.

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΕΩΣ ΚΑΙ 2 ΔΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η RBS ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ & ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ !!!

ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Έρευνα της βρετανικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς !!!


Αντιμέτωπη με πρόστιμα η RBS για αδικαιολόγητες χρεώσεις σε 16.000 πελάτες της

Υψηλά επιτόκια και χρεώσεις, αλλά και αδικαιολόγητα τέλη, επέβαλε σε πάνω από 16.000 πελάτες της η Μονάδα Παγκόσμιας Αναδιάρθρωσης της Royal Bank Of Scotland.

Ο συμβουλευτικός βραχίονας της σκωτσέζικης τράπεζας, που λειτούργησε από το 2005 ως το 2013, οδήγησε ορισμένες από τις εταιρείες που "βοηθούσε" στη χρεοκοπία, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει τα assets τους φθηνότερα.
Αυτό προκύπτει από έρευνα της βρετανικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς, που κατηγορεί για "ακατάλληλη δράση" την RBS σε βάρος του 92% των πελατών της.

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

ΣΠΑΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;; ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ & ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΝΟΥΣ !!!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 15 ΜΗΝΕΣ 900.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
Με καθυστέρηση έως και 15 μηνών η καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με μελέτη !!!


Σχέδιο νόμου για την ταχύτερη εκδίκαση υποθέσεων διεκδίκησης δεδουλευμένων αμοιβών θα παρουσιάσει το υπουργείο Εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα στους κοινωνικούς εταίρους και στη συνέχεια αναμένεται να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή.

Το ζήτημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Σύμφωνα με μελέτη σε τουλάχιστον 900.000 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ενώ εργάζονται καθημερινά και κανονικά, η καταβολή του μισθού τους γίνεται με καθυστέρηση από έναν μέχρι δεκαπέντε μήνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Εργασίας είναι:

ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ LIDL !!!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ MEDIA MARKT...
Αυτή είναι η «ανάπτυξη» που προσφέρουν...οι «μεγαλοεπενδυτές» Γερμανοί !!!





Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Lidl Γεωργία Νέρη, κατήγγειλε τρομοκρατία και εργοδοτική αυθαιρεσία εντός των καταστημάτων της εταιρίας σούπερ μάρκετ. Τόνισε πως υπάρχουν πολλές απολύσεις, ενώ οι εργαζόμενοι που είναι δηλωμένοι ως 4ωροι αναγκάζονται να δουλεύουν για όσες ώρες χρειάζεται το κατάστημα στο οποίο εργάζονται.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Γ. Νέρη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», στα σούπερ μάρκετ Lidl επικρατούν απάνθρωπες εργασιακές συνθήκες, ανάλογες με αυτές στα καταστήματα των H&M και των Μedia Μarkt.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ...
Μουζάλας: «Δεν ξέρω που θα πάνε. Μπορεί στην Αθήνα, μπορεί στη Θήβα, θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα» !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Ετοιμες να ξεκινήσουν τη διαδικασία επιστροφής των προσφύγων στην Ελλάδα, είναι πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως σημειώνει ο Guardian.

Τα κράτη της ΕΕ θα στείλουν πίσω τους αιτούντες άσυλο που πρώτη φορά κατεγράφησαν στην Ελλάδα, εξηγεί η βρετανική εφημερίδα.

Η Γερμανία έχει κάνει 400 αιτήσεις μετεγκατάστασης, σύμφωνα με αξιωματούχους του Βερολίνου αλλά και πηγές της ελληνικής κυβέρνησης. το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες και η Νορβηγία ζήτησαν επίσης να επιστραφούν αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ !!!

3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...
Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας ολοκλήρωσε χθες την επιχείρηση μεταφοράς του 50,6% των γερμανικών αποθεμάτων χρυσού από το εξωτερικό !!!


