.

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ...





































ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΗ ΝΔ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ 10 ΕΥΡΩ !!!

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ
Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν και ποτό ;;;


ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΤΛ. , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ
Κατά 2,5 δισ. ευρώ συρρικνώθηκαν τα εισοδήματα του 2016. Συγκεκριμένα, μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων δήλωσαν συνολικά στην εφορία εισοδήματα ύψους 72,5 δισ. ευρώ από 75,01 δισ. ευρώ.




Το στοιχείο αυτό προκύπτει από την επεξεργασία των δηλώσεων που υποβλήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο και δείχνουν ότι η υπερφορολόγηση οδήγησε στην έκρηξη της φοροδιαφυγής αλλά και στη διακοπή δραστηριότητας από δεκάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες. Ο φόβος των υψηλών ασφαλιστικών εισφορών, που αποδείχθηκε πραγματικός, ανάγκασε τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολουμένους να αποκρύψουν εισοδήματα για να γλιτώσουν τόσο από την εφορία όσο και από τον ΕΦΚΑ.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι ο αριθμός των ελεύθερων επαγγελματιών μειώθηκε κατά περίπου 58.000 σε σχέση με το 2015, ενώ «εξαφανίσθηκαν» και 20.000 μισθωτοί και συνταξιούχοι.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ !!!

ΠΟΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ
Έως και 50% το ύψος της επιχορήγησης για όσους κάνουν χρήση του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ.


Με 120 εκατ. ευρώ (δημόσια δαπάνη) αναμένεται να προκηρυχθεί πολύ σύντομα το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Ήδη το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης έχει καταρτίσει τον αναλυτικό οδηγό εφαρμογής της δράσης και το μόνο που απομένει, είναι η προκήρυξή της. Στο πλαίσιο της δράσης, θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια ύψους από 25.000 έως 400.000 ευρώ. Το ύψος της επιδότησης μπορεί να ανέλθει στο 50%.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ WIND ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!

ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων WIND !!!




Με μία σκωπτική ανακοίνωση, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στη Wind καυτηριάζει ενέργειες της διοίκησης της εταιρείας, που αποδεικνύουν το πόσο «ενθαρρύνει» τη συνδικαλιστική δράση.... 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΤΕΡΑ & ΒΙΛΕΣ !!!

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΤΜ !!!

ΕΦΟΡΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ !!!

46,85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΑΔΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
Έρχεται μπαράζ πλειστηριασμών ακινήτων από την εφορία !!!


Ανεβάζει στροφές η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τους πλειστηριασμούς ακινήτων και ετοιμάζεται για την τελική επίθεση στους οφειλές με πώληση ακινήτων στην εμπορική αξία. Στόχος είναι να εξασφαλιστεί ότι θα εισπραχθούν τα 46,85 δισ. ευρώ φορολογικών εσόδων που έχει "χρεώσει" το υπουργείο Οικονομικών στην ΑΑΔΕ στο πλαίσιο του φετινού προϋπολογισμού.

Αν ανατρέξει κάποιος στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και συγκεκριμένα στο τμήμα που αφορά στους πλειστηριασμούς που επισπεύδει για ληξιπρόθεσμες οφειλές φορολογούμενων προς το δημόσιο θα διαπιστώσει ότι αυτή τη στιγμή έχει ανακοινωθεί η αναγκαστική εκποίηση δώδεκα ακινήτων. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες οι πλειστηριασμοί ήταν λιγότεροι από πέντε και πολύ σύντομα θα είναι δεκάδες.

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ 70% !!!

ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
Μειώνονται κατά το ήμισυ τα παράβολα για την υπαγωγή, αυξάνονται οι μηνιαίες δόσεις από 80 σε 100 με ελάχιστη δόση 50 ευρώ, ενώ διευρύνονται τα κοινωνικά κριτήρια με περισσότερες ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι κ.λπ.), αλλά αντιθέτως αυξάνονται τα πρόστιμα σε περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές, όπως οι παραθαλάσσιες, Νatura κτλ.


Ψηφίστηκε από τη Βουλή ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα κτίσματα που έχουν κατασκευαστεί πριν από τις 28/7/2011 και περιλαμβάνει μειώσεις στα πρόστιμα και τα παράβολα σε σχέση με τον προηγούμενο αλλά και περαιτέρω μειώσεις, με τη θέσπιση νέων κοινωνικών κριτηρίων. Στόχος του υπουργείου είναι η πλήρης καταγραφή του οικιστικού αποθέματος της Ελλάδας έτσι ώστε όλες οι οικοδομές που θα τακτοποιηθούν να άρουν τον χαρακτήρα του αυθαιρέτου και να πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.

Συνοπτικά, μειώνονται κατά το ήμισυ τα παράβολα για την υπαγωγή, αυξάνονται οι μηνιαίες δόσεις από 80 σε 100 με ελάχιστη δόση 50 ευρώ, διευρύνονται τα κοινωνικά κριτήρια με περισσότερες ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι κ.λπ.), ενώ αντιθέτως αυξάνονται τα πρόστιμα σε περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές, όπως οι παραθαλάσσιες, Νatura, σε παραδοσιακούς οικισμούς και άλλες.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΙ WHISTLEBLOWERS ΤΗΣ UBS !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ 20 ΔΙΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΧΕΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Ούτε ένα χρόνο δεν κράτησε η ψευδαίσθηση της κεφαλαιακής επάρκειας του ελληνικού banking, αφού οι ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων ήταν όλες εξωπραγματικές και αδύνατο να τηρηθούν, με αποτέλεσμα να σκάσει το 90%. Μοναδική λύση εδώ που έφτασαν τα πράγματα το οριζόντιο κούρεμα των κόκκινων χαρτοφυλακίων κατά 60 Δις, με ρυθμίσεις των κουρεμένων υπολοίπων για >20 χρόνια, αντί να τα ξεπουλήσουν στα funds για 19 Δις ευρώ   !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Οι πραγματικές κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών είναι 20 δισ. για πλήρη εξυγίανση – Στα stress tests θα χάσουν 8 δισ

