.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

2012: ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ;;;

20 (!!!) ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012
Αν του βγεί και αυτό, δώστε του 20 Δις από τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, να τα παίξει 20 φορές στο forex, στα ζάρια ή οπουδήποτε αλλού του κατέβει στο κεφάλι !!!

ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ;;;

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ;;;
Ο Σταύρος Ψυχάρης, σύμφωνα με τον Γ. Βότση, κατοικεί ήδη από το 1993, σε ένα πολυτελές διαμέρισμα της οδού Αναγνωστοπούλου, όπου παλιά έμενε η Μελίνα Μερκούρη !!!




Eπιτέλους,οι Τράπεζες ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΙΖΕΣ: "Επιχειρηματίες" των ΜΜΕ με ξένα κόλυβα !!!

Για την Τιμή των Πρίτζι ρε συ Σταύρο, μην είσαι αχάριστος!

Τόσα σου έδωσε απλόχερα η ζωή και ακόμη περισσότερα οι τράπεζες. 220.000.000 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δεν επιτρέπουν εκ των υστέρων να κατηγορείς τις τράπεζες που σου εμπιστεύτηκαν τόσο χρήμα.

ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ : Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ
Το νέο ανέκδοτο με 3 λέξεις !!!


Νεκρός και ο Ρώσος Πρέσβης στην Ινδία !!!

Νεκρός είναι και ο πρέσβης της Ρωσίας, Alexander Kadakin, στο Νέο Δελχί. 
Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Υπουργείο εξωτερικών της Ρωσίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διπλωμάτης πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 68 ετών. 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟ 2016 !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΓΕΜΗ
Το 2016 οι διαγραφές στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο ήταν περισσότερες κατά 6.604 από τις εγγραφές !!!


Οι συστάσεις νέων επιχειρήσεων σημείωσαν αρνητικό ρεκόρ το 2016, επιβεβαιώνοντας την επικρατούσα εντύπωση ότι πλέον στην Ελλάδα η άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας ούτε εύκολη είναι, ούτε θεωρείται διέξοδος στην ανεργία. Σύμφωνα με την "Καθημερινή", σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο κινήθηκαν, αντιθέτως, οι διαγραφές, οι οποίες το 2016 κινήθηκαν σε επίπεδα που σχεδόν ομοιάζουν με αυτά του 2014.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) η οποία επαναλειτούργησε πρόσφατα μετά από διακοπή αρκετών μηνών, το 2016 συστάθηκαν 28.669 επιχειρήσεις, λιγότερες ακόμα και από το 2015, χρονιά έντονης πολιτικής και οικονομικής ρευστότητας. Συγκεκριμένα το 2015 είχαν συσταθεί 30.349 επιχειρήσεις, το 2014 37.032 επιχειρήσεις, το 2013 43.162 και το 2012 42.805 επιχειρήσεις.

KEEP CALM !!! Ο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ;;;
Ποιά αξιολόγηση, ποιό Grexit, ποιό 4ο Μνημόνιο και ποιά ρύθμιση, ποιού χρέους ;;; Αυτού που κανείς δεν γνωρίζει πόσο ακριβώς είναι, σε ποιά χέρια βρίσκεται, πότε λήγει, πως πληρώνεται και πότε ... με το καλό ... σκάει ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Πάμε πάλι επανάληψη, μήπως και κάποιοι επιτέλους ξυπνήσουν ....

Επίσημο, ονομαστικό Δημόσιο Χρέος, 320 Δις ....
+ Ομόλογα Πιστωτικών Εσόδων Προϋπολογισμού σε Τράπεζες, ΕΚΤ, ΔΕΚΟ, κλπ ... κλπ ... 692,8 Δις (βλέπε σχετική έκθεση Ελεγκτικού Συνεδρίου 2016) ....
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος στο Δημόσιο 95 Δις .....
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος στα Ταμεία 30 Δις ......
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος στις Τράπεζες 110 Δις ....
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος Τραπεζών στο Δημόσιο 18 Δις (Αναβαλλόμενη Φορολογία) ....
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος Τραπεζών στο Target2 78 Δις .....
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος Τραπεζών στον ELA 75 Δις .....
+ Κόκκινο Ιδιωτικό Χρέος Τραπεζών στους Καταθέτες 100 Δις .... 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ : 1,5 ΤΡΙΣ !!!

Προσθέτοντας τώρα και το αναλογιστικό έλλειμμα των ταμείων μέχρι το 2060, δλδ τότε που θα ρυθμιστεί (λέμε τώρα) το χρέος, έχουμε και λέμε + 600 τουλάχιστον ακόμη Δις, σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες μάλιστα προβλέψεις !!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GRAND TOTAL ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ : 2,1 ΤΡΙΣ !!!

Η ελληνική χρεοκοπία δεν είναι πια εφιάλτης !!!
Είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά όλοι οι Έλληνες που ξυπνήσαμε μετά τον εφιάλτη !!!


ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ Η ΥΨΗΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ & Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ !!!


ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΡΩΤΑΤΕ ;;; ΑΠΑΝΤΑΜΕ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ-ΑΘΩΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

4571/2016 : Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΩΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ - ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Χρωστούσε 212.329,37 ευρώ από Φόρο Εισοδήματος, Τέλη, Έκτακτη Εισφορά και ΦΠΑ (!!!) και το δικαστήριο τον αθώωσε στην ποινική δίκη λόγω ελλείψεως δόλου, καταλογίζοντας την υπαιτιότητα της αδυναμίας του να εξυπηρετήσει τις οφειλές του στη ΔΟΥ Μοσχάτου !!!
Η απόφαση είναι κυριολεκτικά Υπερβατική. Διαβάστε την ολόκληρη !!!
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Α' Αντιπρόεδρο του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, Δικηγόρο-Διεθνολόγο ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΥΛΑ, για την κορυφαία & μοναδική αυτή απόφαση !!!




ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Oι LAW FIRMS της Αθήνας και τα 110 δις των προβληματικών δανείων !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Ήδη μεγάλα funds του εξωτερικού έχουν σκανάρει την αγορά !!!

Σε ετοιμότητα για την πίτα των 110 δισ.ευρώ προβληματικών δανείων βρίσκονται μεταξύ άλλων και μεγάλα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας αφού οι δουλειές που ανοίγονται είναι μεγάλες για τους εξιδικευμένους νομικούς. Η εμπλοκή τους είναι συνεχής σε επίπεδο lobbying με τους θεσμούς, πιέζοντας για το γρήγορο άνοιγμα της αγοράς δανείων, και με διεθνή funds που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στις τεκτονικές αλλαγές που θα λάβουν χώρα στην ελληνική οικονομία με αφετηρία τη διαχείριση των κόκκινων δανείων.



ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗ NOVARTIS & ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ !!!


Παύλος Σαράκης : Ο δικηγόρος που γκρεμίζει την Novartis και ταρακουνά το πολιτικό σκηνικό !!!




Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΥΛΟ ΣΑΡΑΚΗ, για την αφιλοκερδή υποστήριξη του στην Επιστημονική Ομάδα και την Διοικούσα Επιτροπή του σωματείου !!!

Του Πέτρου Κουσουλού

Μόσχα 1900. Στην δίκη ενός παπά, δικηγόρος ήταν ο διάσημος Φιόντορ Πλεβάκο , που μάζευε με τις λαμπρές του αγορεύσεις την αφρόκρεμα της κοινωνίας. Ο Πλεβάκο δεν είχε χαμένες υποθέσεις. Όμως στην συγκεκριμένη δίκη άπαντες περίμεναν την πρώτη του ήττα, καθώς ο παπάς είχε ομολογήσει όλα τα εγκλήματα που είχε διαπράξει. Για έναν ολόκληρο μήνα η Μόσχα μιλούσε για τα ποσά που είχε κατορθώσει να υπεξαιρέσει.

Η αίθουσα του δικαστηρίου ήταν ασφυκτικά γεμάτη. Η δίκη ξεκίνησε με την αγόρευση του εισαγγελέα. Πέρασαν δυο ώρες αλλά ο κατήγορος δεν έλεγε να τελειώσει.



ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΑ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΘΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 85% ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΩΤΗ
Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις ή επαγγελματίες με χρέη άνω των 20.000 ευρώ που στα τέλη του 2016 παρουσίαζαν τρίμηνη τουλάχιστον καθυστέρηση, αλλά και αυτές που έχουν κάνει ρύθμιση από τον Ιούνιο του 2016 και μετά, μπορούν να ενταχθούν στη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού για την αναδιάρθρωση των χρεών τους !!!








Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Οικονομίας και το οποίο αποτελεί αντικείμενο εξαντλητικών διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να βρεθεί ουσιαστική φόρμουλα για τη συνολική ρύθμιση των χρεών τόσο προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία όσο και προς τις τράπεζες από επιχειρήσεις που κρίνονται βιώσιμες και μπορούν να διασωθούν.

Το νομοσχέδιο, τις λεπτομέρειες του οποίου φέρνει στη δημοσιότητα η «Κ», εισάγει τη διαδικασία της εξωδικαστικής ρύθμισης του συνόλου των οφειλών, με πρωτοβουλία του ίδιου του οφειλέτη, των τραπεζών, αλλά και του Δημοσίου. Εξαιρούνται οι οφειλές που είναι συγκεντρωμένες σε ποσοστό άνω του 85% σε έναν πιστωτή. Η ρύθμιση των χρεών βασίζεται στην πρόταση που θα κάνει ο οφειλέτης προς τους πιστωτές του ή στις αντιπροτάσεις που θα κάνουν οι πιστωτές, με βάση τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης ή του ενδιαφερόμενου επαγγελματία. Αν και στη διαδικασία δεν αναφέρεται ρητά η έννοια της διαγραφής οφειλής, αυτό είναι το προφανές βήμα προκειμένου να βρεθεί μια κοινή λύση που θα διασώζει την επιχείρηση από τη χρεοκοπία και αντίστοιχα θα διασφαλίζει τους πιστωτές για τις απαιτήσεις τους, οι οποίες μέσα από την όλη ρύθμιση θα πρέπει να ικανοποιηθούν τουλάχιστον στο όριο του τιμήματος που θα εισέπρατταν εάν η επιχείρηση οδηγούνταν σε ρευστοποίηση.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΙΤΗΣΗ !!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Διευκρινήσεις για το επίδομα πετρελαίου έδωσε η Σ. Σεχπερίδου, διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γ.Γ.ΔΕ. !!!




Η κ. Σεχπερίδου ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πως μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να περιμένουν όσοι έκαναν εκπρόθεσμη δήλωση για το πετρέλαιο θέρμανσης και έβαλαν πετρέλαιο μετά τις 10 Ιανουαρίου. Όπως, όσοι δεν είδαν σήμερα τα χρήματα στους λογαριασμούς τους θα πρέπει να περιμένουν ως τον Ιούνιο.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ !!!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016 ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ 10ΕΤΗ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ
Δηλαδή η Γερμανία όχι μόνο δεν πληρώνει για να δανειστεί, αλλά την πληρώνουν οι επενδυτές, ώστε να εξασφαλίζουν τα χρήματα τους λόγω της κρίσης που επικρατεί στην ΕΕ και που η ίδια η Γερμανία προκάλεσε !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!




Υπέρ της άρσης της προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς τάσσεται το ΔΝΤ, καθώς θεωρεί πως το μέτρο αυτό θα συμβάλει στη μείωση των «κόκκινων» δανείων.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του άρθρου 4 του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία,
η οποία είναι σε γνώση του CNN Greece, «αν και οι ελληνικές αρχές τροποποίησαν το νομικό καθεστώς για την ατομική και την εταιρική πτώχευση, αναθεώρησαν τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και επέτρεψαν τις πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων», ωστόσο το νομικό οπλοστάσιο δεν είναι ακόμη πλήρως αποτελεσματικό , καθώς «οι περιορισμοί για την πρώτη κατοικία παραμένουν, η δημιουργία του επαγγέλματος συνδίκου της πτώχευσης έχει καθυστερήσει και το παράγωγο δίκαιο παραμένει σε εκκρεμότητα». Η διατύπωση αυτή αποτυπώνει με σαφήνεια τη θέση του Ταμείου ότι η προστασία της πρώτης κατοικίας πρέπει να παύσει.


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...7 ΧΡΟΝΙΑ !!!


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΑ ΝΕΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΜΜΕΝΗ & ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ :

  • Να αποδεχθείς τις οφειλές σου κατά κεφάλαιο και τόκους. 
  • Να ρυθμίσεις, υπογράφοντας νέα σύμβαση, για να γλυτώσεις την τράπεζα από την παλιά που είναι άκυρη και τα δικαστήρια την πετάνε στα σκουπίδια. 
  • Να γίνεις συνεργάσιμος δανειολήπτης, για να δηλώσεις και να εκποιήσεις όλη την περιουσία σου, προκειμένου να σώσεις (αν τελικά τη σώσεις) την πρώτη κατοικία σου. 
  • Να αποδεχθείς τον κώδικα δεοντολογίας της ΤτΕ, για να επιλέξεις αν θέλεις να γίνεις νοικάρης στο σπίτι σου ή αν θα μετακομίσεις για να ζήσεις με την οικογένειά σου σε κάποιο hot spot. 
  • Να προσπαθήσεις να ενταχθείς (αν τελικά τα καταφέρεις) στο νέο Νόμο Κατσέλη, εφόσον μπορέσεις πρώτα να βρεις τα 1.500 τουλάχιστον ευρώ που απαιτούνται για τη διαδικασία. 
  • Nα μην τολμήσεις να ζητήσεις ρυθμίσεις ανάλογες με αυτές των κομμάτων, των ΜΜΕ και της διαπλοκής, αφού εσένα σε έχουν για δάγκωμα, προκειμένου, με αυτά που θα πληρώσεις, να εξυπηρετήσουν αυτούς. 
  • Να βιαστείς να συναινέσεις σε όλα τα προηγούμενα, γιατί αλλιώς, με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θα χάσεις το σπίτι σου σε χρόνο dt.



ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ :

Ότι, οι πιστωτικές σου συμβάσεις είναι άκυρες:

Επειδή, έχουν συναφθεί παράνομα και, ως εκ τούτου είναι άκυρες, σε συνδυασμό με το άρθρο 174 ΑΚ, αφού η κατ’ άρθρο 106, παρ. 2 του Συντάγματος ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομικής πρωτοβουλίας των τραπεζών έγινε εκ προθέσεως παράνομα και προς βλάβη της εθνικής οικονομίας, ήτοι :


ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ !!!

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ 80.000.000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛ
Δλδ, με απλά λόγια, θα τα πληρώσουμε εμείς !!!

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΤΑ ΚΕΠ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ξεκινούν τα 120 ΚΕΠ για 1.000.000 οικογένειες και 500.000 επιχειρήσεις με κόκκινα δάνεια !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/blog-post_367.html



Γιατί αντί να τα πληρώνει το κράτος, δλδ οι φορολογούμενοι, δεν τα πληρώνουν οι ίδιες οι τράπεζες, αφού στην πράξη τα νέα ΚΕΠ των δανειοληπτών θα κάνουν τη δουλειά των τραπεζών ;;;


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Τον δικό τους (ΔΗΘΕΝ) οικονομικό σύμβουλο για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων αποκτούν από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούλιο 1 εκατομμύριο οικογένειες και 500.000 επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπερχρέωσης.

Για την ακρίβεια όπως αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής, ανοίγουν 120 Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) σε 50 πόλεις, 25 νησιά και 45 μεγάλους δήμους.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Ο ΝΥΝ & Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΑΜΟΥΘ 24.000.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/24000000.html



Στον ανακριτή Κορίνθου οδηγήθηκαν πριν από λίγο πέντε στελέχη του καζίνο Λουτρακίου, τα οποία συνελήφθησαν κατηγορούμενα ως εμπλεκόμενα σε υπόθεση εισφοροδιαφυγής-μαμούθ.

Το καζίνο Λουτρακίου (στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κατέχοντας ποσοστό 16%, ενώ το υπόλοιπο 84% ανήκει στην Club Hotel Λουτράκι) σύμφωνα με πληροφορίες έχει οφειλές προς το ΙΚΑ που ξεπερνούν τοιλιγγιώδες ποσό των 24 εκατ.ευρώ! Είναι ενδεικτικό ότι το καζίνο Λουτρακίου δεν έχει πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ από το 2011!

ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ
Ελλάδα: Οι τράπεζες προκάλεσαν την κρίση !!!


Το λέμε και το γράφουμε από το 2010, το περιγράψαμε αναλυτικά και το τεκμηριώσαμε με τα στοιχεία του ίδιου του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών και, παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη και σήμερα Έλληνες που πιστεύουν ότι για την κρίση έφταιξαν τα 100, 200, 300 και 500 ευρώ των μισθών και των συντάξεων !!!
Η μελέτη που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η ελληνική κρίση που ξέσπασε το 2010 προήλθε από τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα. Δεν είναι αποτέλεσμα υπέρμετρων δημόσιων δαπανών. Το υποτιθέμενο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας σχεδιάστηκε για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των ιδιωτών τραπεζιτών καθώς και των χωρών που κυριαρχούν στην ευρωζώνη. Η υιοθέτηση του ευρώ από την Ελλάδα έπαιξε καίριο ρόλο μεταξύ των παραγόντων που συνέβαλαν στην κρίση. Η ανάλυση που περιέχεται σε αυτό το κείμενο παρουσιάστηκε στην Αθήνα, την 6η Δεκεμβρίου 2016, κατά την συνάντηση της Ελληνικής Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους.
Για την περίοδο 1996-2008, εκ πρώτης όψεως, η εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας μοιάζει με σαξές στόρυ! Η ενσωμάτωση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και, από το 2001, στην ευρωζώνη μοιάζει να πετυχαίνει. Το ποσοστό οικονομικής ανάπτυξης είναι υψηλό, υψηλότερο από αυτό των πιο ισχυρών οικονομιών της Ευρώπης.


ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ
Θέλουν να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ !!!



Αν καεί το υλικό, οι Εισαγγελείς θα είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα σχετικά έγγραφα από τις τράπεζες & την ΤτΕ, που όμως θα τους κοροϊδεύουν και δεν θα τους τα δίνουν, επικαλούμενες ακόμη και το απόρρητο, όπως έγινε και στην περίπτωση της εισαγγελικής έρευνας για το Τ+3 και τα CDS, όπου οι τράπεζες, μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, δεν στέλνουν ακόμη και σήμερα στους Εισαγγελείς τα έγγραφα που τους ζητούν !!!


Το ενδεχόμενο ακόμη και να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια στα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε συζητούν οι βουλευτές –μέλη της. Τα ντοκουμέντα φυλάσσονται –επτασφράγιστο μυστικό- στην αίθουσα 162, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Βουλής. Παραστατικά, καταθέσεις, πορίσματα που αποδεικνύουν τα περίφημα «θαλασσοδάνεια» και το αμαρτωλό τρίγωνο κομμάτων-τραπεζών-ΜΜΕ πρέπει να «χαθούν από προσώπου γής». Αυτό είναι το πνεύμα. Ποτέ να μην εκτεθούν στα ...αδιάκριτα μάτια των πολιτών. Αυτών δηλαδή που θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Η δικαιολογία ;;; 
Ότι αφορούν προσωπικά δεδομένα και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό !!! 

Από ποιούς και πρός ποιούς άραγε;

«Να τα κάψουμε στην υψικάμινο»!

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που έγινε στις 13 Ιανουαρίου στην εξεταστική επιτροπή. Ξεκίνησε από πρόταση του εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ, Δημήτρη Καμμένου.


Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Το μεγαλύτερο ποσοστό απογοήτευσης των πολιτών για την οικονομική και πολιτική κατάσταση κατέγραψε στην Ελλάδα η τελευταία έρευνα «Life in Transition» (LiTS) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕBRD), η οποία παρουσιάστηκε χθες. Στην έρευνα συμμετείχαν 51.000 νοικοκυριά από 34 χώρες της Ευρώπης, η πλειονότητα των οποίων βρίσκεται σε κεντρική και ανατολική Ευρώπη !!!



