.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

#ParteMeTAvgaTinDora !!!

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ
Κραυγή αγωνίας από την Ντόρα Μπακογιάννη, που κατά την προσπάθειά της να αγοράσει σοκολατένια αυγά για τα εγγόνια της, διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να σηκώσει άλλα χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, γιατί είχε καλύψει το μηνιαίο όριο των 2.300 ευρώ !!!






Άκου κυρά Ντόρα ....
Το δικό σου το πρόβλημα λύνεται. 
Είτε με μεταφορά σε άλλο λογαριασμό, δικό σου ή τρίτου, που έχει ακόμη περιθώριο ανάληψης μέχρι τα 2.300 ευρώ, είτε ακόμη, στη χειρότερη περίπτωση, όπως κάνουν καθημερινά χιλιάδες έμποροι, στον τοκογλύφο. Σου δίνει η τράπεζα μια τραπεζική επιταγή με το ποσό που χρειάζεσαι και ο τοκός σου την κάνει μετρητά με 5%. Το ίδιο σου κάνει ο τοκός και με την κάρτα.
Το πρόβλημα που δεν λύνεται είναι αυτό της πλειοψηφίας των Ελλήνων, που δεν μπορούν, όχι να καλύψουν, αλλά ούτε να δουν με το κυάλι το μηνιαίο όριο των 2.300 ευρώ, αφού είναι καταδικασμένοι να τα βγάζουν πέρα με 300-500 ευρώ ολόκληρο το μήνα. Και που το πρόβλημά τους με τα αυγά για τα εγγονάκια τους δεν είναι τα controls, αλλά τα γαμημένα τα capital που δεν υπάρχουν.
Αυτοί λοιπόν έχουν μία μόνο επιλογή. 


Να σε πάρουν με τα αυγά όπου σε βρουν και να σε στείλουν στα αζήτητα. 
Γιατί δεν φτάνει που τους εκμεταλλεύθηκες, τους έκλεψες και τους χρεοκόπησες, αλλά έχεις το θράσος να τους κάνεις και πλάκα.

#ParteMeTAvgaTinDora !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates