.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ;;; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΟ 1 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!

836.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Αντί για 2 δις που πρόσμενε η Ελλάδα από το αποθεματικό των 4 δισ. ευρώ των κοινοτικών ταμείων για να χρηματοδοτήσει κυρίως προγράμματα ανέργων, τελικά μένει με 836 εκατ. ευρώ !!!!

















Με διαδοχικές δηλώσεις αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, τα προηγούμενα χρόνια, προανήγγειλαν τα επιπλέον 2 δισ. ευρώ που διεκδικεί και δικαιούται η Ελλάδα από το "αποθεματικό" συνολικής αξίας 4 δισ. ευρώ των διαρθρωτικών ταμείων της ΕΕ.

Μάλιστα, αρμόδια υπουργεία είχαν από καιρό… προϋπολογίσει τα λεφτά αυτά για να εξαγγείλουν νέα προγράμματα ανέργων και ευπαθών ομάδων.

ΟΓΑ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 29/7 ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ !!!

ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 42,8% ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ Β' ΕΞΑΜΗΝΟΥ
Παράταση έως τις 29 Ιουλίου θα δώσει ο ΟΓΑ σε 667.229 ασφαλισμένους αγρότες για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών οφειλών του β’ εξαμήνου 2015 !!!















Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση του ΟΓΑ τελευταία ημέρα πληρωμής ήταν η 30η Ιουνίου 2016. Έτσι οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού έχουν ένα επιπλέον χρονικό περιθώριο 29 ημερών για την τακτοποίηση των οφειλών τους.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΣΧΕΔΟΝ 500.000 ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Εκτίναξη της μετανάστευσης στα χρόνια των μνημονίων !!!












Στοιχεία-σοκ περιλαμβάνει η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος με θέμα «Φυγή ανθρωπίνου κεφαλαίου: σύγχρονη τάση μετανάστευσης των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης».

Οπως αναφέρεται στην έκθεση -που δημοσιεύει η "Καθημερινή"- ο αριθμός των μονίμως εξερχόμενων Ελλήνων ηλικίας 15-64 ετών, από το 2008 μέχρι σήμερα, ξεπερνά τις 427.000!

ΞΟΔΕΥΟΥΝ 15.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ & ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ !!!

ΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΟ Ο ΘΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 5.000.000 ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ 2007 !!!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΗΣ JETOIL ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 !!!

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ & ΚΟΨΙΜΟ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ JETOIL
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου κατέθεσε η Jet Oil !!!




Οι φόβοι που επικρατούσαν για νέο "κανόνι" στην αγορά καυσίμων επιβεβαιώνονται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Jet Oil κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.

Η αίτηση κατατέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 9 Ιουνίου και θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο, ενώ την επόμενη μέρα η εταιρεία εξασφάλισε μέσω ασφαλιστικών μέτρων την προστασία από τους πιστωτές.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία εμφανίζει υψηλό δανεισμό, τον οποίο όπως επισημαίνει στην αίτησή της αδυνατεί να εξυπηρετήσει, αφού οι συνθήκες κρίσης στην αγορά έχουν προκαλέσει ταμειακή αδυναμία.



ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ SUPER MARKET !!!

ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ & ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
Πως ένας εκδότης και ένας σουπερμαρκετάς μπορούν να βγάλουν 600.000.000 ευρώ κατάμαυρα !!!




Ένας φτασμένος σουπερμαρκετάς και ένας εκδότης με εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, μπορούν να κερδίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ «μαύρα» με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν capital controls στην αγορά. 


Δείτε πως :

Ο σουπερμαρκετάς συμφωνεί με τον εκδότη σε μια διαφημιστική καμπάνια κατά την οποία η αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα παρέχει κουπόνια τα οποία ο εκδότης θα μοιράζει μαζί με την εφημερίδα στους αναγνώστες. Τα κουπόνια δεν θα είναι εκπτωτικά, αλλά θα αντιστοιχούν σε χρηματικό ποσό το οποίο θα αφαιρείται από τον λογαριασμό που θα κάνουν οι πελάτες. Κοινώς τα κουπόνια λαμβάνουν θέση χρήματος, ως τετράευρα, εξάευρα και ότι άλλο συμφωνήσουν.
Πηγαίνει λοιπόν ο πελάτης που έχει πάρει την εφημερίδα και έχει κόψει το κουπόνι, το προσκομίζει στο ταμείο και αμέσως η αξία του κουπονιού αφαιρείται από το ποσό που πρέπει να πληρώσει. Τα σούπερμάρκετ σε εποχές προ Capital Controls έκαναν τεράστιο ποσοστό του τζίρου σε μετρητά. Τα οποία όπως θυμόμαστε, μεταφέροντο με ειδικές χρηματαποστολές από τα υποκαταστήματα.
Η εφημερίδα λοιπόν πουλά 100 χιλιάδες φύλλα εβδομαδιαίως αλλά έχει τιράζ 200 χιλιάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι 100 χιλ κουπόνια, αξίας 600,000 ευρώ την εβδομάδα πάνε στην ανακύκλωση. 

Τι μπορούν να κάνουν λοιπόν οι γίγαντες ;;;

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Ν. ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;;;
Θα επιτρέψετε και εσείς κε Νίκο Παππά να ξαναστηθούν μιντιακές αυτοκραατορίες με μοναδικούς εγγυητές τα στρουμφάκια ;;; 



ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!
Άφωνος και έκπληκτος τον παρακολουθούσε ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, αφού οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όχι μόνο δεν τόλμησαν ποτέ να αναφέρουν τα ονόματα των νταβατζήδων εντός και εκτός Βουλής, αλλά τους αναχρηματοδότησαν και τα θαλασσοδάνεια, με την επαναστατική ανοχή του τρισμέγιστου διαπραγματευτή Γιάννη Βαρουφάκη !!!

Κύριε Υπουργέ
Η κοινωνία που υποφέρει, ο λαός που πένεται ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα και εσάς προσωπικά να μην συνθηκολογήσετε μαζί τους 
Ζητά να μην επιτρέψετε να βρεθούν ξανά με άδειες οι διάφοροι Αλαφούζοι, Κοντομηνάδες, Ψυχάρηδες και Μπόμπολες, που τα κλεμμένα που κρύβουν στο εξωτερικό ή τα κανόνια που έριξαν στην Ελλάδα είναι πολύ περισσότερα από το τίμημα στο οποίο θα κατοχυρωθούν οι άδειες.
Είναι πολύ πρόσφατο το σκάνδαλο του MEGA για να κάνουμε ότι δεν το θυμόμαστε !!!
Και θα είναι πολύ συμφέρον για Ψυχάρη και Μπόμπολα, αντί να πληρώσουν τα 100δες εκατομμύρια που οφείλει το MEGA, να καθαρίσουν με τα ψίχουλα της άδειας και, έτσι, με 5-6 εκατομμύρια να ξαναεκπέμψουν ως MEGA, διατηρώντας μάλιστα και το ίδιο λογότυπο !!!


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ
Παράταση έως και τις 7 Ιουλίου !!!















Παράταση μέχρι τις 7 Ιουλίου 2016 αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στους συνταξιούχους, προκειμένου να πληρώσουν τις δόσεις, που έληγαν χτες στις 30 Ιουνίου 2016, για χρέη τους στην εφορία, επειδή δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τις συντάξεις τους.

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ !!!

ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.300.000 ΕΥΡΩ
Δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι συνταγές των ετών 2011 και 2012 !!!











Στην κατάθεση αγωγής στο Διοικητικό Εφετείο κατά του ΕΟΠΥΥ για ληξιπρόθεσμες οφειλές, ύψους 2.348.655,38 ευρώ, για τις συνταγές των ετών 2011 και 2012, κατέθεσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ Ή ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ
Με ένα απίστευτο «κόλπο» η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν επιτρέπει σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους να πάρουν πίσω ποσά ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης ύψους εκατοντάδων έως και χιλιάδων ευρώ, με τα οποία χρεώθηκαν παράνομα από το 2011 μέχρι και φέτος, εξαιτίας του αντισυνταγματικού τρόπου με τον οποίο υπολογίστηκε κατά το διάστημα αυτό η εισφορά επί των τεκμαρτών εισοδημάτων τους !!!

















Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου απέφυγε την αναδρομική εφαρμογή δύο αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκριναν αντισυνταγματικές τις διατάξεις του ν. 3986/2011 για τον τρόπο υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης επί των τεκμαρτών εισοδημάτων των φορολογουμένων, ώστε να μην αναγκαστεί το Δημόσιο να επιστρέψει σε χιλιάδες φορολογούμενους τα επιπλέον "χαράτσια" με τα οποία χρεώθηκαν παράνομα την περίοδο 2011-2015. 

ΟΓΑ: Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 360 ΕΥΡΩ
Την χορήγηση Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ύψους 360 ευρώ στους ανασφάλιστους υπερήλικες και σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, θα δώσει ο ΟΓΑ, σύμφωνα με εγκύκλιο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος !!!
















Το συγκεκριμένο ειδικό επίδομα, σύμφωνα με το υπουργείο, αποτελεί προνοιακή παροχή και η καταβολή του βαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Στα πλαίσια της έρευνας για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών εντόπισαν στον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ απόκλιση εισοδημάτων άνω των 10.000.000 ευρώ !!!






















Δεσμεύθηκαν με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί για εικαζόμενη φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, όλοι οι προσωπικοί λογαριασμοί του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΑΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΠΑΔΙΑ ΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
Οι διοικήσεις και τα πάσης φύσης golden boys θα είναι πολύ τυχεροί αν τη γλυτώσουν μόνο με τις απολύσεις ή τις αντικαταστάσεις τους, γιατί το πιο πιθανό είναι να τους προλάβουν οι μηνύσεις των ξένων μετόχων, πριν ακόμη σκάσουν οι μηνύσεις για τα εγκλήματα που ομολογούν καθημερινά - ακόμη και δια της ειρωνικής σιωπής τους - στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ !!!


Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, των ΜΜΕ και των κάθε λογής Μαρινόπουλων, μικρών, μεσαίων και μεγάλων, δεν είναι ακόμη γραμμένα στα κόκκινα.
Αποτέλεσμα : 40 - 50 Δις ακόμη κόκκινα δάνεια κρύβουν τα χαρτοφυλάκια των ελληνικών τραπεζών και, έτσι, τα 56 Δις των προβλέψεων - που δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη των επισήμως δηλωθέντων 107 Δις κόκκινων δανείων - αφήνουν ακάλυπτη τουλάχιστον 70 - 80 Δις συνολική ζημία πιστωτικού κινδύνου.

Και δεν είναι μόνον αυτά.

Οι 4 συστημικές τράπεζες σήμερα χρωστάνε σε ELA, TARGET2, ΕΚΤ (ΙΙ & ΙΙΙ Πυλώνας), αλλά και στο ελληνικό δημόσιο, με την αναβαλλόμενη φορολογία, περί τα 200 Δις.

Και ακόμη, ο δείκτης ελάχιστων ρευστών διαθεσίμων, έναντι του 20% της νομοθετικής υποχρέωσης, σήμερα, με βάση τα διαθέσιμα και τα άμεσα ρευστοποιήσιμα στοιχεία του ενεργητικού τους, δεν ξεπερνά στην πραγματικότητα το 5%, με το υπολοιπόμενο 15% να δημιουργεί μια επιπρόσθετη  μαύρη τρύπα ρευστότητας περί τα 30 τουλάχιστον Δις.    

Το συνολικό ποσό της μαύρης τρύπας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος είναι αστρονομικό, αφού 80 + 200 + 30 = 310 Δις, και όλα αυτά μετά από 3 ανακεφαλαιοποιήσεις και 3 μνημόνια, που γονάτισαν την ελληνική οικονομία στο βωμό της διάσωσης του χρεοκοπημένου τραπεζικού μας συστήματος.

Έτσι, οι ξένοι μέτοχοι θα βρεθούν πολύ σύντομα απέναντι στο αδιέξοδο να αναγκαστούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθειά στην τσέπη, αφού ακόμη και αν κάνουν πράξη το κούρεμα των 120 Δις των καταθέσεων, έστω και στο 100%, θα χρειαστούν ακόμη 150 τουλαχιστον Δις για να κρατήσουν τις τράπεζες ανοικτές.

ΣΟΚ !!! ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 6.000 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ 5.709 ΕΥΡΩ !!!

ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ 291 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Μοναδική επιλογή επιβίωσης η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή !!!




Έμπορος με κέρδη 6.000 ευρώ, με 3 ανήλικα τέκνα, με σπίτι παραχωρούμενο απο τους γονείς του 90 τ.μ. μόλις, με Ι.Χ. πενταετίας 1390 κ.εκ. και σύνολο τεκμηρίων 12.000 ευρώ.

Προκύπτει φόρος 5.709 όπως βλέπετε στο εκκαθαριστικό.

Στον φόρο συμπεριλαμβάνεται 650 ευρώ τέλος επιτηδεύματος , έκτακτη εισφορά 122,50 ευρώ και προκαταβολή επόμενου έτους 1751,75 ευρώ.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ & ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΑΣΠΗ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ 95.000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Κατέρρευσε άλλη μια εκστρατεία πληρωμένης λάσπης κατά του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με μπροστινό καλοθελητή και ποινικό αυτοφωράκια τον υπόδικο γιατρό από τη Χαλκίδα ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, που τρομοκρατούσε τους δανειολήπτες διαδίδοντας ότι έπρεπε δήθεν να πληρώσουν 750 ευρώ ο καθένας !!!



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΕΝΦΙΑ !!!

ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ
Το συνολικό ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι αγγίζει τα 3,5 δις αυξημένο δηλαδή κατά τουλάχιστον 300.000.000 ευρώ !!!
Περίπου 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν φουσκωμένο ΕΝΦΙΑ !!!























Να ολοκληρωθεί η εξόφληση του φετινού ΕΝΦΙΑ δυο μήνες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να φέρει πιο γρήγορα το ζεστό χρήμα του φόρου στα κρατικά ταμεία.

19 ΔΙΣ ΛΙΠΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ !!!

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ & ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ
Οι Έλληνες τρώνε από τα έτοιμα : 
19 Δις αποταμιεύσεων χάθηκαν μέσα στην κρίση !!!


«Από τα έτοιμα τρώνε» οι Έλληνες οι οποίοι πληρώνουν ακριβό το τίμημα της κρίσης, με αποτέλεσμα από τα μέσα του 2011 τα νοικοκυριά να έχουν ξοδέψει 19 δις ευρώ αποταμιεύσεων.

Όπως αναφέρουν οι FT, οι Έλληνες προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να επιβιώσουν μετά από αλλεπάλληλα μνημόνια, περικοπές συντάξεων και φορολογικά μέτρα, υποχρεώθηκαν να αποσύρουν μεγάλο μέρος των καταθέσεων ή να ρευστοποιήσουν περιουσιακά τους στοιχεία.

ΒΟΜΒΑ ΔΝΤ : Η DEUTSCHE BANK ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ
H Deutsche Bank συνιστά τον μεγαλύτερο κίνδυνο για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, προειδοποιεί το ΔΝΤ σε έκθεσή του για το διεθνές τραπεζικό σύστημα !!!
Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί της ΜΕΡΚΕΛ και του ΣΟΪΜΠΛΕ, αντί να κοιτάνε τα χάλια τους, κουνάνε το δάχτυλο στην Ελλάδα !!!



Το Ταμείο τονίζει ότι η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της Γερμανίας αποτελεί πιθανή πηγή κινδύνων για το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς η πιθανότητα μετάδοσης των προκλήσεων στο εξωτερικό είναι αρκετά υψηλή.
Η οικονομική κρίση είναι πάντα εδώ

«Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και ΗΠΑ διαθέτουν τον υψηλότερο κίνδυνο μετάδοσης μίας κρίσης στο εξωτερικό, καθώς η έκθεση των εγχώριων τραπεζών σε έτερες χώρες είναι αρκετά μεγάλη» αναφέρει μεταξύ άλλων, το Ταμείο.

ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ !!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ
Τα 10 επαγγέλματα με τις καλύτερες καριέρες παρουσίασε το Βusiness Insider, όπως προκύπτουν από την 5η ετήσια λίστα για "Hot καριέρες πτυχιούχων" (Hot Careers for College Graduates) του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια !!!



Τα 10 επαγγέλματα με τις καλύτερες καριέρες παρουσίασε το Βusiness Insider, όπως προκύπτουν από την 5η ετήσια λίστα για "Hot καριέρες πτυχιούχων" (Hot Careers for College Graduates) του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Η έρευνα του UCSD βασίστηκε στα κριτήρια της τωρινής απασχόλησης, στις προβλέψεις ανάπτυξης στην απασχόληση για το 2010 με 2020, στο μέσο ετήσιο μισθό και στα χαρακτηριστικά εργασιακού χώρου. Επιπλέον, εξετάστηκε εάν ο απόφοιτος κολεγίου θα μπορούσε να κάνει καριέρα ύστερα από ένα με δύο χρόνια εκπαίδευσης.

Τα επαγγέλματα με πολλά υποσχόμενες καριέρες είναι τα ακόλουθα:

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΣ !!!

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ
Όσοι παίρνουν συντάξεις άνω των 664 ευρώ δεν θα ξαναδούν ΕΚΑΣ, ενώ άλλαξαν και όλες οι κατώτερες κλίμακες !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ !!! ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Ο ΣΚΑΪ !!!

ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ 4 ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ 4 ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
Πάει και ο «αντιστασιακός» Αλαφούζος : Αίτηση ΣΚΑΪ για να μπει στον διαγωνισμό για τη 1 από τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας !!!



Υπέστειλε ο ΣΚΑΪ την σημαία της αντίστασης στην κυβέρνηση !!!

Ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο πρώτος σταθμός που κατέθεσε αίτηση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικής στόχευσης.
Αύριο αναμένεται να υποβάλουν αιτήσεις το Star και ο ΑΝΤ1, ενώ υπάρχει ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας και από τη Θεσσαλονίκη. 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΑΥΞΗΣΕΙΣ & ΜΕΙΩΣΕΙΣ !!!

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΖΑΜΠΑ
Χαράτσι έως 50 ευρώ για κάθε αναβολή δίκης !!!




Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανάρτησε σε διαβούλευση νομοσχέδιο με το οποίο επέρχονται αλλαγές στα παράβολα, στα τέλη και στα δικαστικά έξοδα όλων των δικαστηρίων και όλων των βαθμών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, θεσπίζεται παράβολο από 20 έως 50 ευρώ, ανάλογα με το βαθμό του δικαστηρίου, για κάθε αίτημα αναβολής, εκτός των περιπτώσεων αποχής των δικηγόρων, ενώ αυξάνονται τα παράβολα αναίρεσης επί αποφάσεων Πολυμελούς Πρωτοδικείου και Εφετείου, καθώς και των παραβόλων αναψηλάφησης σε αποφάσεις Εφετείου και Αρείου Πάγου.

Ακόμη, αυξάνεται το ύψος των χαρτοσήμων που επικολλούνται σε παραστάσεις, ένδικα βοηθήματα ή μέσα και άλλες αιτήσεις ενώπιον δικαστικών αρχών, ενώ το παράβολο για την κατάθεση μήνυσης μειώνεται από τα 100 ευρώ στα 50 και 70 ευρώ κατά περίπτωση.



ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ !!!

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Διεθνή κερδοσκοπικά κοράκια επιχειρούν να αποκτήσουν για πρώτη φορά τον έλεγχο συστημικής τράπεζας στην Ευρωζώνη !!!



ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
Οι ξένοι στέλνουν στα σπίτια τους τις διοικήσεις όλων των ελληνικών τραπεζών, αφού άλλους τους έπιασαν με κοπάδια γίδες στην πλάτη και άλλοι είναι ήδη υπόδικοι !!!
Διακοσμητικός επίτιμος πρόεδρος ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ !!!

Αιφνίδια εμπλοκή προέκυψε με την επιλογή του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο SSM απέσυρε την τελευταία στιγμή -λίγες ώρες πριν τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου- την έγκριση που ήδη είχε δώσει για την τοποθέτηση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, του κ. Χρήστου Παπαδόπουλου.

Η ξαφνική ανατροπή προκάλεσε έκπληξη στην αγορά καθώς η επιλογή του κ. Παπαδόπουλου είχε γίνει μετά από πολύμηνη διεθνή διαδικασία που διεξήγαγε εξειδικευμένη εταιρία, ενώ ο κ. Παπαδόπουλος είχε περάσει με επιτυχία τη διαδικασία έγκρισης από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αλλά και από τον SSM.

ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ;;;

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
Η Μαρινόπουλος, οι χαμένοι ισολογισμοί, τα γελοία πρόστιμα της εφορίας και τα δάνεια των 4 συστημικών τραπεζών σε μια  ΑΕ χωρίς δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/06/2015.html




Η εταιρία που τελικά βάρεσε το μεγαλύτερο κανόνι στην ελληνική αγορά, είχε να δημοσιεύσει ισολογισμούς... τρία χρόνια, στερώντας από την αγορά κρίσιμες πληροφορίες. Χθες υποβλήθηκαν μαζικά στο ΓΕΜΗ οι ισολογισμοί 2012, 2013 και 2014. Εναντι αυτής της παρατυπίας, πλήρωσε το γελοίο πρόστιμο των... 1.350 ευρώ! Η εφορία όμως... πού ήταν ;;;

Αρον άρον, λίγο πριν καταθέσει την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99, προσκόμισε η «Μαρινόπουλος» στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΒΕΑ), προκειμένου να δημοσιευθεί στο ΓΕΜΗ, τους ισολογισμούς της για τα έτη 2012, 2013 και 2014.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ 2015 !!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

483.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, FACTORING & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ LEASING, ΚΑΡΤΩΝ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ
Oι οφειλές προς την Alpha Bank διαμορφώνονται σε 78.000.000 ευρώ, προς τη Eurobank σε 17.900.000 ευρώ, στην Εθνική 48.860.000 ευρώ και την Πειραιώς σε 15.500.000 ευρώ, ενώ οι προσημειώσεις είναι αξίας 108.000.000 ευρώ !!!

160.260.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!



Δάνεια υπάρχουν και προς την Εθνική Πανγαία (99,3 εκατ. ευρώ), προς την Αφοί Μαρινόπουλοι (65,3 εκατ. ευρώ), την Hermes (32,4 εκατ. ευρώ) και προς τη Helens (125,7 εκατ. ευρώ), χωρίς να προσδιορίζεται στην αίτηση ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των τελευταίων εταιριών.

Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, ΙΚΑ, εργαζόμενοι και Εφορία θα ικανοποιηθούν σε ποσοστό 100% (51,7 εκατ., 4,28 εκατ. και 49 εκατ. ευρώ αντίστοιχα), ενώ οι εννέγγυοι πιστωτές (σ.σ. κυρίως τράπεζες κ.λπ.) μπορούν να εισπράξουν το 93,46% του ποσού που τους οφείλεται. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος


ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
Ηταν γνωστό, ήδη από το 2010, ότι οι κολοσσιαίες ζημιές από τα μη εξυπηρετούμενα «κόκκινα» δάνεια, αλλά και οι ζημίες από το κούρεμα των ΟΕΔ θα απαιτούσαν αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ για να σταθούν «όρθιες» οι Τράπεζες !!!



Η ανακεφαλαιοποίηση πρέβλεπε βασικά ότι, εάν μια Τράπεζα κριθεί ως «συστημική», εφ’όσον είναι «βιώσιμη», το ΤΧΣ (δηλαδή κρατικό χρήμα, ελληνικό και Ευρωπαικό) θα χρηματοδοτούσε το 90%, εφ’όσον οι ιδιώτες μέτοχοι κάλυπταν το υπόλοιπο 10%. Ηδη, από το 2010 και εντεύθεν προέκυπτε με σαφήνεια ότι οι Συνεταιριστικές Τραπεζες θα έπρεπε ή να ανακεφαλαιοποιηθούν με ίδια μέσα, δηλ. για το 100% των απαιτουμένων κεφαλαίων, ή θα τεθούν σε εκκαθάριση.


Τι συνέβη λοιπόν με την Συνεταιριστική Χανίων;


ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;;; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 4337/2015 !!!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!




Με τις διατάξεις του άρθρου 8 του ν. 4337/2015 (ΦΕΚ 129Α’/17.10.2015), τροποποιήθηκαν οι διατάξεις του άρθρου 25 του ν. 1882/1990 για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου καθώς και τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Με τις διατάξεις αυτές, αυξήθηκε το κατώτερο ποσό της συνολικής ληξιπρόθεσμης οφειλής άνω του οποίου ζητείται ποινική δίωξη των υπευθύνων από τις 50.000 ευρώ που ίσχυε μέχρι τη δημοσίευση του νόμου αυτού, σε 100.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αποποινικοποιείται η μη καταβολή χρεών για συνολικά μικρότερα ποσά των 100.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά δε αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων που εκδόθηκαν για μη καταβολή συνολικών ποσών κάτω από 100.000 ευρώ, και δεν έχουν εκτελεστεί μέχρι τη δημοσίευση του νόμου αυτού, δεν εκτελούνται. Αν δε η εκτέλεσή τους άρχισε, αυτή διακόπτεται. Σε ό,τι αφορά τις εκκρεμείς αιτήσεις για χρέη κατώτερα του ποσού των 100.000 ευρώ, δεν εισάγονται για συζήτηση στο δικαστήριο.

Αναλυτικότερα :


VOLKSWAGEN: ΣΤΑ 15 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ DIESELGATE !!!

ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 10.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ 480.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ
H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen αποδέχθηκε να καταβάλει περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ με την ελπίδα να επιλύσει τις δικαστικές διαφορές που συνδέονται με το σκάνδαλο Dieselgate !!!















Το κείμενο της συμβιβαστικής συμφωνίας, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, έπειτα από επώδυνες διαπραγματεύσεις οι οποίες διήρκεσαν μήνες με τις αμερικανικές αρχές, πρέπει να εγκριθεί από την αμερικανική Δικαιοσύνη όμως δίνει μια πρώτη ιδέα του ύψους του λογαριασμού που πρέπει να καταβάλει ο γερμανικός κολοσσός.

100 ΔΟΣΕΙΣ: ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ !!!

ΜΕΙΟΝΟΝΤΑΙ ΣΕ 15 ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ Ή ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Δείτε τις τρεις εναλλακτικές δυνατότητες τμηματικής εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων χρεών προς ΔΟΥ και τα Τελωνεία έως και σε 12 μηνιαίες δόσεις παρέχει σε χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου η ισχύουσα νομοθεσία !!!

















Σε περίπτωση αδυναμίας ένταξης σε μια από τις ρυθμίσεις αυτές οι οφειλέτες μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με πολλούς κινδύνους όπως οι κατασχέσεις εισοδημάτων, καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων καθώς επίσης και οι υποχρεωτικοί συμψηφισμοί επιστροφών φόρου με τα απλήρωτα χρέη τους.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΓΙΑ 150.000 ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣ !!!

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ
Συντάξεις χωρίς ΕΚΑΣ ή μικρότερο ποσό επιδόματος θα λάβουν στα τέλη Ιουνίου από τα Ταμεία περισσότεροι από 150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι !!!












Στον αριθμό αυτό φτάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνταξιούχοι που είτε «κόπηκαν» από τις λίστες των νέων δικαιούχων ΕΚΑΣ είτε «κατέβηκαν» κατηγορία και θα λάβουν μικρότερα ποσά, μετά την εφαρμογή των νέων εισοδηματικών κριτηρίων, τα οποία, με βάση το νέο ασφαλιστικό νόμο, ισχύουν αναδρομικά από την 1η Ιουνίου.

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

1η ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 99
Αναβλήθηκε η συζήτηση του αιτήματος Μαρινόπουλου για ένταξη στο άρθρο 99, μετά από αντιδράσεις πιστωτών που ζητούσαν την απόρριψη της αίτησης.Την 1η Ιουλίου θα γίνει η συζήτηση, με τη συμμετοχή πλέον πιστωτών, ΙΚΑ και Δημοσίου. Προστασία ως την εκδίκαση !!!



















Αναβλήθηκε η συζήτηση για την υπαγωγή της Μαρινόπουλος στο άρθρο 99. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο Πρωτοδικείο, εκπρόσωποι πιστωτών που πληροφορήθηκαν ότι συζητείτο η υπόθεση παρενέβησαν την τελευταία στιγμή, με επιχείρημα τη θέλησή τους να ασκήσουν κύριες παρεμβάσεις με αίτημα την απόρριψη της αιτήσεως.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
Θα σου κάνω μήνυση και θα σε κλείσω στη φυλακή επειδή λες ψέμματα, φώναζε ο Νίκος Νικολόπουλος στον ψευδομάρτυρα της ΕΤΕ, ο οποίος, παρότι είναι ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, έκανε τον Κινέζο, παριστάνοντας ότι δεν γνωρίζει δήθεν τίποτα για τα θαλασσοδάνεια που χορήγησε στα ΜΜΕ !!!



Αυτά που δεν μου απάντησες θα είναι το κατηγορητήριό σου, είπε κλείνοντας ο Ν. Νικολόπουλος στον Λ. Φραγκιαδάκη της ΕΤΕ !!!
Προβλέπεται νέο σόου όταν ξανακληθεί ο μάρτυρας για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων !!!  

MADE IN ΥΠΕΡΒΑΣΗ OI ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ :

Έχω στα χέρια μου τα πιστοποιητικά ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών των ΜΜΕ, όπως έχουν δημοσιευθεί συνημμένα στους ισολογισμούς τους.
Από την ανάγνωσή τους και μόνο καθίσταται σαφές ότι η τράπεζά σας όχι μόνο δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να χρηματοδοτήσει ή να αναχρηματοδοτήσει τα θαλασσοδάνεια των χρεοκοπημένων αυτών ΑΕ αλλά, αντιθέτως, σύμφωνα με τους κανόνες πιστοδοτήσεων της ΤτΕ, είχατε υποχρέωση να καταγγείλετε άμεσα τις δανειακές τους συμβάσεις και να κινήσετε άμεσα εναντίον τους τις ίδιες ακριβώς δικαστικές ενέργειες που με μεγάλη ευκολία κινείτε κατά των δύσμοιρων δανειοληπτών που δεν είναι διαπλεκόμενοι καναλάρχες.

Σας ερωτώ λοιπόν :


ΕΡΕΥΝΑ ΙΝΚΑ: 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ !!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν θα κάνουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι ακόμη και στο εξοχικό τους ενώ για αυτούς που θα τα καταφέρουν η διάρκεια κυμαίνεται από τέσσερις έως επτά ημέρες !!!
















Οι οικονομικοί λόγοι αλλά και η επαγγελματική και εισοδηματική αστάθεια αποτελούν τους βασικότερους λόγους που ακόμη περισσότεροι Έλληνες σε σχέση με πέρυσι δεν θα κάνουν διακοπές. Όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε το ΙΝΚΑ στο διάστημα 3 Ιουνίου - 27 Ιουνίου 2016, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε 869 άτομα, μόνο οι 174 θα κάνουν διακοπές.

ΕΔΩΣΕ 60 ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο Νο 1 ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΘΑΦΤΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ
Και εσύ πλήρωνε κορόιδο : Ο Νο1 οφειλέτης του Δημοσίου κυκλοφορεί ελεύθερος ξανά, παρότι έφαγε 503 χρόνια φυλακή !!!





O Νίκος Κασιμάτης, ο λογιστής από τη Θεσσαλονίκη που υπήρξε ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου σκανδάλου με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ και έχει καταδικαστεί σε συνολικά 503 χρόνια φυλάκισης, ενώ κατέχει εδώ και χρόνια την πρώτη θέση στον κατάλογο των μεγαλοοφειλετώντου Δημοσίου, με ένα ποσό που ξεπερνά ήδη το 1 δισ. ευρώ, έχει αποφυλακιστεί με βάση ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Παρασκευόπουλου και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Την αποφυλάκιση του 62χρονου οικονομολόγου, που υπήρξε στο παρελθόν στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, επιβεβαίωσε στο «Εθνος της Κυριακής» διευθυντής φυλακών της Βόρειας Ελλάδας, όπου κρατούνταν.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ !!!

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους για ένα μήνα, για ένα τρίμηνο ή έως το τέλος του έτους, θα έχουν οι κάτοχοι ΙΧ, καταβάλλοντας τέλη αναλογικά με τους μήνες κυκλοφορίας συν ένα πρόστιμο που το οποίο κυμαίνεται από 1/12 έως 2/12 επί των ετησίων τελών κυκλοφορίας !!!
















Με καθυστέρηση ενάμιση μήνα ενεργοποιούνται οι διατάξεις για την πληρωμή αναλογικών τελών κυκλοφορίας από όσους κατόχους ΙΧ αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων έχουν δηλώσει ακινησία των οχημάτων τους και έχουν καταθέσει τις πινακίδες στις ΔΟΥ, αλλά επιθυμούν να άρουν την ακινησία για χρονικό διάστημα μερικών μηνών μέσα στο 2016.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ : ΣΤΟΙΒΕΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ !!!

Γράφει ο Δικηγόρος 
Δημήτρης Αλβανός

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΝΑΠΕ & ΠΑΡΑΛΙΑ 
Στις θυρίδες στα Δικαστήρια σήμερα οι Δικηγόροι των τραπεζών κατέθεταν στοίβες από δικόγραφα Διαταγών Πληρωμής ..... Σύντομα θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνουν οι αλλαγές στη Δικονομία, οι αποχές μας, κλπ !!!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007728765864&fref=nf

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

1.200 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ !!!

ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
Στη λίστα Μπόργιανς περιλαμβάνονται 10.588 Έλληνες καταθέτες της UBS της περιόδου 2006-08 και το συνολικό ποσό φτάνει τα 6.500.000.000 ευρώ !!!














Χίλιες διακόσιες δικογραφίες μετά τις αντίστοιχες εντολές ελέγχων που έχουν αποστείλει οι οικονομικοί εισαγγελείς , με μεγάλες προσδοκίες για εισροή εκατομμυρίων ευρώ στα δημόσια ταμεία έχουν σχηματιστεί με βάση την αποκαλούμενη λίστα Μπόργιανς, η οποία εστάλη στα τέλη του 2015 από το κρατίδιο Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη χώρα μας. Πρόκειται για δικογραφίες από τις οποίες προσδοκούν οι αρχές να εισπράξουν εκατομμύρια από φοροδιαφυγή, την ύπαρξη των οποίων επιβεβαίωσε πρόσφατα ο γενικός γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης (ΑΠΕ-ΜΠΕ). 

ΓΓΔΕ: ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΛΟΓΩ ΤΕΚΝΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΓΑΜΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Διευκρινίσεις σχετικά με το τρόπο εφαρμογής της έκπτωσης φόρου των γονέων, όταν υπάρχουν εξαρτώμενα τέκνα, και τον υπολογισμό της ανάλογης παρακράτησης δίνει με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων !!!

















Σε διόρθωση της φορολογικής αδικίας την οποία υφίστανται χιλιάδες μισθωτές και συνταξιούχοι μητέρες, εξαιτίας του γεγονότος ότι η αυξημένη έκπτωση φόρου λόγω εξαρτώμενων τέκνων ισχύει μόνο για τους άνδρες συζύγους (οπότε σε περίπτωση που αυτοί δεν είναι μισθωτοί, η οικογένεια χάνει την αυξημένη έκπτωση) προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.
SSL Certificates