.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΕΔΩ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ !!! 23 ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ 
Νέα γραφειοκρατική τρέλα: Έως και 23 έγγραφα για πώληση ακινήτου !!!



Νέα γραφειοκρατία αναμένεται να προστεθεί στην αγορά ακινήτων, όπου ήδη απαιτούνται κατά μέσο όρο 10 έγγραφα, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις για κάθε συναλλαγή, είτε πρόκειται για αγοραπωλησία είτε για ενοικίαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», με το σχέδιο νόμου για την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος, προβλέπεται η προσθήκη της υποχρεωτικής βεβαίωσης μηχανικού περί μη ύπαρξης αυθαιρεσιών και στα νέα μισθωτήρια συμβόλαια.

Εν ολίγοις, το εν λόγω πιστοποιητικό, που μέχρι σήμερα ήταν υποχρεωτικό μόνο στις μεταβιβάσεις, επεκτείνεται και στις ενοικιάσεις.


ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ή ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ !!!

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ 10.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ, ALPHA BANK & ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ !!!

ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
Διώκονται πάνω από 20 τραπεζικά στελέχη !!!
Γι΄αυτό έτρεξαν να καταγγείλουν χθες οι τραπεζίτες τα δάνεια του Πήγασου ;;;


Ποινική δίωξη για τα δάνεια του Πήγασου

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Γιώργου Μπόμπολα και στελεχών τριών τραπεζών για τα «θαλασσοδάνεια» της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ» , προχωρεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Την άσκηση των ποινικών διώξεων παρήγγειλε η οικονομική εισαγγελία μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργήθηκε προκειμένου να διακριβωθεί εάν είχαν δοθεί εγγυήσεις καθώς και εάν εξυπηρετούνται τα δάνεια συνολικού ύψους 160 εκατομμυρίων ευρω που είχε λάβει τα προηγούμενα χρόνια ο εκδοτικός όμιλος.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ 27.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 4 ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, ALPHA BANK ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ
Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 31.000 ευρώ αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς !!!


Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 9.000 ευρώ στην « Τράπεζα Πειραιώς», ως διάδοχο της «Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος», για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 8, 16, 17 της υπ' αρ. 1/452/1.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 25 του ν.3606/2007, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 9.000 ευρώ στην «Eurobank Α.Ε», ως καθολική διάδοχο του πιστωτικού ιδρύματος «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο», για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 8, 16 της υπ' αρ. 1/452/1.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 25 του ν. 3606/2007 κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτη της.


Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους 6.000 ευρώ στην «Alpha Bank» για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 5, 16 και 20 της υπ' αρ. 1/452/1.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτη της.

ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ 14 ΔΙΣ ;;;

ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ & ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
Κάποτε υπήρχαν κάτι τραπεζικά υποκαταστήματα στην Ελλάδα με 14 Δις ευρώ δάνεια !!!





Η αποζημίωση όσων έχουν πληγεί με τις πολιτικές αποφάσεις του Μαρτίου του 2013, έπρεπε να απασχολεί πρώτιστα όσους συζητούν και ασχολούνται με την προεκλογική διαδικασία για τις προεδρικές του 2018.

Γράφει η Άννα Θεολόγου

Ο λόγος είναι προφανής, αφού ο νόμος της εξυγίανσης που ψηφίστηκε άρον άρον για να επιτρέπει το κούρεμα των καταθετών τραπεζών, οδήγησε στο ολοκληρωτικό κούρεμα μόνο των καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας. Αντί αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει επάρκεια κεφαλαίων στην τράπεζα για την διατήρηση των εργασιών της και κατ’ επέκταση την αποζημίωση των καταθετών, από την μελλοντική δραστηριότητα και την κερδοφορία της τράπεζας, χρησιμοποιήθηκε για την εξυγίανση της άλλης μεγάλης τράπεζας του τόπου...

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ !!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΑΙ Η EUROBANK ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Στην επίδοση της εξώδικης καταγγελίας του ομολογιακού δανείου της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος, ύψους 80 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Εθνική Τράπεζα ενώ η Ναυτεμπορική ανακοίνωσε ότι η Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό !!!



Ραγδαίες εξελίξεις στην Πήγασος: Η Εθνική προχώρησε στην καταγγελία του δανείου των 80 εκ. ευρώ
Στην επίδοση της εξώδικης καταγγελίας του ομολογιακού δανείου της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος, ύψους 80 εκατ. ευρώ, προχώρησε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

Αναλυτικά η Πήγασος αναφέρει:

PSI: Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΩΝ & ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Γράφει ο Γιάννης Κυριακόπουλος
PSI
H "θυσία" των αποταμιευτών και οι ευθύνες των τραπεζών !!!



Πρόλογος

Κατά την θητεία μου (Φεβ. 2009-Φεβ. 2013 στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών (γνωστής και ως «ΑΕΔΑΚ ΙΚΑ», www.hpmf.gr), μου έλαχε ο «κλήρος» να διαχειρισθώ την χειρότερη περίοδο στην Σύγχρονη Οικονομική Ιστορία παγκοσμίως, καθώς είχε ήδη μεσολαβήσει η χρεοκοπία της Lehman Brothers το 2008, η χρεοκοπία Κράτους στην Ευρωπαϊκή Επικράτεια (Ισλανδία), και από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2012 η κατακρήμνιση της αξίας των Ελληνικών Ομολόγων με τις σχετικές αποδόσεις των ΟΕΔ να «ίπτανται» από τις 114 μονάδες βάσης «spread» τον Σεπτέμβριο του 2009 στις 4246 μονάδες στις 9 Μαρτίου του 2012...

Έχοντας ένα εξαιρετικά ευμεγέθες χαρτοφυλάκιο ΟΕΔ, η συμμετοχή μας στο PSI κατέστη «μονόδρομος», καθώς αυτό ήταν προαπαιτούμενο για την «ομαλή» διαχείριση της «οιονεί χρεοκοπίας», της Ελλάδος, η οποία ήταν «ante portas».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ FAST TRACK ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :





Τράπεζες: Τώρα καταγγέλουν τα δάνεια νωρίτερα

Στην καταγγελία δανείων που βρίσκονται σε καθυστέρηση 180 ημερών (6 μήνες) έναντι της μέχρι τώρα πρακτικής να καταγγέλλονται δάνεια σε καθυστέρηση 360 ημερών (ενός έτους), προχωρούν ήδη ορισμένες Τράπεζες

Επιπλέον, όπως είπαν στην «Καθημερινή» επιτελικά στελέχη τραπεζών, από εδώ και πέρα την καταγγελία δανείου θα ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα νομικά βήματα μέχρι το τέλος: δηλαδή, τον πλειστηριασμό. Οπως σημειώνουν, τους επόμενους μήνες θα κινηθούν νομικές ενέργειες για χιλιάδες προβληματικά επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια που βρίσκονται στον «πάγο» εδώ και χρόνια.



Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ;;;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Ο ένας από τους λογαριασμούς αυτούς οδήγησε στην ποινική δίωξη του ζεύγους Παπαντωνίου για ξέπλυμα !!!





Λίγα 24ωρα μετά την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού, Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, Σταύρουλας Κουράκου, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, νέο δικαστικό κεφάλαιο ανοίγει για το ζεύγος Παπαντωνίου, το οποίο αφορά στον τρόπο που το ζευγάρι πούλησε το 2016 το ακίνητο στη Σύρο.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η κίνηση του ζεύγους Παπαντωνίου, που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να επιχειρεί να μπλοκάρει τις κινήσεις της Εισαγγελίας για άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών στην Ελβετία!

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΡΡΑΓΕΣ ΤΕΜΠΩΝ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ;;;


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΙΝΗ: ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΣΚΑΪ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/06/blog-post_39.html

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;;; ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ ;;;



Βαριές κουβέντες Μαρτίνη για ξεπούλημα του Ντυνάν

Ευθύνες στους υπουργούς υγείας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της εκχώρησης του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στην Τράπεζα Πειραιώς επέρριψε ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής καταγγέλλοντας μάλιστα «σχέδιο άλωσης» το οποίο ζημίωσε το Ελληνικό Δημόσιο.

Στην πολύωρη κατάθεσή του ενώπιον των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής ο προφυλακισμένος Ανδρέας Μαρτίνης μίλησε για σειρά επιλογών οι οποίες οδήγησαν στην εκχώρηση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στην Ημιθέα ΑΕ (θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς) έναντι 115 εκ. ευρώ. Επιμέρισε, μάλιστα, τις ευθύνες σε σειρά υπουργών αλλά και στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργό της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. «Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης Ερυθρού Σταυρού, ο κ. Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ντινάν, και ο κ. Γεωργιάδης μας έριξε μέσα και σφράγισε πολύ καλά» κατέθεσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μαρτίνης.



Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΚΛΑΜΠ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ !!!

ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
70% παραβατικότητα στην έκδοση αποδείξεων έδειξαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος !!!



Καμπάνα σε μεγάλο κλαμπ στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης που όχι απλά δεν έκοβε αποδείξεις αλλά δεν είχε ούτε και ταμειακή μηχανή.

Στο κλαμπ πραγματοποιήθηκε έλεγχος από κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που εξορμούν στις τουριστικές περιοχές της χώρας.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!

PANAMA PAPERS: ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ OLAF !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ PANAMA PAPERS ΛΕΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) ερευνά Ευρωπαίους πολιτικούς και υψηλόβαθμους δημόσιους υπαλλήλους για φοροδιαφυγή, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που διαρρέουν με αφορμή σκάνδαλο του Παναμά !!!


Η συνεργάτης της EURACTIV La Tribune αναφέρει:

Οι 17 κορυφαίες ευρωπαϊκές προσωπικότητες, των οποίων η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, είναι η κορυφή ενός πολύ μεγαλύτερου παγόβουνου. Μετά τη σάρωση του όγκου των εγγράφων που περιέχει συνολικά 430.000 ονόματα, και τη διασταύρωσή του με τα στοιχεία 40.000 Ευρωπαίων αξιωματούχων η OLAF έχει ξεκίνησε έξι έρευνες, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Wirtschaftswoche. «Μπορούν να ακολουθήσουν και άλλες έρευνες», ανέφερε η εφημερίδα.

ΦΟΡΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΥΨΟΥΣ 31,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Τράπεζες και χρηματομεσίτες εμπλέκονται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έχει ξεσπάσει ποτέ στη Γερμανία !!!


Την ώρα που το Βερολίνο «κουνάει το δάχτυλο» στην Αθήνα για τη φοροδιαφυγή, τράπεζες και χρηματομεσίτες «ελάφρυναν» τα γερμανικά ταμεία κατά 31,8 δισ. ευρώ, μέσω των αμφιλεγόμενων συναλλαγών Cum-Cum και Cum-Ex, όπως αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα της έγκυρης εφημερίδας του Αμβούργου "Die Zeit" και του πρώτου δημόσιου γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD, η οποία θα μεταδοθεί απόψε 8 Ιουνίου.

Οι συναλλαγές Cum-Cum επιτρέπουν στους ξένους επενδυτές να αποφεύγουν την παρακράτηση φόρου επί των μερισμάτων, δανείζοντας μετοχές σε μια (γερμανική εν προκειμένω) τράπεζα, και οι δεύτερες επιτρέπουν την επίτευξη ευνοϊκότερου φορολογικού καθεστώτος των μερισμάτων, δεδομένου ότι τα κέρδη μιας επιχείρησης θεωρούνται άθροισμα κεφαλαίων και φορολογούνται λιγότερο απ' ό,τι τα μερίσματα.

ΕΔΕ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ !!!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ
Πως πήρε φορολογική ενημερότητα με αρρύθμιστες οφειλές και γιατί δεν δεσμεύθηκε η βίλα στην Σύρο ή το αντίτιμο της πώλησης ψάχνουν εφορία και Εισαγγελία !!!


Τον… ανεξήγητο γρίφο της χορήγησης φορολογικής ενημερότητας στην Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγο του Γιάννου Παπαντωνίου για τη μεταβίβαση της υπερπολυτελούς βίλας στην Σύρο το 2016 ενώ υπάρχουν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, μη ρυθμισμένες φορολογικές οφειλές, αναζητά και εσωτερική διοικητική έρευνα στη ΔΟΥ Κηφισιάς, στην οποία ανήκει το ζευγάρι.

Η έρευνα ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από τηλεφώνημα της νέας εισαγγελέως κατά της διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, η οποία ζήτησε να μάθει πώς χορηγήθηκε αυτή η ενημερότητα, η οποία ουσιαστικά επέτρεψε στο ζεύγος Παπαντωνίου να εισπράξει , σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, περί τα 1,5-2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία παραμένει άγνωστο αν βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται στο πλαίσιο της ΕΔΕ είναι γιατί οι φορολογικές αρχές επέτρεψαν την πώληση του ενώ είτε θα έπρεπε να το έχουν δεσμεύσει σε προγενέστερο διάστημα αφού υπάρχουν μεγάλες φορολογικές εκκρεμότητες για το ζεύγος, είτε γιατί δεν δέσμευσαν το αντίτιμο, εφόσον υπήρχαν αυτές οι οφειλές. Εν ολίγοις πώς πήρε "φορολογική ενημερότητα;"

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΑΚΤΩΡ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ & ΑΠΑΤΗ ΥΨΟΥΣ 50.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!!

ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ(OLAF)
Η εισαγγελέας Διαφθοράς άσκησε ποινική δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ κατα των υπευθύνων της κατασκευαστικής εταιρίας Ακτωρ για εργολαβία αυτοκινητόδρομου στα Σκόπια !!!



Μετά από έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς με βάση στοιχεία της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF) διαπιστώθηκε η απάτη η οποία και στρέφεται σε βάρος των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βάση για την αποκάλυψη της υπόθεσης απετέλεσαν καταγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης των Σκοπίων Ζόραν Ζάεβ για ατασθαλίες στην εργολαβία του αυτοκινητοδρόμου Ντέμιρ Κάπια – Σμόκβιτσα που είχε αναλάβει η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία.

Οι ίδιες καταγγελίες έκαναν λόγο για Έλληνες πολίτες που έφταναν στα Σκόπια, οργανωμένα, με λεωφορεία οι οποίοι δεν ασχολούνταν με την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, αλλά εισέπρατταν από την εταιρεία, μέσω του υποκαταστήματος της Stopanska Banka, μεγάλα χρηματικά ποσά σε μετρητά (20.000 έως και 90.000 ευρώ), βάσει συμβάσεων έργου.Η αντιπολίτευση στα Σκόπια υποστήριξε ότι η ελληνική εταιρεία - σύμφωνα με καταγγελίες- κέρδισε το έργο αν και η προσφορά της ήταν σημαντικά υψηλότερη (κατά 40.000.000 ευρώ) από αυτές των ανταγωνιστών της.