Μόνο ένας στους 100 Ελληνες θεωρεί ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι καλύτερη σε σύγκριση με τέσσερα χρόνια πριν, ενώ μόλις έξι στους 100 πιστεύουν ότι στο ίδιο διάστημα βελτιώθηκε η πολιτική κατάσταση. Τα αντίστοιχα ποσοστά στις αναπτυσσόμενες περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης είναι 24% και 28%, ενώ στη Γερμανία 33% και 17%.

Επιπλέον, μόνο δύο στους 100 Ελληνες δηλώνουν ότι τα νοικοκυριά στη χώρα μας ζουν σήμερα καλύτερα σε σχέση με πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ μόλις το 10% δηλώνει ικανοποιημένο από την προσωπική οικονομική κατάστασή του και το 12% θεωρεί πως έχει μειωθεί η διαφθορά κατά το ίδιο διάστημα. Την ίδια ώρα, το 28% των νοικοκυριών στη Γερμανία δήλωσε ότι ζει καλύτερα σε σύγκριση με πριν από τέσσερα χρόνια, όπως και το 29% των νοικοκυριών σε 29 «υπό μετάβαση» χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

ΒΟΜΒΑ !!! ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2000
Τα ήξεραν όλοι, όλα, πολύ πριν σκάσει το σκάνδαλο της Novartis !!!


Πως οι φαρμακοβιομηχανίες «φροντίζουν» τις υλικές ανάγκες των γιατρών !!!

Το παρακάτω άρθρο των ιατρών Ιωάννη Α. Γιαννακάκη (Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) και Ιωάννη Π. Α. Ιωαννίδη (Τμήμα Κλινικών δοκιμών και βασισμένης σε ενδείξεις Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) δημοσιεύτηκε στο –πολύ έγκυρο– ιατρικό περιοδικό British Medical Journal (23 Δεκεμβρίου 2000, τόμος 321, σελ. 1563-1564).
Χίλιες και μία ιστορίες για το πως οι φαρμακοβιομηχανίες «φροντίζουν»
τις υλικές ανάγκες των γιατρών: μελέτη

Περίληψη

ΛΟΒΕΡΔΟ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΒΟΡΙΔΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Άνοιξε το στόμα του ο Μαρτίνης στον Κορυδαλλό και καίει τρεις υπουργούς υγείας για τη μεθόδευση της εκχώρησης του Ερρίκος Ντυνάν στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς !!!




Σε ένορκη κατάθεση του στην εποπτεύουσα των φυλακών Κορυδαλλού, εισαγγελέα, Βικτωρία Μαρσιώνη, η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος κρατείται προσωρινά για αδικήματα που του καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, εμπλέκει σε «σχέδιο εκχώρησης- παράδοσης» του «Ερρίκος Ντυνάν»:

Τους πρώην Υπουργούς Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, αλλά και πρόσωπα εμπιστοσύνης των πολιτικών ηγεσιών τα οποία είχαν διοριστεί μέλη του Δ.Σ. του ΚΙΕΝ, αναφέρει ότι μεθόδευσαν την εκχώρηση του Ερρίκος Ντυνάν σε τραπεζικό Όμιλο, ο προφυλακισμένος πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος Αντρέας Μαρτίνης, όπως αναφέρει το left.gr



ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΑ 250.000.000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/45000000-275000000.html



Κίνδυνος εκτροχιασμού ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Να εκτροχιαστεί κινδυνεύει και πάλι η αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εξαιτίας ολιγωρίας του ελληνικού Δημοσίου. Αιτία η δυστοκία της ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να τρέξει τις απαραίτητες διορθώσεις, που έχουν συμφωνηθεί, στην υπουργική απόφαση με βάση την οποία θα αποζημιώνεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις δημόσιες υπηρεσίες που προσφέρει. Τις άγονες δηλαδή σιδηροδρομικές γραμμές που εξυπηρετεί ώστε να παρέχεται στο κοινό το δημόσιο αγαθό της δυνατότητας μεταφοράς με τον σιδηρόδρομο.

ΑΠΟ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΚΛΙΚ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/blog-post_757.html



Από την 1η Φεβρουαρίου θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις οι δικαιούχοι για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Όπως είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα keaprogram.gr, είτε στους δήμους, είτε στα ΚΕΠ !!!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι όσοι από τους 700.000 δικαιούχους υποβάλουν τις αιτήσεις μέσα στον Φεβρουάριο θα πάρουν κανονικά ότι δικαιούνται και ως εκ τούτου «δεν χρειάζεται να σπεύσουν όλοι την πρώτη ημέρα αλλά ούτε και την τελευταία».

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !!! ΜΟΝΟ ΧΘΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...
Ξεπέρασαν χθες τους 6.000 οι φορολογούμενοι που προχώρησαν σε διακοπή εργασιών στις εφορίες όλης της χώρας και έκλεισαν τα μπλοκάκια τους προκειμένου να αποφύγουν την επιβάρυνσή τους με πρόσθετες ασφαλιστικές εισφορές !!!



Η δημοσιοποίηση της εγκυκλίου για τα μπλοκάκια έχει σημάνει συναγερμό μεταξύ των ελευθέρων επαγγελματιών και πολλοί διακόπτουν τις εργασίες τους, ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι με χαράτσια στις 28 Φεβρουαρίου 2107 και όταν θα κοινοποιηθούν οι εισφορές που πρέπει να καταβάλουν στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα τμήματα Μητρώου των 118 εφοριών όλης της χώρας γράφουν υπερωρίες καθώς πολλοί επαγγελματίες (κυρίως δικηγόροι, μηχανικοί, επαγγελματίες εστίασης, δημοσιογράφοι, κ.α..) προσέρχονται και υποβάλουν εμπρόθεσμα ή εκπρόθεσμα δηλώσεις διακοπής εργασιών και να κλείσουν έτσι τα μπλοκάκια τους.

ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 14% !!!

ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Χαράτσι 14% επί του εισοδήματός τους από επαγγελματική δραστηριότητα, προβλέπει εφαρμοστική εγκύκλιος την οποία εξέδωσε σήμερα ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης !!!




Το χαράτσι αυτό, ισχύει από 1/1/2017 και αφορά τον κλάδο κύριας σύνταξης των ασφαλισμένων του τέως ΟΓΑ (αγρότες, κτηνοτρόφοι).Η εισφορά αυτή θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017 (πρώτη μηνιαία δόση Ιανουαρίου 2017).Η εισφορά αφορά έως 650.000 αγρότες.

Αναλυτικά η εγκύκλιος προβλέπει:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΡΩΤΑΤΕ;;; ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!


ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΑΠΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
Γιάννης Στουρνάρας: Η Ελλάδα βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης .... βεβαίως-βεβαίως !!! 




Στην επόμενη δήλωση του θα λέει ότι ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας !!!


Θετικό ρυθμό ανάπτυξης προβλέπει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ.Γιάννης Στουρνάρας για το 2016 !!!



ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ...ΒΑΦΤΙΣΙΑ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;


ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 417% ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1999-2007 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 0,29 ΕΥΡΩ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ ;;;
Τα ίδια έγιναν και με το νερό, την πρώτη μάλιστα ημέρα του ευρώ στην Ελλάδα, όταν από 50 δραχμές το μικρό μπουκάλι πήγε αυθημερόν στα 50 λεπτά (0,50 ευρώ), δλδ αυξήθηκε η λιανική του κατά 240%, στις 170 δραχμές !!!



Δεν μας φταίει το ευρώ !!!
Φταίμε εμείς που ανεχθήκαμε και, έτσι, νομιμοποιήσαμε την κερδοσκοπία !!!

Και που συνεχίζουμε να την θρέφουμε ακόμη και σήμερα, πληρώνοντας ακόμη και μετά 7 χρόνια μνημονίων το νερό στις 170 δραχμές και την τυρόπιτα στις 511 !!!

Η απόδειξη είναι απλή :

Κάντε ο καθένας σας τον ίδιο υπολογισμό, για το ίδιο χρονικό διάστημα (18 έτη), από το 1981 μέχρι το 1999, και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι ανάλογο, συγκρίνοντας τις τιμές καταναλωτή αποκλειστικά σε δραχμές, αφού η τυρόπιτα το 1981 κόστιζε μόλις 15 δραχμές.

Από τις 15 δραχμές του 1981, στις 100 δραχμές του 1999, η αύξηση της τιμής της τυρόπιτας είναι της τάξης του 566%, δηλαδή ακόμη μεγαλύτερη από αυτή της περιόδου δραχμής- ευρώ (1999 - 2017), που είναι 417% !!!

ΡΕ ΚΟΥΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ;;;

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΑΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ
Του Ταγιάνι που αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία και τους γυφτοβουλγαρότουρκους κατοίκους της χώρας απόγονους του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου !!!

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ: ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!!

ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τον καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» !!!



Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) είναι ένα νέο προνοιακό πρόγραμμα που συνδυάζει:

- Εισοδηματική ενίσχυση: Το χρηματικό ποσό ενίσχυσης της ωφελούμενης μονάδας.
- Συμπληρωματικές κοινωνικές υπηρεσίες, παροχές και αγαθά: Διασύνδεση των μελών της ωφελούμενης μονάδας, εφόσον πληρούν τα κριτήρια ένταξης εκάστου προγράμματος:

ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!

ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ !!!
Άγριο ξύλο έφαγε ο Γιάννης Πρετεντέρης στο Κολωνάκι !!!



Σε πολυσύχναστο all day bar του Κολωνακίου στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, βρισκόταν αργά το βράδυ χθες (Τρίτη) με την παρέα του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης.

Κάποια στιγμή, γύρω στις 11 η ώρα, όμως προκλήθηκε αναστάτωση, μια ομάδα περίπου πέντε νεαρών θαμώνων μόλις τον είδε, άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις που αφορούσαν τόσο τους δανειστές όσο και στο πούρο που κάπνιζε ο δημοσιογράφος («με την πουράκλα σου…πόσα πήρες από την τρόικα ρε;.» όπως ακούστηκε να του λένε) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.


Οι νεαροί, δεν περιορίστηκαν σε γιουχαΐσματα, αλλά άρχισαν να τον καρπαζώνουν, ενώ ένας απ’ αυτούς του πήρε και το πούρο.

Αυτά συμβαίνουν όταν τα παίρνεις από τους ξένους για να κοροϊδεύεις τους Έλληνες από την τηλεόραση :



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΕΝΤΟΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 5ΕΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΕΦΚΑ διπλή οφειλή, η οποία θα προσαυξάνεται ετησίως, θα καταβάλλουν οι νέοι επιστήμονες που κατά τα 5 πρώτα χρόνια της ασφάλισής τους θα τύχουν έκπτωσης στις ασφαλιστικές εισφορές !!!



Από 108,17 ευρώ τον μήνα έως και 1.589,49 ευρώ καθορίζονται οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων, όπως προκύπτει από τα παραδείγματα που περιλαμβάνονται στην 1η εγκύκλιο που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).Οι κατώτατες εισφορές αφορούν τους νέους επιστήμονες με δραστηριότητα από 0 έως 2 χρόνια, ενώ για δραστηριότητα 3-5 χρόνια οι κατώτατες εισφορές ανέρχονται στα 120,47 ευρώ τον μήνα. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν έχουν εκπτώσεις, η κατώτατη εισφορά ορίζεται στα 167,95 ευρώ τον μήνα, καθώς η εγκύκλιος ξεκαθαρίζει πως εκτός από εισφορές σύνταξης και υγείας, θα πληρώνουν και εισφορές υπέρ ΟΑΕΔ 10 ευρώ τον μήνα.

Όπως προκύπτει από την εγκύκλιο, οι νέοι επιστήμονες θα πληρώσουν διπλή οφειλή στον ΕΦΚΑ, η οποία μάλιστα θα προσαυξάνεται ετησίως, προκειμένου εντός μιας 15ετίας να ξεπληρώσουν τις εκπτώσεις που προβλέπονται για τα πρώτα χρόνια ασφάλισής τους.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!



ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ !!! ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ+ΣΑΜΑΡΑΣ+ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΗΖΑΔΙΚΟ !!!

1993: ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ GAY FRIENDLY
Ντοκουμέντο από το 1993 : Το πάρτι με Γιαννόπουλο, Σαμαρά, Λαφαζάνη, κλπ προοδευτικές δυνάμεις, με στρίπερ στα "Σόδομα" !!!



Φωτογραφικά ντοκουμέντα του 1993 από μια βραδιά στα "Σόδομα" με τη Δούκισσα στην πίστα και στο πρώτο τραπέζι τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο και άλλα πολιτικά και διάσημα, πρόσωπα της εποχής.


Καρέ μιας άλλης πολιτικής εποχής, βγαλμένα μέσα από τα "Σόδομα" και με την υπόκρουση ασμάτων της Δούκισσας που μεσουρανούσε εκείνη την εποχή στις πίστες της Αθήνας.

Βρισκόμαστε στον Γενάρη του 1993, λίγο πριν αναλάβει η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, διαδεχόμενη την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Αντώνης Σαμαράς, έχει ήδη αποχωρίσει από τη Νέα Δημοκρατία ιδρύοντας την Πολιτική Άνοιξη. Λίγους μήνες μετά, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάλι την εξουσία και ο Α. Παπανδρέου θα ορκιστεί για τρίτη και τελευταία φορά, στις 13 Οκτωβρίου.



ΝΕΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ
Νέα δικαστική επιτυχία του μοναδικού ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ, που πέτυχε την ακύρωση της επιταγής προς πληρωμή, κατ΄ άρθρο 933 ΚΠολΔ, ενώ ο δανειολήπτης είχε καταθέσει εκπρόθεσμα, κατ' άρθρο 632 ΚΠολΔ, την ανακοπή στην εναντίον του διαταγή πληρωμής !!!
Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο : 
ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ & ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Η ακύρωση της διαταγής πληρωμής και της επιταγής προς πληρωμή αποτελεί σήμερα τη μοναδική προστασία του δανειολήπτη από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1947
Διαβάστε τι έγραφε για την Ελλάδα ο Πωλ Πόρτερ 70 χρόνια πριν !!!



Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του…

Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 70 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ !!!

2.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΜΠΩΚΟΥ ΚΑΙ 3ου ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Δικαστική διαμάχη Ελλάδας-Ρωσίας για το ακίνητο !!!



Μία άγνωστη δικαστική διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η υπόθεση των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον άλλοτε υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, φέρνει σήμερα στο φως το mononews.gr. Η διαμάχη αφορά στην ιδιοκτησία ενός ουρανοξύστη που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, την οποία διεκδικούν το ελληνικό και το ρωσικό Δημόσιο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η υπόθεση αυτή χρονολογείται από το 2015, όταν ο Βρετανός δικηγόρος Πήτερ Κόλεριτζ κατέθεσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης των εξοπλιστικών, Βασιλική Μπράτη, και στην Εισαγγελία Διαφθοράς, με την ιδιότητα του στενού συνεργάτη του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος είναι από τα πλέον επιφανή πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: ΣΕ 4 ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !!!

ΑΠΟ 30/1 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ
Περίπου 80.000 ειδοποιητήρια την ημέρα θα αποστέλλονται με αποτέλεσμα να τα λάβουν πολλοί επαγγελματίες λίγες μόνο μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής τους !!!
Αλλά όσοι επαγγελματίες αποφασίσουν να πληρώσουν λόγω αδυναμίας με έναντι, θα καταβάλουν το υπόλοιπο με ληστρικό τόκο 8% !!!



Από την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι τελικά έτοιμα τα “ραβασάκια” με τις νέες αυξημένες ή ακόμη και διπλές εισφορές που θα πρέπει να πληρώσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου οι τουλάχιστον 1,4 εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες.

Τα ειδοποιητήρια θα εκδοθούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), τμηματικά, το πιθανότερο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ στους ενδιαφερόμενους θα φθάνουν κατά περίπου 80.000 την ημέρα, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί κοντά στις 15 με 20 Φεβρουαρίου. Γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι θα μάθουν τις εισφορές τους λίγες ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής τους, που είναι η Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΥΦ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
«Το επίδομα ανεργίας είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο» ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, απαντώντας σε ερώτηση στη Βουλή, ενώ για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης υπογράμμισε ότι «είναι αφορολόγητο, δεν κατάσχεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο ή τα πιστωτικά ιδρύματα» !!!




Ειδικότερα στην απάντηση της σε ερώτηση που κατατέθηκε από τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο, η υφυπουργός Οικονομικών διευκρινίζει μεταξύ άλλων ότι:

- Με τη διάταξη του άρθρου 31 παρ. 2 του Κ.Ε.Δ.Ε., όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4336/2015 (ΦΕΚ. 93Α/14-8-2015), ισχύει το ακατάσχετο καταθέσεων σε πιστωτικά ιδρύματα για έναν και μοναδικό ατομικό ή κοινό λογαριασμό σε ένα μόνο πιστωτικό ίδρυμα για κάθε φυσικό πρόσωπο μέχρι του ποσού των 1.250 ευρώ μηνιαίως. Σε περίπτωση που υπάρχει λογαριασμός περιοδικής πίστωσης μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων, θα πρέπει να γνωστοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ο λογαριασμός αυτός. Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής απαιτείται η υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης στο πληροφοριακό σύστημα της Φορολογικής Διοίκησης, με την οποία γνωστοποιείται από το φυσικό πρόσωπο ο μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ !!! ΣΤΟ ΚΕΑΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
Ακόμα και τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα ταμεία κύριας ασφάλισης τα οποία βρίσκονται κάτω από τα 5.000 ευρώ περνάνε στο Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ). Αυτό προβλέπει απόφαση την οποία υπέγραψε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος !!!



Σύμφωνα με αυτή την Απόφαση, "στο Κ.Ε.Α.Ο. διαβιβάζονται από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ανεξαρτήτως ύψους και εισπραξιμότητας, οι οποίες κατά την έκδοση της παρούσας δεν βρίσκονται σε καθεστώς ενεργούς ρύθμισης. Προηγούμενη απόφαση (αρ. Οικ.13822/1089/2.5.2014 - ΦΕΚ Β'1227) η οποία προέβλεπε τα "Κριτήρια προσδιορισμού των "εισπράξιμων" ληξιπροθέσμων για τη διαβίβαση στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.) των οφειλετών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΟΓΑ", όπως ισχύει, καταργείται από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος μόνο τα χρέη άνω των 5000 ευρώ εντάσσονταν στο ΚΕΑΟ. Από τα τέλη του περασμένου έτους, πέρασαν τα χρέη κάτω των 5000 ευρώ προς το ΙΚΑ και τον ΟΓΑ. Με βάση την Υπουργική Απόφαση Πετρόπουλου περνάνε και τα χρέη κάτω των 5000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ.

ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ;;; ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΜΒΑ TOY ΚΕΑΟ ΣΕ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
«Μπλόκο» στις πωλήσεις ακινήτων βάζει το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) όχι μόνο σε όσους δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους, αλλά, και σε εκείνους που πωλούν και δεν εξασφαλίζουν την αποπληρωμή του χρέους τους από την πώληση !!!



Με εγκύκλιο που εστάλη στον ΕΦΚΑ και στους Συλλόγους των συμβολαιογράφων όλης της χώρας, το ΚΕΑΟ επιβάλλει τον προηγούμενο έλεγχο για την ύπαρξη ή μη «επαρκούς διασφάλισης» της οφειλής και την υποχρεωτική χορήγηση βεβαίωσης για να λαμβάνει γνώση ο συμβολαιογράφος και να προβαίνει στη μεταβίβαση ή μη καθώς και στην παρακράτηση μέρους του χρέους από το τίμημα. Με βάση την εγκύκλιο: «Αν υπάρχει οφειλή μη ρυθμισμένη, η μεταβίβαση του ακινήτου δεν είναι δυνατή και δεν δίνεται ασφαλιστική ενημερότητα».

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΚΑ !!!

ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΦΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ
Τη διαδικασία διαγραφής χρεών προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης περιγράφει ο Κανονισμός Οικονομικής Οργάνωσης και Λογιστικής Λειτουργίας του φορέα !!!



Ο Κανονισμός, που υπογράφεται από την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, προβλέπει, μεταξύ άλλων ότι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον ΕΦΚΑ που έχουν χαρακτηριστεί ανεπίδεκτες είσπραξης, μπορεί να κριθούν διαγραπτέες και να διαγραφούν, εφόσον συντρέχουν σωρευτικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:
SSL Certificates