.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο ΘΕΟΣ & Η ΡΩΣΙΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ !!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Το χαβιάρι της Άρτας και ο Γολγοθάς του νέου Βαρβάκη !!!



Του Απόστολου Σκουμπούρη

Έχει «ταβάνι» η πρωτοπόρα επιχειρηματικότητα; Έχουν εξαντληθεί οι επιχειρηματικές ιδέες; Υπάρχει όριο στην καινοτομία; Οι (νέες) ευκαιρίες βρίσκονται μόνο στο Internet και στην ψηφιακή οικονομία; Η ελληνική γη, μπορεί να δώσει περαιτέρω καινούρια επιχειρηματικά projects; Οι ιχθυοκαλλιέργειες έχουν εξαντλήσει τα περιθώριά τους;

Μια οικογένεια από την Άρτα, η οικογένεια Παπαγιάννη, σε πείσμα των καιρών και των εύκολων λύσεων, έχει δημιουργήσει την πρώτη ιχθυοκαλλιέργεια οξύρρυγχου στην Ελλάδα, με στόχο την παραγωγή χαβιαριού, ενώ συγκαταλέγεται μέσα στις δέκα σε όλο τον κόσμο με τέτοια εξειδίκευση.

Πρόκειται για μια μονάδα – πρότυπο με την ονομασία Thesauri, υπερσύγχρονη όπου μετά από πολλές περιπέτειες και πολλαπλά προσκόμματα από την ελληνική πολιτεία, εκτρέφει, μεγαλώνει και «εκμεταλλεύεται» το ψάρι που λέγεται οξύρρυγχος.



ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΗΝ PILLARSTONE Η ΤΡΙΤΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων με τζίρο άνω των 50 εκατ. ευρώ αναμένεται να συμμετάσχει η Pillarstone, που παίρνει επισήμως και την άδεια δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες. Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται προς έγκριση στο υπουργείο Οικονομίας, που έχει και τον τελικό λόγο στην αδειοδότηση των εταιρειών διαχείρισης, και με βάση τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος, η έγκριση αναμένεται να δοθεί έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Η Pillarstone θα είναι η τρίτη εταιρεία διαχείρισης που αδειοδοτείται στην Ελλάδα με βάση το νέο καθεστώς που θεσπίστηκε το 2015, και αποτελεί σύμπραξη των τραπεζών Alpha και Eurobank. Συζητήσεις έχουν γίνει ήδη για τη συμμετοχή και της Εθνικής Τράπεζας. Το μοντέλο ένταξης στην πλατφόρμα της Pillarstone και άλλων τραπεζών είναι ενδεδειγμένο, στον βαθμό που οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν δάνεια και στις τέσσερις συστημικές τράπεζες. Στη νέα εταιρεία θα συμμετάσχει με κεφάλαια και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (EBRD), διατηρώντας ποσοστό 5%.

6.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ GAME OVER & Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ
Πάνω από 6.000 τραπεζικές κατασχέσεις την ημέρα ζητά ο ΕΦΚΑ !!!




Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Την άμεση αύξηση του ημερήσιου ορίου ηλεκτρονικών κατασχετηρίων ανά τράπεζα τουλάχιστον στο επίπεδο των 6.000 ζητά ο διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αθανάσιος Μπακαλέξης σε βάρος οφειλετών των ασφαλιστικών ταμείων, σύμφωνα με υπηρεσιακό έγγραφο το οποίο απέστειλε στο Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών.

Ο ΕΦΚΑ ετοιμάζει νέα "επιδρομή" σε βάρος των οφειλετών των Ταμείων, την ίδια στιγμή που η εισπραξιμότητα του ασφαλιστικού χαρατσιού στους επαγγελματίες μετά βίας ξεπερνά το 50% παρά τις δύο παρατάσεις τις οποίες έχει δώσει ο ΕΦΚΑ έως σήμερα.

ΣΗΜΑΙΑ ΝΗΣΩΝ ΜΑΡΣΑΛ: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ !!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ 18% ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Από τα 196 πλοία που βρίσκονται υπό ναυπήγηση, υπάρχει έστω και ένα που ναυπηγείται στην Ελλάδα ;;;


Κατά 62 πλοία μειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο τα ελληνόκτητα ποντοπόρα πλοία που έφεραν την ελληνική σημαία, χωρητικότητας άνω των 1.000 κόρων, ενώ η σημαία ευκαιρίας των Νήσων Μάρσαλ βρίσκεται ανεβασμένη στην πλειονότητα των ποντοπόρων ελληνόκτητων πλοίων, που την 1η Μαρτίου 2017 έφταναν τα 4.085.

Από αυτά μόλις τα 747 (ποσοστό 18%) είχαν ανεβασμένη την ελληνική σημαία.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗ RENAULT !!!

ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ DGCCRF
Τεχνάσματα ανάλογα με εκείνα της Volkswagen κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault, προκειμένου να παραπλανά σε ό,τι αφορά το επίπεδο των εκπομπών καυσαερίων από τα οχήματά της !!!



