.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

THE TROIKA FESTIVAL !!! COMING SOON TO ALL EUROZONE COUNTRIES !!!


ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ !!!

ΗΠΑ: Πρόστιμα 1 δισ. δολ. σε JP Morgan, Citigroup και Barclays για το σκάνδαλο των συναλλαγματικών ισοτιμιών !!!

ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!


Eντός του προσεχούς διαστήματος η ανακοίνωση των προστίμων
Εξωδικαστικές συμφωνίες με μία σειρά κορυφαίων τραπεζών αναμένεται να υπογράψει το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, επιβάλλοντας πρόστιμα αρκετών δισεκατομμυρίων δολαρίων για το σκάνδαλο χειραγώγησης των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού υπουργείου, οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να υπογράψουν εξωδικαστικό συμβιβασμό με όλες τις κορυφαίες τράπεζες, οι οποίες εμπλέκονται στο σκάνδαλο χειραγώγησης των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
Μεταξύ των τραπεζών συγκαταλέγονται η JP Morgan, η Citigroup και η Barclays.
Το ύψος του προστίμου, που θα κληθούν να καταβάλλουν, θα ανέρχεται στα 1 δισ. ευρώ ανά περίπτωση.
Ας σημειωθεί πως παρόμοια πρόστιμα επιβλήθηκαν και στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και στη Γαλλία.

Τι ανέφερε νωρίτερα το bankingnews.gr


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Είχε αρχίσει να γίνεται ύποπτη η σιωπή της κυβέρνησης απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις του Γιάννη Στουρνάρα !!!

Επιτέλους, μετά τις καταγγελίες μας, με τις οποίες ζητάμε ακόμη και σήμερα από την κυβέρνηση να τον οδηγήσει σε παραίτηση, στέλνοντας στη δικαιοσύνη τους σκελετούς του από τις ντουλάπες της Εμπορικής Τράπεζας και των Αθηναϊκών Συμμετοχών του ΧΑΑ το 1999, πήρε μπροστά ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Επίθεση Λαφαζάνη στον Γιάννη Στουρνάρα



Για «κινδυνολογικό παραλήρημα» και «ωμή παρέμβαση στην πολιτική ζωή του τόπου», κατηγορεί η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη τον Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το iskra:

«O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη» αναφέρει χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για «προκλητικές δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ και πρώην μνημονιακού ΥΠΟΙΚ».

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ;;;


Αυτόν διάλεξαν;

Το νομικό σκέλος της υπόθεσης των «κατορθωμάτων» Χαρδούβελη θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Επειδή όμως επί χρόνια σε αυτή τη χώρα συζητούμε για το «νόμιμο και ηθικό», σε κάθε περίπτωση είναι ηθικά κατάπτυστη η πράξη του τέως υπουργού.

Αυτός ο άνθρωπος ήταν σύμβουλος πρωθυπουργού, αυτός που έτρεξε να βγάλει στο εξωτερικό τις καταθέσεις του –και με τον τρόπο μάλιστα που το έκαμε- επειδή… φοβήθηκε;

Τον επερχόμενο Σαμαρά προφανώς φοβήθηκε!

Αυτόν διάλεξαν στη συνέχεια Σαμαράς και Βενιζέλος για να του αναθέσουν τις τύχες της οικονομίας και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο;

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ;;;

Κασιμάτης για γερμανικές αποζημιώσεις : Δεν υπάρχει παραγραφή !!!

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ;;;





Τη δυνατότητα διεκδίκησης των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου υπογράμμισε ο συνταγματολόγος και καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Κασιμάτης, λέγοντας ότι δεν έχουν παραγραφεί τα δικαιώματα.

Μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου ο κ. Κασιμάτης σημείωσε: «Τις διεκδικήσεις αυτές μπορεί να τις κάνει (σ.σ.η Ελλάδα) διότι δεν έχουν παραγραφεί τα δικαιώματα αυτά. Αφενός μεν στα εγκλήματα πολέμου δεν υπάρχει παραγραφή και αφετέρου στο πολεμικό δάνειο επίσης δεν υπάρχει παραγραφή, όπως τουλάχιστον έχει διαπιστωθεί και επισήμως, αλλά και από τους ειδικούς».

THANK YOU Mr SCHAUBLE !!!

Σόιμπλε : Μπορείτε να φύγετε από το ευρώ, εμείς θα σας βοηθήσουμε !!!
Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ πρότεινε ο Γερμανός Υπ.Οικονομικών στο Έλληνας ομόλογό του, ως λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_41.html

Το παρασκήνιο των συνομιλιών μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Βόλφανγκ Σόιμπλε αποκαλύπτει η εφημερίδα Αγορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, όταν ο Έλληνας ομόλογός του ζήτησε την τήρηση της συμφωνίας της 20ηςΦεβρουαρίου, του απάντησε ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού πρότεινε ως «εναλλακτική» λύση για την Ελλάδα την έξοδο από το ευρώ. Μάλιστα, προσφέρθηκε και να παρέχει τη βοήθειά του.

Αναλυτικά ο διάλογος

Βαρουφάκης: Θέλουμε να προχωρήσει η υλοποίηση της συμφωνίας της 20ής Φεβρουαρίου

Σόιμπλε: Εμείς πιστεύουμε ότι η 5η αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας πρέπει να ολοκληρωθεί ως έχει, χωρίς καμία μεταβολή και με τα προαπαιτούμενα που είχαν ορισθεί πριν από τις εκλογές, με επιτόπου επιθεωρήσεις από την... τρόικα στην Αθήνα. Μέχρι τότε δεν πρέπει να υπάρξει καμία απολύτως εκταμίευση.

Βαρουφάκης: Κοιτάξτε να δείτε, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, μόλις αποφασίσαμε κάτι άλλο στο Eurogroup.

Σόιμπλε: Εν τοιαύτη περιπτώσει, υπάρχουν επιλογές. Για παράδειγμα, όποτε θέλετε μπορείτε να φύγετε από το ευρώ. Εμείς θα σας βοηθούσαμε σε αυτή τη διαδικασία.

Βαρουφάκης: Όπως γνωρίζετε, αυτή δεν είναι η επιλογή μας.

2% ΕΠΙΣΗΜΗ, ΦΟΡΟΕΚΠΙΠΤΟΜΕΝΗ ΜΙΖΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS !!!

Όπως μας διαβεβαιώνει ο δικηγόρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, που χειρίζεται την υπόθεση στο ΣτΕ, από τα στοιχεία της γερμανικής δικογραφίας προκύπτει ότι τις μίζες που μοίραζε η SIEMENS σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και κρατικούς λειτουργούς, τις καταχωρούσε κανονικά στα βιβλία της στη Γερμανία και τις εξέπιπτε από τα φορολογητέα της έσοδα !!!

ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ !!! 
Έτσι λάδωνε τα λαμόγια του ελληνικού πολιτικού συστήματος η SIEMENS, φορτώνοντας μίζες και υπερτιμολογήσεις στο δημόσιο χρέος !!!






Δεν τον γουστάρουν, ρε παιδί μου, τον Βαρουφάκη οι ομόλογοί του στο Eurogroup. Δεν είναι μόνο η χολή των δηλώσεων, είναι και ο τόνος της φωνής, οι συσπάσεις των παριών, οι κινήσεις των χεριών. Σαν τη μύγα μες στο γάλα είναι ο Γιάνης, ένας παθιασμένος κοσμοπολίτης επιστήμονας, με φωτεινό χαμόγελο και ανθρώπινα ρούχα, ριγμένος σε μια γκρίζα σύναξη σκυθρωπών και κακόγνωμων τύπων, που ντύνονται σαν πεθαμενατζήδες, σκέφτονται σαν πεθαμενατζήδες, φέρονται σαν πεθαμενατζήδες. Αυτοί είναι οι μη πολιτικοί λόγοι για τους οποίους οι γιουρογκρούπηδες δεν γουστάρουν τον Βαρουφάκη. Ο πολιτικός λόγος της δυσαρέσκειάς τους είναι ότι δεν τον έχουν στο χέρι, δεν τον κρατούν από πουθενά, ούτε τον υπουργό Οικονομικών ούτε τον πρωθυπουργό ούτε την ελληνική κυβέρνηση στο σύνολό της.


ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΕΡΗ !!!

Γράφει ο 
Κυριάκος Τόμπρας

Δεν κατάλαβες καλά κομπλεξικέ, μισάνθρωπε σακάτη !!!

Δεν πρόκειται να φύγουμε, ούτε μπορείτε να μας διώξετε !!!


Μέσα θα μείνουμε, όσο και να πριμοδοτείτε την αναχώρησή μας !!! 

Θα μας φάτε στη μάπα, εντός (ΕΕ), εντός (ΕΥΡΩ) και επι τα αυτά, όπως λέμε στη γεωμετρία !!!

Και θα κάνετε καθημερινά το σταυρό σας να μας έχει ο θεός καλά και να μην τρελλαθούμε και γίνουμε κάποια στιγμή δωρητές οργάνων και αποφασίσουμε να σας δώσουμε τα "αυτά" της γεωμετρίας που λέγαμε παραπάνω.

Σκέψου λοιπόν σακάτη κάτι πιο έξυπνο.
Αλλιώς ξέρεις.......

Πιστωτικό γεγονός και πτώχευση εντός ευρώ (και επί τα αυτά, να μην ξεχνίομασε).
Δλδ Ευρώ/Δολάριο κοντά στο 0,80-0,90 !!!
Και αν προσθέσεις και το κατοχικό δάνειο με τις αποζημιώσεις, τότε γράψε 0,70-0,80 !!!

Εμείς ξεχρεώνουμε και, χωρίς χρέος και με φθηνό πλέον ευρώ, γινόματε η ανταγωνιστικότερη οικονομία της ευρωζώνης, την ώρα που το δικό σου το μαγαζί θα καταρρέει.

Πάρτο λοιπόν αλλιώς σακάτη.
Γιατί αν δεν σου κάτσει, σε βλέπω να παρακαλάς εσύ πλέον τον πλανήτη ολόκληρο για δανεικά, και να παίρνεις τα "αυτά" της γεωμετρίας, αφού πρώτα κάτσεις στα 4, ανήθικα μεν, αλλά στεγνά, νόμιμα και χαλαρά !!!   
  

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

PLAN ΚΟΥΓΚΙ !!! AYTO EINAI ΤΟ PLAN B !!!

ΒΟΜΒΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ !!! 18 ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 58 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!

Αποκάλυψη Σπύρου Μουζακίτη - πρώην Οικονομικού Εισαγγελέα !!!
18 Μεγαλοφειλέτες χρωστάνε στο Δημόσιο 58 Δις !!!




Η Κυβέρνηση οφείλει να πατήσει δυνατά τον κάλο των ολιγαρχών που εμπαίζουν τόσο χυδαία την Ελληνική κοινωνία !!

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης.
Μιλώντας στην εκπομπή Fair Play της ΝΕΡΙΤ, ο κ. Μουζακίτης είπε ότι 18 μεγαλοοφειλέτες χρωστάνε στο δήμοσιο 58 Δις ευρώ. 

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ !!! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ !!!

Καταργούνται οι ποινές για οφειλέτες ατομικής εισφοράς στον ΟΑΕΕ !!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΑΕΕ
Ευνοϊκές διατάξεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες περιλαμβάνει το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας» που δόθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση, καθώς καταργεί τις ποινές για οφειλέτες ατομικής εισφοράς στον ΟΑΕΕ,
ενώ δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών να ζητήσουν την υπαγωγή τους στην τρίτη κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία του Οργανισμού και να παραμείνουν στην κατηγορία επιλογής τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Αναφορικά με την κατάργηση ποινών το άρθρο 28 προβλέπει την κατάργηση ποινών για οφειλέτες ατομικής εισφοράς στον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ. Ειδικότερα από τις διατάξεις του α.ν. 86/1967 προβλέπεται η επιβολή ποινών σε περίπτωση μη καταβολής και απόδοσης ασφαλιστικών εισφορών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης. Με την προτεινόμενη ρύθμιση οι εν λόγω επιβαλλόμενες ποινές παύουν να ισχύουν για τις περιπτώσεις ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών και του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων μόνο για την ατομική τους ασφαλιστική εισφορά και εξακολουθούν να ισχύουν για οφειλές που προκύπτουν για την ασφάλιση έμμισθων εργαζομένων, καθώς αυτή παρακρατείται από τον εργοδότη και ως εκ τούτου διατηρούνται οι από το νόμο προβλεπόμενες ποινές.

NEA ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ 62% ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Κούρεμα 62% στο καταναλωτικό του δάνειο πέτυχε με εξωδικαστικό συμβιβασμό μέλος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, που συμμετέχει  μαζί μας στην Ομαδική Αγωγή !!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ 
ΤΟΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ" !!!

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ !!!

Ήρθε η ώρα να κάνουμε την μεγαλύτερη ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

Για τους ίδιους λόγους που έχουμε ήδη οδηγήσει κρατούμενους στα αστυνομικά τμήματα τραπεζικούς συστημικών τραπεζών !!!

Εμπόδια στο δικαστικό τους αγώνα κατά των πιστωτικών ιδρυμάτων βρίσκουν οι περίπου 70.000 δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο από την Τράπεζα της Ελλάδος !!!

Γράφει η Ρόη Χάικου

Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες που έχει στη διάθεσή της η FMVoice.gr, ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας αρνείται να δώσει στοιχεία για τις αγορές συναλλάγματος από τα πιστωτικά ιδρύματα οι οποίες συνδέονται με την χορήγηση των δανείων σε ελβετικό φράγκο.

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου εν όψει της διεξαγωγής των δικάσιμων (ήδη 1/4/2015 η Eurobank), ζήτησε από την ΤτΕ και την κάθε τράπεζα από την οποία τα μέλη του έχουν λάβει το δάνειο σε ελβετικό φράγκο, να του δοθεί αντίγραφο του αποδεικτικού αγοράς του φερόμενου ως χορηγηθέντος συναλλάγματος για το δάνειο εκάστου. Αυτά τα έγγραφα έχουν ιδιαίτερη νομική σημασία, καθώς θα αποδείξουν εάν είχαν ποτέ τα πιστωτικά ιδρύματα αγοράσει το συνάλλαγμα ή εξέθεσαν μόνο τους πελάτες τους στον συναλλαγματικό κίνδυνο, ουσιαστικά αισχροκερδώντας, όπως εξηγούσαν αρμόδιες πηγές στην FMVoice.gr.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!! ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ LIDL !!!

Ξέχασε να γράψει ότι το σπίτι στην Ακρόπολη είναι αγορασμένο με ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΝΕΙΟ, που μας το έφερε για κούρεμα στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Μην τρελαίνεστε ρε Ελληνάρες !!!
Δεν πρέπει κάποιος να είναι νηστικός για να θέλει και να μπορεί να βοηθήσει την Πατρίδα !!!


ΔΕΗ : ΚΡΥΦΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!

Οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος πληρώνουν «πράσινες» αυξήσεις από την 1η Ιανουαρίου, οι οποίες επιβλήθηκαν εν κρυπτώ, με απόφαση τη ΡΑΕ !!!



Οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος πληρώνουν «πράσινες» αυξήσεις από την 1η Ιανουαρίου, οι οποίες επιβλήθηκαν εν κρυπτώ, με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) που δεν κοινοποιήθηκε ποτέ,
προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα του λογαριασμού μέσω του οποίου ο ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός της αγοράς) αποπληρώνει τους παραγωγούς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).
Με εξαίρεση τις επιχειρήσεις μέσης τάσης με κατανάλωση κάτω από 13 GWh, όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες καταναλωτών θα επιβαρυνθούν στον λογαριασμό ΕΤΜΕΑΡ (πρώην τέλος ΑΠΕ), με αυξήσεις που κυμαίνονται από 1,3 % έως 11,9%. Συνολικά, οι καταναλωτές θα πληρώσουν φέτος 1,05 δισεκ. ευρώ για τις ΑΠΕ. 
Πηγή:
http://stakarfakia.blogspot.gr/2015/03/blog-post_77.html?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed

AN ΜΑΣ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ..........

......... ας τους απαντήσουμε ότι δεν θα τους πληρώσουν αυτοί, επειδή θα τους πιστολιάσουμε με πιστωτικό γεγονός και θα μείνουν απλήρωτοι !!!


Δανειστές : Εάν δεν έχετε ρευστότητα, μην πληρώσετε για 1-2 μήνες μισθούς !!!

Το δίλημμα αποπληρωμής χρέους ή μισθών συντάξεων αποκάλυψε χθες με απίστευτη ομολογία της η σύμβουλος του Γ. Βαρουφάκη, Ε. Παναρίτη, στο πλαίσιο των όσων συζητούνται στις διαπραγματεύσεις και το που οδηγεί άμεσα το δραματικό πρόβλημα ρευστότητας που έχει μπροστά της η Κυβέρνηση.

Όταν λέμε ότι έχουμε πρόβλημα ρευστότητας και μας απαντούν "μην πληρώσετε και κανένα μισθό για 1-2 μήνες, μείνετε χωρίς μισθούς για 1-2 μήνες"  φαίνεται ότι οι δανειστές αντιμετωπίζουν το ελληνικό πρόβλημα με "παράξενους τρόπους..." ανέφερε χαρακτηριστικά η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών.

Σε επικοινωνία που είχε με το Capital.gr η κα Παναρίτη διευκρίνισε πως η τοποθέτηση των δανειστών αφορούσε την περίοδο πριν τις 24 Φεβρουαρίου οπότε και επιτεύχθηκε η νέα συμφωνία με τους εταίρους. 

Ειδικότερα, η κα Παναρίτη μιλώντας στο Capital.gr δήλωσε: "Από το 2010 έως τώρα ήταν έτσι φτιαγμένο το μνημόνιο ώστε θα συνεχίζαμε να μειώνουμε μισθούς και συντάξεις και πολύ πιθανόν θα καταλήγαμε να μην πληρώνουμε καθόλου μισθούς και συντάξεις. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην ανατροπή αυτής της κατάστασης, και η διαδικασία που ακολουθούμε είναι να δουλεύουμε πάνω στην αποδεκτή λίστα μεταρρυθμίσεων της 26ης Φεβρουαρίου, όπου δεν υφίσταται αυτή η συζήτηση. Η συζήτησή μας και οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή στηρίζονται στο αποτέλεσμα της 24ης Φεβρουαρίου".

Κύκλοι του ΥΠΟΙΚ επιβεβαίωσαν πάντως πλήρως την αναφορά της κας Παναρίτη και σημείωσαν σχετικά πως οι συγκεκριμένες πιέσεις των δανειστών ασκήθηκαν στο περιθώριο των συναντήσεων στις Βρυξέλλες, πριν συνεδριάσει το Brussels Group. 

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ήταν άμεση η αντίδραση του Γ. Βαρουφάκη που έκοψε την κουβέντα λέγοντας στους δανειστές ότι "είναι ντροπή και να το συζητάτε, να μην ξανακούσω τέτοιες απόψεις".

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΡΟΪΚΑ & ΕΚΤ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ !!!

Αφιερωμένο στους γερμανόδουλους ραγιάδες του πολιτικού μας συστήματος, που έχουν διαγράψει από το λεξικό τους τη λέξη "ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ" !!!



Δεκτή έγινε την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 με μεγάλη πλειοψηφία από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο σχετική τροπολογία του  Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, Καθηγητή Νότη Μαριά, με την οποία η Ευρωβουλή διαπιστώνει την ύπαρξη σύγκρουσης συμφερόντων κατά τη λειτουργία της ΕΚΤ ως Ανεξάρτητης Αρχής άσκησης νομισματικής πολιτικής και ως μέλους της τρόικας σε προγράμματα χρηματοδοτικής «βοήθειας» που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του ESM ή του EFSF όπως συμβαίνει με την Ελλάδα.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ GREXIT Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ REAL FM : 
ΕΩΛΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ GREXIT !!! 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
Χωρίς κανείς να πει πως θα γίνει ένα Grexit. 
Με ποια διάταξη θα γίνει Grexit;
Είναι μια απειλή η οποία δεν έχει καμία βάση.

Παραβιάζει και την νομιμότητα η πίεση που ασκείται στην Ελλάδα από την μεριά της ΕΚΤ προκειμένου η κυβέρνηση αυτή να γονατίσει και να υπογράψει ένα τρίτο μνημόνιο. 
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΣΑΓΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !!!

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά, τη συμφωνία με τους δανειστές, τις σχέσεις με τη Ρωσία ενώ δήλωσε έτοιμος να δώσει τα αναδρομικά στους ένστολους.
«Παρότι ασχολούμαι 23 χρόνια στη Βουλή με τα θέματα των εξοπλιστικών, δεν περίμενα ποτέ ότι η κατάσταση είναι τόσο τραγική. Στο μεγαλύτερο μέρος των εξοπλιστικών υπάρχουν ελλιπής φάκελοι. Ελλείψεις εγκυητικών επιστολών, δεν υπάρχει καμία προμήθεια που να έχει τον έλεγχο του συμβουλίου του κράτους. Έχουμε από τη μεριά των προμηθευτών παραβίαση των περισσότερων όρων στις προμήθιες, έχουμε καταβολές εκατοντάδων εκατομμυρίων χωρίς να υπάρχουν καν τιμολόγια, είναι δηλαδή μια κατάσταση την οποία ούτε εγώ την περίμενα», σχολίασε αρχικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Υπονομεύει με τις απαράδεκτες χρονικά και λεκτικά δηλώσεις του, όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά την Ελλάδα και τους Έλληνες !!!

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Νέα, απράδεκτη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα,
την ώρα που ο Πρωθυπουργός διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες και αφού δημοσιεύθηκαν τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις !!!

Εκφράζει ξεδιάντροπα προκλητικές θέσεις στήριξης των συμφερόντων στα οποία ξεπουλήθηκε με την υπογραφή του η δημόσια περιουσία και εξυπηρέτησης των τραπεζών, επιχειρώντας έτσι να μπλοκάρει τις αναμενόμενες ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς και τα κόκκινα δάνεια !!! 

Κινδυνεύουν λέει να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, επιχειρώντας έτσι να νομιμοποιήσει το εγκληματικό έργο της προηγούμενης κυβέρνησης, στο οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως ΥΠΟΙΚ !!!

«Η σημερινή αβεβαιότητα αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και την μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα», υποστήριξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της ΤτΕ για τα ακίνητα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ : ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ !!!

Ο κ. Κορκίδης εκτιμά ότι το νομοσχέδιο μπορεί να «μεταρρυθμίσει» ουσιαστικά το υφιστάμενο ασφυκτικό καθεστώς ληξιπρόθεσμων οφειλών !!!



Aνάσα για τη ρευστότητα των δημόσιων και ασφαλιστικών ταμείων, αλλά και για την αγορά, θα αποτελέσουν ρυθμίσεις του νομοσχεδίου με τις αλλαγές στο πλαίσιο της ρύθμισης των 100 δόσεων, δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης εκτιμά ότι το νομοσχέδιο μπορεί να «μεταρρυθμίσει» ουσιαστικά το υφιστάμενο ασφυκτικό καθεστώς ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Παράλληλα, όπως είπε στη διαβούλευση το μεγάλο ζητούμενο θα πρέπει να είναι η ελαστικοποίηση της ρύθμισης, ώστε να συμπεριλάβει περισσότερους φόρους, εισφορές και κίνητρα καθώς και λιγότερους όρους και προϋποθέσεις εξαίρεσης.

ΓΙΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ !!!

Πώς μπορείτε να βγάλετε εκατομμύρια παίζοντας απλά... βιντεοπαιχνίδια !!!


    Πώς μπορείτε να βγάλετε εκατομμύρια παίζοντας απλά... βιντεοπαιχνίδια
Στα e-αθλητικά τουρνουά συμμετέχουν ομάδες που παίζουν μεταξύ τους δημοφιλή παιχνίδια όπως το «League of Legends» ή το «World of Warcraft», ενώ μανιώδεις οπαδοί σε όλο τον κόσμο το παρακολουθούν στο Διαδίκτυο. Την εταιρεία Twitch, την αγόρασε η Amazon έναντι 970 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα live game-streaming. Λέγεται ότι τον Ιούλιο περισσότεροι από 55 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες είδαν περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια λεπτά περιεχομένου, αποδεικνύοντας πόσο φανατικοί είναι οι χρήστες των e-sports.
«Το καλό είναι ότι έχουμε πιάσει την επικρατούσα τάση ήδη. Δεν είναι απλά παιδιά που παίζουν βιντεοπαιχνίδια, είναι το σύστημα γύρω από το κοινό και η παραγωγή περιεχομένου», δήλωσε ο Sebastien Radu, διευθύνων σύμβουλος της ισπανικής ESL, της εταιρίας που διοργανώνει κάποια από τα μεγαλύτερα τουρνουά ηλεκτρονικού αθλητισμού παγκοσμίως. Σε συνέντευξή του στο CNBC στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας στη Βαρκελώνη, ο Radu είπε ότι μερικοί παίκτες μπορεί να κερδίσουν σχεδόν και 1 εκατ. δολάρια.
Πώς οι παίκτες βγάζουν χρήματα;

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! 75% ΚΟΥΡΕΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ PSI !!!

Σε μία αποκάλυψη-"βόμβα" προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς !!!
Αποτέλεσμα εικόνας για PSI

Όπως είπε, το συνολικό "κούρεμα" των αποθεματικών των Ταμείων, μετά το PSI, έφθασε το 75%. 

«Έγινε το PSI. Γνωρίζουμε ότι "κουρεύτηκαν" τα αποθεματικά και κόπηκε από 40% μέχρι 55% των αποθεματικών. 
Την επομένη, άλλαξε ο τρόπος αποτίμησης και είχαμε νέο "κούρεμα". 
Είχαμε "κούρεμα" του "κουρέματος". 
Το συνολικό "κούρεμα" ήταν 75%».




ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/economy/303618,Rwmanias-Egine-koyrema-75-twn-apo8ematikwn-twn-Tameiwn-meta-to-PSI-BINTEO.html

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50.000 ΕΥΡΩ !!!

Αίρονται οι ποινικές διώξεις για χρέη στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία έως 50.000 ευρώ !!!



Με τις νέες διατάξεις αυξάνεται στα 50.000 ευρώ, από τα 5.000 ευρώ που είναι σήμερα, το κατώτερο ποσό συνολικής ληξιπρόθεσμης οφειλής,συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων, προσαυξήσεων για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Ειδικότερα ορίζεται ότι όποιος δεν καταβάλλει τα βεβαιωμένα στη Φορολογική Διοίκηση χρέη προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης:

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ !!! 26% ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ OFF SHORE !!!

Γλιτώνουν τα τεκμήρια οι άποροι, πληρώνουν φόρο 26% οι off shore !!!



Διατηρείται το αφορολόγητο για όσους έχουν εισοδήματα απλοκλειστικά και μόνον από τόκους και ενοίκιαΜπλόκο στις τριγωνικές συναλλαγές μέσω των off shore επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση, επιβάλλοντας φόρο 26% και μη αναγνωρίζοντας προς έκπτωση από την εφορία δαπάνες που θεωρεί μεθοδευμένες και εικονικές –εκτός αν πείσει για το αντίθετο ο φορλογούμενος.

Την ίδια στιγμή, με άλλη διάταξη στο προς διαβούλευση φορολογικό πολυνομοσχέδιο, καταργεί το τεκμήρια για ανέργους, άπορους φοιτητές κλπ, ενώ διατηρεί το αφορολόγητο για όσους έχουν εισοδήματα απλοκλειστικά και μόνον από τόκους και ενοίκια, τα οποία έχαναν με το ισχύον σήμερα φορολογικό καθεστώς.

Συγκεκριμένα η προτεινόμενη νέα ρύθμιση προβλέπει ότι:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ : ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΕΚΤ !!!

O Μάριο Ντράγκι ανησυχεί για την ελληνική διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων !!!




Την ανησυχία του για την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της για το θέμα της προώθησης των μεταρρυθμίσεων και τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου, εκφράζει ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, σε εφημερίδα του Καναδά.

Ιδιαίτερα, όπως λέει , μετά τα δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο που γράφουν ότι o υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος είναι έτοιμος να υπογράψει σχετική απόφαση που θα αναφέρεται στη δήμευση περιουσιακών στοιχείων της Γερμανίας στην Ελλάδα για τις αποζημιώσεις που διεκδικεί η Ελλάδα από την Γερμανία σε σχέση με τον Β' Παγκόσμιο.

Ανησυχεί ότι οι αψιμαχίες έρχεται σε αντίθεση με την αισιοδοξία για την «ποσοτική χαλάρωση».

ΦΠΑ : ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ !!!

Μετά τις μίζες και μαθήματα γερμανικής…φοροδιαφυγής !!!





Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ
http://www.ereportaz.gr/meta-tis-mizes-ke-mathimata-germanikis-forodiafigis/

Είναι δυνατόν ένας κολοσσός με ετήσιο κύκλο εργασιών (σε παγκόσμιο επίπεδο) 1.8 δις. Ευρώ να αποδίδει φόρους μερικών χιλιάδων ευρώ στο ελληνικό δημόσιο; Πόσο οξύμωρο είναι οι επιχειρήσεις των δανειστών -οι οποίοι κουνάνε το δάκτυλο στην Ελλάδα για την αδυναμία είσπραξης των φόρων από την πραγματική οικονομία-, την ίδια στιγμή να παραδίδουν μεγαλειώδη μαθήματα φοροδιαφυγής; Και πόσο ηθικό είναι έλληνες δικηγόροι να προσφέρουν τις νομικές τους γνώσεις και υπηρεσίες προκειμένου χρήματα τα οποία ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο να καταλήγουν στις γερμανικές τράπεζες και συγκεκριμένα στα ταμεία της DeutscheBank στη Γερμανία χωρίς να έχουν αποδώσει ούτε ένα ευρώ φόρου;
Τα μαθήματα φοροδιαφυγής τα οποία «διδάσκει» ο κολοσσός Schuco αποτελεί απλά ένα ενδεικτικό παράδειγμα της αλαζονικής και επεκτατικής οικονομικής πολιτικής της Γερμανίας.Δυστυχώς η περίπτωση που αποκαλύπτουν σήμερα τα «Αντίποινα» δεν είναι η μοναδική.
Αποτελεί κοινή πρακτική των «επενδυτών» οι οποίοι αρέσκονται στο να απορροφούν τα ελάχιστα εναπομείναντα ελληνικά κεφάλαια χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα σεντ φόρου, χωρίς να επανεπενδύσουν τα κέρδη στην ελληνική οικονομία, και να διοχετεύσουν τα «κεφάλαια» στο δικό τους έδαφος. Η πρακτική; Απλή: Μετατρέπουμε τις εν Ελλάδι πωλήσεις σε… Γερμανικές και εκμεταλλευόμενοι το «παραθυράκι» του Νόμου που διέπει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές πληρώνουμε μηδενικό φόρο! Μάλιστα για την επίτευξη του σκοπού φροντίζουμε να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό προκειμένου να οδηγεί τους πελάτες σε διπλές παραγγελίες, τιμολογώντας (για τα μάτια του κόσμου) τα φτηνά υλικά στην Ελλάδα και τα ακριβά στην Γερμανία!

Τα μαθήματα φοροδιαφυγής
Ο γερμανικός κολοσσός Schuco, έχει το σύνθημα: «Πράσινη τεχνολογία για το Γαλάζιο πλανήτη» ασχολείται με την πράσινη ενέργεια. Θεωρείται πρωτοπόρος στα ενεργειακά – αποδοτικά κτίρια και είναι ένας από τους πιο σοβαρούς παίκτες στον τομέα των φωτοβολταϊκών παγκοσμίως.  Σύμφωνα με τα στοιχεία της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας, ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 78 χώρες απασχολώντας 12.000 συνεργάτες και 5.000 υπαλλήλους. Ο κύκλος εργασιών της για το 2012 ανήλθε σε 1,8 δισ. ευρώ.
Τα τελευταία 7 χρόνια επέκτεινε τις εργασίες και στην Ελλάδα υλοποιώντας πλήθος έργων με συνολικό τζίρο επταετίας άνω των 150 εκατ. ευρώ.
Αντίθετα όμως στα όσα ενδεχομένως θα ανέμενε ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος, ο οποίος φορολογείται ακόμη και για το τελευταίο ευρώ, οι φόροι που απέδωσε η εταιρία Schuco στο Ελληνικό Δημόσιο ήταν μόνο μερικές χιλιάδες ευρώ.

Γερμανικά μαθήματα φοροδιαφυγής
Schuco_muanyag_ablak
Η γερμανική εταιρία χρησιμοποιώντας τις αδυναμίες του ελεγκτικού μηχανισμού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο σχεδίασε και εκτέλεσε το «colpo grosso».
Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στη χώρα μας μέσω του υποκαταστήματος αλλοδαπής με την επωνυμία Schuco International KG Hellas, ενώ στη συνέχεια όπως θα αναλυθεί στη συνέχεια μετατράπηκε σε Schuco Ελλάς Μ.ΕΠΕ.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

40 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ 11/03/2015 ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ !!!

Γράφει ο Νικόλαος Κοκοτσάκης

Σήμερα (11/3/2015) είχα πάει να υποστηρίξω την ματαίωση πλειστηριασμών, στο ειρηνοδικείο Αθηνών !!!

Για διάφορους λόγους, δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες αυτή την φορά.
Έχω όμως να αναφέρω τα παρακάτω : Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, Λουκάρεως 14, πίσω απ το Εφετείο, υπάρχουν πολλές αίθουσες.

Σήμερα, όπως περιγράφει κι η φωτογραφία-κάλεσμα, έβγαιναν σε πλειστηριασμό, 40 περιουσίες συμπολιτών μας !!!

Προσπαθούσαν να τους πραγματοποιήσουν, ταυτόχρονα σε πέντε αίθουσες.....
Που να πρώτο πας;
Υπήρχαν από 20 ως 40 άνθρωποι, που πήγαιναν από αίθουσα σε αίθουσα φωνάζοντας, κράζοντας και σταματώντας τελικά, αρκετούς.
Όχι όμως όλους.....
Στις 17:05, (ενώ δηλαδή είχε λήξει η διαδικασία), συγκεκριμένη συμβολαιογράφος, μπροστά μου, κι ενώ καταγραφόταν σε βίντεο, αφού μίλησε στο κινητό, δέχτηκε φάκελο προσφοράς και ολοκλήρωσε την πράξη.....
Ενώ σε άλλη περίπτωση, (που δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω) άλλη συμβολαιογράφος υπέγραψε χαρτιά και δέχτηκε φάκελο εκτός αίθουσας.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/blog-post_62.html

Κι όλα αυτά, ενώ υπήρχε άνθρωπος ο οποίος περιφερόταν από αίθουσα σε αίθουσα και τους ενημέρωνε όλους, πως υπάρχει νομοσχέδιο προς ψήφιση και πως ακόμα κι οι εντός ωραρίου, νομότυποι και με απολύτως προβλεπόμενες διαδικασίες πλειστηριασμοί, ουσιαστικά είναι παράνομοι !!!

ΠΡΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ 1,2 ΔΙΣ ΣΕ ΕΛΠΕ & ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ !!!

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης εξαπέλυσε βαρύτατες κατηγορίες εναντίον Μότορ Όιλ και ΕΛΠΕ, για χαριστικές τροπολογίες που «πέρασαν» υπέρ τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αλλά και για την προνομιακή μεταχείριση που είχε η Τράπεζα Πειραιώς !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΠΕ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ

Ο σάλος προκλήθηκε μετά από απαίτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τροπολογία που χάριζε φόρους σε Μότορ Όιλ και ΕΛΠΕ. Την τροπολογία βέβαια την είχαν ψηφίσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Μετά από αυτά ο κ. Στρατούλης απάντησε και έδωσε στοιχεία με «ονόματα και διευθύνσεις» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η τροπολογία χάριζε φόρους και πρόστιμα για το 2010, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, τα οποία είχαν επιβληθεί σε δύο εταιρείες που έχουν διυλιστήρια, τη Μότορ Οϊλ και τα ΕΛΠΕ».

Αναφερόμενος ο κ. Στρατούλης στην ίδια τροπολογία που είχε κατατεθεί πρώτη φορά στις 2 Δεκεμβρίου 2013, σε άσχετο νομοσχέδιο, και τελικά ψηφίστηκε με την… τρίτη, σε άλλο νομοσχέδιο, στις 13 Μαρτίου του 2014 λόγω εσωτερικών αντιδράσεων του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Στρατούλης κατηγόρησε τις δύο εταιρείες ότι «είχαν πραγματοποιήσει τριγωνικές συναλλαγές για πώληση και αγορά πρώτων υλών με ενδιάμεσες offshore που είχαν στην Κύπρο. Τους εντόπισαν, μπήκαν τα πρόστιμα και μετά τους τα χάρισαν».

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ !!!


Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο, που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι την 1η Μαρτίου 2015 !!!


ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να διαβάσετε ολόκληρο το νομοσχέδιο !!!
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/100doseis.pdf

Το πρώτο άρθρο του νομοσχεδίου αφορά στις δόσεις και στις απαλλαγές από τις προσαυξήσεις και τους τόκους που βαρύνουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Συγκεκριμένα, βεβαιωμένες οφειλές μπορούν να ρυθμίζονται, κατόπιν αίτησης του οφειλέτη, εφόσον έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως και την 1η Μαρτίου 2015, με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν ως ακολούθως :

Η ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ "BILD" ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟ !!!

Η Ελλάδα είναι επικίνδυνη χώρα για τους τουρίστες, διατυμπανίζει η γερμανοτουρκική φυλλάδα BILD !!!





Σε γερμανοτουρκικό όμιλο - κολοσσό ανήκει η εφημερίδα που με λύσσα επιτίθεται κατά της Ελλάδας !!!
Το πρόσφατο «Nein» της γερμανικής εφημερίδας «Bild», με τον εμπρηστικό τίτλο στις 26.2 «Όχι άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες», δεν προκάλεσε μόνο την κατακραυγή από τη χώρα μας, αλλά σόκαρε ακόμα και στη Γερμανία. 

Η προσπάθεια απροκάλυπτου επηρεασμού των Γερμανών βουλευτών από την «Bild» απέτυχε, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις σε βάρος της εφημερίδας ακόμα και μέσα στην Μπούντεσταγκ ένα 24ωρο μετά, στην ψηφοφορία για το ελληνικό ζήτημα.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ !!!

High Frequency Economics : 
Η Ελλάδα χρειάζεται μια μακρόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους της !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για DEBT HAIRCUT

«Eνδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας θα ήταν πολύ πιο σκληρή για τους πιστωτές της» !!!
Την σύσταση μιας επιτροπής πιστωτών για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους προτείνει ο Carl Weinberg, επικεφαλής οικονομολόγος της High Frequency Economics, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα δάνεια, αλλά μια μακρόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους της».
Ειδικότερα ο Weinberg σε άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό Barron's, αναφέρει ότι «έφτασε η ώρα να ορισθεί μια επιτροπή πιστωτών και να ξεκινήσει η συζήτηση για μια ουσιαστική ανακούφιση της Ελλάδας από το βάρος του χρέους, το οποίο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί στη σημερινή του δομή.
Η μακρόχρονη αναδιάρθρωση ολόκληρου του χρέους αποτελεί το αναπόφευκτο επόμενο βήμα».

Η ΕΚΤ ΤΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να καταρρεύσει, γιατί αυτό θα προκαλούσε αλυσιδωτό τραπεζικό ντόμινο σε ολόκληρη την Ευρώπη !!!

Ειδικά τώρα, με την ισοτιμία ευρώ/δολάριο κοντά στο 1/1 και με τις μεγάλες, συστημικές ευρωπαϊκές τράπεζες, που είναι φορτωμένες με τόνους τοξικών παραγώγων σε δολάρια, να βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τις δικές μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.analyst.gr/2015/03/12/i-orologiaki-vomva-tou-dolariou/

Έτσι λοιπόν, οι απειλές για την διακοπή του ELA δεν είναι τίποτα περισσότερο από διαπραγματευτικές μπλόφες, αντίστοιχες του Grexit !!!

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ !!!
Μοντάρουμε το σενάριο της διαπραγμάτευσης στην πλάτη του τραπεζικού μας συστήματος, που εμείς το έχουμε χρυσοπληρωμένο και οι δανειστές μας τρέμουν στην ιδέα της κατάρρευσης του !!!

Το 2010 βαφτίσαμε την τραπεζική κρίση, ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ, για να φορτωθούν οι ζημίες του τραπεζικού συστήματος στις πλάτες των φορολογουμένων.
Σήμερα ήρθε η ώρα της αντιστροφής των ρόλων.
Μεταφέροντας το δημοσιονομικό πρόβλημα στο τραπεζικό μας σύστημα, φορτώνουμε τη λύση του προβλήματος στις πλάτες της ΕΚΤ.

Αυξάνει τον ELA η ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες !!!



Την αύξηση της χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό στήριξης αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ !!! ΠΟΙΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ 20 ΔΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ;;;

Καταγγελία ΒΟΜΒΑ
από τον lobbystas.gr !!!

Πόσα από τα 20 και πλέον Δις καταθέσεων που φύγανε από τις ελληνικές τράπεζες, ανήκουν σε θυγατρικές και σε εταιρείες συμφερόντων τους, και φύγανε στο εξωτερικό μεθοδευμένα, στο πλαίσιο της υπονόμευσης της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές ;;; 

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ Κε ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ !!!


ΦΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΙΚΑ !!! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!

Φέσια και στο ΙΚΑ, εκτός από τους εργαζόμενους, τα νοίκια, τις τράπεζες και τη ΔΕΗ, από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ !!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!
Να συλληφθούν με το αυτόφωρο, όπως συλλαμβάνονται καθημερινά οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που χρωστάνε στο ΙΚΑ !!!


Εκατομμύρια ευρώ συνεχίζουν να χρωστούν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας ευλαβικά όλα αυτά τα έτη την τακτική του “δεν πληρώνω”. Περισσότερα από 250.000.000 ευρώ χρωστούν στις Τράπεζες ενώ το ύψος των οφειλών τους προς το ΙΚΑ από ασφαλιστικές οφειλές αγγίζει περίπου το μισό εκατομμύριο ευρώ.
Το ζήτημα των απλήρωτων δανείων των δυο κομμάτων ήρθε πάλι στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου.
SSL Certificates