Η γερμανική κεντρική τράπεζα ολοκλήρωσε τρία χρόνια νωρίτερα τον επαναπατρισμό του 50,6% των αποθεμάτων χρυσού που φύλασσε επί δεκαετίες στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Παρίσι. Το υπόλοιπο από τα γερμανικά αποθέματα χρυσού θα παραμείνει προς φύλαξη στη Νέα Υόρκη (1.236 τόνοι) και στο Λονδίνο (432 τόνοι). Η Γερμανία διαθέτει τα δεύτερα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού μετά τις ΗΠΑ. Στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, το 98% του γερμανικού χρυσού, συνολικού βάρους 3.378 τόνων και αξίας 140 δισ. ευρώ, φυλασσόταν στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Παρίσι, ώστε να μην πέσει στα χέρια των Σοβιετικών σε περίπτωση πολέμου. Χθες ολοκληρώθηκε η μεταφορά χρυσού αξίας 24 δισ. ευρώ από τη Νέα Υόρκη και από το Παρίσι στη Φρανκφούρτη.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: 26.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ...3ΜΗΝΟ ΜΕΙΚ-ΑΠ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ !!!





































ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 82% !!!


ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε καταναλωτικό δάνειο 9.511,22 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην ΕΤΕ, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, με 1.730 ευρώ, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑ 82% !!!


ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!


ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗ EUROBANK: ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ 85% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε καταναλωτικό δάνειο 21.249,65 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην EUROBANK, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, με 3.019,12 ευρώ, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑ 85 % !!!


ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!

ΤΑΪΛΑΝΔΗ: ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ
Ο Εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ταϊλάνδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Σιναουάτρα να έχει εγκαταλείψει τη χώρα !!!


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ & ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΩΝΗΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΠολΔ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
Δεν τολμούν να γράψουν ούτε τη μισή αλήθεια για τους πλειστηριασμούς του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων και για το πως οι πλειστηριασμοί αυτοί λειτουργούν χαριστικά υπέρ των τραπεζών !!! 




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ :

Η πραγματική προστασία της 1ης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, δηλαδή η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, καταργήθηκε την 31/12/2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν την ανανέωσε, ενώ την ίδια σκληρή μνημονιακή απαίτηση των δανειστών και της ΤτΕ ακολούθησε στη συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, που δεν τόλμησε ποτέ να την επαναφέρει.

Παράλληλα όμως, με το νέο, τραπεζοκεντρικό ΚΠολΔ, που ψήφισε η κυβέρνηση τον Ιούνιο του 2015, καθ' υπόδειξη της ΤτΕ και των δανειστών, ενώ ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του στον πλειστηριασμό για χρέη στο δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή τα χρήματα του πλειστηριάσματος πηγαίνουν κατά 65% πρώτα στις τράπεζες, για να καλύψουν οφειλές από δάνεια και κάρτες, αυτός συνεχίζει να χρωστά στο δημόσιο και τα ταμεία, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χάνει την περιουσία του, αλλά να κινδυνεύει να καταλήξει και στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε δημόσιο και ταμεία είναι ποινικοποιημένες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ήδη προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί του δημοσίου και τν ασφαλιστικών ταμείων,, που γίνονται ήδη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και, έτσι, δεν μπορούν να μπλοκαριστούν με διαμαρτυρίες πολιτών στα Ειρηνοδικεία, να λειτουργούν στην πράξη ως χαριστικοί και ανέξοδοι πλειστηριασμοί υπέρ των τραπεζών, αφού τα πλειστηριάσματα καταλήγουν προνομιακά, κατά 65% σε αυτές, χωρίς έξοδα έκδοσης διαταγών πληρωμής και χωρίς το κόστος της επίσπευσης των πλειστηριασμών. Τζάμπα όλα !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ...ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΠΠΥ
Αναλυτικό τιμοκατάλογο που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τον ΦΠΑ θα πρέπει να έχουν πλέον τα συνεργεία αυτοκινήτων, σκαφών κτλ !!!


Υποχρεωτικοί… τιμοκατάλογοι στα συνεργεία ΙΧ

Το «πόσα θέλεις μάστορα» πέθανε. Ζήτω ο αναλυτικός τιμοκατάλογος ο οποίος μάλιστα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τον ΦΠΑ. Ακόμη και στα τιμολόγια, οι τιμές θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά

Με τους νέους κανόνες ΔΙΕΠΠΥ τίθεται τάξη και στα συνεργεία, τα οποία θα πρέπει να αναρτούν τιμοκαταλόγους ανά είδος εργασίας συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. 

ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 2 ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ SOCIETE GENERALE ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ LIBOR
Κατηγορούνται ότι συνωμότησαν για την αποστολή ψευδών στοιχείων που αφορούσαν την αγορά με σκοπό τη χειραγώγηση των τιμών και ότι έστειλαν τουλάχιστον τέσσερις φορές ψευδή στοιχεία !!!



Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι ασκήθηκαν διώξεις σε βάρος δύο πρώην ανώτατων στελεχών της γαλλικής τράπεζας Société Générale, εξαιτίας του ρόλου που τους προσάπτει στο σκάνδαλο χειραγώγησης του διατραπεζικού επιτοκίου αναφοράς Libor.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ STEM-HEALTH HELLAS ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στην εταιρία «Ιατρική Τεχνολογική Ελληνική Τράπεζα Βλαστοκυττάρων Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Stem – Health Hellas» που έβαλε λουκέτο τον περασμένο Ιούνιο. Εισαγγελική έρευνα, συνολικά για τις τράπεζες βλαστοκυττάρων που λειτουργούν στη χώρα μας ανοίγει με παρέμβασή του ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Λευτέρης Ζαγορίτης, με αφορμή την υπόθεση σε βάρος της εν λόγω εταιρείας, η οποία με το λουκέτο της βύθισε στην αγωνία 30.000 γονείς !!!




H Stem Health, η οποία είχε μισθώσει χώρο από το Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ Α.Ε. για τη φύλαξη των βλαστικών κυττάρων, ενημέρωσε τον περασμένο Ιούνιο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους γονείς – πελάτες της, ότι αδυνατεί να παράσχει πλέον τις υπηρεσίες φύλαξης, λόγω δυσχερούς οικονομικής κατάστασης, στην οποία περιήλθε «μετά την αποχώρηση του ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ από το μετοχικό κεφάλαιο και την ουσιαστική διοίκησή της».

Μάλιστα στο ενημερωτικό της mail έκανε λόγο περί «άμεσου κινδύνου καταστροφής των βλαστικών κυττάρων«, καλώντας τους γονείς να παρέμβουν προς το «Υγεία» για την εξεύρεση λύσης.


Ν.ΚΟΡΕΑ: 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG !!!

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Ε ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ !!!

ΑΠΟ ΚΡΕΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ» ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ...
Χιλιάδες Βρετανοί ενδέχεται να έχουν προσβληθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Ε, επειδή κατανάλωσαν προϊόντα χοιρινού κρέατος (λουκάνικα και συσκευασμένες φέτες ζαμπόν) από μια συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε ο οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) !!!


Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε όλες τις μεγάλες βρετανικές εφημερίδες σύμφωνα με την έκθεση του PHE, ο ιός, που ενδέχεται να προκαλέσει κίρρωση του ήπατος και νευρολογικές βλάβες, μπορεί να έχει μολύνει από 150.000 έως και 200.000 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο από το 2014 έως το 2016.

Οι επιδημιολόγοι υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα μολύνονται από το αίμα των μη αποστειρωμένων χοίρων. Εκπρόσωπος της αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου επεσήμανε ότι ο κίνδυνος μόλυνσης από το σωστά μαγειρεμένο κρέας περιορίζεται.

Ή ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ...


20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS & Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΦΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...
Και τι μένει τελικά από την υπόθεση του σκανδάλου Siemens ;;; Οι μίζες προς τα κόμματα(κυρίως προς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), τα 20 χρόνια ατιμωρησίας για όσους τα άρπαξαν και την γερμανική εταιρεία που συνεχίζει να παίρνει δημόσιους διαγωνισμούς σαν να μην τρέχει τίποτα και ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός σκάνδαλο που ούτε καν εφαρμόζεται και συνεχίζει να καλύπτει τους Γερμανούς και από άλλα πρόστιμα από απάτες όπως το καρτέλ των εργολάβων !!!


Η είδηση της πρότασης παραπομπής του Μιχ. Χριστοφοράκου, ο οποίος πριν από 9 χρόνια "γελοιοποίησε" το ελληνικό κράτος φεύγοντας σαν κύριος από τη χώρα μας ενώ εκκρεμούσε ανακριτική διαδικασία για κακουργήματα σε βάρος του, προσφέρει – και πάλι - πολλά σε επίπεδο εντυπώσεων αλλά τίποτα σε ουσία στην υπόθεση Siemens. Γιατί απλά στη χώρα που "ανθούν" οι εντυπώσεις , αν κάποιος ήθελε να πει την αλήθεια θα έλεγε πως την υπόθεση Siemens την έχουμε χάσει – με ευθύνη μας - εδώ και πολλά χρόνια.

