.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ MEGA !!!

"ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑ «ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ» ΚΑΙ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ"
Τι γράφουν σε ανάρτησή τους.




Θέλουμε αυτά που δικαιούμαστε, λένε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA 

Oι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία του Γιάννη Βαρδινογιάννη, στη Motor Oil, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου του καναλιού ξεκίνησε πριν από τρεις μέρες με τους εργαζόμενους να αποφασίζουν να μη φύγουν και να στήσουν αντίσκηνα στην Κηφισίας.
Οι 420 εργαζόμενοι του Mega παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες αφού οι μέτοχοι..
άφησαν το κανάλι στην τύχη του όταν από τον Μάρτιο του 2016 οι Τράπεζες μπλόκαραν τους λογαριασμούς της εταιρείας Τηλέτυπος Α.Ε. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για τους εργαζόμενους του καναλιού ήρθε με την αποχή των μετόχων του από την διαδικασία αδειοδότησης ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη υποσχόταν συμφωνία με τις τράπεζες και αίτηση για αδειοδότηση.


Σε κείμενό τους που ανάρτησαν στο fb οι απλήρωτοι του MEGA εξηγούν τους λόγους για τους οποίους διαμαρτύρονται έξω από τη Μotor Oil:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Άνοιξε χθες τη διαδικασία των virtual data rooms για την πώληση χαρτοφυλακίου κόκκινων δανείων ύψους 2,3 δις ευρώ η τράπεζα Πειραιώς, παίρνοντας τη σκυτάλη των πωλήσεων, μετά τη Eurobank, την Εθνική τράπεζα και την Alpha Bank. 

Προς πώληση βγαίνουν 200.000 δάνεια που οφείλονται από 130.000 δανειολήπτες με σύμβουλο πώλησης την EY.


ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: Η AMAZON ΕΒΑΛΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ !!!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΡΟΜΠΟΤ
Η Amazon με το ηλεκτρονικό βραχιόλι θα μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια πώς και πού τοποθετούν τα χέρια τους οι εργαζόμενοι και με μικρές δονήσεις, εάν κριθεί πως δεν είναι «σωστή» η κίνησή τους, θα τους καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση και θέση των προϊόντων, ελέγχοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις κινήσεις τους.




Το έξυπνο βραχιολάκι για τον έλεγχο των εργαζομένων της Amazon, που έχει ξεσηκώσει σάλο στην Ιταλία, υπήρξε ένα από τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού Πάολο Τζεντιλόνι στη Ρώμη. «Είναι εύκολο να παίρνει θέση κανείς για τα εργασιακά ζητήματα, αλλά η πρόκληση είναι να υπάρχει ποιοτική εργασία κι όχι εργασία με το βραχιολάκι». Με αυτή τη φράση σχολίασε ο Ιταλός πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του προς τους εθελοντές του κόμματός του (Pd) στην Περιφέρεια του Λατίου (Ρώμη), την απόφαση του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon να εφαρμόσει το μέτρο της επίβλεψης και καθοδήγησης των κινήσεων των εργαζομένων της με ένα έξυπνο βραχιολάκι, που έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία.

ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΕΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ...ΑΜΕΛΕΙΑ !!!

ΣΩΡΕΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΟΡΙΑ
Εκτός της χειρόγραφης φορολογικής ενημερότητας στη Σταυρούλα Κουράκου(τη σύζυγο του Γιάννου Παπαντωνίου), σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η εφημερίδα FM Voice έχουν χαθεί φάκελοι τραπεζιτών, αλλοιώθηκαν φάκελοι δημοσιογράφων και κλειδώθηκαν στα συρτάρια έλεγχοι ολιγαρχών !!!




Για κουκούλωμα σκανδάλου που χαρακτηρίστηκε ως απλή... αμέλεια κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας FM Voice, το οποίο αναφέρεται στη διευθύντρια της ΔΟΥ Κηφισιάς που, σύμφωνα με την εφημερίδα, πέφτει στα μαλακά, παρά το γεγονός ότι αποδεικνύεται πως οι χειρισμοί της είχαν στόχο να αποφευχθεί η απόλυσή της.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα:



ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΕ: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/11/blog-post_848.html




Την πώληση της Banka NBG Albania ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα


Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ συνήψε οριστική σύμβαση πώλησης, της κατά 100% θυγατρικής της, Banka NBG Albania ShA με την American Bank of Investments SA.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της ΕΤΕ και σύμφωνα με τις σχετικές δεσμεύσεις προς τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


ΔΙΚΗ ΜΚΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΠΑΡΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΚΟ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ...
Στο σκαμνί ο πρώην γενικός διευθυντής και η διευθύντρια εσωτερικού ελέγχου της ΜΚΟ καθώς και δύο οικονομικοί επιθεωρητές της Εκκλησίας !!!




«Φτερά» έβγαλαν και πέταξαν από τα ταμεία της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» εκατομμύρια ευρώ. Είχαν δοθεί από τα κρατικά ταμεία για να αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια (κυρίως πουλερικά) σε χώρες που μαστίζονται από την πείνα. Αντί για τροφή σε αναξιοπαθούντες, «επενδύθηκαν» σε αμοιβές επικοινωνιολόγων, αγορές κτιρίων, πληρωμές επιταγών προς τρίτους, μισθοδοσίας της ΜΚΟ, λογαριασμών ΔΕΚΟ. Είναι το δια ταύτα της κατάθεσης του πρώτου μάρτυρα στη δίκη του πρώην επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», Δημήτρη Φουρλεμάδη και ακόμα τριών κατηγορουμένων. Ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης κατηγορείται για απιστία και υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ σε συνδυασμό με το νόμο 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου. Επιχορηγήσεις που δόθηκαν στην «Αλληλεγγύη» από το υπουργείο Εξωτερικών για διάφορες φιλανθρωπίες, φέρονται να ιδιοποιήθηκαν και να δαπανήθηκαν για σκοπούς διαφορετικούς από αυτούς που δόθηκαν.