Από IFRs 9, TAR και stress tests θα προκύψουν κεφαλαιακές ζημίες το μέγιστο 8 δισεκ. Ερωτηματικό πόσα κεφάλαια θα χρειαστούν καθώς καμία τράπεζα δεν χάνει το όριο του 8,75% στο core tier 1.

Ποιες είναι οι πραγματικές κεφαλαιακές ανάγκες των ελληνικών τραπεζών;;; 

ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ :


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ !!! ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ (1972) ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
Είστε παλιάνθρωποι ρεεεεε !!!

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΥΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ !!!

ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ - ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
15 άγνωστοι με κουκούλες διέλυσαν το γραφείο της συμβολαιογράφου - Κρατούσαν λοστούς και χρειάστηκαν μόλις 2 λεπτά για να σπάσουν το γραφείο - «Μην κουνηθείς, δεν θα σε πειράξουμε αλλά μην ξανακάνεις πλειστηριασμούς» !!!



«Νιώθω ανυπεράσπιστη, φοβάμαι πολύ από δω και μπρος» λέει στο protothema.gr η συμβολαιογράφος που είδε 15 αγνώστους με κουκούλες να διαλύουν το γραφείο της στην οδό Μπόταση 12, στα Εξάρχεια.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-SIEMENS !!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ
Στοιχεία προς δικαστική διερεύνηση και αξιοποίηση κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος στην Α’ Πταισματοδίκη Πατρών Όλγα Γεωργαλή για την υπόθεση Siemens.



Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής, η Siemens έχοντας ζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο δύο δις. ευρώ, στις 2 Μαρτίου 2012 υπέγραψε έναν Εξωδικαστικό Συμβιβασμό και μεταξύ των άλλων δεσμεύτηκε πως θα διατηρήσει τους 600 εργαζομένους της καθ΄ όλη τη διάρκεια της πενταετούς ισχύος αυτού του Συμβιβασμού και θα προχωρήσει σε διάφορες επενδύσεις στη χώρα μας, που συνεπάγονταν 700 νέες θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που επικαλέσθηκε ο μαχητικός βουλευτής, η Siemens δεν κράτησε το λόγο της. Από τα έγγραφα συνάγεται ότι η Siemens ουσιαστικά εξαπάτησε το Ελληνικό Δημόσιο, δίνοντας ψευδή στοιχεία για το ανθρώπινο δυναμικό της. Ειδικότερα, προχώρησε σε εκατοντάδες απολύσεις, ενώ δεν έκανε επενδύσεις και ως εκ τούτου δεν προέκυψαν νέες θέσεις εργασίας…

ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

ΟΙ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ.799/2017 ΚΑΙ 800/2017
Νέες αποφάσεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο !!!





Νέες θετικές εξελίξεις στην υπόθεση των δανείων σε ελβετικό φραγκο.

Δημοσιεύτηκαν οι υπ' αριθ 799/2017 και 800/2017 αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί των Συλλογικών Αγωγών για τα δάνεια σε CHF που ασκήθηκαν κατά της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank και έγιναν δεκτές.

Το ακριβές κειμενο των αποφασεων δεν εχει γινει ακομα γνωστο καθως βρισκονται στο σταδιο της καθαρογραφης. Μπορουμε όμως να εικασουμε ότι θα είναι αναλογο της 334/2016 αποφασης εναντιον της Eurobank με ότι αυτό μπoρεί να σημαινει.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ BALLOON ΒΑΖΕΙ Ο SSM !!!

ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
«Φρένο» στη διαδεδομένη, επί σειρά ετών, πρακτική των τραπεζών να αναδιαρθρώνουν, με balloon ρυθμίσεις, τον δανεισμό επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα εξυπηρέτησης, έβαλε ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (SSM).



Με οδηγία του, που απεστάλη σε όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες πριν από μερικούς μήνες, ο SSM βάζει πρακτικά τέλος στη «βιομηχανία» των εύκολων αναδιαρθρώσεων μέσω balloon ρυθμίσεων, ξεκαθαρίζοντας τα εξής:

- ένα ρυθμισμένο δάνειο που εξυπηρετείται κανονικά, δεν μπορεί να επαναταξινομηθεί στα ενήμερα, αν δεν καταβάλλονται δόσεις κεφαλαίου.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ PETROBRAS ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/08/petrobras.html




Με στόχο να εξακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη διέταξε τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας αναφορικά με το σκάνδαλο της βραζιλιάνικης κρατικής εταιρείας Petrobras και τις ελληνικές προεκτάσεις που αυτό μπορεί να έχει.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ
Αντιμέτωπος με το κακούργημα της δωροδοκίας υπαλλήλων σε βαθμό κακουργήματος κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση είναι πλέον ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης ο Λεωνίδας Μπόμπολας και δύο ακόμα πρόσωπα που συνδέονται με την εταιρία Ηλέκτωρ (ανήκει στον όμιλο Ελλάκτωρ κατά 90%).





Η δίωξη αφορά την υπόθεση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμάτων (ΧΥΤΑ) στην Πάφο. Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, αφορά καταγγελίες ότι η εταιρία Helector, συμφερόντων του Λ.Μπόμπολα, στην οποία είχε ανατεθεί έργο στον ΧΥΤΑ Πάφου, υπερχρέωνε, από το 2008 έως το 2015, τον δήμο για τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Σε βάρος του Λ.Μπόμπολα είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές οι οποίες του καταλόγιζαν κατηγορίες για απάτη, κλοπή από δημόσιους λειτουργούς, παράβαση του νόμου περί εσόδων, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, συνωμοσία για καταδολίευση. Το συμβούλιο εφετών ωστόσο τον Μάιο του 2016 είχε απορρίψει το αίτημα έκδοσης της Κύπρου θεωρώντας ότι αν τελέστηκε το αδίκημα της δωροδοκίας, η χώρα τέλεσης του είναι η Ελλάδα και ο κατηγορούμενος πρέπει να δικαστεί εδώ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΜΑΖΕΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ...
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ανοικτή ηλεκτρονική δημοπρασία ακινήτων της τράπεζας Πειραιώς.


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, η δεύτερη ανοιχτή ηλεκτρονική δημοπρασία 57 ακινήτων μέσω του πρωτοποριακού ιστότοπου properties4sale.gr, που λειτουργεί η Τράπεζα Πειραιώς για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της.

Οπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, έως την Τρίτη 17/10 -μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της δημοπρασίας- οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους στην τιμή της «Άμεσης Αγοράς» που αναγραφόταν στο site και να αποσύρουν το ακίνητο από τη διαδικασία της δημοπρασίας. Σε αυτό το στάδιο, συνολικά υποβλήθηκαν 16 προσφορές άμεσης αγοράς για 13 ακίνητα. Για τα ακίνητα για τα οποία υποβλήθηκαν πάνω από μία προσφορές «Άμεσης Αγοράς» τηρήθηκε αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για τα 44 ακίνητα που παρέμειναν προς πώληση μετά τη λήξη της επιλογής «Άμεσης Αγοράς», η δημοπρασία ξεκίνησε στις 10:00 π.μ. την Τρίτη 24.10.2017 και έληξε στις 4:00 μ.μ. την Τετάρτη 25.10.2017. Για τα ακίνητα για τα οποία υποβλήθηκαν προσφορές τα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη της δημοπρασίας δόθηκε αυτόματη παράταση, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν επαρκή χρόνο ανταπόκρισης.

ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ !!!

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ»
Ενώ υπήρξε και τρίτη αυτοκτονία, ενός ελεύθερου επαγγελματία στο Γαλάτσι !!!


Στη Γυφάδα αργά το βράδυ της Τετάρτης ένας 62χρονος επιχειρηματίας που, σύμφωνα με την αστυνομία, εμενε σε άλλη περιοχή πήγε με το αυτοκίνητό του στην οδό Πριγκηπονήσων και αφού βγήκε έξω από αυτό αυτοπυροβολήθηκε με ένα πιστόλι στο κεφάλι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους και έφτασε στο σημείο, ενώ ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

ΒΟΜΒΑ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ
Ενώ ζητούν και την άρση του τραπεζικού απορρήτου, στη λογική του εξωδικαστικού συμβιβασμού, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης των δανειοληπτών που ζητούν την προστασία του Νόμου Κατσέλη !!!




«Παγωμένοι» παραμένουν οι πλειστηριασμοί για άλλα περιουσιακά στοιχεία δανειοληπτών -εξαιρείται η πρώτη κατοικία- που με δικαστική απόφαση μπορούν να βγουν στο σφυρί. Ο λόγος; Δεν υπάρχει πρόβλεψη στο Νόμο Κατσέλη ποιoς θα πληρώσει τα έξοδα και την αμοιβή του εκκαθαριστή. Τώρα οι τράπεζες, ανάμεσα στις αλλαγές που εισηγούνται για το νόμο Κατσέλη, είναι ότι συζητούν το ενδεχόμενο να αναλάβουν οι ίδιες τα αρχικά έξοδα της διαδικασίας εκκαθάρισης -με ανώτατο όριο τα 1.000 ευρώ.

Διότι μπορεί η πρώτη κατοικία να προστατεύεται από το νόμο Κατσέλη, όμως τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του δανειολήπτη μπορούν να πάρουν την οδό της εκκαθάρισης. Και ενώ έχουν εκδοθεί πολλές τέτοιες αποφάσεις, εν τούτοις πολύ λίγες εκκαθαρίσεις προχώρησαν.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα περιουσιακά στοιχεία για τα οποία ο δικαστής δίνει συνήθως το «πράσινο φως» για να βγουν σε πλειστηριασμό είναι συχνά ιδιοκτησίες μικρής αξίας (χωράφια, κτήματα, οικίες και εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίες). Οπότε το έξοδο είναι μεγάλο αναλογικά με το ποσό που θα αποφέρει ο πλειστηριασμός.

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ...
Γιατί αν εξαιρέσεις τα λαμόγια βιλάρχες που παρεισέφρησαν στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, υπάρχουν χιλιάδες φτωχές οικογένειες που βοηθούνται απ΄αυτό και γλιτώνουν την αποκοπή ρεύματος.



