.

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ & ΨΕΜΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!
Δείτε στο βίντεο την "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" της 13/05/2015 !!!
Μαζί μας στο στούντιο οι 
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ !!!

Όλη η αλήθεια για τη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους Δανειστές, τις τράπεζες, την επερχόμενη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριαασμούς

ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η 1η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ !!!

ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
και αποκαλύπτουμε το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ που είπε στον ΕΝΙΚΟ 
με το ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,
όταν διαβεβαίωνε τους τηλεθεατές ότι σήμερα οι τράπεζες δεν επισπεύδουν πλειστηριασμούς !!!

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΝΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ της 13/05/2015, με 100 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ακόμη και σε κύριες πρώτες κατοικίες δανειοληπτών !!!ΤΡΕΜΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!
Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη μισάνθρωπε σακάτη !!!

Θα μείνουμε μέσα και θα μας τρωτε στη μάπα εντός ΕΕ και Ευρώ, μέχρι να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μας λύσετε το πρόβλημα που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε με τις λάθος οικονομικές και νομισματικές πολιτικές των μνημονίων !!! 


Βρυξέλλες και Βερολίνο τρέμουν στην ιδέα ενός ελληνικού πιστωτικού γεγονότος εντός ευρώ που, με βάση τη διαμόρφωση της μέχρι σήμερα ισοτιμίας του με το δολάριο, θα το έστελνε με μεγάλη ευκολία στα επίπεδα του 0,85 - 0,90.

Αυτός είναι άλλωσε ο λόγος που έφτασαν στο σημείο ακόμη και να επιδοτούν την οικειοθελή μας αποχώρηση, ζητώντας τη συναίνεσή μας στην τροποποίηση της Συνθήκης της Λισαβώνας, αφού το κόστος της κατάρρευσης του ενιαίου νομίσματος θα είναι σε κάθε περίπτωση πολύ μεγαλύτερο ακόμη και από τη διαγραφή του συνόλου του ελληνικού χρέους.


Σκεφθείτε μόνο τι θα συμβεί στην οικονομία της Γερμανίας με το ευρώ στο 0,85-0,90, όταν αυτή :

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NON PAPER ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

NON PAPER ΜΑΞΙΜΟΥ 
Καταγραφή και απολογισμός του έργου των πρώτων 100 ημερών της Κυβέρνησης !!!Η κυβέρνηση συμπληρώνει τέσσερις μήνες ζωής, και στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα παρουσιάζει σημαντικό έργο η καταγραφή του οποίου αναδεικνύει την εντατική προσπάθεια και τη συντονισμένη λειτουργία της. 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Όσοι, τελευταία, ασκούν κριτική προσπαθούν να αποδείξουν ότι η πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση απομακρύνεται από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το οποίο υπήρξε και η βασική πολιτική δέσμευση της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι και οι τέσσερις πυλώνες της Θεσσαλονίκης προχωρούν κανονικότατα με γοργούς ρυθμούς παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες.


Α) ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

3 ΔΙΣ ΕΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

Γράφει ο 
Κυριάκος Τόμπρας

Μας επιβεβαιώνει 100% η KONTRA NEWS της Κυριακής 17/05/2015 !!!

Τα λέγαμε και τα γράφαμε όλη την εβδομάδα !!!

Δανειστές, Τραπεζίτες & Διαπλοκή,  έστησαν μια πρωτοφανή παγίδα θανάτου στην Κυβέρνηση !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/80-ela.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_92.html

Εκμεταλλεύτηκαν την απειρία, τα αργά αντανακλαστικά και τις εσωτερικές διαμάχες μεταξύ υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών, που οι ίδιοι καλλιέργησαν και προβάλλουν καθημερινά μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, με σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή της Κυβέρνησης από την ταμπακιέρα, που δεν είναι άλλη από τη ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος και την πρόληψη του κινδύνου της πιστωτικής ασφυξίας.

Και έτσι, αφού τους έπιασαν στον ύπνο, έφαγαν όλα τα 80 Δις της ρευστότητας του ELA, τα οποία κανείς σήμερα δεν γνωρίζει που πήγαν και τι πλήρωσαν, αφού η φυγή των καταθέσεων κατά το ίδιο διάστημα ήταν μόνο 35 Δις, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την Κυβέρνηση στην πιστωτική ασφυξία και στην πλήρη έλλειψη ρευστότητας, κατά την κρισιμότερη στιγμή της διαπραγμάτευσης.

Η Κυβέρνηση είχε ένα τεράστιο μαξιλάρι ασφαλείας 100 τουλάχιστον Δις, προκειμένου να έχει όλο τον χρόνο για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, χωρίς να κινδυνεύσει να αντιμετωπίσει το επαπειλούμενο από τους μνημονιακούς εκβιαστές πρόβλημα της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος και της στάσης πληρωμών.

Το μαξιλάρι όμως αυτό ξεφούσκωσε πλέον επικίνδυνα, αφού έχουν ήδη διατεθεί τα 80 Δις από το σύνολο του ορίου, με την ΕΚΤ να έχει ήδη σημάνει επικίνδυνα τον συναγερμό του επερχόμενου game over στο μηχανισμό του ELA για τις ελληνικές τράπεζες.

Το ζητούμενο είναι πλέον αυτονόητο !!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 9 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

Με 9 βασικές αλλαγές άνοιξε την Παρασκευή η εφαρμογή για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων στο Taxis. 

Μέχρι 30/6 η προθεσμία αν δεν δοθεί παράταση !!!
Οι δηλώσεις κανονικά θα έπρεπε να αρχίσουν να υποβάλλονται από το Φεβρουάριο, ωστόσο για μία ακόμη χρονιά η καθυστέρηση είναι μεγάλη.
Πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι, απομένουν 45 περίπου ημέρες για την υποβολή των δηλώσεων από 8 εκατ. και πλέον υπόχρεους.
Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται φέτος να δοθεί παράταση στην ισχύουσα προθεσμία υποβολής των δηλώσεων, που λήγει στις 30 Ιουνίου.
Σε δόσεις ή εφάπαξ
Όπως έχει ήδη αποφασιστεί., ο φόρος μπορεί να πληρωθεί είτε εφάπαξ ή σε δόσεις, αρχής γενομένης από την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιουλίου.
Για όσους επιλέξουν την εφάπαξ εξόφληση, παρέχεται έκπτωση 2% επί του συνόλου του φόρου.
Οι δόσεις πρέπει να πληρωθούν στις 31/7, 30/9 και 30/11.
Τα προσυμπληρωμένα στοιχεία
Αυτόματα θα εμφανίζονται στις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οι δαπάνες για δόσεις στεγαστικών, καταναλωτικών ή επιχειρηματικών δανείων που καταβλήθηκαν το 2014.
Οι σχετικές πληροφορίες θα προσυμπληρώνονται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, προς διευκόλυνση των φορολογουμένων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι φορολογούμενοι δε θα χρειάζεται να συμπληρώσουν τα πεδία που αφορούν:
  • Μισθούς - συντάξεις
  • Τόκους καταθέσεων
  • Τοκοχρεολυτικές δόσεις στεγαστικών, καταναλωτικών ή επιχειρηματικών δανείων
- See more at: http://www.moneyonline.gr/site/article/7314/anixe-to-taxis-gia-tis-dilosis-isodimatos-odigies-chrisis-prothesmies-ke-sichnes-erotisis#sthash.OGUvEJHq.dpuf


Οι δηλώσεις κανονικά θα έπρεπε να αρχίσουν να υποβάλλονται από το Φεβρουάριο, ωστόσο για μία ακόμη χρονιά η καθυστέρηση είναι μεγάλη.

Πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι, απομένουν 45 περίπου ημέρες για την υποβολή των δηλώσεων από 8 εκατ. και πλέον υπόχρεους.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται φέτος να δοθεί παράταση στην ισχύουσα προθεσμία υποβολής των δηλώσεων, που λήγει στις 30 Ιουνίου.

Σε δόσεις ή εφάπαξ

Όπως έχει ήδη αποφασιστεί., ο φόρος μπορεί να πληρωθεί είτε εφάπαξ ή σε δόσεις, αρχής γενομένης από την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιουλίου.

Για όσους επιλέξουν την εφάπαξ εξόφληση, παρέχεται έκπτωση 2% επί του συνόλου του φόρου.

Οι δόσεις πρέπει να πληρωθούν στις 31/7, 30/9 και 30/11.

Τα προσυμπληρωμένα στοιχεία

Αυτόματα θα εμφανίζονται στις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οι δαπάνες για δόσεις στεγαστικών, καταναλωτικών ή επιχειρηματικών δανείων που καταβλήθηκαν το 2014.

Οι σχετικές πληροφορίες θα προσυμπληρώνονται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, προς διευκόλυνση των φορολογουμένων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι φορολογούμενοι δε θα χρειάζεται να συμπληρώσουν τα πεδία που αφορούν:
  •     Μισθούς - συντάξεις
  •     Τόκους καταθέσεων
  •     Τοκοχρεολυτικές δόσεις στεγαστικών, καταναλωτικών ή επιχειρηματικών δανείων
Οι 9 αλλαγές του 2015

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ !!!

Έρχονται προσκεκλημένοι του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥΠΟΥΛΟΥ οι μινάρες !!!

Διακοπές + Γαμήλιο Ταξίδι μαζί !!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΝΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ !!!


Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!

exofilo-savvatouEXOFILO-PEMPTIS
exofilo-tetartisexofilo-defteras

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΗΣ 14ης ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Αποκαλύπτουμε το απόρρητο έγγραφο του ΔΝΤ για την Ελλάδα !!!

Λίγες ημέρες υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες για το κλείσιμο μιας συμφωνίας με την Ελλάδα ενώ όλο και πιο πιθανό φαίνεται το ενδεχόμενο να μην πληρωθεί η δόση της 5ης Ιουνίου στο ΔΝΤ, σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο του Ταμείου που παρουσιάζει σήμερα το ThePressProject και ο Paul Mason στο Channel 4.
Το έγγραφο με ημερομηνία 14 Μαΐου αναφέρει ότι «Δεν υπάρχει πιθανότητα το ελληνικό κράτος να πληρωθεί η δόση αν δεν επέλθει κάποια συμφωνία με τους διεθνής εταίρους» και τονίζουν ότι μέσα στον Ιούνιο το συνολικό ποσό των δόσεων προς το ΔΝΤ είναι της τάξης του 1,5 δις ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η κυβέρνηση έκανε ήδη σαφές την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα μπορέσει να καλύψει τις δόσεις του Ιουνίου χωρίς να έχει πρώτα επέλθει συμφωνία.

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

Μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ προανήγγειλε ο Παναγιωτάκης !!!

 

Ελλάδα Μείωση τιμολογίων «στο μέτρο του δυνατού» και περισσότερες ευκολίες προς τους επαγγελματίες για την πληρωμή των λογαριασμών προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist.
Παράλληλα, προειδοποίησε όσους δεν πληρώνουν, ενώ έχουν τη δυνατότητα, τους λογαριασμούς ρεύματος ότι η ΔΕΗ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και ότι η σκόπιμη ασυνέπεια εκπλήρωσης των υποχρεώσεων δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!


Η KONTRA NEWS ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ : ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ + ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ !!!

Προειδοποίηση : 

Χάνεται πολύτιμος χρόνος, που δουλεύει υπέρ των δανειστών και των εγχώριων συνεταίρων τους !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΚΟΚ) !!!

Συνολικά 382.361 κλήσεις της Τροχαίας το 2014
Ερχονται μειώσεις στα πρόστιμα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας !!!
O Γιάννης Πανούσης περιμένει την τελική εισήγηση του προϊσταμένου του αρμόδιου κλάδου του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία επαναπροσαρμογής των προστίμωνΣτη μείωση των προστίμων που επιβάλλονται για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αναμένεται να προχωρήσει σύντομα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του υπουργείου είναι να προσαρμοστούν τα υψηλά πρόστιμα με βάση την οικονομική κρίση, προκειμένου να μπορεί να πληρώνει την κλήση και ο κάθε παραβάτης, καθώς ένας σημαντικός αριθμός πολιτών αδυνατεί να το κάνει.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ & ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

Πρόστιμα και ποινές που ισχύουν για ανασφάλιστα αυτοκίνητα !!!

Έχετε ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Πρέπει να το ξανά σκεφθείτε αν πρέπει να συνεχίσετε να το κινείται ανασφάλιστο ή να το αποσύρεται καταθέτοντας τις πινακίδες κυκλοφορίας, εφόσον σκοπεύετε να μην το ασφαλίσετε .
Πέρα από τα πρόστιμα και τις ποινές που επιβάλλονται πλέον και μέσω διασταυρώσεων , η κυκλοφορία με ανασφάλιστο όχημα μπορεί να σας βάλει σε μεγάλες προσωπικές και οικονομικές περιπέτειες σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με τα όσα είπε και ο εκπρόσωπος των ασφαλιστικών εταιριών οι σχετικές διασταυρώσεις μεταξύ των ασφαλιστικών εταιριών και του υπουργείου οικονομικών έχουν εντοπίσει 730.000 αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας αλλά χωρίς ασφάλιση.
Δείτε τι προβλέπει η σχετική νομοθεσία :
Οι ιδιοκτήτες ΙΧ που θα εντοπιστούν από την διασταύρωση να έχουν στην κατοχή τους όχημα το οποίο είναι ανασφάλιστο, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο από την ΓΓΠΣ με το οποίο θα καλούνται να προχωρήσουν στην ασφάλισή του εντός 8 ημερών, καταβάλλοντας υποχρεωτικά παράβολο υπέρ του Δημοσίου ύψους 250 ευρώ.
34232
Προκειμένου να προχωρήσουν στην ασφάλιση οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων που θα λάβουν το παραπάνω ειδοποιητήριο, θα πρέπει να το προσκομίσουν μαζί με το παράβολο των 250 ευρώ, στην ασφαλιστική εταιρία της επιλογής τους, για την έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες των ανασφάλιστων οχημάτων δεν προβούν στις παραπάνω ενέργειες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα αποστέλλει τα στοιχεία τους στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους για την επιβολή κυρώσεων.

Κυρώσεις

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;; ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ !!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 20 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ !!!


Τα 20 εγκλήματα που στη Βόρεια Κορέα τιμωρούνται με θάνατο !!!
Αν τα περισσότερα (12/21 - με το πράσινο χρώμα) τιμωρούνταν με την ίδια ποινή και στην Ελλάδα, το δημόσιο χρέος μας σήμερα δεν θα ήταν ούτε 50 Δις, δεν θα συζητάγαμε για Μνημόνια και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και φυσικά δεν θα γνωρίζαμε τι σημαίνει εγκληματικότητα !!! 
Τι σόι Κομμουνισμό έχει η Βόρεια Κορέα, όταν όχι μονον υπάρχει ιδιωτική περιουσία αλλά και τα εναντίον της εγκλήματα τιμωρούνται με τη θανατική ποινή ;;;

Εγκλήματα που υπόκεινται στην κρίση του δικαστηρίου

- Συνωμοσία κατά της εθνικής κυριαρχίας
- Τρομοκρατία
- Προδοσία
- Προδοσία του λαού
- Φόνος εκ προθέσεως
- Παράνομη πώληση δημόσιας περιουσίας
- Βιασμός
- Καταστροφή ιδιοκτησίας
- Επικίνδυνη αντικοινωνική συμπεριφορά
- Παράνομη επιχειρηματική δραστηριότητα

- Εκούσια πρόκληση σωματικών βλαβών- Απόδραση από τις φυλακές

Θανατική ποινή χωρίς δίκη
- Εκούσια καταστροφή πολεμικού υλικού η πόρων που προορίζονται για μάχη.
- Αρπαγή δημόσιας περιουσίας
- Εκούσια καταστροφή κρατικής περιουσίας
- Λαθρεμπορία και διακίνηση ναρκωτικών
- Απαγωγή
-- Λαθρεμπορία και διακίνηση κοσμημάτων στη μαύρη αγορά
- Διακίνηση πλαστού χρήματος
- Κλοπή ξένης ιδιοκτησίας
- Αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών μέσω κινητού τηλεφώνου


ΕΝΑΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

«Αν είναι βράδυ, περνάνε παντού», λένε στην πιάτσα !!!


Τα 50άρικα και τα 20άρικα προτιμούν οι διακινητές των πλαστών ευρώ !!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, από το δεύτερο εξάμηνο του 2010 μέχρι και σήμερα τα περισσότερα ήταν των 20 και των 50 ευρώ, σε ποσοστό 81,5% του συνόλου. 

Ο αριθμός των πλαστών 20ευρων μειώθηκε, ενώ αυτός των 50ευρων αυξήθηκε. 
Συγκεκριμένα, τα 50αρικα αντιστοιχούσαν στο 43% των πλαστών, ενώ τα 20αρικα στο 38%. Το τραπεζογραμμάτιο των 100 ευρώ είναι το τρίτο κατά σειρά με τα υψηλότερα ποσοστά παραχάραξης, αντιπροσωπεύοντας 13,5% του συνόλου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 32η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ 112,5 ΤΟΝΟΥΣ !!!

Στα χαρτιά όμως,  αφού η τελευταία φορά που έγινε συνολικός ποσοτικός και ποιοτικός έλεγχος στα θησαυροφυλάκια της ΤτΕ και του εξωτερικού όπου φυλάσσονται τα ελληνικά αποθέματα χρυσού, 
ήταν πριν από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο !!!


 Πόσους τόνους χρυσό έχει η Ελλάδα;

Έρευνα που διεξήχθη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού αναφέρεται στη ζήτηση του χρυσού, όπως και τις ποσότητες του πολύτιμου μετάλλου που κατέχουν οι 40 μεγαλύτερες σε αποθέματα χρυσού χώρες.

Σύμφωνα με την έκθεση στο πρώτο τρίμηνο του έτους η ζήτηση σημείωσε πτώση κατά 11 τόνους ή 1% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Η Ελλάδα με 112,5 τόνους βρίσκεται στην 32η θέση, πάνω από την Ένωση Κεντρικών Τραπεζών, την Κορέα, την Ρουμανία, την Πολωνία, το Ιράκ, την Αυστραλία, το Κουβέιτ και την Ινδονησία.

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!


Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ !!!

Συνταγματικός ο νόμος για τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων σύμφωνα με το ΣτΕ !!!ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !!!


Συνταγματικός κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αρ. 1858/2015 απόφασή ο νόμος 4178/2013 για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. 

Συγκεκριμένα, η Ολομέλεια του ΣτΕ (πρόεδρος ο Σωτήρης Ρίζος και εισηγητής ο Σύμβουλος Επικρατείας Κωνσταντίνος Κουσούλης), έκρινε ότι δεν προσκρούει σε καμία συνταγματική διάταξη ο νόμος 4178/2013 για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, που προβλέπει την διατήρηση για μεγάλο χρονικό διάστημα των αυθαιρέτων, την εξαίρεση τους από την κατεδάφιση, κλπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ !!!

Η πρόταση Δένδια (ΝΔ) για τα Κόκκινα Δάνεια : Πληρωμή μόνο των τόκων για τα επόμενα 10 χρόνια !!!
ΠΟΙΩΝ ΤΟΚΩΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ ;;;

ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ, ΤΩΝ 3ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ EURIBOR, κλπ, κλπ, κλπ ;;;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΟΚΩΝ & ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

«Έφυγαν 21 δισ. ευρώ από τις καταθέσεις εξαιτίας του κακού κλίματος»
Την αποπληρωμή μόνο των τόκων των δανείων για τα επόμενα δέκα χρόνια προτείνει ο Νίκος Δένδιας, ως λύση στο φλέγον ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων.
Ειδικότερα, από το βήμα του Economist, ο πρώην υπουργός της ΝΔ εξήγησε πως πρέπει να καταρτιστεί ένα σχέδιο, όπου οι δανειολήπτες που δεν μπορούν να πληρώσουν, να καταβάλουν μόνο τους τόκους του δανείου για τα επόμενα δέκα χρόνια.
Παράλληλα, κάλεσε τον Γ. Σταθάκη να αποδεχθεί το σχέδιο που επεξεργαζόταν ο ίδιος ως υπουργός.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Ψήνεται μερεμέτι στις 100 δόσεις, για να μπορούν να ενταχθούν περισσότεροι !!!Ένα «μερεμέτι» στη ρύθμιση των 100 δόσεων εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η εισπρακτική επιτυχία της ρύθμισης. Πρόκειται για την ένταξη στη ρύθμιση και υποθέσεων για τις οποίες έχει ξεκινήσει ο φορολογικός έλεγχος. Η βελτίωση αυτή αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις και φορολογούμενους στους οποίους έχει ξεκινήσει ο φορολογικός έλεγχος αλλά δεν μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία για τη ρύθμιση, αποκλείονται από αυτήν υποθέσεις φορολογίας για τις οποίες ο φορολογικός έλεγχος έχει ξεκινήσει εφόσον δεν υποβληθεί η αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση έως τις 26 Μαΐου που λήγει η προθεσμία της. Αντιθέτως υπάγονται σε αυτήν φορολογικές υποθέσεις για τις οποίες ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα έχουν βεβαιωθεί οι πρόσθετοι φόροι και οι προσαυξήσεις. Με την ένταξη στη ρύθμιση ο φορολογούμενος στον οποίο έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μπορεί να πληρώσει το ποσό της βασικής οφειλής εφάπαξ και να γλιτώσει το σύνολο των προσαυξήσεων ή να ρυθμίσει την οφειλή σε έως 100 δόσεις γλιτώνοντας τουλάχιστον το 30% των προσαυξήσεων.

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ 80 ΔΙΣ ΤΟΥ ELA ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


Προς ΜΑΞΙΜΟΥ :

Σας ανοίξαμε τα μάτια πριν τις εκλογές, όταν σας λέγαμε να μη φοβηθείτε τις απειλές για τη ρευστότητα των τραπεζών,
αφού ο ELA ήταν τότε μηδενικός και το όριο της Ελλάδος, σύμφωνα με τον αλγόριθμο του μηχανισμού, ήταν τότε τουλάχιστον 100-120 Δις !!!

Και δεν πέσαμε έξω, αφού από τότε μέχρι σήμερα, οι ελληνικές τράπεζες ζήτησαν και πήραν από την ΤτΕ 80 περίπου Δις έκτακτης παροχής ρευστότητας, ενώ η εκροή των καταθέσεων κατά το ίδιο διάστημα δεν ξεπέρασε τα 35 Δις !!!

Γιατί λοιπόν να υπάρχει σήμερα πρόβλημα ρευστότητας και να αναγκάζεται η Κυβέρνηση να κάνει χρήση ακόμη και στα διαθέσιμα των πρεσβειών μας στο εξωτερικό ;;;

Τι έγιναν τα υπόλοιπα 45 Δις, από τα 80 Δις του ELA που έχουν πιστωθεί στους αντίστοιχους λογαριασμούς των συστημικών τραπεζών ;;;
Ποιοι τα πήραν ;;; Που πήγαν ;;; Πως χρησιμοποιήθηκαν ;;; Τι πλήρωσαν ;;;

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ;;;

Η Κυβέρνηση είχε ένα τεράστιο μαξιλάρι ασφαλείας 100 τουλάχιστον Δις, προκειμένου να έχει όλο τον χρόνο για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, χωρίς να κινδυνεύσει να αντιμετωπίσει το επαπειλούμενο από τους μνημονιακούς εκβιαστές πρόβλημα της ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος και της στάσης πληρωμών.

Το μαξιλάρι όμως αυτό ξεφουσκώνει επικίνδυνα.

ΖΗΜΙΑ 543.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Έχασε όλα τα διαθέσιμα της Εμπορικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο, με την αγορά να τον έχει χρεώσει με μεγάλες ευθύνες για τη φούσκα των ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ του μεγαλοαπατεώνα ΠΩΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_11.html

Αυτός ό κρατικοδίαιτος τύπος που παριστάνει τον τραπεζίτη,  που θεωρεί τον εαυτό του μέγα τεχνοκράτη και που κατέστρεψε την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, σήμερα, υπό τον θεσμικό ρόλο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καταστρέφει με την ίδια τεχνογνωσία που απέκτησε στην Εμπορική, ολόκληρο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και την εθνική μας οικονομία !!!

Η κυβέρνηση, είναι αλήθεια, δεν μπορεί να τον ξηλώσει, λόγω του αυτοδιοίκητου και της ανεξαρτησίας της ΤτΕ.

Μπορεί όμως να ζητήσει την αντικατάστασή του από την ΕΚΤ και τον ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ, με το απλό σκεπτικό ότι η δράση του στην Ελλάδα θέτει σε κίνδυνο τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα ολόκληρης της Ευρωζώνης !!!ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!

Παράνομη η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων από τις τράπεζες στις εισπρακτικές εταιρίες, χωρίς ενημέρωση του οφειλέτη !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη η απόφαση αρ.842/2012 του Ειρηνοδικείου Αθηνών που επιδίκασε σε ιδιώτη πελάτη τράπεζας χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη λόγω προσβολής της προσωπικότητάς του από τις εναγόμενες - Τράπεζα και Εισπρακτική εταιρία - επειδή δέχτηκε τον παράνομο χαρακτήρα της διαβίβασης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων του ενάγοντος από την Τράπεζα στην εισπρακτική εταιρία χωρίς να ενημερώσει τον ενάγοντα. 


Σύμφωνα με την απόφαση η εναγόμενη τράπεζα δεν απέδειξε ότι είχε ενημερώσει τον πελάτη της ότι θα διαβιβάσει τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτο και δη στην εισπρακτική εταιρία με την οποία συνεργάζεται, αλλά και η εναγόμενη εταιρία παρότι συνέλεξε και καταχώρησε ηλεκτρονικά τα δεδομένα αυτά δεν ενημέρωσε τον ενάγοντα για την επεξεργασία αυτή παραβιάζοντας το αυτοτελώς προστατευόμενο από το ν.2472/1997 δικαιώμά του προς ενημέρωση. 

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

Οι Τράπεζες, αντί να εφαρμόσουν τον Κώδικα Δεοντολογίας,   υποχρεώνουν τους δανειολήπτες, εντελώς παράνομα και καταχρηστικά, να παραιτούνται από το δικαίωμα στην ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής !!!Μην πιστεύετε στις προτάσεις τους !!!

Θέλουν μόνο να σας παγιδέψουν και να σας οδηγήσουν στην παραίτηση από συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά σας !!!

Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, παραμένει η μοναδική αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Δανειοληπτών, ιδιαίτερα όσο δεν προστατεύεται νομοθετικά κατά 100% η κύρια πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι τράπεζες, αφού πρώτα τρομοκρατούν τους δανειολήπτες, στέλνοντας τους διαταγές πληρωμής για το σύνολο της οφειλής, στη συνέχεια τους προτείνουν ρύθμιση για την οφειλή αυτή η οποία περιλαμβάνει πλήθος παράνομων και καταχρηστικών όρων, πυρπολώντας την τραπεζική και συναλλακτική πίστη, αυτή την οποία επικαλείται βέβαια για να ζητήσει τη συνεργασία του δανειολήπτη.

ΒΙΝΤΕΟ : Γ. ΝΟΥΛΑΣ - Κ. ΤΟΜΠΡΑΣ : ΑΠΟ ΤΟ "ΖΟΟΜ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ", ΣΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" !!!Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


Αυτό ήταν το πρώτο κοινό τηλεοπτικό μας εγχείρημα με τον Γιώργο Νούλα, που επειδή ήταν πολύ καλό ....... ΚΟΠΗΚΕ !!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της 20/11/2013, με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!! 

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι !!!

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ γιγαντώθηκε και έκανε πράξη πολλά περισσότερα από εκείνα στα οποία δεσμευτήκαμε στα χιλιάδες μέλη μας !!!

Η Ελλάδα όμως έμεινε στάσιμη εκεί, στο Νοέμβριο του 2013 !!!
Μετά από 1,5 χρόνο, ο δημόσιος διάλογος παραμένει ακόμη ο ίδιος !!!

Τραγικό !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ MARFIN, ΛΑΪΚΗ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ........

............. ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙ !!!
Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Η έννοια της "χρεοκοπίας" έχει εφευρεθεί για να προστατεύεται ο άνθρωπος και όχι για να καταστρέφεται. 
Η καταστροφή έτσι κι αλλιώς έρχεται μόνη της ...δεν χρειάζεται να τη "βοηθήσεις" με εφευρήματα. Η έννοια λοιπόν της "χρεοκοπίας" έχει εφευρεθεί, για μην καταστρέφεται ως άνθρωπος ο δανειζόμενος ... Να προστατεύεται σε ένα βασικό και θεμελιώδες επίπεδο, που του εξασφαλίζει και του παρέχει ο πολιτισμός της κοινωνίας ...
Ανθρώπινο δικαίωμα είναι η χρεοκοπία ...
Ευνοϊκή διάταξη είναι γι' αυτόν που την ασκεί και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν επιτρέπεται από τον νόμο η συνεχής χρήση της.

Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον φόβο της άγνοιας και μετά τους τοκογλύφους.
Μας δουλεύουν τα ζώα του ιμπεριαλισμού και τα τοπικά φερέφωνά τους.
Ο ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα μιας πρωτοφανούς μεθόδευσης. Έχει πέσει θύμα μιας τεράστιας προσπάθειας δυσφήμισης, εκβιασμού και τρομοκρατίας ...Θύμα μιας προσπάθειας δαιμονοποίησής του, που ανάλογες έχουμε δει μόνον εις βάρος των Σέρβων και των Ιρακινών παραμονές των στρατιωτικών επεμβάσεων εναντίον τους. Για λόγους τους οποίους υποψιαζόμαστε —αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε— γνωστά κέντρα του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού ασχολούνται μέρα-νύκτα με το ελληνικό "ζήτημα". Σε έναν κόσμο που βουλιάζει από τα χρέη, τα πάντα αποδίδονται στην Ελλάδα. Η "γέφυρα" της οικονομίας "γκρεμίζεται", όχι επειδή είναι βαριοί οι "ελέφαντες", αλλά επειδή ένα "μυρμήγκι" κουβαλούσε μαζί του έναν "σάκο". Δεν είναι ένοχοι οι "ελέφαντες", γιατί αυτοί —ως "υπεύθυνοι"— κουβαλάνε μόνον τα απαραίτητα μαζί τους, σε αντίθεση με το προκλητικό και ανεύθυνο "μυρμήγκι", το οποίο είχε το θράσος να κουβαλάει μαζί του έναν "σάκο".

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΝΔ και Ποτάμι διαφωνούν με την τηλεοπτική κάλυψη της εξεταστικής για τα μνημόνια !!!Αντίθετη ήταν η ΝΔ και το Ποτάμι στην πρόταση να είναι ανοιχτή και τηλεοπτικά καλυπτόμενη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν την Ελλάδα στο καθεστώς των Μνημονίων.

Στη πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής την Πέμπτη, που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και ασχολείται με διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα, σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες. η πρώτη διαφωνία μεταξύ των μελών της για το αν θα είναι ανοιχτές ή όχι οι συνεδριάσεις.
ΝΔ και Ποτάμι δήλωσαν «παρών» κατά την σχετική πλειοψηφία.
Η Ν.Δ. εκτίμησε ότι από την ώρα που δημοσιεύονται τα πρακτικά δεν χρειάζεται απευθείας μετάδοση των εργασιών της Επιτροπής, καθώς έχει εξασφαλιστεί η δημοσιότητα της Εξεταστικής.

Ωστόσο αυτές θα είναι τελικά ανοιχτές και θα μεταδίδονται από το κανάλι της Βουλής.

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ : ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!

Τέλος στην χρηματοδότηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ζήτησε ο Νίκος Νικολόπουλος !!!

Με αφορμή την καταψήφιση της νέας τροπολογίας για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την πλευρά των ΑΝΕΛ, ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος Νίκος Νικολόπουλος, υπενθυμίζει με δήλωσή του ότι, είχε ζητήσει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού πριν από 26 μέρες να δοθεί άμεσα λύση στην προκλητική όπως την χαρακτηρίζει χρηματοδότηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθώς και να ερευνηθούν αλλά και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έδωσαν εγκρίσεις για την υπογραφή δανείων με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Ο κ. Νικολόπουλος στην παρέμβασή του για το συγκεκριμένο ζήτημα επισημαίνει ότι ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απάντηση, ενώ υπενθυμίζει ότι την τροπολογία με την οποία διευκολύνεται η λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής, κατέθεσε ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, στην Βουλή, στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο σχετικό ερώτημά του ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει τα εξής:»Τόσα χρόνια το Μέγαρο Μουσικής θεωρείτο και λειτουργούσε ως ιδιωτική επιχείρηση, ενώ στην πραγματικότητα τα χρήματα τα πλήρωναν οι φορολογούμενοι. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με έγγραφο που έχει διαβιβάσει στην Βουλή ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, το Μέγαρο Μουσικής είχε συνάψει τρία δάνεια με την εγγύηση του Δημοσίου, συνολικού αρχικού ποσού 245 εκ. ευρώ, ενώ το ανεξόφλητο υπόλοιπο των συγκεκριμένων δανείων στις 30 Ιουνίου του 2013 ήταν 229,27 εκ. ευρώ.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

Τα δάνεια των ΜΜΕ παραδόθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής !!!
Ξεκινά ο έλεγχος !!!


Η κυβέρνηση αποκτά ένα ισχυρό χαρτί άμεσου ή έμμεσου ελέγχου των εκδοτών σε μια συγκυρία όπου θα περάσει σκληρά φορολογικά μέτρα
Μετά από μεγάλο διάστημα καθυστερήσεων τα δάνεια που έχουν χορηγήσει οι ελληνικές τράπεζες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραδόθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι παραδόθηκαν αναλυτικότατα στοιχεία με ιδιαίτερη έμφαση στις εγγυήσεις που φέρουν τα δάνεια αυτά, καθώς και στη διαχρονική πορεία εξυπηρέτησής τους, αλλά και των ρυθμίσεων που κατ’ επανάληψη έχουν γίνει. 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ : ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ !!!

Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι η υιοθέτηση του ιρλανδικού μοντέλου ΝΑΜΑ, όπως προτείνεται στην Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αποτελεί τη μοναδική αποτελεσματική λύση για την ενιαία, συνολική αντιμετώπιση της διαχείρισης των κόκκινων δανείων !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ  ΜΟΝΤΕΛΟ WIN-WIN 
ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ + ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!
 


Μια πρόταση : Να συγχωνευθούν όλες οι bad bank στην Ελλάδα και το νέο σχήμα να αναλάβει το πρόβλημα των Κόκκινων Δανείων !!!
Οι τράπεζες από ενεργά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στήριξης της οικονομίας έχουν μετατραπεί σε παθητικούς διαχειριστές προβληματικών δανείων.
Η κυβέρνηση έχει λάβει πρωτοβουλίες και προτείνει στους θεσμούς εναλλακτικά σενάρια για την σύσταση bad bank που θα διαχειριστεί τα προβληματικά δάνεια των ελληνικών τραπεζών, που καθηλώνουν τον κλάδο και την οικονομία. 
Με ένα βάρος 100 δισεκ. ευρώ οι ελληνικές τράπεζες θα παραμείνουν σε μόνιμη ομηρία για πολλά χρόνια αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα.
Οι ιδέες είναι πολλές. 

KOKKINA ΔΑΝΕΙΑ : ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2016 Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ !!!

Μετά τις πιέσεις της ΕΚΤ, μετατίθεται για τις καλένδες του 2016 η ίδρυση του ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης των κόκκινων δανείων, όπως ακριβώς έγινε με τις νομοθετικές ρυθμίσεις για την προστασία από τους πλειστηριασμούς και την ρύθμιση των Κόκκινων Δανείων !!!


Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, παραμένει η μοναδική αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας και της αξιοπρέπειας των Δανειοληπτών, ιδιαίτερα όσο δεν προστατεύεται νομοθετικά κατά 100% η κύρια πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς !!!


Κόκκινα Δάνεια : Καλό... 2016 για τον ενδιάμεσο φορέα !!!
Του Βασίλη Γεώργα

Για το 2016 στην καλύτερη περίπτωση και στις ελληνικές καλένδες στη χειρότερη φαίνεται να παραπέμπεται η πρόταση της κυβέρνησης για την ίδρυση δημόσιου ενδιάμεσου φορέα που θα διαχειριστεί τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ : ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!

ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΡΑΧΗΛ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ & ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ !!!

