.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ & ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Ανεξάρτητοι Αγρότες : 

«Αρκετά με τους μαλάκες, από αύριο κλείνουμε εφορίες και τράπεζες» !!!



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Στην χθεσινή επίσκεψη στην πλατεία Συντάγματος συναντήθηκα με μια μικρή ομάδα αγροτών από την Κρήτη – οι υπόλοιποι όπως έμαθα σήμερα είχαν από νωρίς φύγει για το λιμάνι προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους – και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η επιθετική στάση τους έναντι των συνδικα-ληστών που προσπαθούν να καπελώσουν την μαζική συμμετοχή στον αγώνα τους.

Όπως με ενημέρωσαν στην Κρήτη έχουν δημιουργήσει μια ομάδα που αυτοαποκαλούνται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ και δεν υπάγονται σε συνδικα-ληστες και μπλόκα του ΚΚΕ.

Αυτοί λοιπόν ήδη από τις 4 του μήνα δεν κλείνουν δρόμους…


Κλείνουν τράπεζες και εφορίες…ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ !!!

BINTEO: Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ !!! ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ
Η Όλγα Τρέμη είδε να φτάνουν στο Σύνταγμα τα ...... ΤΑΝΚΣ των αγροτών !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :




ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS !!!


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 30/05/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΟΥΛΗ
Κύρωση της ΠΝΠ : Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τα κόκκινα δάνεια !!!



Ολοκληρώθηκε, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για την κύρωση της ΠΝΠ με κατεπείγουσες ρυθμίσεις υπουργείων.
Υπέρ της αρχής του νομοσχέδιου τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες. Από την αντιπολίτευση, καταψήφισαν η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, ενώ ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών».
Από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών και χωρίς καμία αρνητική ψήφο στηρίχθηκε η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για τα «κόκκινα δάνεια» την οποία υπερψήφισαν όλα τα κόμματα, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Η τροπολογία έγινε δεκτή με τη νέα τροποποίηση, στην οποία προχώρησε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, όπου δίνεται παράταση μέχρι τις 30/5/2016 για την επικαιροποίηση εκκρεμών εγγράφων στην αίτηση υπαγωγής δανειοληπτών στον νόμο Κατσέλη.

ΙΤΑΛΙΑ: ΤΑ KOKKINA ΔANEIA ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΗΓΗ ΝΕΑΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ !!!

ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΩΣ COLLATERALS ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
Ιταλικό ΥΠΟΙΚ & ΕΚΤ συζητούν την αγορά
τιτλοποιημένων πακέτων κόκκινων δανείων !!!




ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται η ΕΚΤ ώστε να αγοράσει πακέτα τιτλοποιημένων κόκκινων δανείων ιταλικών τραπεζών ή να τα εγκρίνει ως εγγυήσεις έναντι ρευστότητας, στο πλαίσιο του QE, σύμφωνα με το ιταλικό ΥΠΟΙΚ.

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ιταλικών τραπεζών αγγίζουν τα 200 Δις ευρώ !!!

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΟΥ ESM/EFSF & ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΟΝΟ 52,9 ΔΙΣ
Ας τελειώσει επιτέλους ο μύθος του δήθεν διακρατικού ελληνικού χρέους, που δεν μπορεί δήθεν να κουρευτεί, επειδή αυτό θα σήμαινε δήθεν ότι οι Έλληνες θα κλέβαμε τα χρήματα και τις αποταμιεύσεις των Ευρωπαίων Φορολογουμένων !!!  



Το μεγάλο μέρος του χρέους, δλδ τα 141,8 Δις των EFSF/ESM, το χρωστάμε στις ιδιωτικές εταιρείες του γραφήματος και όχι στους Πολίτες της Ευρώπης !!!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ !!!

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ "ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ" ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !!!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ BAIL IN !!!


Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΪ & ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Οι χορηγοί του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα, παριστάνουν σήμερα τους δήθεν υποστηρικτές των αγροτών, που διεκδικούν την ατζέντα του ΟΧΙ !!! 

Οι αγρότες, μετά την Πλατεία Συντάγματος, καλά θα κάνουν να πάνε μια βόλτα μέχρι το Νέο Φάληρο, γιατί καλή η πλάκα και το δούλεμα, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
Αν η κυβέρνηση είχε υποσχθεί στον τζάμπα μάγκα ΑΛΑΦΟΥΖΟ, δωρεάν άδεια και νέα θαλασσοδάνεια, όπως έκαναν οι προηγούμενοι, σήμερα στα ρεπορτάζ οι αγρότες θα ήταν ότι και όλα τα προηγούμενα χρόνια :
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, κλπ !!!


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Ο Αλαφούζος μεταφέρει στην Κύπρο τον ΣΚΑΙ !!!
Οι εγγυήσεις που ζήτησε για τη φορολογική έδρα και το βέτο από Ελλάδα !!!

Ενα νέο μεγάλο κόλπο ετοιμάζει ο Γιάννης Αλαφούζος, με τα σχέδιά του -δυστυχώς για τον ίδιο- να έχουν διαρρεύσει και να προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις του Μαξίμου με την κυπριακή κυβέρνηση. Ολα ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα, όταν μια ομάδα συνεργατών του αφεντικού του καναλιού του Νέου Φαλήρου ταξίδεψε στη Λευκωσία, όπου είχε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και έναν Κύπριο ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης. Οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου στη διάρκεια των συναντήσεων που είχαν ισχυρίστηκαν ότι στην Ελλάδα υφίστανται πολιτικό διωγμό και ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει με διάφορα προσχήματα να κλείσει τον ΣΚΑΪ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ : ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!





ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ !!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
Deal Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη !!!




Σε συνεργασία με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη υπερκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα προχωρούν ο όμιλος Μαρινόπουλος και ο όμιλος Σκλαβενίτης, δυο από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον εγχώριο κλάδο του λιανεμπορίου.

Οι δυο εταιρείες προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρίας μετά την ολοκλήρωση της οποίας, το κοινό σχήμα θα διαχειρίζεται κατ’ αρχήν τη λειτουργία των 33 hypermarkets, συνολικής έκτασης 160.000 τμ., που διαθέτει σήμερα η Μαρινόπουλος σε μεγάλα αστικά κέντρα, και θα προχωρήσει μελλοντικά σε περαιτέρω ανάπτυξη του εν λόγω δικτύου.

Τα καταστήματα αυτά απασχολούν σήμερα πάνω από 3.000 εργαζόμενους και ο κύκλος εργασιών τους ανήλθε το 2015 σε €325 εκατ. περίπου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: PSI & ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΩΝ !!!

ΑΡΘΡΟ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ PSI & ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
PSI: H "θυσία" των αποταμιευτών και οι ευθύνες των τραπεζών !!!




Πρόλογος

Κατά την θητεία μου (Φεβ. 2009-Φεβ. 2013 στην θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών (γνωστής και ως «ΑΕΔΑΚ ΙΚΑ», www.hpmf.gr), μου έλαχε ο «κλήρος» να διαχειρισθώ την χειρότερη περίοδο στην Σύγχρονη Οικονομική Ιστορία παγκοσμίως, καθώς είχε ήδη μεσολαβήσει η χρεοκοπία της Lehman Brothers το 2008, η χρεοκοπία Κράτους στην Ευρωπαϊκή Επικράτεια (Ισλανδία), και από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2012 η κατακρήμνιση της αξίας των Ελληνικών Ομολόγων με τις σχετικές αποδόσεις των ΟΕΔ να «ίπτανται» από τις 114 μονάδες βάσης «spread» τον Σεπτέμβριο του 2009 στις 4246 μονάδες στις 9 Μαρτίου του 2012...

Έχοντας ένα εξαιρετικά ευμεγέθες χαρτοφυλάκιο ΟΕΔ, η συμμετοχή μας στο PSI κατέστη «μονόδρομος», καθώς αυτό ήταν προαπαιτούμενο για την «ομαλή» διαχείριση της «οιονεί χρεοκοπίας», της Ελλάδος, η οποία ήταν «ante portas».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !!!

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΝΟΜΙΜΑ & ΗΘΙΚΑ
Να κουρευτούν λοιπόν τα δάνεια όπως κουρεύονται και στις ΗΠΑ και με τον τρόπο που σας υποδεικνύουμε εδώ και 2,5 χρόνια από το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

ΒΙΝΤΕΟ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ & ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
Όλα τα στοιχεία, όλα τα ονόματα και όλα τα εμβάσματα, νόμιμα & παράνομα, από το 2002 και μετά, μπορούν να αντληθούν με νόμιμο τρόπο και σε 1 μόλις λεπτό, από το backup του ηλεκτρονικού αρχείου της Τράπεζας της Ελλάδος, δλδ από την πλατφόρμα πληρωμών του Ευρωσυστήματος TARGET2-GR !!! 





ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΓΑΝΑ : ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ BULLING & ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !!!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ
Εργατικό ατύχημα είναι εκείνο που συμβαίνει στον εργαζόμενο κατά τη διάρκεια της εργασίας ή με αφορμή την εργασία και οφείλεται σε απότομο βίαιο εξωτερικό γεγονός (συμβάν) που προκαλεί πρόσκαιρη ή διαρκή ανικανότητα εργασίας !!!




Για να χαρακτηριστεί ένα γεγονός σαν εργατικό ατύχημα πρέπει να υπάρχουν οι εξής προϋποθέσεις:
  • Να πρόκειται για βίαιο γεγονός: Να υπάρχει δηλαδή έκτακτη και αιφνίδια επίδραση εξωτερικού παράγοντα, που δεν έχει σχέση με την οργανική κατάσταση του εργαζόμενου. Η επίδραση αυτή μπορεί να έχει σαν αιτία την επιβάρυνση των όρων εργασίας κάτω από απρόβλεπτες και έκτακτες συνθήκες.
  • Να πρόκειται για γεγονός που συνέβη κατά την εκτέλεση ή με αφορμή την εργασία
Τρεις περιπτώσεις ατυχημάτων καλύπτονται από τις σχετικές διατάξεις:

ΒΙΝΤΕΟ : ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η DEUTSCHE BANK & Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ DEUTSCHE BANK
Κινδυνεύει να καταρρεύσει ολόκληρη η Γερμανία και τα χρηματιστήρια όλου του πλανήτη από τη μαύρη τρύπα της DEUTSCHE BANK !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



Deutsche Bank: Η Lehman Brothers της Ευρώπης;

To 2016 δεν έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για τις παγκόσμιες χρηματαγορές. Ο κινεζικός «πυρετός» έδωσε τη θέση του στην τραπεζική αναταραχή, η οποία κορυφώθηκε τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας των ψιθύρων περί κατάρρευσης της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Γερμανίας, της Deutsche Bank.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΒΟΜΒΑ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ : ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ !!!

ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Η απάντησή μου σε αυτούς που σχεδίασαν την εκδίωξή μου από το ΔΝΤ !!! 

Ηταν ‘Ελληνες !!!



Προκαταβολικά απολογούμαι στους αναγνώστες, διότι εν μέσω της άνευ προηγουμένου οικονομικής και προσφυγικής κρίσης, όταν χιλιάδες συμπατριώτες μας δεν διαθέτουν πιά τα στοιχειώδη, θα τους απασχολήσω σήμερα με ένα πρόβλημα, το οποίο δεν είναι προσωπικό, αλλά αφορά τη δημοσιογραφική κάλυψη ενός εκ των Θεσμών και δανειστών της πατρίδας μας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Την περασμένη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, μετά την συνέντευξη Τύπου της κ. Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία απάντησε σε ερώτησή του MEGA για την Ελλάδα, πήγαμε -όπως κάνουμε συχνά- σε ειδική ενημέρωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο Foreign Press Center με τις συναδέλφους της Καθημερινής και της ΕΡΤ, οι οποίες είναι επίσης διαπιστευμένες στην Ουάσιγκτον, όπου η έδρα του Λευκού Οίκου, όλων των υπουργείων της αμερικανικής κυβέρνησης και βεβαίως του ΔΝΤ. Αυτή βασικά είναι η ρουτίνα μας… Από ενημέρωση σε ενημέρωση, αλλά και σκληρές ερωτήσεις σε όλους για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Χανιά : Την είσοδο του δικαστικού μεγάρου απέκλεισαν οι δικηγόροι !!!




Tην είσοδο του δικαστικού μεγάρου Χανίων απέκλεισαν σήμερα δικηγόροι, οι οποίοι αντιδρούν στο σχέδιο για το ασφαλιστικό.

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ !!!

ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΟΔΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
Αλαλούμ στο ΙΚΑ: Στέλνει ραβασάκια για οφειλές και σε πεθαμένους !!!





Τους απειλεί, μάλιστα, με κατάσχεση, πλειστηριασμούς, κατάσχεση εις χείρας τρίτων κ.α.
Το αλαλούμ που επικρατεί ανάμεσα στις υπηρεσίες του ΙΚΑ αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» σύμφωνα με το οποίο αποστέλλονται επιστολές για ληξιπρόθεσμες οφειλές ακόμα και σε... πεθαμένους.

Το τμήμα εσόδων χωρίς να έχει συνεργασία με το τμήμα συντάξεων - που είναι ενήμερο για τον θάνατο του οφειλέτη - στέλνει τη συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ χωρίς να γνωρίζει ότι ο παραλήπτης δεν βρίσκεται εν ζωή, γράφει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της.

Οι οφειλές, δε, επιβαρύνονται ακόμα και με πρόσθετα τέλη σε βάθος δεκαετίας ιδίως όσον αφορά σε οφειλές για οικοδομικά έργα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: 2,5 ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ 4 ΑΔΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΓΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ
Τέλος σε 25 χρόνια ανομίας !!! 
Σε δέκα ημέρες η προκήρυξη του διαγωνισμού !!!




Μετά από ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με 154 ψήφους υπέρ, εγκρίθηκε, την Πέμπτη αργά το βράδυ, από τη Βουλή η τροπολογία που αφορά την διεξαγωγή διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με την νομοθετική ρύθμιση, ο αριθμός ορίζεται σε τέσσερις άδειες με δεκαετή διάρκεια.

Ολοκληρώθηκε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, που κατέθεσε η κυβέρνηση την Τρίτη. Σε σύνολο 270βουλευτών, υπέρ της ρύθμισης ψήφισαν 154 βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Κατά της τροπολογίας ψήφισαν 102 βουλευτές από τη Ν.Δ., τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων. «Παρών» ψήφισαν 14 βουλευτές από την Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης. 30 απουσίες, ηχηρή αυτή του Κώστα Καραμανλή. 

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Σε κάνουν συνεργάσιμο & σου προσφέρουν ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις, προκειμένου, με τις νέες συμβάσεις, που καταργούν τις παλιές, να καλύψουν όλα τα νομικά τους ελαττώματα, περιορίζοντας έτσι τη δυνατότητά σου να ακυρώσεις τη δανειακή σου σύμβαση στα δικαστήρια και, επιπλέον, για να αποκτήσουν και νέα δικαιώμτα επί των δανείων και της περιουσίας σου, που δεν είχαν τυχόν προβλέψει κατά το παρελθόν, όπως π.χ. η πώληση του δανείου σου σε fund !!!  




Αναδιαρθρώσεις

Γράφει ο Δικηγόρος Χρίστος Πουτζιουρής 
(Κύπρος)

Πάρα πολύς κόσμος θέτει το ερώτημα αν πρέπει να γίνει ή όχι αναδιάρθρωση του δανείου του το οποίο είναι μη εξυπηρετούμενο. Κατά αρχάς θα πρέπει ο δανειολήπτης να αντιληφθεί ποία είναι η πραγματική έννοια της λέξης ”αναδιάρθρωση” όπως την εννοούν οι τράπεζες που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία -νέα συμφωνία δανείου - η οποία εξαφανίζει και ή αφομοιώνει όλα τα δικαιώματα και υποχρέωσεις της προηγούμενης συμφωνίας μεταξύ Τράπεζας και δανειολήπτη. Δηλαδή από τη στιγμή που θα υπογραφεί η νέα συμφωνία η Τράπεζα απαλλάτεται από οποιεσδήποτε τυχόν παράνομες και ή αντισυμβατικές χρεώσεις στο λογαριασμό δανείου που έχει αναδιαρθρωθεί.

Πέραν όμως τούτου, οι Τράπεζες πιέζουν για αναδιαρθρώσεις και για τους ακόλουθους λόγους :

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΗ ΜΑΡΕΒΑ, ΛΑΔΙ ΜΙΝΕΡΒΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 10/02/2016
Ο Νίκος Νικολόπουλος, αναφερόμενος στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για το ζήτημα ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ & ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, βάφτισε τη Μητσοτάκαινα, από Μαρέβα, ΜΙΝΕΡΒΑ !!!
Όπως το λάδι ....... που ταιριάζει πολύ στην περίσταση ...... βεβαίως, βεβαίως !!!




ΚΡΥΦΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 51%
Η εγκύκλιος δεν αναρτήθηκε ποτέ στη "Διαύγεια" !!!
















Επαναφορά στον υπολογισμό των συντάξεων με το νόμο «Λοβέρδου – Κουτρουμάνη» αποκαλύπτουν οι οδηγίες κρυφής εγκυκλίου που εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις 7 Ιανουαρίου του 2016, χωρίς ποτέ να αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !!! ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ GOODY'S !!!

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ GOODY'S ΣΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
30 εργαζόμενοι στο δρόμο στους οποίους οφείλονται και δεδουλευμένα μηνών !!!

















Το δρόμο της ανεργίας πήραν τις τελευταίες ημέρες, τριάντα εργαζόμενοι στα καταστήματα Goody’s, τα οποία έβαλαν λουκέτο στα Γιάννινα και την Ηγουμενίτσα.

ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ !!!

ΜΕ ΜΟΛΙΣ 40 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
100.000.000 ευρώ το κονδύλι για τους τουλάχιστον 2.500.000 ανασφάλιστους !!!















Με μόλις... σαράντα ευρώ κοστολόγησε το υπουργείο Υγείας το ύψος της υγειονομικής περίθαλψης φέτος για κάθε ανασφάλιστο πολίτη, σύμφωνα με τα όσο προβλέπονται στο νομοσχέδιο "Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις” που φέρνει ξανά στη Βουλή- μετά την άρον άρον απόσυρσή του το Δεκέμβριο-, γνωστό ως παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 
Τουλάχιστον 400.000.000 ευρώ τα χρέη σε τράπεζες, δημόσιο & ασφαλιστικά ταμεία !!!















Το Μέγαρο Μουσικής ως εταιρία διαχείρισης και με οικονομικούς όρους έχει αποτύχει παταγωδώς.Θα σκεφθούν πολύ πληρώνουμε το κόστος του πολιτισμού.

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ DEUTSCHE BANK !!!

ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ+ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ
Μεταφορά φορολογικής κατοικίας στο εξωτερικό !!!





Γράφει ο δικηγόρος Νικόλας Λύτρας

Την περίοδο αυτή, κατά την οποία υπάρχει μεγάλη φυγή νέων επιστημόνων και γενικά εργατικού δυναμικού από την Ελλάδα προς το εξωτερικό, το θέμα της μεταφοράς φορολογικής κατοικίας έχει γίνει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Συχνό είναι, επίσης, το φαινόμενο να εργάζεται ήδη κάποιο φυσικό πρόσωπο στο εξωτερικό, χωρίς να έχει προβεί σε κάποια ενέργεια στην Ελλάδα για μεταβολή της φορολογικής του κατοικίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κίνδυνοι που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν ακόμη και σε διπλή φορολόγηση των εισοδημάτων του.

Αντίστοιχα, σε περίπτωση που ένας επιχειρηματίας πρόκειται να ιδρύσει εταιρεία στο εξωτερικό και παράλληλα έχει πρόθεση να (δια)μείνει μόνιμα στον τόπο σύστασης της εταιρείας του (ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας), το ζήτημα της φορολογικής κατοικίας είναι ένα ζήτημα που σίγουρα θα τον απασχολήσει.

1. Γιατί είναι σημαντική η φορολογική κατοικία


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010
Telegraph: Στη νέα οικονομική θύελλα που έρχεται ας αφήσουμε επιτέλους τις τράπεζες να καταρρεύσουν !!!




Απηυδισμένος εμφανίζεται ακόμα και ο συντηρητικός Telegraph από τις αλλεπάλληλες διασώσεις των ευρωπαϊκών τραπεζών από το δημόσιο, με χρήματα των φορολογουμένων !!!

Αναφερόμενη στους ισχυρούς κραδασμούς που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες ο τραπεζικός κλάδος στην Ευρώπη, κραδασμοί που εντάθηκαν τα τελευταία 24ωρα, η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι μέσα σε μόλις ένα μήνα οι μετοχές των τραπεζών έχασαν το ένα τρίτο της αξίας τους, με την Deutsche Bank αλλά και πολλές μικρότερες ιταλικές τράπεζες να δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις.

«Βέβαια αυτά συμβαίνουν τακτικά στις αγορές: Κυριαρχεί ο πανικός και λίγες εβδομάδες αργότερα οι μετοχές αρχίζουν να ανεβαίνουν ξανά.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!




Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ !!!

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ (ΝΕΟΙ VS ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ)
Γιάννης Στουρνάρας: Υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νέων !!!




«Κανείς δεν θέλει να μειωθούν συντάξεις, αλλά πρέπει να επιλέξουμε το μέγεθος εκείνο του μικρότερου κόστους για το σύνολο της κοινωνίας» τόνισε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών κατά τη συζήτηση της ενδιάμεσης έκθεσης νομισματικής πολιτικής για το 2015, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε στη συνέχεια, ότι υπάρχει περιθώριο να επανεξεταστεί «η πρώτη σύνταξη, η δεύτερη σύνταξη, οι επικουρικές και το εφάπαξ» γιατί, όπως ανέφερε, ως κοινωνία «υπερπροστατεύουμε την τρίτη ηλικία σε βάρος των νεώτερων γενιών».

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΤΟ ΜΙΣΘΟ 405,16 ΕΥΡΩ !!!

ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
13,5% αύξηση, σε ένα μόλις χρόνο, στον αριθμό των εργαζομένων με καθεστώς μερικής απασχόλησης !!!















Μείωση του μέσου ασφαλιζόμενου μισθού στο ΙΚΑ στα 1.188,37 ευρώ για πλήρη απασχόληση από 1.213,93 ευρώ (-2,10%) και στα 405,16 ευρώ, από 426,56 ευρώ (-5%) για μερική απασχόληση, κατέγραψε το ΙΚΑ μεταξύ του Μαΐου του 2014 και του Μαΐου του 2015. Σύμφωνα με τα συγκριτικά στοιχεία που προέκυψαν από τις Αναλυτικές Περιοδικές

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΜΑΡΕΒΑ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ !!!

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ - ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Θέμα: «Το ΣΔΟΕ, οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους Υπουργούς για το πρωτοσέλιδο : «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”: «Μαρέβα και Παπασταύρου έκαναν μαζί δουλειές» που συγκλονίζει την χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία και δυναμιτίζει το δημοκρατικό πολίτευμα;.»»



ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
Αρ.Πρ.:516/09.02.16

Ένα ΦΕΚ του 2007 αποκαλύπτει τη συμμετοχή του προστατευόμενου του πρώην πρωθυπουργού και εμπλεκόμενου στη λίστα Λαγκάρντ, κ. Στ. Παπασταύρου, στην Ανώνυμη Εταιρεία Συμβούλων της κας Μαρέβα Μητσοτάκη

Αφιερωμένο είναι όλο το εξώφυλλο του ιστορικού και έγκυρου περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», που εκδίδει ο γνωστός εκδοτικός οίκος «ΛΙΒΑΝΗΣ», στην συνεταιριστική σχέση που είχε η σύζυγος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον κ. Στ. Παπασταύρου και συγκεκριμένα στην εταιρεία MG CAPITAL Advisors ΑΕ.

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ATTICA BANK (ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) !!!

ΕΠΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΤτΕ & ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
Από τον Γκίκα Μάναλη στην αμφισβήτηση της ΑΜΚ και της Τράπεζας της Ελλάδος. Τα συμφέροντα, οι πολιτικοί, οι έκπτωτοι τραπεζίτες και τα funds !!!




Αν και η Attica Bank διαθέτει μόλις το 3% της εγχώριας αγοράς και δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των συστημικών τραπεζών, με μικρό και συρρικνούμενο δίκτυο καταστημάτων, εν τούτοις συγκεντρώνει δυσανάλογα μεγάλο ενδιαφέρον. Έκπτωτοι τραπεζίτες, πολιτικοί οπορτουνιστές και funds κοράκια επιχειρούν, συνεπικουρούμενοι από media και παπαγαλάκια, την αποσταθεροποίηση της τράπεζας. Πρόκειται όμως για έγκλημα διαρκείας καθώς επί 24 μήνες επιχειρείται η εξόντωση της τράπεζας είτε έμμεσα, είτε άμεσα.

Μια τέτοια εξέλιξη θα είχε όμως αντίκτυπο και στην κυβέρνηση η οποία στήριξε την τράπεζα στη βάση της πολιτικής για την ανάδειξή της σε αναπτυξιακό πυλώνα μικροχρηματοδοτήσεων και επενδυτικής τραπεζικής την επόμενη ημέρα.

Η προσπάθεια αυτή πλήττει όμως και την αξιοπιστία του επόπτη του συστήματος, της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς έχει συνυπογράψει τα πεπραγμένα της αμκ ενώ συνεχίζει να περιβάλει με το μανδύα της την εν εξελίξει έκδοση ΜΟΔ και την αναδιάρθρωσή της Attica Bank.

Ο κακοστημένος μηχανισμός, ο ελλιπής σχειδασμός και οι ερασιτέχνισμοί οδήγησαν τελικά στην παγίδευση ηθικών αυτουργών και εκτελεστών από τα δακτυλικά τους αποτυπώματα.

Η (δεύτερη) απόπειρα φόνου

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ !!!

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
250 ευρώ πρόστιμο σε 600.000 ανασφάλιστα αυτοκίνητα !!!



Μήπως σας κοστίζει περισσότερο να κυκλοφορείτε το όχημά σας ανασφάλιστο;

Μέσα στο μήνα αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την αποστολή τουλάχιστον 600.000 ειδοποιητηρίων, μετά την απόφαση που υπόγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί περιθώριο 8-10 ημερών στους οδηγούς για να ασφαλίσουν τα οχήματά τους πληρώνοντας, όχι μόνο το κόστος των ασφαλίστρων αλλά και πρόσθετο τέλος 250 ευρώ.

ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΣ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ !!!

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
«Εκτός ρύθμισης» έχουν αφήσει στον ΟΑΕΕ οφειλές 7,7 δισ. ευρώ από ασφαλιστικές εισφορές 297.827 «ενεργοί» ελεύθεροι επαγγελματίες (οι 4 στους 10) ενώ επιπλέον 2,4 δισ. ευρώ χρωστούν 232.290 που έχουν οριστικά διακόψει την επαγγελματική δραστηριότητα και την ασφάλισή τους !!!



















Τα στοιχεία έστειλε η ΕΣΕΕ στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ζητώντας «πάγωμα» των οφειλών και την παροχή της δυνατότητας στους οφειλέτες να αποποιούνται, πριν συνταξιοδοτηθούν, τον ασφαλιστικό χρόνο που αντιστοιχεί στην κεφαλαιοποιημένη οφειλή (και να λαμβάνουν αναλογικά μικρότερες συντάξεις) εφόσον αρχίσουν να καταβάλλουν κανονικά τις τρέχουσες εισφορές.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 95.000 ΕΥΡΩ ΝΟΙΚΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΝΔ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ !!!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΤΩΝ 95.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ & ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
Σε νέο κτίριο μετακομίζει η ΝΔ - Από τα 95.000 στα 9.800 ευρώ το ενοίκιο !!!




Παρελθόν θα αποτελέσει, σύντομα, η Συγγρού - Το νέο κτίριο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 62Το πρώτο βήμα για το «συμμάζεμα» των οικονομικών της ΝΔ, που είχε εξαγγείλει ο νέος πρόεδρος της παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έγινε σήμερα, με την υπογραφή της μετακόμισης των κεντρικών γραφείων του κόμματος από τη λεωφόρο Συγγρού, στην Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μετακομίσει σε νέο κτίριο, στον αριθμό 62 της οδού Πειραιώς.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΡ : ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ !!!

ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Σκληρή ομόφωνη ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τα μνημόνια, το ασφαλιστικό και της οικονομική κατάσταση στη χώρα !!!















To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 6-2-2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Η εισφορά της Ελλάδας αυξήθηκε από 1,37 δισ. σε 3,01 δισεκατομμύρια ευρώ !!!















Και όμως, η συνεισφορά της Ελλάδας στο κεφάλαιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου υπερδιπλασιάστηκε, τη στιγμή που η Αθήνα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πιστωτών προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και να διασφαλιστεί η συμμετοχή του Ταμείου στο τρίτο πακέτο στήριξης.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ 800.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΤΕΟ !!!

ΜΕΣΩ TAXINET ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ
Σε περίπου 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ θα επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου μέσω Taxisnet !!!















Ειδικότερα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περίπου 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πέρασαν από ΚΤΕΟ όπως όφειλαν και θα τους πιστωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου το πρόστιμο που ορίζει η νομοθεσία, το οποίο ανέρχεται σε 150 ευρώ. Το πρόστιμο των 150 ευρώ θα εμφανιστεί απευθείας στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Taxisnet και στην προσωποποιημένη πληροφόρηση.

ΠΗΓΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!! ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ !!!

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ 13,8 ΝΕΑ ΔΙΣ
Οι κεφαλαιοποιήσεις των ελληνικών τραπεζών ξανά κάτω από 1 Δις !!! 


Εξέλιξη αρνητική για MSCI και FTSE !!!

Ο FTSE θα υποβαθμίσει στις αναδυόμενες (Advanced Emerging market) το ελληνικό χρηματιστήριο, απόφαση που είναι γνωστή αλλά θα υλοποιηθεί τον Μάρτιο του 2016.
Οι κεφαλαιοποιήσεις – δηλαδή η χρηματιστηριακή αξία – των τραπεζών ξανά κάτω από 1 δισεκ. ευρώ, παρ΄ ότι πρόσφατα ανακεφαλαιοποιήθηκαν με 13,8 δισεκ.
Τα 36 δισεκ. που είναι τα κεφάλαια των τραπεζών αξίζουν χρηματιστηριακά 4,5 δισεκ. ευρώ ενώ πρόσφατα πριν 60 ημέρες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με 13,8 δισεκ.
Προφανώς η εικόνα βιβλικής καταστροφής στις τράπεζες με διαρκή ιστορικά χαμηλά δεν έχει προηγούμενο.
Όμως για μια ακόμη φορά συνέβη το εξής παράδοξο.
Πειραιώς και Eurobank με κεφαλαιοποίηση κάτω από 1 δισεκ. η Eurobank 786 εκατ και η Πειραιώς 847 εκατ. ενώ η Εθνική στα 1,25 δισεκ. και μόνο η Alpha bank με 1,62 δισεκ.
Όταν οι κεφαλαιοποιήσεις βρίσκονται κάτω από 1 δισεκ. οι διεθνείς οίκοι MSCI και FTSE το αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα αρνητικά. 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ;;; 39 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ
14 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αίγινας, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενίδι), 1 στο Ειρηνοδικείο Πόρου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 4 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 2 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 2 στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 2 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 3 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου !!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ !!!

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ EUROBANK: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ 03/02/2016
Ζωντανά στον αέρα της εκπομπής η καταγγελία για την αυθαιρεσία της EUROBANK που καταργεί τους δικηγόρους των δανειοληπτών !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/02/eurobank.html

Για κατάλυση οποιασδήποτε έννοιας δικαίου έκανε λόγο το Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ !!!




ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΓΑΝΑ : ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ !!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ
Είναι τελείως άκυρη η καταγγελία σχέσης εργασίας γυναίκας υπαλλήλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά το διάστημα ενός έτους μετά τον τοκετό, εκτός κι αν υπάρχει σπουδαίος λόγος. Η προστασία αυτή ισχύει τόσο για την εργαζόμενη με σύμβαση αορίστου χρόνου όσο και ορισμένου χρόνου. Στην Περίπτωση που η εργαζόμενη έχει σύμβαση ορισμένου χρόνου η προστασία διαρκεί όσο και η σύμβαση εργασίας, δηλαδή δεν μπορεί να την καλύψει πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα. 

Δείτε εδώ το βίντεο :



Μπορεί όμως να απολυθεί εάν υπάρχει «σπουδαίος λόγος». Σε καμία βέβαια περίπτωση δεν θεωρείται σπουδαίος λόγος η μείωση της απόδοσης της εγκύου που οφείλεται στην εγκυμοσύνη. Το άρθρο 36 του Ν.3996/2011,καθορίζει τις εργασιακές σχέσεις αναφορικά με την έγκυο γυναίκα και ουσιαστικά απαγορεύει και καθιστά απόλυτα άκυρη η καταγγελία της σύμβασης ή σχέσης εργασίας εργαζόμενης από τον εργοδότη της, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όσο και για το χρονικό διάστημα δεκαοκτώ (18) μηνών μετά τον τοκετό ή κατά την απουσία της για μεγαλύτερο χρόνο, λόγω ασθένειας που οφείλεται στην κύηση ή τον τοκετό, εκτός εάν υπάρχει σπουδαίος λόγος για καταγγελία.

Βασικές παράμετροι που πρέπει να γνωρίζει η εργαζόμενη μητέρα αλλά και ο εργοδότης που απασχολεί εγκύους εργαζόμενες:

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ : Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤ, ΝΤΡΑΓΚΙ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ 03/02/2016
Παράνομη η συμμετοχή της ΕΚΤ στην Τρόικα & σε λάθος δρόμο η επιτροπή αληθείας για το χρέος !!!





ΚΛΑΜΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !!! ΣΤΟ - 30% ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΚΛΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΑΦΕΛΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Η μεγαλύτερη έξοδος επενδυτών στην ιστορία του ΧΑΑ: 
Κραχ χρεοκοπίας στο -7,87% & στις 464 μονάδες. 
Οι τράπεζες στο -30% !!!
Αν σπάσουν οι 470 μονάδες, έρχονται οι 300 !!!

Το Χρηματιστήριο Αθηνών καίγεται, με τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου να εξαερίζονται λίγο πριν τεθούν σε εφαρμογή τα σχέδια για την πώληση των κόκκινων δανείων τους σε funds αλλά και πριν αρχίσει ο νέος γύρος μείωσης προσωπικού τους με προγράμματα εθελούσιας εξόδου σε μια προσπάθεια να καλυφθεί μεγάλο μέρος των απαιτήσεων για περιορισμό του προσωπικού που προκύπτει από τα σχέδια αναδιάρθρωσης.

Η υποχρέωση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών είναι να μειώσουν το ανθρώπινο δυναμικό κατά 4.300 άτομα και αναμένεται ότι μέσα στους επόμενους μήνες, δηλαδή εντός του πρώτου εξαμήνου, θα ανακοινωθούν εθελούσιες έξοδοι για περίπου 2.000 άτομα. Μέχρι τότε οι μετοχές τους βομβαρδίζονται και μόνο τη Δευτέρα αυτή της Eurobank καταγράφει πτώση άνω του 27%, με τις Πειραιώς και ΕΤΕ να ακολουθούν με πτώσεις άνω του 25% και με τη μετοχή της Alpha στο -15,44%.

Σε ολόκληρο το χρηματιστήριο υπάρχουν μόνο 2 μετοχές που καταγράφουν άνοδο και από αυτές η μία, μόλις, οριακά (πίνακας 1)

Πίνακας 1


REVOLUT : ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS !!!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Revolut : Η εφαρμογή για smartphones που παρακάμπτει τα capital controls !!!





Του Γιάννη Γορανίτη

Μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά μπορεί να δώσει έξυπνες λύσεις σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στις online και όχι μόνο συναλλαγές τους. Το Revolut λανσαρίστηκε πριν μερικούς μήνες από μια βρετανική εταιρεία και συνδυάζει ηλεκτρονικό πορτοφόλι με χρεωστική κάρτα (virtual ή φυσική).

Πρακτικά σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια διεθνή χρεωστική κάρτα χωρίς άλλες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις και χωρίς καν να διαθέτετε λογαριασμό σε ξένη τράπεζα. Μπορείτε να φορτίζετε και να αποφορτίζετε την κάρτα σας είτε μέσω άλλης (εγχώριας) χρεωστικής κάρτας, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ : ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ !!!

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Κούβαρης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ : ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η τελευταία πράξη του δράματος της καλοκαιρινής αποξήλωσης του Νόμου Κατσέλη λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες !!!

Η έννοια της "επικαιροποίησης" μπήκε στη ζωή μας το Δεκαπενταύγουστο και ουσιαστικά σήμανε την εκκίνηση μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από την άνευ προηγουμένου προσκόμιση δικαιολογητικών εγγράφων στα Ειρηνοδικεία και στα υποκαταστήματα των τραπεζών και την οπισθοδρόμηση στη γραφειοκρατία, με σκοπό τον χαρακτηρισμό των δανειοληπτών, ως ειλικρινών δικαστικά και συνεργάσιμων εξωδικαστικά. Ένας κατακλυσμός εγγράφων, μία τυπολατρική προσήλωση σε, εν μέρει, άχρηστα δικαιολογητικά.



Ο συνδυασμός των δύο αναθεωρήσεων του Ν. 3869/2010 με τους Ν. 4336/2015 και Ν. 4346/2015, είχε εξαρχής θέσει ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.

Οι ήδη εκκρεμείς υποθέσεις, που δεν έχουν συζητηθεί μέχρι τις 19-02-2016 -6 μήνες από την έναρξη ισχύος του Ν. 4336/2015 (19-08-2015)-, θα πρέπει να επικαιροποιηθούν επί ποινή απαραδέκτου μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, με την προσκόμιση των συμπληρωματικών δικαιολογητικών εγγράφων, που όρισε η Κ.Υ.Α. της 14ης -10-2015.

ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ & ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ & ΕΦΟΡΙΩΝ !!!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
Εφορίες και τράπεζες υπό κατάληψη στην Κρήτη !!!




Από το βράδυ της Κυριακής "στρατοπέδευσαν" έξω από τη ΔΟΥ στη Λεωφόρο Κνωσού αγρότες από όλο το νομό Ηρακλείου, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό και το φορολογικό. Οσο περνά οι ώρα, όλο και περισσότερα αγροτικά μηχανήματα φτάνουν στον αύλειο χώρο της δημόσιας υπηρεσίας, η οποία τη Δευτέρα δεν εξυπηρέτησεί το κοινό.

ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ & ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;;;

ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 9 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ & ΠΛΑΣΤΟΦΡΑΦΙΑ !!!

ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ & ΤΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Δημήτρης Ζώγκας : Κατάφερε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί 9 υπαλλήλους τράπεζας στην Πρέβεζα !!!




Ο πιο πάνω εικονιζόμενος ονομάζεται Δημήτριος Ζώγκας και είναι κάτοικος Αρχαγγέλου Πρέβεζας, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή, στην Εθνική Οδό ανάμεσα από Αρχάγγελο και Ζέφυρο.
Οι δουλειές πήγαιναν καλά τα προηγούμενα χρόνια και είχε χορηγητικούς και καταθετικούς λογαριασμούς σε μεγάλη Τράπεζα της Πρέβεζας.
Ξαφνικά βρέθηκε χρεωμένος με ένα υπέρογκο ποσό που μπορεί να φτάνει σήμερα ακόμα και το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να αποδείξει ότι δεν είχε πάρει τα χρήματα που του είχαν καταλογιστεί, ενώ η τράπεζα δεν του έδινε τα ανάλογα έγγραφα που υποτίθεται ότι είχε υπογράψει.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!! ΕΤΟΣ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2015 !!!

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ 2.832 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το 2015 ιδρύθηκαν 18.914 εταιρείες ενώ έκλεισαν 21.026 !!!
















Ετος συρρίκνωσης της επιχειρηματικής δεξαμενής της χώρας αποδείχτηκε και το 2015, καθώς τα συνολικά στοιχεία από τα εννέα Επιμελητήρια της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης καταδεικνύουν ότι η κατηφορική πορεία του «επιχειρείν» που ξεκίνησε το 2011 δύσκολα αντιστρέφεται.
SSL Certificates