.

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ: ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η 3η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΤΟΞΙΚΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΑ...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/11/blog-post_0.html




Η Rickmers Holding, η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της Γερμανίας, κατέθεσε αίτημα πτώχευσης.

Η εταιρεία, που διαθέτει στόλο 114 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων κατέθεσε αίτημα υπαγωγής σε καθεστώς πτώχευσης αφότου διέκοψε τη συνεργασία της με μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή χρηματοδότηση, σε μία ένδειξη πως η παρατεταμένη ναυτιλιακή κρίση της Γερμανίας έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν κατάφερε να συμφωνήσει για την αναχρηματοδότηση με την ΗSH Nordbank AG, αναγκάζοντάς της να καταθέσει για αφερεγγυότητα. Από την πλευρά της Rickmers επισημάνθηκε ότι η HSH Nordbank αιφινιδιαστικά απέρριψε έναν όρο που απαιτείται την αναδιάρθρωση μιας από τις θυγατρικές της.

Η HSH Nordbank ανακοίνωσε ότι το συμβούλιο της εξέτασε προσεκτικά τα επιχειρηματικά σχέδια της Rickmers προτού αποφασίσει ότι δεν είναι βιώσιμα. Οι ομολογιούχοι της Rickmers λένε ότι αναμένουν από την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Bertram R.C. Rickmers, να διαφυλάξει τα πάγια της εταιρείας.


πηγη: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates