.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Υπονομεύει με τις απαράδεκτες χρονικά και λεκτικά δηλώσεις του, όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά την Ελλάδα και τους Έλληνες !!!

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Νέα, απράδεκτη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα,
την ώρα που ο Πρωθυπουργός διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες και αφού δημοσιεύθηκαν τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις !!!

Εκφράζει ξεδιάντροπα προκλητικές θέσεις στήριξης των συμφερόντων στα οποία ξεπουλήθηκε με την υπογραφή του η δημόσια περιουσία και εξυπηρέτησης των τραπεζών, επιχειρώντας έτσι να μπλοκάρει τις αναμενόμενες ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς και τα κόκκινα δάνεια !!! 

Κινδυνεύουν λέει να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, επιχειρώντας έτσι να νομιμοποιήσει το εγκληματικό έργο της προηγούμενης κυβέρνησης, στο οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως ΥΠΟΙΚ !!!

«Η σημερινή αβεβαιότητα αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας και την μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα», υποστήριξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση της ΤτΕ για τα ακίνητα.

Όπως επεσήμανε, η άρση της αβεβαιότητας και η αποκατάσταση της μακροοικονομικής ισορροπίας αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή στην ανάπτυξη και προσέλκυση επενδυτών.

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και αξιοπιστίας καθώς και πρωτοβουλίες για τη μετατροπή της χώρας σε φιλικό προορισμό για τις επενδύσεις, είναι επίσης απαραίτητη προϋπόθεση.

Ετσι, «η ταχύτερη δρομολόγηση της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας όπως η αξιοποίηση του Ελληνικού, η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων και των λιμανιών" θεωρούνται προτεραιότητα κατά τον διοικητή της ΤτΕ. «Οχι μόνο γιατί προσελκύουν ξένα κεφάλαια, αλλά και γιατί δίνουν σαφές μήνυμα στις διεθνείς αγορές».

Ο κ. Στουρνάρας υπενθύμισε πως στα δύο τελευταία τρίμηνα του 2014 η Ελλάδα παρουσίαζε τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρωζώνη, σε ετήσια βάση καθώς και πως είχε καταφέρει να τιθασεύσει τα δίδυμα ελλείμματα του προϋπολογισμό ή και του ισοζυγίου.

Οσο για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων τόνισε πως πρέπει να μη δρομολογηθεί με τρόπο που να δημιουργεί πρόσθετες κεφαλαιακές ανάγκες για τις τράπεζες.


ΠΗΓΗ
http://www.financialbox.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2390&Itemid=179
SSL Certificates