.

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ!!! ΟΥΤΕ ΤΟ TARGET2 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΤΟΥ ELA !!!

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ !!!
Ρωτάμε - με κοιοβουλευτικό έλεγχο - που πήγαν τα 89 Δις του ELA, όταν η φυγή των κατεθέσεων από τον Δεκέμβρη 2014 μέχρι την κήρυξη της τραπεζικής αργίας δεν ξεπέρασε τα 40 Δις !!!



Ρωτάμε ακόμη τον Γιάνη Βαρουφάκη γιατί επέτρεψε σε Στουρνάρα και τραπεζίτες να κλείσουν τις τράπεζες !!!

Κάποιοι πονηροί τραπεζοπαπαγάλοι μας είπαν ότι εξοφλήθηκε το χρεωστικό υπόλοιπο των 55 Δις του TARGET2 της 31/12/2014 και, έτσι, ο ELA ξοδεύτηκε εκεί.

Σήμερα όμως ο Πάνος Λελιάτσος αποκαλύπτει την αλήθεια !!!
Όχι μόνο δεν εξοφλήθηκε το χρεωστικό υπόλοιπο της 31/12/2014, αλλά αυτό αυξήθηκε σε 118 Δις !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!!

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ
Αυτοί όμως, ετοιμαζόνται να πάρουν νέα ανακεφαλαιοποίηση 10-14 Δις και, παράλληλα, να κουρέψουν τις καταθέσεις των αφελών που δεν προλάβανε να σηκώσουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες !!!




Oι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν περίπου 10 με 14 δισ. ευρώ νέων κεφαλαίων και περισσότερο χρόνο προτού ανοίξουν και πάλι, ακόμα και αν επιτευχθεί συμφωνία με τους πιστωτές την Κυριακή, δήλωσε υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος στο Reuters. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι τραπεζίτες είναι αισιόδοξοι ότι μπορεί να ξανανοίξουν ως το τέλος της εβδομάδας.

«Με το όριο των 60 ευρώ η ρευστότητα είναι εγγυημένη ως το βράδυ της Δευτέρας» ανέφερε. «Υπάρχει μαξιλάρι περίπου 750 εκατ. ευρώ ως τότε» πρόσθεσε.

«Υπάρχει ανάγκη για περίπου 10 με 14 δισ. ευρώ σε νέα κεφάλαια» είπε ο τραπεζίτης. 

«Δεδομένου του μεγέθους του σοκ που περάσαμε, οι ρυθμιστικές αρχές θα αποτιμήσουν την κατάσταση και τον αντίκτυπο στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Ένα stress test τον Σεπτέμβριο θα έδινε χρόνο για να ομαλοποιηθούν τα πράγματα» πρόσθεσε.

Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ !!!

Μια ψυχαναλυτική προσσέγγιση της Νεοελληνικής κρίσης
Αν θεωρούσες το gabrio και τα ζαντολάστιχα προέκταση του πουλιού σου, είναι «φυσικό» να θυμώνεις για την μειονεξία της φύσης σου, μόλις σου το πήρε η τράπεζα. Δεν είναι αθώα η τράπεζα, όφειλες όμως να έχεις λύσει το θέμα του μεγέθους σου κάπως νωρίτερα !!!




Παραμένει αληθές, νομίζω, ότι τα ΕΓΩ ποτέ δεν συγκροτούν απλές «συλλογές μονάδων». Αντίθετα, ακόμη κι όταν μοιάζουν ότι ζουν εξατομικευμένα, προσδιορίζονται μέσα από τις σχέσεις που συνάπτουν ή είναι υποχρεωμένα να συνάπτουν μεταξύ τους.
Αυτό βεβαιώνουν οι αντιλήψεις στην ψυχολογία και – ω του θαύματος-  οι πιο «οπισθοδρομικές» απόψεις μιας λησμονημένης και στρεβλωμένης ελληνικής παράδοσης.
Αφημένο στον εαυτό του, το εγώ, χάνει τις αναγκαίες κοινωνικές αναφορές. Κατά βάσιν ζει μια ζωή δίχως νόημα και υπαρξιακό περιεχόμενο. Περιορίζεται η δυνατότητα του στοχασμού, καθώς αυτή πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από το λόγο και τα αισθήματα. Εξασθενεί ο συναισθηματικός εξοπλισμός, που θα μπορούσε να νουθετήσει την οργή ενάντια στην ανελευθερία και εκτοπίζεται η κοινωνικότητα που είναι απαραίτητη για να κινητοποιήσει την όποια επιθυμία για ριζική αλλαγή. Αίρεται, τέλος, η υπευθυνότητα που θα μπορούσε να γεννήσει την κοινωνική δράση. “Ότε ήμουν νήπιος ως νήπιος ελάλουν”, ομολογεί η δικιά μας παράδοση. Ποιά οργή απέναντι στην ανελευθερία; Το πολύ πολύ μια καπριτζιόζα αγανάκτηση, όπως στα βρέφη όταν χάνουν την πιπίλα του αδιάκοπου θηλασμού τους.

Η ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΑΡΚΙΖΑ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
Βασίλης Λεβέντης : Άμεσα οικουμενική με τεχνοκράτες και στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ !!!
«Ο κ. Τσίπρας δεν έπρεπε να είχε πάρει τόσο έντονη αντιμνημονιακή στάση. Του έλεγα πάντα να εγκαταλείψει τις αντιμνημονιακές τρέλες και να σοβαρευτεί. Το έκανε χθες».



ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ !!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, έδωσε τη δική του εκτίμηση για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και για όλσα όσα πρέπει να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Όπως είπε, «είχα προβλέψει όσα θα γίνονταν χθες στη Βουλή. Δεν πίστευα ότι θα υπέκυπταν στο μέλι της εξουσίας οι υποστηρικτές της Αριστερής Πλατφόρμας. Όμως, δεν περίμενα και τόσες πολλές διαρροές. Μέχρι το μεσημέρι έλεγαν ότι θα ήταν τέσσερις αυτοί που θα αποσκιρτούσαν. Υπάρχουν και δειλοί που κρύβονται, ακόμα και τέτοιες στιγμές».

GIANNI PITTELLA : ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

O GIANNI PITTELLA ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
Και το κάνει κόντρα στις αντίθετες θέσεις των Ελλήνων συντρόφων του σε ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΚΙΝΗΜΑ ΓΑΠ !!!
                                       


Grecia, il Partito socialista europeo si schiera con Atene !!!

Da Hollande a Renzi, da Pittella a Stanishev tutte dichiarazioni in favore di una rapida intesa !!!

Bruxelles – I socialisti europei si sono schierati, come un sol uomo, a sostegno della proposta greca ai creditori.

Il primo è stato il presidente francese François Hollande. Poi è arrivato, anche se con con qualche prudenza in più, il premier italiano Matteo Renzi. Poi è stato il turno del capogruppo al Parlamento europeo Gianni Pittella, seguito dal presidente del Pse Sergei Stanishev, e poi dalla capodelegazione del Pd a Strasburgo Patrizia Toia, e poi dai deputati socialisti e radicali francesi. Un sostegno impegnativo, per fiaccare la resistenza tedesca, che ancora avanza dubbi non più sulla sostanza dell’accordo ma sulla qualità dei governanti greci.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ !!!

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ & ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Βρόμικο παιχνίδι Σόιμπλε να ξεφτιλίσει τον Αλέξη Τσίπρα, υποτάσσοντάς τον στο μπλοκ του καταρρέοντος γερμανικού Ράιχ !!!
Σε λίγο θα του ζητήσουν να γίνει πρωθυπουργός οικουμενικής κυβέρνησης δοσιλόγων, για να κάνει πράξη ακόμη και όσα δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε οι ΓΑΠ, Σαμαράς και Βενιζέλος !!!




Έντονη είναι η υποψία ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στήνει βρόμικο παιχνίδι για να «φάει» τον Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσιογραφικές πηγές εκτιμούν ότι οι δηλώσεις Σόιμπλε πριν την έναρξη του Eurogroup, περί ελλείμματος εμπιστοσύνης προς την ελληνική πλευρά, τις οποίες επανέλαβε και ο τζιτζιφιόγκος υποτακτικός του ο Ντάισελμπλουμ, αποσκοπούν στο να «πέσει» η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Σόιμπλε θα προσπαθήσει να εμφανίσει την κυβέρνηση Τσίπρα ως αναξιόπιστη και θα ζητήσει μια άλλη ελληνική κυβέρνηση «εμπιστοσύνης» για να συμφωνήσει μαζί της.

Και όλα αυτά ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες, που έχουν αγανακτήσει με τη γερμανική στάση και τη γερμανική λιτότητα, έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους, τόσο προς τη Γερμανία όσο και προς τους ανατολικοευρωπαίους υποτελείς του Βερολίνου, ότι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης είναι μια χαρά και πρέπει να γίνει αποδεκτή.

Αρθ. 94, Παρ. 2, ΚΠολΔ : ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Οι τράπεζες είναι ανοικτές για τον Αλαφούζο που δείχνει καθημερινά στον ΣΚΑΪ τις ουρές στα ΑΤΜ, και μάλιστα του ρυθμίζουν τα δάνεια διαρκούσης της τραπεζικής αργίας !!!



Ρε τι λέτε ρε απατεώνες !!!
Μήπως με την τραπεζική αργία θα του χαρίσει κάποια τράπεζα 20-30 εκατομμύρια θαλασσοδάνεια, από τα 120 που χρωστάει συνολικά ;;;
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΙΣ GREXIT, ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ;;;

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟ GREXIT 
ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΜΝΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΗΣ ΤτΕ !!!
Η Γερμανία έχει συμφέρον να μας συντρίψει !!!
Η επίσημη Ευρώπη - λέει - έβαλε την διάσωση των εκτεθειμένων στο ελληνικό χρέος Γαλλικών και Γερμανικών τραπεζών πάνω από την κοινωνικό-οικονομική βιωσιμότητα της Ελλάδας !!!


Οι ελληνικές τράπεζες που κόστισαν μέχρι σήμερα 300 τουλάχιστον Δις, δεν διασώθηκαν πίνοντας το αίμα των Ελλήνων Γιάνη Βαρουφάκη ;;;

«Η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν ο στόχος μας: δεν γνωρίζαμε όταν ξεκινήσαμε την διαπραγμάτευση ότι το Grexit μπορεί να είναι ο στόχος των ηγετών της ευρωζώνης» γράφει σε άρθρο του στον Guardian, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η Ελλάδα κυριαρχεί στην επικαιρότητα επί πέντε χρόνια για ένα λόγο, γράφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών: «την επίμονη άρνηση των πιστωτών μας να προσφέρουν ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους. Γιατί, κατά κάθε κοινής λογικής, κατά της ετυμηγορίας του ΔΝΤ και κατά της καθημερινής των τραπεζιτών όταν αντιμετωπίζουν οφειλέτες σε δυσκολία, ανθίστανται στην αναδιάρθρωση; Η απάντηση δεν μπορεί να βρεθεί στην οικονομική επιστήμη, διότι κατοικεί βαθιά στον λαβύρινθο της ευρωπαϊκής πολιτικής».

Και εξηγεί:

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ & ΠΕΝΑΛΤΙ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ !!!
Το αναγνώρισε πρώτος ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, που δάκρυσε στη Βουλή αντί να πανηγυρίσει τη συμφωνία !!!

Τι έφταιξε ;;;
Η έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού ;;;
Η δημιουργική αφέλεια του PLAN B' της αριστερής πλατφόρμας ;;;
Ο παλαιοΓΑΠικός χειρισμός της διαπραγμάτευσης, που ανατέθηκε σε ανθρώπους ξεπερασμένους όχι μόνον ιδεολογικά, αλλά, πρωτίστως, από την ίδια την ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα του 2015, της οποίας δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ;;;
Ή μήπως όλα αυτά μαζί ;;;   
                   


Όταν το 2015 πηγαίνεις να διαπραγματευτείς απέναντι σε στυγνούς εκπροσώπους του χρηματιστικού κεφαλαίου και σε αδίστακτους τραπεζίτες, διατηρώντας το ίδιο στυλ του αγάμητου ΓΑΠίτη του 2010, με το σακκίδιο στην πλάτη και με τα μυαλά ακόμη στα κάγκελα της πράσινης ανάπτυξης, τότε δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα περισσότερο !!!
Ειδικά όταν στη ζωή σου δεν έχεις διαπραγματευτεί ποτέ ούτε ενα πακέτο τσιγάρα !!!

Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω πως ο δικός μου προσωπικός απολογισμός είναι ότι, στο πρώτο ημίχρονο της διαπραγμάτευσης, τον ήπιαμε !!!

Όμως, επειδή η διαπραγμάτευση δεν είναι μια στιγμιαία διαδικασία που τελειώνει σήμερα αλλά, αντιθέτως, θα παίζεται ακόμη για πολλά ημίχρονα, με παρατάσεις και πέναλτι, διατηρώ την αισιοδοξία ότι ο χαρισματικός Αλέξης Τσίπρας, με τις πολλές αλλαγές στο σχήμα που θα αναγκαστεί να κάνει προκειμένου να επιβιώσει και, μετά τα μαθήματα που πήρε από τα μέχρι σήμερα τραγικά λάθη της διαπραγμάτευσης, επειδή έχει αποδείξει ότι είναι καλός μαθητής, έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του να διανύσει.
Άλλωστε, οι παλαιότεροι, τόχουμε ξαναζήσει αυτό το έργο, με το πρώτο ΠΑΣΟΚ του 1981.  

Τον ήπιαμε λοιπόν για την ώρα και μάλιστα συνειδητά, 
αφού η εικόνα του Φλαμπουριάρη την ώρα που ρούφαγε τον Φρέντο του μιλούσε από μόνη της, στέλνοντάς μας το μήνυμα από το καλημέρα.

Πρώτον, επειδή δεν υπήρξε επί της ουσίας κανένας στρατηγικός σχεδιασμός, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθερα να οργιάζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ εντός και εκτός των ελληνικών τειχών και, έτσι, μαζί με τις ποινικά υπόλογες διοικήσεις των συστημικών τραπεζών και τον Γιάννη Στουρνάρα της ΤτΕ, μεθόδευσαν τον πανικό του bankrun, στέλνοντας τους Έλληνες στα ΑΤΜ και πετυχαίνοντας έτσι να επιβάλλουν την τραπεζική αργία, τα capital controls και το κλείσιμο του TARGET2, εκβιάζοντας την κυβέρνηση, με την στημένη αυτή έλλειψη ρευστότητας, να αποδεχθεί τελικά μια take it or leave it συμφωνία, εξευτελίζοντας το κατά 61% γενναίο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού, όπως εκφράστηκε πριν μόλις μια εβδομάδα στο Δημοψήφισμα.    

Δεύτερον, επειδή Plan B' δεν υπήρξε ποτέ, γιατί απλά δεν μπορούσε και δεν μπορεί ούτε και σήμερα να υπάρξει εντός της ΕΕ και της "αμετάκλητης" κατά τη ΣΛΕΕ Ευρωζώνης (τα Starbucks της φωτό), με αποτέλεσμα,  Βρυξέλλες και Θεσμοί, μαζί με τους κάθε λογής Λαπαβίτσες εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, που γίνανε ηθελημένα ή άθελα τους λαγοί των εταίρων και των δανειστών μας,  να εκμεταλλεύονται συνειδητά επί 5 ολόκληρα χρόνια τη νοημοσύνη και το θυμικό της ελληνικής κοινωνίας, οι πρώτοι πουλώντας το κουτόχορτο του μύθου του GREXIT και οι δεύτεροι, που συνεχίζουν να αγoράζουν ακόμη και σήμερα GREXIT τοις μετρητοίς, να βιοπορίζονται πουλώντας ανύπαρκτες στην οικονομία και τα μαθηματικά νομισματικές λύσεις, σε βαθμό μάλιστα που οδήγησαν ακόμη και τον Μιχελογιαννάκη να αυτοκατονομαστεί "μαλάκας", ζωντανά στην εκπομπή του Μπογδάνου στον ΣΚΑΙ.

Το τρίτο όμως και χειρότερο ήταν ο παλαιοΓΑΠικός τρόπος χειρισμού του ζητήματος της διαπραγμάτευσης, που ανατέθηκε σε ανθρώπους ξεπερασμένους όχι μόνον ιδεολογικά, αλλά, πρωτίστως, από την ίδια την ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα του 2015, της οποίας δεν είχαν την παραμικρή ιδέα.  


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΚONTRA NEWS ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ & ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ !!! ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι Έλληνες καλούνται ακόμη μια φορά να πληρώσουν με τους φόρους τους τα σπασμένα των τραπεζών, που ενώ μέχρι σήμερα έχουν κοστίσει πάνω από 300 Δις, δεν μπόρεσαν τελικά να εγγυηθούν 125 Δις καταθέσεων και έκλεισαν μετά από ένα περιορισμένου μεγέθους διήμερο bank run της τάξης των 2-3 Δις !!!
Αν η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν στείλει στη φυλακή τους υπαίτιους αυτού του οικονομικού εγκλήματος, σε πολύ σύντομο χρόνο θα έχει την τύχη όλων των προηγουμένων μνημονιακών κυβερνήσεων !!!





Αύξηση φόρου στις ασφάλειες, σταδιακή κατάργηση του ευνοϊκού καθεστώτος ΦΠΑ στα μη παραμεθόρια νησιά από τον Οκτώβριο, ΦΠΑ 23% στην εστίαση αλλά και σε εκατοντάδες κωδικούς τροφίμων, είναι ορισμένα από τα βασικότερα φορολογικά μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση με την νέα της πρόταση. 
Πίσω από τις γραμμές, ενδεχομένως κρύβονται και άλλα μέτρα καθώς προαναγγέλλεται η κατάθεση νέου φορολογικού νομοσχεδίου το φθινόπωρο.

Ο κατάλογος με τις φορολογικές παρεμβάσεις που περιγράφονται στο αγγλικό κείμενο, έχει ως εξής :


ΕΜΕΙΣ ΟΙ 3.558.450 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ" !!!

ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ 61%
Εμείς οι 3.558.450 ''τελειωμένοι'' !!!




Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Είμαστε εκατομμύρια εμείς, οι τελειωμένοι. Πολύ περισσότεροι απ' όσο μπορούσατε να φανταστείτε. Είμαστε στις ουρές των συσσιτίων, στον ΟΑΕΔ για το επίδομα και την κάρτα ανεργίας, στις δημόσιες υπηρεσίες για τα ψίχουλα επιδόματα, στις ουρές των κοινωνικών παντοπωλείων, στις ουρές της εφορίας για ρυθμίσεις, στις ουρές των ΑΤΜ πρόσφατα.
Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες, εμείς οι τελειωμένοι των Μνημονίων. Ήσυχα γυρνάγαμε στα σπίτια μας, οι μισοπληρωμένοι, με τους λειψούς μισθούς, ήσυχα στριμωχνόμασταν στις ουρές, ήσυχα αρχίσαμε να σερνόμαστε στους δρόμους επαίτες, άστεγοι και ακόμα πιο ήσυχα πολλοί από μας αποχώρησαν βάζοντας τέλος στην εξαθλίωση και εξαχρείωση της ζωής τους.
Και εκεί μια μέρα που εμείς οι χιλιάδες αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το ατέρμονο βάδισμα της κοινωνικής και ατομικής οντότητας μας στο θάνατο, εμείς οι τελειωμένοι, είπαμε να μετρηθούμε.
Μετρηθήκαμε μία φορά, δεν σας έφτασε, μας είπατε παρένθεση.
Μετρηθήκαμε δεύτερη και φωνάξαμε 3.558.450 περήφανα ΟΧΙ και πάλι δεν σας φτάνει. Τα ρετάλια του πολιτικού σας κατεστημένου της διαφθοράς, τα ρετάλια των γραβατομένων της πολιτικής εξουσίας σας, που ανδρώθηκε στα σκυλάδικα, στα καφενεία και στα lifestyle πάρτυ της ΔΑΠ, αγκαλιά με τακουνάκια, Gucci, ρόλεξ και τον ανελέητο μικροαστισμό μιας φαλλικής μονομανίας των συμβόλων της δικής σας τάξης, απειλούν.
Ποιοι είναι αυτοί που απειλούν; Τα συμφέροντα Μπόμπολα, τα υποβρύχια Βενιζέλου, τα ακροδεξιά ρετάλια των Ragers και η σκουπιδοτηλεόρασή τους.
Εμείς οι τελειωμένοι, που κατανοήσαμε ότι είμαστε σαφώς κάτι άλλο από εσάς που υψώσαμε ανάστημα στον πολιτικό ραγιαδισμό, δεν ανεχόμαστε να μας κουνάτε το δάχτυλο, σαν κομμένες κεφαλές στα τηλεπαράθυρα.
Εμείς οι τελειωμένοι που πήραμε την κυβέρνηση, που αντιστρέψαμε το παιχνίδι, που απ' όλη την Ευρώπη έστερξαν στο πλευρό μας, που φέραμε την πολιτική στο επίκεντρο ΠΑΝΤΟΥ.



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!! ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR !!!

BOYCOT RYANAIR
Χυδαία επίθεση εναντίον της Ελλάδας από τον CEO της Ryanair : Τεμπέληδες που ψηφίζουν παλαβούς οι Έλληνες !!!





Χυδαία επίθεση εναντίον της χώρας μας πραγματοποίησε ο CEO της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, Michael O’Leary χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες σαν ένα έθνος συνταξιούχων που «κάθονται και πίνουν καφέ και περιμένουν τους Γερμανούς, τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς να τους σώσουν».

«Οι Έλληνες νόμιζαν ότι εκλέγοντας ένα μάτσο παλαβούς θα γλίτωναν τη λιτότητα» σημείωσε παραθέτοντας σειρά ψευδών στοιχείων όπως ότι μόνο το 11% των Ελλήνων πληρώνει φόρους ενώ το 52% των νοικοκυριών έχει ως βασική πηγή εσόδων τις συντάξεις.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι από το 1982 οι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι είναι εκείνοι που συντηρούν το ελληνικό δημόσιο με τους φόρους τους και όχι οι αυτοπασχολούμενοι ή εταιρείες, όπως φαίνεται από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, του ΟΟΣΑ.

Υπενθυμίζεται η Ryanair έχει ιστορία σε επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας. Το 2007 όταν επιχειρούσε να αποκτήσει ολιγοπωλιακό έλεγχο στο χώρο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών είχε στραφεί εναντίον της Κομισιόν γιατί δεν τιμώρησε (επαρκώς) την Ελλάδα στην περίπτωση των λεγόμενων “παράνομων” επιδοτήσεων της Ολυμπιακής.


ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ !!!

ΤΡΙΠΛΟΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ
Ή πάνε ταμείο ή χάνουν τα πάντα και πάνε φυλακή !!!
Γράψτε το και αυτό .......


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!

Greece: Prior Actions
Policy Commitments and Actions to be taken in consultation with EC/ECB/IMF staff !!!




1. 2015 supplementary budget and 2016-19 MTFS[1]

Adopt effective as of July 1, 2015 a supplementary 2015 budget and a 2016–19 medium-term fiscal strategy, supported by a sizable and credible package of measures. The new fiscal path is premised on a primary surplus target of (1, 2, 3), and 3.5 percent of GDP in 2015, 2016, 2017 and 2018. The package includes VAT reforms (¶2), other tax policy measures (¶3), pension reforms (¶4), public administration reforms (¶5), reforms addressing shortfalls in tax collection enforcement (¶6), and other parametric measures as specified below.

2. VAT reform

Adopt legislation to reform the VAT system that will be effective as of July 1, 2015. The reform will target a net revenue gain of 1 percent of GDP on an annual basis from parametric changes. The new VAT system will: (i) unify the rates at a standard 23 percent rate, which will include restaurants and catering, and a reduced 13 percent rate for basic food, energy, hotels, and water (excluding sewage), and a super-reduced rate of 6 percent for pharmaceuticals, books, and theater; (ii) streamline exemptions to broaden the base and raise the tax on insurance; and (iii) Eliminate discounts on islands, starting with the islands with higher incomes and which are the most popular tourist destinations, except the most remote ones. This will be completed by end-2016, as appropriate and targeted fiscally neutral measures to compensate those inhabitants that are most in need are determined. The new VAT rates on hotels and islands will be implemented from October 2015.

The increase of the VAT rate described above may be reviewed at the end of 2016, provided that equivalent additional revenues are collected through measures taken against tax evasion and to improve collectability of VAT. Any decision to review and revise shall take place in consultation with the institutions.

3. Fiscal structural measures

ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ SAM !!! ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ !!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 8 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ-ΤΟΥΣΚ !!!
Η Γαλλία απλώνει ασπίδα προστασίας στην Ελλάδα !!!
Πως οι ΗΠΑ σπάνε το Γερμανικό μπλόκο !!!




Το ξύλο πρέπει να ήταν πραγματικά πολύ, αφού σήμερα ακόμη και ο Σόιμπλε αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο !!!

Είναι προφανές πως μετά τις διαρκείς παρεμβάσεις των ΗΠΑ, τόσο προσωπικά του Μπαράκ Ομπάμα όσο και του Υπουργού Οικονομικών Τζακ Λιού, υπάρχει κινητοποίηση της Γαλλίας ώστε να σπάσει η Γερμανική αδιαλλαξία και να μειωθούν οι αντιστάσεις της Α.Μέρκελ. 

Μετά την απίστευτη ομιλία υπέρ της Ελλάδας του Γάλλου πρωθυπουργού, η Γαλλία περνάει και στις πράξεις κατόπιν οδηγιών των ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μ.ΟΜπάμα σε συνάντηση στον Λευκό Οίκο με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιού και άλλα 11 άτομα έβγαλε οργισμένη ομιλία λέγοντας: "έχω κάνει 8 παρεμβάσεις σε Μέρκελ-Ολάντ-Τουσκ! Δεν πρέπει η ΝΑ Ευρώπη να χάσει την Ελλάδα! Σημεώνεται ότι τόνισε και την καθηεμρινή του συνομιλία για ενημέρωση από τον πρέσβη Ν.Πίρς ενώ αναμένει μέχρι την Κυριακή αναλυτική έκθεση του αρχηγού της CIA, Tζων Μπρέναν για την κατάσταση στην Ελλάδα!

Με εντολή του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ έχουν κινητοποιηθεί στη Γαλλία προκειμένου η Ελλάδα να καταφέρει να μείνει στο ευρώ και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο για την Αθήνα, όσο και για την Ευρώπη.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !!!

ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Η πρόταση έχει ήδη παραληφθεί από τον Γερούν Ντάισελμπλουμκαι τους επικεφαλής των Θεσμών, ενώ θα κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή ώστε να πάρει την έγκριση για την τελική διαπραγμάτευση η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα !!!



Η ελληνική κυβέρνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ενημέρωσε για τα πιο σημαντικά σημεία της πρότασης. 

Αυτά λοιπόν είναι:

Χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι το 2018.
Αναδιάρθρωση του χρέους μέσω νέου δανεισμού από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ), με χαμηλά επιτόκια και απώτερο χρόνο αποπληρωμής
* Ευελιξία στη χρηματοδότηση με άμεση προκαταβολή με την υπογραφή της συμφωνίας και άμεση εκταμίευσηχρηματοδοτικών πόρων
* συμμετοχή στο επενδυτικό πρόγραμμα της Commission (ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ), στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για στοχευμένες επενδύσεις, συμμετοχή στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ;;; ΓΕΜΙΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LEAR JETS ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ LEAR JETS ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!
Τι συμβαίνει ;;;
Πάμε σε συμφωνία και έρχονται μετρητά για να γεμίσουν τα ΑΤΜ και να ξανανοίξουν οι τράπεζες ;;;
Περισσότερα αύριο .....


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

BINTEO: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΤΖΗΜΕΡΟ: ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ & ΦΑΣΙΣΤΑΣ !!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ & ΕΠΙΔΟΞΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ

Αυτά και πολλά άλλα είπε στον αέρα της εκπομπής του ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στο Kontra Channel o ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και αποχώρησε από την εκπομπή !!!

Είναι ακροδεξιός ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ή μήπως πρέπει να ντρέπεστε όλοι οι αριστεροί που κάθεστε μαζί με τον ΘΑΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ στο ίδιο τραπέζι ;;;

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ TWEET ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ;;;
Ένα tweet - αίνιγμα για τον ΦΠΑ στα νησιά έκανε ο Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κυβερνητικού συμβουλίου !!!


Μπορεί, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. να μην θέλησε να αποκαλύψει τίποτα σχετικά με το περιεχόμενο της ελληνικής πρότασης, ωστόσο έγραψε στο Twitter του:

Το θέμα ειδικού καθεστώτος των νησιών καλύπτεται απο το Σύνταγμα άρθρο 101 και τη συνθήκη του Αμστερνταμ

Η FM VOICE ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
Το γράψαμε εδώ την εβδομάδα του δημοψηφίσματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΑΔΙ ΕΓΧΩΡΙΟ !!! ΘΕΛΩ ΛΑΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!

ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ LADY
Να τη βάλουμε να γράψει τις προτάσεις στους Θεσμούς !!! 
Με τόσες μαλακίες που μας είπαν μέχρι σήμερα, μόνον η Lady Άντζελα μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους !!!
                     

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ & ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΡΚΕΛ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ & ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Τα είπαν όλα, καταρρίπτοντας τον μύθο του κακού μεταξύ τους κλίματος !!!
               


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο :

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Επιστολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου στους Ευρωπαίους Δικαστές !!!
            


Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΡΜΝΗΝΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ & ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

Επιστολή σε όλους τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων των κρατών μελών της Ε.Ε έστειλε σήμερα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Θάνου, με την οποία επιθυμεί όπως λέει να ενημερώσει τους ομολόγους της κατά τρόπο αμερόληπτο και ειλικρινή για τις θέσεις του ελληνικού λαού σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας.

Για την νέα πρόεδρο του Αρείου Πάγου, οι Έλληνες δεν επιθυμούν έξοδο από το ευρώ, ενώ όπως υποστηρίζει, ψηφίζοντας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα είπαν ΟΧΙ στη συνεχιζόμενη λιτότητα. Η ανώτατη δικαστική λειτουργός επιχειρεί να δικαιολογήσει την στάση των Ελλήνων, χαρακτηρίζει ανεπιτυχή τα μνημόνια και τις πολιτικές που ασκήθηκαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ενώ τάσσεται και η ίδια υπέρ μίας ρύθμισης του χρέους. Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμη η οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, είναι βέβαιον ότι κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η νέα πρόεδρος του Άρειου Πάγου ασκεί πολιτική, ξεχνώντας την ιδιότητα της δικαστικού λειτουργού...

Αναλυτικά η επιστολή της κ. Θάνου έχει ως εξής:

ALPHA TV: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Αυτό δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Νίκος Νικολόπουλος, παίρνοντας για πρώτη φορά καθαρή θέση υπέρ των ΗΠΑ !!!



KEPΔIΣAME ENIAIA ΠPOAΠAITOYMENA ΚΑΙ ME BAΣH EΠIΣTOΛH NTAIΣEΛMΠΛOYM EΠIΣHMA ΣTO TPAΠEZI TO ΧΡΕΟΣ !!!

Αυτό που διεκδικεί η κυβέρνηση είναι μια συμφωνία που να περιλαμβάνει την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας, ένα σοβαρό αναπτυξιακό πακέτο και την αντιμετώπιση του χρέους.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του δημοσιογράφο Σπύρου Χαριτάτου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόσο στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση Alpha», όπου και ήτανε καλεσμένος σήμερα το πρωί όσο και σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις , κατέστησε σαφές , ότι η ελληνική πλευρά θα συνεχίσει την προσπάθεια , μέχρι την επίτευξη τελικής συμφωνίας, έχοντας ως ισχυρό όπλο την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού που ήταν σαφής. Η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού για μια βιώσιμη συμφωνία. Και συνέχισε λέγοντας, ότι παρά τη σκληρή στάση των δανειστών και του Βερολίνου, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ για την επίτευξη - εκτός απροόπτου - μιας μακροπρόθεσμης συμφωνίας.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ : Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ !!! ΤΑΠΑΙΡΝΕ !!!

efimerida-9-7-2015

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ !!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ & ΒΑΛΙΤΣΕΣ
Αν κατορθώσουν να φτάσουν στις Βρυξέλλες, χαθήκαμε !!!
Την βάψαμε !!! Πάει η διαπραγμάτευση !!! Αντιπροσωπεία της ΝΔ εσπευσμένα στις Βρυξέλλες !!!


Αλέξη, αν τυχόν σου τηλεφωνήσει ο επίτιμος, επειδή θάναι για να σου ευχηθεί καλή επιτυχία, εσύ ξέρεις ...........
ΤΟΝ ΓΕΙΩΝΕΙΣ !!!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο επικεφαλής των γαλάζιων ευρωβουλευτών Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Κωστής Χατζηδάκης είναι τα τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που μεταβαίνουν εσπευσμένα στις Βρυξέλλες για επαφές ενόψει της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς.

Η απόφαση ελήφθη από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να ασκηθεί πίεση προς τα αδελφά της ΝΔ κόμματα για την εξεύρεση (;;;) λύσης (;;;) που θα διατηρεί την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο λέγεται ότι επικρατεί δυσθυμία για τη στάση του επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Μ. Βέμπερ (σιγά να μην το πιστέψουμε) στην πρωϊνή συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου, όταν και εμφανίστηκε ως ο πιο σκληρός επικριτής της ελληνικής κυβέρνησης.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ο ΘΕΙΟΣ SAM ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ & ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ !!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Δραματική εξέλιξη: Ο Γ.Ντάισελμπλουμ έδωσε εντολή να εξεταστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους !!!
Τώρα το δέχονται το κούρεμα ;;;

Σε επιστολή που απέστειλε νωρίτερα σήμερα ο ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ προς τα μέλη του της διοίκησης του ESM, την ΕΚΤ και την Κομισιόν, ζητά για πρώτη φορά την εξέταση του κατά πόσο το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο.

Τι λέγαμε νωρίτερα ;;;
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/sam-kai.html

     

Το παραπάνω αποτελεί μια πρώτη έμμεση παραδοχή ότι οι αιτιάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την μη βιωσιμότητα του χρέους είναι ορθές και είναι αυτό που ουσιαστικά αποτρέπει τη χώρα από το να εισέλθει σε αναπτυξιακή πορεία, ωθούμενη από την πολιτική των δανειστών σε μια περιδίνηση λιτότητας χωρίς ελπίδα διεξόδου.

Επιπρόσθετα ο Γ. Ντάισελμπλουμ ζητά από τα μέλη της διοίκησης του ESM να εξετάσουν κατά πόσο οι ελληνικές προτάσεις μπορούν να προκαλέσουν κινδύνους για τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ευρωζώνης, να εξετάσουν σε συνεργασία με το ΔΝΤ, εάν το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο και τέλος να εξετάσουν τις πραγματικές χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΜΑΘΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ !!!

Ε ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΛΟΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΜΠΕΡ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ !!!

ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας !!!
                          





Κωλόπαιδα, όλων των κομμάτων και όλων των αποχρώσεων. Αλωνίζετε 5 ολόκληρα χρόνια πάνω σε κορμιά πολιτών έχοντας κάνει συνειδητά εγκλήματα κατά του λαού σας. Ξεπουλήσατε χώρα, σκοτώσατε κόσμο και νομίζετε ότι επειδή το οξυγόνο λιγοστεύει ότι όλοι θα γονατίσουν για να τους δώσετε ένα ευρώ σαν να ήταν ζήτουλες.
Κωλόπαιδα, πτυχιούχοι της αντιγραφής και διδάκτορες του κώλου, άεργοι αγάμητοι που βρήκατε δουλειά μόνο στο κωλοχανείο της Βουλής κρυμμένοι πίσω από την φούστα της ασυλίας να ψηφίζετε ΝΑΙ σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, ΝΑΙ στην πουτάνα την Ε.Ε δίνοντας τις συντεταγμένες στα στούκας των τρομοκρατών φεντεραλιστών εταίρων σας να βομβαρδίζουν σπίτια Ελλήνων, νοσοκομεία Ελλήνων, σχολεία Ελλήνων, λιμάνια Ελλήνων, αεροδρόμια Ελλήνων, γη Ελλήνων, παιδιά Ελλήνων, όνειρα Ελλήνων.
Τα τακιμιάσατε όλοι σας στο φινάλε, βάλατε την υπογραφή σας για ένα κοινό μέτωπο υπέρ της Ευρώπης σκίζοντας με αυτόν τον τρόπο το ΟΧΙ που τόλμησε να πει, ακόμα και χωρίς να καταλάβει γιατί το είπε, ο Έλληνας. Παραπλανήσατε έναν λαό με σκοπό να εμφανιστείτε ως εθνικοί σωτήρες όλοι μαζί χωρίς ιδεολογίες και γραμμές να σας χωρίζουν. Να γίνεται όλοι Ένα εναντίον των πολλών. 


ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο ΘΕΙΟΣ SAM KAI ΑΠΟΨΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ !!!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ
Χθες κατέρρευσε το κινέζικο χρηματιστήριο (τυχαίο).....
Σήμερα έκλεισε για δήθεν τεχνικό πρόβλημα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (τυχαίο)......
Κάποια σπίτια λέγεται ότι είχαν μεγαλύτερη έκθεση από αυτή που έπρεπε στο καζίνο της ελληνικής διάσωσης (επίσης τυχαίο) ........
Τα πήρε λέει ένα πολύ αξιόπιστο πουλάκι ο μεγάλος στο κρανίο και ετοιμάζεται με σκληρή ανακοίνωση να σφίξει για τα καλά τα γερμανικά κωλαράκια που παραχαλαρώσανε τα τελευταία 50 χρόνια ........
Κάθε 50 δεν είχε πει άλλωστε ο Τσώρτσιλ ότι πρέπει να τους βομβαρδίζεις αυτούς τους μαλάκες τους Γερμανούς, ξέρεις δεν ξέρεις το γιατί, αφού αυτοί πάντα το ξέρουν ;;;
Απόψε κλείνουν τα πάντα όλα !!!
Και οι μόνοι πραγματικοί φίλοι μας είναι σταθερά οι Αμερικανοί !!!
  






ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ TV ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ
Ολη η αλήθεια για το σχέδιο των δανειστών σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Γερμανικής TV !!! 



Την ώρα που τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια έκαναν την προπαγάνδα τους για τοΝΑΙ...κάποιοι δημοσιογράφοι, που δεν ξέρουν ούτε μία λέξη στην ελληνική γλώσσα, έκαναν ρεπορτάζ για την αλήθεια, που κρύβεται πίσω από την σκληρή στάση των δανειστών.

Το βίντεο αποκάλυψε το secretrealtruth.blogspot.com




Ποιό ήταν τελικά το σχέδιο τους; Γιατί οι δανειστές δεν έκαναν πίσω, την στιγμή που ταδύο κείμενα είχαν πολλά σημεία που θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν, εκτός από εκείνο της μείωσης των συντάξεων, που όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού ARD Monitor, υπήρχε και στο τελικό κείμενο των δανειστών.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠτΔ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!

ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ & TON ESM !!!

ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΞΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙΣ;;;
Ο ΕSM και ο Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ είναι πιο έξυπνοι από σένα !!!
Θα σου τα πάρουν από τις ξένες τράπεζες που τα μετέφερες !!!



Τεκτονικές αλλαγές, με επιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα !!!


Πως σκέπτεται να κινηθεί ο ESM για την επιβίωση και την μετεξέλιξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος…


Σκωτσέζικο ντους [προ]ετοιμάζεται για όλους όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και ειδικότερα σε χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης! Κι αυτό γιατί φυσικά ο Ντράγκι και ο Ρέγκλινγκ κάθε άλλο παρά κουτόχορτο τρώνε…

Εμείς οι Ελλην-άρες λοιπόν που δημιουργήσαμε την ΦΟΥΣΚΑ του 1999, εμείς οι Ελληνες που αργότερα δημιουργήσαμε την ακόμη μεγαλύτερη ΦΟΥΣΚΑ των ΑΚΙΝΗΤΩΝ, τώρα τελευταία [περίοδος 2012-2015] τραβήξαμε όλα τα λεφτά μας από τις ελληνικές τράπεζες και τα στέλναμε στο εξωτερικό.

Βάζαμε δηλ. οι ίδιοι μπουρλότο στην οικονομία της πατρίδας μας, βγάζαμε δηλ. τα ίδια μας τα μάτια. Με λεφτά μάλιστα που είχαμε βγάλει [κυρίως] καταχρηστικά εις βάρος της ελληνικής οικονομίας, κοινωνίας, του κράτους.


ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !!!

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ
Αλέξης Τσίπρας : Δεν έχω PLAN B' και σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη !!!
            

Εάν είχα σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη δε θα ερμήνευα το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, ως εντολή διαπραγμάτευσης και όχι ρήξης. Αυτή είναι η απάντηση που επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας στους Ευρωπαίους συναδέλφους του κατά τη δευτερολογία του στην Ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου.

Ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να αποκρούσει τη σχετική κριτική και τις αιχμές που δέχθηκε τόνισε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω κανένα άλλο κρυφό σχέδιο. Και μιλάω με ανοιχτά χαρτιά", είπε και υπεραμύνθηκε του δικαιώματος της κυβέρνησης να αποφασίσει η ίδια για το μείγμα των μεταρρυθμίσεων του νέου προγράμματος.

"Είναι κυρίαρχο δικαίωμα μιας κυβέρνησης να επιλέγει να αυξήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων και να μην κόψει το επίδομα των χαμηλότερων συντάξεων, το ΕΚΑΣ, προκειμένου να πιάσει τους δημοσιονομικούς στόχους. Αν δεν είναι δικαίωμα μιας κυρίαρχης κυβέρνησης να επιλέξει με ποιον τρόπο θα βρει ισοδύναμα μέτρα για να καλύψει τους απαιτούμενους στόχους, τότε θα πρέπει να υιοθετήσουμε μια αντίληψη ακραία και αντιδημοκρατική, ότι στις χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα δεν θα πρέπει να γίνονται εκλογές, θα πρέπει να διορίζονται κυβερνήσεις, να διορίζονται τεχνοκράτες και αυτοί να αναλαμβάνουν την ευθύνη των αποφάσεων", ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Παράλληλα διέψευσε ότι η Αθήνα δεν έχει κομίσει προτάσεις, τονίζοντας:



SSL Certificates