Προς τι οι κραυγές όταν είναι πασίδηλο πως ο Γερμανός υπήκοος Χριστοφοράκος δεν πρόκειται να έρθει πότε στην Ελλάδα να δικαστεί, αφού άλλωστε τις εκκρεμότητές του τις "έλυσε" στα γερμανικά δικαστήρια; Προς τι οι κραυγές για την υπόθεση Siemens όταν από τη μια το δημόσιο συμφώνησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και από την άλλη εμείς 20 χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να δικάσουμε τους πρωταγωνιστές; Προς τι οι κραυγές για το C4I που δεν λειτούργησε ποτέ όταν τη δίκη στα διαιτητικό δικαστήριο την έχουμε χάσει;

ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ AEGEAN & EASYJET ΣΤΟ FACEBOOK !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Νέοι μαϊμού διαγωνισμοί !!!



Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η εξαπάτηση των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, στην οποία πέφτουν θύματα χιλιάδες χρήστες…

Μετά τον διαγωνισμό της… AUDI Ελλάς στον οποίο κέρδιζες δυο (όχι ένα) RS7 , αλλά και τους δεκάδες διαγωνισμούς με δώρο i-Phones και φορητούς MAC, ήρθε η μόδα με τα εισιτήρια -λόγω εποχής.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ !!!

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΔΙΧ
14 διευκρινηστικές ερωτήσεις-απαντήσεις από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους !!!


Μπορούν οι αγρότες να υπαχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό; Τί ακριβώς γίνεται με τα χρέη των ελεύθερων επαγγελματιών; Αν υπάρξει συμφωνία αναδιάρθρωσης, βγαίνει από τον Τειρεσία ο οφειλέτης; Τι συμβαίνει με τις οφειλές που ήδη είναι σε ρύθμιση; Μπορεί να αρνηθεί η τράπεζα σε μια επιχείρηση να υπαχθεί στον μηχανισμό; Ο οφειλέτης έχει δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση αποτυχίας του εξωδικαστικού μηχανισμού; Πώς μπορεί να υπαχθεί μια εταιρία στο μηχανισμό που έχει κλείσει αλλά έχει χρέη; Τί γίνεται με τους Συνεταιρισμούς που βρίσκονται υπό εκκαθάριση;

Τα παραπάνω, είναι μερικά από τα «καυτά» ερωτήματα που τίθενται στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ). Με τη διαδικασία υποβολής προτάσεων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, χιλιάδες οφειλέτες, λογιστές, δικηγόροι, πιστωτές και εργαζόμενοι επιχειρούν να «αποκρυπτογραφήσουν» το νέο πλαίσιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΓΔΙΧ με μια σειρά από διευκρινιστικές ερωτήσεις - απαντήσεις που παρατίθενται στη συνέχεια, επιχειρεί να διευκολύνει τους οφειλέτες που επιθυμούν να υπαχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

ΕΦΟΡΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ !!!

ΦΟΡΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΘΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ(ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ), ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ 65% ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
Υπάρχει κάτι που δεν έχεις καταλάβει ακόμα ;;;




Ζήτημα χρόνου είναι να ξεκινήσει και η εφορία να βγάζει στο σφυρί ακίνητα των οφειλετών στην εμπορική τους αξία, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από την αντικειμενική που σήμερα αποτελεί την τιμή εκκίνησης των πλειστηριασμών.

Στα σκαριά βρίσκεται η σύνταξη της σχετικής υπουργικής απόφασης που θα αποτελέσει και το τελευταίο και ουσιαστικό βήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα βγαίνουν άγονοι σχεδόν όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αλλά θα εμφανίζονται πλειοδότες αφού οι τιμές στις οποίες θα αγοράζουν τα ακίνητα θα είναι πολύ χαμηλότερες από τις σημερινές.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

1.500 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ POS !!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Οι επαγγελματίες θα πρέπει να αποδεικνύουν, σε διάστημα 30 ημερών, ότι τα έχουν ήδη χρησιμοποιήσει για την εξυπηρέτηση των πελατών τους !!!



Έρχονται πρόστιμα σε όσους δεν χρησιμοποιούν τα POS


Τέλος στις προφάσεις των επαγγελματιών που αποφεύγουν να χρησιμοποιούν POS, παρότι είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο, επιχειρεί να βάλει υπουργική απόφαση που υπεγράφη χθες.

Το φαινόμενο των POS που μένουν αχρησιμοποίητα είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένο σε ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών, όπως αναφέρουν τραπεζικές πηγές. Ετσι, ενώ το σύνολο σχεδόν των 400.000 υπόχρεων έχει πλέον προμηθευθεί POS, σε πολλές επαγγελματικές κατηγορίες μόλις το 20% κάνει χρήση και σε ορισμένες περιπτώσεις –όπως δικηγόροι και μηχανικοί– το ποσοστό τους δεν φτάνει ούτε το 10%.

ΕΦΟΡΙΑ: 80.000 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΜΕ ΧΡΕΗ ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ
«Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της Εφορίας !!!


"Φωτιά" έχει πάρει το ειδικό τηλεφωνικό κέντρο υπενθύμισης των φορολογικών υποχρεώσεων στους πολίτες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία στήθηκε από το 2012, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια με την ολοκλήρωση της οργάνωσής της αλλά και την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των φορολογούμενων που αδυνατούν να εκπληρώσουν έγκαιρα τις φορολογικές τους υποχρεώσεις έχει εξελιχθεί σε μια από τις νευραλγικές της υπηρεσίες.

"Η εμπειρία από την έως τώρα λειτουργία των τηλεφωνικών ειδοποιήσεων έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθώς αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες ανταπόκρισης και συμμόρφωσης του φορολογούμενου", λέει στο Capital.gr έμπειρο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ: ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΙΟΝΙΑ & ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...
Ενώ έρχεται και το πάρτι με τα 38 διόδια στην Εγνατία Οδό !!!





Μέσα στον Σεπτέμβριο πρόκειται να τεθούν σε λειτουργία οι υπολειπόμενοι μετωπικοί σταθμοί διοδίων στους παραχωρημένους αυτοκινητόδρομους. Η αρχή θα γίνει από την Ιόνια Οδό με τους σταθμούς Τερόβου και Μενιδίου. Στα μέσα του μήνα θα ακολουθήσει η Κορίνθου- Πατρών, με τη λειτουργία του σταθμού Ελαιώνα και την αμφίπλευρη λειτουργία του σταθμού Ρίου. Η τύχη του σταθμού διοδίων στην παλαιά εθνική οδό στα Τέμπη εξακολουθεί να αγνοείται, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότησή του.

Στις 31 Αυγούστου ολοκληρώνεται και τυπικά η κατασκευαστική περίοδος για όλους τους παραχωρημένους σε ιδιώτες αυτοκινητόδρομους. Ετσι δεν θα απαιτείται πλέον απόφαση του υπουργού Υποδομών για την έναρξη λειτουργίας των αδειοδοτημένων και κατασκευασμένων σταθμών διοδίων που προβλέπει ο (εγκεκριμένος με τις συμβάσεις παραχώρησης) σχεδιασμός.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ BAYER-MONSANTO !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ;;;

ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ;;;
Δηλαδή βάζετε το δίλημμα στους οφειλέτες των Ασφαλιστικών Ταμείων, ή παραδίδεις το σπίτι σου οικειοθελώς ή στο κατάσχω ;;; Αυτή θα είναι η πολυδιαφημιζόμενη νέα ρύθμιση που σκεφτήκατε ;;; Με τα εισοδηματικά κριτήρια και τις καταθέσεις εντάξει θα πιάσετε τους λίγους μπαταχτσήδες, αλλά οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν κι αυτούς τους στέλνετε σωρηδόν για κατασχέσεις !!!


Αλλάζει το καθεστώς των κατασχέσεων για χρέη προς τα Ταμεία


Καταλύτης στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο θα αντιμετωπίζονται οι οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων αποτελεί η νέα ρύθμιση εξόφλησης των χρεών τους σε έως 120 δόσεις.

Με τη ρύθμιση αυτή δίδεται η δυνατότητα μίας "οικειοθελούς συνεννόησης" μεταξύ των αυταπασχολούμενων που χρωστάνε στα Ταμεία και των ίδιων των Ταμείων τα οποία έχουν ενταχθεί στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με τη "συνεννόηση" αυτή μπορεί ο οφειλέτης να εξοφλήσει τα χρέη του προς τα Ταμεία όχι μόνο με την καταβολή έως 120 μηνιαίων δόσεων, αλλά και με τη διάθεση μέρους ή ακόμα και ολόκληρης κινητής και ακίνητης περιουσίας.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Σε πώληση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων και ακινήτων ονομαστικής αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, στην πρώτη ουσιαστικά τέτοια σημαντική κίνηση από ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα προς την κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων της για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη ζητήσει από επενδυτές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το εν λόγω χαρτοφυλάκιο, το οποίο κατά τις ίδιες πληροφορίες περιλαμβάνει “κόκκινα” δάνεια δεκάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων (περίπου 150) με υποθήκες σε ακίνητα, καθώς και εμπορικά και ξενοδοχειακά ακίνητα που περιήλθαν στην κατοχή της μέσω πλειστηριασμών.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ;;;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ & ΙΤΑΛΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΕΞΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΑ !!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...
Η Ιταλία, η Γαλλία και η Γερμανία έχουν ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ενισχύσει τους υφιστάμενους κανονισμούς που επιτρέπουν σε κράτη της ΕΕ να μπλοκάρουν τις εξαγορές ευρωπαϊκών εταιρειών από ξένους, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίες Il Soe 24 Ore και La Stampa !!!


Το αίτημα επικαλείται τις «χρυσές εξουσίες» για απαγόρευση ή καθορισμό όρων προς τους υποψήφιους αγοραστές «που λειτουργούν με κανόνες που δεν ακολουθούν την αγορά και δεν σέβονται τους κανόνες της ανταποδοτικότητας για εξαγορές», σύμφωνα με τις δυο εφημερίδες που επικαλούνται διαρροή επιστολής.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν τον Ιούνιο να εξετάσουν την παρακολούθηση επενδύσεων από κρατικές κινεζικές εταιρείες, και η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία στηρίζουν την ιδέα του να επιτραπεί στην ΕΕ να μπλοκάρει κινεζικές επενδύσεις.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ !!!

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αντιδρούν οι τράπεζες !!!



Την ιδιότητα του καταναλωτή, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη προστασία έναντι των προμηθευτών, επιδιώκει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να φέρουν οι μικρές και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις. Τούτο συνεπάγεται την προστασία πάνω από 700.000 επιχειρήσεων από καταχρηστικούς γενικούς όρους συναλλαγών, γεγονός που μέχρι τώρα συναντά την αντίδραση των τραπεζών. Οι τελευταίες φέρονται διατεθειμένες να συζητούν το ενδεχόμενο να ισχύσει η επίμαχη ρύθμιση μόνο στην περίπτωση των ατομικών επιχειρήσεων.

Η επιδίωξη αυτή του υπουργείου αποτελεί, σύμφωνα με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, και τον βασικό λόγο εμπλοκής στην αναμόρφωση του νόμου 2251/ 1994 περί προστασίας του καταναλωτή. Υπενθυμίζεται ότι η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του νόμου έχει ολοκληρωθεί από τα τέλη Ιουνίου.

Τι σημαίνει πρακτικά οι επιχειρήσεις να θεωρούνται καταναλωτές, ωσάν να ήταν, δηλαδή, φυσικά πρόσωπα χωρίς εμπορική ιδιότητα; Οτι σε περίπτωση που έχουν λάβει ένα δάνειο, ακόμη και αν αυτό είναι επιχειρηματικό, οι τράπεζες δεν μπορούν να εκδώσουν εις βάρος τους διαταγές πληρωμής απαιτήσεων και να προχωρήσουν σε μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης. Επιπλέον, οι τράπεζες σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορούν να καταγγείλουν μονομερώς τη σύμβαση, καθώς τούτο θεωρείται καταχρηστικός γενικός όρος συναλλαγών.

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ !!!

ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ...
Οι δύο προσωρινές του κρατήσεις, για τις αντίστοιχες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του, αντικαταστάθηκαν με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα !!!



Ελεύθερος στο σπίτι του, υπό ιατρική παρακολούθηση , είναι από χθες το απόγευμα ο πρώην πρόεδρος του "Ερρίκος Ντυνάν", Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος έχει καταγγείλει – σε εισαγγελέα αλλά και ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας- συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για «το ξεπούλημα του Νοσοκομείου».

Ο Ανδρέας Μαρτίνης, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους με διάταξη του ανακριτή κατά της διαφθοράς , Νίκου Τσιρώνη, ο οποίος χειρίζεται τις δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του πρώην ισχυρού άντρα του "Ερρίκος Ντυνάν".

Συγκεκριμένα οι δύο προσωρινές του κρατήσεις, για τις αντίστοιχες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του, αντικαταστάθηκαν με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 1,15 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ !!!

ΑΛΜΑ 44 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΚΙΝΑ
Το 2016 οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών ανήλθαν σε 578 δισ. δολάρια, με την Κίνα να εξάγει αγαθά στις ΗΠΑ ύψους 347 δισ. δολαρίων !!!


Για ακόμη μία φορά η Κίνα έγινε ξανά ο πρώτος πιστωτής των Ηνωμένων Πολιτειών κατέχοντας μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού κρατικού χρέους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, σε μία περίοδο κατά την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεκινήσει τον πόλεμο κατά του Πεκίνου.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες αφού ο Αμερικανός πρόεδρος καταλόγισε στην ηγεσία της Κίνας «αθέμιτες εμπορικές πρακτικές», το υπουργείο Οικονομικών κατατάσσει την ασιατική χώρα στη θέση του μεγαλύτερου ξένου πιστωτή των ΗΠΑ για το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων εννέα ετών.

ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η B2KAPITAL !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μία ακόμη άδεια σε εταιρεία διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων ενέκρινε η Τράπεζα της Ελλάδας.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, και αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή", έπειτα από σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος, η ΤτΕ αποφάσισε να χορηγήσει άδεια στην εταιρεία Β2KAPITAL ΑΕ –Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ PETROBRAS: ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Κ.ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ
Σύμφωνα με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της Petrobras ο Κ.Κοτρωνάκης του έδωσε 530.000 δολάρια για να χρηματίσει ηγετικά στελέχη της Petrobras και να πάρει ως αντάλλαγμα απόρρητες πληροφορίες σχετικά με ναυλοσύμφωνα που σχεδίαζε να βγάλει στην αγορά η βραζιλιάνικη εταιρεία, τις οποίες θα μετέδιδε σε 20 τουλάχιστον ναυτιλιακές εταιρείες(με τις περισσότερες να ελέγχονται από Έλληνες εφοπλιστές) με στόχο την προσαρμογή των προσφορών τους σε συμβόλαια ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων !!!



Κεντρικό ρόλο στο σκάνδαλο της Petrobras, που συγκλονίζει τη Βραζιλία εδώ και τρία χρόνια, φέρεται να διαδραμάτισε ένας Έλληνας, ο πρόξενος επί τιμή της χώρας μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης, με τους εισαγγελείς να έχουν βάλει στο στόχαστρο της έρευνάς τους τόσο τον ίδιο, όσο και τον γιο του, Γιώργο, για την κατηγορία της δωροδοκίας.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΞΕΝΩΝ FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Μεγάλα ονόματα προσελκύουν τα «κόκκινα» δάνεια

«Ηχηρά» ονόματα, μεταξύ όσων δραστηριοποιούνται διεθνώς στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, αλλά και στον τομέα των επενδύσεων, αρχίζει να προσελκύει η εγχώρια δευτερογενής αγορά «κόκκινων» δανείων, καθώς υπάρχει ανάγκη, εντός της διετίας 2018-19, να μειωθούν τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα κατά 31,5 δισ. ευρώ (!).

Η επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έφερε δύο σημαντικές αλλαγές στην προσπάθεια δημιουργίας μιας ικανής, σε αριθμό και βάθος, δευτερογενούς αγοράς «κόκκινων» δανείων.

Από τη μια απλοποιήθηκε η διαδικασία αδειοδότησης και λειτουργίας, για όσες εταιρείες επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν μόνο στη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων. Από την άλλη η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ήρε ένα μέρος των επιφυλάξεων της αγοράς για την πορεία της χώρας.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ EUROBANK: ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΟΥ 86.60% !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Xρωστούσε σε επιχειρηματικό δάνειο 30.556,92 ευρώ και, μετά το ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ που έστειλε στην EUROBANK, έκλεισε οριστικά την οφειλή του, πριν την εκδίκαση της Ομαδικής Αγωγής στην οποία συμμετέχει, με 4.562,71 ευρώ, πετυχαίνοντας ΚΟΥΡΕΜΑ 86,60% !!!


ΤΑ ΕΠΙΔΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΦΕΣΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Εντοπίστηκαν χιλιάδες περιπτώσεις πανελλαδικά που γιατροί έστελναν στον ΕΟΠΥΥ την ίδια πλαστή φωτογραφία της πάσχουσας(υποτίθεται) περιοχής και που προφανώς τους είχε δώσει η εταιρεία που προμήθευε το προϊόν !!!


ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ !!!

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ...
Ακόμα απορείς γιατί φτάσαμε ως εδώ ;;;




Σε συνέντευξή του στο Κανάλι 6 της Θράκης, ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Δράμας Κ. Ευμοιρίδης, αποκαλύπτει τον τρόπο που διαχειριζόντουσαν το δημόσιο χρήμα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, στις αγροτικές περιοχές, την έλλειψη ελέγχου, αλλά και τις σκανδαλώδεις συμφωνίες, που διοργανωναν οι κομματικοί μηχανισμοί και που φόρτωναν το Κράτος με χρέη δισεκατομμυρίων…

Ενδεικτικά του τρόπου που διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα και της έλλειψης ελέγχου είναι τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Παρεμβάσεις του Σταρ Δράμας ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην νομάρχης Κώστας Ευμοιρίδης.

RYANAIR: ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ AIR BERLIN !!!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η RYANAIR
Στόχος των Γερμανών είναι να πάρει η Lufthansa χωρίς χρέη την Air Berlin μέσω μιας στημένης χρεοκοπίας, λέει η Ryanair !!!


Κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη χρεοκοπία», η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair κατηγορεί την Lufthansa και την γερμανική κυβέρνηση ότι συνωμότησαν για να μοιράσουν τα ιμάτια τις Air Berlin.

Σύμφωνα με τους Ιρλανδούς, ο στόχος του Βερολίνου είναι να πάρει τελικά η Lufthansa ό,τι απέμενιε από την Air Berlin, αλλά... χωρίς τα χρέη.

Η Lufthansa διαπραγματεύεται ήδη την αγορά των αεροσκαφών της Air Berlin που ακόμα πετάνε χάρη στο δάνειο-γέφυρα των 150 εκατομμυρίων ευρώ που της χορήγησε η γερμανική κυβέρνηση.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ 2 ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΤΩΝ FUNDS !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ MEGA ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!!

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ !!!

ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ 114% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ & ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
Κάπως έτσι θα μπορούσε να τελειώσει η κρίση στην Ελλάδα, ακόμη και χωρίς την συνδρομή των χρεοκοπημένων ελληνικών τραπεζών, αφού υπάρχουν πολλές ξένες τράπεζες που ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν τον συγκεκριμένο κλάδο, επειδή οι δανειολήπτες-αγοραστές είναι αλλοδαποί !!! 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΥΨΟΥΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Νίκος Νικολόπουλος: Επιτέλους, να πληρώσουν οι "θαλασσοπνίχτες" της Αγροτικής Τράπεζας !!!



Ένα τελευταίο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, έρχεται να προστεθεί στο προηγούμενο του πρώην Υπουργού Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη, για να καταδειχθεί ότι το πάρτυ των θαλασσοδανείων της Αγροτικής Τράπεζας ξεπερνάει τα 5 δις. Ευρώ από το 2000 έως το 2012!

Το τελευταίο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» κι έτσι δόθηκε η αφορμή στον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, να καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ότι είναι αδιανόητο τέτοιου είδους οικονομικά εγκλήματα να μην διερευνώνται μέχρι τέλους, να μην υπάρχουν κυρώσεις και να μην αποδίδεται δικαιοσύνη. 



ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ EUROBANK-ΤΤ ;;;

SSL Certificates