.

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ !!!

Παραμένει όμως το πρόστιμο των 100 ευρώ για την εκπρόθεσμη υποβολή !!!


Τελευταία ευκαιρία έχουν περίπου 100.000 φορολογούμενοι για να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση έως τα τέλη Ιουλίου χωρίς να τους επιβληθεί πρόσθετος φόρος για εκπρόθεσμη υποβολή.
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίζει ότι θα κατατεθεί διάταξη στη Βουλή ώστε να αναγνωριστούν στους εκπρόθεσμους φορολογούμενους που φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών-συνταξιούχων οι αποδείξεις δαπανών προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με πέναλντι φόρου 22% - όπως προβλέπει ο νόμος - επί του ποσού που πρέπει να συγκεντρώσουν βάσει του ετήσιου εισοδήματός τους, αλλά και οι αποδείξεις ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ουσιαστικά, με διάταξη που θα κατατεθεί στη Βουλή, δίνεται μία νέα έμμεση παράταση μέχρι τις 31 Ιουλίου σε όσους δεν πρόλαβαν να υποβάλουν φορολογική δήλωση έως τις 14 Ιουλίου. Αυτό διότι όσοι σπεύσουν μέχρι τότε να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση εκτός του ότι δεν θα επιβαρυνθούν με το πρόστιμο 22% επί των αποδείξεων που έπρεπε να συγκεντρώσουν, δεν θα επιβαρυνθούν και με προσαύξηση 1% επί του φόρου λόγω εκπρόθεσμης υποβολής.
Αυτό θα ισχύσει μόνο για εκείνους που θα υποβάλουν τη φορολογική δήλωση έως 31 Ιουλίου καθώς τότε λήγει η προθεσμία πληρωμής της 1η δόσης του φόρου εισοδήματος ενώ σε κάθε περίπτωση είτε κάποιος υποβάλει τώρα την εκπρόθεσμη δήλωση είτε π.χ. μετά από 3 μήνες θα επιβαρυνθεί με το πρόστιμο των 100 ευρώ.


ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/oikonomia/item/12319-paratasi-forologikes

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Δεν κλείδωσε τίποτα κύριοι της REAL NEWS, χωρίς την συναίνεση και την αποδοχή των Δανειοληπτών !!!
Με δεκάδες αναρτήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, ενημερώσαμε αναλυτικά τους Δανειολήπτες για τη ρύθμιση μαϊμού που προωθούν Κυβέρνηση, Τρόικα και Τράπεζες !!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ : 
Θα χαριστούν επιλεκτικά τα θαλασσοδάνεια ΜΜΕ και Νταβατζήδων, ενώ οι υπόλοιπες επιχειρήσεις θα κριθούν μη βιώσιμες και θα βρεθούν αντιμέτωπες με πλειστηριασμούς. Το ίδιο και οι ατομικές περιουσίες των νομίμων εκπροσώπων που υπογράφουν ως εγγυητές στις αντίστοιχες δανειακές συμβάσεις.

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ : 
Το κούρεμα που προτείνεται είναι πολύ μικρότερο του 50% που ζητάμε με την Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και θα παρέχεται μόνο με την προϋπόθεση της αποδοχής όλων των επαχθών όρων και των προϋποθέσεων της ρύθμισης περί "Συνεργάσιμου Δανειολήπτη".
Έτσι ο Δανειολήπτης, προκειμένου να πετύχει ένα άνευ ουσίας κούρεμα της τάξης του 10%-15%, θα υποχρεώνεται να εκποιήσει ολόκληρη την περιουσία του σε εξευτελιστικές τιμές ενώ, ταυτόχρονα, η προστασία της 1ης Κατοικίας παύει στην πράξη να ισχύει από 01/01/2015, αφού μεθοδεύεται η μείωση της αξίας των ακινήτων για την προστασία της 1ης Κατοικίας στα 120.000 ευρώ και η αντισυνταγματική τροποποίηση του ΚΠολΔ ως προς τη διαδικασία των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής, προκειμένου αυτές να δικάζονται με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και να οδηγούν σε fast track πλειστηριασμούς.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ :
Δεν προτείνεται απολύτως τίποτα !!!

Μοναδικός τους στόχος είναι να εξυπηρετήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που τους στηρίζουν και να βάλουν στο χέρι τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων σε εξευτελιστικές τιμές εκποίησης, προκειμένου να εξυγιανθούν οι ισολογισμοί των πτωχευμένων και κρατικοδίαιτων ελληνικών τραπεζών, που καταρρέουν υπο το βάρος των σωρευμένων χρεών και των επισφαλειών τους, ακόμη και αν εξασφαλίσουν και 3η και 4η και 5η ανακεφαλαιοποίηση !!!

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!
ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! 

ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ
50% στα Στεγαστικά, 70% σε Επιχειρηματικά & Καταναλωτικά και 90% στις Πιστωτικές Κάρτες, 
με Αναχρηματοδότηση για 15 χρόνια, για να μπορέσουμε να πληρώσουμε μόνον αυτά που πρέπει και όχι αυτά που σας λείπουν για να κλείσει ο λογαριασμός του Success Story !!!

Μοναδική Λύση για την Προστασία της Περιουσίας και της Αξιοπρέπειάς μας, η συμμετοχή όλων μας στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/2-1012-4870.html

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Πύρινο άρθρο του Focus 
για τους Έλληνες ολιγάρχες !!!
Πώς οι Έλληνες ολιγάρχες λεηλατούν το κράτος τους» είναι ο τίτλος στο περιοδικό Focus που θεωρεί πως η επόμενη ωρολογιακή βόμβα εντός της ζώνης του ευρώ βρίσκεται στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
«Τα ελληνικά δημοσιοοικονομικά μεγέθη φαίνονται να καλυτερεύουν. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η κυβέρνηση. Πρόκειται όμως για την μισή αλήθεια. Έλληνες οικονομολόγοι δεν έχουν κουραστεί να λένε πως η ελληνική κυβέρνηση χειραγωγεί τα στοιχεία του προϋπολογισμού», γράφει το Focus.
Σε αυτά τα έξι χρόνια της ύφεσης και έχοντας όλο και μεγαλύτερα βάρη στην πλάτη τους, δεν ήταν λίγοι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Κάποιες επιχειρήσεις πληρώνουν τους υπαλλήλους τους με κουπόνια. Άλλες χρωστούν τακτικά μισθούς σε διάστημα που κατά μέσο όρο φτάνει τους τρεις μήνες.
Την ίδια στιγμή, αναφέρει το δημοσίευμα, οι πολίτες που χρωστούν στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία κινδυνεύουν με συλλήψεις.
Πλέον πολλά τραπεζικά δάνεια δεν εξυπηρετούνται. Μετριοπαθείς υπολογισμοί κάνουν λόγο για 75 έως 77 δισ. ευρώ. Στους μεγάλους οφειλέτες πρέπει να προσθέσουμε και τα ελληνικά κόμματα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τα χρέη των οποίων υπολογίζονται στα 270 εκατ. ευρώ.
Στο άρθρο γίνεται εκτενή αναφορά στα τραπεζικά χρέη που έχουν δημιουργήσει οι μεγάλοι μιντιακοί όμιλοι όπως ο ΔΟΛ και Πήγασος οι οποίοι αναφέρονται από το Focus ως ιδιοκτήτες των μεγάλων εφημερίδων, καθώς και ως μέτοχοι του Μega.
Όπως αναφέρει το άρθρο, όμως, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν αρκούν για να σώσουν τους Έλληνες ολιγάρχες. Γίνεται αναφορά ειδικότερα στην ουσιαστικά κρατικοποίηση του Μεγάρου Μουσικής καθώς και σε διαπλοκή ανάμεσα σε μέσα ενημέρωσης και εργοληπτικές εταιρίες.
«Οι ολιγάρχες της χώρας δεν πληρώνουν» είναι η κατακλείδα του δημοσιεύματος. Ο λογαριασμός θα πάει ξανά στους Έλληνες και κατόπιν στους Ευρωπαίους φορολογούμενους.

Πηγή:www.capital.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ !!!

Η κρατική άγνοια για τα ποσά που καρπώνεται ο ιδιωτικός τομέας ανάγκασε την κυβέρνηση να ζητήσει τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό τους !!!

Από τον Αλέξανδρο Κλώσσα
Γιατί ένα στεγαστικό δάνειο πρέπει να επιβαρύνεται με εισφορά υπέρ των εξαγωγέων;
Τι σχέση έχει ένας μηχανικός με τον ΟΓΑ, για να πληρώσει στην αναγνώριση του μεταπτυχιακού του χαρτόσημο υπέρ του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων;
Τι είδους πνευματικά δικαιώματα έχει μια κόλλα λευκό χαρτί Α4 για να πληρώνουμε φόρο 4%;
Πώς το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, αν και έχει καταργηθεί, συνεχίζει να εισπράττει το 1% από το συνολικό ποσό κάθε ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου;

Αυτά και άλλα πολλά τραγελαφικά αναδεικνύει η έρευνα για το ποιοι είναι οι φόροι υπέρ τρίτων που εδώ και χρόνια ή και δεκαετίες συνεχίζουν να υφίστανται και να φορτώνονται στις τσέπες προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων. Ωστόσο, το μεγαλύτερο και ίσως εντυπωσιακότερο εύρημα της έρευνας είναι ότι ακόμα και σήμερα κανείς δεν έχει σαφή εικόνα ούτε για το πόσοι, άλλα ούτε για το ποιοι είναι οι φόροι υπέρ τρίτων και, βέβαια, ούτε για το ποιος τους καρπώνεται.
Κι όμως, σε ένα κράτος που τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε στον αυτόματο, όλα μοιάζουν πιθανά. Όπως, για παράδειγμα, χο γεγονός όχι, όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει τους φόρους υπέρ τρίτων μετά τις ασφυκτικές πι-εσεις της τρόικας την τελευταία στιγμή πριν εκπνεύσει η προθεσμία ανακάλυψε όχι... δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί.
Το άλυτο μυστήριο των φόρων υπέρ τρίτων ανάγκασε την κυβέρνηση να απευθυνθεί στους πολίτες, ζητώντας χους να καταγράψουν οι ίδιοι ποιους φόρους πληρώνουν στην καθημερινότητά χους και στη συ-νεχεια να ενημερώσουν και το υπουργείο Ανάπτυξης. Με αυτόν τον τρόπο, το υπουργείο ευελπιστεί να καταρτίσει τη σχετική λίστα με χους υπό κατάργηση φόρους, χους οποίους θα πρέπει να στείλει στην τρόικα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα... τρέλας
Αν και τα αποτελέσματα, τουλάχιστον προς ώρας, είναι μάλλον φτωχά, γιατί, όπως αποδεικνύεται, ούτε οι ίδιοι οι πολίτες γνωρίζουν ακριβώς τι πληρώνουν, τα πρώτα δείγματα αναδεικνύουν ότι εδώ και χρόνια πληρώνουμε τους πιο απίθανους φόρους και εισφορές χωρίς να το ξέρουμε.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 67,25 ΔΙΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Καλπάζει ανεξέλεγκτα το ληξιπρόθεσμο ιδιωτικό χρέος των Ελληνων :

67,25 Δις στο δημοσιο + 40 Δις στα Ταμεια + 110 Δις Κόκκινα Δάνεια = 217,25 Δις, δηλαδή 120% του ΑΕΠ !!!


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ
κύριοι της Κυβέρνησης, της Τρόικα και των Τραπεζών !!!
Δημόσιο Χρέος = 325 Δις
Ληξιπρόθεσμο Ιδιωτικό Χρέος = 217 Δις
Χρέος Τραπεζών με εγγύηση ΕΔ = 175 Δις
Ενήμερο Ιδιωτικό Χρέος στις Τράπεζες = 140 Δις
Swaps ΕΔ = 200 ΔΙς 
--------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ : 1,057 ΤΡΙΣ !!! δηλαδή 587% του ΑΕΠ !!!

Υπάρχει κάποιος αφελής που ακόμη πιστεύει ότι αυτό το Success Story μπορεί ποτέ να πληρωθεί ;;; 

Διαβάζουμε σήμερα στο capital.gr

Νέο ρεκόρ πραγματοποίησαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο τον Ιούνιο καθώς όλο και περισσότεροι φορολογούμενοι αφήνουν απλήρωτες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, τον Ιούνιο τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο ανήλθαν στα 67,25 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ας δούμε τα στοιχεία αναλυτικά.

Τον Ιούνιο:
- το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος των φορολογούμενων αυξήθηκε κατά 880 εκατομμύρια ευρώ φθάνοντας στο ύψος ρεκόρ των 67,25 δισεκατομμυρίων ευρώ.

- το νέο ληξιπρόθεσμο χρέος, δηλαδή αυτό που κατέστη ληξιπρόθεσμο εντός του 2014 
διαμορφώθηκε τον Ιούνιο στα 6,225 δισεκατομμύρια ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 1,027 δις ευρώ.

- το παλιό ληξιπρόθεσμο χρέος, δηλαδή αυτό που κατέστη ληξιπρόθεσμο έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2013 διαμορφώθηκε τον Ιούνιο στα 61,025 δις ευρώ σημειώνοντας μείωση κατά 147 εκατομμύρια ευρώ.

- οι εισπράξεις έναντι του παλιού ληξιπρόθεσμου χρέους ανήλθαν τον Ιούνιο στα 994 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι εισπράξεις έναντι του νέου ληξιπρόθεσμου χρέους ανήλθαν τον ίδιο μήνα στα 739 εκατομμύρια ευρώ. 

NEA ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ 85% ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ CITIBANK ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

Με όπλο την επιχειρηματολογία της Ομαδικής Αγωγής κατά των Τραπεζών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο μοναδικός ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, έγραψε άλλη μια τεράστια επιτυχία στο ενεργητικό του Κινήματος !!!

Η CITIBANK ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΥΡΨΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΤΑ 85%, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ *  

* Από 01/07/2014 όλα τα δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες της CITIBANK μπορούν να συμπεριληφθούν στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, αφού το χαρτοφυλάκιο της τράπεζας μεταφέρεται στην ALPHA BANK που ενισχύθηκε με δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους, δηλαδή από την τσέπη του ίδιου του φορολογούμενου δανειολήπτη (Ανακεφαλαιοποίηση + Εγγυήσεις ΕΔ) !!!

OFF SHORE, ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15.000 ΕΥΡΩ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΔΙΣ !!!

Θυγατρική OFF SHORE της ALPHA BANK στην νήσο JERSEY, με κεφάλαιο 15.000 ευρώ, εκδίδει ομόλογα αξίας 1.000.000.000 ΕΥΡΩ !!!
Έχουμε ήδη καταγγείλει από το καλοκαίρι του 2013, αντίστοιχη περίπτωση της EUROBANK, με τις θυγατρικές της off shore ANAPTYXI Plc, που εδρεύουν επίσης στο Jersey και, ενώ βρίσκονται σε εκκαθάριση, έχουν αγοράσει με μαϊμού συμβάσεις τα δάνεια και τις κάρτες των δανειοληπτών της Eurobank στην Ελλάδα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Του Βαγγέλη Τριάντη από το e-Reportaz
Μία απίστευτη υπόθεση νόμιμης φοροαποφυγής και κερδοσκοπίας σε βάρος ανυποψίαστών πελατών φέρνει στο φως της δημοσιότητας το e-reportaz.gr. Τράπεζες, offshore εταιρείες και πελάτες που έχασαν τα χρήματά τους επενδύοντας σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα δίχως να το γνωρίζουν, συνθέτουν το «παζλ» της συγκεκριμένης ιστορίας.
Η υπόθεση αφορά την Alpha Bank. Μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες η οποία ανακεφαλαιοποιήθηκε με χρήματα του ελληνικού λαού. Μεταξύ των ετών 2003-2007 η Alpha Bank εξέδωσε μία σειρά από δομημένα ομόλογα, τα οποία φέρουν τον χαρακτηρισμό «perpetual». Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά στον «διακριτικό τους τίτλο» είναι τα λατινικά κεφαλαία γράμματα «XS». Οι τίτλοι αυτοί χαρακτηρίζονται και ως «υβριδικοί» και δεν έχουν καμία σχέση με τα παραδοσιακά ομόλογα που όλοι γνωρίζουμε.
Τα προϊόντα αυτά είναι συνήθως ομόλογα αορίστου χρόνου. Για παράδειγμα ορισμένα από αυτά μπορεί να λήγουν έπειτα από 40 ή ακόμη και 50 χρόνια. Μία βασική τους διαφορά με τα συνηθισμένα ομόλογα είναι ότι δεν εγγυώνται την επιστροφή του ποσού της αρχικής καταβληθείσας αξίας. Και επιπλέον η Τράπεζα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανακαλέσει το ομόλογο ακόμη και αν βρίσκεται στο 50%, 60% ή ακόμη και 70% της αρχικής καταβληθείσας αξίας. Πιο απλά, οποιοσδήποτε επενδύσει σε ένα τέτοιο προϊόν μπορεί ανά πάσα και ώρα και στιγμή να χάσει το αρχικό του κεφάλαιο. Τα προϊόντα αυτά δεν εγγυώνται επιστροφή του κεφαλαίου στην αρχική του αξία.
Τα προϊόντα αυτά είναι ιδιαίτερα σύνθετα. Για να παρακολουθήσει κανείς την πορεία τους πρέπει να διαθέτει εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές γνώσεις. Για την έκδοση αυτών των τίτλων η Alpha Bank, χρησιμοποίησε μία θυγατρική της εταιρεία την «Alpha Jersey» με έδρα τη νήσο Jersey. Στη συνέχεια μέσω διαφόρων οδών διέθεσε τα προϊόντα αυτά στο επενδυτικό κοινό. Είτε μέσω υποκαταστημάτων, είτε μέσω του Τμήματος Private Banking σε ιδιώτες, είτε ακόμη και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ωστόσο, αρκετοί από τους πελάτες δεν γνώριζαν με τι ακριβώς είχαν να κάνουν όπως επίσης και την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης επένδυσης.
Ο δικηγόρος – οικονομολόγος Γιάννης Κυριακόπουλος που έχει ασχοληθεί με μία σειρά από τέτοιου είδους υποθέσεις αναφέρει χαρακτηριστικά στο e-reportaz.gr, «είναι πραγματικά αμφίβολο, εάν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που αγόραζαν ομόλογα της ALPHA BANK, με το δέος που προκαλεί στον μέσο αποταμιευτή το όνομα της Τράπεζας στην οποία ενδεχομένως κι έχουν εναποθέσει προς φύλαξη κατ’ αρχήν τα χρήματά τους, είχαν την δυνατότητα να κατανοήσουν ότι το ίδιο το «ομόλογο» που η Τράπεζα είχε εκδώσει η ίδια, με δική της εγγύηση, και ότι θα «λήξει» είχε στην πραγματικότητα τα εξής χαρακτηριστικά: Ήταν άληκτο, δηλαδή δεν υπήρχε ημερομηνία λήξεως, ούτε φυσικά εγγύηση, εκδότης δεν ήταν η ίδια αλλά μια θυγατρική της με έδρα σε «φορολογικό παράδεισο», η εγγύηση που αναφέρεται ισχύει μόνον αν ο εκδότης αποδεχτεί να πληρώσει, δηλαδή Alpha Jersey ειδάλλως εγγύηση δεν υφίσταται, οι τόκοι μπορούν να ανασταλούν εάν η Τράπεζα αντιμετωπίσει κεφαλαιακό πρόβλημα, οι κάτοχοι τέτοιων τίτλων σε περίπτωση εκκαθάρισης κατανέμονται στο τέλος των πιστωτών, δίχως κανένα προνόμιο».
Νόμιμη φοροαποφυγή της Τράπεζας;

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ !!!

Η αποκάλυψη Γερμανού δημοσιογράφου, το αφιέρωμα του Al Jazeera και το δημοσιεύμα της New York Times.



Mια αποκάλυψη βόμβα που θα συζητηθεί έκανε Γερμανός δημοσιογράφος σε συνομιλητές του στην Αθήνα. Σύμφωνα με αυτή τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται πλέον από την Τρόικα, μετά τον εντοπισμό από τους ελεγκτές της Blackrock του υπέρογκου δανεισμού τους-κοντά στο 1 δις-τον οποίο οι περισσότεροι μηντιάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν! Έτσι οι Έλληνες μηντιάρχες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να αναστείλουν εκδόσεις, να κλείσουν κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα την γλιτώσουν στο τέλος) ή να παραδοθούν αμαχητί στους δανειστές. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παρότι διατηρούν μια αντιμνημονιακή ρητορία σαν φερετζέ, στην πραγματικότητα ελέγχονται απόλυτα από τους δανειστές, οι οποίοι πλέον τα χρησιμοποιούν για την επικοινωνιακή τους προπαγάνδα!
Το θέμα είναι τεράστιο και καλούνται τα κόμματα να αναδείξουν την σημασία του καθώς εκτός από τον ιλιγγιώδη δανεισμό των ΜΜΕ, δεν είναι λίγοι οι μηντιάρχες που έχουν ανοιχτά πάρε-δώσε με την Δικαιοσύνη για πάσης φύσεως σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται και οι οποίες μυρίζουν μπαρούτι. Ως τώρα εξαιτίας της εγχώριας διαπλοκής οι περισσότεροι από αυτούς είχαν καταφέρει να πέσουν στα μαλακά, τώρα όμως που οι δανειστές μας αποκτούν και τον έλεγχο πολλοί κάνουν λόγο για non stop δράση και χειροπέδες σε χέρια «επωνύμων». Την ίδια θέση είχε πάρει στο παρελθόν και ο τηλεοπτικός σταθμός Al Jazeera, όπως διαβάζουμε στο tromaktiko.
ΠΗΓΗ
http://www.prismanews.gr/index.php/ellada/item/62086-ellinika-mme-troika

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ !!!

Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή την κερδοσκοπία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 

σε βάρος του ελληνικού λαού !!!





Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο για την ένταξη της Λιθουανίας στην Ευρωζώνη, ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς άσκησε σκληρή κριτική στην κερδοσκοπική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ο Νότης Μαριάς επεσήμανε ότι η ΕΚΤ πρέπει να σταματήσει την κερδοσκοπία της σε βάρος του ελληνικού λαού αφού έχει αγοράσει ομόλογα ύψους τουλάχιστον 54 δισ. με έκπτωση 40% και απαιτεί κάθε φορά να πληρώνεται τα ομόλογα αυτά στην ονομαστική τους αξία, δηλαδή στο 100%, φτωχοποιώντας έτσι ακόμη περισσότερο την εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία.
Παράλληλα, ο Νότης Μαριάς παρατήρησε ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να πάψει να στηρίζει τις πολιτικές της λιτότητας και της κοινωνικοποίησης των ζημιών των τραπεζών.
Αντίθετα, θα πρέπει να ενισχύσει τη ρευστότητα και να κόψει χρήμα προκειμένου να υπάρξει αναθέρμανση της οικονομίας και να δημιουργηθούν δουλειές για τα εκατομμύρια των ανέργων συμπολιτών μας στον Ευρωπαϊκό Νότο.
Τέλος, σε σχέση με την ένταξη της Λιθουανίας στην Ευρωζώνη, ο Νότης Μαριάς επεσήμανε ότι η απόφαση αυτή θα μπορούσε να τεθεί υπό την κρίση του λαού της Λιθουανίας προκειμένου να αποφασίσει με δημοψήφισμα κατά πόσο επιθυμεί να ενταχθεί η Λιθουανία στη ζώνη του ευρώ.
(Ακολουθεί βίντεο με την παρέμβαση του Νότη Μαριά στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:


Πηγή: http://kolindrinamaslatia.blogspot.com

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ !!! ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!

Θα τον αφήσεις να σου πάρει το σπίτι ;;;


ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ,
για να σώσεις την αξιοπρέπεια και την περιουσία σου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/2-1012-4870.html

Αφού ο ΒΟΡΙΔΗΣ είναι στη Βουλή για να προστατεύει τα συμφέροντα των τραπεζών, προστάτεψε ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ τα δικά σου συμφέροντα !!!

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! 1.012 ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ, 4.870 ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ !!!


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, 
ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!


1.972 ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ, 9.150 ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ, 200.000.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ, ΜΕ 95.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 187.340.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ !!!

1.972 ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ, 9.150 ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ, 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ + ΤτΕ,  
ΜΕ 50 ΜΟΝΟΝ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΕΝΑΓΟΝΤΑ = 98.600 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ, 
ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ !!!


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ;
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! 
ΟΙ 960 ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ  1.012 ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΪΟΥ 2014 !!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :
http://www.scribd.com/doc/193167384/%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CF%8E%CE%BD

ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ 6.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΑΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ,  ΣΕ 98.600 ΜΟΝΟΝ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ !!! 
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ;

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ !!! ΚΟΛΗΣΕ Ο ΔΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ !!!

Η SHARON STONE ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΡ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ !!!

Το ηθικό δίδαγμα του μύθου της Sharon Stone είναι ξεκάθαρο.
Αφήστε σχολεία, πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά, έρευνες, επιστήμες, κοινωνική προσφορά και αγώνες.
Με αυτά δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα στη ζωή σας αφού, στην καλλίτερη περίπτωση, θα σας εξασφαλίσουν μόνο ένα πιάτο μεταλλαγμένου φαγητού.
Για να γίνετε εθνικές ή παγκόσμιες σταρ του κινηματογράφου, της πολιτικής, κλπ, πρέπει βγάλετε στη βιτρίνα το νινί σας !!!



Η σκηνή με την Σάρον Στόουν να κάθεται με σταυρωμένα τα πόδια έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ενώ παράλληλα της έχει αποφέρει εκατομμύρια δολάρια και φυσικά την καθιέρωσε ως sex symbol.
Όμως, η Σάρον Στόουν γύρισε σχεδόν εν αγνοία της την καυτή σκηνή στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», καθώς, έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο σκηνοθέτης της.
«Ήταν προδοσία του σκηνοθέτη. 

Μου ζήτησε να βγάλω το λευκό σλιπάκι μου στη σκηνή καλτ με το σέξι σταυροπόδι, επειδή διακρινόταν στην κάμερα. Με διαβεβαίωσε όμως ότι δεν αποκαλυπτόταν τίποτα» δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός στο εβδομαδιαίο γαλλικό τηλεοπτικό περιοδικό "Telecable Sat", σύμφωνα με την esspresso.
Όταν όμως μέρες πριν από την παρουσίαση της ταινίας το 1992 στο Φεστιβάλ των Καννών η Στόουν είδε τη σκηνή και το «θέαμα» που πρόσφερε, πετάχτηκε από το κάθισμά της και χαστούκισε τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόβεν.
Σήμερα. παραδέχεται ότι δεν μετάνιωσε! 
«Θα τα ξανάκανα όλα. Το "Βασικό Ένστικτο" άλλαξε την καριέρα μου. Πριν φτάσω στις Κάννες ήμουν απλώς μια Αμερικανίδα ηθοποιός. Όταν έφυγα, ήμουν παγκόσμια σταρ».

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ e-Reportaz !!!  
Οι Τραπεζίτες ζητούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στα κόκκινα δάνεια για να μπορούν να διαγράψουν κατά το δοκούν όποια επιθυμούν !!!
Γράφει ο Βαγγέλης Τριάντης

Ιδιαίτερα «χοντρό» είναι το παιχνίδι που παίζεται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ Τραπεζιτών-ΤτΕ και τρόικας με αφορμή τα κόκκινα δάνεια και τη διαχείρισή τους. 
Πρόκειται για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ελληνικών τραπεζών, δηλαδή όσον οι αποπληρωμή τους δεν έχει καταστεί δυνατή με αποτέλεσμα να δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα στους ισολογισμούς των τραπεζών.
Αυτό που ζητούν οι τραπεζίτες είναι η δημιουργίας μίας «κακής» τράπεζας ή αλλιώς bad bank, στην οποία και θα μεταβιβαστούν όλα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. 
Η χρηματοδότησή τους αναμένεται να συμβεί με τα κεφάλαια του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), τα οποία ανέρχονται σε περίπου 11 δισ. ευρώ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν βρίσκει σύμφωνο ούτε το Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννη Στουρνάρα, αλλά ούτε και την τρόικα.
Η ΤτΕ και το ΥΠΟΙΚ θέλουν να χρησιμοποιηθούν τα κεφάλαια του ΤΧΣ για να καλύψουν το χρηματοδοτικό κενό του 2015-2016. 
Τα επερχόμενα stress test του Οκτωβρίου και το παράδειγμα της Banco Espirito Santo στην Πορτογαλία δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ενθουσιασμού για τέτοιου είδους κινήσεις.Δάνεια μεγάλων ΜΜΕ και κατασκευαστικών ομίλων
Ουσιαστικά αυτό που ζητούν οι τραπεζίτες είναι να έχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στα κόκκινα δάνεια. Ούτως ώστε να μπορούν να διαγράψουν ανά πάσα ώρα και στιγμή όποια δάνεια οι ίδιοι οι τραπεζίτες επιθυμούν.
Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του e-reportaz.gr, τα συνολικά κόκκινα δάνεια του ελληνικού τραπεζικού συστήματος μαζί με αυτά των θυγατρικών τους ανέρχεται σε περίπου 75 με 80 δισεκ. ευρώ. 
Από αυτά γύρω στα 6 δισ. εκτιμώνται τα δάνεια των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων ενώ αρκετά χαμηλότερα είναι τα δάνεια των μεγάλων ομίλων ΜΜΕ τα οποία όμως δεν είναι αμελητέα.
Οι φόβοι που εκφράζονται είναι μήπως οι τραπεζίτες επιλέξουν να διαγράψουν τα επιχειρηματικά δάνεια μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων και ομίλων ΜΜΕ. 
Δηλαδή οι ίδιοι όμιλοι που εδώ και αρκετά χρόνια έλαβαν εκατομμύρια ευρώ «θαλασσοδανείων» με μόνο αντάλλαγμα τη σιωπή τους απέναντι στους τραπεζίτες, είναι πολύ πιθανό να απαλλαγούν μια και καλή από το βραχνά των δανείων αυτών.
Την ίδια ώρα που ο μέσος πολίτης ή ο μικρός επιχειρηματίας δίνει καθημερινά μάχη προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, με ελάχιστη αν όχι ανύπαρκτη κρατική προστασία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ΔΟΛ και Πήγασος βρίσκονται σε συζητήσεις με την Alpha Bank προκειμένου να τούς διαγραφεί το 60% των οφειλόμενων δανείων, μετά και τη διαφαινόμενη συγχώνευση των δύο ομίλων.
Το τι θα συμβεί είναι κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από την πλευρά της τρόικας και όχι μόνο, καθώς σε περίπτωση που μεγαλοεπιχειρηματίες βγουν ωφελημένοι και σε αυτήν την περίπτωση, τότε θα πρόκειται για ένα ακόμη δώρο των όσων λαμβάνουν αποφάσεις.

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΗ GAY - ΜΑΘΗΜΑ 1ο : ΓΚΟΜΕΝΑ = ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ !!!

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Ψάχνει για χαζούς ο ΔΕΝΔΙΑΣ !!!
Ποιός θα σου φέρει τα λεφτουδάκια του στην Ελλάδα κύριε Δένδια, όταν το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ είναι προ των πυλών, όταν οι τραπεζικοί λογαριασμοί παρακολουθούνται από το ΥΠΟΙΚ, την Οικονομική Αστυνομία και το ΣΔΟΕ και όταν τα 10.000 ευρώ φορολογική οφειλή βαφτίζονται ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ;;;
Η μόνη εθνική προσφορά αυτή τη στιγμή είναι ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ !!!
"O οποιοσδήποτε έχει χρήματα στο εξωτερικό είναι εθνική προσφορά να τα φέρει και να επενδύσει στη χώρα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον «Αlpha».
O υπουργός εξήγησε την άποψή του λέγοντας ότι: «Από εκεί και πέρα τώρα, είναι άλλων υπουργείων αρμοδιότητα εάν θα δώσουν κίνητρα γι' αυτό το πράγμα, εάν θα δώσουν κάποιου είδους δυνατότητα να καταβάλεις ένα ποσό και να μην υπάρχουν κυρώσεις για οποιαδήποτε θέματα φοροδιαφυγής κλπ. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα, δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Όμως το να φέρνεις χρήματα στην πατρίδα, αυτήν τη στιγμή είναι εθνική προσφορά, αυτό είναι ξεκάθαρο».
Για τα «κόκκινα δάνεια» επανέλαβε ότι στόχος είναι να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αντιμετώπισής τους, «το οποίο θα πρέπει βεβαίως να συμφωνηθεί με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, αφού υποβληθεί στον πρωθυπουργό και το εγκρίνει. Και από εκεί και πέρα θα υπάρξει συνεννόηση με τον Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος, να υπάρξει διαπραγμάτευση με τους ξένους δανειστές για να καταλάβουν ότι δεν θα γίνει καμία ζημιά στην οικονομία της χώρας απ' αυτό. Και από εκεί και πέρα να το περάσουμε από τη Βουλή και να μπορέσει η ελληνική οικονομία να μπει σε ένα στάδιο εξομάλυνσης από όλη αυτή την πολύ μεγάλη ζημιά που κουβαλάει μαζί της».
ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/economy/251524,Ekklhsh_Dendia_gia_epanapatrismo_kata8es.html

Η ΕΚΤ ΞΕΨΑΧΝΙΖΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Στο μικροσκόπιο της ΕΚΤ τα θαλασσοδανεια στα ελληνικά ΜΜΕ !!! Εκφράζεται δυσαρέσκεια, σε δυσμενή θέση στα stress tests


Στο μικροσκόπιο της ΕΚΤ έχουν βρεθεί τα δάνεια που έχουν χορηγήσει στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης οι ελληνικές συστημικές τράπεζες. 

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες η ΕΚΤ μετά μάλιστα από ενημερώσεις που είχε από….έλληνες παράγοντες, διέγνωσε ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα χρηματοδοτούνται χωρίς κριτήρια ή με όρους όπου δεν συνάδουν με την πιστοληπτική ικανότητα των εταιριών αυτών.
Με βάση τις ίδιες πηγές τα δάνεια προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα τύχουν δυσμενούς μεταχείρισης στα stress tests της ΕΚΤ που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2014.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση πάντως που η ΕΚΤ….αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα των δανείων που έχουν συνάψει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης έχουν λάβει περίπου 700 εκατ ευρώ δάνεια.
Ενδεικτικά αναφέρονται ο Πήγασος συνολικός δανεισμός 184,2 εκατ εκ των οποίων 158 εκατ βραχυπρόθεσμος δανεισμός και 10,5 εκατ μακροπρόθεσμος δανεισμός (το ομολογιακό της Alpha bank που λήγει 28/8/2020 και θα αποπληρωθούν 16 εκατ στην λήξη).
Ο ΔΟΛ διαθέτει 208 εκατ ευρώ δάνεια εκ των οποίων 155 εκατ βραχυπρόθεσμα δάνεια και 51 εκατ μακροπρόθεσμος δανεισμός και προβλέψεις.
Ο όμιλος της Καθημερινής έχει αντλήσει μέσω τραπεζικού δανεισμού 140 εκατ εκ των οποίων 77 εκατ βραχυπρόθεσμος δανεισμός και 63,5 εκατ μακροπρόθεσμος και προβλέψεις.
Οι ελληνικές τράπεζες εύλογα έχουν διατηρήσει δεσμούς με τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ωστόσο τραπεζικά στελέχη αναφέρουν ότι «ο κλάδος των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα, χρηματοοικονομικά νοσεί.
Οι εταιρίες είναι υπερδανεισμένες, δεν παράγουν κέρδη, χρωστάνε πολλά λεφτά ενώ έχουν προβλήματα λόγω κρίσης και με τους προμηθευτές.
Οι συγχωνεύσεις θα ήταν λύση στην λογική μείωσης του κόστους και αύξησης των εσόδων λόγω συνεργειών.
Ο δανεισμός επίσης πρέπει να μειωθεί.
Το 50% των δανείων πρακτικά έχουν προβλήματα είτε εγγυήσεων είτε στρατηγικά θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.
Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και οι τράπεζες αν χρειαστεί θα πιέσουν ώστε να αναδιαρθρωθεί ο κλάδος των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα».

Πρώτη ενημέρωση: 08:15, Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

www.bankingnews.gr
SSL Certificates