.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΑΚΟΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΔ+ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-NOOR1 ;;;

«SUCCESS STORY» : ΚΑΤΑ 3.000.000 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000.000 ΤΟ 2010, ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.100.000 ΤΟ 2018...
Στα 102,1 δις εκτοξεύθηκαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο !!!
Τι δεν καταλαβαίνουν επιτέλους ;;;




Μόνο σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που δείχνουν ότι στα χρόνια των Μνημονίων οι οφειλέτες του Δημοσίου αυξήθηκαν κατά 3 εκατομμύρια.


Η αύξηση του αριθμού ξεκίνησε το 2010 –με τους οφειλέτες να μην ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο– ενώ σήμερα ξεπερνούν πλέον τα 4.100.000.
Την ίδια στιγμή κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και ακινήτων σε περισσότερους από 17.500 φορολογουμένους προχώρησε η εφορία τον Ιανουάριο του 2018. 

Σε καθημερινή βάση διενεργούνταν 711 κατασχέσεις από τα δικαστικά τμήματα των εφοριών σε όσους χρωστούν στο ελληνικό Δημόσιο ποσά άνω των 500 ευρώ.
Συνολικά από τις κατασχέσεις και από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις έχουν εισπραχθεί περίπου 493 εκατ. ευρώ, ενώ με βάση τον προγραμματισμό της το 2018 υπολογίζεται να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα για 1,7 εκατομμύριο οφειλέτες του Δημοσίου.



ΝΕΑ ΜΙΖΑ ΑΚΗ-ΖΗΓΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!!

ΥΨΟΥΣ 359.000 ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ
Όπως καταγγέλλει ο Νίκος Ζήγρας, μέρος από τις μίζες αυτές είχαν παραλήπτη και πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης της Ελβετίας ώστε να τους καλύπτει...




Μία ακόμη μίζα από τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου εντόπισαν οι εισαγγελικές Αρχές, αποδέκτης της οποίας φέρεται ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νικός Ζήγρας 

Συγκεκριμένα, οι ελβετικές αρχές απαντώντας σε αίτημα δικαστικής συνδρομής, που είχε υποβάλει η Εισαγγελία Διαφθοράς, γνωστοποίησαν την ύπαρξη εμβάσματος, ύψους 359.000 ελβετικών φράγκων, το οποίο φέρεται να έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Νικόλαου Ζήγρα στην Ελβετία.

Το έμβασμα φέρεται να συνδέεται με μία ακόμη από τις συμβάσεις, που είχαν υπογραφεί επί θητείας Ακη στο Υπουργειο Αμυνας.



Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΠΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS...
Στη Βουλή η δικογραφία.




Η Εισαγγελία Διαφθοράς διαβίβασε στη Βουλή, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την προμήθεια αντιγριπικών εμβολίων την περίοδο 2009-2010, κατά την οποία υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Η ALPHA BANK ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 3,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ FUND ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων και άνευ εξασφαλίσεων δανείων λιανικής ανακοίνωσε χθες η Alpha Bank.

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ;;;



του Πέτρου Μηλιαράκη

Την περασμένη εβδομάδα (και αυτό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο), η κοινή γνώμη αιφνιδιάστηκε από την πρόσκληση που έλαβε χώρα από την Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Σχολή ESMT της Γερμανίας, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα της ευρωζώνης-ευρωσυστήματος. 


Το ζήτημα που ετίθετο προς «προβληματισμό» αφορούσε κατά πόσον το ευρώ είναι πράγματι βιώσιμο, και σε περίπτωση που δεν είναι βιώσιμο «τι» μπορεί να συμβεί. Έτσι τέθηκαν σε συζήτηση οι συνέπειες μιας πιθανής κατάρρευσης της ευρωζώνης και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο «όλον σύστημα». Άξιο όμως προβληματισμού είναι ότι υπήρξαν εισηγήσεις για «μεταρρυθμίσεις» ώστε να διευκολύνεται η έξοδος κράτους-μέλους από την ευρωζώνη και το ευρωσύστημα. 

Στη διαδικασία αυτή των προαναφερόμενων προβληματισμών, έλαβαν μέρος αξιόλογοι Γερμανοί οικονομολόγοι. Διατυπώθηκαν δε και «σενάρια εξόδου» που εστιάζουν: 


ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΕΔΔΗΕ !!!

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ
Με «όπλο» το αυστηρό θεσμικό πλαίσιο ο ΔΕΔΔΗΕ εντείνει τους ελέγχους.




Ένταση των ελέγχων για τις ρευματοκλοπές αναγγέλλει ο Διαχειριστής του Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά αυτή ζημιώνει τους συνεπείς καταναλωτές που επωμίζονται το σχετικό κόστος και ζητώντας τη συνδρομή των καταναλωτών για την δραστική περιστολή του φαινομένου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υπενθυμίζει με το νέο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει από πέρυσι αυστηροποιήθηκαν οι ποινές για τους παραβάτες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το νέο πλαίσιο:


Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ
Δόθηκαν πάνω από 4.000.000€ το 2014...




Ευθεία επίθεση με συγκεκριμένα στοιχεία εξαπέλυσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά του προσωπικού συνεργάτη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και εκδότη, Γιάννη Κουρτάκη, σχετικά με τα διαφημιστικά κονδύλια που εισέπραξε από καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, όλα τα στοιχεία που αφορούν τις οικονομικές σχέσεις του Γιάννη Κουρτάκη με Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων, το ύψος των διαφημιστικών εσόδων και το είδος της εκάστοτε διαφημιστικής καμπάνιας αλλά και το διαφημιστικό κόστος ενός εκάστου άρθρου, που δημοσιεύθηκε στα Μέσα, που διαθέτει ο εκδότης.


ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ 294.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΕ FUNDS ΣΤΟ 2% ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

NOOR1: ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!

ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΤΟΧΗ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!!



Μυρίζει προφυλάκιση η απαγόρευση εξόδου από την χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που επιβλήθηκε με εισαγγελική διάταξη, πριν ακόμη εμφανιστεί στον ανακριτή !!!

Το αναμενόμενο εδώ και αρκετές εβδομάδες πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση Noor1 και των τριών τόνων ηρωίνης ολοκληρώθηκε, και προκαλεί ήδη πάταγο με τα συμπεράσματα που διατυπώνει.

Το πόρισμα έχει ήδη κατατεθεί στις ανακριτικές αρχές προκειμένου να διεξαχθεί η κύρια ανάκριση. Το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ και αφορά στη διακίνηση, κατοχή, αποθήκευση, χρηματοδότηση ναρκωτικών από εγκληματική οργάνωση καθώς και περαιτέρω διερεύνηση λαθρεμπορίας καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης. Για όλα τα παραπάνω κατηγορείται ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς και οι συνεργάτες του. 



ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!



του Παντελή Αντωνιάδη
Πρόεδρος ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ

Είναι πλέον γνωστό πως εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες έλαβαν από τα Πιστωτικά Ιδρύματα δάνεια σε ξένο νόμισμα προκειμένου να προβούν, οι περισσότεροι εξ’ αυτών, σε αγορά κατοικίας. Στην Ελλάδα υπολογίζεται πως το εν λόγω ζήτημα αφορά περισσότερους από 200.000 συνανθρώπους μας, συνυπολογίζοντας συνοφειλέτες και εγγυητές που φαίνεται να εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι σε αυτόν τον κυκεώνα.

Όπως σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στην Χώρα μας δημιουργήθηκε Καταναλωτικό Σωματείο (Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου- ΣΥΔΑΝΕΦ) με σκοπό την Συλλογική υπεράσπιση αυτών των χιλιάδων οικογενειών.

Ο ΣΥΔΑΝΕΦ, προκειμένου να ασκήσει Συλλογικές αγωγές (βάση του ν.2251/94) ένωσε τις δυνάμεις του με το ΙΝΚΑ Κρήτης και τη Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτικών Ενώσεων (ΓΟΚΕ). Έτσι και έγινε. Κατατέθηκαν 4 Συλλογικές αγωγές με χιλιάδες μάλιστα συμμετέχοντες δανειολήπτες - μέλη του ΣΥΔΑΝΕΦ, κατά των 4 συστημικών Τραπεζών που χορήγησαν δάνεια σε ελβετικό Φράγκο.

Πρώτη δικαστική απόφαση επί Συλλογικής αγωγής

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΝΤΟΥ ΤΗΣ Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ ΣΕ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!!



Τι γράφει το news247.gr :

Επίθεση σε δικηγορικό γραφείο επί της οδού Μπούσγου 20, στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως, πραγματοποίησε χθες αργά το απόγευμα ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας με σφυριά και την κάμερα στην είσοδο και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Λίγο αργότερα ακολούθησε ανάληψη ευθύνης από την «Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου» (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.), με σχετική ανάρτηση κειμένου σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου που αναφέρει:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_4.html




Τι λέει η Ανακοίνωση της ΔΕΗ:

«Η ΔΕΗ στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για τη βελτίωση της ρευστότητας, συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία και εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών, τα οποία αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουν με πελάτες οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Στόχος είναι η ενημέρωση των πελατών και η αναζήτηση εξατομικευμένων λύσεων για τη διευθέτηση των οφειλών τους.


ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΡΟΜΟΣ !!!


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ 12 FUNDS ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ATTICA BANK !!!

ΥΨΟΥΣ 700.000.000€
Δώδεκα επενδυτικά σχήματα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την τιτλοποίηση του χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 700,5 εκατ. ευρώ, που προωθεί η διοίκηση της Τράπεζας Αττικής.




Η ανάδειξη του αναδόχου αναμένεται έως τα τέλη Απριλίου, ενώ στις αρχές Μαΐου τοποθετείται και το άνοιγμα του βιβλίου προσφορών για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας έως του ποσού των 198 εκατ. ευρώ υπέρ των παλαιών μετόχων.

Η δεύτερη τιτλοποίηση της τράπεζας προωθείται στο πλαίσιο της πολιτικής εξυγίανσης του χαρτοφυλακίου, με στόχο τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων σε ποσοστό κάτω από το 20% και των μη εξυπηρετούμενων δανείων κάτω από 10%. Με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης οικονομικής χρήσης, ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPEs) ανήλθε σε 37% (από 55,4% το 2016), ενώ η κάλυψη των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων από τις συνολικές προβλέψεις απομείωσης για δάνεια και απαιτήσεις ανήλθε σε 40% (από 49,9% το 2016) χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι εμπράγματες εξασφαλίσεις.

ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Συνειδητή αποδιοργάνωση των ελεγκτικών αρχών καταγγέλλει ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ !!!





Tον Αύγουστο του 2015 ψηφίζεται στη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο, ορίζοντας, μεταξύ άλλων, και τη μετεξέλιξη από 1/1/2017 της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) σε Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Μια αρχή εξ ολοκλήρου αυτονομημένη και χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο από την κυβερνητική και την κοινοβουλευτική εξουσία. Ο μόνος έλεγχος που αναγνωρίζεται στην πραγματικότητα με τον πλέον ωμό και κυνικό τρόπο είναι αυτός των θεσμών. Μάλιστα, στην έκθεση αξιολόγησης των συνεπειών των συγκεκριμένων ρυθμίσεων ορίζεται ευθαρσώς ότι «παρουσιάζεται η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της αυτονομίας και ανεξαρτησίας του φορέα δημοσίων εσόδων, ιδιαίτερα ως προς τη λειτουργική ανεξαρτησία, τη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια αυτού, ως προς την απαλλαγή του από τον έλεγχο ή την εποπτεία των κυβερνητικών οργάνων, κρατικών φορέων ή άλλων διοικητικών Αρχών και ως προ την ευελιξία στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων αυτού, στην οργάνωση των υπηρεσιών του, στην αυτονομία του προϋπολογισμού του». Στο ερώτημα δε που τέθηκε στην έκθεση αξιολόγησης «αναφέρατε τουλάχιστον ένα παράδειγμα αντιμετώπισης του ίδιου ή παρόμοιου προβλήματος σε χώρα της Ε.Ε. ή του ΟΟΣΑ», η απάντηση είναι καμία. Πρόκειται, με δυο λόγια, για παγκόσμια πρωτοτυπία χώρα που δεν τελεί υπό κατοχή να εκχωρεί τα δημόσια έσοδά της, απεμπολώντας το δικαίωμά της ελέγχου επ' αυτών.

Τρεις μήνες μετά την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, τον Νοέμβριο του 2015, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Δάνης παραιτείται. Εχει παραμείνει στη θέση αυτή μόλις εννέα μήνες, έχοντας παράξει ωστόσο στο διάστημα αυτό τιτάνιο έργο. Στην επιστολή παραίτησής του υπογραμμίζει με έμφαση ότι «προτεραιότητα των θεσμών δεν είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής και η είσπραξη των δημοσίων εσόδων από τους έχοντες και κατέχοντες, αλλά ο πλήρης έλεγχος του κράτους», προσθέτοντας με νόημα: «Υποβάλλω την παρούσα εκ καθήκοντος επειδή η σιωπή εξομοιούται με συναίνεση... Συναίνεση εν ολίγοις στο κλείσιμο όλων των μεγάλων υποθέσεων της φοροδιαφυγής».

Εως τη Novartis


ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !!!

ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ STRESS TESTS ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "δεν έχει λήξει το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης".




Τη λήψη μέτρων και την ανάπτυξη προγραμμάτων για την ανακούφιση των χιλιάδων πολιτών που έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια σε ελβετικό φράγκο ζήτησε από τα τραπεζικά ιδρύματα με παρέμβασή του στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Δραγασάκης, αποκλείοντας όμως στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο λήψης νομοθετικής πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση.

«Πρέπει και οι τράπεζες να προτείνουν λύση και να υπάρξει διαμερισμός του ρίσκου με μικρότερη ευθύνη του δανειολήπτη» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ Γιώργου Καρρά. Ο κ. Δραγασάκης αποκάλυψε, μάλιστα, ότι μια τράπεζα ήδη έχει ανακοινώσει κάποια σχετικά προγράμματα ενώ άλλες μελετούν αντίστοιχα μέτρα. Εξήγησε ότι η στόχευση των προγραμμάτων θα είναι το ένα μέρος του δανείου να παγώσει «και ίσως να διαγραφεί» εάν εξυπηρετείται το υπόλοιπο και δεύτερον να ενταχθεί το δάνειο στο νόμο Κατσέλη «και να προσφέρει η τράπεζα κοινωνικά προσδιορισμένη λύση».


ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: ΣΤΟ 27,5% Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ !!! ΣΕ ΜΙΑ 8ΕΤΙΑ(ΚΑΙ ΑΝ) ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10% !!!

ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 800€/ΜΗΝΑ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ που αποτυπώνονται στην «Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία και Απασχόληση 2018».




Οι συντάκτες της έκθεσης επισημαίνουν ότι η χώρα δε θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης όσο το ΑΕΠ παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη στασιμότητα (από το 2013)
.
Αντίθετα άλλες χώρες που βγήκαν από το μνημόνιο όπως η Πορτογαλία και η Κύπρος βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Ο επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Γιώργος Αργείτης εκτιμά ότι η οικονομία θα παραμείνει εύθραυστη και ασταθής όσο θα εφαρμόζεται η οικονομική πολιτική της λιτότητας και της υποβάθμισης της εργασίας. 

Το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων δεν ενθαρρύνει την κατανάλωση με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να διατηρείται στάσιμη.



ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ:


Παναγιώτης Λαφαζάνης: οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι απολύτως παράνομοι και αντισυνταγματικοί. Πρέπει να καταργηθούν.

Ο Γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος Π.Γ. της ΛΑΕ, κατέθεσαν στο Πταισματοδικείο Αθηνών στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης 22 Μαρτίου, ως μάρτυρες, στο πλαίσιο της μηνυτήριας αναφοράς, που είχαν καταθέσει για τη διεξαγωγή παράνομων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Σημειώνεται ότι ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παν. Λαφαζάνης, τα στελέχη της ΛΑ.Ε, Δημ. Στρατούλης, Δέσ. Σπανού και ΜάνιαΜπαρσέφσκι και ο Τάσος Καραγιώργος, μέλος του Κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α. (Αλληλεγγύη – Ανυπακοή – Ανατροπή), κατέθεσαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στις 12.30 μ.μ., στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά περί τελέσεως κακουργηματικών πράξεων για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018.

Για το θέμα αυτό ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση την οποία ανέθεσε στην πταισματοδίκη του 30ου προανακριτικού τμήματος Αθήνας.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΣ: 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΖΟ !!!

14 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ ΣΚΑΦΤΟΥΡΑ+5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡΑ ΡΕΣΤΗ
Οι δικαστές υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας Παναγιώτας Φάκου έκρινε τους 5 εκ των 6 ομόφωνα ένοχους, χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, φοροδιαφυγή, ηθική αυτουργία στην φοροδιαφυγή και έκδοση εικονικών τιμολογίων.




Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 16 ετών χωρίς ανασταλτικό στο κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης , τον άλλοτε μεγαλοκατασκευαστή Ιωάννη Καρούζο, στον μόνο από τους καταδικασθέντες που δεν χορηγήθηκε και ανασταλτικό στην έφεση.

Η πρώην σύζυγός του Ρεβέκα Σκαφτούρα, και «δεξί» του χέρι στο παρελθόν, καταδικάστηκε σε ποινή 14 ετών. Ωστόσο το δικαστήριο της έδωσε το ανασταλτικό κι έτσι δεν θα επιστρέψει στη φυλακή. Της επιβλήθηκαν όμως σειρά περιοριστικών όρων: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 3 φορές το μήνα, διανυκτέρευση στον τόπο που δηλώνει ως κατοικία, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων. Στο πρώην ζεύγος επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΔΝΤ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ !!! ΕΡΙΞΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ !!!



Εκθεση-κόλαφος του ΔΝΤ για την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Δημήτρης Χατζηνικόλας

Τον εκτροχιασμό του τότε ελληνικού προγράμματος (2012-15) από τον Ιούνιο του 2014 και μετά επιβεβαιώνει έκθεση-αξιολόγηση του ΔΝΤ την οποία έχει στη διάθεσή του και δημοσιεύει το Documento.

Στην «εκ των υστέρων αξιολόγηση» του εκτελεστικού διευθυντή του Ταμείου για την Ελλάδα αναγράφεται επί λέξει στη σελίδα 15: «Το αρχικό πρόγραμμα προέβλεπε 16 τριμηνιαίες αξιολογήσεις», εκ των οποίων μόνο πέντε ολοκληρώθηκαν κι αυτές «με σημαντικές καθυστερήσεις», από τον Μάρτιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2014. «Μετά τον Ιούνιο του 2014», συνεχίζει ο συντάκτης της έκθεσης, «το πρόγραμμα εκτροχιάστηκε» («After June 2014, the program went irretrievably off track»).

(BINTEO) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ !!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ 2014
Και σιγά-σιγά γίνεται trend σε όλο τον κόσμο !!! 




#ParteMeTAvgaTinDora !!!

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ
Κραυγή αγωνίας από την Ντόρα Μπακογιάννη, που κατά την προσπάθειά της να αγοράσει σοκολατένια αυγά για τα εγγόνια της, διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να σηκώσει άλλα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, γιατί είχε καλύψει το μηνιαίο όριο των 2.300 ευρώ !!!






Άκου κυρά Ντόρα ....
Το δικό σου το πρόβλημα λύνεται. 
Είτε με μεταφορά σε άλλο λογαριασμό, δικό σου ή τρίτου, που έχει ακόμη περιθώριο ανάληψης μέχρι τα 2.300 ευρώ, είτε ακόμη, στη χειρότερη περίπτωση, όπως κάνουν καθημερινά χιλιάδες έμποροι, στον τοκογλύφο. Σου δίνει η τράπεζα μια τραπεζική επιταγή με το ποσό που χρειάζεσαι και ο τοκός σου την κάνει μετρητά με 5%. Το ίδιο σου κάνει ο τοκός και με την κάρτα.
Το πρόβλημα που δεν λύνεται είναι αυτό της πλειοψηφίας των Ελλήνων, που δεν μπορούν, όχι να καλύψουν, αλλά ούτε να δουν με το κυάλι το μηνιαίο όριο των 2.300 ευρώ, αφού είναι καταδικασμένοι να τα βγάζουν πέρα με 300-500 ευρώ ολόκληρο το μήνα. Και που το πρόβλημά τους με τα αυγά για τα εγγονάκια τους δεν είναι τα controls, αλλά τα γαμημένα τα capital που δεν υπάρχουν.
Αυτοί λοιπόν έχουν μία μόνο επιλογή. 


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΒΟΜΒΑ ΠΟΛΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΕΔΙΝΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΜΕΣΩ ΚΕΕΛΠΝΟ
Πάρτι με τις απευθείας αναθέσεις...


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙ Ο ΕΦΕΤ !!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΓΑΛΠΟ ΤΩΝ 500γρ. ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΓΑΛΠΟ ΤΩΝ 500γρ.
Τα προϊόντα κρίθηκαν ακατάλληλα για κατανάλωση, λόγω αλλοιώσεων οργανοληπτικών χαρακτηριστικών, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξης μυκήτων.



Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί, κατόπιν διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπίστωσε την εμπορία συσκευασμένου κατσικίσιου τυριού και τυριού φέτας, σε λευκές πλαστικές συσκευασίες των 500 γραμμαρίων σε συνθήκες κενού αέρος, vacuum, με αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, γλοιώδους υφής, δυσοσμίας και ανάπτυξη μυκήτων.

Πρόκειται για τα προϊόντα τα οποία πωλούνται με την εμπορική ονομασία:


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ & ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ !!!































ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΠ ΤΗΣ ΕΤΕ !!!

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ & ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Κρίθηκε παράνομος ο ανατοκισμός της εισφοράς του Ν. 128/1975 και μη ορισμένη & εκκαθαρισμένη η απαίτηση της τράπεζας, λόγω ελλείψεως αποδεικτικότητας με έγγραφα. Θερμά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον επικεφαλής νομικό της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τη νέα αυτή δικαστική επιτυχία απέναντι στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ :





Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση, για την προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!! 

ΑΑΔΕ: ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ 1.400.000€ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΜΟΛΙΣ 107.000€ !!!

ΕΝΩ ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000€ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Όσοι πιάνονται από ΔΟΥ, Ελεγκτικά Κέντρα και ΣΔΟΕ με φορολογικά αδικήματα που διώκονται ποινικά υποχρεούνται να υποβάλλουν αναφορές προς την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προκειμένου να ελέγχονται και για το εάν διέπραξαν το αδίκημα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος.




Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητεςδιαβιβάζει πληροφορίες στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), για πρόσωπα για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες διάπραξης αδικημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΑΑΔΕ, προκειμένου να εξεταστεί, να ελεγχθεί και να αποδειχθεί ή όχι η διάπραξή τους.

Τον Ιανουάριο για 44 τέτοιες υποθέσεις εκδόθηκε εντολή ελέγχου από την ΑΑΔΕ και οριστικοποιήθηκαν 41 υποθέσεις. Τα βεβαιωθέντα ποσά ανήλθαν σε 1,4 εκατ. ευρώ και τα εισπραχθέντα σε 107.732 ευρώ.

Παράλληλα, αυξάνονται οι φορολογούμενοι που βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις και ποινές φυλάκισης για μη εμπρόθεσμη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, αλλά και με κατηγορίες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος.


ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΙΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ & ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στον Δικηγόρο  της Επιστημονικής μας Ομάδας, κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, για τη νέα αυτή, εξαιρετική δικαστική απόφαση απέναντι στην ALPHA BANK και, μάλιστα, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο !!!

Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ :




Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση, για την προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!! 


ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/07/blog-post_687.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/blog-post_253.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/03/blog-post_642.html




Τροπολογία, πρόκληση για τον λαό που δοκιμάζεται από την κρίση και προβλέπει με τις διατάξεις της την προστασία των κομμάτων από τις τράπεζες και τα ανεξόφλητα «κόκκινα» δάνεια τους, ενώ οι πολίτες είναι στο έρμαιο των πλειστηριασμών και στα «κοράκια» των funds κατατέθηκε στην Βουλή.

Ειδικότερα η κρατική επιχορήγηση μέχρι και στο 50% που λαμβάνουν τα κόμματα είναι ακατάσχετη από απαιτήσεις τραπεζών, ακόμη και αν τα δάνεια που έχουν συνάψει δεν εξυπηρετούνται.

Ουσιαστικά ξεκαθαρίζεται ότι οι τράπεζες, για να αποπληρωθούν τα δάνεια των κομμάτων, θα μπορούν να λαμβάνουν έως το 50% της κρατικής χρηματοδότησης.

Όπως αναφέρει η τροπολογία η αληθής έννοια της διάταξης του πρώτου εδαφίου της παρ. 7 του άρθρου 7 του ν. 3023/2002, είναι ότι το ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) της κρατικής χρηματοδότησης την οποία λαμβάνουν οι δικαιούχοι (πολιτικά κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων, υποψήφιοι ή /και αιρετοί αντιπρόσωποι της Βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), είναι ανεκχώρητο έναντι των τραπεζικών απαιτήσεων που γεννώνται από τις δανειακές συμβάσεις, ανεξαρτήτως του χρόνου γέννησης αυτών.


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ;;;

ΛΙΛΑ ΚΟΖΥΡΑΚΗ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ & ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ !!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΡΑΜΑ...
Καταγγελίες του LSI για «στενές σχέσεις» συνεργατών του Ράμα με τον Άκτωρα.




Πριν περάσουν λίγα 24ωρα από τις αποκαλύψεις των σκοπιανών μέσων ενημέρωσης που αναδημοσίευσε η «δημοκρατία» και αφορούν τις περίεργες δοσοληψίες του Ακτωρα με πολιτικούς στο γειτονικό κράτος, ακόμη ένα έργο οδοποιίας της ίδιας εταιρίας στον βαλκανικό περίγυρο συνοδεύεται από βροντερές καταγγελίες για «ανάρμοστες σχέσεις» που παραπέμπουν σε μίζες και λαδώματα!

Αυτήν τη φορά στην Αλβανία, με την αρχηγό του μικρότερου αντιπολιτευόμενου κόμματος Σοσιαλιστικό Κίνημα για την Ενταξη (LSI) Μόνικα Κριεμάδι να εξαπολύει κεραυνούς κατά του Εντι Ράμα και στενών συνεργατών του για «ανάρμοστη οικειότητα» με την ελληνική εταιρία που εμπλέκεται στην κατασκευή του δρόμου Τίρανα - Ελμπασάν. Η 44χρονη Κριεμάδι δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στην αλβανική πολιτική σκηνή, καθώς είναι σύζυγος του Αλβανού προέδρου Ιλίρ Μέτα και αρχηγός του κόμματος LSI, το οποίο ο ίδιος ίδρυσε το 2004 μετά την απόσχισή του από το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, στο οποίο ηγείται σήμερα ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα. Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Vision Plus εθνικής εμβέλειας στην Αλβανία, που αναπαρήγαγαν χθες όλες οι μεγάλες αλβανικές εφημερίδες, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Ράμα, αναφέροντας πως στόχος του κόμματός της είναι η «άμεση ανατροπή της κυβέρνησης του εγκλήματος, της μαφίας και των ναρκωτικών».


ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ !!!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ" ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια στην Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας κα ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, για την κορυφαία αυτή δικαστική επιτυχία απέναντι στην ALPHA BANK !!!
Περισσότερες αποφάσεις ΕΔΩ : 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_3.html





ΤΟ ΜΠΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ALPHA BANK, ΛΟΓΩ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΑΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Ν. 128/1975 !!!


ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12ΩΡΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ....
Διώκεται για παθητική δωροδοκία, παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας και υπεξαίρεση λιβυκών κρατικών κεφαλαίων !!!

Κατάλαβες τώρα ποιοι σου κουνούσαν το δάχτυλο ;;;



Κατηγορίες απήγγειλαν οι δικαστικές Αρχές της Γαλλίας σε βάρος του πρώην προέδρου της χώρας Νικολά Σαρκοζί για την υπόθεση χρηματοδότησης της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 με λιβυκά κεφάλαια.

Ο Σαρκοζί, που αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από σχεδόν δύο ημέρες κράτησης και ανάκρισης, διώκεται για «παθητική δωροδοκία», «παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας» και «υπεξαίρεση λιβυκών κρατικών κεφαλαίων» και έχει τεθεί υπό δικαστικό έλεγχο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.


ΟΤΑΝ ΤΑΛΕΓΕ ΑΥΤΑ Ο ΑΚΗΣ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


«Οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν, δεν υπάρχει θέμα επ' αυτού» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης στη σκιά των νέων επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τετάρτη έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι στόχοι για τους πλειστηριασμούς τα επόμενα χρόνια είναι εφικτοί...

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!



του Γιώργου Δαλιάνη
Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός

Ο Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών, όταν προβλέφθηκε η θέσπισή του με την ψήφιση του νόμου 4224/2013, σκοπό είχε αφενός τη δημιουργία ενός προστατευτικού πλαισίου για τον δανειολήπτη απέναντι στις αυθαιρεσίες των Τραπεζών και αφετέρου την αποφόρτιση των δικαστηρίων με την προσπάθεια επίλυσης υποθέσεων με μια σειρά από εξωδικαστικά βήματα που προβλέπονται. Αντ’ αυτού, ο Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών και συγκεκριμένα η έννοια του συνεργάσιμου δανειολήπτη έτσι όπως εφαρμόζεται σήμερα στα ληξιπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια, εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των τραπεζών και όχι του δανειολήπτη επιχειρηματία. 

Οι Τράπεζες με αυτόν τον τρόπο πηγαίνουν κόντρα τόσο στο γράμμα όσο και στο πνεύμα του νόμου. Η πρόθεση προστασίας του καλόπιστου δανειολήπτη προκύπτει και από την ίδια την αιτιολογική έκθεση του νόμου η οποία εξηγεί την εισαγωγή του Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών εξαιτίας φαινομένων όπως οι μεγάλες μειώσεις εισοδημάτων, η απώλεια εργασίας, τα υψηλά επιτόκια της στεγαστικής/επιχειρηματικής και καταναλωτικής πίστης, οι επιθετικές πρακτικές προώθησης των πιστώσεων, αλλά και οι ατυχείς προγραμματισμοί και απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή των δανειοληπτών τα οποία αποτέλεσαν παράγοντες που, σε συνδυασµό µε την απουσία θεσμών συμβουλευτικής υποστήριξης των δανειοληπτών (φυσικών, νομικών προσώπων και επιχειρήσεων) σε θέματα υπερχρέωσης, συνέβαλαν στην αυξανόμενη υπερχρέωση των ανωτέρω.

Ο ορισμός του συνεργάσιμου δανειολήπτη που δόθηκε τελικά με τον Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών (όπως και ο ορισμός των "εύλογων δαπανών διαβίωσης"), χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον τόσο σε εξωδικαστικές ενέργειες προσώπων να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τις Τράπεζες όσο και στις δικαστικές αίθουσες για τις περιπτώσεις υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων του νόμου 3869/2010. Δεν πρέπει όμως να αμελούμε ότι η έννοια του συνεργάσιμου δανειολήπτη ισχύει και για τους επιχειρηματίες.

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ !!!

ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:




Στο… σφυρί βγήκαν χθες οκτώ διαμερίσματα και 26 θέσεις πάρκινγκ, ιδιοκτησίας της μετόχου της παγκοσμίου φήμης σοκολατοποιίας Λεωνίδας κ. Βασιλικής Κεστεκίδου και της κόρης της Ελένης. Οκτώ διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (στη συμβολή των οδών Οδυσσέα Ανδρούτσου και Τσόχα) με θέα θάλασσα στο Καλαμάκι και, μαζί, 26 θέσεις πάρκινγκ.

Μετά την ολοκλήρωση του τρίτου, κατά σειρά, πλειστηριασμού (οι δύο προηγούμενοι είχαν αναβληθεί λόγω της παρέμβασης συλλογικοτήτων), τα έξι από τα οκτώ διαμερίσματα πέρασαν σε τρίτους, ενώ δύο από αυτά πέρασαν στην τράπεζα. Ταυτόχρονα, οι 26 θέσεις πάρκινγκ πέρασαν όλες σε τρίτους.

Το συνολικό ποσό για τα 32 ακίνητα διαμορφώθηκε κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η τιμή πρώτης προσφοράς για τα διαμερίσματα 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ορόφου έχει οριστεί συνολικά στα 3.123.000 ευρώ και επισπεύδουσα τράπεζα ήταν η Eurobank Private Bank Luxembourg.

Έχει οφειλές στο ΙΚΑ


ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΟ 2002 ;;; ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΤΟ 2018 !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Εφόσον η τράπεζα σε δάνεισε ανεύθυνα - όπως ισχύει στο 99% των περιπτώσεων - παραβιάζοντας υπαίτια το νομοκανονιστικό πλαίσιο περί αξιολόγησης και στάθμισης της πιστοληπτικής σου ικανότητας και του πιστωτικού σου κινδύνου - είναι συνυπαίτια στην υπερχρέωσή σου και, έτσι, στην αντικειμενική σήμερα αδυναμία σου να εξυπηρετήσεις τα δάνεια και τις κάρτες σου, με αποτέλεσμα να δικαιούσαι να διεκδικήσεις τη διαγραφή του συνόλου των τόκων και των εξόδων και να αποπληρώσεις, με τον ίδιο αριθμό δόσεων, μόνο το κεφάλαιο, ενώ οι τόκοι  και τα έξοδα που έχεις καταβάλει μέχρι σήμερα καταλογίζονται ως πληρωμές έναντι εξοφλήσεως κεφαλαίου !!!

ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΚΩΝ & ΕΞΟΔΩΝ 100% !!! 


ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΓΙΑ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΕΤΚΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για ενεργητική και παθητική δωροδοκία και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος του Ευάγγελου Μυτιληναίου και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Στέργιου Νέζη.




Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος του προέδρου του Ομίλου Μυτιληναίος και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Ευάγγελου Μυτιληναίου, αλλά και κατά του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Στέργιου Νέζη. Η υπόθεση αφορά μίζα ύψους 250.000 ευρώ που φέρεται να έλαβε ο Σ. Νέζης, προκειμένου η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ευ. Μυτιληναίου να πάρει έργο (μονάδα της ΔΕΗ) στο Λαύριο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για ενεργητική και παθητική δωροδοκία και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βάρος του Ευάγγελου Μυτιληναίου και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Στέργιου Νέζη.


