχος κρίθηκε ένοχο για χειρισμούς υποθέσεων πελατών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, που προκάλεσαν ζημία ύψους 143 εκατ. φράγκων. Ο ίδιος αποκόμισε προσωπικά κέρδη 30 εκατ. φράγκων.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Επιθέσεις σε μαθητές γυμνασίου για κινητά-λεφτά αλλά και έξω από σούπερ μάρκετ για να αρπάζουν ψώνια.




Δύο καταγγελίες είχαμε προχθές και χθες από αγανακτισμένους συμπολίτες μας , κατοίκους στο Ταύρο για περιστατικά κλοπής σε παιδιά και τροφίμων έξω από Super Market.

Συγκεκριμένα μεγάλη προσοχή όσοι κυκλοφορείτε απόγευμα και βραδύ στις οδούς Αναξαγόρα, Κύπρου, Τσακάλωφ και τα γύρω τετράγωνα στον Ταύρο υπάρχει κάποιος με μαχαίρι που απειλεί παιδιά κυρίως γυμνασίου και τους παίρνει χρήματα και κινητά.


Έχει ενημερωθεί η αστυνομία.

ΕΤΣΙ ΠΑΓΙΔΕΥΕ Η NOVARTIS ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ GPS ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
Γιατροί και υπηρεσιακοί παράγοντες εκβιάζονταν με τα βίντεο, ενώ η πορεία και η κατάληξη του μαύρου πολιτικού χρήματος ελέγχονταν ηλεκτρονικά, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης της μαμάς στα καλόπαιδά της στην Ελλάδα !!!
Ακόμη ρωτάτε τι έχουν στα χέρια τους οι αρχές των ΗΠΑ;;;


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ !!!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ OFFSHORE ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
Αίτημα για άνοιγμα λογαριασμών σε ελβετικές και κυπριακές τράπεζες υπέβαλαν οι εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας για διακίνηση πολιτικού χρήματος, ώστε να στοιχειοθετηθούν οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis.



Η Εισαγγελία Διαφθοράς ερευνά παράλληλα εξωχώριες εταιρείες και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.Δικαστικές αρχές εκτιμούν ότι, λόγω της παραγραφής των αδικημάτων των πολιτικών, η δικογραφία θα επιστραφεί στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, η κυβέρνηση θεωρεί πως θα υπάρξει ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όπου το σκάνδαλο Novartis θα συζητηθεί στη Βουλή σε επίπεδο προκαταρκτικής εξέτασης και αμέσως, επειδή πρόκειται για ακραιφνώς ποινικό ζήτημα, ο φάκελος θα επιστρέψει στον εισαγγελέα για να συνεχίσει η ερευνητική διαδικασία.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ;;;

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ
Στα 20.000.000€ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στις τράπεζες από ομολογιακό δάνειο !!!




Νέοι σοβαροί μπελάδες προκύπτουν για τον Ολυμπιακό, καθώς, εκτός από την αγωνιστική πτώση της ποδοσφαιρικής ομάδας, τεράστια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η εταιρεία του γηπέδου «Καραϊσκάκης», το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να κατασχεθεί από τη Eurobank!

Η εταιρεία που ελέγχεται μετοχικά από τους Σωκράτη Κόκκαλη και Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές 20 εκατ. ευρώ σε τράπεζες, από ομολογιακό δάνειο το οποίο αδυνατεί να εξυπηρετήσει



8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ !!!

ΑΡΠΑΞΕ 1.400.000 ΕΥΡΩ
Δικαστήριο της Ρουμανίας επέβαλε την Πέμπτη κάθειρξη 8 ετών στον Ντάριους Βάλκοβ, πρώην υπουργό Οικονομικών, που ανήκει στο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.




Ο Ντάριους Βάλκοβ, που σήμερα είναι σύμβουλος της πρωθυπουργού της Ρουμανίας, κρίθηκε σε πρώτο βαθμό ένοχος για αθέμιτη επιρροή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρεται να δωροδοκήθηκε με περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει μία ρουμανική εταιρεία να πάρει δημόσια συμβόλαια, με αντίτιμο μέχρι και το 20% της αξίας των συμβολαίων. 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο 40χρονος κατηγορούμενος έλαβε συνολικά το ισόποσο 1,4 εκατομμυρίου ευρώ. Τα γεγονότα ανάγονται στην περίοδο 2009-2013, όταν ήταν δήμαρχος της πόλης Σλάτινα (νότια Ρουμανία).


ΒΟΥΛΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΝΔ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ !!!

ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Στη σύλληψη δύο ατόμων που επισκέφθηκαν τη Βουλή με άδεια εισόδου από τη Νέα Δημοκρατία και από τη ΔΗΣΥ έκαστος προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.




Όταν οι δύο επισκέπτες έφτασαν στη είσοδο της Βουλής, δίνοντας τα στοιχεία τους στην φρουρά, διαπιστώθηκε από το πληροφοριακό σύστημα πως εναντίον τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βαρύνεται με χρέη κατά του Δημοσίου αλλά και παραβιάσεις του εργατικού Δικαίου, ενώ κατά του επισκέπτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για πλαστογραφία και απάτη.

EWG: ΤΡΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Σε αγώνα δρόμου δέκα ημερών για να εκπληρώσει μέχρι το Eurogroup της 19ης Φεβρουαρίου και τα τελευταία προαπαιτούμενα που απέμεναν ανοικτά για να εγκριθεί η πρώτη δόση των 5,7 δισ. ευρώ προς την χώρα μας, επιδίδεται πλέον η κυβέρνηση.

Παρότι τα περισσότερα από τα 110 συνολικά της 3ης αξιολόγησης έχουν ήδη ολοκληρωθεί, εκπρόσωποι των κυβερνήσεων των κρατών της ευρωζώνης που μετέχουν στο Euroworking group (EWG) ανησυχούν για την αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή τους, διαβλέπουν τάση χαλάρωσης στην εκπλήρωση των προαπαιτουμένων και ασκούν πίεση για ολική εφαρμογή των συμφωνηθέντων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις ιδιωτικοποιήσεις.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!


ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ !!!


Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ - ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤτΕ - ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΗΔΗ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ
Το σκάνδαλο NOVARTIS θα δημιουργήσει τεράστιες παράπλευρες απώλειες, με  αλλαγές συσχετισμών, δυνάμεων και ισορροπιών, στο αφελληνισμένο, δια χειρός Στουρνάρα, τραπεζικό μας σύστημα, που θα οδηγήσουν νομοτελειακά, μετά τις φαρμακευτικές, και σε τραπεζικές κουκούλες !!!



Γιάννης Στουρνάρας : Στόχος η αποπομπή μου από την Τράπεζα της Ελλάδος !!!
Τι εννοεί ο πανικοβλημένος ποιητής ;;; 
Ότι το FBI ή το Department of Justice θέλουν να τον απομακρύνουν από την ΤτΕ ;;;

"Η προσπάθεια κάποιων να με εμπλέξουν, προσωπικά και οικογενειακά, στο σκάνδαλο Novartis, θα πέσει στο κενό. Η πορεία μου, όπως και της συζύγου μου, είναι κρυστάλλινη και διαυγής και δεν μπορεί να σκιαστεί από τις επιθυμίες και τις σκοπιμότητες αυτών που με κάθε βρώμικο τρόπο επιδιώκουν την εξόντωσή μου. Έρχονται δε, σε συνέχεια ανάλογων επιθέσεων και διώξεων που έχω υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια και που έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Την αποπομπή μου από τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Προσπάθεια που είχε μεθοδευτεί ήδη από το 2014 σε σύσκεψη στην Κυψέλη, όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Γιάνης Βαρουφάκης χωρίς να έχει διαψευστεί" αναφέρει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σε δήλωσή του.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ !!!

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... 
Ο έλεγχος δεν θα περιορισθεί μόνο στα πολυτελή αυτοκίνητα αλλά θα ελεγχθούν και οι ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών !!!




Σε μια κίνηση που στόχο έχει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και το «μαύρο» χρήμα, η Γενική Εισαγγελία της Βουλγαρίας διέταξε την επί τόπου έρευνα στους ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων συγκεκριμένων μαρκών που κυκλοφορούν στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου της Εισαγγελίας κας. Rumyana Arnaudova, οι αρχές της χώρας θα ελέγξουν τους ιδιοκτήτες των 435 Bentley, Ferrari, Lamborghini, Maybach και Rolls-Royce που κυκλοφορούν στην Βουλγαρία.


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Ενώ όπως ανέφερε το πάρτι με τα ιατρικά υλικά προκάλεσαν ζημιά στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στο Ελληνικό Δημόσιο δέκα φορές μεγαλύτερη από τo σκάνδαλο Novartis !!!




Να μην κάνουν τις "αθώες περιστερές" οι πολιτικοί, γιατί το σκάνδαλο της Novartis, είναι γνωστό εδώ και χρόνια είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6 ο αντιπρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας Παναγιώτης Παπανικολάου.

Σημείωσε ότι επί σειρά ετών η Novartis, όπως και άλλες εταιρίες, προσεγγίζουν γιατρούς για προωθούν το λιανεμπόριο και τους πολιτικούς για το χονδρεμπόριο.


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ...


NOVARTIS GATE: ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ NOVARTIS ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2017 ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/novartis_3.html




H προστατευόμενη μάρτυρας στην υπόθεση Novartis στην κατάθεση που έδωσε στις 06 Νοεμβρίου του 2017 αναφέρθηκε σε δυο τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε η φαρμακευτική εταιρεία για να «λαδώνει» γιατρούς και πολιτικά πρόσωπα. Η ίδια αναφέρεται και στην απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της Novartis το 2016 και το πως συνδέεται με το μεγάλο σκάνδαλο της Υγείας.

«Αικατερίνη Κελέση»: Η κατάθεση της

«Η Novartis διατηρούσε τουλάχιστον από το 2007 λογαριασμό επ ονόματι PHARMA AG σε ελβετική τράπεζα πιθανώς τη UBS. Από τον λογαριασμό αυτόν γίνονταν πληρωμές με την κωδική ονομασία τύπου Β, ήτοι πληρωμές προς Έλληνες γιατρούς για εν μέρει ή συνολικά εικονικά συμβόλαια, που αφορούσαν τυπικά ομιλίες σε συνέδρια κλπ, τα οποία κάλυπταν στην πραγματικότητα αμοιβές γιατρών για την προώθηση των φαρμάκων της εταιρείας.


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ...



Βέβαια όλα αυτά τα έλεγε για το σκάνδαλο Siemens όταν ήταν στο ΛΑ.Ο.Σ . Μετά τα ξέχασε...πήγε στη ΝΔ και όλα καλά !!!

Για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν, ας θυμηθούμε το σχετικό απόσπασμα:

ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Κόκκινα δάνεια μικρών επιχειρήσεων με εξασφαλίσεις θα βγάλει στο σφυρί η Εθνική

Συνολικές χορηγήσεις 3 δισ. ευρώ, 50% νέα δάνεια και 50% roll over υφιστάμενων δανείων στοχεύει να διοχετεύσει την τριετία 2018-2020 η Εθνική Τράπεζα στην αγορά, ενώ το τρίτο τρίμηνο του 2018 θα προχωρήσει στην πώληση ενός νέου πακέτου μη εξυπηρετούμενων δανείων μικρών επιχειρήσεων, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ, τα οποία φέρουν εξασφαλίσεις.

Πηγές της Εθνικής υπογραμμίζουν ότι η τράπεζα έχει δεσμευθεί στον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό πως θα μειώσει φέτος τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα κατά 2 δισ. ευρώ και ο στόχος είναι απόλυτα εφικτός.


ΤΟ FBI ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS !!!

ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ FBI
Το όνομα της συζύγου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Λίνας Νικολοπούλου-Στουρνάρα αλλά και του ίδιου του Γιάννη Στουρνάρα εμφανίζονται σαφώς στα έγγραφα των Αμερικανών (FBI) οι οποίοι και ξεκίνησαν την έρευνα για το σκάνδαλο Novartis.




Το όνομα της ιδίας και του συζύγου της εμφανίζονται ανάμεσα στα ονόματα που απέστειλε το FBI προς την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, όπως προκύπτει από τη δικογραφία και την επίσημη μετάφραση:

- Κωνσταντίνος (Κώστας) Φρουζής

- Εμμανουήλ Βουλκίδης

- Θεόδωρος Βουλκίδης


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2016/11/40000000_10.html



Η απάτη, της απάτης, ω απάτη…
Σωπάτε καλέ… γίνονται τέτοια πράγματα στην Εθνική…;

Φαρμακόγλωσσοι θα τα λένε…

…και όμως οι έλεγχοι απέδειξαν ότι γίνονται…

Απλά τα πιστοποιητικά φύλαξης της θυγατρικής της ΠΑΕΓΑΕ (Προνομιούχος Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος Α.Ε.) που χρησιμοποιούνταν ως αποθετήρια/αξιόγραφα έναντι δανεισμού της τράπεζας ήταν ΦΟΥΜΑΡΑ…

Οι ποσότητες των φυλασσόμενων ήταν διαφορετικές και πολύ μικρότερες από εκείνες για τις οποίες είχαν παρθεί τα δάνεια της Τράπεζας… και σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η απάτη φτάνει και τα 100 εκατ. ευρώ.


ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ !!!

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες σε γειτονιά του Ηρακλείου στην Κρήτη όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πήγε σε σπίτι για να ελέγξει αν το ρεύμα εξακολουθεί να είναι κομμένο ή όχι.




Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, το ρεύμα στο συγκεκριμένο σπίτι ήταν κομμένο λόγω χρέους. Σήμερα, το συνεργείο μας πήγε να ελέγξει αν παραμένει κομμένο. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος καταναλωτής είχε συνδέσει παράνομα το ρεύμα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο καταναλωτής, όπως καταγγέλλει ο κ. Βρέντζος, έριξε ξύλο στον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ.



ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ FBI Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤO ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ !!!

ΤΟ FBI ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ EMAIL, HXHTIKA, ΒΙΝΤΕΟ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
Το έχουμε ξαναπεί : Η έρευνα ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και διεξάγεται στα πλαίσια της προστασίας των συμφερόντων του αμερικανικού δημοσίου !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/02/novartis-gate-ei-fbi.html



Πιστεύει λοιπόν κανείς ότι, ένα ζήτημα αυτού του μεγέθους και της εθνικής σημασίας για τις ΗΠΑ, θα μπορούσε ποτέ να χειραγωγηθεί από τα ατομικά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα κάποιων, διεθνώς ασήμαντων, επίορκων πολιτικών μπατζιμάνηδων της ελληνικής πολιτικής σκηνής ;;;  

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος των τριών Ελλήνων που βρίσκονται υπό την προστασία των αρχών των ΗΠΑ έχουν δώσει στοιχεία που περιγράφουν τον τρόπο υπερκοστολόγησης φαρμάκων και σκευασμάτων στην Ελλάδα και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο σύστημα αυτό.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ !!!


Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ALPHA BANK ΤΗ ΒΙΛΑ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ !!!

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ NOVARTIS ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ;;;

ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΔΥ: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 90 ΕΥΡΩ !!!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 71 ΟΧΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
Μέχρι και porsche στη νέα λίστα με τα κατασχεμένα που βγάζει σε δημοπρασία ο ΟΔΔΥ.




Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες βγάζει στο «σφυρί» ο ΟΔΔΥ με αυτή την δημοπρασία να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αφού στην λίστα περιλαμβάνονται από Porche σε πολύ χαμηλή τιμή μέχρι BMW με τιμή που ξεκινάει από 350 ευρώ.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2018 ηµέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 π.µ., στην αίθουσα δηµοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας της Υπηρεσίας µας στα Άνω Λιόσια, τηλ. Αποθήκης 210.2471988 & 210.2473124, δηµοπρατούνται Δίκυκλα και Επιβατικά για Κυκλοφορία Αποθήκης Μαγουλέζας. Η επίσκεψη στην Αποθήκη επιτρέπεται από 13-02-2018 µέχρι και 15-02-2018 και από ώρα 8:30 π.µ. έως 13:30 µ.µ.



ΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS !!!

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/02/novartis_7.html




Κάποια στοιχεία της δικογραφίας για το σκάνδαλο Novartis έχουν ήδη να βγαίνουν στην επιφάνεια και αφορούν τις καταθέσεις των τριών μαρτύρων, πρώην στελεχών της εταιρίας. Οι δύο εξ αυτών, με τα ψευδώνυμα «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», άρχισαν να καταθέτουν από το Νοέμβριο μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ: ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ CALAMOS ΣΤΗΝ EXIN !!!

ΖΗΤΑΕΙ 41.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ
Για αθέτηση δανειακών συμβάσεων κάνει λόγο η Calamos !!!




Απρόσμενη τροπή παίρνει η υπόθεση της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μετά την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια Calamos Family Partners, μέσω της οποίας ζητά από τον ολλανδικό όμιλο Exin, την άμεση εξόφληση ποσού άνω των 41 εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας prnewswire το ποσό αυτό θα έπρεπε να έχει πληρωθεί ήδη στις 31 Δεκεμβρίου 2017 και πλέον βρίσκεται σε οριστική αθέτηση.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει: « Η οικογένεια Calamos Family Partners, Inc. («CFP»), το ιδιωτικό οικογενειακό γραφείο του John P. Calamos, Sr., ανακοίνωσε ότι ο κ. Καλάμος και ο Ιωάννης Σ. Κουδούνης κατέθεσαν σήμερα δικαστική αγωγή στην Cook County, Illinois κατά της EXIN Financial Services Holdings BV, την ολλανδική εταιρεία χαρτοφυλακίου του ομίλου EXIN («EXIN»), ζητώντας την άμεση εξόφληση κεφαλαίου άνω των 41 εκατομμυρίων δολαρίων, πλέον των τόκων που τους είχε αναλάβει η EXIN βάσει σειράς δανειακών συμβάσεων, το σύνολο των οποίων οφειλόταν τελικά και πληρωτέα από την EXIN σύμφωνα με τους όρους αυτών των συμφωνιών στις 31 Δεκεμβρίου 2017 και είναι τώρα σε αθέτηση. Η σημερινή νομική δράση υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι η EXIN έχει επανειλημμένα αποτύχει να παράσχει τις απαιτούμενες οικονομικές καταστάσεις και άλλες οικονομικές, λογιστικές και κανονιστικές πληροφορίες και αρχεία, όπως απαιτείται από τις ισχύουσες δανειακές συμβάσεις. Επιπλέον, η δίκη επιδιώκει την πλήρη καταγραφή του πότε και πώς η EXIN χρησιμοποίησε τα δανειακά κεφάλαια.



ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVARTIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/novartis-roche.html




Μια νέα πρακτική η οποία θα εισφέρει έσοδα στο ελληνικό δημόσιο, επιχειρούν να δομήσουν οι ελληνικές διωκτικές αρχές, διεκδικώντας ουσιαστικά αποζημιώσεις από μεγάλες εταιρείες που αποδεδειγμένα ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο.

Η υπόθεση της Novartis, πέραν της ποινικής διερεύνησης και της απαξίας εφόσον αποδεχτεί διακίνηση μαύρου χρήματος σε πολιτικά πρόσωπα (κάτι και δύσκολο και επίπονο σε επίπεδο έρευνας), ενέχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό τμήμα που αφορά στην αποζημίωση του ελληνικού δημοσίου εφόσον προκύψουν παράνομες πρακτικές από την γνωστή φαρμακοβιομηχανία.

Άλλωστε αυτό αποτελεί ένα σημείο μεγάλης συζήτησης με τις αμερικανικές διωκτικές αρχές, στις οποίες ετέθη επισταμένως το αίτημα διαβίβασης στοιχείων για τις πληρωμές σε Έλληνες πολιτικούς, κάτι που οι Αμερικανοί έδειχναν να έχουν σε πρώτη προτεραιότητα (παρά το γεγονός ότι έχουν δώσει τη βασική γκάμα των στοιχείων πάνω στην οποία δομήθηκε η έρευνα).


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ !!!

ΜΙΖΕΣ ΜΑΜΟΥΘ
Πως έγινε η διανομή του μαύρου χρήματος σύμφωνα με τους μάρτυρες !!!




Τι γράφει το protothema.gr:
«...οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες, στους οποίους βασίζεται το «κατηγορητήριο», υποστηρίζουν ότι όλες οι μεταφορές χρημάτων πραγματοποιούνταν μέσω του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή και πως οι ίδιοι δεν είχαν άμεση εμπλοκή με την μεταφορά των ποσών.

Οι καταγγέλλοντες υποστηρίζουν πως οι μεταφορές χρημάτων πραγματοποιούνταν με δύο τρόπους: Μέσω εταιριών δημοσίων σχέσεων που συνδέονταν με τα πολιτικά πρόσωπα, είτε απευθείας με «ζεστό» χρήμα στα καταγγελλόμενα πολιτικά και μη πρόσωπα. Οι καταθέσεις ξεκινούν με τα πεπραγμένα του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, υπουργού Υγείας στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή από το 2006 μέχρι το 2009, όταν έγιναν και μαζικές προμήθειες εμβολίων. Οι μάρτυρες υποστηρίζουν ο κ. Αβραμόπουλος δωροδοκήθηκε προκειμένου να «παρασύρει» τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στην έγκριση της παραγγελίας μεγάλης ποσότητας εμβολίων. Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι ο κ. Αβραμόπουλος έλαβε μέσω εταιρειών, του στενού του συνεργάτη κ. Καλογερόπουλου αλλά και απευθείας με «τσάντα», μεγάλα χρηματικά ποσά ύψους περίπου 40 εκατ. ευρώ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html






Σε μεγένθυση όλοι οι σημερινοί προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ & ΔΑΓΚΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΘΥΜΑ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
Πραγματικά απίστευτο είναι το περιστατικό που έγινε χθες έξω από σούπερ μάρκετ στη Λαμία. Ένας νεαρός προσπάθησε να κλέψει το κέρμα που ασφαλίζει το καρότσι την ώρα που ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα.




Ο πελάτης πρόλαβε να τον πιάσει και εκείνος στην προσπάθεια του νεαρού να ξεφύγει τού δάγκωσε το χέρι, ελευθερώθηκε και άρχισε να τρέχει.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ: ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ !!!

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ
Για έναν ακόμα μήνα παρατείνεται η αποχή των συμβολαιογράφων Αθηνών-Πειραιώς- Αιγαίου και Δωδεκανήσων από τη διεξαγωγή φυσικών πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας τους, απόφαση που αναμένεται να δημιουργήσει νέο πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.




Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συμβολαιογράφων:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 1.000€ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ
Τα στοιχεία όσων κάνουν ή λαμβάνουν ηλεκτρονικές πληρωμές από μόλις χίλια (1.000) ευρώ –ακόμα και από ένα δικό του λογαριασμό προς έναν άλλον που έχουν οι ίδιοι στην ίδια τράπεζα- αλλά και όσους παίζουν ή κερδίζουν από 2.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, θα μπορεί να ζητά το υπουργείο Οικονομικών, από τράπεζες και επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονται.




Αυτό προβλέπεται σε νομοσχέδιο που το υπουργείο έθεσε από χθες σε δημόσια διαβούλευση –και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου - με τον τίτλο «Πρόληψη και Καταστολή της νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας».

Μέχρι τώρα, με βάση τον νόμο 3691/2008 για το μαύρο χρήμα, ορίζονταν ήδη κάποιες γενικές κατηγορίες πελατών, για τους οποίους οι αντισυμβαλλόμενοι οφείλουν να τους ταυτοποιήσουν, με πιο συγκεκριμένη εκείνην όσων κάνουν περιστασιακές πληρωμές άνω των 15.000 ευρώ, ακόμα και «σπαστά» σε ξεχωριστές πληρωμές.
Με το νομοσχέδιο διευρύνονται οι κατηγορίες των επιχειρήσεων, αλλά και των πελατών που θα καταγράφονται, ώστε να είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν οι εγχρήματες συναλλαγές τους σε περίπτωση ελέγχων.

Στην πράξη πάντως, και σήμερα οι τράπεζες ταυτοποιούν και καταγράφουν οποιονδήποτε κάτοχο λογαριασμού, ακόμα και με μικρά υπόλοιπα ή χωρίς συναλλαγές, ζητώντας σε τακτά διαστήματα να προσκομίσουν εκκαθαριστικά σημειώματα, δελτίο ταυτότητος, λογαριασμούς ΔΕΚΟ κλπ.


SSL Certificates