.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ, ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ & ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 
Απολυμένοι υπάλληλοι ξεβράκωσαν golden boys της Air France που δεν ήξεραν από που να φύγουν !!!



Αντιμέτωποι με την οργή εκατοντάδων εργαζομένων βρέθηκαν ο υποδιευθυντής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού της Air France Ξαβιέ Μπροσέτα, και ο διευθυντής της εταιρείας Ορλι Πιερ Πλισονιέ, οι οποίοι γλύτωσαν κυριολεκτικά από τα νύχια τους την τελευταία στιγμή.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε έντρομους και… ημίγυμνους, χωρίς το πουκάμισό τους και ασφαλώς χωρίς τη γραβάτα τους, να προσπαθούν να σκαρφαλώσουν πάνω στα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου Σαρλ Ντε Γκωλ του Παρισιού προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους, έπειτα από επίθεση υπαλλήλων που δέχτηκαν.

Είχε προηγηθεί η διαδήλωση και η εισβολή εκατοντάδων εργαζομένων στα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας την ώρα της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής, με αφορμή το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Air France-KLM που θα οδηγήσει στην απώλεια 2.900 θέσεων εργασίας έως το 2017 και στη συρρίκνωση του στόλου κατά 14 αεροσκάφη.
Οι πιλότοι αρνούνται να αποδεχτούν την πρόταση της εταιρείας στο πλαίσιο μείωσης των εξόδων για επιπλέον ώρες εργασίας και τα τρία εμπορικά συνδικάτα CGT, FO και UNSA κάλεσε το προσωπικό εδάφους της Air France να προχωρήσει σήμερα σε απεργία.



Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Air France κάνει μαζικές απολύσεις. Το 2011 απολύθηκαν 15.000 εργαζόμενοι, σε τέσσερις δόσεις.



ΠΗΓΗ
http://www.medicalland.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates