.

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!!

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ
Στην σημερινή εποχή της παρακμής και της κρίσης, τα λόγια της ποίησης του Παλαμά ακούγονται μάλλον επίκαιρα και αναδεικνύουν τόσο τον άλογο μηδενισμό της όποιας βίας όσο και την ίσως ανόητη και στο τέλος οδυνηρή επιμονή μας να χτίσουμε πάνω στα θεμέλια της ασχήμιας και του ψεύδους, κρύβοντας τα έτσι κάτω από το χαλί !!!



Η κρίση είναι βαθιά, συνάμα πολιτική και κοινωνική. Οι σχέσεις της κοινωνίας και της πολιτείας, όσο και οι θεσμοί της (πολιτικοί και μη) πάσχουν. Τα συστήματα που τους εκφράζουν είναι δυστυχώς φθαρμένα (δεν έχει σημασία αν είναι πλήρως ή μερικώς), αλλά η κάθαρση θα έρθει μονάχα μέσω της αναγέννησης.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA !!! ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ !!!


ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ: ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ #ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ !!!

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ: ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ 4 !!!

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο 75ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ
Τους αποκαλεί "κότες προσκυνημένες στημένες στα 4", επειδή συνεχίζουν να ανέχονται παθητικά, χωρίς καμία αντίδραση, κάθε είδους αυθαιρεσία και καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους, από τράπεζες, κυβερνήσεις, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και δανειστές !!!
Και δεν έχει καθόλου άδικο !!! 



Ο 75χρονος Ηλίας Κατσάνος, που πέρασε μάλιστα και εγκεφαλικό, βρήκε τη δύναμη να οδηγήσει 3 φορές τραπεζικούς στο αυτόφωρο, επειδή δεν του έδιναν τα αντίγραφα των συμβάσεων που ζητούσε ή επειδή του ζητούσαν εξωφρενικά ποσά για να του τις παραδώσουν.
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
    
Ο Ηλίας Κατσάνος ανήκει στους Έλληνες μιας άλλης εποχής.
Σε εκείνους που έμαθαν να παλεύουν, να αγωνίζονται και, όταν χρειάζεται, να πολεμούν, για την πατρίδα τους, για το δίκιο, το ψωμί, την περιουσία και την αξιοπρέπειά τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΩΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΩΣ 1.250 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει για τις κατασχέσεις τις εφορίας !!!











Αυτόματα κατάσχονται πλέον από τις τράπεζες για λογαριασμό της Εφορίας τα ποσά που κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τα χρέη τους. Ταυτόχρονα, όσοι πολίτες χρωστούν στο Δημόσιο μεγάλα ποσά οφειλών κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και με κατασχέσεις της πρώτης τους κατοικίας, καθώς αυτή δεν προστατεύεται έναντι των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης που μπορεί να επιβάλει το Δημόσιο.

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΡΑΧΜΙΣΤΕΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ;;;


ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!! ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ 5% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
Φορολογική λαίλαπα !!!













Νέο σενάριο – φωτιά για επιβάρυνση σε όλους τους πολίτες. Συγκεκριμένα, υπάρχει πρόταση για φόρο ακόμη και στην σταθερή τηλεφωνία, δηλαδή σε όλες τις οικογένειες που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ 220 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ 60 ΔΙΣ
Αυτοί σου δίνουν τα 220 Δις για να τα δώσεις πίσω στις τράπεζες τους και εσύ ψηφίζεις προσαρμογή 60 Δις, για να δημιουργήσεις νέο δημοσιονομικό εκτροχιασμό 100 Δις* !!!

* 85 ΔΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ + 16 ΔΙΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ





ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Αυτοί κάνουν πως σε δανείζουν και εσύ κάνεις πως εξυγιαίνεσαι !!!

Οι αντισυμβαλλόμενοι του παραδείγματος, που κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο, δεν είναι ηλίθιοι.
Είναι απλά συνήθεις απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, αφού γνωρίζουν καλά το στημένο παιχνίδι που παίζουν στις πλάτες εκατομμυρίων πολιτών.
Τα Μνημόνια ήταν κάποτε συμβάσεις.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ !!!

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
Παραδίδει μαθήματα στρατολόγησης αριστερών στη Συγγρού, εξηγώντας πως έγινε ο ίδιος, ο Κύρτσος και πολλοί άλλοι, από Κνίτες, Νεοδημοκράτες !!!



Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ 75ΧΡΟΝΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ
Οδηγούνται τώρα και οι δύο, δανειολήπτης και διευθυντής καταστήματος της ΕΤΕ, στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Λαύρας στα Πατήσια !!!




Μεταβαίνει τώρα στο αστυνομικό τμήμα ο δικηγόρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ Λεωνίδας Στάμος !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΔΩ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ !!!

ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Μάλιστα εκφράζει και τη συμπαράστασή της στις κοινωνικές ομάδες που αντιστέκονται στην προώθηση αυτών των μέτρων !!!


















Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει «Μνημόνιο διαρκείας» τη θέσπιση του λεγόμενου μηχανισμού αυτόματης περικοπής δαπανών του Δημοσίου («κόφτης»), ενώ παράλληλα εκφράζει την αντίθεσή της για τον τρόπο με τον όποιο ψηφίστηκε το ασφαλιστικό από τη Βουλή.

Ειδικότερα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών αναφέρει στην ανακοίνωσή της:


ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ !!!

ΕΩΣ 24.05.2016
Με απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, παρατείνεται η πανελλαδική αποχής των δικηγόρων έως και 24 Μαΐου 2016 !!!












Αναλυτικότερα, η Ολομέλεια κατά συνεδρίαση αφού αποτίμησε τις εξελίξεις, μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νόμου στη Βουλή και υιοθετώντας την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής, αποφάσισε τα εξής:

ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ !!! ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΚΑΣ, ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ !!!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ
Δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νέος ασφαλιστικός νόμος, μαζί με τις τροπολογίες της τελευταίας στιγμής !!!




















Η δημοσίευση των ΦΕΚ σημαίνει ότι πολλές από τις διατάξεις του νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, που ψηφίστηκε πριν από μερικές μέρες στη Βουλή, θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή.Η αύξηση της παρακράτησης φόρου, η περικοπή των επικουρικών συντάξεων και του ΕΚΑΣ, ο νέος τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ, αλλά και η διάταξη για τα τέλη κυκλοφορίας είναι μερικά από τα πρώτα μέτρα που θα ισχύσουν.

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΕΠ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ POS !!!

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ Ή ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Τρόπο για να παρακάμψουν τους κεφαλαιακούς περιορισμούς στην Ελλάδα αλλά και παράθυρο φοροδιαφυγής, έχουν βρει πολλές επιχειρήσεις μέσω της χρήσης των POS (τερματικά αποδοχής καρτών). Ως αποτέλεσμα, το Δημόσιο χάνει τεράστια φορολογικά έσοδα από τζίρους που γίνονται χωρίς να εμφανίζονται ποτέ στην Ελλάδα, ενώ δημιουργείται και τρύπα στο ΑΕΠ από τομείς όπως π.χ. ο τουρισμός (αν και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δεν είναι οι μόνες στο κόλπο των POS, στο οποίο μετέχουν ευρύτατα και εμπορικές επιχειρήσεις) !!!



















Το σύστημα που χρησιμοποιείται για τη φοροδιαφυγή και την παράκαμψη των capital controls έχει εντοπιστεί τόσο από την Αθήνα, όσο και από Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι διαρροές κεφαλαίων φαίνεται ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν με διασταύρωση στοιχείων. Έτσι, χάνονται έσοδα που θα έπρεπε να εισπράττει το Δημόσιο μέσω της φορολόγησης του κύκλου συναλλαγών επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα διακινείται χρήμα που σε διαφορετική περίπτωση (εφόσον δηλαδή δεν παρακάμπτονταν οι κανονισμοί των capital controls) θα ήταν υποχρεωμένο να επιστρέψει στο τραπεζικό σύστημα.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ;;;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 11/05/2016
Δεν πίστευε στα μάτια και τα αυτιά του ο Νίκος Νικολόπουλος με αυτά που άκουσε να εκστομίζει ο Βασίλης Λεβέντης υπέρ του Χίτλερ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_14.html




ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ !!! ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΟΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ !!!

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Ιστορικό χαμηλό καταγράφουν σύμφωνα με τους επιχειρηματίες του Τουρισμού τα ποσοστά πληρότητας για το μεγαλύτερο μέρος των ξενοδοχειακών μονάδων, ακόμη και σε δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς, εκπέμποντας για ακόμη μια φορά σήμα κινδύνου για την πορεία της σεζόν, αλλά και για τα προσδοκώμενα έσοδα !!!




















Η κατάσταση αυτή τη στιγμή, όπως περιγράφηκε και κατά τη χθεσινή ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου που δέχθηκαν το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων και μεταναστών, είναι απογοητευτική. Τα στοιχεία με βάση την ζήτηση από τις κύριες τουριστικές αγορές του εξωτερικού και τα πακέτα που δίνουν οι tour operators δείχνουν ότι σε προορισμούς όπως στα Δωδεκάνησα και στη Χαλκιδική, πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επιμηκύνουν την περίοδο προσφορών μέχρι τα τέλη Μαΐου, προκειμένου να τονώσουν τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, να εξασφαλίσουν πακέτα για την περίοδο αιχμής και να πετύχουν καλύτερες πληρότητες.

ΣΤΑ 1.000 ΕΥΡΩ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 14,2% ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
Μέχρι χτες υποβλήθηκαν και εκκαθαρίστηκαν μόλις 846.369 δηλώσεις ενώ απομένουν να υποβληθούν μέσα στις επόμενες 50 μέρες περίπου 5,14 εκατομμύρια !!!















Μόλις το 14,2% του συνόλου των φετινών φορολογικών δηλώσεων είχε υποβληθεί μέχρι χθες, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που εκδίδει πλέον καθημερινά η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι την Τετάρτη 11 Μαΐου είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά στο σύστημα TAXISNET 853.792 δηλώσεις, ενώ το σύνολο των δηλώσεων που αναμένεται να υποβληθούν φέτος ανέρχεται περίπου σε 6.000.000. Από τις 853.792 υποβληθείσες δηλώσεις είχαν εκκαθαριστεί οι 846.369. 

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
Περιορισμό και σε ορισμένες περιπτώσεις κατάργηση των παραβόλων υπέρ του δημοσίου, των διπλότυπων στην εφορία ,των εισφορών υπέρ Δήμων,Περιφερειών και ασφαλιστικών ταμείων αλλά και των τελών σε ειδικούς λογαριασμούς Επιμελητηρίων που καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες για να τακτοποιήσουν μια υπόθεσή τους με το δημόσιο επιχειρεί να βάλει το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης !!!












Πρόκειται στην ουσία για έμμεσους φόρους που πληρώνουν κυρίως επαγγελματίες προκειμένου να ανοίξουν μια επιχείρηση ή να αποκτήσουν άδεια άσκησης επαγγέλματος ή ακόμη και δίπλωμα αυτοκινήτου. 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ PANAMA PAPERS !!!

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ PANAMA PAPERS
Πολιτικοί, Δικηγόροι, Επιχειρηματίες, Στελέχη Επιχειρήσεων, Ποδοσφαιρικές Ομάδες, Οικονομολόγοι, Συγγραφείς, Ηθοποιοί και Τραγουδιστές, αποτελούν ττην πλειοψηφία !!! 