Σημαντικά επιτεύγματα στη μεταρρύθμιση του ενεργειακού τομέα που καθιστούν την ενέργεια παράγοντα ενίσχυσης και όχι εμπόδιο στην ανάκαμψη της οικονομίας καταγράφει η έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας για την Ελλάδα που παρουσιάστηκε σήμερα στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου έγινε γνωστό επίσης ότι υπάρχει πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κατάργηση των επιδοτήσεων στα τιμολόγια Ηλεκτρικής Ενέργειας μεταξύ των οποίων και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο η οποία ωστόσο δεν έχει συμφωνηθεί αν και πότε θα εφαρμοστεί.

Παρουσιάζοντας την έκθεση ο εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας Dr. Fatih Birol συνεχάρη τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη για τα μέχρι στιγμής επιτεύγματα στον ενεργειακό τομέα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο διαχωρισμό και την μερική ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ καθώς και στα βήματα για την απελευθέρωση των αγορών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα όπως αποτυπώνεται στην έκθεση ο διεθνής οργανισμός συγχαίρει την ελληνική Πολιτεία 'για το ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που υλοποιεί" σε όλους τους τομείς της ενεργειακής αγοράς.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DIESELGATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Θα επιβληθεί όμως όταν ψηφιστεί το νομοσχέδιο ή θα σκάσει τηλέφωνο από Γερμανία και δεν θα γίνει τίποτα για ακόμη μια φορά ;;;


Πρόστιμο «μαμούθ» αναμένεται να επιβληθεί στο VW Group στην Ελλάδα καθώς στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών προβλέπονται πολύ υψηλά πρόστιμα στους κατασκευαστές που έχουν υποβάλλει ψευδείς εγκρίσεις Τύπου «φωτογραφίζοντας» το σκάνδαλο παραποίησης των εκπομπών ρύπων μέσω χρήσης παράνομου λογισμικού.

Ειδικότερα στο άρθρο 50 του νομοσχεδίου επισημαίνεται πως όποιος κατασκευαστής υπέβαλε ψευδείς δηλώσεις στο πλαίσιο των διαδικασιών έγκρισης Τύπου επιβάλλεται πρόστιμο ίσο τουλάχιστον με το 400πλάσιο και έως το 700πλάσιο του παραβόλου για την έκδοση της έγκρισης αν από την παράβαση μπορεί να προκληθεί ζημία του περιβάλλοντος!

Το κόστος του παραβόλου για την έκδοση της έγκρισης ανέρχεται σε 200 ευρώ ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ !!!

ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ
Οι μισθωτοί και ιδιαίτερα τα στελέχη των εταιρειών λαμβάνουν συχνά πέραν του μισθού τους πρόσθετες, μη χρηματικές παροχές όπως εταιρικό αυτοκίνητο, μετοχές, δωρεάν φοίτηση των παιδιών τους σε ιδιωτικά σχολεία, κ.λπ.



Σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογία ς Εισοδήματος όλες οι παροχές είτε σε χρήμα είτε σε είδος φορολογούνται ως εισόδημα από μισθωτή εργασία, πλην αυτών που ρητά εξαιρούνται από τον νόμο. Συγκεκριμένα, οι παροχές σε είδος που λαμβάνει ένας εργαζόμενος ή συγγενικό του πρόσωπο συνυπολογίζονται στο φορολογητέο εισόδημά του, εφόσον η συνολική αξία τους υπερβαίνει το ποσό των 300 ευρώ ανά φορολογικό έτος.

Ωστόσο, οι ακόλουθες παροχές φορολογούνται ανεξαρτήτως της αξίας τους:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΙΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ !!!

ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΥΦ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Μπλόκο και στις ασφαλίσεις ΙΧ-ταξί που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ βάζει το νομοσχέδιο του Υπ.Μεταφορών !!!




Όπως προανήγγειλε, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, προωθείται η αυστηροποίηση των τεχνικών ελέγχων και των προστίμων και απαγόρευση άδειας ασφάλισης σε όσα ταξί ή IX αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΨΥΧΑΡΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΟΛ, ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK...
Σε πλειστηριασμό βγαίνει κατοικία του πρώην εκδότη στο Κολωνάκι η οποία έχει ως ιδιοκτήτρια την σύζυγό του.




«Ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης δεν μένει πια εδώ» είναι μια φράση που μπορεί να ηχεί παράξενη τώρα, μπορεί όμως να γίνει πραγματικότητα σε λίγους μήνες, αφού ένα διαμέρισμα του πρώην εκδότη του ΔΟΛ βγαίνει στο σφυρί από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για μια κατοικία του ζεύγους Ψυχάρη στο Κολωνάκι, ένα εξαιρετικής αισθητικής διαμέρισμα εκατόν ογδόντα πέντε τ.μ. οι τοίχοι του οποίου έχουν ακούσει πολλά, όποτε έκανε κάποια ραντεβού του εκεί ο πρώην πανίσχυρος εκδότης.

Ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος το οποίο πλειστηριάζεται τον ερχόμενο Μάιο από την Alpha Bank για χρέη εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000) είναι η σύζυγος του έκπτωτου εκδότη Χριστίνα Τσούτσουρα.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ !!!

ΗΔΗ ΣΤΙΣ 31/10 ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 2 ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
Από το «η Ελλάδα δεν έχει πετρέλαιο» του ΓΑΠ, στις εκμισθώσεις οικοπέδων...




Εξελίξεις για το ελληνικό πετρέλαιο αναμένονται μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς τότε αναμένεται ότι θα κορυφωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον καθώς η πορεία πλέον είναι προδιαγεγραμμένη. Η υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης για τη θαλάσσια «περιοχή 2» στο Ιόνιο από την κοινοπραξία Total-Edison-ΕΛ.ΠΕ την Τρίτη, η επερχόμενη δημοσίευση εντός Νοεμβρίου στην εφημερίδα της ΕΕ των διαγωνισμών για τα δύο οικόπεδα νοτιοδυτικά και δυτικά της Κρήτης και στη Δυτική Ελλάδα σε συνδυασμό με την εξωστρέφεια που αναπτύσσει η ΕΔΕΥ στρώνουν το «χαλί» στους ξένους επενδυτές.

Τα βήματα είναι πλέον ξεκάθαρα και οι διαδικασίες δείχνουν δρομολογημένες με χρονικό ορίζοντα το τέλος του 2017 οπότε και αναμένεται να κορυφωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον.

ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΗ 1.000€ ΑΝΑ Τ.Μ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ
Την ίδια ώρα όμως έρχονται μειώσεις έως 40% σε ακριβές περιοχές όπως: Ψυχικό, Φιλοθέη, Γλυφάδα, Εκάλη, Βουλιαγμένη και Κολωνάκι !!!



Οι νέες αντικειμενικές αξίες απειλούν να βάλουν φωτιά στις λαϊκές γειτονιές σβήνοντας από τον χάρτη τιμές της τάξης των 600 και των 700 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Σύντομα η προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών θα οδηγήσει σε ελάχιστη τιμή 1.000 ευρώ ανά τ.μ. εκεί όπου σήμερα η Εφορία βγάζει ραβασάκια με βάση τα εξακοσάρια.

Τα φθηνά ακίνητα θα γίνουν ακριβά στα μάτια της Εφορίας, οι επιβαρύνσεις θα τραβήξουν την ανηφόρα και τα βάσανα ενδεχομένως να μην τελειώσουν εδώ και καραδοκεί και ο κίνδυνος ανατροπών και στον ΕΝΦΙΑ προκειμένου να μη διαταραχθεί ο εισπρακτικός στόχος των 2,650 δις. ευρώ.

ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΦΑΝΤΕΣ !!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ 66.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έριξε το βράδυ της Τετάρτης αυλαία στην υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα, ανακοινώνοντας το σκέλος εκείνο της απόφασής του που αφορά τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και την επιδίκαση αποζημίωσης υπέρ του δημοσίου.


Σύμφωνα με την τελεσίδικη κρίση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου δημεύεται η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου και επιδικάζεται αποζημίωση υπέρ του δημοσίου ύψους 1.570.000 ευρώ εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο σε βάρος του πρώην υπουργού.

Το δικαστήριο, μέσα σε κλίμα έντασης και εκνευρισμού και αφού διέταξε τη δήμευση της περιουσίας του Άκη Τσοχατζόπουλου αποφάσισε την αποδέσμευση:

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ BITCOIN !!!

ΤΗΝ BLOCKCHAIN
Στο μάτι έχουν βάλει οι τράπεζες την τεχνολογία του Bitcoin !!!




Δεν είναι το Bitcoin που έρχεται να ταράξει τα «νερά» στην παραδοσιακή τραπεζική, αλλά η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το πιο διάσημο ψηφιακό νόμισμα, δηλαδή το Blockchain, τονίζουν στελέχη του τραπεζικού κλάδου στο insider.gr.

«Η τεχνολογία DLT, ή αλλιώς Blockchain, μπορεί να αλλάξει σημαντικά το banking, προσφέροντας μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια, μοναδικότητα και μείωση του κόστους», εξηγούν οι ίδιες πηγές.

ΛΟΤΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ: 2 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ !!!

ΚΑΙ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ...
Διπλή κλήρωση μέσα στον Νοέμβριο προγραμματίζει το υπουργείο Οικονομικών για τη λοταρία αποδείξεων.


Η μια θα αφορά σε 1.000 τυχερούς που πραγματοποίησαν συναλλαγές με πλαστικό χρήμα μέσα στο Σεπτέμβριο και η άλλη σε άλλους 1.000 τυχερούς για συναλλαγές μέσα στον Οκτώβριο. Ο κάθε ένας από αυτούς θα λάβει από 1.000 ευρώ ως έπαθλο.

Το Δεκέμβριο θα γίνει το μεγάλο Τζακ ποτ για 8.000 τυχερούς που έχουν πραγματοποιήσει συναλλαγές με πλαστικό χρήμα από τον Ιανουαρίo του 2017 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Η ΚΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!





Η Κίνα κάνει αυτό που η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Γεμίζει τα βουνά της με ηλιακά panels.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΕΡΝΑ Η FORTHNET !!!

ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 32,8% ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Στα «χέρια» των πιστωτριών τραπεζών περνά η Forthnet, μετά την μετατροπή του ομολογιακού δανείου σε μετοχές !!!














Στα «χέρια» των πιστώτριων τραπεζών περνά η Forthnet, μετά την μετατροπή του ομολογιακού δανείου σε μετοχές.

Όπως ανακοίνωσε η Forthnet, οι τράπεζες πλέον κατέχουν το 32,8% του τηλεπικοινωνιακού Ομίλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, ασκήθηκαν δικαιώματα μετατροπής σε μετοχές της Forthnet για συνολικά 53.668.147 Μετατρέψιμες Ομολογίες από τους ομολογιούχους Τράπεζα Πειραιώς, Attica Bank, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Alpha Bank.

ΚΑΘΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ !!!

ΤΑ 4 ΔΙΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ
Στόχος της κάθετης γεωργίας είναι η βελτιστοποίηση των αποδόσεων των εισροών, διατηρώντας παράλληλα τους πόρους.




Λύση στον μειωμένο και ήδη μοιρασμένο κλήρο σε συνάρτηση με τις απρόβλεπτες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, που επηρεάζουν τις καλλιέργειες, έρχεται να δώσει η κάθετη γεωργία.

Η συγκεκριμένη μέθοδος παραγωγής αγροτικών προϊόντων πραγματοποιείται σε κατακόρυφες στήλες όπου φυτεύονται τα προϊόντα, δίνοντας έτσι περισσότερο καλλιεργητικό χώρο, αλλά και εξαλείφοντας σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για «σκέπασμα» των φυτών.

Χρόνο με τον χρόνο, η γεωργία και η παραγωγή τροφίμων διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, αφού ενώ ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται, η παραγωγή τροφίμων αδυνατεί να αυξηθεί με τους ίδιους ρυθμούς, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη διατροφική επάρκεια του πλανήτη τα επόμενα χρόνια. Επιπρόσθετα, η αλλαγή του κλίματος καθιστά την παραγωγή τροφίμων ευάλωτη στις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες (ξηρασίες, πλημύρες κ.ά.), με αποτέλεσμα ιδιαίτερα οι μικροί αγρότες να υφίστανται τεράστιες απώλειες της παραγωγής τους.

ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ F&M VOICE !!!

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πόσα ακόμα παρόμοια περιστατικά εναντίον ΜΜΕ δεν έχουν δημοσιοποιηθεί είτε γιατί δεν υπήρχε το σθένος είτε γιατί τελικά το ΜΜΕ ενέδωσε στον εκβιασμό ;;;
Κατάλαβες τώρα πως λειτουργεί το σύστημα ;;;


ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΚΑΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ !!!

ΕΙΣΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΦΟΒΙΚΟΣ ;;;;

ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ, ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΟΣΕΙ


<<Είμαι ο Θάνος καί είμαι 23 ετών. Δέν θά πώ αγόρι ή κορίτσι, γιατί δέν πιστεύω στήν εκ γενετής σεξουαλική ταυτότητα. Σεξουαλικά, αναγνωρίζω τόν εαυτό μου ως πολεμικό ελικόπτερο. Από τότε που ήμουνα μικρό <<αγόρι>>, ένοιωθα παγιδευμένος στό σώμα μου καί τό όνειρό μου ήταν νά πετάω πάνω από τό Αιγαίο σέ αναγνωριστικές αποστολές. Όλοι μέ λέγανε καθυστερημένο καί μού έλεγαν πως ποτέ δέν θά μπορέσω νά γίνω ελικόπτερο, αλλά τούς αγνόησα. Μέ θεωρώ όμορφο. Τόν ερχόμενο Νοέμβριο, θά υποβληθώ σέ πλαστική εγχείρηση, ώστε νά μού εμφυτευθούν έλικες, αυτόματα πολυβόλα τών 30 mm καί πύραυλοι τύπου AMG-114 Hellfire. Έχω ζητήσει από συγγενείς καί φίλους νά μέ φωνάζουν <<Απάτσι>> καί νά σέβονται τό δικαίωμά μου νά σκοτώνω σέ ειρηνευτικές αποστολές τού ΟΗΕ. Εάν δέν μπορείτε νά μέ αποδεχτείτε, είστε ελικοπτεροφοβικοί καί λυπάμαι γιά τά λάθος πατριαρχικά πρότυπα μέ τά οποία μεγαλώσατε. Ευχαριστώ γιά τήν κατανόηση!!>>


Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 6 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!!

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΟΡΙΔΗ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ - ΛΟΒΕΡΔΟΥ - ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Τέσσερις της ΝΔ...κατάλαβες τώρα γιατί δεν ψήφισε το άνοιγμα των λογαριασμών για το Ερρίκος Ντυνάν ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:




Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό. Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία αποφάσισε να ανοίξει τους λογαριασμούς 6 πρώην υπουργών στο πλαίσιο των ερευνών για το σκάνδαλο στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Οι 6 πρώην υπουργοί είναι όλοι όσοι κάθισαν στην καρέκλα του υπουργείου Υγείας μετά το 2006 ήτοι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Ανδρέα Λυκουρέντζος, Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης.


ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
Είτε λοιπόν ζητούν να παρακάμπτεται ο τοπικός συμβολαιογραφικός σύλλογος (μέσω της άρσης των γεωγραφικών περιορισμών) και να διενεργείται από «πρόθυμο» συμβολαιογράφο άλλου νομού ο πλειστηριασμός(και για να μην μπορούν δανειολήπτες να εμποδίσουν τη διαδικασία μέσω τις διάχυσης των πλειστηριασμών ανά την Ελλάδα), είτε θα καταργήσουν την υποχρεωτική διενέργεια πλειστηριασμού από συμβολαιογράφο με ανάθεση της ευθύνης της διαδικασίας αλλού.Εν ολίγοις Win-Win για να τρέξουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί που έρχονται χωρίς καθυστερήσεις και εμπόδια...




Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


Οι θεσμοί ζητούν την άρση γεωγραφικών περιορισμών για τους συμβολαιογράφους

Με απελευθέρωση της τοπικής αρμοδιότητας των συμβολαιογράφων που συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς ή ακόμη και ανάθεση της αρμοδιότητας σε άλλον φορέα, προειδοποίησαν οι θεσμοί το υπουργείο Δικαιοσύνης, εάν δεν λειτουργήσει άμεσα το εργαλείο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Η απελευθέρωση της τοπικής αρμοδιότητας σημαίνει ότι ένας συμβολαιογράφος π.χ. της Αθήνας θα μπορεί να συμμετάσχει σε πλειστηριασμό που πραγματοποιείται σε άλλον νομό, ενώ η ανάθεση της αρμοδιότητας σε άλλον φορέα οδηγεί σε κατάργηση της υποχρεωτικής διενέργειας του πλειστηριασμού από συμβολαιογράφο και ανάθεση της ευθύνης σε δημοσίους υπαλλήλους π.χ. του υπουργείου Δικαιοσύνης. 



ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ SPARKASSE ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩ:



Η προοπτική δημιουργίας περιφερειακής τράπεζας στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με το γερμανικό μοντέλο των Sparkasse, αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και το σύμβουλο του περιφερειάρχη Παναγιώτη Θεοφανόπουλο, στην έδρα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Αθήνα, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις με κύριο γνώμονα την επίτευξη του στόχου αυτού.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ !!!

ΤΣΟΥΝΑΜΙ !!! 5 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΠ !!!

5 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Θερμά συγχαρητήρια στον επικεφαλής Δικηγόρο της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :



Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!

ΔΕΗ: ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΒΙΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ !!!

ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ 20 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, 600 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΔΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ
Είκοσι περιπτώσεις επώνυμων και οικονομικά εύρωστων πελατών της ΔΕΗ που όμως την έκλεβαν με κάθε τρόπο, από το να δηλώνουν ψευδή αριθμό τετραγωνικών μέτρων μέχρι να δικαιούνται… κοινωνικό τιμολόγιο, στέλνει στον εισαγγελέα η επιχείρηση.




Μετά την αποκάλυψη του Documento στο φύλλο της περασμένης Κυριακής ότι, μεταξύ άλλων, οι επιτήδειοι έφτασαν στο σημείο να «αναστήσουν» νεκρό συγγενή τους προκειμένου να κάνουν χρήση του κοινωνικού οικιακού τιμολογίου (ΚΟΤ), η διοίκηση της ΔΕΗ είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, όπως αναφέρουν πηγές μέσα από την επιχείρηση. Οι είκοσι περιπτώσεις, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι μόνο η αρχή και ήδη η επιχείρηση έχει προχωρήσει σε 600 αποκοπές πλούσιων μπαταχτσήδων οι οποίοι, κατά την πάγια τακτική τους, «κουρεύουν» τα τετραγωνικά που δηλώνουν στη ΔΕΗ και συνάμα «κρύβονται» πίσω από το κοινωνικό τιμολόγιο για να πληρώνουν λιγότερο ή να μην πληρώνουν καθόλου. Κι αυτό διότι το κοινωνικό τιμολόγιο συνεπάγεται ότι στις ευπαθείς ομάδες δεν κόβεται το ρεύμα ή έστω ότι αυτό γίνεται στο απώτερο μέλλον. Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο Documento, «θα κυνηγήσουμε όσους παρουσιάζουν ψεύτικα χαρτιά»…

Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάιο και εντοπίστηκαν οι πρώτοι εύποροι οφειλέτες οι οποίοι επικαλούνταν το κοινωνικό τιμολόγιο για να μην πληρώνουν το ρεύμα που τους αναλογεί. Τότε είχαν εντοπιστεί 14 διαμένοντες σε βίλες, στους οποίους και κόπηκε το ρεύμα. Εξ αυτών επτά οκτώ προέβησαν σε διακανονισμό, τρεις μετακόμισαν σε άλλους παρόχους, ο ένας είναι δικαιούχος… ΚΟΤ με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να μην μπορεί να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος, καθώς προστατεύεται από το ειδικό καθεστώς, και δύο παραμένουν με κομμένο ρεύμα.

ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ 40% ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚ !!!

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 40% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
Εξαιρούνται οι παραβάσεις που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ, την πινακίδα στοπ, τον ερυθρό σηματοδότη καθώς και τις παραβάσεις των διατάξεων με τις οποίες ορίζεται ο τρόπος προσπέρασης οχημάτων.



Την καλλιέργεια οδικής παιδείας και ευσυνειδησίας σε μία χώρα όπου η παντελής απουσία αστυνόμευσης κυριαρχεί στους ελληνικούς δρόμους επιδιώκει το υπουργείο Υποδομών μέσω αλλαγών στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως παρουσιάστηκαν, χθες, σε συνέντευξη Τύπου. Προβλέπεται η μείωση προστίμων, η αυστηροποίηση των ποινών σε ορισμένες κατηγορίες παραβάσεων, αλλά και η αύξηση του ορίου ταχύτητας στους σύγχρονους αυτοκινητοδρόμους.

Οι ποινές

Το προς συζήτηση και κατάθεση στη Βουλή νομοσχέδιο ("ρυθμίσεις για θέματα μεταφορών") προβλέπει:

-απευθείας αφαίρεση πινακίδων και άδειας οδήγησης για 60 ημέρες στις περιπτώσεις:

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ;;; ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ !!!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!





















ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
 



Οι τράπεζες, αντί να ζητήσουν συγνώμη απο τον ελληνικό λαό, για τα εγκλήματα που διέπραξαν, καταληστεύοντας, πρώτα τους δανειολήπτες και, στη συνέχεια, πάνω από 400 Δις ευρώ καταθέσεων και κρατικών ενισχύσεων, έχουν τώρα το θράσος να διαμαρτύρονται επειδή, οι λεγόμενοι "στρατηγικοί κακοπληρωτές" πληρώνουν πρώτα το ιδιωτικό σχολείο και μετά την τράπεζα, προκαλώντας έτσι την κοινωνία να οδηγθεί σε γενικευμένη στάση πληρωμών!!! 


"Πόλεμο" με τους στρατηγικούς κακοπληρωτές ανοίγουν οι τράπεζες, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται να προσφέρουν "επιθετικότερες" ρυθμίσεις στους βιώσιμους και συνεργάσιμους δανειολήπτες και μελλοντικά κίνητρα επιβράβευσης στους σταθερά συνεπείς.

Πρόκειται για την τελευταία φάση του "παιχνιδιού" ενόψει της επιβεβλημένης εφεξής δραστικής μείωσης των NPLs, με αιχμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους οποίους οι τράπεζες θα χειριστούν ως "όπλο με κοινωνικά δίκαιη χρήση". 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΧΑΡΙΣΑΝ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ !!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χάρισε ποινή σε καταδικασμένο για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών για να μπορέσει να διοριστεί στη ΔΕΗ !!!




Συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο ΦΕΚ με αριθμό 883 στην παράγραφο 4 αναφέρεται: «Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 10-8-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ Το υπόλοιπο της ποινής του …. Που του επεβλήθη με τη με αριθμ … απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή) για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την ανωτέρω καταδίκη του προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».


ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ & ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, διεμήνυσε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Β. Ντομπρόφσκις: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» !!!



«Το πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια έχει χτυπήσει ταβάνι στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του κυρίου Ντράγκι για αυξημένες προβλέψεις στους ισολογισμούς των τραπεζών λόγω κόκκινων δανείων, δίνει στις εμπορικές τράπεζες το άλλοθι να τιτλοποιήσουν και να πουλήσουν άρον-άρον τα κόκκινα δάνεια στα ειδικά funds, δηλαδή στα κοράκια και μάλιστα αντί πινακίου φακής» είπε ο κ. Μαριάς απευθυνόμενος στον Β. Ντομπρόφσκις.

Τόνισε επίσης ότι «από τον Μάρτιο του 2016 είχε προτείνει να ισχύσει στην Ελλάδα το κυπριακό μοντέλο, που καθιερώνει δικαίωμα προτίμησης του δανειολήπτη να αγοράσει το δάνειό του στην τιμή πρώτης προσφοράς που κάνουν τα κοράκια».


ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ !!!

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & ΤΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html
 


Γιατί κολλάνε τα κουρέματα και οι πωλήσεις των μεγάλων κόκκινων επιχειρηματικών δανείων

Εξαιρετικά ακανθώδης αποδεικνύεται για τις τράπεζες η πώληση των μεγάλων κόκκινων επιχειρηματικών δανείων, τα οποία επιδεινώνουν μεν σημαντικά την ποιότητα του χαρτοφυλακίου τους αλλά, ταυτόχρονα, πρόκειται για δυσεπίλυτες υποθέσεις με «βεβαρυμμένο παρελθόν».

Ο φόβος των εισαγγελικών διώξεων είναι αυτός που «μπλοκάρει» την ταχεία επίλυση των μεγάλων δανείων αφού, όπως αναφέρει στο insider.gr τραπεζικό στέλεχος που έχει γνώση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των τραπεζών, πολλοί είναι οι τραπεζικοί που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των διαγραφών από πολύκροτες υποθέσεις «μεγάλων κανονιών», καθώς ο εισαγγελέας καραδοκεί.


ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ 40% !!!

ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ & ΤΟΚΟΙ ΚΑΤΑ 40%
Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς δεκάδες προϋποθέσεις, χωρίς φασαρίες. Όπως ακριβώς προτείνουμε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το σύνολο των ελληνικών κόκκινων δανείων !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Να εφαρμοστεί ανάλογη λύση και με τα κόκκινα δάνεια & τις πιστωτικές κάρτες των τραπεζών. Η λύση που δώθηκε στα δάνεια του ΟΕΚ, αποδεικνύει και στην πράξη ότι αυτό που προτείνουμε επί 4 ολόκληρα χρόνια στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, γίνεται !!!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ενεργοποίηση της ρύθμισης «ανάσα» για 81.715 δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας με οφειλές που αγγίζουν το 1,55 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Realnews», η υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου επεξεργάζεται τις τελικές προτάσεις της αρμόδιας επιτροπής που είχε συσταθεί και εντός των επόμενων δυο εβδομάδων αναμένεται να κατατεθούν προς έγκριση και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΥΨΟΥΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Γιατί δεν έχει προχωρήσει ακόμα η Δικαιοσύνη σε διώξεις μετά το τεράστιο πάρτι εκατομμυρίων που αποκάλυψε το πόρισμα των ορκωτών λογιστών ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:



Στο αυτόφωρο, μετά από μήνυση της Επιτρόπου, οδηγήθηκε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, μέτοχος της ΑΕΠΙ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε ζητήσει από την επίτροπο Μ. Βλάχου να συναινέσει στη μεταφορά 200 χιλιάδων ευρώ από την ΑΕΠΙ στη συνδεδεμένη εταιρεία ΕΔΙΣ συμφερόντων του ίδιου και μετά την άρνηση της , κλείδωσε το γραφείο της και δεν της επέτρεψε την είσοδο. Η δικαιολογία που προέβαλε ήταν πως έληξε η θητεία της, η οποία έχει όμως ανανεωθεί για άλλους τρεις μήνες.

Ο Δ. Ξανθόπουλος, τελικά προχώρησε χωρίς τη δική της έγκριση στην έκδοση επιταγών ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, επομένως θα κληθεί να απολογηθεί για την κακουργηματική κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων και μάλιστα χρημάτων που ανήκουν στους δημιουργούς.
SSL Certificates