.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ & ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Ένα πουλάκι μου είπε χθες Γιαννάκη ότι οι 4 συστημικές τράπεζες που χορήγησαν τα σκανδαλώδη θαλασσοδάνεια στα συστημικά ΜΜΕ και τους μετόχους τους, μετά από αίτημα του Εισαγγελέα κου ΜΠΡΗ, σου έστειλαν, στην Τράπεζα της Ελλάδος, όλες τις απαντήσεις και τα έγγραφα από τις παράνομες αυτές δανειοδοτήσεις τους !!!

Αυτές που δεν επόπτευσες κατά τη θεσμική σου υποχρέωση ή που, αν επόπτευσες, έκανες τα σταβά μάτια, αφού τα ίδια αυτά ΜΜΕ ήταν οι αβανταδόροι σου όσο ήσουν ΥΠΟΙΚ και ξεπουλούσες την Ελλάδα σε Τρόικα, Νταβατζήδες και Δανειστές και που θα ήθελες να συνεχίσουν να είναι οι αβανταδόροι σου στο νέο σου εγχείρημα να γίνεις ο Παπαδήμος ΙΙ μιας νέας, προδοτικής κυβέρνησης ξεφωνημένων τεχνοκρατών !!!

ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 
ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 

Διαβίβασε σήμερα στη Βουλή, ώς έχεις πλέον υποχρέωση, τα στοιχεία που έχεις στα χέρια σου ως Διοικητής της ΤτΕ,  με τα οποία ο ίδιος ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ θα ζητήσει αμέσως την παραίτησή σου και με τα οποία θα σε στείλει κατηγορούμενο, πριν την ελληνική κυβέρνηση, η ίδια η ΕΚΤ !!!



Το σχέδιο Στουρνάρα για να γίνει πρωθυπουργός !!!

Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως για την αδίστακτη δράση της τεχνοκρατικής σέχτας που κατοικοεδρεύει σε μία σκοτεινή σφηκοφωλιά που έχει φτιαχτεί στην Τράπεζα της Ελλάδας. ”

Όσο συνεχίζεται η εθνική προσπάθεια, που με συμπαραστάτη τον ελληνικό λαό καταβάλλει η κυβέρνηση Τσίπρα για υπερήφανη διαπραγμάτευση και έξοδο από την κρίση, αποκαλύψεις και γεγονότα αποδεικνύουν και ξεκαθαρίζουν ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος που διαδραματίζει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο εκλεκτός του ακροδεξιού πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής οικονομίας το 2012, υπονομεύει σήμερα τον τιτάνιο αγώνα της χώρας. Αυτό έδειξε τις προάλλες το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών αναφορικά με την αποστολή email με συγκεκριμένους παραλήπτες και συγκεκριμένο περιεχόμενο εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ήταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προειδοποιήσει τον Αντώνη Σαμαρά να μην τοποθετήσει τον Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας,χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην ναρκοθετηθεί η λειτουργία και η διαπραγματευτική δυνατότητα της επερχόμενης - τότε - κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έναντι των δανειστών. Ο λόγος ήταν προφανής. Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι η απόληξη του συστήματος που ευθύνεται περισσότερο από όλα για τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, είναι η απόληξη του συστήματος Σημίτη και ένας εκ των πιο συνεπών εκφραστών της μνημονιακής στρατηγικής που υλοποιείται στην Ελλάδα.

Το σύστημα Σημίτη παρασιτεί σε βάρος της χώρας, εδώ και δεκαετίες, με βάση την εμμονή στην επιλογή του χρόνου να εντάξει την Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ, το 2001, δίχως η χώρα να είναι έτοιμη.

Αυτό το σύστημα, συνώνυμο της διαφθοράς, απολαμβάνει της στήριξης και της ασυλίας, χρόνια τώρα, από τη διαπλοκή και προστατεύεται από τα δομημένα συμφέροντα ως ιερή αγελάδα.

Στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης το σύστημα Σημίτη εξεδήλωσε ακόμη περισσότερο τον προφανή ρόλο που διαδραματίζει: Ότι δηλαδή αποτελεί τον Δούρειο Ίππο της προέλασης του γερμανικού πολιτικού και οικονομικού συμπλέγματος συμφερόντων στη χώρα μας. Πρόκειται για μία ιστορία που ξεκινά από τη δεκαετία του 1970 και που κανείς μπορεί να την διαβάσει στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Periodista.gr με τίτλο "Σπάμε την ομερτά: οι πρόθυμοι της Φρανκφούρτης"

Απαραίτητη στρατευμένη μονάδα του συστήματος Σημίτη είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος την εποχή της εισόδου της χώρας στη ζώνη του ευρώ, ο οποίος το 2011 κλήθηκε ως η χρυσή εφεδρεία των διευθυντηρίων των Βρυξελλών, των ιερατείων της Φρανκφούρτης και των μαυσωλείων της ντόπιας διαπλοκής ώστε να γίνει δοτός πρωθυπουργός μέσω μιας διαδικασίας που συνοδεύθηκε από διθυράμβους εκ μέρους του κατεστημένου.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, είναι ο φυσικός διάδοχος του Λουκά Παπαδήμου στην ιεραρχία του συστήματος Σημίτη. Ο ίδιος, όπως οι μέντορες, οι πάτρωνες και οι ντόπιοι και ξένοι εντολείς του, ποντάρει στην ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, της νέας κυβέρνησης Τσίπρα, ώστε να μεθοδευθεί τελικά η επιβολή κυβέρνησης "εκτάκτου ανάγκης", δήθεν "εθνικής ενότητας" ή δήθεν "εθνικής συνεννόησης ή όπως θα τη βαφτίσει τέλος πάντων το κατεστημένο, της οποίας επικεφαλής να είναι ο ίδιος προβάλλοντας την ανάγκη της σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας από "εκείνους που ξέρουν", από εκείνους δηλαδή που έβαλαν τη χώρα στο ευρώ, από το σύστημα Σημίτη.

Με λίγα λόγια, ο Γιάννης Στουρνάρας θεωρεί ότι υπονομεύοντας το ρόλο της κυβέρνησης, ναρκοθετώντας την προσπάθεια της χώρα, θα καταφέρει να γίνει ένας νέος δοτός πρωθυπουργός, ένας νέος εκφραστής της "χούντας των τεχνοκρατών", ένας νέος κυβερνήτης - αχυράνθρωπος, ένας νέος Παπαδήμος.

Ο σημερινός Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ουκ ολίγες φορές παρέμβει πέραν του ρόλου του στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Γιάνης Στουρνάρας απείχε ουσιαστικά από οποιαδήποτε προσπάθεια να χαλαρώσει η ασφυξία που φαινόταν ότι επιδίωκε να επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην ελληνική οικονομία.

Λίγο πριν από τις εκλογές του περασμένου Γενάρη, ο ίδιος ήταν που λειτουργώντας ως κομματάρχης του Σαμαρά, καλούσε τους βουλευτές - χωρίς να το επιτρέπει ο θεσμικός του ρόλος - να υπερψηφίσουν την πρόταση Σαμαρά για πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας τα τρομοκρατικά σενάρια της κυβέρνησης Σαμαρά και των εξωθεσμικών κέντρων εξουσίας, κάνοντας λόγο για εκροή καταθέσεων εξαιτίας της επερχόμενης και αναπόφευκτης, τότε, πολιτικής αλλαγής. Τι έκανε επί της ουσίας ο Γιάννης Στουρνάρας; Υποθήκευε τη σταθερότητα των ελληνικών τραπεζών.

Αυτά είναι μόνο κάποια παραδείγματα που αποκαλύπτουν τον ρόλο του πλέον αποτυχημένου Έλληνα υπουργού Οικονομικών των τελευταίων δεκαετιών, ενός ανθρώπου που πριν γίνει Τσάρος της οικονομίας είχε πέσει έξω σε όλες του τις προβλέψεις.

Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία στο φως για την αδίστακτη δράση της τεχνοκρατικής σέχτας που κατοικοεδρεύει σε μία σκοτεινή σφηκοφωλιά που έχει φτιαχτεί στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Μέχρι τότε, εκείνο το οποίο πρέπει να κρατάμε είναι το εξής: Ο Γιάννης Στουρνάρας χρησιμοποιεί τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ως όχημα και ως εργαλείο για την υλοποίηση του βραχυμεσοπρόθεσμου - όπως πιστεύει ο ίδιος - σχεδίου της μνημονιακής παλινόρθωσης, που θα συνδυαστεί με την τοποθέτησή του στην πρωθυπουργία.

Ο ελληνικός λαός δεν θα το επιστρέψει ποτέ αυτό. Η δημοκρατία, με τη σημερινή κυβέρνηση λειτουργεί. Οπότε την προοπτική του να ηγηθεί. σε πολιτικό επίπεδο, του μνημονιακού μετώπου, ο κ. Στουρνάρας καλό θα ήταν να την ξεχάσει.

ΠΗΓΗ
http://www.periodista.gr/editorial/item/17593.htm
SSL Certificates