ΕΦΚΑ: ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ !!!

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΜΕΣΩ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ;;;
Επόμενη μπίζνα...τα σκουπίδια !!!



Το σχέδιο του Φούχτελ για εισβολή γερμανικών τραπεζών στην Πελοπόννησο 

Η Πελοπόννησος θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τον δίαυλο που αναζητεί επίµονα τα τελευταία χρόνια η Γερµανία για να διεισδύσει στο ελληνικό τραπεζικό σύστηµα και στα ελληνικά κεφάλαια. Προς την κατεύθυνση αυτή δείχνει η πολιτική συµφωνία που υπεγράφη στις αρχές Μαΐου για επέκταση του δικτύου γερµανικών συνεταιριστικών τραπεζών Sparkasse στην Πελοπόννησο, παρουσία του αρµόδιου περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, του γνώριµου σε εµάς υφυπουργού Οικονοµικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερµανίας, Γιοακίµ Φούχτελ, του κ. Felzen, υψηλόβαθµου στελέχους της Sparkasse, των Γερµανών επάρχων του Schwabisch Hall, Gerhard Bauer, και του Calw, Helmut Riegger, καθώς και του Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, συνεργάτη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Για την επεξεργασία και την υλοποίηση της συµφωνίας, αποφασίστηκε η δηµιουργία οµάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί µε τις λεπτοµέρειες του σχεδίου. Η εν λόγω συµφωνία µάλιστα, σύµφωνα µε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, έγινε εν γνώσει τόσο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και του υπουργού Οικονοµικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου. Αίνιγµα προς το παρόν αποτελεί η στάση της Τραπέζης της Ελλάδος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: Η ΔΕΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!

ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΔΜΗΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ...
Εν ολίγοις ο καταναλωτής πληρώνει...κι εκείνοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος του !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


Μια σειρά λανθασμένων (στην καλύτερη περίπτωση) χειρισμών που οδηγούν στην απώλεια ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, όπως η καθολική ταχυδρομική υπηρεσία που φαίνεται να κοστίζει στον φορέα 100 εκατ. ευρώ περίπου, αλλά και η εξώδικη διαμαρτυρία της ΔΕΗ επειδή τα ΕΛ.ΤΑ. δεν αποδίδουν εγκαίρως τις εισπράξεις λογαριασμών ρεύματος, δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν ακόμα και για παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, πρωτόγνωρα πολεμικό κλίμα μεταξύ δύο κρατικού ενδιαφέροντος φορέων που υπό κανονικές προϋποθέσεις όφειλαν να συνεργάζονται στενά έχει δημιουργήσει η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. Συγκεκριμένα, με επιστολή του στις 5 Μαΐου 2017 προς τον διευθύνοντα σύμβουλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων Γιάννη Ζαρολιάγκη, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης τον εγκαλεί για μια υπόθεση που θυμίζει ό,τι χειρότερο συνέβη προ ετών στον ιδιωτικό τομέα. Οταν δηλαδή η εταιρεία Energa δεν κατέβαλε τις εισπράξεις του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας και το ΕΕΤΗΔΕ στα κρατικά ταμεία. Μιλά δηλαδή ο πρόεδρος της ΔΕΗ για την καθυστερημένη απόδοση οφειλομένων ποσών από την είσπραξη των λογαριασμών ρεύματος.

ΣΤΗΝ ΤτΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ PSI ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ;;;

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑΜΕΙΑ ΛΟΓΩ PSI
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΕ 6,5 ΔΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ
Στόχος η παροχή δανείων 5 Δις το 2020. Προτεραιότητα για την τράπεζα είναι ο μηδενισμός του ELA, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς. Έρχονται διαγραφές δανείων 6,5 Δις ευρώ. Ενισχύεται το δυναμικό της τράπεζας με νέα στελέχη. Στόχος μας η δημιουργία αξίας για μετόχους και πελάτες !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/06/14.html



Στρατηγικός στόχος για την Τράπεζα Πειραιώς αποτελεί η εξυγίανση των προβληματικών κομματιών των δανειακών χαρτοφυλακίων της έως το 2020 και η σταθερή χωρίς διακοπή κερδοφορία για τα επόμενα έτη, δήλωσε ο Χρ. Μεγάλου, παρουσιάζοντας το στρατηγικό σχέδιο του ομίλου έως το 2020, με την επωνυμία "Agenda 2020".

Για τον λόγο αυτό η τράπεζα προχώρησε στον διαχωρισμό της σε δύο μονάδες. Η πρώτη, που ονομάζεται Τράπεζα Πειραιώς, έχει σταθμισμένο ενεργητικό 28,4 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει το υγιές κομμάτι της εμπορικής και επενδυτικής στρατηγικής, του retail και της διαχείρισης περιουσίας.


ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΗΤΑΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ;;;

ΠΟΛΙΤΕΣ ALL INCLUSIVE ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ !!!

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ
Πληρωμές με βραχιολάκι από την Εθνική Τράπεζα !!!




Πληρωμές με… βραχιολάκι, εισαγάγει στην ελληνική αγορά η Εθνική Τράπεζα. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων προϊόντων καρτών και επέκτασης σε σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμών, η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε συνεργασία με τη VISA στην έκδοση ενός καινοτόμου προϊόντος πληρωμών του i-bank payband Visa.

Πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα Visa, η οποία διατίθεται σε μορφή wearable – βραχιολιού με ενσωματωμένη τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Το αδιάβροχο υλικό του i-bank payband Visa, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέπουν τη χρήση του παντού αντί μετρητών – από το γυμναστήριο, τη βραδινή έξοδο μέχρι και την παραλία – επιτρέποντας στον κάτοχό του να κάνει τις συναλλαγές του ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεται μαζί του το πορτοφόλι, αφού το φορά συνέχεια στο χέρι του.


ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
Σύμφωνα με το tribune.gr η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η οποία επιβλήθηκε μαζί με την ποινική δίωξη την περασμένη Παρασκευή από τις εισαγγελικές Αρχές, ήρθε την ώρα που ο κ. Παπαντωνίου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα επέστρεφε στην πορεία στο εξωτερικό !!!



«Τσάκωσαν» τον Γιάννο για να μην το σκάσει μόνιμα για εξωτερικό – Τι ψάχνουν


Με χειρουργικές κινήσεις η Εισαγγελία Διαφθοράς κατάφερε να αποτρέψει το ενδεχόμενο «εξαφάνισης» του Γιάννου Παπαντωνίου στο εξωτερικό, την ώρα που ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον πρώην κραταιό υπουργό του ΠΑΣΟΚ, το όνομα του οποίου βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για μαύρο χρήμα από σκάνδαλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η οποία επιβλήθηκε μαζί με την ποινική δίωξη την περασμένη Παρασκευή από τις εισαγγελικές Αρχές, ήρθε την ώρα που ο κ. Παπαντωνίου είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα επέστρεφε στην πορεία στο εξωτερικό.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίστηκε η παρουσία του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου, στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ !!!

ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1709993162374078&set=a.960923177281084.1073741839.100000902316203&type=3&theater

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ, ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


ΞΑΝΑΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΝ  ΣΑΝΟ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: ΡΥΘΜΙΣΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ !!!

ΣΤΑ 22,5 ΔΙΣ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
Ρύθμιση χρεών ή κατασχέσεις λογαριασμών για τους μικροοφειλέτες !!!




Στο στόχαστρο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) θα βρεθούν μετά το καλοκαίρι δεκάδες χιλιάδες μικροοφειλέτες με χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία κάτω των 5.000 ευρώ, σε μια προσπάθεια να εισπραχθεί ένα μέρος του ποσού των 22,49 δισ. ευρώ που έχει συσσωρευθεί από 619.768 οφειλέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έχει σχεδόν έτοιμη τη νέα ευνοική ρύθμιση οφειλών (από 3.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ) προς τα πρώην ασφαλιστικά ταμεία, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα και να λειτουργήσει στην κοινή ηλεκτρονική πλατφόρμα με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΠΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Αν ισχύει ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν γνώριζε προκύπτουν δύο ερωτήματα: πρώτον τελικά ποιος νομοθετεί σε αυτή τη χώρα και δεύτερον οι υπουργοί διαβάζουν τα νομοσχέδια που υπογράφουν και φέρνουν προς ψήφιση στη Βουλή ;;;



Μείζονος πολιτικής σημασίας περιστατικό κατεγράφη σήμερα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και το οποίο αφορά ευθέως τον τρόπο νομοθέτησης: Μετά από παρατήρηση της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση διά της υφυπουργού Οικονομικών ανακοίνωσε την απόσυρση διάταξης επί θέματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διάταξη την οποία ο αρμόδιος υπουργός (Δικαιοσύνης) Στ. Κοντονής όχι μόνο ανάφερε πως δεν γνώριζε, αλλά και πολύ περισσότερο δήλωσε επισήμως και ευθέως ότι το περιεχόμενό της «δεν εκφράζει την πολιτική βούληση της κυβέρνησης».

Η εξέλιξη αυτή, όπως σχολιάστηκε στο Περιστύλιο, εγείρει εύλογα ερωτήματα ως προς το ποιός, τελικώς, νομοθετεί στη χώρα. Σημειώνεται, βεβαίως, ότι το νομοσχέδιο –άρα και την επίμαχη ρύθμιση που εμπεριέχει- φέρει την υπογραφή του κ. Κοντονή. Οπως δε αναφέρθηκε, πρόκειται για διάταξη-ρύθμιση μέσω της οποίας επιχειρήθηκε να αρθεί το δικηγορικό «απόρρητο» επί φορολογικών υποθέσεων.

ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ !!!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ & ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Κρητικός αγρότης έχασε όλα τα λεφτά του στο Χρηματιστήριο και με δικαστική απόφαση θα τον αποζημιώσει η χρηματιστηριακή !!!



Με απόφαση του πρωτοδικείου Ρεθύμνου μία από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα, υποχρεώνεται να καταβάλει αποζημίωση σε μικροεπενδυτή λόγω σοβαρών παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας που άπτεται της γενικής προστασίας ιδιωτών επενδυτών.

Οι παραβιάσεις της χρηματιστηριακής εταιρείας, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δικηγόρος Γεώργιος Δρυγιαννάκης που ανέλαβε και την υπόθεση, αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε η χρηματιστηριακή φούσκα του 1999 στην χώρα μας.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ !!! 1,4 ΔΙΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το φωνάζουμε εδώ και μήνες ότι, οι τράπεζες, θα κουρέψουν, θέλουν δεν θέλουν, τα κόκκινα δάνεια, γιατί αλλιώς δεν θα  μπορέσουν ποτέ να πιάσουν τους στόχους των δανειστών και του ESM, για μείωση κατά 40 Δις μέχρι το 2019. Ότι αυτό, είναι τεχνικά εφικτό, επειδή οι τράπεζες έχουν ήδη σχηματίσει προβλέψεις άνω των 55 Δις στους ισολογισμούς τους και, έτσι, συνυπολογιζόμενου και του 20ετους tax credit που εξασφάλισαν από την κυβέρνηση, δεν θα εγγράψουν καμία ζημία κουρεύοντας ισόποσα τα κόκκινα δάνεια των χαρτοφυλακίων τους. Και ότι, οι πρώτοι ωφελημένοι της αναγκαστικής αυτής επιλογής των τραπεζών, είναι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αφού τα δάνεια και οι κάρτες τους είναι επίδικα και, έτσι, ειδικά μετά τις ακυρώσεις των εναντίον τους διαταγών πληρωμής, οι τράπεζες θα τα κουρέψουν κατά προτεραιότητα, διαγράφοντας τα αντίστοιχα ποσά των απομειώσεων. 
ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :






Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΕΣ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Επίθεση στο Λονδίνο : «Γ@μιέστε, είμαι οπαδός της Μίλγουολ» φώναξε και όρμηξε μόνος του απέναντι στους 3 τζιχαντιστές !!!



Προτάθηκε για την ύψιστη τιμή του σταυρού George Cross Medal !!!

Ο οπαδός της λονδρέζικης ομάδας που πάλεψε με τους τρεις εξτρεμιστές και έσωσε δεκάδες ανθρώπους το βράδυ του Σαββάτου - Δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, αλλά συνέχισε να παλεύει. 
Ήρωας, τρελός, ή... θεότρελος ;;; 
Σε κάθε περίπτωση, ο Ρόι Λάρνερ ήταν εκείνος που κατάφερε να σώσει δεκάδες ανθρώπους στο αραβικό εστιατόριο της Borough Market, στο Λονδίνο, όπου οι τρεις τζιχαντιστές σκόρπισαν τον τρόμο και τον θάνατο το βράδυ του Σαββάτου. Ο Βρετανός όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την επίθεση με μαχαίρια των τριών εξτρεμιστών, αλλά φωνάζοντας «γαμ...., είμαι οπαδός της Μίλγουολ», επιτέθηκε στους τρεις άνδρες και ήρθε στα χέρια μαζί τους, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες ανθρώπους να βγουν ζωντανοί.


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ: ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η 3η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΤΟΞΙΚΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΑ...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/11/blog-post_0.html




Η Rickmers Holding, η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της Γερμανίας, κατέθεσε αίτημα πτώχευσης.

Η εταιρεία, που διαθέτει στόλο 114 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων κατέθεσε αίτημα υπαγωγής σε καθεστώς πτώχευσης αφότου διέκοψε τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, σε μία ένδειξη πως η παρατεταμένη ναυτιλιακή κρίση της Γερμανίας έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ 2% ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!




ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Δραστικές λύσεις για τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων που βρίσκονται στην περιοχή του «βαθύ κόκκινου» ετοιμάζουν να εφαρμόσουν σε δύο μήνες οι τράπεζες, σε μια προσπάθεια να εξυγιανθεί το συγκεκριμένο κομμάτι του χαρτοφυλακίου της στεγαστικής πίστης.

Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι τα πιστωτικά ιδρύματα θα στείλουν ειδοποιητήρια-τελεσίγραφα σε αυτή την κατηγορία δανειοληπτών, καλώντας τους να παραδώσουν εθελοντικά το ακίνητο (Voluntary Surrender) που είναι συνδεδεμένο με το κόκκινο δάνειο.

Εφόσον το πράξουν, θα εκτιμηθεί στην παρούσα αξία, το τίμημά του θα καλύψει ισόποσα το δάνειο και στην περίπτωση που απομένει υπόλοιπο, τότε αυτό -στις πλείστες των περιπτώσεων λόγω οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη- θα διαγράφεται, με την τράπεζα να αναλαμβάνει τη ζημία. Η λύση της εθελοντικής παράδοσης του ακινήτου αφορά κατοικίες αλλά και εμπορικά/επαγγελματικά ακίνητα.

ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΩΣ 5.000 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΓΙΑ 11 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !!!

ΣΤΟ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
Τα πρόστιμα θα ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ και θα κλιμακώνονται έως και 5.000 ευρώ, ενώ κριτήριο είναι το αν ο επαγγελματίας θα συλληφθεί δεύτερη ή και 3η φορά μέσα σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο !!!



Έντεκα επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες αντί για «λουκέτο» στην επαγγελματική τους έδρα θα αντιμετωπίζουν μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, το ύψος των οποίων μπορεί να φτάνει ακόμη και τις 5.000 ευρώ, κατονομάζει υπουργική απόφαση της υφυπουργού Κατερίνας Παπανάτσιου, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΕΠΙΤΥΧΙΑ < 10% !!! ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΕΠΙΤΥΧΙΑ > 90% !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

3 ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ - ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!!

3 ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!
Θερμά συγχαρητήρια για πολλοστή φορά στον επικεφαλής νομικό της Επιστημονικής μας Ομάδας, Δικηγόρο πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ, για τις νέες αυτές, εξαιρετικές δικαστικές αποφάσεις !!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html
Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!




ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Η ΑΠΑΤΗ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΜΕΤΑΞΥ 2008 και 2012, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΩΘΗΚΕ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Από τα οικονομικά στοιχεία του αμερικανικού περιοδικού Forbes έτους 2017, διαπιστώνουμε ότι ο Εμίρης του Κατάρ, διαθέτει περιουσία 2,4 Δισεκατομμύρια Δολάρια. Ο δε δικός μας Έλληνας Κροίσος (Σπύρος Λάτσης) 1,9 Δισεκατομμύρια Δολάρια !!!



Όπερ σημαίνει ότι, μέσα σε μία μόλις πενταετία (2008-2012), η Ελλάς "δημιούργησε" 97 νέους Εμίρηδες ή 122,5 νέους Λάτσηδες (με την ισοτιμία ευρώ-δολάριο 1:1, που δεν είναι)


Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡ, ΠΟΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ & ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΠΟΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ & ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;
Απολύτως καμία, παρότι οι καταριανοί δεν είναι κομμουνιστές, δεν έχουν πρωθυπουργό τον Μαδούρο, ούτε ΥΠΟΙΚ τον Βαρουφάκη και δεν τους φταίει ούτε το ευρώ και οι Γερμανοί, αφού έχουν εθνικό νόμισμα, θάλασσες πετρελαίων και βουνά ολόκληρα κεφαλαίων & επενδύσεων σε όλα τα μήκη & τα πλάτη της γής !!!
Κατάλαβες τώρα πόσο διαφορετικό είναι το παιχνίδι από τα "στημένα" της ενημέρωσης που σε ταϊζουν καθημερινά οι ψεκασμένοι & τα συστημικά ΜΜΕ ;;;



Κατάρ: Σε κατάσταση πανικού οι κάτοικοι σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ !!!

Στη Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ, οι κάτοικοι σπεύδουν σήμερα, σε κατάσταση πανικού, στα σούπερ μάρκετ, τρομοκρατημένοι από το ντε φάκτο αποκλεισμό που επέβαλε η Σαουδική Αραβία στα προϊόντα διατροφής μετά τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων που αποφάσισε το Ριάντ.

Σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στη Ντόχα, περισσότεροι από 20 άνθρωποι είχαν σχηματίσει ουρές μπροστά από τα ταμεία, μόλις λίγες ώρες μετά τη ρήξη στις σχέσεις του Κατάρ με τις μεγαλύτερες μοναρχίες του Κόλπου και την Αίγυπτο.


ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ELDORADO ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ISIS ;;;

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΧΟΛΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ;;;
Η μνημονιακή τεχνογνωσία της ελληνικής ΑΑΔΕ, στην υπηρεσία της ιταλικής δημοσιονομικής αυθαιρεσίας !!!


Ιταλία: Από 1ης Ιουλίου θα γίνονται κατασχέσεις λογαριασμών και χωρίς δικαστική απόφαση !!!

Από την 1η Ιουλίου η Ιταλική Υπηρεσία Φοροεισπράξεων θα μπορεί να προχωρεί σε κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών των πολιτών, για ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπως αναφέρει ο Tύπος. Πιο αναλυτικά, η κύρια διαφορά με το παρελθόν είναι ότι για την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, σε περίπτωση οφειλών προς το δημόσιο δεν θα είναι αναγκαία, πλέον, δικαστική άδεια.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Ρυθμό αρχίζουν να αποκτούν οι – πλειοδοτικοί- διαγωνισμοί για την πώληση επαγγελματικών ακινήτων, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή των τραπεζών, μετά από καταγγελία ή από οριστική διευθέτηση δανείων.

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να βγουν στο σφυρί εργοστάσια, βιοτεχνικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, γραφεία και (πολύ)καταστήματα από τις οποίες τράπεζες και οι θυγατρικές τους εταιρείες leasing προσδοκούν ότι θα εισπράξουν τουλάχιστον 160 εκατ. ευρώ.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!


Σε μεγένθυση ....

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ "ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ" !!!

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ & ΚΥΠΡΟ
Συνεχίζουν να κλείνουν με καταιγιστικό ρυθμό τα "μπλοκάκια" !!!




Του Σπύρου Δημητρέλη

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται στις εφορίες η διακοπή εργασιών από φορολογούμενους που κλείνουν το λεγόμενο "μπλοκάκι". Πρόκειται για το αποτέλεσμα του φόβου των φορολογούμενων ότι αν συνεχίσουν να πληρώνονται με την έκδοση δελτίων παροχής υπηρεσιών θα βρεθούν αντιμέτωποι με ταλαιπωρία και τις υψηλές εισφορές που προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.

Για να κλείσουν τα μπλοκάκια πολλοί φορολογούμενοι κάνουν χρήση και των ευνοϊκών διατάξεων που προβλέπει η ρύθμιση για την εθελοντική αποκάλυψη κεφαλαίων και την εκπρόθεσμη υποβολής δηλώσεων αφού μαζί με την αίτηση διακοπής εργασιών προχωρούν και στην υποβολή των όποιων δηλώσεων δεν έχουν υποβάλλει στο παρελθόν.

ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ !!!

ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
Στον πάγο η νέα ρύθμιση των νοικοκυριών για τα ληξιπρόθεσμα !!!




Αναβολή παίρνουν τα σχέδια της κυβέρνησης για «γενναία» ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών εκατομμυρίων πολιτών προς τις εφορίες, αφού κυβέρνηση και δανειστές περιμένουν πρώτα να δουν πώς θα λειτουργήσει στην αγορά ο νέος νόμος για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Προς το παρόν, στον νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα υπάγονται μόνο οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες, με το υπουργείο Οικονομικών να σκοπεύει να επεκτείνει την εφαρμογή του και στα νοικοκυριά.

Ποιες ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα

Σήμερα οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων ενώ παραμένουν στις 100 δόσεις όσοι είχαν ενταχθεί με το προηγούμενο καθεστώς.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ 2010: ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΙ
Από τον ΓΑΠ και τον ΠΑΠΑΚ, μέχρι τον Πλασκοβίτη, το Ελεγκτικό Συνέδριο και τη Eurostat, αφού ο Γεωργίου διορίστηκε ως πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ μετά την υπαγωγή της Ελλάδος στο 1ο Μνημόνιο - χωρίς μάλιστα να είναι στατιστικός - με βάσιμη αποστολή να νομιμοποιήσει τα πεπραγμένα των υπολοίπων της συμμορίας !!!

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ή ΠΛΗΡΩΝΕΙ 5.000.000 ΕΥΡΩ Ή ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ !!!

ΣΤΗ ΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ (4.937.500) απαιτεί από τον εκδότη, Θέμο Αναστασιάδη, το ελληνικό Δημόσιο, όπως αποφαίνεται με απόφασή της η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου, η οποία επιδόθηκε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, πριν λίγα 24ωρα έφυγε προς την αρμόδια ΔΟΥ, με εντολή άμεσης εκτέλεσης !!!



Σε περίπτωση που ο εκδότης δεν συμμορφωθεί, η περιουσία του θα δημευτεί.Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για την πιο σοβαρή από τις νομικές υποθέσεις που αφορούν τον Θέμο Αναστασιάδη γιατί, εκτός του ποσού που καλείται να καταβάλει στο ελληνικό Δημόσιο για τις μαύρες σακούλες στα γαλλοελβετικά σύνορα, η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα.

Πρόκειται για το ποσό που εντοπίστηκε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδίου και της συζύγου του στην BNP Paribas, έπειτα από έρευνα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Ο εκδότης ισχυρίστηκε ότι το χρήμα αυτό προερχόταν από τον εφοπλιστή Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος είχε υποτίθεται αγοράσει μετοχές του «Πρώτου Θέματος». Αλλά, όπως αποδείχτηκε η εν λόγω συναλλαγή δεν έγινε ποτέ.
SSL Certificates