Δεν έχουν το θεό τους οι μισθοφόροι της παραπληροφόρησης των θαλασσοδανεισμένων συστημικών ΜΜΕ, που όμως κυκλοφορούν στην αγορά με ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ !!!
Όταν τους στριμώχνεις στη γωνία και τους μιλάς για τα εγκλήματα των αφεντικών τους, το παίζουν υπάλληλοι ..... βλέπε ΒΙΝΤΕΟ με τον ανεκδιήγητο Ευαγγελάτο των Τηλεμάρκετινγκ !!!
Και όταν θέλουν να περάσουν τη γραμμή των αφεντικών τους, τότε επιμένουν πως είναι δημοσιογράφοι, για να έχει τον απαραίτητο μανδύα της ψευτοαξιοπιστίας η μαύρη προπαγάνδα τους !!!Τελικά τι είστε ρε λαμόγια ;;;
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ;;;

Και αν θέλετε να είστε και τα δύο, βάλτε τουλάχιστον ωράριο !!!
08.00 - 16.00' Δημοσιογράφοι, 16.00' - 24.00' Υπάλληλοι και 24.00' - 08.00' ότι τραβάει η όρεξή σας ..... και ότι αρπάξει ο κ@λος σας  !!!

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ & ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Ένα πουλάκι μου είπε χθες Γιαννάκη ότι οι 4 συστημικές τράπεζες που χορήγησαν τα σκανδαλώδη θαλασσοδάνεια στα συστημικά ΜΜΕ και τους μετόχους τους, μετά από αίτημα του Εισαγγελέα κου ΜΠΡΗ, σου έστειλαν, στην Τράπεζα της Ελλάδος, όλες τις απαντήσεις και τα έγγραφα από τις παράνομες αυτές δανειοδοτήσεις τους !!!

Αυτές που δεν επόπτευσες κατά τη θεσμική σου υποχρέωση ή που, αν επόπτευσες, έκανες τα σταβά μάτια, αφού τα ίδια αυτά ΜΜΕ ήταν οι αβανταδόροι σου όσο ήσουν ΥΠΟΙΚ και ξεπουλούσες την Ελλάδα σε Τρόικα, Νταβατζήδες και Δανειστές και που θα ήθελες να συνεχίσουν να είναι οι αβανταδόροι σου στο νέο σου εγχείρημα να γίνεις ο Παπαδήμος ΙΙ μιας νέας, προδοτικής κυβέρνησης ξεφωνημένων τεχνοκρατών !!!

ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 
ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 

Διαβίβασε σήμερα στη Βουλή, ώς έχεις πλέον υποχρέωση, τα στοιχεία που έχεις στα χέρια σου ως Διοικητής της ΤτΕ,  με τα οποία ο ίδιος ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ θα ζητήσει αμέσως την παραίτησή σου και με τα οποία θα σε στείλει κατηγορούμενο, πριν την ελληνική κυβέρνηση, η ίδια η ΕΚΤ !!!Το σχέδιο Στουρνάρα για να γίνει πρωθυπουργός !!!

Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως για την αδίστακτη δράση της τεχνοκρατικής σέχτας που κατοικοεδρεύει σε μία σκοτεινή σφηκοφωλιά που έχει φτιαχτεί στην Τράπεζα της Ελλάδας. ”

Όσο συνεχίζεται η εθνική προσπάθεια, που με συμπαραστάτη τον ελληνικό λαό καταβάλλει η κυβέρνηση Τσίπρα για υπερήφανη διαπραγμάτευση και έξοδο από την κρίση, αποκαλύψεις και γεγονότα αποδεικνύουν και ξεκαθαρίζουν ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος που διαδραματίζει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

ΤΟΜΠΡΑΣ, ΝΟΥΛΑΣ & ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

Ξεκινά σήμερα η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΗΙΟ και το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ έχει την τιμητική του !!!
Καλούνται ως ειδικοί μάρτυρες ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο Γιώργος Νούλας, Δικηγόρος & Αντιπρόεδρος και ο Γιάννης Κυριακόπουλος, Δικηγόρος & Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κινήματος !!!
5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.scribd.com/collections/3477124/%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%A5%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91-%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%9D-CRIMINAL-COMPLAINT-AGAINST-FRAUDULENT-SPECULATORS-OF-GREEK-SOVEREIGN-DEBT

Στις 4 το μεσημέρι ξεκινούν και επίσημα οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια.

Η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής ήταν πριν από δέκα ημέρες, όταν κλήθηκε να εκλέξει προεδρείο. Τα διαδικαστικά ολοκληρώθηκαν τότε, και από σήμερα ξεκινά το έργο της.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Βίτσας, δεσμεύθηκε να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη αλλά και καμία στοχοποίηση.

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

Γιάνης Βαρουφάκης : Αρνούμαι να υπογράψω ένα καταστροφικό πρόγραμμα όπως οι προηγούμενοι υπουργοί !!!
Τη δήλωση ότι δεν θα γίνει ακόμη ένας υπουργός Οικονομικών ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν βγαίνει και είναι καταστροφικό για τη χώρα, έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο συνέδριο του Economist που διεξάγεται στην Αθήνα.

«Ως υπουργός Οικονομικών θα αρνηθώ να βάλω την υπογραφή μου σε ένα πακέτο το οποίο από πλευράς μακροδυναμικής δεν είναι αριθμητικά συνεπές, αν αποδεικνύεται ότι μαθηματικά δεν βγαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.
SSL Certificates