.

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ !!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ & ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ !!!
Η Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ σάρωσε στο διεθνές τουρνουά ΠΟΛΟ HaBaWaBa την Γλυφάδα, την Βουλιαγμένη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον ΠΑΟ και τους περσινούς πρωταθλητές της HSC STARS από την Αίγυπτο !!!


Οι πρωταθλητές της ομάδας των Assassins της ΝΕΛ (Κ11) Μιχάλης Αντωνούλης, Παναγιώτης Αντωνούλης, Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Αποστόλης Μπανάσιος, Σωτήρης Παπαδημητρίου, Νικόλαος Ράπτης, Ιωάννης Σαμαράς, Ευθύμιος Τσιότρας, Δημήτριος Χατζήνας, με τον προπονητή τους Γιάννη Θεοχάρη.

Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές Κώστα Γαλανόπουλο, Γιάννη Θεοχάρη, Κώστα Γαβριά και Δήμο Γκάντζο, που έκαναν μόνοι τους το θαύμα, χωρίς την παραμικρή συνδρομή της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας !!! 

Οι μικροί ήρωες της ΝΕΛ σάρωσαν σε διεθνές τουρνουά στον Άλιμο !!!


Η ομαδα που προπονειται σε εναν μικρο χωρο 20 Χ 20, με αξιους προπονητες που κατορθωσαν να σαρωσουν τις παραδοσιακες ομαδες του ΠΟΛΟ. Γι' αυτό η πολιτεια πρεπει να ριξει το βαρος στην ΕΠΑΡΧΙΑ οπου υπαρχουν πολλα μικρα ταλεντα. Αυτά τα παιδια με την βοηθεια των προπονητων τους κατορθωσαν το ακατορθωτο. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους αθλητες ,στους προπονητες και στους γονεις !!!

ΛΑΡΙΣΑ (!!!) ΛΑΡΙΣΑ (!!!) ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ !!!


ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΤΗ & Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ: ΚΟΥΡΕΜΑ 2 ΔΑΝΕΙΩΝ 83% & 81% !!!

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Ο πρώτος χρωστούσε σε αλληλόχρεο 11.902,36 ευρώ και ο δεύτερος σε καταναλωτικό δάνειο 5.444,62 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλαν στην ΕΤΕ, έκλεισαν οριστικά τις οφειλές τους με 2.000,00 ευρώ ο πρώτος (ΚΟΥΡΕΜΑ 83%)  και με 1.030,00 ευρώ ο δεύτερος (ΚΟΥΡΕΜΑ 81%), πριν την εκδίκαση των Ομαδικών Αγωγών στις οποίες συμμετέχουν !!!

ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΓΑΠ : ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!

ΣΤΑΘΗΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ (ΛΑΕ): ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ & ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!!

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ !!!

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ
Ντροπή τους και ντροπή στους Δικηγορικούς Συλλόγους που τους επιτρέπουν να κυκλοφορούν ακόμη με ταυτότητες δικηγόρου !!!
Ανοχή τέλος !!! Έρχονται καταγγελίες στους Δικηγορικούς Συλλόγους και στην Εισαγγελία !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΝΣΚ: ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΤτΕ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
Να καταβάλει η Τράπεζα της Ελλάδος τις έκτακτες εισφορές που είχαν επιβληθεί στα κέρδη των επιχειρήσεων τα έτη 2008 και 2009 ζητά με γνωμοδότησή του το β’ τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους !!!



Τράπεζα της Ελλάδος: Ο πιστός υπηρέτης των μνημονίων αρνείται να πληρώσει φόρους

Να καταβάλει η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) τις έκτακτες εισφορές που είχαν επιβληθεί στα κέρδη των επιχειρήσεων τα έτη 2008 και 2009 υποχρεώνει με γνωμοδότησή του το β’ τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ). Η ΤτΕ, η οποία δεν εξαιρείται από την υποχρέωση καταβολής της έκτακτης εισφοράς των επιχειρήσεων που θεσπίστηκε το 2009 και 2010 (φορολογικά έτη), προσπαθεί με νομικά τερτίπια να φοροαποφύγει. Το ίδιο έκανε η ΤτΕ και ο διοικητής της Γιάννης Στουρνάρας με τον ΕΝΦΙΑ, αντλώντας επιχειρήματα που βασίζονται σε νόμους με τους οποίους κυρώθηκε το καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδας το 1927! Και να σκεφθεί κανείς ότι ο κ. Στουρνάρας ως υπουργός επί των Οικονομικών ήταν αυτός που δημιούργησε το έκτρωμα του ΕΝΦΙΑ.

Παρότι χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε είδους αναγκάστηκαν να πληρώσουν για λόγους υπέρτερου δημόσιου συμφέροντος το 2009 και το 2010 (φορολογικά έτη), αφού τα ταμεία του κράτους ήταν άδεια, η ΤτΕ αποφεύγει να το πράξει. Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, με αξία σήμερα στα 257 εκατ. ευρώ, και εκμεταλλεύεται το δημόσιο χρήμα ενώ έχει έσοδα και από εμπορικές πράξεις. Ναι μεν αποδίδει στο δημόσιο το 88% των προς διανομή καθαρών κερδών, όμως μοιράζει μέρισμα και σε ιδιώτες μετόχους (μόνο για τη χρήση του 2016 μοίρασε 1,079 δισ. στο δημόσιο και 9,5 εκατ. ευρώ σε ιδιώτες), ενώ λειτουργεί υπό ένα ιδιότυπο προστατευτικό και για πολλούς ανεξέλεγκτο καθεστώς, με αλά καρτ εξαιρέσεις από τους νόμους. Ομως δεν έχει καταβάλει έκτακτη εισφορά βάσει των νόμων 3808/2009 και 3845/2010, αν και δεν έχει εξαιρεθεί από τους συγκεκριμένους.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ COLGATE PALMOLIVE & 5 ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΛ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Πρόστιμα που συνολικά φθάνουν τα 9,8 εκατ. ευρώ επέβαλε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Colgate Palmolive κρίνοντας την ένοχη για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην ελληνική αγορά και για την ίδια υπόθεση συνολικά πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε 5 αλυσίδες σούπερ μαρκετ !!!



Βαριά καμπάνα στην Colgate Palmolive και σε 5 Σούπερ Μάρκετ από την Επ. Ανταγωνισμού

Βαριά πρόστιμα που συνολικά φθάνουν τα 9,8 εκατ. ευρώ επέβαλε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Colgate Palmolive κρίνοντας την ένοχη για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση επέβαλε «τσουχτερά» πρόστιμα και σε πέντε αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού έκρινε κατά πλειοψηφία ότι οι εταιρείες του Oμίλου COLGATE – PALMOLIVE (COLGATE-PALMOLIVE HELLAS A.B.E.E., COLGATE-PALMOLIVE ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΜΕΠΕ) και η μητρική εταιρία COLGATE-PALMOLIVE COMPANY υιοθέτησαν ρήτρα απαγόρευσης παράλληλων εισαγωγών στην ελληνική επικράτεια, τόσο για τα είδη απορρυπαντικών όσο και για καλλυντικά ευρείας διανομής.

ΑΠΟ 1,10 ΕΩΣ 1,50 ΕΥΡΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ !!!

ΜΕ 0,25 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ
Σύμφωνα με την Καθημερινή με κόστος από 1,10 έως 1,50 ευρώ θα επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι που θα επιλέξουν την πληρωμή του φόρου στο γκισέ των τραπεζών, μετά την κατάργηση της ανέξοδης πληρωμής που ίσχυε μέχρι σήμερα !!!



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ & ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Είσπραξη δαπάνης σημαίνει ότι η τράπεζα εισπράττει έξοδα που κατέβαλε σε τρίτους για λογαριασμό του πελάτη της, για τα οποία έλαβε, από τον τρίτο πάροχο της σχετικής υπηρεσίας, το προβλεπόμενο κατά ΚΒΣ παραστατικό !!! 



ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΑΔΕΣ & ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!


ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ 5,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η RBS ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

ΕΝΩ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Η Royal Bank of Scotland ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει το πρόστιμο των 5,5 δισ. δολαρίων που της επιβλήθηκαν από την αμερικανική ρυθμιστική αρχή (FHFA) λόγω πώλησης «τοξικών» τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων !!!



Ακόμα και τα 11 δισ. δολ. ενδέχεται να ξεπεράσουν τα πρόστιμα κατά της Royal Bank of Scotland που την Τετάρτη ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει 5,5 δισ. δολ. που της επιβλήθηκαν από την αμερικανική ρυθμιστική αρχή (FHFA) λόγω πώλησης «τοξικών» τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων ύψους 32 δισ. δολ., καθώς με αυτά τα δάνεια συνέβαλε στο ξέσπασμα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008.

Η RBS προειδοποίησε ήδη τους επενδυτές ότι μπορεί να περιμένει στη γωνία άλλο ένα μεγάλο πρόστιμο, αναφερόμενη σε μια έρευνα που είναι σε εξέλιξη από το αμερικανικό υπ. Δικαιοσύνης, η οποία αφορά το αν η τράπεζα παρουσίασε εσφαλμένως την ποιότητα τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων που πούλησε μια δεκαετία πριν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΑΡΑΤΣΙ 2% ΣΤΑ TABLETS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΛΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ...
Προς το παρόν εξαιρέθηκαν τα κινητά !!!


Χαράτσι 2% επί της τιμής εισαγωγής tablets ετοιμάζεται να νομοθετήσει η κυβέρνησης υπέρ των πνευματικών δημιουργών. Αρχικά στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονταν και τα smart phones τα οποία προς το παρόν εξαιρέθηκαν, αφού όπως είπε η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου "υπάρχει εκκρεμοδικεία για το θέμα αυτό" -γεγονός που της υπενθύμισε χθες ο πρώην ΥΠΠΟ Αριστείδης Μπαλτάς στην Επιτροπή.

Το χαράτσι υπέρ των φορέων πνευματικών δικαιωμάτων το οποίο αναφέρεται ως "εύλογη αμοιβή", δεν είναι κάτι καινούριο αφού είχε θεσμοθετηθεί από το 1993 και επιβαλλόταν σε χαρτί εκτύπωσης, αναλώσιμα, σκληρούς δίσκους ακόμη και σε... scanners. Καταργήθηκε το 2002 και τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αφενός το επαναφέρει, αφετέρου το επεκτείνει σε υπολογιστές, tablets και smart phones.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ 10 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 4 ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ !!!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΑΤΟΜΑ
Επί 30 χρόνια δρούσε το κύκλωμα !!!


Μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας που δρούσε επί 30 χρόνια εξάρθρωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 7 μέλη της σπείρας μεταξύ των οποίων ο «εγκέφαλος» - ο οποίος εμφανιζόταν ω ευκατάστατος εισοδηματίας των βορείων προαστίων – καθώς και τέσσερα τραπεζικά στελέχη.

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ !!!

ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ψευδή βεβαίωση ασκήθηκε και σε βάρος δύο υπαλλήλων της ΔΟΥ Κηφισιάς επειδή χορήγησαν παρανόμως στο ζεύγος Παπαντωνίου την επίμαχη φορολογική ενημερότητα αν και ήταν σε θέση να εξακριβώσουν ότι είχαν χρέη προς το Δημόσιο !!!



Ακόμη μία ακόμα εκκρεμότητα με τη Δικαιοσύνη σηματοδοτεί η άσκηση νέας ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.

Αυτή τη φορά κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, σε βαθμό κακουργήματος. Η κατηγορία αφορά την υπόθεση της πώλησης του ακινήτου της Σύρου, στην οποία η Εισαγγελία Διαφθοράς διαπίστωσε «δόλιες ενέργειες» του ζεύγους Παπαντωνίου.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Ποιος νέος θα θελήσει να μείνει για να χτίσει το μέλλον του, τις ελπίδες και τα όνειρα του στην Ελλάδα της ανεργίας, της υπο-αξιοποίησης, της διαφθοράς, των ρουσφετιών, των ελαστικών μορφών εργασίας με τους μισθούς χαρτζιλίκι των 200-300 ευρώ και των εκατοντάδων χιλιάδων απλήρωτων εργαζομένων ;;;




Στο 33% το ποσοστό των Ελλήνων που ψάχνουν δουλειά στα ξένα


Ενας στους τρεις Ελληνες συνεχίζει να αναζητά εργασία στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας την τάση του brain drain που εντάθηκε στη χώρα μας τα χρόνια της κρίσης. Η ανοδική τάση που παρουσιάζει η εργασιακή μετανάστευση φαίνεται ότι συνεχίζεται σταθερά, καθώς το σχετικό ποσοστό ανήλθε σε 11% το 2015, έφτασε το 28% το 2016 και άγγιξε φέτος το 33%.

Σύμφωνα με έρευνα της Adecco Ελλάδας με τίτλο «Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017», εκτός της ανοδικής αυτής τάσης, εντοπίζονται και διαφορές ως προς τα αίτια της αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, το 2017 και το 2016 οι «ευκαιρίες εξέλιξης» φάνηκε να αποτελούν τον κύριο λόγο ώστε οι εργαζόμενοι να αναζητήσουν εργασία εκτός Ελλάδας, ενώ οι «καλύτερες αποδοχές» λειτούργησαν ως το βασικό κίνητρο το 2015.

ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ !!!

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Σε περιπτώσεις ιατρείων, κλινικών, γηροκομείων, δικηγορικών γραφείων δεν προβλέπεται αναστολή λειτουργίας αλλά μόνο χρηματικό πρόστιμο έως 5.000 ευρώ !!!


Λουκέτο έως και για έναν μήνα θα βάζουν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στις επιχειρήσεις που δεν εκδίδουν αποδείξεις. Η ΑΑΔΕ εξέδωσε την αναλυτική εγκύκλιο με τις κυρώσεις και τον τρόπο εφαρμογής τους, όπως προβλέπονται από τις τελευταίες νομοθετικές αλλαγές που είχαν σαν στόχο να κάνουν το σύστημα πιο αποτελεσματικό και να κλείσουν παραθυράκια για την αποφυγή των κυρώσεων.

Μπαίνει λουκέτο:

α. άμεσα για σαράντα οκτώ (48) ώρες, εφόσον διαπιστώνεται η μη έκδοση ή η κατά την έννοια του Κ.Φ.Δ. ανακριβής έκδοση πλέον των δέκα (10) προβλεπόμενων αποδείξεων, από τον ίδιο έλεγχο, ή, ανεξαρτήτως του αριθμού τους, η καθαρή αξία των αγαθών ή υπηρεσιών για τα οποία δεν εκδόθηκαν αποδείξεις ή αυτά εκδόθηκαν ανακριβώς υπερβαίνει τα πεντακόσια (500) ευρώ,

ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΩΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Κούρεμα προστίμων, προσαυξήσεων και τόκων ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων !!!





Τη δυνατότητα στους οφειλέτες να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς τους δήμους με δόσεις δίνει νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ειδικότερα, το νομοσχέδιο για τον «Εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) - Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. - Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας - Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις» προβλέπει τη ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπά τους σε έως και 100 δόσεις.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ !!!

ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ
Όταν δεν μπορείς να δώσεις λύση στο πρόβλημα που ανέλαβες να διαχειριστείς, ψάχνεις για την ασφαλή έξοδο που θα σε βγάλει αλώβητο από το κάδρο και που θα χτίσει το ηρωικό σου come back, μόλις τελειώσουν την βρώμικη δουλειά τα κορόιδα στα οποία στην ξεφόρτωσες. Ειδικά όταν η κοινή γνώμη πρέπει πάση θυσία να ξεχάσει ότι ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ δεν θα έκλειναν ποτέ οι τράπεζες !!!

9,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ & ΞΕΠΛΥΜΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΟΡΩΝ !!!

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΚΙΣΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ή ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
Χωρίς έξτρα χρεώσεις μόνο οι πληρωμές φόρων ηλεκτρονικά και με πλαστικό χρήμα !!!



Με δικά τους έξοδα πρόκειται να καλύπτουν από εδώ και στο εξής τα τραπεζικά έξοδα, όσοι θα εξοφλούν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις στα γκισέ των τραπεζών.

Τα παραπάνω πρόκειται να εφαρμοστούν μετά από απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κυρίου Γιώργου Πιτσιλή, η οποία αναμένεται να εκδοθεί εντός της εβδομάδος, στην οποία ωστόσο διευκρινίζεται πως δωρεάν θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές οι πληρωμές φόρων, μόνο εφόσον πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου (web banking) ή ΑΤΜ και τραπεζικών καρτών. Ειδική εξαίρεση θα ισχύσει πάντως για ηλικιωμένους και κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, αλλά μόνο για πληρωμές φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ -όχι δηλαδή για πληρωμές τελών κυκλοφορίας, ΦΠΑ κλπ.

ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ;;;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 240 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ !!!

Ε





Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

22 FUNDS ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Είκοσι δύο ξένα εξειδικευμένα funds κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά του πακέτου του 1,5 δισ. ευρώ, που αντιστοιχεί σε 220.000 κόκκινες χορηγήσεις των προϊόντων της καταναλωτικής πίστης της Eurobank και σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η τράπεζα προχωρά με γοργούς ρυθμούς τη διαδικασία επιλογής, με στόχο την κατάρτιση της short list με τους επικρατέστερους «μνηστήρες», ο αριθμός των οποίων θα είναι μονοψήφιος.

Το πακέτο του 1,5 δισ. ευρώ -το τελικό χρέος ξεπερνά τα 2,5 δισ. ευρώ, αν συμπεριληφθούν οι τόκοι, προμήθειες κ.ά.- περιλαμβάνει μικρά κατ’ ανώτερο έως 10.000 ευρώ καταναλωτικά δάνεια, χρέη από πιστωτικές κάρτες και οφειλές από υπεραναλήψεις, τα οποία δεν έχουν καμία εξασφάλιση και βρίσκονται σε καθυστέρηση αρκετά χρόνια.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Απόφαση για τον καθορισμό της μεθοδολογίας και των κριτηρίων για τον προσδιορισμό του αριθμού και του ύψους των δόσεων, καθώς και των κριτηρίων για τη διαμόρφωση της ψήφου του Κ.Ε.Α.Ο. κατά τη διαδικασία της εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών του ν. 4469/2017 εξέδωσε ο Υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιος Πετρόπουλος !!!


Η υπουργική απόφαση αυτή προβλέπει τα ακόλουθα :

Προϋποθέσεις συναίνεσης του ΕΦΚΑ σε συμφωνία αναδιάρθρωσης

Ο ΕΦΚΑ μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.) υπερψηφίζει ορισμένη πρόταση οφειλέτη ή αντιπρόταση πιστωτή για αναδιάρθρωση οφειλών κατά τις διατάξεις του Ν. 4469/2017, υπό τις εξής προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται σωρευτικά:

Το συνολικό ποσό που θα αποπληρωθεί στον ΕΦΚΑ στο πλαίσιο της διαδικασίας εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών δεν μπορεί να είναι μικρότερο από αυτό που προκύπτει από την εφαρμογή των υποχρεωτικών κανόνων της παραγράφου 2 του άρθρου 9 του Ν. 4469/2017 με όρους καθαρής παρούσας αξίας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...

ΠΟΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ !!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΙΑ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών !!!




Και οι ιατρικές δαπάνες θα συνυπολογίζονται από εφέτος στο "χτίσιμο" του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος. Αυτό προβλέπει απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και η οποία σύντομα πρόκειται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ειδικότερα, εκτός από τις δαπάνες που αφορούν τις επισκέψεις σε γιατρούς και τα νοσήλια, θα μετρούν για το αφορολόγητο και οι δαπάνες για φαρμακευτικά προϊόντα.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (ΜΕΔ) -  Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκου Συμβουλίου : Ο
ι τράπεζες φέρουν την πρωταρχική ευθύνη για την αναδιάρθρωση των επιχειρηματικών μοντέλων τους και την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τα ΜΕΔ τους σε εύθετο χρόνο !!!



«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο:

1. ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ότι η οικονομική κρίση και η επακόλουθη ύφεση, καθώς και διαρθρωτικοί παράγοντες, που ενίοτε συνοδεύονται από ανεπαρκείς πρακτικές χορήγησης δανείων, είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθούν οι τράπεζες σε ορισμένα κράτη μέλη με υψηλά ποσοστά μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ)·

2. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι, αν και στα περισσότερα κράτη μέλη τα υψηλά ποσοστά ΜΕΔ δεν προέκυψαν κατά τα τελευταία έτη, οι αρνητικές επιπτώσεις των σημερινών υψηλών ποσοστών ΜΕΔ σε σημαντικό αριθμό κρατών μελών ενδέχεται να δημιουργήσουν κινδύνους διασυνοριακών δευτερογενών συνεπειών σε σχέση με τη συνολική οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της ΕΕ και να μεταβάλουν τις εντυπώσεις της αγοράς για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα στο σύνολό του, ιδίως στο πλαίσιο της Τραπεζικής Ένωσης·

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 1.300.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΟΥΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ο Γιάννος Παπαντωνίου υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του λογαριασμού αλλά όπως αποδείχθηκε το ποσό εξήχθη στην Ελβετία από κουμπάρο και στενό συνεργάτη του !!!


Απόντων του πρώην υπουργού Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του ξεκίνησε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου η δίκη για την ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης που είχε υποβάλει το ζευγάρι για το έτος 2010.

Η υπόθεση αφορά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος τους η Εισαγγελία Διαφθοράς ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε, όταν εντοπίστηκε από τα στοιχεία της «λίστας Λαγκάρντ» ποσό 1,3 εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμό της συζύγου του πρώην υπουργού Σταυρούλας Κουράκου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ζευγαριού είναι σε βαθμό πλημμελήματος για τα οικονομικά έτη 2008, 2009 και 2010.

ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΠΙΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΠΛΕΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΟΦΕΙΛΩΝ
Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 12/07/2017) !!!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποία διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.



Στους 152 πλειστηριασμούς, οι 117 επισπεύδονται από τράπεζες !!!

Με 152 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 57 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 23 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 28 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 18 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.
Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 83 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας, Κοζάνης, Άρτας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Κέρκυρας, Δωδεκανήσων, Λασιθίου, Ηρακλείου, Χανίων).


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΕΦΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΟΥΣ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

150 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
Εν ολίγοις ο ΕΦΚΑ θα τους δώσει πρόσθετο μπόνους για να κάνουν απλώς πιο γρήγορα τη δουλειά τους !!!



Κίνητρο 150 ευρώ το μήνα δίνει ο ΕΦΚΑ στους υπαλλήλους του προκειμένου να «τρέξουν» πιο γρήγορα τις αποφάσεις για περίπου 138.899 συντάξεις που είναι σε εκκρεμότητα πάνω από διόμισι χρόνια.

Σχετική εισήγηση ενέκρινε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου σε έκτακτη συνεδρίαση και υπό το κράτος πανικού γιατί ο στόχος είναι να βγαίνουν 20.000 αποφάσεις κάθε μήνα!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ
ΤτΕ: Τα νέα λογιστικά πρότυπα «απειλούν» με αυξημένες προβλέψεις τις τράπεζες !!!




Σημαντική εξέλιξη χαρακτηρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος την υιοθέτηση από την 1η Ιανουαρίου του 2018 του Διεθνούς Προτύπου Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ) 9 σχετικά με το σχηματισμό προβλέψεων απομείωσης και την αναγνώριση εσόδων από τόκους για τα χρηματοοικονομικά μέσα, ανάλογα με την πιστωτική τους ποιότητα.

Σύμφωνα με την ΤτΕ, η κυριότερη καινοτομία του νέου ΔΠΧΑ 9 έγκειται στην υιοθέτηση ενός μοντέλου «αναμενόμενων πιστωτικών ζημιών» (expected credit loss), έναντι του υφιστάμενου πλαισίου, το οποίο είχε ως προϋπόθεση να υπάρξει αντικειμενική απόδειξη απομείωσης της αξίας του περιουσιακού στοιχείου (incurred loss).



ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ !!! ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ !!!

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Ευρώ-καταδίκη της Ελλάδας για τη «γενιά των 510 ευρώ» !!!




Καταδικαστική απόφαση για την περικοπή του κατώτατου μισθού των εργαζόμενων κάτω των 25 ετών κατά τα δύο πρώτα μνημόνια, μεταξύ του 2010 και 2014, εξέδωσε το Συμβούλιο της Ευρώπης την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων. Σύμφωνα με την απόφαση, το μέτρο αυτό χαρακτηρίστηκε «υπερβολικό» και «αντίθετο με τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη του Συμβουλίου της Ευρώπης (ESC)», καθώς και ότι συνιστά «διάκριση λόγω ηλικίας».

Η απόφαση εκδόθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κοινωνικών Δικαιωμάτων (ECSR), το κύριο όργανο παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, μετά από καταγγελία από την ελληνική συνδικαλιστική οργάνωση ΓΣΕΕ με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (ETUC).


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 92,7% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Χρωστούσε σε καταναλωτικό δάνειο 5.151,32 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην τράπεζα, έκλεισε οριστικά την οφειλή του με 375,94 ευρώ, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει !!!



ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!


Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΚΑΙ Ο Κ@ΛΟΜΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ !!!

ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Άραγε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους διεμφυλικούς θα έχει μαζί του και τον υπόδικο για παιδεραστία αφανή συνεργάτη και κολλητό του ή θα τον αφήσει να βλέπει από την “κλειδαρότρυπα”, ρωτά ο Νίκος Νικολόπουλος !!!




Ο Νίκος Νικολόπουλος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους τρανσέξουαλ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος,
απέστειλε επιστολή στους πνευματικούς ταγούς της χώρας με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον σύνδεσμο διεμφυλικών (τρανσέξουαλ), και την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλαγής φύλλου.


Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΤΟΛΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Αν τολμούν, Εισαγγελείς & Δικαστές, ας ζητήσουν από την Κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα μια Εξεταστική Επιτροπή για την Δικαιοσύνη - από το 1974 μέχρι και σήμερα - για να μάθουν όλοι οι Έλληνες ποιοι κατηγορούν ποιους και κατά πόσον κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαθέτουν το ηθικό και το θεσμικό ανάστημα να ομιλούν περί παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και περί υπονόμευσης της Δημοκρατίας !!!



Πόσοι άραγε από τους καταγγέλλοντες θα έβγαιναν αλώβητοι από μια σύγχρονη Δίκη των Δικαστών (και των Εισαγγελέων) ;;;

Ενοχλεί κάποιους σήμερα η Βασιλική Θάνου στο γραφείο του Τσίπρα, αλλά δεν ενόχλησαν ποτέ τόσα χρόνια οι δεκάδες ανώτεροι και ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, που στελέχωναν κομματικούς και κρατικούς μηχανισμούς και που, ενίοτε, φορούσαν - και φορούν ακόμη και σήμερα - υπουργικά κοστούμια.

Δεν ενοχλήθηκε ποτέ η θεσμική ευαισθησία των λειτουργών της Δικαιοσύνης, όταν συνάδελφοί τους διορίζονταν επικεφαλής στις δήθεν ανεξάρτητες αρχές και έκαναν επί 10ετίες τα στραβά μάτια, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους να πλουτίζουν αθέμιτα, εξοντώνοντας τους ανταγωνιστές τους, εξολοθρεύοντας ελληνικές επιχειρήσεις και καταληστεύοντας ανενόχλητοι φορολογούμενους και καταναλωτές.


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΡΤΕΛ ΣΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ !!!


ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ
Ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται απόφαση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και για την Colgate-Palmolive, η οποία κατηγορείται ότι επέβαλε ρήτρα απαγόρευσης παράλληλων εισαγωγών στις συμβάσεις της με αλυσίδες σούπερ μάρκετ !!!
Όμως, όλο για πρόστιμα ακούμε και πρόστιμα δεν βλέπουμε...





Αποφάσεις για τρεις σημαντικές υποθέσεις –σημαντικές τόσο λόγω των επιχειρήσεων που εμπλέκονται σε αυτές όσο και λόγω του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιούνται– αναμένονται στις επόμενες ημέρες, έως τα τέλη του μήνα, από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Κατασκευαστικές, φίλτρα τεχνητού νεφρού αλλά και το ζήτημα της Colgate-Palmolive, που έχει εξετασθεί από το 2014, είναι οι υποθέσεις που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο τις επόμενες ημέρες. Σε ό,τι αφορά την πολύκροτη υπόθεση του «καρτέλ των εργολάβων», πληροφορίες και εκτιμήσεις από την αγορά αναφέρουν ότι τα πρόστιμα συνολικά τόσο στις ελληνικές εταιρείες, η πλειονότητα των οποίων υπήχθη στη λεγόμενη «διαδικασία διευθέτησης οφειλών», όσο και στις ξένες εταιρείες αναμένεται να είναι της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ.


Πρόκειται για υπόθεση που εξ αρχής προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον, καθώς εμπλέκονται οι πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες, ελληνικές και ξένες, με την κατηγορία περί αντιανταγωνιστικής συμπεριφοράς να αφορά πρακτικές σε μεγάλα δημόσια έργα. Στην υπόθεση θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν, τελικά, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει κάνει δεκτές αιτήσεις αδυναμίας πληρωμής, επιβάλλοντας μειωμένα πρόστιμα ή επιτρέποντας την καταβολή τους σε δόσεις.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΕΦΚΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών ο ΕΦΚΑ διόρισε ειδικό σύμβουλο μεγαλοοφειλέτη δικηγόρο, χρωστάει πάνω από 100.000 ευρώ, για να διαχειριστεί μεγάλες υποθέσεις εισφοροδιαφυγής !!!


H διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) διακηρύσσει ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά των επίορκων υπαλλήλων του, που σε πολλές περιπτώσεις είναι υπεύθυνη για υποθέσεις εισφοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, για τη διερεύνηση αυτών των υποθέσεων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι πειθαρχικοί έλεγχοι για τους υπαλλήλους και να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά μεγάλων ιδιωτικών κλινικών, ώστε το Δημόσιο να εισπράξει τα ποσά που του οφείλουν, φαίνεται ότι η διοίκηση του ΕΦΚΑ έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

Ετσι, με απόφαση του υποδιοικητή του ΕΦΚΑ, Λάμπρου Σέμπου, στις 17/1/2017 προσλήφθηκε στο γραφείο του ως «ειδικός σύμβουλος-συνεργάτης» δικηγόρος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», οφείλει στο τέως Ταμείο Νομικών ποσό που υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ !!! ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ !!!

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
48ωρο λουκέτο στο κυλικείο του Νοσοκομείου της Ρόδου για μη εκδοση αποδείξεων !!!




Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι των κλιμακίων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στα νησιά και την ενδοχώρα για φορολογικές παραβάσεις. Οι ελεγκτές μάλιστα έβγαλαν… λαβράκι καθώς διαπίστωσαν πως το κυλικείο που λειτουργεί εντός του Νοσοκομείο της Ρόδου δεν εξέδιδε αποδείξεις, με αποτέλεσμα να διατάξουν τη 48ωρη αναστολή της λειτουργίας του.

ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!




ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΙ
Μόλις 300.000 από τους πάνω από 1.100.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που είχαν σταλεί τα πρόστιμα, έχουν ασφαλίσει τα οχήματα τους !!!


Μόλις τέσσερις ημέρες έμειναν ώστε οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων να έχουν τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες έχουν για να γλιτώσουν από το πρόστιμο των 100 έως 250 ευρώ που θα επιβληθεί μετά το πέρας της 14ης Ιουλίου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr η μείωση των προστίμων βρίσκεται κυριολεκτικά στον «αέρα» και αν δεν έχει κατατεθεί και ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή η σχετική τροπολογία από τη Βουλή τότε οι παραβάτες κινδυνεύουν να πληρώσουν 250 ευρώ έκαστος και όχι αναλογικά πρόστιμα από 100 έως και 250 ευρώ ανάλογα με το όχημα που έχουν στην κατοχή τους!

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΛΟΓΩ BREXIT !!!

ΗΔΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BLOOMBERG, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ Η STANDARD CHARTERED, Η NOMURA HOLDINGS, Η SUMITOMO MITSUI ΚΑΙ Η DAIWA SECURITIES GROUP
Κερδισμένοι και από το Brexit οι Γερμανοί που παίζουν μπάλα μόνοι τους στην ΕΕ !!!
Η Γερμανία μαζεύει όλες τις μεγάλες τράπεζες στη Φρανκφούρτη, που έχει και την έδρα της η ΕΚΤ, και ετοιμάζει να τοποθετήσει πρόεδρο της τον Γενς Βάιντμαν, τον επικεφαλής της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας, για να ολοκληρώσει απόλυτα τον οικονομικό-τραπεζικό έλεγχο της ΕΕ !!!


Η Φρανκφούρτη φαίνεται ότι είναι αυτό το διάστημα ο μεγαλύτερος μαγνήτης για εταιρείες που εξετάζουν λόγω Brexit να μεταφέρουν σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις μέρος των δραστηριοτήτων τους από το Λονδίνο.

Ηδη έχουν επιλέξει τη Φρανκφούρτη για να μεταφέρουν δραστηριότητές τους μεγάλες τράπεζες με γραφεία στο Λονδίνο, όπως η Standard Chartered, η Nomura Holdings, η Sumitomo Mitsui και η Daiwa Securities, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΥΡΑ 20 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ...ΕΛΥΝΕ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ !!!

ΕΝΩ Η ΑΑΔΕ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση φωτογραφίας ενός εφοριακού στο Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου Κρήτης ο οποίος έλυνε... σταυρόλεξο ενώ -σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη- περίμενε εξυπηρέτηση ουρά 20 ατόμων !!!



Εκείνη την ώρα, περίπου στις 10 το πρωί πριν από λίγες ημέρες, βρίσκονταν στα γραφεία τρεις υπάλληλοι. Οι δύο εξυπηρετούσαν τους πολίτες, αλλά ο ένας έλυνε σταυρόλεξο, σύμφωνα με την καταγγελία στην ιστοσελίδα neakriti.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής ζήτησε να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος κι αν ισχύει, τότε να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ στέλνει το μήνυμα στους υπαλλήλους της Αρχής πως «πρώτα εκτελείτε και μετά βγαίνετε παραπονούμενοι». Με μια μακροσκελή εγκύκλιο λίγο ως πολύ τονίζει ότι οι συνεπείς θα επιβραβεύονται ενώ ο πέλεκυς θα πέφτει βαρύς στους αμελείς και διεφθαρμένους.

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Ποια επιχείρηση θα βάλλει pos αν έχει κατασχεμένο λογαριασμό ή κινδυνεύει με κατάσχεση ;;;




Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί στην αγορά για τις διαστάσεις που παίρνουν οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών.

Φορείς και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις του μέτρου στη λειτουργία της οικονομίας και εκφράζουν φόβους για την βιωσιμότητα χιλιάδων επιχειρήσεων που έχουν συσσωρεύσει υπέρογκα χρέη.

«Η κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού στην παρούσα φάση ισοδυναμεί με κλείσιμο για πολλές επιχειρήσεις», τονίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και καλεί την κυβέρνηση να επανεξετάσει τη στάση της στο ζήτημα.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΩΗ & ΣΩΡΡΑ !!!

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΖΩΗ & ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ;;;
Σχολιάζει σήμερα ο "ΦΩΝΑΚΛΑΣ" ότι .... ο γνωστός....... "ψυχάκιας" ΣΑΜΑΡΑΣ δεν αντέχει τον συντοπίτη του ΠτΔ και θεωρεί υποτιμητικό να είναι στην εορτή της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ το 2ο βιολί και να στέκεται 3 μέτρα πίσω από τον Πρόεδρο...... Μιλάμε για ψυχιατρική περίπτωση ... καταλήγει ο "ΦΩΝΑΚΛΑΣ" !!!



Δεν είναι τυχαίες & συμπτωματικές οι πολύπλευρες επιθέσεις που δέχεται προσφάτως ο ΠτΔ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ :

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ :
http://www.huffingtonpost.gr/2017/06/22/politiki-zoi-tsipras-documenta_n_17253148.html

Το σχέδιο εκτελείται κανονικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στήριξη κατά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ από το όλον ΠΑΣΟΚ αλλά και από τις συγγενείς παραφυάδες του Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων. Ήταν δε τέτοια η έκταση της «στήριξης» άσχετων με τη ΝΔ μελών και ύποπτων συμμετοχών που ακόμη μέχρι σήμερα 35.000 χιλιάδες ψήφοι είναι αγνώστου ταυτότητας. Αν σκεφτούμε πως στις 16.000 ψήφος κρίθηκε η εκλογή του νέου Προέδρου ΝΔ, τότε μιλάμε για καθαρή νοθεία. Είναι ξεκάθαρο πως το σύστημα των εγχώριων νταβατζήδων και των ξένων οικονομικών κατακτητών δεν ήθελε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην εξουσία. Η φωνή του και η πολιτική του στάση θα ήταν ασήκωτα πατριωτική για το ξεπούλημα που γίνεται και επικίνδυνα μη αναστρέψιμη (λόγω της μεγάλης συσπείρωσης στο πρόσωπό του) από τη στιγμή που ο Καραμανλικός πρώην Πρόεδρος της ΝΔ είχε αποδείξει από θέσεις ευθύνης πως δεν μασούσε ούτε σε απειλές Γερμανών (βλ. υποβρύχια) ούτε σε εκείνες των Αμερικανών (βλ. Βέτο στα Σκόπια).


Πάμε στην πρώτη παρατήρηση. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
Απόφαση- κόλαφος για τις τράπεζες !!!



Ανοίγει ο δρόμος στους μικροομολογιούχους να διεκδικήσουν αποζημίωση για το ετσιθελικό «κούρεμα» των «άληκτων» τίτλων τους

Από τον Παναγιώτη Στάθη

Απόφαση-βόμβα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ανοίγει τον δρόμο σε χιλιάδες μικροεπενδυτές να διεκδικήσουν αποζημίωση για το ετσιθελικό «κούρεμα» των ομολόγων αόριστης διάρκειας, στα οποία είχαν επενδύσει και ουσιαστικά «κουρεύτηκαν» στο 40%-50% της αξίας τους μετά το 2012, λόγω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Η απόφαση αναγνωρίζει πως για την αγορά του συγκεκριμένου επενδυτικού προϊόντος ουσιαστικά παραπλανήθηκε η επενδύτρια, αφού δεν της κοινοποιήθηκε ποτέ το ενημερωτικό φυλλάδιο που περιέγραφε λεπτομερώς τους κινδύνους της επένδυσης. 



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 1% ΕΩΣ 2% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html






Μεγάλη προσέλευση, χαμηλές τιμές για την αγορά «κόκκινων» δανείων

Μαζική προσέλευση επενδυτικών κεφαλαίων σηματοδοτεί το άνοιγμα της αγοράς πώλησης των «κόκκινων» δανείων που εγκαινιάστηκε επίσημα με την ολοκλήρωση την εβδομάδα που μας πέρασε της συμφωνίας πώλησης χαρτοφυλακίου ύψους 1,3 δισ. ευρώ από την τράπεζα Αττικής, αλλά και την υποβολή την επόμενη εβδομάδα δεσμευτικών προσφορών για την εξαγορά του χαρτοφυλακίου «κόκκινων» δανείων της Eurobank, ύψους 2,89 δισ. ευρώ (ονομαστικής 1,5 δισ. ευρώ).

Ονόματα μεγάλων επενδυτικών funds όπως οι Arrow, B2Holding, CABOT, EOS, Hoist, Lindorf, Link Financial, PRA έχουν κάνει ήδη τις πρώτες διερευνητικές επαφές και φιγουράρουν στον κατάλογο αυτών που θα δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον για αγορές χαρτοφυλακίων από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, που ζεσταίνουν τις μηχανές τους για ένα καυτό 2018 με μαζικές πωλήσεις.



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ Η EUROBANK ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΗΔΗ 29 ΑΚΙΝΗΤΑ
Οι τράπεζες ξεφορτώνονται ακίνητα από τα χαρτοφυλάκια τους, για να τα γεμίσουν με νέα στους μαζικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς από Σεπτέμβριο !!!




Πάνω από 250 ακίνητα ιδιοκτησίας της και σε τιμές που υπερβαίνουν σημαντικά την τιμή εκκίνησης, έχει πωλήσει η Eurobank στο πλαίσιο της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της.

Η Τράπεζα που διενήργησε πρώτη στις αρχές Ιουνίου ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων, αποτελεί ισχυρό σημείο αναφοράς για την τάση που θα επικρατήσει ευρέως το προσεχές διάστημα στη διαχείριση ακινήτων των τραπεζών. Παράλληλα, οι πωλήσεις ακινήτων της Eurobank αποτελούν και "δείκτη" της εφεξής προοπτικής της αγοράς ακίνητης περιουσίας, η οποία από το 2016 έχει αρχίσει να σημειώνει κινητικότητα και σταδιακή ανάκαμψη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ...ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 200 !!!

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ SUCCESS STORY !!!
Μισθοί χαρτζηλίκι στην Ελλάδα των μνημονίων...αν και εφόσον πληρώνονται φυσικά, αφού οι απλήρωτοι εργαζόμενοι αγγίζουν το εκατομμύριο !!!


Νέα γενιά νεόπτωχων εργαζομένων των 200-300 ευρώ

Η νέα γενιά των νεόπτωχων εργαζόμενων με αποδοχές 200-300 ευρώ είναι το νέο φαινόμενο που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, σημειώνει ο καθηγητής Οικονομικών και Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου, Σάββας Ρομπόλης.

Ο Σάββας Ρομπόλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, τονίζει ότι η νέα γενιά των νεόπτωχων εργαζόμενων είναι το φαινόμενο που επικρατεί στην αγορά εργασίας και εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα με ταχύτητα, καθώς οι προσλήψεις με ευέλικτες μορφές απασχόλησης έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
SSL Certificates