.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ: 4 ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ NOVARTIS !!!





















του Γιάννη Ντάσκα

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των ονομάτων τεσσάρων (4) πρωτοκλασσάτων στελεχών της Αντιπολίτευσης που βρίσκονται στη λίστα της εταιρείας NOVARTIS άρχίζει απο την 1η Φεβρουαρίου.

Στέλεχος που γνωρίζει εκ των έσω τις έρευνες μας είπε ότι η αποκάλυψη θα δημιουργήσει πολιτικό σεισμό στη χώρα και η συνέχεια θα δοθεί στη Βουλή και στην Εξεταστική Επιτροπή, στην οποία θα δημιουργηθούν συνθήκες παραπομπής σε προανακριτική Επιτροπή.

Τα κύρια στοιχεια πήραν απο τις ΗΠΑ εισαγγελείς υπό την προισταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς κ.Ελένη Τουλουπάκη, αυτά διασταυρώθηκαν με τα ελληνικά στοιχεία και ...έρχεται σεισμός, κλαυθμός και οδυρμός.

Υπενθυμίζουμε ότι η Διαπλοκή προσπαθεί με νύχια και δόντια στο εσωτερικό, με συνεχείς συσκέψεις μελών της στην Αθηναϊκή Λέσχη να βρει τρόπους μη δημοσιοποίησης των στοιχείων.



Στις συσκέψεις της Αθηναϊκής Λέσχης που γίνονται σε ιδιαίτερο "πριβέ χώρο" συχνή είναι η παρουσία δυο υψηλόβαθμων δικαστικών λειτουργών και τραπεζικών στελεχών.Εκεί ανταλλάσσονται πληροφορίες και οικοδομείται από τώρα η "αμυνα" στη δικαστική εξέλιξη.

Ιδιαίτερο θέμα μιας σύσκεψης ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ και ιδιαίτερα γύρω από τον δήθεν ¨αφαντο" Χρήστο Καραβέλα. Ιδιαίτερα ανήχυχοι δείχνουν από την "ακυβερνησία" στη Γερμανία και την πιθανή συμμετοχή του Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την σημερινή ελληνική κυβέρνηση και τα αιτήματά της για παροχή στοιχείων γύρω απο ΖΗΜΕΝΣ, Χριστοφοράκο, Καραβέλα κλπ.

Πιέσεις ανάλογες ασκούν και οι αμερικανικές αρχές, και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι στην περίοδο "ακυβερνησίας" στη Γερμανία γίνονται σοβαρές αποκαλύψεις-πλήγματα στον κυριότερο οικονομικό βραχίονα της Γερμανίας; Αυτοκινητοβιομηχανία και ΖΗΜΕΝΣ.
Την αποσταθεροποίηση της Διαπλοκής στην Ελλάδα ενισχύουν οι διαρκείς αποκαλύψεις της Διεθνούς Ομάδας Δημοσιογράφων, τα δικαιώματα της οποίας στην Ελλάδα εκπροσωπούνται απο τον όμιλο του "ΕΘΝΟΥΣ" και το news247.

Στα νέα στοιχεία που δίδονται στη δημοσιότητα αποκαλύπτεται ότι οι Ελληνες έφτασαν με οφ σόρ μέχρι τον Αγιο Μαυρίκιο (Κόκκαλης) και τα νησιά Βανουάτου στα οποία η κυβέρνηση Σημίτη ίδρυσε πρεσβεία το 1997, όταν τέθηκαν σε εφαρμογή τα εξοπλιστικά και το πρότζεκτ αθλητικών οικονομικών θηριωδιών με το "ΑΘΗΝΑ 97" και την Ολυμπιάδα. Δεξί χέρι της Γιάννας και εκμαυλιστής πολιτικών και δημοσιογράφων φιγουράρει στους φορολογικούς παραδείσους...


περισσότερα εδώ: ntokoumenta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates