.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 3 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008 !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ;;;
Τρεις υψηλόβαθμοι Ιρλανδοί τραπεζίτες καταδικάστηκαν χθες σε κάθειρξη μεταξύ δύο και τριάμισι ετών για συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση των επενδυτών, στην πλέον προβεβλημένη δίωξη που σχετίζεται με την τραπεζική κρίση του 2008 !!!















Τα τρία στελέχη θα είναι από τους πρώτους υψηλόβαθμους τραπεζίτες παγκοσμίως που θα φυλακιστούν για τον ρόλο τους στην κατάρρευση μιας τράπεζας κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Το γεγονός ότι έως τώρα δεν έχουν υπάρξει καταδικαστικές αποφάσεις έχει εξοργίσει τους Ιρλανδούς φορολογουμένους, που αναγκάστηκαν να πληρώσουν 64 δισ. ευρώ –σχεδόν το 40% του ετήσιου ΑΕΠ- μετά την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων, που οδήγησε στη μεγαλύτερη διάσωση κρατικής τράπεζας στην Ευρωζώνη.

ΒΟΥΤΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ !!! ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!!

ΚΑΜΨΗ 8% ΣΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ
Συνεχίζεται η κάθετη πτώση σε όλες τις κατηγορίες καταστημάτων, ενδεικτική της κατάστασης που έχουν περιέλθει τα ελληνικά νοικοκυριά !!!










Κάθετη πτώση σημείωσε ο τζίρος του λιανεμπορίου τον Μάιο του 2016, υποχωρώντας κατά 8% σε σύγκριση με τον Μάιο του 2015. Από τα διαχρονικά, μάλιστα, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) προκύπτει ότι ο φετινός Μάιος ήταν ο χειρότερος τουλάχιστον από το 2010, οπότε αναθεωρήθηκαν για τελευταία φορά οι σχετικοί δείκτες.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην αγορά είναι ότι πτώση παρατηρείται στον τζίρο όλων των κατηγοριών καταστημάτων, με τη μεγαλύτερη, τόσο σε αξία όσο και σε όγκο, να παρατηρείται στις πωλήσεις καυσίμων και τροφίμων. Η υψηλή ανεργία και οι μεγαλύτερες φορολογικές επιβαρύνσεις, μέσω της αύξησης άμεσων και έμμεσων φόρων, επιδρούν εξαιρετικώς αρνητικά στην κατανάλωση και κατά συνέπεια στο λιανεμπόριο.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ & ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ !!! ΧΑΘΗΚΑΝ 157.000 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Η δραματική κατάσταση της κτηματαγοράς των τελευταίων ετών αποτυπώνεται στα στοιχεία που δείχνουν ότι 157.000 σπίτια «χάθηκαν» μέσα στην κρίση !!!










Πουλήθηκαν για την αντιμετώπιση φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων ενώ σημαντική υποχώρηση της ιδιοκατοίκησης καταγράφουν δύο μελέτες καθώς και απίστευτη βουτιά 80% στις γονικές παροχές

Σύμφωνα με το Εθνος, πουλάνε τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους οι Ελληνες για να ζήσουν, να πληρώσουν την Εφορία, αλλά και για να απαλλαγούν από τους φόρους.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ !!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ !!! ΤΑ 2/3 ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΙ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT
Την τέταρτη ακριβότερη αμόλυβδη βενζίνη, σε ολόκληρη την Ε.Ε., πληρώνει ο Έλληνας καταναλωτής, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, όπου υπολογίζεται η μέση τιμή υγρών καυσίμων σε 28 κράτη !!!


















Τα στοιχεία αφορούν το β’ εξάμηνο του 2015 και αναφέρονται σε μετρήσεις που έγιναν τόσο σε επίπεδο τιμών λιανικής πώλησης, όσο και σε επίπεδο τιμών προ φόρων.

Ειδικότερα, στο β' μισό του 2015, ο Έλληνας καταναλωτής πλήρωσε για αμόλυβδη 1,40 ευρώ το λίτρο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι αν αφαιρεθούν φόροι και δασμοί η τιμή διαμορφώνεται μόλις στα 0,46 ευρώ το λίτρο.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Τα αυξημένα φορολογικά βάρη και οι τυχόν οφειλές σε δημόσιο ή τράπεζες οδήγησαν σε μεγάλη πτώση τις γονικές παροχές, αφού πλέον οι γονείς δεν μεταβιβάζουν ακίνητα στα παιδιά τους για έχουν την επιλογή της αποποίησης !!!
















Οταν οι γονείς δεν τολμούν να μεταβιβάσουν την ακίνητη περιουσία στα παιδιά τους... Τη μεγάλη απαξίωση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης, όπως αποτυπώνεται στα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, υπογραμμίζει ο ΣΕΒ στο τελευταίο δελτίο του για την ελληνική οικονομία. Τα στοιχεία της ΕΛΣΑΤ καταγράφουν τη μεγαλή υποχώρηση των αγοραπωλησιών ακινήτων μετά το 2008 και προκαλεί εντύπωση η μεγάλη πτώση των γονικών παροχών και των δωρεών εν ζωή, σημειώνει ο ΣΕΒ.

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ;;;



ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ !!! ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ !!!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των πανεπιστημιακών με τον ν.4093/12, γεγονός που σημαίνει ότι οι συντάξεις τους πρέπει να επιστρέψουν στα επίπεδα του 2012 αυξημένες κατά 125 ευρώ και να καταβληθούν στους δικαιούχους αναδρομικά από τότε οι διαφορές αποδοχών !!!
















Αντιμέτωπο με ένα νέο δημοσιονομικό «σοκ» θα βρεθεί σύντομα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μόλις υποχρεωθεί να εκτελέσει όλες τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν σωρηδόν συνταξιούχους (και εν ενεργεία) των ειδικών μισθολογίων, και, όπως οφείλει πλέον να κάνει και για τους πανεπιστημιακούς, με βάση νέα «πιλοτική» απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές που υπέστησαν και αυτοί, με τον ν.4093/12 (Μνημόνιο 2).

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ
Τα 2/3 των χρεών στα ασφαλιστικά ταμεία, ύψους 16,6 δισ. ευρώ δεν μπορεί να εισπραχθεί, αφού προέρχεται από εταιρείες που δεν υπάρχουν πια ή βρίσκονται σε εκκαθάριση, σύμφωνα με τον διοικητή του ΙΚΑ, Διονύση Καλαματιανό !!!















«Είναι σημαντικό να καλλιεργηθεί η ασφαλιστική συνείδηση μέσω της δημιουργίας εμπιστοσύνης προς το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΙΚΑ, ο οποίος διευκρίνισε ότι μεγάλο μέρος των οφειλών ύψους 16,6 δισ ευρώ στα ταμεία αφορούν εταιρίες που δεν υπάρχουν πια ή βρίσκονται σε εκκαθάριση.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους !!!


















Με τη νέα ρύθμιση, η πρόσβαση των δικαιούχων σε ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη στις υπηρεσίες του ΕΣΥ γίνεται απευθείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ ή με τη χρήση της κάρτας υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπού.

Αυτό σημαίνει πως από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή ΑΜΚΑ, ενώ ο έλεγχος για την παροχή δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης θα γίνεται από 1η Αυγούστου στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ.

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!! ΜΕΣΩ ΠΑΚΕΤΟΥ JUNCKER Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ !!!

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ
Από τα 330.000.000 ευρώ επενδύσεις που είχαν προαναγγείλει οι Γερμανοί της Fraport τα 300.000.000 θα τα πάρουν από το EFSI !!!

















Στο ευρωπαϊκό ταμείο στρατηγικών επενδύσεων ("πακέτο" Juncker) εντάχθηκε το έργο της αναβάθμισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Συγκεκριμένα, το EFSI θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 300 εκατ. ευρώ την επένδυση, συνολικού προϋπολογισμού 400 εκατ. ευρώ που αφορά τις εργασίες ανακατασκευής που θα πραγματοποιήσει η κοινοπραξία Slentel-Fraport στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

46 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ (27/07/2016) ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 27/07/2016
46 πλειστηριασμοί σήμερα στα ειρηνοδικεία του Νομού Αττικής !!!

Σχεδόν οι μισοί γίνονται στο ειρηνοδικείο Αθηνών !!!



Δείτε το δελτίο σε μεγένθυση :

PLAN B: ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ & Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΝΑΥΑΓΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ: ΕΚΤΟΣ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ !!!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 147.308 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΟΙ 50.249
Πάνω από 25.000.000.000 ευρώ οι συνολικές οφειλές στα Ταμεία εκ των οποίων τα 16,6 ευρώ έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ και αφορούν οφειλές άνω των 5.000 ευρώ !!!














Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η αδυναμία ή και η αποφυγή πληρωμής εισφορών στα υπό κατάρρευση ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα τα ληξιπρόθεσμα χρέη που έχουν ενταχθεί στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), να ανέρχονται πλέον σε 16,6 δισ. ευρώ. Ακόμη και οι οφειλέτες που εντάχθηκαν σε κάποια από τις ρυθμίσεις χρεών που «τρέχουν», αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στην πληρωμή των δόσεων, με αποτέλεσμα από τις συνολικά 147.308 ρυθμίσεις, να παραμένουν ενεργές μόλις οι 50.249. Οι 88.217 έχουν «χαθεί», ενώ υπάρχουν και 8.842 που έχουν ολοκληρωθεί.

Τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα ταμεία εκτιμώνται σε πάνω από 25 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 16,6 δισ. έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ (αφορούν οφειλές από 5.000 ευρώ και άνω) και οι παράγοντες της αγοράς κρούουν των κώδωνα του κινδύνου, εκτιμώντας ότι η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τόσο για τη μισθωτή εργασία όσο και για τους αυτοαπασχολουμένους και τους αγρότες θα επιφέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, οδηγώντας σε κατάρρευση τα έσοδα των Ταμείων και σε εκτίναξη τις οφειλές.

ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ ;;;

Γράφει  δικηγόρος η Άννα Κορσάνου


ΕΧΩ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ : 
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ;;;
Βραχνάς για τους οφειλέτες είναι ο επαπειλούμενος κίνδυνος να χάσουν την ακίνητη περιουσία τους, είτε πρόκειται για ένα μόνο ακίνητο είτε για περισσότερα, στην περίπτωση που ο πιστωτής επισπεύσει αναγκαστική εκτέλεση, προς το σκοπό της είσπραξης της οφειλής προς αυτόν !!!



Μέσα στην κατάσταση μεγάλης πίεσης που δημιουργείται στους οφειλέτες, οι τελευταίοι προσπαθούν να βρουν λύσεις γιανα προστατέψουν την περιουσία τους , ειδικότερα κατά το τελευταίο διάστημα, όπου η απελευθέρωση των πλειστηριασμών έχει δημιουργήσει ακόμα ασφυκτικότερες συνθήκες.

Ως επί τω πλείστον, οι οφειλές των φυσικών προσώπων είναι είτε προς το Δημόσιο, συνεπεία φόρου ή προστίμου που τους έχει επιβληθεί, είτε προς τραπεζικά ιδρύματα. Και στις δύο περιπτώσεις, εάν ο οφειλέτης δεν καταβάλει τις υποχρεώσεις του, οι πιστωτές, δηλαδή το Δημόσιο ή οι Τράπεζες, μπορούν να προβούν σε εκτέλεση στην περιουσία του οφειλέτη, εάν αυτός δεν προστατεύεται είτε με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη είτε δυνάμει ρύθμισης την οποία να τηρεί με συνέπεια.



ΤΡΙΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΓΓΔΕ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Παρατείνεται για τρία έτη η παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου για έκδοση των οριζόμενων πράξεων προσδιορισμού του φόρου καθώς και κάθε άλλης πράξης επιβολής φόρων, τελών, προστίμων ή εισφορών, για τις υποθέσεις που μεταφέρονται ή έχουν ήδη μεταφερθεί στη ΓΓΔΕ !!!















Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τα καπνικά προϊόντα.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση " Με τις διατάξεις των παραγράφων 1 έως 7 επιλύεται το θέμα των υπολοίπων υποθέσεων του τελευταίου εδαφίου της περίπτωσης 1γ της υποπαραγράφου Δ7 της παραγράφου Δ του άρθρου 2 του ν. 4336/2015 (Α'94) που δεν έχουν μεταφερθεί από την Ειδική Γραμματεία του Σ.Δ.Ο.Ε. στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Δεδομένου του μεγάλου πλήθους των εκκρεμών φορολογικών και τελωνειακών υποθέσεων, με τις διατάξεις της παραγράφου 8 παρατείνονται για τρία έτη από τη λήξη τους, οι προθεσμίες παραγραφής του δικαιώματος του δημοσίου για έκδοση πράξης προσδιορισμού φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου για τις υποθέσεις που μεταφέρονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) με το παρόν άρθρο, καθώς και γι’ αυτές που ήδη μεταφέρθηκαν με τις διατάξεις της περίπτωσης 1 της υποπαραγράφου Δ7 της παραγράφου Δ του άρθρου 2 του Ν.4336/2015.

Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
150 Δις τα κόκκινα δάνεια, 90 Δις οι οφειλές στο δημόσιο και 17 Δις οι οφειλές στα ταμεία, έχουν δημιουργήσει μια βόμβα ιδιωτικού χρέους 257 Δις, που πλησιάζει επικίνδυνα το ύψος του δημοσίου χρέους !!!  


ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ !!!

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ, ΚΟΥΡΕΜΑ & ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟ
  • Αφαίρεση παράνομων & καταχρηστικών χρεώσεων από τις οφειλές
  • Μείωση επιτοκίων
  • Καταλογισμός των καταβληθεισών παράνομων & καταχρηστικών χρεώσεων και των υπέρμετρων τόκων έναντι εξοφλήσεως κεφαλαίου δανείων
  • Κούρεμα κεφαλαίου & τόκων
  • Επανακαθορισμός υπολοίπων με μείωση οφειλομένου κεφαλαίου και αναπροσαρμογή υπολοίπου τόκων στη βάση των ανωτέρω
  • Πάγωμα οφειλών ή περίοδος χάριτος τουλάχιστον 2 ετών
  • Αναχρηματοδότηση νέων υπολοίπων με επιμήκυνση για τουλάχιστον 15-20 χρόνια


Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ "ΑΛΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
  • Ότι η ελληνική κρίση είναι χρηματοπιστωτική
  • Ότι οι μακροοικονομικές επιπτώσεις των μνημονίων ευθύνονται για την αύξηση των κόκκινων δανείων κατά την περίοδο της κρίσης
Η ποιότητα του χαρτοφυλακίου δανείων των ελληνικών τραπεζών, επισημαίνει η ΤτΕ, εξακολουθεί να επιδεινώνεται από την αρχή της χρηματοπιστωτικής κρίσης μέχρι και σήμερα. Οι δυσμενείς μακροοικονομικές συνθήκες οδήγησαν σε ονομαστικές περικοπές μισθών, στην αύξηση της ανεργίας, στην αύξηση του ποσοστού των εργαζομένων σε θέσεις μερικής απασχόλησης και σε πιο ευέλικτες μορφές εργασίας. Οι παραπάνω εξελίξεις σε συνδυασμό με την αύξηση των φορολογικών υποχρεώσεων συνέβαλαν στη σημαντική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος καθώς και στην αποδυνάμωση της ικανότητας αποπληρωμής των δανειακών υποχρεώσεων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων !!!



Με βάση την «Επισκόπηση του Ελληνικού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΤτΕ», αυξήθηκαν τα κόκκινα δάνεια μέσα στο 2016 !!!

«Καμπανάκι» από την Τράπεζα της Ελλάδας για την εξέλιξη του πιστωτικού κινδύνου στις τράπεζες - Απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διαχείριση των πρόωρων ληξιπρόθεσμων οφειλών, τονίζει η ΤτΕ. Περαιτέρω αύξηση των κόκκινων δανείων (μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων) για εφέτος προβλέπει η «Επισκόπηση του Ελληνικού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος» της Τραπέζης της Ελλάδος που δόθηκε σήμερα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

ΣΤΙΣ 14/09 ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ALIBABA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

ΑΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Στις 14 Σεπτεμβρίου η συνάντηση των Ελλήνων επιχειρηματιών με την Alibaba !!!





Στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 διοργανώνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας η πρώτη επιχειρηματική συνάντηση με τη μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, την Alibaba, με έδρα την Κίνα.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, με αυτή την αφορμή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα ενημερωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται για την προώθηση αφενός μεν των προϊόντων τους αφετέρου δε των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή, μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους Tmall & Alitrip. Αμέσως μετά, θα οργανωθούν μεμονωμένες συναντήσεις b2b με τα στελέχη του κινεζικού κολοσσού.


ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ !!!

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Αυξημένη είναι, κυρίως λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων, η χρήση καρτών (χρεωστικών και πιστωτικών) από τους καταναλωτές στις συναλλαγές τους στο λιανεμπόριο τροφίμων, όπως προκύπτει από μελέτη που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) !!!



Αναλυτικότερα, στο λιανεμπόριο τροφίμων το ποσοστό χρήσης καρτών εκτιμάται ότι μέχρι τον Ιούνιο 2015 ήταν στα επίπεδα του 7-8% για τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ και κάτω από 1% για τα μικρά σημεία πώλησης. Τα ποσοστά χρήσης πιστωτικών καρτών, μετά την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίων άλλαξαν άρδην.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα του ΙΕΛΚΑ υπάρχουν επιχειρήσεις που το ποσοστό αύξησης της χρήσης καρτών (είτε πιστωτικών είτε χρεωστικών) δεκαπλασιάστηκε. Συνολικά εκτιμάται ότι το ποσοστό για το σύνολο της αγοράς μέσα σε λίγες ημέρες εξαπλασιάστηκε και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα σταθεροποιήθηκε σε λίγο χαμηλότερο επίπεδο, αλλά με σταθερά αυξητικές τάσεις.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
Σχολιασμός της απόφασης του ΕΔΔΑ επί της Προσφυγής των Φυσικών Προσώπων – Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου !!!



Περαιτέρω Ενέργειες :
  1. Τα κρίσιμα σημεία της αποφάσεως

    Μολονότι δεν έχουμε ακόμη εις χείρας μας την πλήρη μετάφραση στα Ελληνικά της αποφάσεως του ΕΔΔΑ, τα ανηρτηθέντα αποσπάσματα στο site του Συλλόγου ΦΠΟΕΔ, είναι αρκετά εύγλωττα και βοηθούν στην διατύπωση χρήσιμων και κρίσιμων συμπερασμάτων, που «τηλεγραφικά», μας εμπεδώνουν την πεποίθηση ότι η Επιστημονική μας Επιχειρηματολογία ήταν εξ αρχής ορθή και ίσως η μόνη που μπορεί να γίνει δεκτή από τα Δικαστήρια, έστω κι αν θα πρέπει η υπόθεση να κριθεί σε τελευταίο βαθμό δικαιοδοσίας:

    Σύμφωνα με τα ανωτέρω :

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ !!!

ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ
6.000.000.000 ευρώ το χρόνο χάνει το Ελληνικό Δημόσιο από το λαθρεμπόριο !!!











Στην πορεία της τελικής διαμόρφωσης του νομοσχεδίου που έχει καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών για το λαθρεμπόριο καπνού, από το οποίο το Δημόσιο χάνει γύρω στα έξι δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, αποκαλύφθηκε ότι έχει στηθεί μεγάλο κόλπο με τις ταινίες φόρου κατανάλωσης που τοποθετούνται στα πακέτα.

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!! ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ !!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο δεν έχουν καταγραφεί πουθενά επίσημα, όπως αποκαλύπτει η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή !!!














Το απίστευτο αυτό φαινόμενο των 100.000, οι οποίες δεν προσμετρώνται στις εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους στα χρόνια της κρίσης, συμβαίνει γιατί δεν υπήρχε το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

ΓΓΔΕ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΓΓΔΕ
Διευκρινίσεις για την υποβολή τροποποιητικών φορολογικών δηλώσεων παρέχει με εγκύκλιο που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων !!!















Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 4174/2013 (Κ.Φ.Δ.), αν ο φορολογούμενος διαπιστώσει, ότι η φορολογική δήλωση που υπέβαλε στη Φορολογική Διοίκηση περιέχει λάθος ή παράλειψη, υποχρεούται να υποβάλει τροποποιητική φορολογική δήλωση (παρ. 1).

ΕΩΣ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΣΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΜΕΧΡΙ 15.000 ΕΥΡΩ
Κλιμακούμενες δόσεις, που για συνταξιούχους οι οποίοι λαμβάνουν έως 1.000 ευρώ σύνταξη θα κυμαίνονται μεταξύ 50 - 100 ευρώ τον μήνα, ορίζει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και αφορά την αναδρομική επιστροφή ποσών προς το Δημόσιο !!!












Με την τροπολογία βελτιώνονται οι όροι που ίσχυαν για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από συντάξεις κι επιδόματα στο Δημόσιο, ενόψει της έναρξης των αναδρομικών περικοπών συντάξεων, βάσει του πρόσφατου ασφαλιστικού νόμου.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΕ 1 ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ & ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
Η ΑΤΕ δεν εισέπραττε ποτέ τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ & της ΝΔ, καθ' όλη τη δεκαετία 2000-2010, παρότι οι εκχωρήσεις των μελλοντικών τακτικών χρηματοδοτήσεων του κρατικού προϋπολογισμού είχαν αναγγελθεί νομότυπα από την ίδια σε όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



Ολόκληρη η εξέταση του Δ. Μηλιάκου από το Ν. Νικολόπουλο εδώ :


POINT SYSTEM !!! ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ POINT SYSTEM
Ποιος θα καταφέρει να πάρει δάνειο όταν, μετά το τραπεζικό ιστορικό της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ, θα συνυπολογίζεται στο scoring και το ιστορικό των οφειλών σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία και όταν, από την ικανότητα αποπληρωμής, αφαιρούνται οι δόσεις για την εξυπηρέτηση των ρυθμίσεων ;;;


Στην Ελλάδα του 2016, όσοι δεν χρωστάνε σε τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, ιδιώτες και επιχειρηματίες, δεν έχουν καμία ανάγκη να πάρουν δάνειο !!! 

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ !!!

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ & ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
Θα μαζέψουν όλο το καθαρό και το μαύρο χρήμα τραπεζιτών και διαπλοκής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και αφού τους φορτώσουν με κατηγορητήρια για κακουργήματα απιστίας, απάτης, φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, θα τους στείλουν όλους στη φυλακή, χωρίς να περιμένουν εξεταστικές επιτροπές κλπ φαιδρότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής !!!



Καλά να πάθουν.
Δεν πρόκειται να τους κλάψει κανείς.
Γιατί όταν τους τα λέγαμε από το 2012, πούλαγαν τρέλα πιστεύοντας ότι το πάρτι των μνημονίων δεν θα τελείωνε ποτέ !!!


ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΜΕ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Για να διασώσουν, στις πλάτες του ελληνικού λαού, τις χρεοκοπημένες από τα δικά τους θαλασσοδάνεια ελληνικές τράπεζες, προκειμένου αυτές να συνεχίσουν να τους ανακυκλώνουν θαλασσοδάνεια, πιστώσεις και ρυθμίσεις, για να συντηρούνται έτσι τα πολιτικοεπιχειρηματικά και κοινωνικά κεκτημένα των 10.000 οικογενειών της διαπλοκής, που χρεοκόπησαν την Ελλάδα της μεταπολίτευσης και, βαφτίζοντας από το 2008 την κρίση, από τραπεζική σε δημοσιονομική, να καταφέρουν με τα μνημόνια να στείλουν τον λογαριασμό της χρεοκοπίας στους φορολογούμενους !!!


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ
Για ένα εκατ.ευρώ που κατατέθηκε στην εταιρεία A. C. Christodoulou Consultants. Έλληνες επιχειρηματίες κατηγορούνται για δωροδοκία του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου !!!




Κατηγορούμενοι για δωροδοκία του Χριστόδουλου Χριστοδούλου είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Κυριάκος Μάγειρας, ο Μιχάλης Φόλε, ο εφοπλιστής Μιχάλης Ζολώτας, αλλά και η κόρη με τον γαμπρό του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της ΚύπρουΣήμερα ή αύριο αναμένεται να καταχωρήσει η Κυπριακή Γενική Εισαγγελία κατηγορητήριο, εναντίον Ελλήνων πολιτών για υπόθεση δωροδοκίας του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου. Το κατηγορητήριο θα περιλαμβάνει τον Ανδρέα Βγενόπουλο, Κυριάκο Μάγειρα και Μιχάλη Φόλε, όπως επίσης και τον ιδιοκτήτης της εταιρείας Focus εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα. Κατηγορούμενοι επίσης είναι η κόρη και ο γαμπρός του πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.



ΕΝΦΙΑ: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟ !!!

Η ΓΓΔΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΚΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ
Εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες, στους οποίους περιλαμβάνονται και πάρα πολλοί άνεργοι, ανάπηροι, τυφλοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, χάνουν και φέτος το δικαίωμα να απαλλαγούν από το 50% ή το 100% του ΕΝΦΙΑ και θα κληθούν να πληρώσουν κανονικά ολόκληρο τον δυσβάσταχτο αυτό φόρο !!!















Αιτία το γεγονός ότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται να συμπεριλάβει και φέτος στο συνολικό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, που λαμβάνεται υπόψη για τη χορήγηση των μερικών ή των ολικών απαλλαγών από τον ΕΝΦΙΑ, ακόμη και εισοδήματα τα οποία είναι έκτακτα και μη επαναλαμβανόμενα, όπως οι αποζημιώσεις απόλυσης, καθώς επίσης και ποσά κοινωνικών παροχών τα οποία δεν φορολογούνται και δεν υπόκεινται καν σε ειδική εισφορά αλληλεγγύης, όπως είναι τα επιδόματα στήριξης τέκνων, τα ειδικά επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων, οι μισθοί, οι συντάξεις και η πάγια αντιμισθία ολικά τυφλών και κινητικά αναπήρων σε ποσοστό άνω του 80%.

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ UBS !!!

ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ UBS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Όταν οι εισαγγελείς του έδειξαν τη λίστα Μπόργιανς με τους Έλληνες καταθέτες της UBS την περίοδο 2006-2008, µε τα συνολικά ποσά να φθάνουν τα 4.000.000.0000 ευρώ απάντησε:«Ψίχουλα.Τα ποσά που οι συµπατριώτες σας έκρυψαν στην τράπεζα είναι πολύ µεγαλύτερα» !!!


























Επί οκτώ μήνες οι Ελληνες εισαγγελείς προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού με τον Μπραντ Μπίρκενφελντ, που από μεγαλοστέλεχος της UBS εξελίχθηκε στον νούμερο ένα κατήγορό της.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ATHENS POKEMON NIGHT : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 
Ολονύχτιο «κυνήγι» Pokemon σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι !!!

Το Pokemon Go κυριεύει και την Ελλάδα. Χτες σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι, εκατοντάδες νέα παιδιά πέρασαν το Σαββατόβραδο επάνω από μια συσκευή, κυνηγώντας εικονικά κίτρινα πλασματάκια !!!




Τόσο στο Σύνταγμα όσο και στην πλατεία Μοναστηρακίου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour της πρωτεύουσας.

Χθες το βράδυ έγινε η πρώτη συνάντηση των... εκπαιδευτών Pokemon. Ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook η οποία έκανε την πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους και γράφει χαρακτηριστικά: «Σάββατο 23 Ιουλίου όλοι οι εκπαιδευτές Πόκεμον μαζευόμαστε Μοναστηράκι για βραδινή επιδρομή».

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή δήλωσαν συμμετοχή μέσω Facebook τουλάχιστον 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ !!!

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :






Στην Ευρωζώνη υπάρχει τεράστια πίεση για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΝPLs), καθώς το ύψος τους φτάνει τα 900 δισ. ευρώ. Από αυτά τα 367 δισ. είναι στις ιταλικές τράπεζες, περίπου 110 δισ. στις ελληνικές, ενώ σημαντικό μερίδιο έχουν οι πορτογαλικές, καθώς και τράπεζες άλλων χωρών. Ειδικά για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης η κατάσταση είναι εξαιρετικά πιεστική. Οι εκτιμήσεις ότι φέτος τα κόκκινα εταιρικά δάνεια θα άρχιζαν φθίνουσα πορεία αποδεικνύονται ουτοπικές, αφού η οικονομία παραμένει σε τροχιά ύφεσης. Ταυτόχρονα, μεγάλο μέρος των κεφαλαίων που έχουν οι ελληνικές τράπεζες είναι λογιστικό, χάρη στον αναβαλλόμενο φόρο (DTC) του οποίου τη χρήση θέλει να περιορίσει η ΕΚΤ. Το καλοκαίρι του 2017 έρχεται νέος κύκλος stress tests για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και είναι έντονος ο φόβος ότι με τις σημερινές συνθήκες μπορεί κάποια ελληνική τράπεζα να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ενα τέτοιο ενδεχόμενο θα πυροδοτούσε υποχρεωτικές συγχωνεύσεις και γενικότερα δυσάρεστες εξελίξεις.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Θα τους στείλουν στη φυλακή αυτοί πριν συνταχθεί το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της βουλής για τα δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ !!!


ΟΛΗ Η ΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Η UBS ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ !!!


ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
Πως είναι δυνατόν το βιογραφικό του ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ να μην κάνει για προέδρου εμπορικής τράπεζας, αλλά να κάνει για διοικητή της κεντρικής τράπεζας ;;;



Ειδικά τη στιγμή που η τελευταία επαγγελματική του εμπειρία στο τραπεζικό σύστημα ήταν πριν ακόμη ανακαλυφθεί το διαδίκτυο και είχε ως αποτέλεσμα τη χρεοκοπία της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ & ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ
Άσε που τελείωσαν οι αναχρηματοδοτήσεις και οι χαριστικές ρυθμίσεις baloon, με αποπληρωμή σε 35 χρόνια !!!



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΟΚ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΝ !!!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες συνταξιούχοι με βαριές αναπηρίες, καθώς ορισμένα λάθη και παραλείψεις των ασφαλιστικών τους ταμείων και των αρμοδίων Δ.Ο.Υ., έχουν γίνει αιτία να μην αναγνωρίζεται η απαλλαγή των συντάξεών τους από τη φορολογία εισοδήματος και να καλούνται, με τα εκκαθαριστικά των φετινών φορολογικών δηλώσεων, να καταβάλουν υπέρογκα ποσά φόρων !!!




















Οι εν λόγω συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό 80% ή μεγαλύτερο αντιμετωπίζουν δύο ειδών προβλήματα, που τούς έχουν φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης:
SSL Certificates