.

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΒΟΜΒΑ ΣΑΛΜΑ !!! ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ !!!

ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ - ΞΑΝΘΟΥ - ΠΟΛΑΚΗ
Αν ο Μάριος Σαλμάς καταφέρει να μην παραπεμφθεί ως κατηγορούμενος για τις μίζες της NOVARTIS, θα μπορεί, δικαιωματικά πλέον, ως ο μόνος αποδεδειγμένα "καθαρός", να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού σήμερα έδειξε ότι "το έχει" !!!


Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στην Πειραιώς η απόφαση του Μάριου Σαλμά να μην υπογράψει την πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη.

"Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν" φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο κ. Σαλμάς είναι μεταξύ των πολιτικών προσώπων που παραπέμφθηκαν σε προανακριτική για την υπόθεση Novartis. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του κ. Σαλμά.

Από τη ΝΔ τηρούν προς το παρόν σιγή ιχθύος και παραπέμπουν στον ίδιο τον βουλευτή, από τον οποίο αναμένουν εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο βουλευτής ετοιμάζει μια επιστολή με την οποία θα τοποθετείται για τη συγκεκριμένη κίνησή του να μην υπογράψει την πρόταση της ΝΔ. Αυτή η επιστολή θα κρίνει και το μέλλον του στη ΝΔ.


ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/politics/562682/emploki-sti-nd-me-salma

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates