.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ : ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ !!!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ;;;
Ο Ανθιμος ξαναχτυπά: «Παράνομοι οι ομοφυλόφιλοι» !!!





Με τους ομοφυλόφιλους τα έβαλε για μια ακόμη φορά ο Μητροπολίτης Ανθιμος, χαρακτηρίζοντάς τους, παράνομους.

Μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου για τους ομοφυλόφιλους, ο κ. Ανθιμος είπε:

«Αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ στους αιώνες, διαφήμιση και παρέλαση των ανθρώπων οι οποίοι ζουν σε μια κατάσταση παρανομίας, αφύσικη. Ο Θεός τον αγαπάει και του δίνει αφορμές για να μετανοήσει. Από εκεί και πέρα έχει την ευθύνη του. Δεν μπορεί όμως να του αναγνωρίσει αυτό που λέμε εμείς "πολύ καλά κάνει". 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ 3 ΛΕΞΕΙΣ : ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ !!!

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 2.000.000 ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ, ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ 5.000.000
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Τώρα πληρώνουν και αυτοί : 
Ο Αλαφούζος έδωσε 2.000.000 ευρώ στο Δημόσιο !!!
Του αναλογούσαν για τη χρήση των συχνοτήτων !!!




Θα έπρεπε να μην αποτελεί είδηση όταν κάποιος επιχειρηματίας πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό Δημόσιο αλλά στη χώρα μας όταν πρόκειται για τα media και τους καναλάρχες τα πράγματα αλλάζουν. Η καταβολή του «ενοικίου», δηλαδή του ανταλλάγματος υπέρ του Δημοσίου για τη χρήση των συχνοτήτων, είναι είδηση και μάλιστα πρώτης γραμμής αφού μέχρι τώρα τέτοια πληρωμή ήταν άγνωστο είδος.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος κατέβαλε στο ελληνικό Δημόσιο 2.120.000 ευρώ για τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων για τα έτη 2011, 2012 και 2013, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi24.gr. Ο κ.Αλαφούζος εξόφλησε όλο το ποσό που του είχε καταλογιστεί τον περασμένο Απρίλιο όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης που αφορούσε το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών, αναρτώντας μάλιστα στη Διαύγεια τα ποσά που αντιστοιχούν στον καθέναν.

Θυμίζουμε ότι το σύνολο ήταν 24.000.000 ευρώ και αναλογούσαν :

ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ 3 ΣΤΟΥΣ 10 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ+ΕΝΦΙΑ+ΔΑΝΕΙΑ
Προς στάση πληρωμών τρεις στους δέκα ιδιοκτήτες !!!





Αδυναμία πληρωμής… προσεχώς, τόσο του ΕΝΦΙΑ, όσο και του στεγαστικού τους δανείου, δηλώνουν τρεις στους 10 Έλληνες, βάζοντας «πάγο» στα σχέδια της κυβέρνησης για την αύξηση των δημοσίων εσόδων και περιορισμό των «κόκκινων» δανείων.

Σύμφωνα με έρευνα της Marc, που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 16ου συνεδρίου Prodexpo για την ακίνητη περιουσία, το 30,9% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τους επόμενους μήνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τους φόρους που αφορούν στο ακίνητό του, με το συγκεκριμένο ποσοστό να αυξάνεται στο 35% όταν πρόκειται για σπίτι άνω των 110 τ.μ.

Την ίδια στιγμή, το 28,4% εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα καθυστερήσει να αποπληρώσει τις δόσεις του στεγαστικού του, ενώ ασυνεπείς σε ποσοστό 32,9% εκτιμούν ότι θα είναι ακόμη και εκείνοι που φρόντισαν το προηγούμενο διάστημα να προβούν σε διακανονισμό με τις τράπεζες για μικρότερες δόσεις.


ΒΟΜΒΑ !!! ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ !!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γράφει ο Γιώργος Κοντός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετά τις πρόσφατες ψευδείς, συκοφαντικές και προδήλως δυσφημιστικές για το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, τα μέλη, τη διοίκηση και την επιστημονική του ομάδα,  δηλώσεις του γνωστού, θρασύδειλου συκοφάντη, του δικολάβου ψευτογιατρού Δημήτρη Αντωνίου, που στερείται νόμιμης άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος του ιατρού,  με την ιδιότητα μου ως Γενικός Γραμματέας του Σωματείου με την με την επωνυμία «ΥΠΕΡΒΑΣΗ – ΚΙΝΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΡΒΑΣΗ» που εδρεύει στην Αθήνα, Αγ. Κωνσταντίνου 2, ΤΚ 10431, ΑΦΜ 997277534, ΔΟΥ Α’ Αθηνών, και έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, δυνάμει της υπ’ αριθ. 431/2013 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών (Εκουσία Διαδικασία) και έχει καταχωρηθεί με αύξοντα αριθμό 29909 στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών την 22/01/2014, οφείλω να απαντήσω στις γελοιότητες, τα αισχρά ψεύδη και στον άνευ ορίων συκοφαντικό οχετό δηλώσεων του, για τις οποίες έχει ήδη κατατεθεί εναντίον του μήνυση από τον Ειδικό Γραμματέα Νομικής Υπηρεσίας του σωματείου μας, τον δικηγόρο Αθηνών κο Λεωνίδα Στάμο.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Μεταξύ άλλων, ο δικολάβος ψευτογιατρός Δημήτρης Αντωνίου, με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Φ/Β και στα ιστολόγιά του, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής κο Κυριάκο Τόμπρα, αμφισβήτησε ευθέως τη νομιμότητα της σύστασης και λειτουργίας του σωματείου μας και των οργάνων αυτού, καταγγέλλοντας ρητά ότι δήθεν το σωματείο μας δεν λειτουργεί νόμιμα, επειδή δήθεν στερείται της απαραίτητης για το σκοπό αυτό απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών (εκουσία διαδικασία), προκαλώντας μάλιστα τους αναγνώστες της προδήλως ψευδούς και συκοφαντικής αυτής δηλώσεώς του, διαβεβαιώνοντας τους για τη δήθεν αλήθεια των εις γνώση του ψευδέστατων και συκοφαντικών ισχυρισμών του, με την εξής δήλωση: ’’Δείξε μας την απόφαση του Πρωτοδικείου (Εκουσία) με την έγκριση ίδρυσης της Υπέρβασης κι εγώ θα βγάλω το ένα μάτι μου’’.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και της πραγματικότητας και προκειμένου να μην πλανώνται αναπάντητα ερωτήματα, απορίες και υποψίες, ιδιαίτερα δε στους κακόπιστους και τις τράπεζες, των οποίων προσφάτως ο δικολάβος ψευτογιατρός Δημήτρης Αντωνίου έχει αναγορευθεί σε τιμητή και υπερασπιστή τους, παραθέτω εδώ όλα τα σχετικά επίσημα έγγραφα, από τα οποία αποδεικνύεται δια γυμνού οφθαλμού η πλήρης νομιμότητα της σύστασης και λειτουργίας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ και των οργάνων αυτού, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, συμπεριλαμβανομένης και της υπ’ αριθ. 431/2013 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών (Εκουσία Διαδικασία), της οποίας την ύπαρξη αμφισβήτησε ευθέως ο συκοφάντης του κοινού ποινικού δικαίου, ο δικολάβος ψευτογιατρός Δημήτρης Αντωνίου, που ενώ θέλει να παριστάνει τον δικηγόρο, δεν γνωρίζει ότι οι αποφάσεις αυτές είναι αρμοδιότητα των Ειρηνοδικείων και όχι των Πρωτοδικείων.     


     
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
  

Από τα ανωτέρω καθίσταται σαφές το ψεύδος των συκοφαντικών ισχυρισμών και δηλώσεων, ακόμη και δια του τύπου, του δικολάβου ψευτογιατρού Δημήτρη Αντωνίου, από τον οποίο είναι σαφές δεν απαιτούμε να "βγάλει το μάτι’ του",  όπως ο ίδιος δεσμεύθηκε σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αλλά ωστόσο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ζητήσει  δημόσια συγνώμη και, παράλληλα, να επισκεφθεί το συντομότερο έναν καλό ψυχίατρο, προκειμένου να τον εξετάσει και να του χορηγήσει την κατάλληλη για την περίπτωσή του φαρμακευτική αγωγή, άλλως θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και να ζητήσουμε τη δικαστική του συμπαραστάση, σύμφωνα με το Νόμο.

Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ : ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Λ. Ρακιντζής: Αν για 10 χρόνια δεν είχαμε διαφθορά, θα είχε εκλείψει το δημόσιο χρέος της χώρας !!!



Ο κ. Ρακιντζής σημείωσε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, είπε, έχουν λιγοστέψει τα φαινόμενα διαφθοράς, αλλά και έχουν μειωθεί αισθητά τα σχετικά «κόστη» με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το «φακελάκι»: Πριν από τα μνημόνια γιατροί ζητούσαν από τους ασθενείς ακόμα και 5.000 ευρώ, ενώ σήμερα το αντίστοιχο ποσό έχει πέσει στα 300 ευρώ.

Η διαφθορά είναι διάχυτη στην ελληνική κοινωνία και για να καταπολεμηθεί απαιτείται πάνω απ’ όλα πολιτική βούληση, κάτι που δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το κόστος της φτάνει τα 33 δισ. ευρώ ετησίως, συνεπώς αν για 10 χρόνια δεν είχαμε φαινόμενα διαφθοράς, θα είχε εκλείψει το δημόσιο χρέος της χώρας.

Κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης, το βράδυ της Τετάρτης με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα στο βιβλιοπωλείο «Ιανός», ο κ. Ρακιντζής κατέθεσε την εμπειρία του επί του θέματος και αφηγήθηκε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά περιστατικά κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας και ατασθαλιών στον δημόσιο τομέα που έχει συναντήσει μέχρι τώρα στην 11χρονη θητεία του.

«Σε υψηλά κλιμάκια συνήθως οι επίορκοι»

ΕΝΦΙΑ 2016: ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 20.000-30.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 150.000 ΕΥΡΩ !!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ, Η 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ
Αφορολόγητο όριο 20.000-30.000 ευρώ στον ΕΝΦΙΑ του 2016 !!!




Θα ισχύσει μόνο για αυτούς που η αξία της πρώτης κατοικίας τους δεν υπερβαίνει ένα όριο περίπου 100.000-150.000 ευρώ. Αφορολόγητο όριο 20.000-30.000 ευρώ θα έχει ο ΕΝΦΙΑ του 2016 που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Ωστόσο, το αφορολόγητο δεν θα ισχύσει για όλους, αλλά μόνο για αυτούς που η αξία της πρώτης κατοικίας τους δεν υπερβαίνει ένα όριο περίπου 100.000-150.000 ευρώ. Για τα ακίνητα μεγαλύτερης άξιας και η πρώτη κατοικία θα φορολογείται από το πρώτο ευρώ, με νέους ελαφρώς τροποποιημένους συντελεστές και νέα κλιμάκια τιμών ζώνης.

ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ !!!

ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
Από τα λογιστήρια και τους μισθούς ξεκινάνε οι κατασχέσεις της εφορίας !!!




Μειώνεται στα 1.000 ευρώ το ακατάσχετο του μισθού απευθείας από τα χέρια του εργοδότη και στα 1.250 από την τράπεζα - Αν κάποιος παραλείψει να δηλώσει ένα μοναδικό λογαριασμό στην εφορία, θα κατάσχονται όλα αδιακρίτως τα λεφτά - Ποιοι γλιτώνουν Κατασχέσεις πολλών ταχυτήτων ετοιμάζει η εφορία. Με βάση το νέο Μνημόνιο, αλλάζουν τα ακατάσχετα όρια για όσους οφείλουν φόρους στο Δημόσιο.

Με εγκύκλιο της ΓΓΔΕ, τα νέα μέτρα κατάσχεσης αρχίζουν να ενεργοποιούνται από σήμερα, ξεκινώντας όμως από τα λογιστήρια των επιχειρήσεων και τους μισθούς των 1.000 ευρώ και άνω, αφού τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης από καταθέσεις στις τράπεζες έχουν παγώσει λόγω capital controls ως τα τέλη του μήνα, αλλά και γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη η άλλη εγκύκλιος που αφορά τις κατασχέσεις-εξπρές και δημόσια διαπόμπευση σε μεγαλοφειλέτες που χρωστούν από 70.000 ευρώ και άνω.

Με τα νέα δεδομένα:

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !!! ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ !!!

Ο ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Κατατέθηκε η πρώτη από σειρά μηνύσεων που θα υποβληθούν εντός του προσεχούς διαστήματος κατά του συκοφάντη του κοινού ποινικού δικαίου, ιατρού άνευ αδείας ασκήσεως επαγγέλματος Δημήτρη Αντωνίου, σχετικά με τις ψευδείς, συκοφαντικές, δυσφημιστικές και προσβλητικές για την προσωπικότητα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, της διοίκησης και της επιστημονικής του ομάδας αναρτήσεις του, στο προσωπικό του ιστολόγιο και στο λογαριασμό του στο Φ/Β.





Αν λοιπόν τα όσα δημοσίευσε τις προηγούμενες  ημέρες εναντίον μας αληθεύουν, τότε γιατί κρύβεται και δεν απαντά στο θυροτηλέφωνο του σπιτιού του και στα τηλέφωνά του, από το πρωί που τον καλεί η Ασφάλεια Χαλκίδος για να προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα ;;;

Τι φοβάται ο δειλός συκοφάντης και όψιμος λαγός των τραπεζών και υπερασπιστής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ;;; 

Είναι πολύ εύκολο να παριστάνεις τον τζάμπα μάγκα κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, χωρίς να ρισκάρεις τίποτα, αφού δεν έχεις τίποτα να χάσεις, επειδή δεν είσαι δικηγόρος και δεν θέτεις σε κίνδυνο την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματός σου, ούτε την επαγγελματική σου τιμή, τη φήμη, την υπόληψη και την αξιοπιστία σου.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΝ !!!

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ, ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ !!! ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ;;;
Σύλλογος Συμβολαιογράφων Εφετείου Θεσσαλονίκης: 
«Οδηγούμαστε σε κλείσιμο» !!!




Της Άντελας Πεϊτση

Αντιμέτωποι με τη «μη» βιωσιμότητα του κλάδους τους, είναι οι συμβολαιογράφοι της Βόρειας Ελλάδας. Οι απανωτές μειώσεις των δικαιωμάτων τους, ανά συμβολαιογραφική πράξη, από την εφαρμογή του πρώτου μνημονίου έως και σήμερα, τους έχει οδηγήσει στο να εξετάζουν ακόμα και το «κλείσιμο» των γραφείων τους. Η νέα μείωση στο 0,80 είναι ένα ακόμα ισχυρό «χτύπημα» για το συμβολαιογαφικό κόσμο.

Μιλώντας στο zougla.gr, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Χρουσαλά – Παπαϊώνου τονίζει: «Οι περισσότεροι συνάδελφοι, δε βγάζουν το μήνα περισσότερα από 400€ με 500€. Είμαστε οι άμισθοι δημόσιοι λειτουργοί του κράτους. Υπάρχουν συνάδελφοι που δε μπορούν να πληρώσουν, το ρεύμα, το ενοίκιο, τις ασφαλιστές εισφορές. Στη φιλοσοφία μας, δεν είναι οι κινητοποιήσεις. Σε αντίθεση, θέλουμε να σταθούμε «αρωγοί» στην Πολιτεία. Στεκόμαστε στην Πολιτεία και θέλω να πιστεύω πως κι εκείνη θα είναι κοντά μας».

33 ΔΙΣ ΟΙ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

103 ΔΙΣ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ COLLATERALS
Στα 33 Δις ευρώ η αξία των προσημειωμένων & υποθηκευμένων ακινήτων που τα δάνειά τους δεν εξυπηρετούνται !!!

Πλειστηριαζόμενα στο 1/3 της αντικειμενικής τους αξίας, ήτοι στα 11 Δις, θα δώσουν στους ισολογισμούς των τραπεζών τη δυνατότητα απόσβεσης ζημιών κόκκινων δανείων ύψους 22 Δις !!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ;;;




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού της Οφειλής, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

«Ακίνητα συνολικής αξίας 103 δισ. ευρώ είναι υποθηκευμένα εκ των οποίων ακίνητα αξίας 33 δισ. ευρώ αφορούν σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια» ήταν η βασική επισήμανση του συνεδρίου Prodexpo στο οποίο μίλησαν στελέχη της αγοράς ακινήτων.

Ειδικότερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων Alvarez & Marsal Μάριος Κολιόπουλος, υποθηκευμένα ακίνητα συνολικής αξίας 103 δισ. ευρώ έναντι δανείων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, απειλούν να τινάξουν στον αέρα το ελληνικό real estate. Τόνισε δε ότι από αυτά, ακίνητα αξίας 33 δισ. έχουν υποθηκευτεί για μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Το χειρότερο είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι υποθηκευμένα με αξίες πολύ υψηλότερες από τις σημερινές και πολλοί φοβούνται πως η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια θα πιέσει περαιτέρω τη χειμαζόμενη αγορά ακινήτων.
Ανέφερε ακόμη ότι το τελευταίο δωδεκάμηνο οι συναλλαγές στα εμπορικά ακίνητα της Ισπανίας και της Ιρλανδίας έφτασαν τα 13,3 δισ. και 4,4 δισ. ευρώ αντίστοιχα, την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα δεν ξεπέρασαν τα 100 εκατ. ευρώ.

Στην Ιρλανδία, μάλιστα, οι τιμές των ακινήτων καταγράφουν αύξηση περί το 10% σε σχέση με τα χαμηλότερα επίπεδα που είχαν καταγραφεί το 2012, ενώ και στην Ισπανία καταγράφεται μικρή αύξηση περί το 1% τον τελευταίο χρόνο. Είπε πάντως ότι η αγορά ακινήτων μπορεί να στηρίξει την ανάπτυξη, καθώς σύμφωνα με διεθνείς μελέτες από το real estate και τις κατασκευές θα προέλθει το 50% - 60% των νέων επενδύσεων.

Υποθηκεύσεις σε υψηλότερες αξίες

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΟΝΙ DEUTSCHE BANK !!!

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010
Ο τελευταίος πονοκέφαλος της Merkel λέγεται Deutsche Βank !!!

Πανικός στις αγορές μετά τη μη προγραμματισμένη ανακοίνωση της Deutsche Bank το βράδυ της Τετάρτης ότι πιθανότατα δεν θα διανείμει φέτος μέρισμα (κίνηση χωρίς προηγούμενο στην εξαετία της κρίσης), καθώς αναμένει να καταγράψει ζημίες ύψους σχεδόν 6,2 δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο, λόγω μεγάλης απομείωσης στους τομείς εταιρικής τραπεζικής και χρεογράφων !!!
ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ !!!




Του Κώστα Ράπτη

Για τη Γερμανία, οι κακές ειδήσεις έρχονται τα τελευταία 24ωρα σε μια πυκνή διαδοχή.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε σε προσαρμοσμένη βάση τον Αύγουστο κατά 1,2% έναντι του προηγούμενου μήνα, όταν οι εκτιμήσεις των αναλυτών (σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires) έκαναν λόγο για πτώση κατά μόλις 0,1%.

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι οι εξαγωγές υποχώρησαν κατά 5,2% τον Αύγουστο σε μηνιαία βάση, σημειώνοντας την μεγαλύτερη πτώση από τον Ιανουάριο του 2009 (έναντι εκυτιμήσεων για πτώση κατά 0,9%), ενώ οι εισαγωγές υποχώρησαν κατά 3,1%, με αποτέλεσμα το εμπορικό πλεόνασμα να συρρικνωθεί από τα 25 δισ. ευρώ τον Ιούλιο, στα 15,3 δισ. ευρώ.

Είναι προφανές ότι η πολιτική που επένδυε στην εκτός Ευρωζώνης ζήτηση δεν αποδίδει πια -στο φόντο της επιβράδυνσης της Κίνας και των κυρώσεων που πάντοτε ισχύουν έναντι της Ρωσίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ & Α. ΓΕΩΡΙΓΑΔΗ !!! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ;;;

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!! Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ EUROBANK !!!

ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΤτΕ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΤΟΥ PSI+ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ EUROBANK
Αυτό είναι το θαύμα του ελληνικού επιχειρείν !!!
Ο αποτυχημένος παντού, πλην όμως καλός υπαλληλάλος της Τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού, που διαβεβαίωνε τους Έλληνες ότι η ανάπτυξη θα έρθει από το 2011 και ότι οι ελληνικές τράπεζες είναι δήθεν ισχυρές, ανταμείβεται ξανά !!!




Αποκλειστικό: Ο Προβόπουλος στην Eurobank

Σύμβουλος διοίκησης στην Eurobank αναλαμβάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz ο πρώην διοικητής της ΤτΕ, Γιωργος Προβοπουλος.

Ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης αναμένεται το προσεχές διάστημα να αναλάβει καθήκοντα συμβούλου διοίκησης και να συνδράμει ποικιλοτρόπως.

Ο πρώην διοικητής της ΤτΕ είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τη θητεία του στο ανώτερο εποπτικό τραπεζικό όργανο.

ΣΟΚ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5,50% !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Χαράτσι-σοκ σε όσους μπήκαν στις 100 δόσεις !!!




Αλλάζουν όλα από τον Νοέμβριο στις δόσεις για χρέη σε Ταμεία και Εφορία, καθώς για όλες ανεξαιρέτως τις ρυθμίσεις ισχύει επιτόκιο 5,05%, και εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες θα πληρώσουν διαφορετικά ποσά για το υπόλοιπο της ρύθμισης που έχουν επιλέξει.

Οι περισσότεροι που είναι στη ρύθμιση των 100 δόσεων επιβαρύνονται με έως και 28,73 ευρώ το μήνα εφόσον ρυθμίζουν χρέη ως 50.000 ευρώ. Οσοι είναι στην πάγια ρύθμιση με τις 12 μόνο δόσεις ωφελούνται με μείωση δόσης από 3 ως 70 ευρώ, ενώ μπαίνει τέλος στις άτοκες δόσεις για όσους ρύθμισαν χρέη ως 5.000 ευρώ. 

Πλέον, οι εν λόγω οφειλέτες, για να διατηρήσουν την απαλλαγή και να μην επιβαρυνθούν με επιτόκιο 5,05% από εδώ και πέρα, εφόσον χρωστούν στα Ταμεία, θα πρέπει εντός 7 ημερών (μέχρι 14 Οκτωβρίου), να πάνε στο Ταμείο τους με τα εκκαθαριστικά της εφορίας και να αποδείξουν ότι χρωστούν τα μισά και πλέον από τα εισοδήματα που δήλωσαν και δεν έχουν ακίνητα αξίας άνω των 150.000 ευρώ.
Θα πρέπει δηλαδή ένας οφειλέτης που έχει κύρια οφειλή χωρίς τις προσαυξήσεις ως 5.000 ευρώ, να αποδείξει βάσει εκκαθαριστικού ότι το εισόδημά του είναι μέχρι 9.999,99 ευρώ και τα ακίνητα που έχει δηλώσει στο Ε9 (αν έχει) δεν είναι πάνω από 150.000 ευρώ. Διαφορετικά οι δόσεις δεν θα είναι άτοκες αλλά έντοκες με 5,05% και με μηνιαία επιβάρυνση ως 11,36 ευρώ.

Λιγότερες δόσεις

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΗΓΕΙΡΕ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ;;;

ΡΟΜΠΑ ΕΚΑΝΕ Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!! ΣΤΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ" Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ "ΣΤΥΨΕ ΛΑΔΩΜΕΝΗ"
Με τον δωρεάν λεμονοστίφτη της SIEMENS βεβαίως ... βεβαίως, εκείνον που έκανε δώρο στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ο Χριστοφοράκος, μαζί με το τηλεφωνικό κέντρο από το οποίο κάνει αυτές τις μέρες τις κινητοποιήσεις για την εκλογή του ως πρόεδρος της ΝΔ !!!





ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ - ΟΡΘΩΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΙΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ, ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
Αυτό σημαίνει επιχειρηματικότητα & ιδιωτική πρωτοβουλία α λα ελληνικά !!!
Αν είσαι τράπεζα και πτωχεύσεις, σε διασώζει πάντα το κράτος !!!
Αν δεν είσαι, αλίμονό σου !!! Πας Φυλακή !!!




Υπό διάλυση τα Ταμεία των τραπεζοϋπαλλήλων !!!

του Δημήτρη Κατσαγάνη

Σε τριπλή... ασφαλιστική πίεση βρίσκονται οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι τραπεζοϋπάλληλοι.

· Μέχρι το Νοέμβριο θα συνεχίσει το Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Ιονικής – Λαϊκής Τράπεζας και Άλλων Τραπεζών (ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ) να δίνει συντάξεις και από εκεί και πέρα θα "μοιράσει" 230 εκατ. ευρώ στους ασφαλισμένους του.

· Το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ) θα έχει δώσει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 150 εκατ. ευρώ στο Ενιαίου Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης από τα αποθεματικά του.

· Η κυβέρνηση διεκδικεί 105 εκατ. ευρώ, επιβάλλοντας μία αναδρομική –από το... 2011- εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ σε όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους.

Το ΤΑΠΙΛΤ –ΑΤ μοιράζει τα αποθεματικά του στα μέλη του

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ !!! 95% Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΧΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!
Ένοχες όλες οι διοικήσεις του ΤΧΣ και των 4 συστημικών τραπεζών !!!
Αλέξη Τσίπρα, οι διοικήσεις δεν είναι μόνο για αλλαγή. Είναι για ΦΥΛΑΚΗ !!!


Οι ζημίες 38 Δις του ΤΧΣ στις τράπεζες και η κοινωνική συμμετοχή στο έγκλημα του PSI !!!
Ξεπουλήστε τώρα τις τράπεζες στους ιδιώτες !!!

Οι δρόμοι είναι δύο – Ή θα ξεπουληθούν οι τράπεζες στους ιδιώτες ή θα κυριαρχήσει ο κρατισμός χωρίς μέλλον
Το τελευταίο διάστημα πολλά τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και άλλων σχετικών και ασχέτων με τον τραπεζικό κλάδο, οδύρονται ότι το ΤΧΣ επένδυσε 40 δισεκ. 25 δισεκ. σε κεφάλαια το 2013 και 15 δισεκ. σε κάλυψη funding gap και η τρέχουσα αξία της επένδυσης αυτής είναι σήμερα 2,4 δισεκ. ευρώ.
Πολλές φορές στο παρελθόν – όχι τώρα που καταπιάνονται όλοι – αλλά από τα τέλη του 2014 προειδοποιούμε ότι η αξία της επένδυσης του ΤΧΣ θα μηδενίσει ή σχεδόν θα μηδενίσει. 

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΙΣΟΒΙΑ ;;;

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Κρήτη: Τη βίαζε από 9 χρονών !!! Κάθειρξη ΜΟΝΟ 16 ετών στον πατριό !!!




Ήταν μόλις εννέα ετών όταν ο πατριός της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά. 
Το μαρτύριο της συνεχίστηκε για περίπου έξι χρόνια. 
Η κοπέλα που σήμερα είναι ενήλικη, περιέγραψε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της και ενώ η μητέρα της απουσίαζε στην δουλειά.
Η υπόθεση είχε γίνει στο Ηράκλειο και αφορά σε μία οικογένεια οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία. Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι βίαζε το κορίτσι και μάλιστα κάποιες στιγμές πετάχτηκε από την θέση του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. 
Κατά τον εισαγγελέα έδρας, ο κατηγορούμενος είχε καταφέρει να κάνει υποχείριο του το ανήλικο κορίτσι και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κατάθεση της παθούσας είναι αληθινή. 

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ Ή ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ 2016 ;;;

Γράφει ο Γιάννης Σιάτρας

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
Κατά το έτος 2007, δηλαδή ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η παρούσα κρίση, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού προϋπολογίζονταν σε 51,8 Δις ευρώ. 
Με τον Προϋπολογισμό του 2016, η Κυβέρνηση προϋπολογίζει τακτικά έσοδα ύψους 48,4 Δις ευρώ, δηλαδή μειωμένα μόλις κατά 6,5% σε σχέση με την προ της κρίσης περίοδο.
                                     

Όμως, κατά το διάστημα αυτό, το ΑΕΠ, αλλά και τα εισοδήματα που δηλώνουν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις, έχουν μειωθεί κατά περίπου 28%.
Κατά το έτος 2007, τα έσοδα από τη φορολογία έφθασαν στο 20,8% του ΑΕΠ. Κατά το 2016, υπολογίζονται σε 25,7% του ΑΕΠ!
Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα έχουν μειωθεί οι εργαζόμενοι, αλλά και ο συνολικός πληθυσμός.

Δηλαδή, τα φορολογικά έσοδα που έχουν αυξηθεί κατά περίπου 5,0% του ΑΕΠ, πέφτουν στην πλάτη ενός μικρότερου πληθυσμού και σημαντικά μικρότερου αριθμού εργαζομένων, σε φάση που τα εισοδήματά τους έχουν –στην κυριολεξία- διαλυθεί.

Η Κυβέρνηση πυροβολεί τα πόδια της! Πυροβολεί την οικονομία και την κοινωνία. Και βαθαίνει την ύφεση που φέτος κλείνει τον 8 συνεχή χρόνο της, δηλαδή το μεγαλύτερο διάστημα ύφεσης που έχει ποτέ καταγραφεί στην ελληνική ιστορία, αλλά και σε κράτος μέλος του ΟΟΣΑ.

ΕΦΟΔΟΙ Α ΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
Έφοδοι εφοριακών σε μεγάλες επιχειρήσεις α λα Γερμανικά !!!




Αιφνιδιαστικές εφόδους εφοριακών σε μεγάλες επιχειρήσεις προαναγγέλλει το υπουργείο Οικονομικών". Θα βλέπουμε σκηνές όπως στη Γερμανία όπου οι εφοριακοί εισέβαλαν ξημερώματα σε επιχειρήσεις για μεγάλες υποθέσεις" διεμήνυσε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, Τρύφων Αλεξιάδης.

«Πρότυπό μας είναι η Γερμανία όπου οι εφοριακοί εισέβαλαν τα ξημερώματα σε επιχειρήσεις για να ελέγξουν μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, από το βήμα της Βουλής δίνοντας ένα σαφές σήμα ως προς την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να πατάξει τη μεγάλη φοροδιαφυγή. «Τέτοιες σκηνές θα βλέπουμε από δω και πέρα και στην Ελλάδα» διαβεβαίωσε στον ίδιο τόνο. Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανεχτεί περιστατικά όπως αυτό της Φλώρινας όπου προπηλακίστηκαν εφοριακοί υπάλληλοι οι οποίοι εντόπισαν πλαστές ταμειακές μηχανές. «Δεν θα ανεχτούμε εμείς τέτοιες καταστάσεις. Να συλλαμβάνονται οι ελεγκτές που κάνουν τη δουλειά τους» είπε και συμπλήρωσε «τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής θα τη δώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία γιατί φοροδιαφυγή σημαίνει λιγότερα δημόσια έσοδα».

ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΠΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ;;;

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΒΣ
ΣΔΟΕ σε Νέα Δημοκρατία : 

Ταμειακή μηχανή δίπλα σε κάθε κάλπη !!! 
Ούτε ένα ευρώ χωρίς απόδειξη !!!




Εξελιξη βομβα της τελευταιας στιγμης δημιουργει εντονο προβλημα στη Νεα Δημοκρατία.

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ !!! Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ !!!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10/2015 στις 19.00'
ΕΛΑ ΝΙΝΙ* ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !!!
Η ευχή του γέροντα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και η Ελλάδα στα 4, προμηνύουν σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες, για ενηλίκους & ανηλίκους !!!



*  ΝΙΝΙ = ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΔΩ ΒΟΥΛΗ !!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;;
Η μια κυρία ψάχνεται για την καλύτερη πόζα για selfie και η άλλη για κανένα καλό κρεμμύδι !!!



MEGA ΜΟΥ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ, ΕΦΟΡΙΑ & ΙΚΑ !!!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ προανήγγειλε τη χρήση των δημόσιων πόρων της νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών για την επίλυση του ζητήματος των κόκκινων δανείων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτή τη φορά θα αλλάξουν οι διοικήσεις, αφού δεν μπορεί - όπως είπε - να ξανανατεθεί η διάσωση των τραπεζών στις ίδιες διοικήσεις που τις πτώχευσαν !!!  
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!





"Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι η τελευταία ευκαιρία εξυγίανσης του τραπεζικού συστήματος. Οι προηγούμενες ανακεφαλαιοποιήσεις δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των κόκκινων δανείων", είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων.

"Οι προηγούμενες κυβερνήσεις διατήρησαν τις διοικήσεις που οδήγησαν τις τράπεζες στην κατάρρευση. Όσες τράπεζες χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση με χρήματα του δημοσίου θα έχουν το αντίστοιχο μάνατζμεντ", πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ, ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ & ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 
Απολυμένοι υπάλληλοι ξεβράκωσαν golden boys της Air France που δεν ήξεραν από που να φύγουν !!!



Αντιμέτωποι με την οργή εκατοντάδων εργαζομένων βρέθηκαν ο υποδιευθυντής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού της Air France Ξαβιέ Μπροσέτα, και ο διευθυντής της εταιρείας Ορλι Πιερ Πλισονιέ, οι οποίοι γλύτωσαν κυριολεκτικά από τα νύχια τους την τελευταία στιγμή.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε έντρομους και… ημίγυμνους, χωρίς το πουκάμισό τους και ασφαλώς χωρίς τη γραβάτα τους, να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν πάνω στα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου Σαρλ Ντε Γκωλ του Παρισιού προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους, έπειτα από επίθεση υπαλλήλων που δέχτηκαν.

Είχε προηγηθεί η διαδήλωση και η εισβολή εκατοντάδων εργαζομένων στα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας την ώρα της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής, με αφορμή το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Air France-KLM που θα οδηγήσει στην απώλεια 2.900 θέσεων εργασίας έως το 2017 και στη συρρίκνωση του στόλου κατά 14 αεροσκάφη.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2016 !!!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ
Δείτε πόσο θα κληθείτε να πληρώσετε εφέτος για τα τέλη κυκλοφορίας !!!





Για τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Υπενθυμίζεται πως τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 πρέπει να πληρωθούν έως το τέλος Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες και τα ποσά που θα πρέπει να πληρώσετε, είτε ανάλογα με τα κυβικά για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μέχρι το 2010 είτε ανάλογα με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για τα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου 2010.

Χωρητικότητα κινητήρα (κ. εκ) – Ετήσια τέλη (σε €)

-Από 51 μέχρι 300 κ.εκ 22 €
-Από 301 μέχρι 785 κ.εκ 55 €
-Από 786 μέχρι 1.071 κ.εκ 120 €
-Από 1.072 μέχρι 1.357 κ.εκ 135 €
-Από 1.358 μέχρι 1.548 κ.εκ 240 €
-Από 1.549 μέχρι 1.738 κ.εκ 265 €
-Από 1.739 μέχρι 1.928 κ.εκ 300 €
-Από 1.929 μέχρι 2.357 κ.εκ 660 €
-Από 2.358 μέχρι 3.000 κ.εκ 880 €
-Από 3.001 μέχρι 4.000 κ.εκ 1.100 €
-Από 4.001 και άνω κ.εκ 1.320 €

Οπως γράφει και το asfalisinet για να δείτε πόσο θα πληρώσετε πρέπει να βρείτε τις εκπομπές CO2 και να πολλαπλασιάσετε τα γραμμάρια που εκπέμπει το αυτοκίνητό σας επί το κόστος ανά γραμμάριο.

Εκπομπές ρύπων (γρ. CO2 / χλμ.) - Ετήσια τέλη σε € / γρ. CO2

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΕΝΝΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ
Επιστολή Διαμαρτυρίας προς Υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά !!!



Ένωση Καταναλωτών και Δανειοληπτών
Μέλος του Μητρώου Ενώσεων Καταναλωτών
Αρ.Αμ 39/21-12-2010 της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Αθήνα 1/10/2015
Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο
Αρ.Απ 892/1999

Προς: Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Κ.Γιώργο Σταθάκη
Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο
Κοιν:Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο

Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας

Κύριοι Υπουργοί,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό μας σχετικά με το ζήτημα της αναθεώρησης του Νόμου 3869/2010 («Νόμου Κατσέλη για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά»), που είχε αρχικά αναθεωρηθεί με το Νόμο 4161/2013 (ΦΕΚ Α’143/14-06-2013) και αναθεωρήθηκε εκ νέου με το Νόμο 4336/2015 (ΦΕΚ Α΄ 94/14.8.2015).

Από την αρχική εφαρμογή του Νόμου τον μήνα Αύγουστο του έτους 2010, είχε διαγνωσθεί το πρόβλημα του μεγάλου όγκου πολιτών, που κατέφευγαν στις ευεργετικές διατάξεις του, ενώ μέχρι και σήμερα, παρότι έχουν εκδοθεί σε πανελλαδικό επίπεδο χιλιάδες δικαστικές αποφάσεις, ήδη εκκρεμούν προς συζήτηση περί τις τετρακόσιες χιλιάδες (400.000) αιτήσεις για εκδίκαση σε δικασίμους που έχουν προσδιοριστεί μέχρι και το έτος 2031. Μόνο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ο αριθμός των εκκρεμών αιτήσεων άγγιζε τις εκατόν τριάντα χιλιάδες (130.000).

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Την αποζημίωση των καταθετών της Συνεταιριστικής τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε το Πρωτοδικείο Κοζάνης !!!



Το δικαστήριο αναγνωρίζει όλους τους αιτούντες καταθέτες πτωχευτικούς πιστωτές της Συνεταιριστικής τράπεζας.
Να αποζημιωθούν εξυπαρχής και απευθείας από την Alpha Bank αποφάσισε το πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης για τους καταθέτες της Συνεταιριστικής τράπεζας Δ. Μακεδονίας, μετά από προσφυγή τους στη δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανάκληση της άδειας της Συνεταιριστικής τράπεζας Δ. Μακεδονίας από την Τράπεζα της Ελλάδος τον Δεκέμβριο του 2013, ένα μεγάλο κομμάτι των καταθετών – πελατών της έλαβε μέρος, μόνο, των καταθέσεων του από την Alpha Bank, καθόσον ο εκκαθαριστής και η τράπεζα της Ελλάδος έκριναν πως οι προθεσμιακές καταθέσεις τους αποτελούσαν συγχρόνως επένδυση στο συνεταιριστικό κεφάλαιο της τράπεζας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ !!!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ
Σκληρή απάντηση του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου στο Συνήγορο του Καταναλωτή ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ !!!
Υπέρ των τραπεζών ο Συνήγορος του Καταναλωτή, λέει ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου. Σε δύο μήνες η εκδίκαση των μαζικών αγωγών κατά των 4 τραπεζών !!!




Απάντηση στον Συνήγορο του Καταναλωτή ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ για την απόφασή του που αφορά τα στεγαστικά δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο δίνει ο Σύλλογος Δανειοληπτών.

Ο Σύλλογος μελετά και επεξεργάζεται από νομική άποψη το πόρισμα του Συνηγόρου του Καταναλωτή προκειμένου να τοποθετηθεί εμπεριστατωμένα και δημόσια.

Η εμπλοκή αφορά περίπου 70.000 δανειολήπτες που έχουν δάνεια σε ελβετικό φράγκο, με τον σύλλογό τους να έχει καταθέσει αγωγές προς τις 4 συστημικές τράπεζες που χορήγησαν τα δάνεια διεκδικώντας να υπολογιστεί εκ νέου, με κριτήριο την ισοτιμία εκταμίευσης. Η πρώτη εκδίκαση τράπεζας είναι στις 25 Νοεμβρίου 2015 και ακολουθούν και οι υπόλοιπες τράπεζες.

Η απάντηση του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ !!!

ΣτΕ : ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣτΕ
Παράνομη η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης με βάση το τεκμαρτό εισόδημα αναδρομικά από το 2010 !!!





Με απόφαση βόμβα του ΣτΕ, κρίνεται παράνομη η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης (γνωστή και ως ένα από τα χαράτσια του μνημονίου) που επιβλήθηκε με την υπουργική απόφαση 1167/2-8-2011.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Συγκεκριμένα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) δημοσίευσε την υπ” αριθμ. 2563/2015 απόφαση του, με την οποία κάνει εν μέρει δεκτή την Αίτηση Ακύρωση του δικηγόρου Άγγελου Τσιγκρή, κατά της ετήσιας εισφοράς αλληλεγγύης.

Ουσιαστικά το ΣτΕ κρίνει ως παράνομη την εισφορά αλληλεγγύης στο τεκμαρτό εισόδημα κάτι που σημαίνει ότι χιλιάδες φορολογούμενη μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά την επιστροφή ολόκληρου ή μέρους της εισφοράς αλληλεγγύης που έχουν πληρώσει από το 2011 μέχρι σήμερα.

Η απόφαση του ΣτΕ αναφέρει: 

ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ : Η ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (Μ1= ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 
Εξαιρετικό το ερώτημα του ΠΑΝΟΥ ΛΕΛΙΑΤΣΟΥ :
Μπορούσε να φανταστεί ποτέ κανείς πως το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στον τρόπο λειτουργίας του αντιγράφει πιστά και αναλογικά ένα προϊόν σύμβολο του κομμουνισμού όπως είναι οι μπαμπούσκες ;;; 
Η απάντηση είναι σαφέστατα ΝΑΙ, μια και το κλασματικό απόθεμα των δανείων που χορηγούν γεννάει χρήμα μέσα από αυτό.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που το χρέος, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό, είναι τεχνικά αδύνατο να αποπληρωθεί σε χρήμα, αφού η μεγάλη μπάμπουσκα, με όλες τις μικρότερες από αυτήν μέσα της ή ακόμη και μόνη της, δεν θα χωρέσει ποτέ μέσα στη μικρότερη τελευταία.

Έτσι, επινοήθηκαν τα προγράμματα διάσωσης και τα μνημόνια, προκειμένου να διασωθούν οι απαιτήσεις και οι ισολογισμοί των δανειστών.

ΝΕΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 450 ΕΥΡΩ VS ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ 50ΡΗΔΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ 2.500 ΕΥΡΩ !!!

ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ 48 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ Νο 46 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Πανικός στους ιδιοκτήτες ακινήτων από τη φορολόγηση του ανύπαρκτου εισοδήματος των ανείσπρακτων μισθωμάτων !!!

Ζητείται η ακύρωση του άρθρου 2 του νόμου 4328/2015, που αφορά τη δυνατότητα εκχώρησης των ανείσπρακτων ενοικίων στο Δημόσιο !!!
Σύμφωνα δε με τα Προαπαιτούμενα 3+4 του Μνημονίου, οι φόροι των ανείσπρακτων μισθωμάτων θα συνυπολογίζονται στις οφειλές που θα διώκονται ποινικά με τη δήθεν μεταρρύθμιση των διατάξεων και των ποινών για τη φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα μισθώματα, όχι μονο να φορολογούνται για το τίποτα των ενοικίων που δεν εισπράττουν αλλά, παράλληλα, να βαφτίζονται και φοροφυγάδες και να καταλήγουν στη φυλακή !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/12223233-48.html






Διαβάζουμε σήμερα στο legalnews :

Στο πρώτο φορολογικό νομοσχέδιο του Οκτωβρίου αναμένεται να περιληφθεί διάταξη η οποία θα καταργεί τη σημερινή δυνατότητα εκχώρησης ανείσπρακτων ενοικίων στο Δημόσιο. Η σχετική ρύθμιση περιλαμβάνεται στην πρώτη λίστα προαπαιτούμενων που πρέπει να ψηφιστεί έως τις 15 Οκτωβρίου, προκειμένου να αποδεσμευθεί η δόση των 2 δισ. ευρώ. Η δυνατότητα εκχώρησης ανείσπρακτων ενοικίων στο Δημόσιο είχε δοθεί προκειμένου να μην πληρώνεται ο φόρος που αντιστοιχεί στο ποσό του ενοικίου, το οποίο οιδιοκτήτης δεν έχει εισπράξει από τον ενοικιαστή. Μετά την κατάργηση της ρύθμισης αυτής, χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να καταβάλουν περισσότερο φόρο, καθώς θα φορολογηθούν κανονικά για τα μισθώματα αυτά, παρότι δεν θα τα έχουν εισπράξει.

ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ 200 ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΚΤ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
200 Ιταλοί επενδυτές κατέθεσαν ομαδική αγωγή κατά της ΕΚΤ, για τον ρόλο της στο ελληνικό PSI !!!





Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο τρόπος που διενεργήθηκε η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το 2012 έδωσε στην ΕΚΤ άδικη προνομιακή μεταχείριση, επιβάλλοντας μεγαλύτερες ζημιές στους επενδυτές που δεν ανήκουν στον επίσημο τομέα.

Αγωγή κατά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας καταθέτουν περισσότεροι από 200 Ιταλοί επενδυτές, για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, μέσω του PSI το 2012, μεταδίδει η βρετανική Telegraph.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ-ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ !!!

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ : ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΥ+ EUROBANK !!!

ΜΟΝΟΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το παρασκήνιο της συλληψης Λιακουνάκου και η μεταγραφή τραπεζίτη στην Εurobank !!!


  • H υπόθεση εντοπισμού των λογαριασμών της Interaction βάσει των οποίων συνελήφθη και προφυλακίσθηκε ο Θ. Λιακουνάκος, είναι πιο σύνθετη…
  • Μαθαίνω ότι σημειώθηκαν καραμπόλες! 
  • Για να εξηγούμαι: Η ταυτοποίηση έγινε από αίτημα δικαστικής συνδρομής που είχε αποστείλει στο Μονακό η επίκουρη εισαγγελέας Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, για την υπόθεση των Λέοπαρντ!
  • Η απάντηση ήρθε, και όπως ήρθε εστάλη με την σειρά της στην ανακρίτρια, Βασιλική Μπράτη, η οποία χειριζόταν την υπόθεση των ραντάρ. 
  • Καλό ε;
  • Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις του ereportaz αποτελούν, πλέον, μέρος δικογραφιών και αξιολογούνται ανάλογα. 
  • Παραδείγματος χάρη το ΜΕΓΚΑ θέμα με το πόρισμα της ΤτΕ για τα δάνεια που τελικά έβαλε στο αρχείο την υπόθεση…
  • Ελήφθη υπόψην από τον ανακριτή Ανδρεάδη ο οποίος διερεύνησε μια άλλη υπόθεση. Εκείνη των δανείων του ΤΤ. 

ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ
Ήταν σίγουροι, ο καθένας για τον εαυτό του, οι κάθε λογής Λιακουνάκοι, Λαρευντιάδηδες, Ρέστηδες, Καρούζοι, κλπ. κλπ., ότι τα Μνημόνια θα κατέστρεφαν όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, εκτός από αυτούς !!! 





Σήμερα, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια, μας δικαιώνει και η Kontranews του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΗ :

ΒΙΝΤΕΟ: BOMBA ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ 1+2+22+32+33, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μου. Λευκή εντολή δεν δίνω, τόνισε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και του Νίκου Ευαγγελάτου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/10/12223233-48.html




Δεν θα στείλω στο απόσπασμα τους δανειολήπτες εγώ που συμμετέχω στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ,  ξεκαθάρισε ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, συμπληρώνοντας ότι οι τράπεζες δεν πρέπει να επανακεφαλαιοποιηθούν χρεώνοντας και πάλι τους φορολογούμενους, για νάχουν τα χρήματα που τους χρειάζονται για να κάνουν πλειστηριασμούς και να βγάλουν στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των δανειοληπτών !!! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :





"Δεν είναι δεδομένη η ψήφος μου. Λευκή εντολή δεν δίνω" τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

ΕΦΟΡΙΑ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ 400.000 ΝΕΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!

ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Επιπρόσθετοι φόροι με 400.000 ειδοποιητήρια !!!




Σήμερα αναμένεται η ανάρτηση 400.000 ειδοποιητηρίων για επιπρόσθετουςφόρους που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, στο πλαίσιο των νέων φορολογικών διατάξεων που ψηφίστηκαν τον περασμένο Ιούλιο, στο TaxisNet.

Σε ανακοίνωσή της, η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων είχε ενημερώσει τους φορολογούμενους πως «η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων δεν θα είναι διαθέσιμη από τις 02 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00 μέχρι τις 5.10.2015 την ίδια ώρα λόγω «επανεκκαθάρισης των δηλώσεων που εμπίπτουν στις διατάξεις των τελευταίων νόμων».
SSL Certificates