.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ 3ου ΚΥΚΛΟΥ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

SCRIPTA MANENT : ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩNΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ EKEINOI ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ
Η οικονομική ελίτ της Ελλάδος στο απόσπασμα !!!

Δεν έχει μείνει διαπλεκόμενος, νταβατζής, εθνικός εργολάβος, καναλάρχης και, πολύ σύντομα, δεν θα μείνει ούτε τραπεζίτης, χωρίς παρτίδες και σοβαρές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.




Τα έγραφε όλα ο 3ος Κύκλος !!!

Ιδιαίτερα δε ότι, μόλις οι ξένοι, τους οποίους υπηρέτησε πιστά η ελληνική πολιτικοοικονομική ελίτ επί 70 ολόκληρα χρόνια, συνειδητοποιούσαν ότι δεν επρόκειτο να εισπράξουν δεκάρα τσακιστή από τους φτωχοποιημένους Έλληνες των Μνημονίων, τότε θα στρέφονταν κατά των ίδιων των εγχώριων πιστών υπηρετών τους, θα τους ξετρύπωναν το μαύρο χρήμα, οπουδήποτε και αν το είχαν κρυμμένο στον πλανήτη, θα τους το μάζευαν όλο και, στο τέλος, θα τους έστελναν και κατηγορούμενους για μεγάλη φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, για να τους τελειώσουν και να μην μπορέσουν έτσι να ξανασηκώσουν κεφάλι, για τουλάχιστον μια ολόκληρη γενιά.

Τώρα λοιπόν θα διασωθούν, εξασφαλίζοντας απλά την ελευθερία τους και όχι τις πολυτέλειες στις οποίες είχαν κακομάθει, μόνον εκείνοι που θα γίνουν κανονικές πουτάνες της νέας τάξης, στην οποία, υπό το φόβο να καταλήξουν μαζί με τους άλλους στη φυλακή, θα βγάζουν καθημερινά κάθε λογής τρελά γούστα.

Και το πρώτο γούστο θα είναι να τους κάνουν όλους χαφιέδες και ρουφιάνους, όπως ακριβώς ήταν οι γονείς και οι παππούδες τους το 40, το 50 και το 60, πριν μεγαλοπιαστούν, χρησιμοποιώντας τους για να τσιμπήσουν όσους ακόμη διαφεύγουν.

Θα τους βλέπουν στο δρόμο φίλοι, συγγενείς και κάθε λογής ευεργετηθέντες κατά τη βασιλεία τους και θα αλλάζουν δρόμο, μήπως τυχόν και τους χαιρετίσουν και βρεθούν σε καμία μάυρη λίστα.

Το 2012 υπήρχε λύση και τους την είχαμε γράψει.
Η ιδιοφυής όμως ηλιθιότητα, με την οποία αντιμετώπισαν τους συμπολίτες τους και την Ελλάδα, τους έφερε στο σήμερα όπου, ενώ λύση υπάρχει ακόμη, δεν είναι πλέον απαραίτητη στο σύστημα που τους δημιούργησε και τώρα αποφάσισε να τους ξεβράσει.

Καλά ξεμπερδέματα !!! 





  

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates