.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΖΗ ΣΤΗ NOVARTIS
Και δεύτερο οικονομικό σκάνδαλο μίζας και διαφθοράς φτάνει στους εισαγγελείς δια χειρός μιας γραμματέως !!!


ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ !!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΙΚ !!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΝ 150.000 ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
Παππάς κατά Στουρνάρα Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών : Θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών !!!



Σφοδρή επίθεση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στον διοικητή της ΤτΕ με αφορμή τη δήλωσή του σχετικά με την υπόθεση της Novartis. «Ο κ. Στουρνάρας θα έπρεπε να λυπάται για τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, τότε που η χώρα έχασε 150.000 θέσεις εργασίας», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, σχολιάζοντας την αναφορά του τελευταίου ότι «λυπάται για την Ελλάδα», με αφορμή την υπόθεση Novartis.


«Θα σας έλεγα, επίσης, ότι είναι ασυμβίβαστο το να χρησιμοποιεί κανείς την ιδιότητα του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για να αναφέρεται σε προσωπικές υποθέσεις που έχει με τη δικαιοσύνη. 


ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

ΒΟΜΒΑ: ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50.000.000€ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ !!!

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
Έχουν κατονομαστεί από επιχειρηματία τα στελέχη των κομμάτων που έπαιρναν τις βαλίτσες !!!




Δεν είναι μόνο τα υπουργεία, εμπλέκονται οι ηγεσίες, τα χρήματα πήγαιναν στα δύο μεγάλα κόμματα, υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός, εκτίμησε η Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας Στο Κόκκινο για την υπόθεση με τις μίζες για έργα του Μετρό την περίοδο 2003-2007.

Σε βαλίτσες δίνονταν οι μίζες σε στελέχη κομμάτων που «έχουν κατονομαστεί», από επιχειρηματία που λειτουργούσε ως τρίτος για την κοινοπραξία στην οποία συμμετείχε και η γνωστή από την υπόθεση C4I και μιζών στα εξοπλιστικά Thales.


Οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ισόβια και αναμένεται να μιλήσουν για να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση, όπως εκτίμησε.

«Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το 2013 από συνάδελφο της Süddeutsche Zeitung, τον άνθρωπο που αποκάλυψε και το σκάνδαλο της Siemens, τον Κλάους Οτ, που τότε δεν μιλούσε για 370.000 ευρώ, μιλούσε για εκατομμύρια. Βεβαίως, αυτά δεν μπορούν να υπολογιστούν γιατί η μέθοδος χρηματισμού, όπως καταγγέλλεται επωνύμως από Γερμανό πολίτη, ήταν ίδια με αυτή που καταγγέλλεται για τη Novartis.



ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ !!! ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!!

ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ
Οριστικά τον προσεχή Οκτώβριο θα είναι έτοιμη η εφαρμογή του Περιουσιολογίου, που θα αποτελέσει ένα αποτελεσματικό όπλο κατά τη φοροδιαφυγής, λειτουργώντας προληπτικά και κατασταλτικά.




Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Οικονομικών, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου θα παραδοθεί το έργο από την εταιρεία που ανέλαβε τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ενώ τον Οκτώβριο θα «περάσουν» στην εφαρμογή όλα τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογουμένων.

Κατόπιν, οι φορολογούμενοι με τους κωδικούς του taxisnet που κατέχουν, θα μπουν στην εφαρμογή θα τσεκάρουν τα στοιχεία που έχει «περάσει» η εφορία, θα προβούν στις αναγκαίες διορθώσεις ή θα προσθέσουν και άλλα περιουσιακά στοιχεία, που δεν ήταν σε γνώση της εφορίας.

Στη πράξη η εφορία θα περάσει στην εφαρμογή τα στοιχεία των ακινήτων των φορολογουμένων, των αυτοκινήτων σκαφών αναψυχής, αεροσκάφη, όπως αυτά δηλώνονται στις φορολογικές δηλώσεις. Στη συνέχεια οι φορολογούμενοι θα μπουν στην εφαρμογή, θα ελέγξουν αν τα στοιχεία είναι σωστά, θα κάνουν τυχόν διορθώσεις, αλλά θα προσθέσουν και άλλα στοιχεία, τα οποία αφορούν:


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η...ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Πολλοί δανειολήπτες μπήκαν στο νόμο Κατσέλη μολονότι δεν τον χρειάζονται, δεν τους βοηθά και δεν τους συμφέρει! Είτε από ελλιπή ενημέρωση είτε εξαιτίας της απροθυμίας των τραπεζών να τους διευκολύνουν, πήραν τη λάθος αγωγή. Εστω και με καθυστέρηση μπορούμε να δώσουμε το σωστό φάρμακο

Η κρίση βάθυνε, επειδή η διαχείριση της ήταν ανεπαρκής, και όλα τα προβλήματα διογκώθηκαν σε ένταση και διάρκεια. Έτσι εξελίχθηκε και το πρόβλημα των κόκκινων δανείων. Παραμένει τεράστιο ως σήμερα, επειδή η διαχείρισή του, τόσο από το τραπεζικό σύστημα και όσο και από την πολιτεία, ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων εδώ. Η ανεπάρκεια των διαχειριστών έχει θύματα. Η πλειονότητα των δανειοληπτών με κόκκινα στεγαστικά δεν είναι μπαταχτσήδες αλλά θύματα της ανεπαρκούς διαχείρισης της τραπεζικής κρίσης.

Ο νόμος Κατσέλη ήταν το λάθος, αλλά ήταν και το μόνο εργαλείο που τους προσφέρθηκε για να προστατευθούν. Ολα θα ήταν ευκολότερα αν κάποιος είχε προσφέρει στους δανειολήπτες αυτό που πρόσφερε η Ευρώπη στην Ελλάδα: μακροχρόνιες χαμηλότοκες ρυθμίσεις. Μια τέτοια λύση περιγράφουμε στη συνέχεια.



ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ !!!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑΖΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΤΗΣ ΝΔ...
Το αποκαλυπτικό tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.


ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ;;; ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η Β' ΔΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
Η φωτιά ξέσπασε στις 5:20 τα ξημερώματα.




Στις φλόγες τυλίχτηκε το κτίριο που στεγάζει τη Β’ ΔΟΥ στο κέντρο της Λάρισας επί της Ρούσβελτ.
Η φωτιά ξέσπασε στις 5:20 σήμερα το πρωί και στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν μέρος 13 οχήματα της Πυροσβεστικής με 32 άντρες.

Στο ισόγειο του κτιρίου στεγάζονται καταστήματα εστίασης. 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΚΩΝ !!!


Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΝΕΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ !!! ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙKΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!



ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Ν. Αχαΐας – Ανεξάρτητος
Αρ.Πρωτ.1221/02-03-2018
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΘΕΜΑ: Κλήθηκε πράγματι o Πρόεδρος της Eurobank από την Εισαγγελία
για κόκκινο δάνειο εκατομμυρίων ευρώ Aθηναϊκής καθημερινής  εφημερίδας;

Με ανάρτηση του ‘’olympia.gr’’ στις 28 Φεβρουαρίου πληροφορήθηκαν χιλιάδες φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες καθώς  και τα στελέχη και μέλη του Xριστιανοδημοκρατικού Kόμματος Ελλάδος ότι η Εισαγγελία καλεί  κορυφαίο τραπεζίτη για θαλασσοδάνειο που έχει δοθεί αλλά δεν εξοφλείται από την δανειολήπτρια εκδοτική εταιρεία γνωστής εφημερίδας.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ;;;




Πριν από πολλά χρόνια κατά την διάρκεια κάποιας εκλογικής αναμέτρησης, επιφανείς δημοσιογράφοι του ΔΟΛ, πολιτικοί και επιχειρηματίες λαμβάνουν μια πρόσκληση. Να παρακολουθήσουν την Κυριακή των βουλευτικών εκλογών του 2004 , από την τηλεόραση, την μεγάλη εκλογική μάχη στην οικία Ψυχάρη στο Κολωνάκι.



ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ WIFI ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!!

WIFI FOR EUROPE
Η δράση αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους και να διαρκέσει έως το 2020.




Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την “Κοινωνία του Gigabit, 2025” η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συνεργασία με τα Κράτη-Μέλη, προωθεί μέσω του προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU) την ανάπτυξη δικτύων WiFi που θα παρέχουν στους πολίτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους (π.χ. Πλατείες, πάρκα, δημόσια κτίρια κλπ.). Η δράση αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους και να διαρκέσει έως το 2020. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 120 εκ. € και αναμένεται να χρηματοδοτηθούν 6.000 - 8.000 δίκτυα WiFi σε όλη την Ευρώπη. Η χρηματοδότηση των δικαιούχων γίνεται με τη χορήγηση δελτίου (voucher) το οποίο εξαργυρώνεται από την ΕΕ, μετά την εγκατάσταση και λειτουργία του δικτύου.

Δικαιούχοι είναι οι δήμοι της χώρας. Κάθε δήμος μπορεί να λάβει ένα μόνο δελτίο για όλη τη διάρκεια της δράσης, δηλαδή δήμοι που έχουν επιλεγεί να λάβουν δελτίο στο πλαίσιο συγκεκριμένης πρόσκλησης δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε τυχόν μεταγενέστερες προσκλήσεις (δήμοι που υπέβαλαν αίτηση αλλά δεν έλαβαν δελτίο, μπορούν να ξαναδοκιμάσουν σε περίπτωση επόμενης πρόσκλησης). Για το τρέχον έτος η αξία του δελτίου είναι 15.000 € και καλύπτει το κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης. Ο δικαιούχος αναλαμβάνει τα λειτουργικά έξοδα του δικτύου (μηνιαία συνδρομή σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο και συντήρηση εξοπλισμού). Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιούν το δελτίο WiFi4EU για τη μερική χρηματοδότηση έργου μεγαλύτερης αξίας· συνεπώς, οποιεσδήποτε δαπάνες εξοπλισμού και εγκατάστασης πέραν της αξίας του δελτίου θα καλύπτονται από άλλους πόρους που θα εξασφαλίζει ο δήμος και θα αποδίδονται στον προμηθευτή. Το κάθε δελτίο θα πρέπει να εξαργυρωθεί εντός 18 μηνών από την απόκτησή του.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ !!!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ...
Με 1.100 θέσεις ελλιμενισμού και χερσαία ζώνη 280 στρεμμάτων, η Μαρίνα Αλίμου συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες της ανατολικής Μεσογείου.



Απόβαση στις ελληνικές μαρίνες έχουν κάνει οι Τούρκοι επιχειρηματίες τα τελευταία χρόνια, ενώ δύο πανίσχυροι επιχειρηματίες ο Φερίτ Σαχένκ και ο Αλί Κοτς, διεκδικούν την Μαρίνα Αλίμου. 

Με 1.100 θέσεις ελλιμενισμού και χερσαία ζώνη 280 στρεμμάτων, η Μαρίνα Αλίμου συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες της ανατολικής Μεσογείου.

Η πρώτη τουρκική συμμετοχή έρχεται μέσω της Lamda Dogus, με παρουσία στη χώρα μας από το 2012 μέσα από τη συνεργασία της με τη Lamda Development του ομίλου Λάτση.
Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Dogus, το 2012 απέκτησε το 50% της Μαρίνας του Φλοίσβου, μέσω μιας στρατηγικής συμμαχίας με την Lamda Development, ενώ το 2013 η θυγατρική του τουρκικού ομίλου απέκτησε το 51% των μετοχών της ελληνικής εταιρείας «MedMarinas» του Ομίλου Κυριακούλη. 



ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ: ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΕΝΤΑΞΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20.000€ !!!

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ+ΤΑΜΕΙΑ
Οι τραπεζίτες βάζουν βέτο στον εξωδικαστικό κάτω των 20.000 ευρώ.



Ούτε για… αστείο δεν δέχθηκαν οι τράπεζες να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για ένταξη στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και όσων επιχειρήσεων χρωστούν λιγότερα από 20.000 ευρώ αθροιστικά σε Δημόσιο και τράπεζες, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να “ξεχειλώσει” ο μηχανισμός.

Η πρόταση αυτή έπεσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών για την τέταρτη αξιολόγηση, όμως οι τράπεζες έθεσαν σαφέστατα βέτο, κάτι που βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη, αφού και παλαιότερα η θέση των τραπεζιτών ήταν ότι στον εξωδικαστικό μηχανισμό θα έπρεπε να μπαίνουν μόνο επιχειρήσεις με χρέη που ξεπερνούν αθροιστικά τα 50.000 ευρώ.


ΔΕΗ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ QUALCO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_4.html



Στην αρχή θα προτείνουν ρυθμίσεις...και μετά, αν δεν υπάρχει ανταπόκριση ή δεν «τσουλάει» ο διακανονισμός, θα πηγαίνουν σε δικαστική διεκδίκηση των χρεών !!!

Στα χέρια της διοίκησης της ΔΕΗ βρίσκεται το σχέδιο αντιμετώπισης των ληξιπρόθεσμων χρεών που εκπόνησε η κοινοπραξία των εξειδικευμένων συμβούλων με επικεφαλής την εταιρία Qualco.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος διακανονισμός των υπερήμερων οφειλών πελατών της εταιρίας επρόκειτο να παρουσιαστεί χθες στο διοικητικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασής του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές, το συγκεκριμένο θέμα της ατζέντας μετατέθηκε σε επόμενη ημερομηνία καθώς ο αρμόδιος γενικός διευθυντής Εμπορίας Γιάννης Κατάκης φέρεται να ζήτησε περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία και τη διαμόρφωση της εισήγησής του.


ΕΓΚΛΗΜΑ !!! ΓΙΑΤΡΟΣ-«ΜΑΪΜΟΥ» ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!

ΧΟΡΗΓΕΙ ΩΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Η περίπτωση του έχει καταγγελθεί από τον Αύγουστο του 2014 αλλά ακόμα εκκρεμεί η δίκη του με το υπουργείο Υγείας να μην αντιδρά !!!




Απίστευτο κι όμως πραγματικό: «Μαϊμού»- γιατρός παίζει με την υγεία εκατοντάδων παιδιών και εφήβων στην Αττική. 

Ως καρδιολόγος χορηγεί αδιακρίτως ιατρικές βεβαιώσεις για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ράγκμπι, καράτε κλπ). Αυτό σημαίνει ότι παιδιά πχ με καρδιοπάθειες, διατρέχουν σοβαρότατο κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους καθώς αθλούνται ή συμμετέχουν και σε αγώνες με πλαστά πιστοποιητικά. Ο συγκεκριμένος «γιατρός» διαφημίζει μάλιστα τις υποτιθέμενες συνεργασίες του με μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους, μεταξύ άλλων ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας. Κι όλα αυτά χωρίς να διαθέτει καν πτυχίο Ιατρικής Σχολής!

Ο συγκεκριμένος «γιατρός» διαφημίζει μάλιστα τις υποτιθέμενες συνεργασίες του με μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους, μεταξύ άλλων ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Ναυπακτιακός Αστέρας. Κι όλα αυτά χωρίς να διαθέτει καν πτυχίο Ιατρικής Σχολής!
Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος ή κατά το κοινώς λεγόμενο, υπόθεση με «μαϊμού»- γιατρό, «σέρνεται» τα τελευταία τρία χρόνια στα γρανάζια της ελληνικής δικαιοσύνης, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr. Μια υπόθεση που προκαλεί σοκ όχι μόνο για τη δραστηριότητα αυτού του ανθρώπου αλλά και για τα αντανακλαστικά των αρμοδίων σε ό,τι αφορά το μείζον αυτό ζήτημα για την υγεία παιδιών και εφήβων.


ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΒΙΖΕΡ: ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ 200 ΔΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΜΕ 200 ΔΙΣ Ο ΤΟΜΑΣ ΒΙΖΕΡ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΠ
200 Δις μείωση ΑΕΠ σε 3 χρόνια, σημαίνει μέση ετήσια μείωση του ΑΕΠ κατά 70 Δις. Υπήρξε τέτοια μείωση στην τριετία 2015-2018 ;;; Ή μήπως υπήρξε αντίστοιχη αύξηση κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά, η οποία χάθηκε κατά το πρώτο 6μηνο της διακυβέρνησης Τσίπρα-Βαρουφάκη ;;; 
Η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια με ΑΕΠ 231 Δις (2009) και παραδόθηκε από τον Σαμαρά στον Τσίπρα με ΑΕΠ 185 Δις (2014), δλδ με μείωση 10 περίπου Δις τον χρόνο. Και, ακόμη και το 2015, το ΑΕΠ παρέμεινε στα 185 Δις, ήτοι δεν μειώθηκε, ενώ σήμερα, με βάση τα στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ του 2017, το ΑΕΠ υπολογίζεται άνω των 180 Δις ευρώ. 
Σε ποια λοιπόν, πραγματικά δημοσιονομικά στοιχεία, εντοπίζει την ζημία ο αστείος κος Βίζερ ;;;



Διαβάστε λοιπόν ποια είναι η σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από την θεωρία συνωμοσίας της ζημίας των 200 Δις ....
Bίζερ : H ζωή θα ήταν πιο εύκολη με προληπτική γραμμή στήριξης !!!

Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη για την Ελλάδα αν υπήρχε ένα «δίχτυ ασφαλείας» όπως η προληπτική γραμμή στήριξης υποστήριξε ο πρώην επικεφαλής του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ μιλώντας στο οικονομικό forum των Δελφών.



ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΓΙΑ MOTOR OIL, ΤΙΤΑΝ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ & ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ;;;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/11/77.html




Ποιοι και γιατί κρύβουν την έρευνα του ΣΔΟΕ για κορυφαίους ομίλους

Τέσσερα χρόνια κωλυσιεργούν και κρύβουν την έρευνα του ΣΔΟΕ για Motor Oil, Βιοχάλκο, ΤΙΤΑΝ, Μυτιληναίο. Αυτό αποκάλυψε το "Βήμα" και την υπόθεση έφερε προχθές το βράδυ στην Βουλή ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Η ερώτηση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας απευθύνεται στον Πρωθυπουργό και αναδεικνύει την πολύ σοβαρή αποκάλυψη του "Βήματος" για μια τεράστια πραγματικά υπόθεση. Υπόθεση που αφορά την έρευνα του ΣΔΟΕ για τα δάνεια κορυφαίων επιχειρηματικών ομίλων από ελληνικές τράπεζες. Η έρευνα του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας του 2014. Τα στοιχεία της έρευνας τέσσερα χρόνια αργότερα αγνοούνται. Άραγε με την ευθύνη ποιών;


ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ GRECO: ΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Με δύο εκθέσεις της για την Ελλάδα, που πρόκειται να δοθούν σήμερα το μεσημέρι στην δημοσιότητα, η Ομάδα Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), κατηγορεί, εμμέσως πλην σαφώς, την κυβέρνηση ότι, με συχνές αλλαγές στην νομοθεσία έχει δημιουργήσει ένα ιδιότυπο «καθεστώς προστασίας κουκουλοφόρων χρηματοδοτών πολιτικών κομμάτων», σε βάρος της διαφάνειας και της αντιμετώπισης της διαφθοράς στην πολιτική.

Με τις εκθέσεις αυτές, επικρίνονται γενικότερα οι ελληνικές αρχές, για το ότι δεν έχουν εφαρμόσει τις δέουσες συστάσεις και δεν έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές προσπάθειες, για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στις τάξεις βουλευτών, δικαστών και εισαγγελέων.

Από τις 19 συστάσεις που απευθύναμε, στα τέλη του 2016, στην Ελλάδα, για την επίτευξη διαφάνειας στο «πολιτικό χρήμα» και την πάταξη της διαφθοράς στον νομοθετικό και δικαστικό τομέα, μόνον 6 (έξη), έχουν εφαρμοσθεί με «ικανοποιητικό τρόπο», υπογραμμίζει η GRECO.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ;;;
Στο site του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης βγήκαν τα στοιχεία των πολιτών(ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα) που έχουν καταγγείλει υποθέσεις διαφθοράς στο Δημόσιο !!!




Απίστευτη επιπολαιότητα χαρακτηρίζει την ενέργεια της ηγεσίας του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, η οποία, προφανώς από τεχνικό λάθος, «κατάφερε» να αναρτήσει στο διαδίκτυο τα στοιχεία χιλιάδων πολιτών που προέβησαν σε απόρρητες καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια διοίκηση.

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι καθόλου. Οι άνθρωποι προσέφυγαν στην υπηρεσία για να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα -πρόσωπα και καταστάσεις- και κατέληξαν να διαβάζουν όλα τα προσωπικά τους στοιχεία στο διαδίκτυο, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email καθώς και το περιεχόμενο των αναφορών τους.


ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Γιαννακούρης, προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες στο newreport.gr με αφορμή τόσο τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όσο και τη νομοθεσία που επικρατεί στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γιαννακούρη, υπάρχει μεγάλο κενό στη νομοθεσία, κυρίως για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, στους οποίους εμπλέκονται ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές κάτοικοι του εξωτερικού.

«Υπάρχει μεγάλο έλλειμμα. Ο νόμος 3691 του 2008 που αναφέρεται στην πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, έχει κενά και αφορά και τους πλειστηριασμούς. Υποχρεούμαστε σε οποιαδήποτε αγοραπωλησία, να δίνουμε στίγμα στις διωκτικές και φορολογικές αρχές. Αν υπάρχει Έλληνας που θέλει να αγοράσει ή εν προκειμένω να μπει ως αγοραστής σε ακίνητο προερχόμενο από πλειστηριασμό, πρέπει να μας υποδείξει τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου. Αν όμως ο ενδιαφερόμενος αγοραστής είναι κάτοικος εξωτερικού, μπορεί να μπει στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και να μην υποβάλλει τον ΑΦΜ του. Αυτό αρχικά είναι άνισος ανταγωνισμός σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων και κατά δεύτερο, δεν υπάρχει πόθεν έσχες» ανέφερε ο κ. Γιαννακούρης.

Υπάρχει κι άλλο κενό νόμου, σύμφωνα με τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Κέρκυρας, όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς…


NOYI: ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Την πεποίθηση ότι «η ελληνική οικονομία ανακάμπτει, το πρόγραμμα του ESM θα λήξει τον Αύγουστο και ίσως τελικά να ελαφρυνθούν και να αρθούν τα capital controls» εξέφρασε την Πέμπτη, από το βήμα του 3ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ντανιέλ Νουί.

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα πρέπει να επεκταθούν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και να μην πραγμτοποιούνται μόνο σε ορισμένες περιφέρειες.

Η ίδια επισήμανε ότι παρότι οι προκλήσεις παραμένουν -με ισχυρότερη αυτή των μη εξυπηρετούμενων δανείων- οι ελληνικές τράπεζες έχουν διανύσει μεγάλο δρόμο, διαθέτουν πλέον «κεφαλαιακό μαξιλάρι» και εξαρτώνται όλο και λιγότερο από τον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας ΕLA.


ΒΟΜΒΑ !!! Η NOVARTIS ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !!!

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ - ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Οι Γερμανοί, όπως και στην Κατοχή, για να γλυτώσουν τα μεγάλα πρόστιμα στις ΗΠΑ, δίνουν στις αρχές όλα τα ονόματα των Ελλήνων μιζοληπτών του πάρτι της υγείας !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Η Νovartis ''καρφώνει'' επίσημα στο FBI τους Έλληνες που έπαιρναν τις μίζες

Στοιχεία στις αμερικανικές αρχές, προκειμένου να γλιτώσει την τυχόν επιβολη ποινικών και οικονομικών κυρώσεων, θα δώσει η θυγατρική της Novartis στην Ελλάδα. Ήδη η Novartis Ελλάς ζήτησε και έλαβε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τη σχετική άδεια για την αποστολή στοιχείων προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Μάλιστα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα άναψε το "πράσινο φως" για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στις αμερικανικές αρχές, κρίνοντας ότι: «η αιτούσα έχει έννομο συμφέρον συμμόρφωσης προς το αίτημα των δημοσίων αρχών των ΗΠΑ, διότι καταδεικνύει με τον τρόπο αυτό την πρόθεση συνεργασίας για τη διερεύνηση της υπόθεσης στο πλαίσιο άσκησης υπερασπιστικών δικαιωμάτων της».

Επίσης η Αρχή επισημαίνει στη Novartis Ελλας την υποχρέωσή της «να τηρεί τα εν λόγω δεδομένα στις εγκαταστάσεις ή στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό της εταιρίας στην Ελλάδα είτε σε φυσική είτε σε ηλεκτρονική μορφή, ενόψει και της εκκρεμούσης ποινικής διαδικασίας στην Ελλάδα».

Η σχετική ανακοίνωση της Αρχής αναφέρει τα εξής: 



ΣΚΑΕΙ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ !!! ΣΤΟ 7% ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΣ" ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ & ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ;;;
Οι Γερμανοί, όπως και στην Κατοχή, λίγο πριν την αποχώρησή τους με το τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο του 2018, δίνουν τους εγχώριους συνεργάτες τους, που τους χόρτασαν με το μαύρο χρήμα της μίζας επί 40 ολόκληρα χρόνια !!!




Μίζες και βαλίτσες με χρήματα για τα έργα του Μετρό

Όπως προκύπτει από στοιχεία που μόλις έφτασαν στην Εισαγγελία της Αθήνας για την υπόθεση ανάθεσης και υλοποίησης έργων του Μετρό, στην Αθήνα, την περίοδο 2003-2007, που βρίσκεται ήδη στην ανάκριση, είχαν δοθεί μίζες και σε μετρητά που μοιράζονταν μέσα σε βαλίτσες.

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για σκάνδαλα διαφθοράς στην χώρα επί των ημερών προηγούμενων κυβερνήσεων.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΜΜΕ !!!

ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
Μονόδρομος για τους δανειολήπτες η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αφού σήμερα είναι το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Διαβάστε τι διαδίδει σήμερα η μάυρη τραπεζική προπαγάνδα στα τραπεζοδίαιτα ΜΜΕ : Το 20% των δανειοληπτών πλήρωσαν τα χρέη τους στο παρά πέντε των πλειστηριασμών !!!

Σε ρύθμιση του δανείου τους προχώρησαν 50 δανειολήπτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις τράπεζες λίγες μέρες πριν από τον πλειστηριασμό του ακινήτου τους, επιτυγχάνοντας την αναστολή των αναγκαστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί.

Η εξέλιξη αυτή προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Συλλόγου των Συμβολαιογράφων με βάση τα οποία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, πρώτη ημέρα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πανελλαδικά, 50 πλειστηριασμοί σε σύνολο 261 προγραμματισμένων ανεστάλησαν, έπειτα από συνεννόηση των οφειλετών και του επισπεύδοντα.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΒΙΖΙΤΟΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ !!!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...
Αποκαλυπτικό το δημοσίευμα του bankingnews.gr !!!


Σχετική εικόνα

Τράπεζες: 6 στελέχη διοικητικών συμβουλίων βασανίζονται...στις σουίτες της Μεγάλης Βρετανίας

Φιλοξενούνται σε πολυτελή ξενοδοχεία, απολαμβάνουν τα ελληνικά εδέσματα σε πολυτελή ρεστοράν και εάν μας κάτσει και καμιά ευκαιρία απολαμβάνουμε και κανένα call girls….ναι καλά διαβάσατε μην σας παραξενεύει καθόλου. 


Οι πρώτοι διδάξαντες στα call girls ήταν οι γάλλοι της Credit Agricole…ξέρει ποιον εννοούμε και ο Γιάννης Στουρνάρας της ΤτΕ…ήταν παλαιά στην Emporiki bank. 

Η άποψη που επικράτησε σε ορισμένους θεσμούς όπως ο SSM ήταν ότι πρέπει να βγάλουμε από την μέση τους ελληναράδες και να βάλουμε δικούς μας για να τους ελέγχουμε καλύτερα. 

ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 5,70 € !!! ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1790100747709030&set=a.284652574920529.87341.100001273654393&type=3&theater

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FERRARI: ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ DAILY MAIL
Έγγραφο-ομολογία της Ferrari για χρήση εργαλείου για παραποίηση των στοιχείων του χιλιομετρητή !!!




Θα μπορούσαμε αρχικά να πιστέψουμε ότι πρόκειται για ένα κακό αστείο ενός εμπορικού στελέχους που ενοχλήθηκε.

Στην Daily Mail αποκαλύπτουν ένα έγγραφο που αποδεικνύει το γεγονός: Η Ferrari έχει εξουσιοδοτήσει τους αντιπροσώπους να αλλάξουν την ένδειξη στο οδόμετρο ορισμένων αυτοκινήτων για να διευκολύνουν τη μεταπώλησή τους.


ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ: ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ (ΓΙΩΡΓΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ & ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΟΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ» ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010 !!!


Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ !!!


Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας των τραπεζών – επειδή αυτός που μπορεί να τυπώσει χρήματα από το πουθενά, μπορεί επίσης να τυπώσει ίδια κεφάλαια, ειδικά όταν είναι διεφθαρμένος και απατεώνας όπως οι Ισλανδοί τραπεζίτες.

Άποψη


Η Ισλανδία δεν θεωρείται διεφθαρμένη χώρα, αφού ευρίσκεται στη 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξης – όταν η Ελλάδα είναι στην 80η και η Σουηδία στην 1η. Εν τούτοις, στην Ισλανδία δρομολογήθηκε η μεγαλύτερη τραπεζική χρεοκοπία όλων των εποχών, με κριτήριο το σύνολο του ισολογισμού των τριών τραπεζών της ως προς το ΑΕΠ της χώρας τους – το οποίο είχε φτάσει στα 115 δις € ή πάνω από εννέα φορές του ΑΕΠ του 2009 (12,89 δις $).

Εκτός αυτού, ενώ η Ελβετία χρειάστηκε τρεις αιώνες για να δημιουργήσει έναν τραπεζικό τομέα, ο οποίος είναι οκτώ φορές μεγαλύτερος από το ΑΕΠ της (άρα εξαιρετικά επικίνδυνος), η Ισλανδία τα κατάφερε μόλις μέσα σε πέντε χρόνια – με καταστροφικά αποτελέσματα, όπως απεδείχθη.

Θετικό εν προκειμένω στοιχείο είναι η ταχύτητα, με την οποία ερευνήθηκε η κορυφαία τραπεζική απάτη παγκοσμίως – όπου το Κοινοβούλιο κατάργησε το τραπεζικό απόρρητο και σύστησε μία εξεταστική επιτροπή, η οποία απέδειξε μεταξύ άλλων πως οι εποπτικοί μηχανισμοί του χρηματοπιστωτικού συστήματος, όπως λειτουργούν σήμερα, δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια.


ΠΡΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ DIESEL ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ !!!

ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Το Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο έκρινε νόμιμη την υπό όρους απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων με κινητήρες ντίζελ στις πόλεις, ανοίγοντας τον δρόμο για τη λήψη αυτού του εξαιρετικά επίμαχου μέτρου στη Γερμανία, πατρίδα της τεχνολογίας αυτής.




Το Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές των ομόσπονδων κρατών της Βάδης-Βιρτεμβέργης και της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, βυθίζοντας στην αβεβαιότητα εκατομμύρια ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Η απόφαση του δικαστηρίου της Λειψίας αφορά αμέσως τις πόλεις της Στουτγάρδης και του Ντίσελντορφ, που έχουν τη δυνατότητα να θέσουν σε εφαρμογή τέτοια απαγόρευση. Στέλνει επίσης ένα ισχυρό μήνυμα σε εθνικό επίπεδο, καθώς δεκάδες πόλεις ξεπερνούν τα επιτρεπόμενα όρια ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Η απόφαση του Δικαστηρίου προβλέπει προθεσμίες εφαρμογής, εξαιρέσεις για τους βιοτέχνες και σταδιακή εφαρμογή των απαγορεύσεων. Έτσι, στη Στουτγάρδη τα μέτρα δεν μπορούν να τεθούν σε ισχύ πριν από τον Σεπτέμβριο 2019 για τα αυτοκίνητα ντίζελ τύπου Euro 5, που βγήκαν στην αγορά μέχρι το 2015.

«Είναι μία μεγάλη μέρα για την καθαρή ατμόσφαιρα», δήλωσε από τη Λειψία ο επικεφαλής της Ένωσης Προστασίας του Περιβάλλοντος DUH, που έχει πρωτοστατήσει στην εκστρατεία άσκησης πίεσης προς τις τοπικές αρχές για την ενίσχυση των μέτρων αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 76 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 261 ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html






Εβδομήντα έξι πλειστηριασμοί κρίθηκαν γόνιμοι από τους 261 που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν χθες, πρώτη μέρα διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πανελλαδικά.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΝΑ...ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
Στην Αυστρία μπορεί κανείς να λέει «άντε γ…σου» σε οποιονδήποτε πολιτικό, ακόμη κι αν πρόκειται για τον αντικαγκελάριο, αρκεί να το στηρίξει με επιχειρήματα: αυτή ήταν η απόφαση του εφετείου της Βιέννης, το οποίο επικαλέστηκε την ελευθερία της έκφρασης.




Ο επικεφαλής της ακροδεξιάς και αντικαγκελάριος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε δέχθηκε φραστική επίθεση στη διάρκεια διαδήλωσης από έναν ακροαριστερό διαδηλωτή και προσέφυγε εναντίον του δικαστικώς, κατηγορώντας το για «δημόσια εξύβριση».

Το εφετείο την Τετάρτη επικύρωσε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου.

Στην απόφαση οι δικαστές ανέφεραν ότι «η απόρριψη ενός πολιτικού» μπορεί «να εκφραστεί με προκλητικό και σοκαριστικό τρόπο» και αυτό αποτελεί «θεμελιώδες στοιχείο της ελευθερίας έκφρασης».


ΒΟΜΒΑ: Ο ΑΡΧΙΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΟ 500.000€ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ;;;

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟ ;;;
Ο Γιάννης Στουρνάρας γνωρίζει κάτι για την υπόθεση ;;;




2η ΒΟΜΒΑ: ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ FINAΝSBANK ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ;;;


Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Πάσχας είναι κεντρικό πρόσωπο σε πλειάδα υποθέσεων στο τραπεζικό σύστημα ως επιθεωρητής. 


Ο Γιώργος Πάσχας επιθεωρεί τις τράπεζες και όσοι τον γνωρίζουν τον θεωρούν άτεγκτο και απόλυτα συνεπή με τους κανόνες και την νομοθεσία.
Και ενώ ο Γιώργος Πάσχας αποτελεί ένα αυστηρό επιθεωρητή…για τις δικές του υποθέσεις εμφανίζεται αρκετά ελαστικός.

Εάν ένας δανειολήπτης έχει συνάψει ένα δάνειο π.χ. στεγαστικό και δεν το πληρώνει…η τράπεζα θα τους στείλει πλειάδα ενημερωτικών σημειωμάτων και αν κριθεί και μη συνεργάσιμος είναι θέμα ημερών να ξεκινήσει και τις νομικές διαδικασίες εναντίων του.
Η εντολή λοιπόν είναι οι τράπεζες να
 κυνηγήσουν όλους τους κακοπληρωτές και ορθώς πράττουν οι τράπεζες. 

ΣΕ OFFSHORE ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΒΙΛΑ ΨΥΧΑΡΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK !!!

ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ
Πλειοδότης offshore εταιρεία Έλληνα εφοπλιστή σύμφωνα με όσα μεταδίδει το protothema.gr, ενώ το capital.gr μιλάει για Ελβετό υπήκοο !!!




Η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι βγήκε χθες σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank και πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έγινε σε συμβολαιογραφείο του Κρανιδίου και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές ο καθένας από τους οποίους είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή 1,5 εκατ. ευρώ.


ΠΩΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!



του Δρ. Κωνσταντίνου Βέργου

Καθηγητή Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πόρτσμουθ, Αγγλία

Ενώ τα συστημικά, συνήθως εξαγορασμένα από πολυεθνικές, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας τοσο στην Ευρωζώνη όσο και αλλού σπέρνουν τον πανικό για ‘εισβολή ακροδεξιών’ στην Αγγλία, για τον ‘κομμουνιστή’ Κόρμπιν, και τον ‘παρανοικό’ Τράμπ, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Κάθε άλλο παρά υποφέρουν οι χωρες που γκρεμίζουν την Παγκοσμιοποίηση. Οι επιχειρήσεις και οι λαοί των χωρών που πρωτοστατούν στο γκρέμισμα της Παγκοσμιοποίησης, από τις ΗΠΑ και Αγγλία, ως την Τσεχία και την Ουγγαρία κυριολεκτικάγλεντάνε το γκρέμισμα της ‘παλιάς Ρωμης’, της δικτατορίας των πολυεθνικών που βαφτίστηκε παγκοσμιοποίηση και στηρίζουν τους ηγέτες τους με συντριπτικά ποσοστά.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ: ΧΡΥΣΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ !!!

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ...
Τι να πούνε οι συνταξιούχοι που τους κόψατε το ΕΚΑΣ ;;; Οι συντριπτική πλειοψηφία των ανέργων που είναι χωρίς δουλειά περισσότερο από 2 χρόνια ;;;Οι εργαζόμενοι με τους μισθούς των 100-400€ της «μνημονιακής ανάπτυξης» ;;;
Με 2 λέξεις: Αιδώς Αργείοι !!!





Θερμή είναι η συζήτηση που έχει ανακύψει με αφορμή την αποκάλυψη του επιδόματος ενοικίου που λάμβανε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Τα βουλευτικά προνόμια έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν αντικείμενο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με σειρά κυβερνήσεων να δεσμεύονται προεκλογικά στην κατάργησή τους, όμως για ευνόητους λόγους, οι δεσμεύσεις αυτές έχουν αποδειχτεί κενό γράμμα.


Με αφορμή τον χθεσινό ανασχηματισμό που εν πολλοίς έγινε ως αποτέλεσμα του πρόσφατου ζητήματος που οδήγησε στην παραίτηση δύο υπουργών, ανοίγουμε σήμερα τον «φάκελο» των βουλευτικών προνομίων.

Ο κοινοβουλευτισμός ως προνόμιο

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΤΑ 174% ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ !!!



Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ : Ιστορίες φοροδιαφυγής - Γιατροί, δικηγόροι αλλά και κρατικοί φορείς, δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι !!!

Αύξηση 57,7% στους φοροελέγχους από την ΑΑΔΕ Ιδιαιτέρως αποδοτική αποδείχθηκε η φορολογική διοίκηση το 2017 στο κυνήγι της φοροδιαφυγής, καθώς αύξησε κατά 57% τους ελέγχους σε σύγκριση με το 2016, αποκαλύπτοντας εντυπωσιακές περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

Στον απολογισμό δράσης που παρουσίασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, διαπιστώνεται σημαντική υπέρβαση στόχων που είχαν τεθεί με το επιχειρησιακό σχέδιο του 2017, ενώ περιλαμβάνεται και ενδεικτικός κατάλογος των αποτελεσμάτων μερικών επιτόπιων ελέγχων και ερευνών που ολοκληρώθηκαν εντός της χρονιάς.

Συγκεκριμένα:

1.Επιχειρήσεις Εστίασης - Τουρισμού

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ- ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!


ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ EUROBANK & ΦΩΚΙΩΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ !!!


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΒΟΜΒΑ ΣΑΛΜΑ !!! ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ !!!

ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ - ΞΑΝΘΟΥ - ΠΟΛΑΚΗ
Αν ο Μάριος Σαλμάς καταφέρει να μην παραπεμφθεί ως κατηγορούμενος για τις μίζες της NOVARTIS, θα μπορεί, δικαιωματικά πλέον, ως ο μόνος αποδεδειγμένα "καθαρός", να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού σήμερα έδειξε ότι "το έχει" !!!


Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην Πειραιώς η απόφαση του Μάριου Σαλμά να μην υπογράψει την πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη.

"Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν" φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο κ. Σαλμάς είναι μεταξύ των πολιτικών προσώπων που παραπέμφθηκαν σε προανακριτική για την υπόθεση Novartis. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του κ. Σαλμά.

ΠΕΦΤΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ !!!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Σε πόσες μέρες θα τον στείλει ο Πανάρας στο τρελοκομείο;;;

9 ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ !!!

15.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Οι πολιτικοί που ελέγχονται είναι οι Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Κουτρουμάνης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Βρούτσης και Μάριος Σαλμάς.



Στη Βουλή διαβιβάστηκαν νέα έγγραφα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη ζημία του ΕΟΠΥΥ ύψους 15 εκατ. ευρώ, με σκοπό να συσχετιστούν με την ήδη διαβιβασμένη -από το Δεκέμβριο του 2017- δικογραφία.

Πρόκειται για το σκάνδαλο υπερκοστολόγησης αναλώσιμων υγειονομικών υλικών κατά την περίοδο 2012 - 2014, με Έκθεση Πορισματικής Εξέτασης του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) να κοστολογεί τη ζημία του Δημοσίου σε 15.292.595,34 ευρώ.

Σύμφωνα με το πρώτο διαβιβαστικό του Αρείου Πάγου, ζητείται από τη Βουλή η διερεύνηση τυχόν ευθυνών των Φίλιππου Σαχινίδη, Γιώργου Κουτρουμάνη, Ανδρέα Λοβέρδου, Γιάννη Βρούτση και Μάριου Σαλμά. Ο πρόεδρος της Βουλής καλείται να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να διερευνηθεί κατά πόσο οι προαναφερθέντες μέσω Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων παραβίασαν το ν. 3918/2011, ο οποίος δεσμεύει το αποφασίζον όργανο (εν προκειμένω τους αρμόδιους υπουργούς) ώστε η εκάστοτε πρόταση του ΕΟΠΥΥ (π.χ. για την τιμολόγηση υγειονομικού υλικού) είτε να γίνει ως έχει αποδεκτή χωρίς καμία τροποποίηση, είτε να απορριφθεί.


ΣΛΟΒΑΚΙΑ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ !!!

ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Έρευνα για την διαφθορά σε υψηλόβαθμο επίπεδο, στην οποία εμπλέκεται η ιταλική μαφία και πολιτικοί της Σλοβακίας, πραγματοποιούσε ο Γιαν Κούτσιακ ο οποίος δολοφονήθηκε μαζί με τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του. 




Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 27χρονος Κούτσιακ εργαζόταν για τον ιστότοπο aktuality.sk, που ανήκει στον γερμανικό όμιλο Axel Springer και στον ελβετικό Ringier. Αυτός εξειδικευόταν σε υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων αυτές που αφορούσαν πιθανούς δεσμούς ανάμεσα στον επιχειρηματικό κόσμο και το κόμμα SMER-SD του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο.

Η δολοφονία του δημοσιογράφου και της συντρόφου του που αποκαλύφθηκε το Σαββατοκύριακο συγκλόνισε την Σλοβακία. Το έγκλημα αυτό καταδικάστηκε απερίφραστα από κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ και διεθνείς οργανώσεις.

Το aktuality.sk και άλλα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τα μεσάνυχτα μια εκδοχή --ανολοκλήρωτη-- του άρθρου του Γιαν Κούτσιακ, το οποίο αφορούσε τις πιθανολογούμενες πολιτικές σχέσεις Ιταλών επιχειρηματιών που είναι ύποπτοι για σχέσεις με την καλαβρέζικη μαφία "Ντραγκέτα", η οποία πιστεύεται ότι δραστηριοποιείτο στην ανατολική Σλοβακία.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ;;;

ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Βάσει του νόμου 3666 που εγκρίθηκε το 2008 (ΦΕΚ 113/Α'/18.6.2008) από το ελληνικό Κοινοβούλιο, με τον οποίο πραγματοποιείται η κύρωση και η εφαρμογή της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών κατά της Διαφθοράς.




Πανικός. Αυτός είναι η ανεπιθύμητη συντροφιά των ενόχων του σκανδάλου Novartis που ξέρουν ότι τα αδικήματά τους έχουν παραγραφεί ή απλά εικάζουν ότι μπορεί να αθωωθούν για όσα έχουν κάνει. Ο εκ πρώτης όψεως παράλογος και άτοπος πανικός δεν οφείλεται στις Ερινύες που τους καταδιώκουν ή σε άλλους ψυχολογικούς παράγοντες, αλλά στην υποψία ότι μπορεί να εκδοθούν στις ΗΠΑ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι «τυχεροί» και «προνομιούχοι» του ελληνικού συστήματος εξουσίας, αν δεν τιμωρηθούν για τη συμμετοχή τους σε αυτό το σκάνδαλο, να καταλήξουν στις αμερικανικές φυλακές.

Η Ελλάδα μπορεί να υποχρεωθεί από την υπερδύναμη, η οποία έχει εξαπολύσει κανονικό ανθρωποκυνηγητό για τους λαδιάρηδες της Novartis, να εκδώσει τους ατιμώρητους ενόχους. Το νομικό «πάτημα» στην υπόθεση είναι ο νόμος 3666 που εγκρίθηκε το 2008 (ΦΕΚ 113/Α'/18.6.2008) από το ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου πραγματοποιείται η κύρωση και η εφαρμογή της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών κατά της Διαφθοράς.


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...«ΑΝΘΙΖΟΥΝ» ΟΙ ΚΑΝΝΑΒΟΥΡΙΕΣ !!!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ !!!

19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Για δεύτερη φορά η Δικαιοσύνη απαλλάσσει τους πάντες για ένα έγκλημα που τελικά έμεινε χωρίς τιμωρία....




Το αποκαλούμενο "έγκλημα" του χρηματιστηρίου 1999-2000, σίγουρα θα περάσει στη δικαστική ιστορία ως διπλό έγκλημα. Η ποινική αποτίμηση αφορά αφενός τα – τυχόν- αδικήματα της υπόθεσης και αφετέρου τη "ντροπή" της πιο μακρόσυρτης και πιθανόν ατελέσφορης δικαστικής έρευνας. Έτσι μετά από 19 χρόνια η ελληνική δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως πρέπει να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, για δεύτερη φορά μάλιστα, μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία 2-1, καθώς ένα μέλος του δικαστηρίου είχε την άποψη πως έπρεπε να καταδικαστούν για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος. Η πλειοψηφία όμως του δικαστηρίου και παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση της εισαγγελέα Εφετών Αθηνάς Θεοδωροπούλου, έκρινε αθώους όλους τους κατηγορούμενους από τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που αντιμετώπιζαν. 

Η μακρόσυρτη διερεύνηση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥΡΛΑ: ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ 500.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΩ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ;;;
«Έτυχε μια φορά, να μου προτείνουν να εντάξω στο πρόγραμμά μου για ηπατίτιδα Β εμβόλια, προηγμένης γενιάς, με μια έμμεση παρότρυνση να πάρω 500 εκατομμύρια» δήλωσε στην ΕΡΤ.



Ο πρώην υπουργός Υγείας, επί κυβέρνησης ΝΔ, αποκάλυψε ότι φαρμακευτική εταιρεία του πρότεινε 500 εκατ. δρχ. προκειμένου να εντάξει στο πρόγραμμα του κάποιο εμβόλιο

Εν μέσω του σκανδάλου Novartis ο πρώην υπουργός Υγείας, Γιώργος Σούρλας, αποκάλυψε ότι φαρμακευτική εταιρεία είχε επιχειρήσει να τον δωροδοκήσει με 500 εκατ. δρχ.
«Έτυχε μια φορά, να μου προτείνουν να εντάξω στο πρόγραμμά μου για ηπατίτιδα Β εμβόλια, προηγμένης γενιάς, με μια έμμεση παρότρυνση να πάρω 500 εκατομμύρια» δήλωσε στην ΕΡΤ.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000€ ΣΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ !!!

ΜΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Πρόστιμο 20.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για παραβίαση του νόμου που απαγορεύει τη χειραγώγηση της χρηματιστηριακής αγοράς.




Η Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε το εν λόγω πρόστιμο με καθυστέρηση επτά ολόκληρων ετών, καθώς αυτό αφορά σε συναλλαγές επί των μετοχών της εταιρείας Alapis κατά το χρονικό διάστημα από 09.08.2010 έως 18.01.2011.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε επιβάλει τον Οκτώβριο του 2012 πρόστιμα συνολικού ύψους 940.000 για παράβαση των διατάξεων περί χειραγώγησης επί της μετοχής της εταιρείας Alapis, στο διάστημα από τις 4 Ιανουαρίου 2010 έως τις 31 Μάιου 2010.


ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΛΕΦΤΑ !!!



Περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή επιφανή Έλληνα επιχειρηματία πρόκειται να απασχολήσει τις αρχές τις επόμενες ημέρες.Ο έλεγχος στο πολυτελές αυτοκίνητο στα σύνορα Αυστρίας-Ελβετίας έκρυβε εκπλήξεις για τις αστυνομικές αρχές.


SSL Certificates