Το 2008, ο Κωνσταντίνος Δήμτσας ανέλαβε χρέη γενικού διευθυντή στη ΜΚΟ, που σήμερα έχει μετονομαστεί σε «Αποστολή» και όπως κατέθεσε, βρήκε άδεια ταμεία και κανένα παραστατικό που να δικαιολογεί τα χρήματα που ξοδεύτηκαν.


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΣΟ ΟΣΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ 2 ΑΓΟΝΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
Υποβολή αίτησης για μείωση της τιμής του πλειστηριασμού από τρίτους με έννομο συμφέρον...




Σε χαμηλές τιμές, πιο κάτω ακόμα και από την τρέχουσα αγοραία αξία, θα εκποιούνται στο εξής τα ακίνητα οφειλετών του δημοσίου, εφόσον γίνουν δύο πλειστηριασμοί και δεν βρεθεί αγοραστής. Αυτό προβλέπει εγκύκλιος η οποία ενημερώνει τις εφορίες της χώρας, για τις αλλαγές στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που συμφώνησε η κυβέρνηση και ψήφισε τον Ιανουάριο η Βουλή. 

Η εγκύκλιος (ΠΟΛ 1017/1-2-2018) μιλά ξεκάθαρα για «μείωση της τιμής πρώτης προσφοράς, εφόσον έχουν διενεργηθεί δύο τουλάχιστον άγονοι πλειστηριασμοί από το Δημόσιο». Η φράση αυτή σημαίνει ότι, ενώ μέχρι το 2017 το δημόσιο απαγορευόταν να πουλήσει ακίνητο σε πλειστηριασμό σε τιμή κάτω από την αντικειμενική, πλέον μπορεί να το πουλήσει όσο-όσο. Χάνεται έτσι και το τελευταίο καταφύγιο προστασίας που είχε απομείνει για τους 1,7 εκατομμύρια οφειλέτες της εφορίας στους οποίους δύναται και σήμερα ακόμα να ασκήσει αναγκαστικά μέτρα εκτέλεσης το δημόσιο.


ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗ-ΚΑΤΣΕΛΗ ... ΗΛΙΘΙΕ !!!

Ο ΝΟΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ & ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (30/01/2018): 
Καταφύγιο για στρατηγικούς κακοπληρωτές ο νόμος Κατσέλη !!!

Χαρακτήρα κατεπείγοντος αποκτούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων, οι πωλήσεις χαρτοφυλακίων, καθώς και η επιτάχυνση των διαδικασιών για ρυθμίσεις δανείων μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μείωσης των κόκκινων δανείων έως τα τέλη του 2019. Πάντως, οι νέες αποφάσεις συμβολαιογραφικών συλλόγων για παράταση της αποχής από τους πλειστηριασμούς, δυσχεραίνουν τις σχετικές προσπάθειες.

ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 19 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ANAIMAKTA ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS !!!


ΟΙ «ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣ 2.035
Ουραγοί της λίστας οι Γερμανοί με μόλις 1.363 !!!



Οι Μεξικανοί δουλεύουν τις περισσότερες ώρες στον πλανήτη. Οι Γερμανοί αντιθέτως, τις λιγότερες.

Τα νέα στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Organization for Economic Cooperation and Development) που καταγράφει την εργασία σε 35 μέλη του από τον "δυτικό κόσμο" όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τα πιο προηγμένα σε οικονομικούς όρους, κράτη, δείχνουν ότι ο μέσος Μεξικανός ξοδεύει 2,255 ώρες εργασίας το χρόνο, κάτι που αντιστοιχεί σε 43 ώρες τη βδομάδα.

GORNA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦΚΑ & ΕΦΟΡΙΑΣ 1.500.000 ΠΟΛΙΤΕΣ-ΖΟΜΠΙ !!!

ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ 1.000.000 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ
Την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση οφειλών προς τον ΕΦΚΑ σε έως και 120 δόσεις, αναμένουν εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσβάστακτες επιβαρύνσεις εισφορών και φόρων !!!


Το 2018 έφερε νέες αλλαγές, που επιβαρύνουν περαιτέρω τους τουλάχιστον 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, την ίδια στιγμή που περίπου 900.000 εξ αυτών έχουν οφειλές οι οποίες σωρευτικά ξεπερνούν τα 10 δισ. ευρώ.

Οφειλές που, εφόσον έχουν δημιουργηθεί έως το τέλος του 2016 και ανέρχονται σε έως 50.000 ευρώ, μπορούν υπό προϋποθέσεις να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση, η οποία αναμένεται να «ανοίξει» εντός Φεβρουαρίου.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ
Όλες τις αλλαγές στο καθεστώς των πλειστηριασμών για χρέη προς το Δημόσιο που προβλέπει ο νόμος «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής και άλλες διατάξεις» (Α'5/2018), που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, αναλύει η εγκύκλιος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.





Οι κυριότερες μεταβολές που επήλθαν στο δίκαιο της Διοικητικής Εκτέλεσης για οφειλές προς το Δημόσιο είναι :

- Θέσπιση διενέργειας και των κατά Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) διενεργούμενων πλειστηριασμών (κινητών και ακινήτων) με ηλεκτρονικά μέσα. Αποκλειστική διενέργεια αυτών με ηλεκτρονικά μέσα από 1-5-2018.

- Εναρμόνιση του χρόνου και τρόπου διενέργειας πλειστηριασμού (κινητών και ακινήτων) με ηλεκτρονικά μέσα κατά τα πρότυπα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ 400.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!


Έξι ώρες οι Γερμανοί ούρλιαζαν από λύσσα, γιατί δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι ήταν δυνατόν να κινηθεί ένας τεράστιος όγκος 400 χιλιάδων ανθρώπων με τέτοιο συντονισμό και ακρίβεια. Έξι ώρες, μάτωναν οι δρόμοι της Αθήνας, από το αίμα των καλύτερων παιδιών της», αφηγείται ο Μίνως Σταυρίδης, αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων της διαδήλωσης, στις 22 Ιουλίου 1943, στο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Βογιάζου «Χρονικό της Εθνικής Αντίστασης», το 1985. 

Εκείνη την ημέρα κατέκλυσε το κέντρο της Αθήνας η μαζικότερη διαδήλωση της κατοχής. Προετοιμάστηκε από το ΕΑΜ και πήραν μέρος πατριώτες και μέλη όλων των αντιστασιακών οργανώσεων. Χιλιάδες πολίτες αψήφησαν τον φόβο και διαδήλωσαν για να μην παραχωρηθεί η Μακεδονία και η Θράκη στους Βούλγαρους. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά τεταμένη. Οι Γερμανοί ήταν εκνευρισμένοι. Θεωρούσαν τη στάση των Ιταλών πολύ χαλαρή. 

Φυσικά, οι Αθηναίοι φοβούνταν ότι θα χυθεί αίμα αλλά κατέβηκαν στους δρόμους. Άοπλοι. Σύντομα βρέθηκαν απέναντι στα τανκς και τους αδίστακτους Γερμανούς. 

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΜΑΣ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Στο «σφυρί» βγάζει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων που διαχειρίζεται το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σπήλαια, μουσεία και ιαματικές πηγές.




Στο επίκεντρο της στρατηγικής του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ, βρίσκεται η άμεση υλοποίηση των προϋποθέσεων για την επιτυχή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου με αναπτυξιακή προοπτική που παραμένουν εντελώς η μερικώς ανεκμετάλλευτα για πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η ΕΤΑΔ διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων το οποίο περιλαμβάνει 210 τουριστικά ακίνητα ανά την Ελλάδα, κάποια από τα οποία έχουν σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, όπως και αφορούν πολλές διαφορετικές κατηγορίες, για παράδειγμα τα πρώην Ξενοδοχεία Ξενία, Μαρίνες, Κάμπινγκ, Γκολφ, Χιονοδρομικά Κέντρα, Μουσεία, Σπήλαια, Τουριστικά Περίπτερα, Ιαματικές Πηγές κλπ..


ΠΟΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;;; ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ NOVARTIS ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΑΡΣΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ & 3 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (1+3=4Α) - ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ........
Δεν έπιασε κανέναν από την αντιπολίτευση ο πόνος να ρίξει την κυβέρνηση για το όνομα των Σκοπίων, αφού οι τελευταίοι, αληθινοί Μακεδονομάχοι, αποδήμησαν εις κύριον προ πολλού, ενώ οι νεόκοποι, γιαλαντζί θεματοφύλακες της παρακαταθήκης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχουν κατ' εξακολούθηση ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, ήδη από την 10ετία του 1940 !!!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: ΝΕΑ ΜΟΔΑ !!! ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ !!!


ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ: ΕΛΛΕΙΜΜΑ 98.500.000€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΟ ΤΩΝ 440 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ
Έλλειμμα 98.529.000 ευρώ (-98,5 εκατ. ευρώ) θα εμφανίσει μια από τις πιο «δαπανηφόρες» ΔΕΚΟ το 2018, η «Αττικό Μετρό Α.Ε.», σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της για την τρέχουσα χρονιά που ενέκρινε το υπουργείο Οικονομικών, με την υποσημείωση όμως για κόφτη στις μη μισθολογικές παροχές των εργαζομένων.




Εφόσον η δαπάνη αυτών των αμοιβών υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ ετησίως και για το σύνολο του προσωπικού (440 άτομα εν προκειμένω στην «Αττικό Μετρό»), η έγκριση για την καταβολή αυτών των παροχών θα δίδεται μόνον κατόπιν μελέτης και σύμφωνα με τους στόχους του αυστηρού δημοσιονομικού πλαισίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βάσει των στόχων του Μνημονίου που έχουν θέσει οι δανειστές.

Το έλλειμμα των 98,5 εκατ. ευρώ για μια ΔΕΚΟ με 440 εργαζόμενους είναι από μόνο του «σκάνδαλο», ιδίως αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι, το 2017, το έλλειμμα προϋπολογίστηκε στα 101 εκατ. ευρώ!

Πώς είναι δυνατόν μια εταιρία που παρέχει υπηρεσίες για τις οποίες τα εκατομμύρια των πολιτών της Αθήνας δεν γίνεται να χρησιμοποιούν αν δεν πληρώνουν καθημερινά εισιτήριο να εμφανίζει έλλειμμα 98,5 εκατομμυρίων ευρώ το 2018 προστιθέμενο σε έλλειμμα 101 εκατ. ευρώ του 2017; Πού πηγαίνουν τα λεφτά από το υστέρημα των εργαζομένων με μισθούς 400 ευρώ και από τις τσεκουρωμένες συντάξεις που θα μειωθούν άλλο ένα 18% σε μερικούς μήνες;


ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΜΑΖΙΚΗ ΦΥΓΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ
Πολύ περισσότερες οι χαμένες ρυθμίσεις από τις νέες !!!




Μαζική φυγή από την "πάγια ρύθμιση" των 12 δόσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία καταγράφηκε στο τέλος του 2017.

Και αυτό την ίδια στιγμή που η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αποφασίζει να επιτρέψει την ένταξη ακόμα και των μη ληξιπροθέσμων φορολογικών οφειλών στην ίδια ρύθμιση.

Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τα ταμεία, με όσα προκύπτουν από την έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ).


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ...
Σύμφωνα με το λεγόμενο δίκτυο φορολογικής δικαιοσύνης «Tax Justice Network», ένα δίκτυο μη κυβερνητικών οργανώσεων με έδρα το Βερολίνο, ξένοι δικτάτορες αλλά και μαφιόζικες οργανώσεις μπορούν πολύ εύκολα να φέρνουν και να ξεπλένουν μαύρο χρήμα στη Γερμανία.




Στον λεγόμενο «δείκτη παραοικονομίας» του δικτύου, η Γερμανία καταλαμβάνει την 7η θέση παγκοσμίως. Στην τελευταία έκθεση πριν από δυο χρόνια η ισχυρότερη οικονομία της Ευρωζώνης καταλάμβανε την 8η θέση.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, στο μικροσκόπιο των μη κυβερνητικών οργανώσεων μπήκαν 112 χώρες και περιοχές του πλανήτη. Στο επίκεντρο των ερευνών τέθηκε κυρίως το ερώτημα πώς μπορεί κανείς να αποκρύψει σε μια χώρα ακίνητα και λοιπά περιουσιακά στοιχεία. Στο πλαίσιο αυτό ελέγχθηκαν οι σχετικές νομοθεσίες και ισχύοντες κανονισμοί των υπό εξέταση χωρών.



ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ: 4 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ NOVARTIS !!!





















του Γιάννη Ντάσκα

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των ονομάτων τεσσάρων (4) πρωτοκλασσάτων στελεχών της Αντιπολίτευσης που βρίσκονται στη λίστα της εταιρείας NOVARTIS άρχίζει απο την 1η Φεβρουαρίου.

Στέλεχος που γνωρίζει εκ των έσω τις έρευνες μας είπε ότι η αποκάλυψη θα δημιουργήσει πολιτικό σεισμό στη χώρα και η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή και στην Εξεταστική Επιτροπή, στην οποία θα δημιουργηθούν συνθήκες παραπομπής σε προανακριτική Επιτροπή.

Τα κύρια στοιχεια πήραν απο τις ΗΠΑ εισαγγελείς υπό την προισταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς κ.Ελένη Τουλουπάκη, αυτά διασταυρώθηκαν με τα ελληνικά στοιχεία και ...έρχεται σεισμός, κλαυθμός και οδυρμός.

Υπενθυμίζουμε ότι η Διαπλοκή προσπαθεί με νύχια και δόντια στο εσωτερικό, με συνεχείς συσκέψεις μελών της στην Αθηναϊκή Λέσχη να βρει τρόπους μη δημοσιοποίησης των στοιχείων.



Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ «ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ» ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ QUALCO !!!

Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ
Το μέτρο ισχύει τόσο για τη χρήση στοιχείων πελατών για προωθητικές ενέργειες όσο και για την όχλησή τους από εισπρακτικές και άλλες εταιρίες για να αποπληρώσουν τα χρέη τους και αφορούν τόσο τις τράπεζες, όσο και τη ΔΕΗ, τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και βέβαια τις εισπρακτικές και άλλες εταιρίες !!!




Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το worldenergynews.gr η ΔΕΗ ετοιμάζει απόσπαση της συναίνεσης του παλαιού πελάτη-καταναλωτή με την ένταξή του σε ρυθμίσεις αποπληρωμής των οφειλών και άλλους διακανονισμούς

Το νέο αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, το οποίο υιοθέτησε η Ευρωπαϊκή Ένωση και τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, αναμένεται να δημιουργήσει νέα προβλήματα στην προσπάθεια της ΔΕΗ να εισπράξει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των πελατών της. 

Όπως είναι γνωστό η ΔΕΗ έχει αναθέσει σε κοινοπραξία εταιριών με επικεφαλής την εταιρία Qualco την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ευελπιστώντας ότι οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα έχουν μεγαλύτερη τύχη στην άσκηση πιέσεων προκειμένου να συλλέξουν, έστω μέρος από τα οφειλόμενα, που πλέον αγγίζουν τα 3 δις ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι στην κοινοπραξία πέραν της Qualco UK (επικεφαλής του σχήματος, με εμπειρία στη διαχείριση - είσπραξη οφειλών), συμμετέχουν επίσης η IBM Hellas, η Deutsche Bank London, η Estia Business Group, η Deloitte Business Solutions, η KPMG, η Κάπα Research και η Δικηγορική Εταιρεία Ανδρικόπουλος. 



ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΝΟΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ
Κοινός παρανομαστής η Βουλγαρία για όλα τα κυκλώματα.




Το ένα μετά το άλλο συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ της παράνομης διακίνησης αλκοόλ στη χώρα μας, η οποία αποτελεί μία μακροχρόνια πληγή που ..
κατατρώει τα δημόσια έσοδα και προκαλεί ζημιά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε Δημόσιο και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Τους τελευταίους μήνες, τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν αρχίσει να σκιαγραφούν τον τρόπο δράσης των ομάδων που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, διαπιστώνοντας ότι σε όλες τις υποθέσεις παράνομης διακίνησης και νόθευσης αλκοολούχων ποτών υπάρχει ένας κοινός παρανομαστής, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη Βουλγαρία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, η γειτονική χώρα αποτελεί τον πρώτο «σταθμό» του «τρένου» της παράνομης διάθεσης αιθυλικής αλκοόλης, καθώς η εισαγωγή γίνεται από εκεί. Στη συνέχεια το οινόπνευμα μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις που διαθέτουν τα μέλη τέτοιων κυκλωμάτων, «μαγειρεύεται» και γίνεται -κατ’ εικόνα τουλάχιστον- μία ωραιότατη βότκα, η οποία παίρνει τον «μαύρο» δρόμο για τα καταστήματα.


ΟΤΑΝ Η BAYER ΑΓΟΡΑΖΕ «ΠΑΡΤΙΔΕΣ» ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...
Και με αφορμή τα πειράματα των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών σε ανθρώπους.




Στη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, η Bayer, θυγατρική της χημικής κοινοπραξίας IG Farben, προχώρησε πράγματι σε ιατρικά πειράματα σε κρατούμενους, τους οποίους προμηθευόταν κυρίως από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Βρήκαμε στο τεύχος του Φεβρουάριου 1947 του Patriote Résistant (ο Αντιστασιακός Πατριώτης) αποσπάσματα από πέντε επιστολές που απέστειλε ο οίκος Bayer στον διοικητή του στρατοπέδου του Άουσβιτς. Είχαν δημοσιευθεί σε ένα άρθρο που μιλούσε για μερικά από τα αδικήματα της γερμανικής βιομηχανίας κάτω από το ναζισμό -ενώ γινόταν η δίκη της στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης.


ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ !!!

ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ
Το παρκαρισμένο στο δρόμο αυτοκίνητο του, σταμάτησε την πτώση και ίσως του σώσει τη ζωή.




Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας η απόπειρα αυτοκτονίας γνωστού 63χρονου επιχειρηματία, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την οικογένεια του.

ΑΔΜΗΕ: ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ, ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_4.html




Τουλάχιστον δύο χρόνια υπομονή, θα χρειαστεί να κάνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, προκειμένου να ελαφρύνουν τους λογαριασμούς ρεύματος αφού τότε, προβλέπεται η ολοκλήρωση της τρίτης φάσης διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα. Η μείωση στα τιμολόγια του ρεύματος θα προέλθει από τον περιορισμό των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) που σήμερα πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές για να απολαμβάνουν φθηνότερα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας οι κάτοικοι των νησιών. Η σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στα έργα της ηλέκτρισης των νησιών και οι ισχυρές πιέσεις που ασκήθηκαν και από την ΡΑΕ το προηγούμενο διάστημα, ώστε να μπουν αυστηρά χρονοδιαγράμματα, αποτυπώνονται και στα νέα πλάνα του ΑΔΜΗΕ. 

Όπως ανακοίνωσε χθες, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μανούσος Μανουσάκης, η γ΄φάση επιταχύνεται κατά 2 χρόνια ώστε από τα τέλη του 2022, να ολοκληρωθεί τέλη του 2020. Σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Η γ΄ φάση προβλέπει την πόντιση δεύτερου καλωδίου από το Λαύριο στη Σύρο με κόστος 100 εκατ. ευρώ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ !!! ΤΟ 25% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ & ΤΟ 51% ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Διευρύνονται περαιτέρω οι ανισότητες μεταξύ των χαμηλών μεσαίων εισοδημάτων και ελλοχεύει ο κίνδυνος για το κοινωνικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας μας,σύμφωνα με σχετικά στοιχεία της έρευνας οικονομικού κλίματος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος(ΓΣΕΒΒΕ).

Τρία σημαντικά στοιχεία από την έρευνα όπως είπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς είναι ότι παρά τα σημάδια βελτίωσης των μακροοικονομικών δεικτών πάνω από 70% των νέων θέλουν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, το 51% των νοικοκυριών στηρίζεται σε συντάξεις παρά τις επιμέρους περικοπές και 3 στους 4 ανέργους βρίσκονται σε κατάσταση μακροχρόνιας ανεργίας.


ΒΟΜΒΑ !!! ΣΤΑ 133,2 ΔΙΣ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!



Ενώ παίρνουν σειρά άλλοι 1,7 εκατ. φορολογούμενοι - Ένας στους τρεις δεν πλήρωσε τον φόρο εισοδήματος - Ένας στους τέσσερις χρωστάει και τον ΕΝΦΙΑ - Κατά 28 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην τριετία 2015-2017

Την ολική συντριβή της μεσαίας τάξης αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, καταθέτοντας ένα ποιοτικό στοιχείο -που σπανίως δημοσιοποιεί το υπουργείο- για το ποιοι χρωστάνε και πόσα, από τα 102 δισ. ευρώ των ληξιπρόθεσμων χρεών στην εφορία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η (ΠΙΚΡΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑΘΑΚΗ-ΚΑΤΣΕΛΗ !!!


Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ & ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΣΩ TAXISNET !!!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΑΓΡΟΤΕΣ: ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟ ΝΕΟ Ε3 !!!

ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ
Ποιες αλλαγές έρχονται με το νέο Ε3.


Κανείς δεν φαίνεται να γλιτώνει από το ηλεκτρονικό φακέλωμα της εφορίας. Το επόμενο διάστημα οριστικοποιείται το έντυπο Ε3 της εφορίας το οποίο θα υποβληθεί φέτος από περίπου 1,4 ελεύθερους επαγγελματίες, επιτηδευματίες και αγρότες. Οι επαγγελματίες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το ηλεκτρονικό φακέλωμα τόσο των επαγγελματικών τραπεζικών τους λογαριασμών όσο και των δαπανών που θα εμφανίζονται ως επαγγελματικές.

Ο στόχος των αλλαγών στα έντυπα είναι προφανής: να πιεστούν οι επιτηδευματίες ώστε να εμφανίσουν περισσότερα κέρδη και να αποφύγουν την κατάχρηση στην εμφάνιση επαγγελματικών δαπανών. Η πρώτη αλλαγή είναι το φακέλωμα των επαγγελματικών λογαριασμών.

Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΕΡΧΕΤΑΙ: ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ & ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ 1 ΣΤΟΥΣ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ
70% των νέων θέλουν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό !!!




Σύμφωνα με την έρευνα οικονομικού κλίματος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) διευρύνονται οι ανισότητες μεταξύ των χαμηλών μεσαίων εισοδημάτων και ελλοχεύει κίνδυνος για το κοινωνικό μοντέλο ανάπτυξης, ενώ εκτεθειμένο σε ακραίες συνθήκες φτώχειας και υπερχρέωσης το 20% των Ελλήνων.

Αναλύοντας την έρευνα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς επισημαίνει τρία σημαντικά στοιχεία όπως είναι ότι παρά τα σημάδια βελτίωσης των μακροοικονομικών δεικτών πάνω από 70% των νέων θέλουν να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, το 51% των νοικοκυριών στηρίζεται σε συντάξεις παρά τις επιμέρους περικοπές και 3 στους 4 ανέργους βρίσκονται σε κατάσταση μακροχρόνιας ανεργίας.

Μάλιστα, ο κ. Καββαθάς χαρακτήρισε «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής» ότι ένα στα πέντε νοικοκυριά εκφράζει φόβο για απώλεια της κατοικίας του και 1 στα 4 νοικοκυριά δηλώνει αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεων του.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;



























ΕΦΟΡΙΑ: ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ+ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ 2017 !!!

ΣΕ 1.050.077 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ
1.744.115 οφειλέτες βρίσκονται στον προθάλαμο κατασχέσεων !!!



Οι κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οφειλετών τρέχουν με τα χίλια και φέρνουν ζεστό χρήμα στα κρατικά ταμεία. Πάνω από 5 δισ. ευρώ εισπράχθηκαν το 2017 από τις κατασχέσεις καταθέσεων αλλά και τις ρυθμίσεις που «τρέχουν» την ώρα που τα ληξιπρόθεσμα χρέη εκτοξεύτηκαν στα 101,2 δισ. ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου.

Μόνο τον τελευταίο μήνα του 2017 οι φόροι που δεν πλήρωσαν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις ανήλθαν σε 1,3 δισ. ευρώ ενώ τα νέα χρέη που προστέθηκαν πέρυσι στην τεράστια δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών έφθασαν τα 12,931 δις. ευρώ.

IL FOGLIO: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΠΙΟ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ !!!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ 280 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
Ακολουθεί η Γαλλία με εξοικονόμηση 230 δις ευρώ !!!




Με τις εκλογές για την ανάδειξη (;) της νέας ιταλικής κυβέρνησης προ των πυλών, όπως τονίζει η εφημερίδα Il Foglio στη χώρα έχει αναζωπυρωθεί ο διάλογος για το ιταλικό δημόσιο χρέος και για την δυνατότητα να πέσει το έλλειμμα κάτω από το όριο του 3%. Άλλωστε, όπως σημειώνει, το ιταλικό χρέος απασχολεί επίσης και τη Γερμανία.

Μάλιστα, στη χώρα αυτή, τη απουσία μίας κυβέρνησης τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και με τον άλλοτε πανίσχυρο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να έχει ‘προαχθεί’ στη θέση του προέδρου της Μπούντεσταγκ (Εθνοσυνέλευσης), ο ρόλος του ‘ιέρακος’ της οικονομίας έχει αναληφθεί από τον πρόεδρο της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν, τονίζει.

Ο Βάιντμαν, σημειώνει η Il Foglio, "αφ’ ενός επιμένει στη μείωση των κρατικών τίτλων στο χαρτοφυλάκιο των τραπεζών, ως προϋπόθεση για να προωθηθεί ο τρίτος πυλώνας της τραπεζικής ενοποίησης κι αφ’ετέρου προκρίνει το όσο το δυνατόν ταχύτερο κλείσιμο του προγράμματος της Ποσοτικής Χαλάρωσης (Qe).

ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΑΞΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟΣ ΣΤΟΛΟΣ !!!



Σε μεγένθυση:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ !!!

ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 20% ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 18/4 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΝΕΟ
Έρχονται αλλαγές στον νόμο καθώς η προσέλευση για ρύθμιση κινείται σε χαμηλούς ρυθμούς.



Πέντε αλλαγές αναμένεται να φέρει το αμέσως επόμενο διάστημα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο νόμο των αυθαιρέτων και αυτό γιατί, παρά τις ευνοϊκές ρυθμίσεις και τις διευκολύνσεις που έγιναν στους ιδιοκτήτες για να τακτοποιήσουν τα κτίσματά τους, η προσέλευση των πολιτών συνεχίζεται με πολύ χαμηλούς ρυθμούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», υψηλόβαθμα στελέχη του ΥΠΕΝ τονίζουν πως πρέπει να δοθεί περεταίρω χρόνος για την έξτρα έκπτωση του 20%, η οποία ισχύει μέχρι τις 18/04, καθώς οι καθυστερήσεις τόσο στην κατάθεση όσο και στην ψήφιση του νόμου δημιούργησαν τελικά μικρότερο χρονικό πλαίσιο από το αρχικά προβλεπόμενο των έξι μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, η έκπτωση του 20% αφορά όσους ιδιοκτήτες θα μεταφέρουν από τους παλιούς νόμους, στο νέο, το αυθαίρετό τους. Ωστόσο, αν κάποιος ιδιοκτήτης εξ αυτών ανήκει και σε κάποια ειδική κατηγορία, όπως για παράδειγμα να είναι πολύτεκνος, δικαιούται έναν συνδυασμό εκπτώσεων. Δηλαδή, αν κάποιος είναι πολύτεκνος με δευτερεύουσα κατοικία (επιφάνεια μικρότερη των 80 τ.μ.) δικαιούται να καταβάλει το 50% του προστίμου. Αν διακανονίσει το ακίνητό του και εντός εξαμήνου, θα πάρει την έκπτωση του 20% και το συνολικό όφελος που θα έχει είναι έκπτωση 70%.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ;;;

Η ΑΑΔΕ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ...
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και στην Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος από πρόσφατες εισαγγελικές αποφάσεις που ευνοούν φορολογούμενους, νομικά και φυσικά πρόσωπα, που έχουν υποπέσει σε μεγάλη φοροδιαφυγή και σε ξέπλυμα χρήματος.




Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η φορολογική διοίκηση έστειλε το 2017 στην Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος περισσότερες από 2.000 υποθέσεις για οφειλέτες του Δημοσίου με βεβαιωμένα φορολογικά χρέη άνω των 3,5 δισ. ευρώ. Πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν ποσά φόρων άνω των 50.000 ευρώ για περισσότερους από τέσσερις μήνες μετά την ημερομηνία λήξης των προβλεπόμενων προθεσμιών, με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί εναντίον τους μηνυτήριες αναφορές από τις αρμόδιες ΔΟΥ για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο. Εκτός από τις ποινικές διώξεις για τη μη πληρωμή των οφειλών τους στο Δημόσιο, πολλοί από τους συγκεκριμένους φορολογούμενους κατηγορούνται και για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Λόγω του μεγάλου όγκου των υποθέσεων η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος δίνει προτεραιότητα στις μεγάλες υποθέσεις με βεβαιωμένη φοροδιαφυγή από ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος άνω των 500.000 ευρώ. Στη βάση όσων προβλέπει ο νόμος, η Αρχή για το Ξέπλυμα δεσμεύει τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου. Συνήθως οι αποφάσεις δεσμεύσεων αφορούν σε ακίνητα και ειδικά σε μεγάλες κατοικίες ή επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Τα ακίνητα παραμένουν δεσμευμένα έως ότου οι οφειλέτες καταβάλουν ή ρυθμίσουν τα χρέη τους ή έως ότου με τελεσίδικη δικαστική απόφαση αυτά περιέλθουν στο Δημόσιο.


SSM ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Κόκκινα δάνεια , ΛΕΠΕΤΕ και Εθνική Ασφαλιστική τα κρίσιμα μέτωπα της Εθνικής Τράπεζας πριν τα stress tests

Σε συνθήκες έντονης πίεσης από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της Φρανκφούρτης βρίσκεται η διοίκηση Φραγκιαδάκη και σπεύδει να κλείσει μεγάλα μέτωπα σε πολύ σύντομο χρόνο, για να αποτρέψει δυσμενείς εξελίξεις στα τεστ αντοχής.

Στην πρόσφατη συνάντηση με την Ντανιέλ Νουί, ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης επιχείρησε ανεπιτυχώς να αντισταθεί στις πιέσεις της Φρανκφούρτης για μαζικές πωλήσεις «κόκκινων» δανείων, ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται σε μεγάλη καθυστέρηση.

Φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είναι σκόπιμο να γίνουν τέτοιες μαζικές πωλήσεις στην παρούσα φάση, γιατί οι τράπεζες θα εισπράξουν χαμηλά τιμήματα και θα υποστούν ζημιές, αλλά η απάντηση της Ντ. Νουί δεν άφησε πολλά περιθώρια για συζήτηση, αφού ήταν στο πνεύμα: «πουλήστε, αδιαφορώντας για την τιμή».

Ακολούθως, η διοίκηση της Εθνικής άρχισε να κινείται με τρόπο που παραπέμπει σε.. συμμόρφωση προς τας υποδείξεις των εποπτών: έβγαλε από το συρτάρι το σχέδιο “Earth”, που συζητείται εδώ και πολλούς μήνες, το οποίο προβλέπει πώληση δανείων καταναλωτικής πίστης χωρίς εξασφαλίσεις ύψους 2 δισ. ευρώ (ή 5 δισ. ευρώ, με υπολογισμό και των τόκων).


ΤΟ 95% ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΡΥΘΜΙΣΗΣ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 5% ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ
Την ίδια ώρα στα 30,5 δις ευρώ έχουν εκτοξευθεί τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και το ΚΕΑΟ βάζει ως στόχο για το 2018 την είσπραξη 100.000.000€ τον μήνα από ρυθμίσεις ή κατασχέσεις...



Μόλις το 5% των οφειλετών των ταμείων είναι ενταγμένοι σε κάποια ρύθμιση. Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (γ΄ τρίμηνο του 2017), από τα 1,187 εκατ. των οφειλετών που είναι ενταγμένοι στο ΚΕΑΟ λόγω χρεών στα ταμεία, μόλις οι 62.911 εξοφλούν τμηματικά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τα ταμεία μέσω κάποιας ρύθμισης.

Με άλλα λόγια, μόλις λίγο πάνω από το 5% όσων χρωστούν στα ταμεία, είναι σε θέση να εξοφλήσει τα χρέη του.

Οι οφειλές τις οποίες έχουν ρυθμίσει οι οφειλέτες αυτοί ανέρχονται σε 1,825 δισ. ευρώ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; Η ΒΟΥΛΗ «ΤΙΜΗΣΕ» ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ...ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ !!!



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ O ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ OFFSHORE !!!

ΑΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...
Τα ποσοτικά στοιχεία καθώς και τα τα ονόματα των Ελλήνων που νομικά εμπλέκονται ή εκπροσωπούν ή κατέχουν αυτές τις offshore.




Αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας που διεξήγαγε ομάδα 
διερευνητικής δημοσιογραφίας παγκοσμίως σχετικά με τις προτιμήσεις επενδυτών, επιχειρηματιών, πολιτικών, ελεύθερων επαγγελματιών, εφοπλιστών κι άλλων πολιτών για την τοποθέτηση - διαφύλαξη και μυστική διασφάλιση των κεφαλαίων τους.

Για τους Έλληνες που διαθέτουν offshore εταιρείες για διάφορους λόγους αναρτήθηκαν στοιχεία, ποσοτικά κατ' αρχάς, που καταδεικνύουν τον χάρτη των προτιμήσεων καθώς και την κατανομή των offshore Ελλήνων στον κόσμο.

Σε αυτές τις αναρτήσεις περιλαμβάνονται στοιχεία για τον αριθμό των Ελλήνων πολιτών που διαθέτουν offshore ανά φορολογικό παράδεισο. Ταυτόχρονα έχουν αναρτηθεί και τα ονόματα των Ελλήνων που νομικά εμπλέκονται ή εκπροσωπούν ή κατέχουν αυτές τις offshore.



ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΦΩΝΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ & ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ !!!
Εισήχθη εκτάκτως στο Νοσοκομείο ο Νίκος Νικολόπουλος!!!



ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ!!!

Ένα πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές ταλαιπωρεί εδώ και μέρες τον βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να δώσει δείγμα για ιστολογική εξέταση.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ !!!



Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις έπεσαν κατόπιν βρώμικων μεθοδεύσεων των δανειστών, κάθε φορά που πίστευαν - αφελώς - ότι έφταναν κοντά στο τέλος των προγραμμάτων, επειδή απλά ψήφιζαν και εφάρμοζαν όλες τις εντολές τους.

Οι δε δανειστές δεν δίστασαν προς τον σκοπό αυτό να χρησιμοποιήσουν, εκτός από την εκάστοτε αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ και την ΤτΕ, ακόμη και τις διάφορες εσωκομματικές και διακομματικές, συμπολιτευόμενες κυβερνητικές αντιπολιτεύσεις, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας στην κοινή γνώμη ένα σωρό πολιτικά σκουπίδια που, έτσι, βρέθηκαν σήμερα με πρωταγωνιστικούς ρόλους στη Βουλή, με αποστολή όμως, όχι την εκτέλεση της εντολής των ψηφοφόρων που εξαπάτησαν, αλλά αυτής των δανειστών που τους ανέδειξαν, από το περιθώριο και τα αζήτητα της ιστορίας, σε πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Επόμενη βρώμικη αποστολή τους, η πτώση και της σημερινής κυβέρνησης, που είχε την αφέλεια να διαφημίσει την ρύθμιση του χρέους και την έξοδο από τα μνημόνια !!!

Η μέθοδος είναι γνωστή και συνοψίζεται στο στήσιμο ενός απρόβλεπτου πολιτικού ατυχήματος που, με τη συνδρομή υπηρεσιών, πρεσβειών και βαθέως παρακράτους, θα κινητοποιήσει από το πουθενά εκατομμύρια πολιτών στις πλατείες και αρκετές δεκάδες κάλπικων πολιτικών ηρώων στο διαδίκτυο, τις τηλεοράσεις και τις εξέδρες.



ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 120 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Ανοίγει τις επόμενες μέρες η ηλεκτρονική πλατφόρμα που περιμένουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες ώστε να υποβάλλουν αιτήσεις για τη ρύθμιση οφειλών έως και σε 120 δόσεις προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία !!!




Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού και θα παραπέμπεται για έλεγχο και έγκριση ή απόρριψη στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) όσον αφορά στα ασφαλιστικά ταμεία και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όσον αφορά στις οφειλές στην εφορία.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται έως την 31η Δεκεμβρίου 2018 ενώ στη ρύθμιση, που χορηγείται άπαξ ανά οφειλέτη, μπορούν να ενταχθούν φυσικά και νομικά πρόσωπα που οφείλουν μέχρι 50.000 ευρώ.

Δυνατότητα υπαγωγής έχουν:


ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕΣΩ TAXISNET !!!

ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ
Σημαντική για όσους φορολογούμενους είναι στη ρύθμιση των 100 δόσεων και κινδυνεύουν να την χάσουν !!!




Μερικές ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την πληρωμή ή εμπρόθεσμη ρύθμιση φορολογικών οφειλών που δεν έχουν λήξει ανέβηκε τελικά στο taxisnet η ηλεκτρονική εφαρμογή για τη ρύθμιση φορολογικών οφειλών πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες.

Η εφαρμογή είναι πολύ σημαντική καθώς φορολογούμενοι που έχουν ήδη κάποια ρύθμιση, όπως αυτή των 100 δόσεων, θα πρέπει για να μην τη χάσουν είτε να πληρώσουν είτε να ρυθμίσουν εμπρόθεσμα τις φορολογικές οφειλές τους, δηλαδή πριν αυτές καταστούν ληξιπρόθεσμες.

Στην πράξη οι φορολογούμενοι που έχουν ήδη τη ρύθμιση των 100 δόσεων και δεν θέλουν να τη χάσουν θα πρέπει μέχρι το τέλος της ημέρας είτε να πληρώσουν είτε να εξοφλήσουν φορολογικές οφειλές που λήγουν σήμερα, όπως είναι η πέμπτη και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ.

Παράδειγμα


ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ;;;

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ...
Τον προειδοποίησαν οι ίδιοι που του ζήτησαν-βοήθησαν τελικά να την κοπανήσει ;;;




Δίκη Siemens: Τι κατέθεσε το πρώην στέλεχος της HSBC Κατερίνα Μαρμαρά

Στο πρόσωπο του «κερδοφόρου εξαίρετου τραπεζικού πελάτη» όπως τον χαρακτήρισε, Χρήστου Καραβέλα, πρώην στελέχους της Siemens Hellas, επικεντρώθηκε η μαρτυρία της κυρίας Κατερίνας Μαρμαρά, στελέχους της τράπεζας HSBC στην Ελλάδα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της δίκης για τα μαύρα ταμεία του κολοσσού της Siemens.

Η κυρία Μαρμαρά, η οποία συνδέεται με φιλική σχέση με την οικογένεια Καραβέλα, αναφέρθηκε σε μεγάλα ποσά που διατηρούσε σε λογαριασμούς στην τράπεζα ο Χρήστος Καραβέλας από το 1991 και μετά, καθώς και σε επενδύσεις που έκανε. Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο άλλοτε επικεφαλής του τμήματος Τηλεπικοινωνιών της εταιρίας, «ήταν ένας κερδοφόρος εξαιρετικός πελάτης» τον οποίο η τράπεζα συνέστησε στη Barclays του Λονδίνου προκειμένου να μεταφέρει χρήματα σε λογαριασμούς σε εξωχώρια εταιρία με έδρα τις Παρθένες Νήσους και ακολούθως να αγοράσει, μέσω αυτής, ακίνητο στον Παρνασσό.


ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Η συμβολαιογράφος επικύρωσε πλειστηριασμό ενώ το Ειρηνοδικείο Νίκαιας τελούσε υπό κατάληψη !!!



Κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛ.ληλεγγύη-ΑΝΥ.πακοή-Α.νατροπή)

Με παρόντες τον Τάσο Καραγιώργο και τον συμπολίτη μας Βασίλη Σκοπελίτη που σε βάρος του διαπράχτηκε απάτη από την eurobank, κατατέθηκε σήμερα το πρωί η μήνυση στην εισαγγελία Πειραιά κατά της συμβολαιογράφου Σταυριανού Μαρίνας, που επικύρωσε πλειστηριασμό στη Νίκαια, ενώ το ειρηνοδικείο τελούσε υπό κατάληψη.

Τη συγκεκριμένη μέρα μάλιστα επικράτησε πανικός αφού ενώ κλήθηκε περιπολικό, από τον συναγωνιστή Τάσο Καραγιώργο που ήρθε σε διαπληκτισμό μαζί της μη επιτρέποντας της να εκτελέσει πλειστηριασμό στο πεζοδρόμιο, κατέφθασε έπειτα από τηλεφώνημά της στους εντολείς της, ένας στρατός από ΔΙΑΣ και περιπολικά που επιχείρησαν αντί της συμβολαιογράφου, να προσαγάγουν τον συναγωνιστή.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !!! ΓΙΝΑΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ !!!


ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ !!!



Τις παραδοχές για τα stress tests ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (ΕΒΑ), με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις εκτιμήσεις για την πορεία των τιμών των ακινήτων και συνακόλουθα την αποτίμηση των ενεχύρων των τραπεζών.

Οι ανακοινώσεις για το βασικό και το δυσμενές σενάριο στο τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών θα εισαγάγουν τις τελευταίες σε ένα «καυτό» τρίμηνο ελέγχων, που θα καταλήξουν στο πόρισμα για το εάν οι ελληνικές τράπεζες χρειάζονται νέα, πρόσθετα κεφάλαια. Αν και νωρίς ακόμη, οι εκτιμήσεις τραπεζιτών και αγοράς αναφέρουν ότι οι νέες κεφαλαιακές ανάγκες που θα αναδείξουν τα stress tests θα κινηθούν γύρω στα 3,5 δισ. ευρώ, ποσό που είναι διαχειρίσιμο. 

SSL Certificates