.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΘ,ΠΑΜΑΚ ΚΑΙ Α-ΤΕΙ
Βροχή πέφτουν οι ποινικές διώξεις κατά πρυτάνεων και των προεδρείων του ΕΛΚΕ κάθε ιδρύματος !!! 



Ο εισαγγελέας αντιμετώπισης εγκλημάτων Διαφθοράς Θεσσαλονίκης παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των αρμοδίων του Πανεπιστημίου Μακεδονία (ΠΑΜΑΚ), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απιστίας σε βάρος του δημοσίου και της άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή.

Η ποινική δίωξη στρέφεται εναντίον συνολικά εννέα προσώπων, που θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας Διαφθοράς, η οποία θα χειριστεί την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ 50 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΔΙΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Ήδη πάνω από 9 δις ευρώ κόκκινα δάνεια έχουν πουλήσει από το 2014 και μετά οι ιταλικές τράπεζες !!!




Οι τράπεζες της Ιταλίας προσπαθούν να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την πώληση μη εξυπηρετούμενων δανείων σε μια προσπάθεια να καθαρίσουν τους ισολογισμούς τους από τα τεράστια χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Το πρόβλημα των ιταλικών τραπεζών είναι ότι εξακολουθούν να έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους τα πιο τοξικά δάνεια ονομαστικής αξίας περίπου 200 δισ. ευρώ, τα οποία οι δανειολήπτες θεωρούν ότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρώσουν. Πρόκειται για αύξηση του ποσού αυτού κατά σχεδόν 10% σε σύγκριση με το 2014, καθώς όλο και περισσότεροι κάτοχοι ακινήτων δηλώνουν αδυναμία αποπληρωμής. Τα συνολικά κόκκινα δάνεια στους ισολογισμούς των ιταλικών τραπεζών έχουν ονομαστική αξία πάνω από 320 δισ. ευρώ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΡΠΑΓΗ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ...ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ & ΕΝΟΙΚΙΑ !!!

ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ...ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΕΤΑ
Πρόστιμα έως 60% αλλά και ποινικές διώξεις και κατασχέσεις σε όσους δεν τρέξουν οικειοθελώς να τα δηλώσουν ετοιμάζει η ΑΑΔΕ !!!



Ειδοποιητήρια για να σπεύσουν άμεσα να ενταχθούν στη ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα άρχισαν να λαμβάνουν ήδη οι πρώτοι 877 από τους πάνω από 20.000 ιδιοκτήτες που εντοπίστηκαν μετά από διασταύρωση της Εφορίας να έχουν αποκρύψει από τη δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) τις βίλες και τα δεκάδες ακίνητα που κατέχουν, με αποτέλεσμα να μην πληρώνουν εδώ και χρόνια ούτε ένα ευρώ για τα χαράτσια, τα οποία φορτώθηκαν άλλοι ιδιοκτήτες και για ευτελούς αξίας ή κενά ακίνητα.

Η διασταύρωση που έκανε η Διεύθυνση Φορολογικής Συμμόρφωσης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), έφερε στο φως περιπτώσεις ιδιοκτητών που διέθεταν 10 πολυτελή ακίνητα σε περιοχές-φιλέτα, όπως η Βάρκιζα, η Γλυφάδα, το Ψυχικό ή το Πανόραμα Θεσσαλονίκης, και οι οποίοι δεν τα είχαν δηλώσει στο Ε9, με αποτέλεσμα να μην έχουν πληρώσει ποτέ ΕΝΦΙΑ, ΕΕΤΗΔΕ, ΕΤΑΚ, ΦΜΑΠ ή ΦΑΠ για τη συνολική περιουσία τους.

ΒΟΜΒΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΑΡΕΒΑΣ ;;;



Στα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, εστιάζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σημειώνοντας πως κατά την πενταετία 2006-2011, «φαίνεται να αποκτά τεράστια περιουσία, αμέσως μόλις σταματά να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες». Το ρεπορτάζ επισημαίνει πως η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας «από το 2006, δεν καταθέτει δήλωση Πόθεν Έσχες, όπως είναι υποχρεωμένη με βάση το νόμο», ενώ επισημαίνει πως χρησιμοποιούσε ως «πρόσχημα την επί πέντε χρόνια διάσταση με τον αρχηγό της ΝΔ», «αν και ο νόμος δεν έχει τέτοια πρόβλεψη», όπως επισημαίνεται. Την ίδια περίοδο, η κ. Γκραμπόφσκι αναπτύσσει επιχειρηματική δράση με τον μετέπειτα στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος, τον Φεβρουάριο του 2016 κατέβαλε 3,3 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποφύγει τη δίωξη για φοροδιαφυγή, λόγω της εμπλοκής του με υπόθεση που αφορά τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ εμπλέκεται και στην υπόθεση των PanamaPapers.

ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΦΟΜΕΠ
Κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Σταύρου Ψυχάρη μέχρι του ποσού των 49.354.636,24 ευρώ !!!



To Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ, κατόπιν σχετικής εντολής που εκδόθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017, προχωρά στην κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Σταύρου Ψυχάρη, καθώς και στοιχείων, που βρίσκονται εις χείρας τρίτων μέχρι του ποσού των 49.354.636,24 ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΛΠ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !!!


ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 3 ΔΙΣ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!

ΕΙΔΕΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ;;;
Τι δείχνουν τα στοιχεία : Στα επίπεδα του 2014 επέστρεψαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του δημοσίου στους ιδιώτες !!!




Το 2016 έφτασαν τα 4,5 δισ. όταν τον Δεκέμβριο του 2014 ήταν 3,8 δισ. ευρώΔύο χρόνια θυσιών, με νέο Μνημόνιο, νέους φόρους και νέα δάνεια, οδηγούν την χώρα πίσω στο 2014, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 2016.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Κράτους σε ιδιώτες μειώθηκαν τον Δεκέμβριο σε 4,5 δισ. ευρώ, από 7,4 δισ. που ήταν συνολικά τον Μάιο. Από τα 4,5 δισ. χρέη, τα 3,310 δισ. ήταν οφειλές σε ιδιώτες (προμηθευτές, δικαιούχους εφάπαξ κλπ) ενώ 1,226 δισ. ήταν λεφτά από υπερβάλλοντες φόρους που έπρεπε να έχει επιστρέψει ήδη το κράτος σε φορολογουμένους. Η εικόνα θυμίζει λίγο τον Δεκέμβριο του 2014 (πριν αρχίσει η διετία της μεγάλης ασφυξίας) που το κράτος χρωστούσε 3,076 δισ. σε ιδιώτες και 755 εκατ. για επιστροφές φόρων (δηλαδή μόλις 3,8 δισ. ευρώ συνολικά έναντι 4,5 δισ. το 2016).



ΒΟΜΒΑ !!! 800% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ THΣ PORSCHE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΙ ΔΙΜΕΤΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ & ΤΑ 7ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ;;;
Porsche: Αύξηση 800% στις πωλήσεις στην Ελλάδα !!! Με άνοδο των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων έκλεισε ο Γενάρης, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016 !!!




ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας (αναμένονται τα τελικά νούμερα από την ΕΛΣΤΑΤ) πουλήθηκαν σχεδόν 6.650 αυτοκίνητα, με τα περίπου 3.000 από αυτά να αφορούν εταιρικές πωλήσεις, αποτέλεσμα της αλλαγής του νόμου για τα leasing.

Συγκριτικά με το 2016, η Porsche κατέγραψε αύξηση 800%! Βέβαια στην Ελλάδα της κρίσης το ποσοστό αυτό μπορεί να φαίνεται βαρύγδουπο, αλλά σε απόλυτα νούμερα είναι πωλήσεις… Αλβανίας, αφού από το 1 αυτοκίνητο που πουλήθηκε τον Ιανουάριο του 2016, πήγαμε στα 9 του 2017.

Εντυπωσιακή αύξηση θα καταγράψουν και οι Mercedes 240%, Subaru 150%, Audi 100%, Land Rover 100%, VW 71%, Hyundai 60%, Skoda 57%!

BLOOMBERG: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ & ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ
Bloomberg: Το ΔΝΤ να διαγράψει τα χρέη της Ελλάδας και να αποχωρήσει από τη χώρα !!!




Η εμπλοκή του ταμείου στο ελληνικό ζήτημα ήταν καταστροφή γράφει ο αρθρογράφος Ασόκα ΜόντιΩς καταστροφή χαρακτηρίζει ο αρθογράφος του Bloomberg Ασόκα Μόντι την εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα προτείνοντας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα «να συμφωνήσουν να διαγράψουν τα χρέη της Ελλάδας στο ταμείο και να αποχωρήσουν».

Το ΔΝΤ εξαρχής δεν έπρεπε καν να ασχοληθεί με την Ελλάδα, τονίζει ο Μόντι και συνεχίζει: Τον Μάρτη του 2010, με την ανησυχία πως η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της οι αγορές είχαν ταραχθεί, ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες ήθελαν το ΔΝΤ να μείνει μακριά. Οι Ευρωπαίοι πίστευαν πως η οικονομική βοήθεια του Ταμείου σε ένα από τα δικά τους μέλη, θα σηματοδοτούσε αδυναμία για τη νομισματική ένωση. Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ - με μια φράση που έμεινε στην ιστορία – το έθεσε ως εξής: «Αν η Καλιφόρνια είχε πρόβλημα χρηματοδότησης, οι ΗΠΑ δεν θα απευθύνονταν στο ΔΝΤ».


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Νίκος Νικολόπουλος: Μην τολμήσετε να κάψετε το υλικό της Εξεταστικής Επιτροπής !!!



Η… ιδέα να παραδοθεί στην πυρά το αποδεικτικό υλικό των θαλασσοδανείων που πήραν κόμματα και ΜΜΕ, με βάση το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής, εξόργισε τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος αμέσως κατέθεσε ερώτηση προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επισημαίνει ότι είναι καθήκον της πολιτείας να διαφυλάξει το υλικό για να έχουν πρόσβαση οι Εισαγγελείς όταν χρεωθούν τις ποινικές δικογραφίες που είναι πιθανό ότι θα προκύψουν λίαν συντόμως. Εν προκειμένω, ο Νίκος Νικολόπουλος εκφράζει τον φόβο ότι αν καεί το υλικό, οι Εισαγγελείς θα είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα σχετικά έγγραφα από τις τράπεζες και την Τ.τ.Ε., που είναι βέβαιο ότι θα σφυρίζουν αδιάφορα- όπως, άλλωστε, έχουν κάνει στο παρελθόν- επικαλούμενες ακόμη και το απόρρητο, όπως έγινε και στην περίπτωση της Εισαγγελικής Έρευνας για το Τ+3 και τα CD’s όπου οι Τράπεζες μετά από 6 χρόνια αρνούνται να παραδώσουν στοιχεία και έγγραφα!

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ !!!

ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ
Τα άκουσε χοντρά η Κομισιόν από τον Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για αγροτικό πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρμανσης !!!




Να υπάρξει ίση μεταχείριση μεταξύ των κρατών-μελών της Ένωσης όσον αφορά το ζήτημα της ενέργειας ζήτησε με ομιλία του την 1η Φεβρουαρίου 2017 στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς με αφορμή τη συζήτηση για την κατάσταση της Ενεργειακής Ένωσης.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν αρμόδιο για την Ενεργειακή Ένωση κ. Šefčovič «η Ενεργειακή Ένωση προϋποθέτει ίση μεταχείριση όλων και αυτή τη στιγμή δεν επικρατεί αυτό όσον αφορά την Ελλάδα. Πρώτα απ’ όλα οι αγρότες μας οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους γιατί διαμαρτύρονται για τη φορομπηχτική πολιτική της τρόικας πληρώνουν πανάκριβο το αγροτικό πετρέλαιο. Και αυτό διότι η τρόικα έχει επιβάλει αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης. Επομένως δεν μπορούν να είναι παραγωγικοί αυτοί οι άνθρωποι».



Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΕΦΑΓΑΝ 385 ΔΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΕ & ΕΥΡΩ ;;;



Με 385 δις ευρώ ενισχύθηκε η Ελλάδα από την ΕΕ και για το διάστημα 1981-2009.
Φυσικά, τα δάνεια είναι άλλη ιστορία. 
Με αυτό λοιπόν το καθαρό, πεντακάθαρο ποσόν η Ελλάδα όχι απλώς θα μπορούσε να έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως , όχι απλώς να είχαν εξασφαλιστεί και τα δισέγγονά μας αλλά να είμαστε πρότυπο χώρας. 
Το ακριβές της υπόθεσης διαπιστώνεται από τις ετήσιες εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδος. 
Επίσης, για το διάστημα αυτό, καλύτερα να μη μιλάμε για δικαιολογητικά που παρουσίαζε η Ελλάδα στις Βρυξέλλες για την απορρόφηση.
Αν πάρουμε όλα, μα όλα τα δημόσια έργα που έγιναν στο διάστημα αυτό, δεν φτάνουν αυτό το αστρονομικό ποσόν με τίποτα. 


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ !!!


ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΞΑΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ+ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ !!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
Θεσσαλονίκη: Απόφαση– Χαστούκι σε τράπεζες και εισπρακτικές εταιρείες !!!


Βασίλης Κυριακούλης

«Φρένο» στις παράνομες πρακτικές τραπεζών που παραχωρούν προσωπικά δεδομένα οφειλετών σε εισπρακτικές εταιρείες βάζει απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης. Μετά από αγωγή που κατέθεσε οφειλέτρια για «ενοχλητικά» τηλεφωνήματα που δέχτηκε από εισπρακτική εταιρία, το δικαστήριο υποχρεώνει τράπεζα να της καταβάλει χρηματική αποζημίωση καθώς όπως κρίθηκε παραχωρήθηκαν με παράνομο τρόπο τα προσωπικά της δεδομένα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;





Και για του λόγου το αληθές:

ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΩΝ 1.250 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ !!!


ΤΑ E-MAIL ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

1.000.000 ΕΥΡΩ
Δείτε τι αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα Πολίτης !!!



Την ηλεκτρονική αλληλογραφία από την οποία προκύπτει ότι ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας υπήρξε «αχυράνθρωπος» του Ανδρέα Βγενόπουλου και είναι εκείνος που κατόπιν εντολής δωροδόκησε τον τ. κεντρικό τραπεζίτη της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου ώστε να μην προχωρήσει στους απαιτούμενους ελέγχους για την αγορά της Λαϊκής Τράπεζας από τον αποθανόντα επιχειρηματία, αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».

Από τα e-mail προκύπτει ότι ο πρώην στενός συνεργάτης του Βγενόπουλου, πρώην στέλεχος της MIG και πρώην στέλεχος της Λαϊκής Τράπεζας Κυριάκος Μάγειρας, έδωσε εντολή στον Ζολώτα ώστε να καταθέσει ποσό σχεδόν 1 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της κόρης του Χριστοδούλου.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/07/juncker-14.html



Ζητείται «θαλασσοδάνειο» για Fraport

του Θάνου Καμήλαλη

Σήμερα δημοσιεύτηκε ένα άρθρο της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή του Ποταμιού, Χριστίνας Ταχιάου, στο protagon.gr, σύμφωνα με το οποίο «σύμφωνα με τις διασταυρωμένες κι απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες» υπάρχει ζήτημα χρηματοδότησης της Fraport. To πρόβλημα εντοπίζεται, όπως γνωρίζουμε, στο ζήτημα των εξασφαλίσεων των δανείων και η διαπραγμάτευση της Fraport με τους υποψήφιους χρηματοδότες της έχει «κολλήσει», ενώ αναμενόταν να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι «εδώ και αρκετές μέρες, στελέχη της Fraport μαζί με συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ και της Alpha Bank βρίσκονται στο Λονδίνο, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα των εξασφαλίσεων και να προχωρήσει η επένδυση».

Οι πληροφορίες αυτές αξίζουν σχολιασμού. Καταρχάς το συγκεκριμένο άρθρο έρχεται να διαψεύσει τα… άτυπα δελτία Τύπου της Fraport, που κυκλοφόρησαν σε συγκεκριμένα ΜΜΕ (όλως τυχαίως) μετά την αποκάλυψη του TPP και υποστήριζαν ότι «έχει εξασφαλίσει τα κεφάλαια εδώ και πολλούς μήνες από τα διαθέσιμα των δύο ομίλων, αλλά και τραπεζικό δανεισμό». Η πληροφορία αυτή ήταν ξεκάθαρα ψευδής, αφού συν τοις άλλοις ο οικονομικός διευθυντής της Fraport Greece, Βαγγέλης Μπαλτάς, είχε παραδεχθεί τον Δεκέμβριο «η εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης δεν ήταν δεδομένη, καθώς οι ελληνικές τράπεζες παρέχουν με το σταγονόμετρο χορηγήσεις».

ΠΡΟΣΤΙΜΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Πρόστιμα, συνολικού ύψους 1,053 εκατ. ευρώ, επέβαλε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε οκτώ εταιρείες συμφερόντων των αδελφών Χόντου, λόγω της ύπαρξης καρτέλ στην αγορά των καλλυντικών προϊόντων !!!





Η απόφαση αφορά τις εξής εταιρείες:

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ  ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 
Η απαίτηση της τράπεζας κρίθηκε και πάλι μη εκκαθαρισμένη, κατ΄ άρθρο 916 ΚΠολΔ, επειδή αποδείχθηκε ότι η τράπεζα είχε ενσωματώσει παράνομα σε αυτή τον τοκισμό, τον ανατοκισμό και την κεφαλαιοποίηση της εισφοράς του Ν. 128/1975, όπως ακριβώς αναφέρουμε στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και στο Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών μας !!!
Θερμά συγχαρητήρια στη Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση !!!



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Η ακύρωση της διαταγής πληρωμής και της επιταγής προς πληρωμή αποτελεί σήμερα τη μοναδική προστασία του δανειολήπτη από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Γιατί οι απαιτήσεις των τραπεζών κρίνονται αναπόδεικτες, μη βέβαιες και μη εκκαθαρισμένες από τα Δικαστήρια :

Οι απαιτήσεις των τραπεζών από τα υπόλοιπα των οφειλών μας δεν είναι ορισμένες και εκκαθαρισμένες, κατ' άρθρο 916 ΚΠολΔ και, έτσι, πρέπει να επανακαθοριστούν, μετά την απομείωσή τους κατά κεφάλαιο και τόκους :

Επειδή, η καταβολή υπέρμετρων τόκων απαγορεύεται από το νόμο (ΑΚ 281, αρθρ.2 παρ.7 περ.ια΄του ν.2251/1994), τυχόν δε υπέρμετροι τόκοι, καταβληθέντες, καταλογίζονται στο κεφάλαιο και δεν εξαναγκάζεται η πληρωμή τους (βλ. ΕφΑθ 3562/2001 αδημ) ενώ, η ενσωμάτωση υπέρμετρων τόκων στο διατασσόμενο να πληρωθεί κεφάλαιο καθιστά μη εκκαθαρισμένη την διατασσομένη να πληρωθεί απαίτηση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ !!!

ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ
Στο πολυδαίδαλο σύστημα της κρατικής γραφειοκρατίας έχει μπλοκάρει η ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα, καθώς δεν έχει ακόμη διατεθεί στις ΔΟΥ το ειδικό λογισμικό για τον υπολογισμό των φόρων και των προσαυξήσεων που πρέπει να πληρώσουν όσοι ενταχθούν στη ρύθμιση !!!



Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν μπορεί να εφαρμόσει τη ρύθμιση του σχετικού νόμου για την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτης φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών, καθώς οι ΔΟΥ και οι λοιπές υπηρεσίες της δεν μπορούν να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των εκπρόθεσμων αρχικών ή τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ και άλλων φόρων που έχουν ήδη σπεύσει να υποβάλουν όσοι φορολογούμενοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενταχθούν στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΝΕΙ Η ΤτΕ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Δύο άδειες διαχείρισης κόκκινων δανείων δίνει η ΤτΕ


Δύο άδειες σε εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων ετοιμάζεται, μεταξύ άλλων, να δώσει η Τράπεζα της Ελλάδος το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

10 ΔΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η DEUTSCHE BANK !!!


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΟΚΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το 2016 παραπέμφθηκαν στη ΔΕΔ 8.919 υποθέσεις από τις οποίες 7.249 είναι ενδικοφανείς προσφυγές, 1.432 αριθμός αιτήσεων αναστολής καταβολής πληρωμής 50% και 238 αιτήσεις αναστολής που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ. Από τις ενδικοφανείς προσφυγές έκλεισαν 6.260. Από αυτές έγιναν δεκτές εν όλω ή εν μέρει μόλις 1.086 ή μόλις το 17,34%. Οι υπόλοιπες 5.174 είτε απορρίφθηκαν είτε δεν εξετάστηκαν ποτέ και απορρίφθηκαν σιωπηρώς, είτε μπήκαν στο αρχείο !!!



Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ το 2016 η ΔΕΔ:

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800.000 ΕΥΡΩ !!!

ΓΙΑ ΤΟ 2016
96 πρόστιμα συνολικού ύψους 827.500 ευρώ έριξε η ΓΓ Γραματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σε τράπεζες και εισπρακτικές !!!



Πρόστιμα ύψους 1.156.000 ευρώ για καταστρατήγηση της νομοθεσίας σχετικά με την προστασία του καταναλωτή επέβαλε το 2016 η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας !!!

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ !!!

ΕΚΤΟΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ
Δείτε αναλυτικά ποιοι επαγγελματίες μένουν εκτός και ποιες επιχειρήσεις εξαιρούνται !!!




Πλήθος επαγγελματιών, που θεωρείται βάσει νόμου ότι δεν έχουν εμπορική ιδιότητα, εξαιρεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός που προωθείται από το υπουργείο Οικονομίας για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο ή τις τράπεζες.

Μεταξύ των επαγγελματιών που εξαιρούνται είναι γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τοπογράφοι, χημικοί, γεωπόνοι, οικονομολόγοι, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εμπειρογνώμονες, ελεγκτές, λογιστές αλλά και όσοι ασκούν παραϊατρικά επαγγέλματα ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα, όπως συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνοθέτες, διακοσμητές ή ανήκουν σε συναφείς επαγγελματικές ομάδες. Η διάκριση σε σχέση με την επαγγελματική ιδιότητα βασίζεται σε παλαιότερο νόμο του 1994, αλλά και σε νεότερους νόμους, που ρύθμισαν τη φορολογική αντιμετώπιση αυτών των επαγγελματιών (νόμος 4172/2013 και νόμος 4254/2014).

ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΤΑ 6.000 ΕΥΡΩ !!!

ΤΟ 2010 ΜΕ 6.000 ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;





Λύση στο αδιέξοδο αναζητούν κυβέρνηση και Θεσμοί, που φέρονται να επιμένουν στην προληπτική νομοθέτηση μέτρων για τη διετία 2019 - 2020, προκειμένου να επιστρέψουν οι Θεσμοί στην Αθήνα.

Στόχος παραμένει η επίτευξη μίνιμουμ συμβιβασμού, εν αναμονή και της κρίσιμης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ τη Δευτέρα, στην οποία κρίνονται πολλά, για να επανέλθει η τρόικα στην Αθήνα, ει δυνατόν, την ερχόμενη εβδομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, τα σενάρια επιμένουν για σημαντική μείωση του αφορολόγητου, ακόμη και στις 6.000 ευρώ, ως κίνηση απεμπλοκής, από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί μετά το τελευταίο Eurogroup. Άλλωστε, το δίπτυχο αφορολόγητο - μείωση συντάξεων είναι κεντρικό στο σκεπτικό του ΔΝΤ, η συμμετοχή του οποίου στο ελληνικό πρόγραμμα έχει αναδειχθεί στο μεγαλύτερο «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ !!!

ΣΤΑΔΙΑΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, με απόφασή του παρατείνει μέχρι τις 30 Ιουνίου, τις εργασίες της αρμόδιας ομάδας εργασίας που έχει συγκροτηθεί στο υπουργείο για την υιοθέτηση του ηλεκτρονικού παραβόλου !!!



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «η εν λόγω παράταση σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με αναστολή εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου, αλλά αντίθετα με την επέκταση της χρήσης του».

ΑΝΑΒΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ 2.500 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ !!!

ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Στο πιο πλούσιο χωριό της Ελλάδας δεν υπάρχει κρίση και ανεργία. Ο πιο φτωχός βγάζει 2500 ευρώ τον μήνα !!!


Δείτε γιατί οι 700 κάτοικοι του χωριού τα κατάφεραν, νίκησαν κρίση, ανεργία, ευρώ και μνημόνια και ζουν σήμερα σαν κροίσοι !!! 

Πριν 20 περίπου χρόνια η Ανάβρα ήταν απλά ένα απομακρυσμένο χωριό της Μαγνησίας, όπου λίγοι κάτοικοι και πολλά ζώα συμβίωναν σε ένα ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο από τους πάντες τόπο…

ΝΕΑ ΚΟΜΠΙΝΑ !!! ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΑΑΔΕ !!!

OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ
Μια απίστευτη μέθοδο φοροδιαφυγής, την οποία εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια ορισμένοι οικονομικά επιφανείς φορολογούμενοι, αλλά μέχρι πρότινος δεν ήταν γνωστή στις φορολογικές αρχές, ανακάλυψαν πρόσφατα οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων !!!



Οπως διαπίστωσαν έκπληκτοι, κατά τη διάρκεια φορολογικών ελέγχων που διενήργησαν πρόσφατα σε συγκεκριμένα οικονομικά ισχυρά φυσικά πρόσωπα, σημαντικού ύψους εισοδήματα ή και μη νόμιμα αποκτηθέντα κεφάλαια αποκρύπτονταν για πολλά έτη μέσα από offshore εταιρίες που εμφανίζονταν να έχουν ως μόνα περιουσιακά τους στοιχεία έργα τέχνης πολύ μεγάλης αξίας!

ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ & ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ !!!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
Στρεβλή ανάπτυξη με μπαρ, καφετέριες και λιανεμπόριο !!!



Εστιασμένη σε μη παραγωγικούς και εσωστρεφείς τομείς, όπως η εστίαση, η λιανική τροφίμων και το λιανεμπόριο, δείχνει να παραμένει η ελληνική επιχειρηματικότητα, αποφεύγοντας να στραφεί μαζικά σε εξαγωγικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα της νέας μελέτης της Endeavor Greece, ενός διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας, από την οποία προκύπτει ακόμη ότι το 2016, με βάση τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, καταγράφεται μείωση 50% του αριθμού των νέων επιχειρήσεων σε σχέση με το 2008. Συγκεκριμένα, ιδρύθηκαν 28.615 νέες επιχειρήσεις το 2016, 33% λιγότερες σε σχέση με το 2012. Αυτή η δραματική μείωση είναι η βασική αιτία του αρνητικού ισοζυγίου συστάσεων/διαγραφών, καθώς ο αριθμός των επιχειρήσεων που διέκοψαν τη λειτουργία τους εμφανίζεται να μειώνεται, σε σχέση με το 2012 κατά 5.500 περίπου και διαμορφώνεται στις 35.159. Ωστόσο, το 2016 ξεπέρασαν κατά 6.500 τις νέες συστάσεις, οδηγώντας για πρώτη φορά σε αρνητικό ισοζύγιο. συστάσεων/διαγραφών.

ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ;;;


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ !!!



Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ, σήμερα στον ΕΒΕΑ, με αφορμή τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος που συντόνισε τη συζήτηση, δήλωσε ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να του κάνει πρόταση η Νέα Δημοκρατία να πολιτευτεί, δηλώνοντας ότι θεωρεί πως είναι συμπορευτής της Παράταξης.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ: ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ !!! ΣΤΙΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, το Υπουργείο Ανάπτυξης και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Αντ. Παπαδεράκης, ετοιμάζει περαιτέρω περιορισμούς για τις εισπρακτικές εταιρίες !!!




Το βασικό στοιχείο που φέρεται να προωθείται από την κυβέρνηση, είναι η αύξηση του χρόνου νέας κλήσης προς τους οφειλέτες δανειολήπτες στις 7 ημέρες !!! 

Με βάση τα μέχρι σήμερα ισχύοντα, η εισπρακτική εταιρεία, από τη στιγμή που θα κάνει την πρώτη επικοινωνία και την ταυτοποίηση των στοιχείων του οφειλέτη, μπορεί να τον ξανακαλέσει μόνο μετά από 48 ώρες.

Το πλαίσιο λειτουργίας των εισπρακτικών εταιρειών ρυθμίζεται από τον βασικό νόμο 3758/2009, πρόσθετους διευκρινιστικούς νόμους και συμπληρωματικούς κανόνες στο πλαίσιο της Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Επιπλέον, τα δικαστήρια επιβάλλουν ποινές σε όσες εταιρίες δεν ακολουθούν το πλαίσιο του νόμου.


ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2046 Η PSP !!!

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΦΠΑ & ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/12/psp.html
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Με 580 εκατ. ευρώ, κι αυτά δανεικά, πάνε να πάρουν έως το 2046 το Αεροδρόμιο οι Γερμανοκαναδοί


Το κόλπο έχει στηθεί από καιρό. Αλλά οι πολιτικές συγκυρίες, και όχι μόνο, δεν βοηθούσαν να υλοποιηθεί. Τώρα, όμως, που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αξιολόγηση και στα παζάρια για λιγότερα μέτρα, έχει μπει μπροστά το κλείσιμο της παράδοσης του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για άλλα 20 χρόνια πριν από τη λήξη της παραχώρησης το 2026.

Και με την ευδοκίμηση των πιέσεων που ασκούνται εδώ και πολλούς μήνες, η γερμανοκαναδική κατοχή θα κρατήσει μέχρι το 2046! Και μάλιστα, αντί πινακίου φακής για το Ελληνικό Δημόσιο.

ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ 72.000 ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΤ !!!


ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΤτΕ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΤ !!!




Στη Δικαιοσύνη οι 72.000 μέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ζητώντας να δικαιωθούν !!!

Του Βαγγέλη Τριάντη

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν οι περίπου 72.000 μέτοχοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προκειμένου να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τις ζημίες που υπέστησαν από το κλείσιμο του ΤΤ. Οι μέτοχοι επιρρίπτουν σοβαρές ευθύνες τόσο στην ΤτΕ και το υπουργείο Οικονομικών, όσο και στις διοικήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΤΧΣ, καταγγέλλοντας μία σειρά από μεθοδεύσεις και παράνομες ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα τη διάσπαση του ΤΤ και την απορρόφησή του από τη Eurobank.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με πάνω από 100 χρόνια ζωής. Ιδρύθηκε το 1900 και για περισσότερο από έναν αιώνα αποτέλεσε έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη από το ελληνικό κοινό.


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΜΕ, ΕΚΔΟΤΩΝ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Κρύβουν την αλήθεια από τους Δανειολήπτες για να συντηρήσουν τον φόβο και να τους οδηγήσουν ως πρόβατα προς σφαγή στις εξευτελιστικές ρυθμίσεις των τραπεζών !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ 300 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ !!!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ...
Σε μία σοβαρή καταγγελία για επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα που δραστηριοποιείται στην Κεντρική Ελλάδα, προχώρησε ο γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης !!!



Ο Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», είπε ότι η εργοδοσία κλείδωσε τους 300 εργαζόμενους σε έναν χώρο και τους υποχρέωσε να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με πολύ χαμηλές αποδοχές και ότι δεν θα συμμετάσχουν σε καμία κινητοποίηση και απεργία.

SUCCESS STORΥ: 2 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

2 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Οι απαιτήσεις των τραπεζών κρίθηκαν και πάλι αναπόδεικτες, κατ΄ άρθρο 916 ΚΠολΔ, όπως ακριβώς αναφέρουμε στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και στο Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών μας !!!
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τις δύο νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις, που τις δημοσιεύουμε σήμερα από τα χειρόγραφα επειδή δεν έχουν ακόμη καθαρογραφεί !!!

ΕιρΑθ 3460/2016



ΕιρΑθ 3459/2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ !!!

ΠΟΣΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 1.100.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Λαυράκια έβγαλε ο έλεγχος που έγινε από τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης στη ΣΤΑ.ΣΥ. καθώς διαπιστώθηκε ότι το 2015 διατέθηκαν εισιτήρια και κάρτες αξίας άνω του 1,1 εκατ. ευρώ αλλά τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στο ταμείο της εταιρείας που διαχειρίζεται τα μέσα σταθερής τροχιάς της πρωτεύουσας !!!



Μετά από την Εντολή Ελέγχου, έγινε έλεγχος και Ένορκη Διοικητική Εξέταση στη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε σχετικά με τη διαδικασία είσπραξης και απόδοσης χρηματικών ποσών που προέρχονται από τη διάθεση εισιτηρίων, καρτών απεριορίστων διαδρομών και προστίμων της Εταιρείας για το έτος 2015.

Αφορμή για τον έλεγχο αυτό ήταν ανώνυμη καταγγελία που περιήλθε στο Γραφείο του και αφορούσε υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από υπαλλήλους του Τομέα Καταμέτρησης της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ (Μετρό Γραμμές 2 και 3).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: 1η ΜΕΡΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & 1.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ η προσέλευση πολιτών στα ΚΕΠ !!!



Κανονικά λειτουργεί και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://keaprogram.gr για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης , που ξεκίνησε σήμερα. Νωρίς το πρωί το σύστημα είχε «πέσει» καθώς υπολογίζεται ότι πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες προσπάθησαν να μπουν στο site.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα ΚΕΠ καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας θα καλυφθούν έως και 700.000 ωφελούμενοι πανελλαδικά.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ !!! ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ 50% ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ !!!


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016 !!!

ΕΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ 800.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Πάνω από 120.000 πινακίδες κυκλοφορίας κατατέθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες του 2016 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2017 σημειώνοντας αύξηση 71,2% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015 !!!



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Enikonomia.gr το διάστημα από 1η Οκτωβρίου 2016 έως και 9 Ιανουαρίου 2017 κατατέθηκαν στις εφορίες όλης της χώρας πάνω από 122.000 πινακίδες κυκλοφορίας χωρίς ακόμη να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή των δεδομένων από τις πολύ μεγάλες Δ.Ο.Υ. της χώρας με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αριθμός να αυξηθεί περαιτέρω.

Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς η περίφημη Ειδική Επιτροπή που έχει συσταθεί για την αλλαγή της φορολογίας στα αυτοκίνητα το μόνο που έχει καταφέρει είναι να οδηγήσει για ακόμη μία φορά την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εξαιτίας της διαφορετικής φορολογικής αντιμετώπισης μεταξύ καινούριων και εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα οι προτάσεις της για τα Τέλη Κυκλοφορίας που τελικά δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν προκάλεσαν την μεγάλη αύξηση στην κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας!

ΒΟΜΒΑ !!! 100 ΔΙΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ TAX CREDIT ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 ΔΙΣ
Με την 20ετή επέκταση του αναβαλλόμενου φόρου που ζητούν οι τράπεζες, το ποσό θα φτάσει τα 100 τουλάχιστον Δις. Δηλαδή, όσο όλα μαζί τα κόκκινα δάνεια !!!

Θα τα κουρέψουν όλα στο 100% ή θα πλουτίσουν και πάλι οι τραπεζίτες σε βάρος του προϋπολογισμού και του ελληνικού λαού ;;;



Οι ζημίες που θα προκύψουν από την επιθετικότερη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων έχουν εκτιμηθεί από τις ελληνικές τράπεζες στα 6 δισ. ευρώ και στον βαθμό που δεν συμψηφιστούν με μελλοντικά κέρδη, θα πλήξουν ευθέως τα κεφάλαια των τραπεζών.

Επέκταση σε βάθος 20ετίας της δυνατότητας να συμψηφίσουν με φόρους τη ζημία που θα υποστούν από το κούρεμα «κόκκινων» δανείων ζητούν οι τράπεζες, προκειμένου να αντισταθμίσουν την επίπτωση που θα έχει στην κεφαλαιακή τους επάρκεια η επιθετικότερη διαχείριση του προβληματικού χαρτοφυλακίου τους. Οι τράπεζες υποχρεούνται, με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί από τον SSM, να διαγράψουν «κόκκινα» δάνεια ύψους 13,9 δισ. ευρώ έως τα τέλη του 2019, μέσα από μια επιθετική πολιτική διαχείρισης. 


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ !!! ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ+ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ+ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΧΑΡΙΣΑΝ 1,3 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 1,3 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ !!!
Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική αποκάλυψη και το έγγραφο της τροπολογίας με τις 3 υπογραφές !!!



Είναι τυχεροί που είναι κορόιδα οι Συριζαίοι !!!

Ενώ χάρισαν 1,3 Δις στις δύο μεγάλες οικογένειες των ελληνικών διϋλιστηρίων, επιμένουν να μας κουνάνε το δάχτυλο, υπερασπιζόμενοι τα μνημόνια και τις περικοπές μισθών και συντάξεων, και έκαναν άνω-κάτω Αθήνα και Βρυξέλλες, για τα 200.000.000 ευρώ που μοίρασε το Τσίπρας στους συνταξιούχους τον Δεκέμβριο !!!

Να μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφίσετε οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του αποξηραμένου πλέον Ποταμιού !!!

Την τροπολογία με αρ. 1251/67 που κατέθεσαν στις 7 Μαρτίου 2014 ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γ. Βρούτσης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κ. Μητσοτάκης.... 


ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!

ΕΡΕΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Στοιχεία της δικογραφίας που αφορούσε τη στοιχηματική εταιρεία είχαν κλαπεί, μαζί με άλλους φακέλους υποθέσεων φοροδιαφυγής, σε διάρρηξη που έγινε στην Υπηρεσία Έρευνας και Διασφάλισης των Δημοσίων Εσόδων !!!



ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Σύζυγος μεγαλοεκδότη εμπλέκεται σε στοιχηματική εταιρεία που εξαπατά το Δημόσιο - Τζίρος 1 δισ.ευρώ χωρίς φορολόγηση!


Μεγάλη εισαγγελική έρευνα για τον αθλητικό στοιχηματισμό στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη και ανιχνεύει συνταρακτικά στοιχεία εξαπάτησης του ελληνικού Δημοσίου, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Η εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Ελένη Τουλουπάκη ερευνά στοιχεία για στοιχηματικές εταιρείες που έχουν προσωρινή άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα και είτε λειτουργούν παρατύπως είτε δεν αποδίδουν τους αναλογούντες φόρους στο κράτος.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Ενώ στα 200.000.000 αυτά δεν υπολογίζονται οι επιστροφές που πρέπει να γίνουν για παραβίαση των νομοθετικών προϋποθέσεων !!!



Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, το οποίο είχαν λάβει τα προηγούμενα χρόνια επιχειρήσεις ως προκαταβολή 100% της ενίσχυσης επενδυτικών σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου, καλούνται να τα επιστρέψουν. Πρόκειται για προκαταβολές που δόθηκαν με την προσκόμιση ισόποσης εγγυητικής επιστολής βάσει της ευνοϊκής διάταξης που περιλαμβανόταν στον νόμο 4146/2013, αλλά τα επενδυτικά σχέδια ποτέ δεν υλοποιήθηκαν και ούτε πρόκειται να υλοποιηθούν. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή άνω των 80 εκατ. ευρώ.

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ & ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εργασιακή ζούγκλα με πληρωμές, παράνομα με κουπόνια σούπερ μάρκετ και μισθοδοσία... Βουλγαρίας, καταγράφει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων !!!



Σύμφωνα με τις καταγγελίες, μεγάλες εταιρίες αντικαθιστούν μέρος της μισθοδοσίας των εργαζομένων τους με διατακτικές γευμάτων και σούπερ μάρκετ. Μάλιστα διατείνονται ότι με τον τρόπο αυτό στοχεύουν «στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των εργαζομένων και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους».

Στην πραγματικότητα υποκαθιστούν μέρος της μισθοδοσίας, κυρίως έκτακτες αποδοχές (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες, κλπ), υποχρεώνοντας τους εργαζομένους τους να λαμβάνουν αντί αποδοχών, για την πρόσθετη ή και την κανονική εργασία, τα εκπτωτικά κουπόνια που πλασάρουν συγκεκριμένες εταιρίες «κουπονιών».

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ 2016 !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ;;;
Στα πόσα δις πρέπει να εκτοξευθεί το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων για να ξυπνήσουν επιτέλους ;;;


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ 13 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Ο αντεισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Μητρουλιάς προτείνει να παραπεμφθούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης 13 υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου να δικαστούν για απιστία στην υπηρεσία σε βάρος του δημοσίου, πράξη που συνδέεται με την υπεξαίρεση «μαμούθ» από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, το διάστημα 1999-2007 !!!



Οι κατηγορούμενοι στην πλειονότητά τους είναι προϊστάμενοι - κατά την επίμαχη περίοδο της υπεξαίρεσης - διαφόρων υπηρεσιών και τμημάτων των Ταμείων Σύνταξης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), Υγείας και Ασφάλισης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ και ΤΑΔΚΥ).

Η υπόθεση αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές που όφειλε να αποδώσει υπέρ των ταμείων ο δήμος Θεσσαλονίκης από τις αποδοχές των εργαζομένων του, έργο το οποίο είχε ανατεθεί στο πρώην δημοτικό ταμία Παναγιώτη Σαξώνη, εκ των καταδικασθέντων για το οικονομικό σκάνδαλο στον κεντρικό δήμο.
SSL Certificates