Occupations of persons from Panama Papers

Can we get an overview of the occupations of the persons associated with the Panama Papers? Well … that might be difficult, but we can get a biased plot by using the listing in Wikidata, where persons associated with the Panama Papers seems to be tagged and where their occupation(s) is listed. It produces the plot below.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ - ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΥ !!!

ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, πιθανόν από τις αρχές Ιουνίου ή Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η παρακράτηση φόρου εισοδήματος με βάση τη νέα κλίμακα για τη φορολόγηση των μισθωτών και των συνταξιούχων !!!



















Η παρακράτηση θα σημάνει άμεση μεταβολή του διαθέσιμου εισοδήματος για εκατομμύρια μισθωτούς και συνταξιούχους, με τους περισσότερους να είναι χαμένοι καθώς οι επιβαρύνσεις εμφανίζονται σε "ζώνες" εισοδήματος όπου βρίσκεται η συντριπτική πλειονότητα των φορολογούμενων.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ & ΚΟΦΤΗΣ !!!


230.000 ΕΥΡΩ ΕΧΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ PSI+ !!!

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Ο Κώστας Καραμανλής είχε Ελληνικά Ομόλογα κι έχασε 230.000 ευρώ από το κούρεμα με το PSI+ !!!


ΔΙΠΛΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ !!!

ΣΟΚ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Εξαίρεση αποτελούν όσοι αμείβονται μόνο με δελτίο παροχής και απασχολούνται σε έως και δύο εργοδότες !!!















Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν χιλιάδες μισθωτοί εργαζόμενοι που έχουν παράλληλη απασχόληση και πληρώνονται με μπλοκάκι.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ !!! ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Ή ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;;;
Το τερμάτισε ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, δηλώνοντας στην "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Πρετεντέρη στο Mega ότι, αν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο επικρατούσε ο ΧΙΤΛΕΡ, οι Έλληνες θα ζούσαμε καλύτερες μέρες !!!



Κρυφός Δοσίλογος, Γερμανοτσολιάς, Συνεργάτης των Γερμανών ή Ταγματασφαλίτης της Κατοχής ο γραφικός μπάρμπα Βασίλης ;;;

Ακούσαμε χθες (10/05/2016) την εκπομπή Ανατροπή του Πρετεντέρη που είχε καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.

Ντροπή για Πρόεδρο κόμματος του Ελληνικού κοινοβουλίου, να θεωρεί ότι αν είχε επικρατήσει ο Χίτλερ, τώρα θα είχαμε καλύτερες μέρες. 

ΤΑΞΙΔΙ BONUS ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ !!!

ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Στο Σουδάν με μνημόνιο για μεγάλες ..... προσαρμογές !!!

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΕΩΣ 15.6.2016
Mε τροπολογία που κατατέθηκε από το Yπουργείο Οικονομίας !!!











Παρατείνονται για έναν ακόμη μήνα, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2016, οι εξαιρέσεις από την πώληση σε μη τραπεζικά ιδρύματα συγκεκριμένων κατηγοριών «κόκκινων» δανείων, με τροπολογία που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομίας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών.

ΙΚΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ
Τη ρύθμιση των οφειλών των φυσικών προσώπων που στερούνται πτωχευτικής ικανότητας και έχουν περιέλθει, χωρίς δόλο, σε μόνιμη και γενική αδυναμία πληρωμής, περιγράφει εγκύκλιος του ΙΚΑ !!!













Σε διαδικασία ρύθμισης με τις κοινοποιούμενες διατάξεις υποβάλλονται οι οφειλές των προαναφερόμενων φυσικών προσώπων προς τους ιδιώτες καθώς επίσης και οι βεβαιωμένες οφειλές στην Φορολογική Διοίκηση, οι βεβαιωμένες οφειλές προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού καθώς και οι ασφαλιστικές οφειλές προς τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως έχουν διαμορφωθεί με βάση τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ 3ου ΚΥΚΛΟΥ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

SCRIPTA MANENT : ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩNΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ EKEINOI ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ
Η οικονομική ελίτ της Ελλάδος στο απόσπασμα !!!

Δεν έχει μείνει διαπλεκόμενος, νταβατζής, εθνικός εργολάβος, καναλάρχης και, πολύ σύντομα, δεν θα μείνει ούτε τραπεζίτης, χωρίς παρτίδες και σοβαρές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.




Τα έγραφε όλα ο 3ος Κύκλος !!!

Ιδιαίτερα δε ότι, μόλις οι ξένοι, τους οποίους υπηρέτησε πιστά η ελληνική πολιτικοοικονομική ελίτ επί 70 ολόκληρα χρόνια, συνειδητοποιούσαν ότι δεν επρόκειτο να εισπράξουν δεκάρα τσακιστή από τους φτωχοποιημένους Έλληνες των Μνημονίων, τότε θα στρέφονταν κατά των ίδιων των εγχώριων πιστών υπηρετών τους, θα τους ξετρύπωναν το μαύρο χρήμα, οπουδήποτε και αν το είχαν κρυμμένο στον πλανήτη, θα τους το μάζευαν όλο και, στο τέλος, θα τους έστελναν και κατηγορούμενους για μεγάλη φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, για να τους τελειώσουν και να μην μπορέσουν έτσι να ξανασηκώσουν κεφάλι, για τουλάχιστον μια ολόκληρη γενιά.

Τώρα λοιπόν θα διασωθούν, εξασφαλίζοντας απλά την ελευθερία τους και όχι τις πολυτέλειες στις οποίες είχαν κακομάθει, μόνον εκείνοι που θα γίνουν κανονικές πουτάνες της νέας τάξης, στην οποία, υπό το φόβο να καταλήξουν μαζί με τους άλλους στη φυλακή, θα βγάζουν καθημερινά κάθε λογής τρελά γούστα.

Και το πρώτο γούστο θα είναι να τους κάνουν όλους χαφιέδες και ρουφιάνους, όπως ακριβώς ήταν οι γονείς και οι παππούδες τους το 40, το 50 και το 60, πριν μεγαλοπιαστούν, χρησιμοποιώντας τους για να τσιμπήσουν όσους ακόμη διαφεύγουν.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 1.000% ΑΠΟ ΤΟ 2009 !!!

ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ & ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ
Ίδρυσε και εσύ ένα κόμμα !!!

62 γεννήθηκαν μέσα στην κρίση !!!




ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Τεράστια οικονομική απάτη με δεκάδες θύματα : Εστησαν απίστευτη επιχείρηση με δεκάδες funds και off shore !!!




Υπόθεση πολύ μεγάλης απάτης σε βάρος γνωστών επιχειρηματιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω offshore εταιρειών και τραπεζικών λογαριασμών σε φορολογικούς παραδείσους και δήθεν επενδύσεις, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, εξιχνιάστηκε απο τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Το ύψος της απάτης, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ξεπερνά τα 350 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φαίνεται ότι οι επιχειρηματίες που έχουν πέσει θύματα είναι πάνω από 60, κυρίως στη Βρετανία.

Η ΕΤΕΠ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Η ΕΤΕΠ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 250.000.000 ΕΥΡΩ
Έτοιμη να αγοράσει το πρώτο πακέτο κόκκινων δανείων από ελληνικές τράπεζες η ΕΤΕΠ !!!




Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης (ΕΤΕπ) αναμένει να αγοράσει το πρώτο της πακέτο «κόκκινων» δανείων από ελληνικές τράπεζες τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε η Σαμπίνα Ντζιούρμαν, διευθύντρια της ΕΤΕπ για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Ντζιούρμαν δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι οι κινήσεις της ΕΤΕπ αναμένεται να διαμορφώσουν το ύψος της δαπάνης της στην Ελλάδα φέτος πάνω από τα 320 εκατ. ευρώ που δαπάνησε πέρυσι.

ΠΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ", "ΣΚΥΛΙΑ" & "ΣΚΥΛΟΥΔΕΣ" !!!

ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΥΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ
Πώς βγήκε ο όρος «Σκυλάδικο»; Ποια μαγαζιά ονομάστηκαν «ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ» !!!



Στην περιοχή Αγίου Διονυσίου Πειραιά υπήρχε ένα μεγάλο και κακόφημο οικοδομικό συγκρότημα, με το όνομα Βούρλα, γνωστό και ως το «Χαμαιτυπείον». 

Λίγο μετά μετασκευασμένο, λειτούργησε ως φυλακή, η περίφημη φυλακή των Βούρλων, η οποία έμεινε στην ιστορία γιατί από εκεί, το 1955, ανοίγοντας υπόγεια σήραγγα πενήντα μέτρων, απέδρασαν μέρα-μεσημέρι περίπου τριάντα πολιτικοί κρατούμενοι, στελέχη του τότε παρανόμου ΚΚΕ.

ΠΩΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ FUNDS ΜΕ ΕΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ
Funds τα οποία βρίσκονται ακόμα και εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου θα μπορούν να αγοράζουν και να διαχειρίζονται τα εξυπηρετούμενα και μη δάνεια, των ελληνικών τραπεζών ,υπό την προϋπόθεση ότι η έδρα τους θα βρίσκεται σε χώρα με την οποία υπάρχει ανταλλαγή φορολογικών πληροφορίες με το ελληνικό κράτος !!!
















Αυτό προβλέπει το προσχέδιο του Μνημονίου που διέρρευσε το Σάββατο και θα ανατρέψει εφόσον υιοθετηθεί, αυτά που ισχύουν σήμερα βάση του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση τον περασμένο Δεκέμβριο και επιτρέπει την πώληση δανείων μόνο σε εταιρείες ή funds τα οποία θα έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα και ιδρύονται κατόπιν εγκρίσεως της ΤτΕ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ !!! ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΦΤΗ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Θα ενεργοποιείται κάθε Απρίλιο με την επικύρωση των ετήσιων στοιχείων από την Eurostat και αν υπάρχουν αποκλίσεις θα γίνονται αυτομάτως περικοπές !!!
























Από την χθεσινή πρώτη συμφωνία επί των μέτρων που θα ληφθούν και τις πολιτικές δηλώσεις περί προληπτικού μηχανισμού και χρέους έως το 3ο σκέλος παρεμβάσεων στο χρέος θα μεσολαβήσουν πολλά χρόνια, αλλά και πολλές αξιολογήσεις για πιθανά πρόσθετα πακέτα με μέτρα.

Ο λόγος για αξιολογήσεις που θα πρέπει να διασφαλίζουν την "επί δεκαετίες" δημοσιονομική προσαρμογή που θα πρέπει να ακολουθεί η Ελλάδα.

ΕΦΟΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ PANAMA PAPERS !!!

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
Τα νέα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες από την Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων δίνουν νέα τροπή στις έρευνες, οι οποίες εστιάζονται σε πολλά ονόματα Ελλήνων επιχειρηματιών και μη !!!












Εντός των προσεχών ημερών, με εντολή των εισαγγελέων Π. Αθανασίου και Γ. Μπρή, οι δικαστικές αρχές του Παναμά αλλά και άλλων χωρών, με έμφαση την Κύπρο, αναμένεται να λάβουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν για τις κινήσεις των λογαριασμών αλλά και τις υπεράκτιες εταιρίες, τους εκπροσώπους και τους δικαιούχους τους.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Πάνω από το 60% του εισοδήματος καταλήγει σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία !!!
Έρχονται και νέα λουκέτα !!!



















Συνέταιροι με... το κράτος γίνονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες σύμφωνα με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή, καθώς οι αλλαγές στη φορολογική κλίμακα, στην έκτακτη εισφορά και στις κρατήσεις δημιουργούν ένα εκρηκτικό τοπίο. 

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ !!! ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΤΕΕ !!!

ΣΥΡΙΖΑ VS ΝΔ: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ "ΔΕΝ" !!!


https://www.facebook.com/zio.congas/photos/a.1020262534732698.1073741855.741460792612875/1022219804536971/?type=3&theater

ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ !!!

ΕΛΛΑΔΑ : ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ !!!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ
Η γερμανική ProCredit Bank πάει Θεσσαλονίκη !!!




ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

Η όξυνση της κρίσης χρέους καθιστά την Ελλάδα «κόκκινο πανί» για πολλούς επίδοξους επενδυτές. Ως εκ τούτου το άνοιγμα τριών υποκαταστημάτων της γερμανικής αναπτυξιακής τράπεζας ProCredit Bank στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα.

Ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της τράπεζας Κλάους-Πέτερ Τσάιτινγκερ μίλησε στην DW αιτιολογώντας την επενδυτική αυτή κίνηση με το επιχείρημα ότι «στη Θεσσαλονίκη υπάρχει παραγωγή και μάλιστα μια παραγωγή που καθιερώθηκε στην ευρωπαϊκή αγορά. Δεν θέλω καν να αναφερθώ στον αγροτικό τομέα, ο οποίος είναι επίσης πολύ προχωρημένος», εκτίμησε. 


ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !!! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Ε.Τ.Α.Α. - Τ.Α.Ν.
Ηλεκτρονική Δημοσίευση Πλειστηριασμών !!!
Πρώτη στην εκκίνηση η ALPHA  BANK !!!

ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ !!!

ΒΟΜΒΑ !!! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ !!! ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΑΠΟ 01/06/2016 ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ
Αναστολή της αποχής των Συμβολαιογράφων : Θα γίνουν όλοι οι χιλάδες πλειστηριασμοί που είναι παγωμένοι από την αρχή του χρόνου σε όλη την Ελλάδα !!!




ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας Δανειοληπτών & Εγγυητών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Αναστέλλουν την αποχή για το ασφαλιστικό οι Συμβολαιογράφοι και επιστρέφουν στα καθήκοντά τους από Τρίτη 10 Μαϊου. 

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 


Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 87 ΔΙΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Προθεσμία να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι τα τέλη Μαΐου δίνει το υπουργείο Οικονομικών στους οφειλέτες του Δημοσίου με χρέη άνω των 150.000 ευρώ,διαφορετικά, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα αναρτήσει όλα τα στοιχεία τους στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα publicrevenue.gr !!!
Κατασχέσεις ακόμα και για οφειλές άνω των 500 ευρώ !!!
















Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της Γενικής Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο ηλεκτρονικό σύστημα έχουν καταγραφεί όλοι οι οφειλέτες με χρέη άνω των 150.000 ευρώ και εφόσον μέχρι τα τέλη του μήνα δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, θα δημοσιοποιηθούν. Το ίδιο στέλεχος αναφέρει ότι πρόκειται για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων με τους πιστωτές της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι σε πρώτη φάση οι οφειλέτες θα ενημερωθούν μέσω email ότι επίκειται δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. 

Ο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ !!!

ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Ο μεγαλύτερος λογαριασμός προκύπτει από την αύξηση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης !!!













Τον αναλυτικό λογαριασμό που θα κληθούν να πληρώσουν τα νοικοκυριά μέσω της αύξησης υφιστάμενων και την επιβολής νέων έμμεσων φόρων αποκαλύπτει το Capital.gr.Πρόκειται για τα ποσά που θα περιλαμβάνονται στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για το νομοσχέδιο αύξησης των έμμεσων φόρων, το οποίο αναμένεται να έρθει στη Βουλή αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των θεσμών για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.
SSL Certificates