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ: ΕΤΣΙ ΔΑΓΚΩΣΑΝ 5 ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

Καταγγέλλει ο Πάνος Λελιάτσος

ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK & ATTICA, ΕΝΕΧΥΡΙΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ - ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2020, ΜΕ ΤΡΙΤΟΦΕΙΛΕΤΗ - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ - ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!
Πρόκειται για την ιδιοφυέστερη τραπεζική απάτη όλων των εποχών. Δεν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο, πουθενά στον πλανήτη !!! 




Η αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων των κομμάτων της βουλής έδωσε στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία των κοινοβουλευτικών κομμάτων όπου αποκαλύπτεται το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης όλων αυτών που εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό και υποτίθεται θέλουν να τον σώσουν..Είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε να αποκαλύπτονται σχετικά με τα δάνεια που έχουν συνάψει τα κόμματα και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία.


Μόνο τυχαία δεν ήταν η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να κλείσει σε μια νύχτα την Αγροτική Τράπεζα και στην ουσία να την χαρίσει στον κύριο Σάλλα και στην Τράπεζα Πειραιώς.

To εν λόγω πολιτικό κόμμα είχε συνάψει δανειακή σύμβαση ύψους 10,5 δις δρχ. το 2000 ή 30,8 εκατομμυρίων ευρώ με την ΑΤΕ, με εκχώρηση των κρατικών χρηματοδοτήσεων του προϋπολογισμού. Και το απίστευτο είναι πως έχει υπογράψει ακόμη 31 (!!!) τροποποιητικές συμβάσεις με την εν λόγω τράπεζα μέχρι και το 2011, όταν το ύψος της οφειλής είχε ήδη φτάσει στο ποσό των 107.000.000 ευρώ.

Εκείνο όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι το γεγονός πως, το 2011, στην τελευταία τροποποιητική σύμβαση που είχε υπογράψει η ΝΔ με την ΑΤΕ, προβλέπονταν ΡΗΤΑ η απαγόρευση εκχώρησης των κρατικών χρηματοδοτήσεων σε άλλη τράπεζα μέχρι την ολοσχερή αποπληρωμή του εν λόγω δανείου, που όπως προέβλεπε η εν λόγω δανειακή σύμβαση θα διαρκούσε μέχρι το 2020.

ΑΑΔΕ+ΥΠΟΙΚ: ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΑΔΕ & ΥΠΟΙΚ
Με το σύνολο σχεδόν των τραπεζικών λογαριασμών σε κατάσχεση ή με τον φόβο της κατάσχεσης, τα πάντα όλα, ειδικά το καλοκαίρι, ενόψει τουρισμού, θα κινηθούν εξωτραπεζικά, μαύρα, φθηνότερα, χωρίς αποδείξεις, μέσα από το αφορολόγητο κύκλωμα της παραοικονομίας. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να μην το καταλαβαίνει ;;; 


ΒΟΜΒΑ ΠΟΛΑΚΗ !!! ΛΕΙΠΟΥΝ 230.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!! ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ;;;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ !!!
Από τα 750.000.000 ευρώ των εσόδων, πλήρωσαν 522.000.000 ευρώ, αλλά στους λογαριασμούς βρέθηκαν μόνο 3.000.000 ευρώ. Δηλαδή εξαφανίστηκαν 230.000.000 ευρώ !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΕΕΛΠΝΟ: ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ !!!

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
Μοίραζαν απλόχερα κρατικό χρήμα εν μέσω μνημονίων, λιτότητας και περικοπών...




Ένα ατελείωτο πάρτι εκατομμυρίων ευρώ με τα διαφημιστικά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ είχε στηθεί επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, ειδικά το 2014 η οποία ήταν προεκλογική χρονιά και οι ανάγκες προβολής πολιτικών προσώπων σε διάφορα ΜΜΕ φαίνεται ότι ήταν… μεγάλες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκατομμύρια ευρώ κρατικού χρήματος δόθηκαν όχι μόνο σε γνωστά ΜΜΕ αλλά και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες χαμηλής έως μηδαμινής επισκεψιμότητας, με ορισμένες περιπτώσεις να προκαλούν πολλά ερωτηματήματα αναφορικά με το ύψος των κονδυλίων που διατέθηκαν.

Το εντυπωσιακό έχει να κάνει με τον τρόπο που διατέθηκαν τα κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία δόθηκαν με την υπογραφή αλλεπάλληλων συμβάσεων κάτω των 20.000 ευρώ προκειμένου, όπως λένε, να μην απαιτείται κάθε φορά η σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΑΚΑΓΕ !!!

mΠΑΝΑΝΙΑ
Η υπουργός Εργασίας είπε ότι αν το δεχτούν οι δανειστές οι εισφορές υπέρ ΑΚΑΓΕ θα επιστραφούν...



Η κυβέρνηση που διατυμπάνιζε ότι θα «έσκιζε τα Μνημόνια» αναμένει στωικά την έγκριση των θεσμών για να επιστρέψει σε περίπου 220.000 συνταξιούχους τα ποσά που παράνομα παρακρατήθηκαν (!) υπέρ ΑΚΑΓΕ από τις επικουρικές συντάξεις τους.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από το περιεχόμενο της συνέντευξης που έδωσε χθες η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου σε τηλεοπτικό κανάλι. Η κυρία Αχτσιόγλου ανέφερε επί της ουσίας ότι οι παρακρατήσεις από τις επικουρικές θα επιστραφούν στους δικαιούχους μόνο εάν οι θεσμοί το επιτρέψουν.


ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ο Γιεργκ Κούκις, ηγετικό στέλεχος της Goldman Sachs στη χώρα.




Τι γράφει η Deutsche Welle:

Για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν ο "αρχιτέκτονας του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού" στη Γερμανία, για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. Πρόκειται για τον Βέρνερ Γκάτσερ, ο οποίος αποχώρησε από το υπουργείο Οικονομικών μετά την αποχώρηση Σόιμπλε για να αναλάβει, στις αρχές της χρονιάς, επιτελική θέση στους γερμανικούς σιδηροδρόμους. Αλλά τώρα ο 59χρονος Γκάτσερ επιστρέφει, με νέο πολιτικό προϊστάμενο τον σοσιαλδημοκράτη Όλαφ Σολτς. Αυτό ανακοίνωσε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα, στο περιθώριο συνόδου του G20 στο Μπουένος Άιρες, στην οποία συμμετείχε και ο Σολτς.

Ο διάδοχος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανακοίνωσε και μία ακόμη-τοποθέτηση έκπληξη: θέση υφυπουργού αναλαμβάνει ο Γιεργκ Κούκις, ένας από τους δύο επικεφαλής του γερμανικού παραρτήματος της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs. Η είδηση προκαλεί αντιδράσεις. Στελέχη της αντιπολίτευσης (και όχι μόνο) εκφράζουν ανησυχίες για το αν ο Κούκις θα επιδείξει πράγματι την ανεξαρτησία που απαιτείται για να ασκήσει αμερόληπτα τα καθήκοντά του ή απλώς θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα του τραπεζικού κλάδου στο υπουργικό συμβούλιο. Πάντως ο Kούκις είχε ξεκινήσει την πολιτική του σταδιοδρομία, στις αρχές της δεκαετίας του ´90, ως ηγετικό στέλεχος της σοσιαλδημοκρατικής νεολαίας (Jusos), η οποία είναι γνωστή για τις ριζοσπαστικές, αριστερές θέσεις της.


ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΟΤΕ: ΠΗΡΑΝ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!

ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ !!!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1.700.000€
Εφέσεις κατά των αποφάσεων του 25ου Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, με τις οποίες είχαν ακυρωθεί πρόστιμα συνολικού ύψους 1.734.000 ευρώ, που είχαν επιβληθεί στην Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. για περιβαλλοντικές παραβάσεις, κατέθεσε το ελληνικό Δημόσιο ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.




Οι εφέσεις κατά των υπ' αριθμ. Α22056/2017 και Α22065/2017 αποφάσεων κατατέθηκαν από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ύστερα και από σχετική επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, με στόχο από το ΥΠΕΝ την εξασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και την τήρηση του ευρωπαϊκού και εθνικού θεσμικού πλαισίου Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το υπουργείο:


BLOOMBERG: ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΨΑΧΝΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ HOIST FINANCE !!!

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ
Η Hoist Finance συμμετείχε σε κοινοπραξία που είχε επιλεγεί για τη διαχείριση του συνολικού μη εξυπηρετούμενου χαρτοφυλακίου δανείων 16 ελληνικών τραπεζών υπό εκκαθάριση.


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Επαφές της σουηδικής Hoist Finance με τις ελληνικές τράπεζες για την αγορά NPLs

Η σουηδική Hoist Finance, ενδιαφέρεται να αγοράσει χαρτοφυλάκια μη εξυπηρετούμενων δανείων από τις ελληνικές τράπεζες. 


Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του Klaus-Anders Nysteen, διευθύνοντος συμβούλου της Hoist, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικές συζητήσεις για την Ελλάδα. 

Η Hoist Finance επιδίδεται στην αγορά και την αναδιάρθρωση προβληματικών δανείων από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και την Ισπανία. 



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;; ΑΚΟΜΗ 693.000.000€ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ !!!

ΚΑΤΑ 38.458 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ 4.107.315
Κατασχέσεις κατά 17.780 φορολογουμένων τον Ιανουάριο!!!




Η εξοντωτική υπερφορολόγηση συνεχίζει να αφήνει νέα θύματα στο πέρασμά της. Χιλιάδες φορολογούμενοι "κοκκίνισαν" στην εφορία επειδή άφησαν απλήρωτες φορολογικές οφειλές τον Ιανουάριο ενώ συνεχίζει να αυξάνεται και ο αριθμός όσων βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μέγγενη των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης, όπως είναι οι κατασχέσεις.

Από τα στοιχεία για την παρακολούθηση της φορολογικής διοίκησης που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και αφορούν στον πρώτο μήνα του έτους προκύπτουν τα εξής:

- τον Ιανουάριο οι φορολογούμενοι δημιούργησαν νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο. Πρόκειται για 766 εκατομμύρια ευρώ η συντριπτική πλειονότητα των οποίων, δηλαδή τα 693 εκατ. ευρώ είναι φόροι κάθε είδους που έμειναν απλήρωτοι

- το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος των φορολογούμενων προς τη φορολογική διοίκηση ανήλθε τον Ιανουάριο στα 101,332 δισ. ευρώ από τα οποία τα 13,742 δισ. ευρώ θεωρούνται ανεπίδεκτα είσπραξης επειδή έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της εφορίας για περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών και οι σχετικές ενέργειες χωρίς να προκύπτει αποτέλεσμα.



ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;;



Σε… ανώμαλη προσγείωση φαίνεται να καταλήγει η αναρρίχηση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη στο τιμόνι της Εθνικής, καθώς κυβέρνηση και Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προσανατολίζονται πλέον στην μη ανανέωση της θητείας του κατά την Γενική Συνέλευση του ερχόμενου Μαϊου.

Μετά το ανεπανάληπτο φιάσκο της Εθνικής Ασφαλιστικής το ποτήρι ξεχείλισε με το ναυάγιο στην πώληση της θυγατρικής της ΕΤΕ στη Ρουμανία, «Banca Romaneasca» την οποία μπλόκαρε η Κεντρική Τράπεζα της γειτονικής χώρας εγείροντας σοβαρότατες επιφυλάξεις για την «θεσμική ακεραιότητα»της επιχειρούμενης συναλλαγής. Το ζήτημα είναι περισσότερο περίπλοκο απ’ όσο εν πρώτοις ακούγεται ενώ μεγάλη είναι και η ευθύνη του συμβούλου της μεταβίβασης Credit Suisse International καθώς άγνωστο είναι τι αμοιβή έχει ήδη εισπράξει από την Εθνική για μία πώληση που έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν θα τελεσφορήσει…

SSL Certificates