Το συμπέρασμα προκύπτει από τις εκτιμήσεις της γαλλικής υπηρεσίας καταπολέμησης της απάτης και προστασίας καταναλωτών (DGCCRF), που κατηγορεί τη Renault ότι μετήλθε τις ίδιες παραπλανητικές μεθόδους, και μάλιστα επί 25 έτη, επικαλούμενη συγκεκριμένα στοιχεία που προέκυψαν από τις σχετικές έρευνες.

Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΕΦΕΙ...ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!

ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ
Απίστευτα κόλπα φοροδιαφυγής: Η παπαδιά, η σχολή χορού-ΜΚΟ και τα... δεξιά παπούτσια !!!




Απίστευτης έκτασης φοροδιαφυγή που χρησιμοποιεί τη φαντασία χρησιμοποιούν πολλοί Ελληνες Έχουν βρει τους πλέον ευφάνταστους τρόπους για να ξεγλιστρούν από την εφορία, να κρύβουν τα πραγματικά τους εισοδήματα, να κλέβουν τον ΦΠΑ ακόμη και τώρα που οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και οι πληρωμές με πλαστικό χρήμα έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πολιτών.

«Πειραγμένα» POS που στέλνουν τις εισπράξεις κατευθείαν στο εξωτερικό, αδήλωτες ταμειακές μηχανές, παπούτσια μόνο για το ένα πόδι, αποδείξεις από διπλανά καταστήματα, αποδείξεις μικρότερης αξίας από την πραγματική συναλλαγή, εκπτώσεις για πληρωμή με μετρητά και χωρίς απόδειξη αλλά και επαγγελματίες που έχουν κλείσει τα βιβλία τους και συνεχίζουν να προσφέρουν την εργασία τους στην αγορά είναι ορισμένα μόνο από τα κόλπα που σκαρφίζονται όσοι θέλουν να ξεφύγουν από τις δαγκάνες της εφορίας.

ΚΑΤΑ 4 ΔΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 90 ΗΜΕΡΕΣ !!!

44.000.000 ΕΥΡΩ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ KAI ME CAPITAL CONTROLS
Στα τέλη Δεκεμβρίου 2016 οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ήταν 121,3 δισ. ευρώ περίπου. Μέσα στον Ιανουάριο αποσύρθηκαν από τα πιστωτικά ιδρύματα καταθέσεις ύψους 1,5 δισ. ευρώ, προσγειώνοντας το συνολικό απόθεμα των αποταμιεύσεων στα 119,7 δισ. ευρώ. Στις 50 ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από τα τέλη Ιανουαρίου οι εκροές καταθέσεων ανήλθαν σε 2,5 δισ. ευρώ και πλέον το συνολικό τους μέγεθος κινείται στην περιοχή των 117 δισ. ευρώ !!!


Με πιο απλά λόγια από την αρχή του 2017 έως και σήμερα οι τράπεζες χάνουν καθημερινά καταθέσεις ύψους 44 εκατ. ευρώ. Αυτή η αύξηση του ρυθμού αναλήψεων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς έχει επισημανθεί από τραπεζικά στελέχη. Από τα 840 ευρώ που δικαιούται έκαστος καταθέτης ως αθροιστικό όριο αναλήψεων σε διάστημα δύο εβδομάδων τους τελευταίους δύο μήνες ο μέσος όρος των αναλήψεων αυξήθηκε από τα 380 ευρώ στα 650 ευρώ!

ΣΟΚ: ΓΟΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΣΟΥΝ !!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Διαβάστε το άρθρο σοκ του Reuters !!!



Reuters: Τα παιδιά πληρώνουν το τίμημα της κρίσης στην Ελλάδα


"Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης ένα σπίτι για κακοποιημένα παιδιά αναλαμβάνει πλέον και εκείνα που οι γονείς τους πασχίζουν να τα ταΐσουν", αναφέρει το Reuters σε άρθρο του με τίτλο "Με την κρίση να διαιωνίζεται, τα παιδιά πληρώνουν το τίμημα".

"Είναι ίσως το σκοτεινότερο σημάδι της οικονομικής καταστροφής στην Ελλάδα, όπου παραδοσιακά ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί έχουν αρχίσει να καταρρέουν μετά από χρόνια ύφεσης", αναφέρει το πρακτορείο.

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΔΙΚΗ SIEMENS: ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-SIEMENS ΤΟ 2012 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Μήπως σε αυτόν το εξωδικαστικό συμβιβασμό βασίστηκε και η απαλλαγή της Siemens από το καρτέλ των εργολάβων ;;;


Την αποβολή του ελληνικού Δημοσίου από τη δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens ζητούν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστηρίζοντας ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει πλήρως αποζημιωθεί.

Συγκεκριμένα οι κατηγορούμενοι επικαλέστηκαν τη συμφωνία του Δημοσίου με τη Siemens το 2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου για την επίτευξη εξωδικαστικού συμβιβασμού μέσω της οποίας το Δημόσιο θα λάμβανε 270 εκατ. ευρώ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ & ATTICA BANK !!!

ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ & ΤΗΣ ΝΔ
Πετά το γάντι στην κυβέρνηση ο Νίκος Νικολόπουλος, ρωτώντας ευθέως αν προτίθεται να διορίσει αυτή τον αντικαταστάτη του Θεόδωρου Πανταλάκη, προκειμένου η ATTICA BANK να μπορεί να υπηρετήσει τα εθνικά οικονομικά και τραπεζικά συμφέροντα ή αν θα ενδώσει εκ νέου στα ατοπήματα Στουρνάρα, για την τοποθέτηση ενός ακόμη, ελεγχόμενου από τον ίδιο, επικεφαλής στην τράπεζα !!!




ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Θέμα: «Γιατί παραμένει διοικητής ο “ευάλωτος” ποινικά κ. Πανταλάκης….».

Βοά σήμερα όλη η Ελλάδα με την άσκηση της ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του «εκλεκτού» του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, πρώην «θαλασσοδανειστή» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και νυν διευθύνοντα συμβούλου της ATTICA ΒΑΝΚ, Θεόδωρου Πανταλάκη.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται αφορά στην πρόκληση οικονομικής ζημίας ύψους 10.000.000 ευρώ που φέρεται να προκάλεσαν στην "Αγροτική Ασφαλιστική ΑΕ" (θυγατρική της ΑΤΕ), κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους ως εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τόσο ο Θεόδωρος Πανταλάκης, όσο και οι Κωνσταντίνος Φιλίππου και Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, για τους οποίους έχει επίσης παραγγελθεί η άσκηση ποινικής δίωξης. Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα του Οικονομικού Εισαγγελέα, υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των Πανταλάκη, Φιλίππου και Χατζηιωσήφ, για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο επισύρει σε περίπτωση καταδίκης ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα ετών (άρθρο 390 ΠΚ), και αφορά στην απόφαση τους να καταβληθεί εκ μέρους της Αγροτικής συνολικό χρηματικό ποσόν 10.000.000 ευρώ, για να καλυφθούν ελλείμματα ομαδικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων (DAF) υπαλλήλων της εταιρείας. Πρόκειται για συμβόλαια τα οποία χρηματοδοτούνται από τις εισφορές των μισθών των εργαζομένων, τα οποία δεν πληρώνονται σε περίπτωση μη επάρκειας του λογαριασμού, δηλαδή όταν οι εισφορές δεν καλύπτουν τις αποζημιώσεις, οπότε ο δικαιούχος δεν έχει αξίωση κατά της ασφαλιστικής επιχείρησης. Εν προκειμένω, όμως, τα ελλείμματα κάλυψε, ως μη όφειλε, η Αγροτική και τα 10.000.000 ευρώ της ζημίας μετακυλήθηκαν στις πλάτες του ελληνικού λαού, περιουσιακή διάθεση εις βάρος της Τράπεζας που ερευνάται εισαγγελικώς.

ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ & ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ......


ΕΚΤΑΚΤΟ: 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!

ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
Η ποινή είναι χωρίς αναστολή !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !!!


ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ;;;


ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ !!!

ΑΙΣΧΟΣ: ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
Έως και ένα χρόνο μένουν απλήρωτοι από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) οι γονείς για τις ειδικές θεραπείες των παιδιών τους, με αποτέλεσμα λόγω οικονομικής αδυναμίας να έχουν διακόψει πολλά από τα παιδιά τις λογοθεραπείες, τις εργοθεραπείες και όποια άλλη υποστήριξη ακόμη και για σοβαρά προβλήματα όπως ο αυτισμός !!!




Το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί με την αποζημίωση των θεραπειών αυτών από τον ΕΟΠΥΥ δεν έχει τέλος ενώ παράλληλα η σύναψη των επίμαχων συμβάσεων, που έχουν γίνει αντικείμενο «διαμάχης» μεταξύ θεραπευτών και υπουργείου Υγείας, παίρνει παράταση στην παράταση.

Η τρίτη κατά σειρά παράταση λήγει στις 31 Μαρτίου και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει και άλλη. Το υπουργείο Υγείας, με τροπολογία που πέρασε στο νομοσχέδιο για την ψυχική Υγεία, «ανέβασε» τις αποζημιώσεις των τιμών για εργοθεραπείες και ψυχοθεραπείες στα 15 ευρώ, εξισορροπώντας τες με εκείνες των λογοθεραπειών.

ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ 1,6 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ !!! ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ !!!

ΚΑΤΑ 27.000 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΑ
Στους 4.173.206 έφτασαν συνολικά οι οφειλέτες προς την εφορία, με την συντριπτική πλειοψηφία να έχει οφειλές κάτω των 3.000 ευρώ !!!
Ενώ περισσότεροι από 1.600.000 οφειλέτες τελούν υπό αναγκαστικά μέτρα είσπραξης !!!



Nέα χρέη – μαμούθ 1,6 δισ. ευρώ και αύξηση των οφειλετών στην εφορία τον Ιανουάριο


Με κόπο και… φοροκυνηγητό μέχρι τελικής πτώσεως κατάφερε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τον Ιανουάριο -ίσως για πρώτη φορά μετά από χρόνια- να μειώσει κατά 2 δισ. ευρώ το «βουνό» των ληξιπρόθεσμων χρεών προς την εφορία, από τα 95,29 δισ. ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου 2016, σε 93,4 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο φέτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η ΑΑΔΕ, ο αριθμός των φοροφειλετών στην εφορία αυξήθηκε αντί να μειωθεί κατά 27.000 σε έναν μόλις μήνα! Έφτασαν συνολικά στους 4.173.206, κάτι που σημαίνει πως οι μισοί φορολογούμενοι χρωστούν και δεν πληρώνουν στην εφορία. Μόνον τον Ιανουάριο προστέθηκαν 1,6 δισ. ευρώ «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη από φόρους που έμειναν απλήρωτοι τον Δεκέμβριο -που ήταν μάλλον ένας «ήσυχος» μήνας πάντως καθώς για τα νοικοκυριά έληγε για να πληρώσουν μόλις μία δόση ΕΝΦΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ MINI COOPER !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Προσοχή: Ψεύτικος ο διαγωνισμός ΜΙΝΙ στο Facebook !!!




Στέλεχος του τμήματος Marketing της BMW-MINI Ελλάς πληροφόρησε μέσω facebook οτι κυκλοφορεί ένας ψεύτικος διαγωνισμός απο κάποια ” Mini Cooper Ελλάδα”…

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του ψεύτικου προφίλ, οι επισκέπτες καλούνται να κάνουν μια σειρά από ενέργειες προκειμένου να μπουν σε μια κλήρωση για 3 αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την αντιπροσωπεία και είναι spam. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το κοινοποιήσετε ή να δώσετε κάπου τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

GREEK LOVERS: ΤΟΥΣ ΠΗΔ@ΕΙ Η LAGARDE & ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗ SCARLETT JOHANSSON !!!



Ο ΝΕΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ - ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ - ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ !!!
Καθρέφτη στα σπίτια σας δεν έχετε ρε νούμερα ;;;



Εμείς είμαστε πιο γοητευτικοί από τον κ. Τσακαλώτο. Μπορεί και να συναντήσουμε την Σκάρλετ Γιόχανσον, είπε ο τομεάρχης της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στη φράση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. 


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ 300.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ & ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία των δανειστών και του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Με πλειστηριασμούς απειλούνται 300.000 μη συνεργάσιμοι δανειολήπτες

Ο χαρακτηρισμός τους ως μη συνεργάσιμων, σηματοδοτεί την έναρξη των νομικών ενεργειών από την πλευρά των τραπεζών, που μπορεί να φτάσουν έως τον πλειστηριασμό της πρώτης τους κατοικίας.

Με αναγκαστικά μέτρα που φθάνουν έως και τον πλειστηριασμό της πρώτης τους κατοικίας απειλούνται περίπου 300.000 δανειολήπτες. Πρόκειται για οφειλέτες και εγγυητές δανείων που έχουν χαρακτηριστεί μη συνεργάσιμοι μέσα από τη διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας και τις επιστολές που έχουν στείλει οι τράπεζες, καλώντας τους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Σχετικές επιστολές έχουν λάβει 1,2 εκατομμύρια δανειολήπτες και σύμφωνα με στοιχεία από τις τράπεζες, το 25% περίπου δεν ανταποκρίθηκε.

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: 1 ΠΡΟΣ 9 Η ΣΤΡΕΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ !!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Η Ολλανδία παράγει σε αξία 1.700 ευρώ το στρέμμα, το Ισραήλ 1.290 και η Ελλάδα μόλις 190 ευρώ !!!



Την ώρα που οι άλλοι παράγουν υψηλές προστιθέμενες αξίες στον πρωτογενή τομέα, οι Έλληνες παραγωγοί & κτηνοτρόφοι περιμένουν στα καφενεία την ελεημοσύνη των επιδοτήσεων !!!

Στη σύγκριση της αγροτικής οικονομίας ανάμεσα στην Ελλάδα, την Ολλανδία και το Ισραήλ αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ομιλητές στο 3ο συνέδριο αγροτικής επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε ο Economist.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία :

• Η Ολλανδία, με 45 εκατομμύρια στρέμματα καλλιεργειών, παράγει περίπου σε αξία 1700 ευρώ ανά στρέμμα.
• Το Ισραήλ, με 6 εκατ. στρέμματα καλλιεργειών, παράγει περίπου σε αξία 1290 ευρώ ανά στρέμμα.
• Η Ελλάδα, με 37 εκατ. στρέμματα καλλιεργειών, παράγει περίπου σε αξία 190 ευρώ ανά στρέμμα.

Είμαστε 1 προς 9 σε σχέση με την Ολλανδία !!! 

ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ TAX CREDIT 20ΕΤΙΑΣ !!!

ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!
Τώρα πλέον οι τράπεζες δεν έχουν καμία δικαιολογία για να μην κουρέψουν τα κόκκινα δάνεια αφού :
-- με 56 Δις προβλέψεις, που σχηματίστηκαν με τις ανακεφαλαιοποιήσεις που πληρώνει ο ελληνικός λαός με τα μνημόνια και
-- με τη θεσμοθέτηση του tax credit 20ετίας, που θα τους εξασφαλίσει ότι τα κουρέματα και οι αναδιαρθρώσεις των κόκκινων δανείων δεν θα επηρεάσουν την κεφαλαιακή τους επάρκεια,
μπορούν να κουρέψουν οριζόντια και χωρίς απαγορευτικές προϋποθέσεις όλα τα κόκκινα δάνεια !!!




Στην 20ετία η αναβαλλόμενη φορολογία για τις τράπεζες με τροπολογία στη Βουλή

Στα 20 χρόνια αυξάνεται με τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή η περίοδος εντός της οποίας οι τράπεζες μπορούν να αποσβένουν τις ζημιές τις οποίες εγγράφουν στον ισολογισμό τους από τις διαγραφές δανείων, στο πλαίσιο των αναδιαρθρώσεων που πραγματοποιούν.

Με τη ρύθμιση αυτή που κατατέθηκε στη Βουλή, μια μέρα μετά την επίσκεψη της επικεφαλής του SSM στην Αθήνα, θεωρητικά διασφαλίζεται ότι οι διαγραφές και οι αναδιαρθρώσεις δανείων δεν θα οδηγήσουν σε απώλεια εποπτικών κεφαλαίων, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο στις τράπεζες να «κυνηγήσουν» με πιο επιθετικό τρόπο την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τους κατά περίπου 40 δισεκατομμύρια ευρώ ως το τέλος του 2019.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ 17/41/2017 ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ & ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία των δανειστών και του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ :


ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ !!!

ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
Την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία σε βάρος του νυν διευθύνοντα συμβούλου της Τράπεζας Αττικής, Θεόδωρου Πανταλάκη, πρώην Διοικητή της "κύριας τράπεζας των κομμάτων" , της αποκαλούμενης και "αμαρτωλής" Αγροτικής , έχει παραγγείλει ο Οικονομικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου !!!




Το αδίκημα αφορά σε οικονομική ζημία ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ (10.000.000) που φέρεται να προκάλεσαν στην "Αγροτική Ασφαλιστική ΑΕ" (θυγατρική της ΑΤΕ) , κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους ως εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. , τόσο ο Θεόδωρος Πανταλάκης, όσο και οι Κων/νος Φιλίππου και Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, για τους οποίους έχει επίσης παραγγελθεί η άσκηση ποινικής δίωξης,

Σύμφωνα με το πόρισμα του Οικονομικού Εισαγγελέα που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για την άσκηση ποινικής δίωξης" σε βάρος των Πανταλάκη, Φιλίππου και Χατζηιωσήφ, το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο επισύρει σε περίπτωση καταδίκης ποινή κάθειρξης μέχρι δέκα ετών (άρθρο 390 ΠΚ), αφορά :

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ 82.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 4 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ !!!

ΣΤΙΣ J&P ΑΒΑΞ, AKTΩΡ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΚΑΙ ΤΕΡΝΑ
Δηλαδή από έργα προϋπολογισμού άνω των 4 δις, όπως αναφέρονται, η ζημιά που υπέστη το Δημόσιο από το καρτέλ των εργολάβων είναι μόνο ύψους 82.000.000 ;;; Γιατί στα πρόστιμα δεν συμπεριλαμβάνονται και ξένες εταιρείες-κολοσσοί που εμπλέκονταν στο καρτέλ(όπως οι Vinci,Siemens,Hochtief κ.α) ;;; Ποιος θα πληρώσει τα πάνω από 250.000.000 ευρώ που θα κληθεί να επιστρέψει η Ελλάδα στην ΕΕ για το καρτέλ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/250000000.html


Πρόστιμα 82 εκατ. σε 4 κατασκευαστικές επέβαλε η Επ. Ανταγωνισμού


Πρόστιμα 82 εκατ. ευρώ καταλογίστηκαν σε τέσσερις μεγάλες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, που ελέγχθηκαν μαζί με άλλες μικρότερες, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση του καρτέλ στον κατασκευαστικό κλάδο.

Στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που ολοκλήρωσε τη σχετική έρευνα, βρέθηκαν 21 συμβάσεις για μεγάλα δημόσια έργα συνολικού προϋπολογισμού 4,2 δισ. ευρώ, η κατασκευή των οποίων ξεκίνησε από την εποχή του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, δηλαδή από το 2000 και για ορισμένα φθάνει μέχρι και σήμερα, δηλαδή το νέο ΕΣΠΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ & ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑ 73.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΟΕΚ !!!

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Κούρεμα οφειλών και νέο διακανονισμό με δόσεις που ξεπερνούν ακόμη και τις 240 σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για πάνω από 73.000 δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας που έχουν οφειλές 1,5 δισ. ευρώ !!!


Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ρύθμιση θα αφορά τόσο τους ενήμερους όσο και τους μη ενήμερους οφειλέτες και προβλέπει αύξηση του αριθμού των δόσεων ώστε η οφειλή να μπορεί πλέον να αποπληρωθεί σε περισσότερες από 240 δόσεις, αλλά και κούρεμα της συνολικής οφειλής προς τον ΟΕΚ.

Mεταξύ των σεναρίων που επεξεργάζονται στο υπουργείο είναι και αυτό που προβλέπει όχι μόνο κούρεμα τόκων υπερημερίας, αλλά και μέρους του αρχικού κεφαλαίου, αλλά με προτεραιότητα σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως μακροχρόνια ανέργους, άτομα με αναπηρία και γενικά ευπαθείς ομάδες.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ...ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
Η ποινή κάθειρξης μέχρι πέντε χρόνια μετατρέπεται σε χρηματική, αποφάνθηκε, με την υπ' αριθμ. 130/2017 το Ζ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και αναίρεσε εφετειακή απόφαση, η οποία είχε απορρίψει αίτημα καταδικασθέντα σε πενταετή κάθειρξη για φορολογικές παραβάσεις, που ζητούσε τη μετατροπή της ποινής του σε χρηματική !!!


Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαρίσης επέβαλε στον καταδικασθέντα ποινή κάθειρξης πέντε ετών για αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ' εξακολούθηση, η συνολική αξία των οποίων ανερχόταν στα 241.980 ευρώ. Μετά την εφετειακή απόφαση, ο καταδικασθείς, εκτός των άλλων, ζήτησε, σύμφωνα με το άρθρο 82 του Ποινικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με τον νόμο 4093/2012, τη μετατροπή της ποινής κάθειρξης των πέντε ετών σε χρηματική. Όμως το αίτημά του απορρίφθηκε και άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο.

ΒΟΜΒΑ 1 ΤΡΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ BAD BANK ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ Η ΕΒΑ
Ενώ σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής (ΕΒΑ), σχεδόν τα μισά δάνεια που έχουν χορηγηθεί στην Ελλάδα θα είναι δύσκολο να αποπληρωθούν !!!




Οι ευρωπαϊκές τράπεζες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αυξημένους κινδύνους από μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 1 τρισ. ευρώ όταν η ΕΚΤ αποφασίσει να μειώσει το πρόγραμμα χορήγησης άπλετης ρευστότητας, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι τράπεζες έχουν φορτωθεί με μεγάλο αριθμό κόκκινων δανείων μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, επειδή όλο αυτό το διάστημα επιχειρήσεις και νοικοκυριά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποπληρωμή των χρεών τους. Το πρόβλημα αυτό καταγράφεται σε μεγαλύτερο βαθμό σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, χώρες όπου η κρίση έχει διαρκέσει ήδη πολλά χρόνια.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ: ΑΦΑΝΤΗ ΑΚΟΜΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ !!!

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΟΝΔΥΛΙ
Άφαντα είναι ακόμη τα χρήματα που δικαιούνται κάτοικοι περιοχών που βρίσκονται κοντά σε μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), ως ανταποδοτικό τέλος με επιστροφή στους λογαριασμούς ρεύματος είτε της ΔΕΗ είτε άλλου παρόχου που έχει συνάψει σύμβαση ο δικαιούχος !!!



Ειδικότερα αν και έχει εγκριθεί σχετικό κονδύλι ύψους πάνω από 17 εκατ ευρώ επι υπουργείας Σκουρλέτη, οι επιστροφές αυτές ως ανταποδοτικό τέλος δεν έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς ρεύματος των δικαιούχων. 

Η Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, ύστερα από την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, ανήρτησε τον οριστικό πίνακα επιμερισμού των ποσών που παρακρατήθηκαν από τους παραγωγούς ΑΠΕ (αιολικά, μικρά υδροηλεκτρικά, βιομάζα), για την περίοδο 2010 έως και 31.12.2014. 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!!


ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΥΠΟΥ OFF SHORE ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Θα πληρώνουν και αυτοί φόρους όπως όλοι οι Έλληνες και έτσι θα το σκέφτονται πολύ καλά κάθε φορά, πριν ψηφίσουν νέα φοροληστρικά νομοθετήματα !!! 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ
Τα βήματα και οι παγίδες του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών !!!



Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης αλλά και των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς αναφορικά με κάποιες σημαντικές τεχνικές παραμέτρους, το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών αναμένεται να πάρει το δρόμο προς τη Βουλή για την ψήφισή του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρμόδιου υπουργού. 


Ποια είναι τα 5+1 βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις που θέλουν να επωφεληθούν :

1. Υποβολή της σχετικής αίτησης. Κάθε επιχείρηση που πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος θα μπορεί να υποβάλλει αίτηση για την υπαγωγή της στη διαδικασία εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών. 

Ποιες είναι οι οριστικές προϋποθέσεις ;;;


Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΣτΕ: ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ !!!

ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
Το ΣτΕ έκρινε ότι πριν από τον καταλογισμό προστίμου για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων θα πρέπει ο φορολογούμενος να κληθεί προς ακρόαση !!!




Υποχρεωμένες να καλούν τους φορολογουμένους προς παροχή εξηγήσεων, ενδεχομένως και αυτοτελώς για κάθε παράβαση, πριν τους επιβληθεί οποιοδήποτε πρόστιμο είναι οι ΔΟΥ.

Η 5μελής σύνθεση του Β΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πριν από τον καταλογισμό προστίμου για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων θα πρέπει ο φορολογούμενος να κληθεί προς ακρόαση. Μάλιστα, δύο μέλη εξέφρασαν την άποψη ότι εφόσον οι καταλογιστικές πράξεις είναι διαφορετικές τότε θα πρέπει ο φορολογούμενος να καλείται σε εξηγήσεις αυτοτελώς για κάθε καταλογιστική πράξη, ακόμη και αν τα φορολογικά θέματα είναι συναφή μεταξύ τους.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ !!!

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΚΡΑ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Μια 17χρονη μαθήτρια λιποθύμησε από την πείνα σήμερα το πρωί σε λύκειο της Πάτρας μπροστά στα μάτια της διευθύντριας του σχολείου !!!




Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η οικογένεια έχει άλλα δυο παιδιά ηλικίας 14 και 10 ετών και ζει τραγικές στιγμές καθώς η μητέρα είναι άνεργη και ο πατέρας εξαφανισμένος.


Η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε πριν από λίγο φορείς και πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ !!!

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
Ενώ αδήλωτα εισοδήματα είχε η Παπουτσάνης !!!



Ποιοι τραπεζίτες (όπως λένε οι δικαστές) θα έχουν νέα προβλήματα με την δικαιοσύνη: Στις 7.2.2017 ο εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Γιώργος Καλούδης έδωσε εντολή σε συνάδελφο του πταισματοδίκη να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση και να ξεκινήσει να καλεί κάποιους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες θα δώσουν χωρίς όρκο εξηγήσεις που αφενός εισηγήθηκαν και αφετέρου έλαβαν αποφάσεις για επίδικες δανειοδοτήσεις γνωστού ομίλου. Μεταξύ αυτών θα είναι οι τραπεζίτες κ. Πέτρος Χρ. , Δημήτρης Φρ. (εργάζεται για λογαριασμό κρατικού φορέα) κλπ. Φυσικά η κλήση ανωμοτί δεν σημαίνει ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον τους.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΠΙ: ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ !!!

ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου δικαιώνει 21 χρόνια μετά Έλληνες δημιουργούς απέναντι στην ΑΕΠΙ, η οποία, σύμφωνα με τη δικαστική κρίση τους οφείλει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πρέπει να τους επιστρέψει αναδρομικά από το 2003 μέχρι και σήμερα !!!




Η υπόθεση αφορά την προσφυγή που είχαν υποβάλει το 1996 στην επιτροπή ανταγωνισμού οι Σταύρος Ξαρχάκος, Νίκος Κυπουργός Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Νίκος Μαμαγκάκης, Γιώργος Κουμεντάκης και η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με την υπ' αρίθμ. 1103/2017 απόφασή του, που είναι τελεσίδικη, έκρινε ότι είναι καταχρηστική η προμήθεια πάνω από 18%, στα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα (σήμερα είναι 25%) και 24% στη δημόσια εκτέλεση (σήμερα είναι 37,5 %).

ΑΟΡΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ 90.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ
«Αόρατοι» παραμένουν για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) περίπου 90.000 ασφαλισμένοι, κυρίως μισθωτοί με παράλληλη απασχόληση για την οποία αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών, καθώς δύο ημέρες πριν από την εκπνοή και της παράτασης για την καταβολή των εισφορών του Ιανουαρίου, δεν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ταμείου τα ειδοποιητήρια πληρωμών !!!


Η αδυναμία εφαρμογής της εγκυκλίου –και της δεύτερης βελτιωμένης εκδοχής της– για τις εισφορές όσων είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και αμείβονται από έναν ή το πολύ δύο εργοδότες με «μπλοκάκι» είτε είναι μισθωτοί με παράλληλη απασχόληση σε έως δύο εργοδότες που επίσης αμείβονται με «μπλοκάκι», έχει οδηγήσει στο εξής παράδοξο:

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου λήγει η ημερομηνία πληρωμής των εισφορών Ιανουαρίου και ακόμη τουλάχιστον 60.000 μισθωτοί με παράλληλη απασχόληση για την οποία «έκοβαν» δελτίο παροχής υπηρεσιών δεν έχουν ενταχθεί στο σύστημα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», άλλοι 31.000 μηχανικοί μισθωτοί που είχαν ενεργό μπλοκάκι το 2015 δεν έχουν περάσει στο σύστημα, καθώς δεν έχει διαπιστωθεί εάν εξακολουθούν να διατηρούν μπλοκάκι το 2017.

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ 2016 !!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 54.000 !!!

ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ «ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩ» ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Στις 54.422 οι αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς το 2016 !!!


Στοιχεία για τις αιτήσεις αποποίησης κληρονομιάς στα ειρηνοδικεία της χώρας, από το 2013 έως και το 2016, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

ΔΕΗ: ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΣ !!!

ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΑΝΤΙ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Την κατάθεση των εισπράξεων από τις υπό παραχώρηση συμβάσεις πελατών της σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό (escrow account) ζητούν οι τράπεζες από τη ΔΕΗ προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση του νέου κοινοπρακτικού δανείου ύψους 200 εκατ. ευρώ !!!




Η πλευρά των τραπεζών κάνει λόγο για συνήθη πρακτική που διασφαλίζει τον κίνδυνο πιθανής κατάσχεσης από τρίτους. Διευκρινίζει επίσης ότι ο λογαριασμός δεν θα διαχειρίζεται από τις τράπεζες αλλά από τη ΔΕΗ και από αυτόν θα απελευθερώνονται τα αντίστοιχα ποσά της αποπληρωμής του δανείου.

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ: ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !!!


Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΛΕΟΣ !!! ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ "ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗΣ" ΤΟΥ 1,5 ΕΥΡΩ !!!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
Αφορά έναν επαγγελματία τον οποίο κυνηγούσαν επί 6 μήνες οι εφοριακοί και οι οικονομικοί εισαγγελείς. 
Τι είχε συμβεί ;;; 
Ο εν λόγω επαγγελματίας (45 ετών) καταγγέλθηκε από υποκατάστημα τράπεζας ως… «παράξενος… καταθέτης» και ζητήθηκε η συνδρομή των οικονομικών εισαγγελέων για να τον εξετάσουν εάν φοροδιαφεύγει !!!




Ποια ήταν νομίζετε η παράξενη συμπεριφορά του ;;; 
Κατέθετε κάθε ημέρα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της τράπεζας 1,5 ευρώ !!!

Και το έκανε συνεχώς επί έξι μήνες. Εμφανιζόταν δηλαδή στο ταμείο της τράπεζας και κατέθετε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα ευρώ και πενήντα λεπτά. Αυτή η «παραξενιά» του επαγγελματία (που τα προϊόντα του διαφημίζονται ως έξυπνες αγορές από την τηλεόραση) κίνησε την υποψία του ταμία, η διοίκηση του υποκαταστήματος έκανε αναφορά προς τα κεντρικά, τα κεντρικά προς τους εισαγγελείς και να σου ο επαγγελματίας ως… ύποπτος για φοροδιαφυγή.


ΔΟΛ: ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ;;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
Τα λεφτά από τη διαφήμιση κατευθύνονται σε άλλη εταιρεία του ΔΟΛ !!!





ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ από διαφήμιση περιέργως ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ σε θυγατρική εταιρεία του Ομίλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από εργαζόμενους της ΑΕ ΔΟΛ και με εντολή διευθυντικών διοικητικών στελεχών της εταιρείας, τραπεζικές επιταγές, εξόφλησης οφειλών από τη διαφημιστική αγορά –διαφήμιση μέσω των εκδιδόμενων εντύπων της εταιρείας, οπισθογραφούνται και κατευθύνονται περιέργως και αδικαιολόγητα, όχι στον προσφάτως αποδεσμευμένο τραπεζικό λογαριασμό (ALPHA BANK) –σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών 1325/10-02-2017 προς κάλυψη λειτουργικών δαπανών –μισθοδοσίας του προσωπικού αλλά στη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου με την επωνυμία ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με ό,τι αυτό συνεπάγεται …

ΑΥΞΗΣΗ ELA ΚΑΤΑ 300.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΟ ΝΕΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ
Ούτε με τα capital controls δεν καταφέρνουν να εξυπηρετήσουν τις καταθέσεις και τις ανάγκες ρευστότητας οι τράπεζες !!!


ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!


ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...ΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ !!!


INE/ΓΣΕΕ: ΦΤΩΧΕΙΑ = Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ !!!



ΠΑΡΓΑ : ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ 20.000 ΕΥΡΩ !!!

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Λεία 20.000 ευρώ αποκόμισαν οι άγνωστοι δράστες, που ανατίναξαν ΑΤΜ, στην Αμμουδιά της Πάργας !!!



Μια ισχυρή έκρηξη στις 3:45 τα ξημερώματα και στη συνέχεια ο συναγερμός, αναστάτωσαν τους κατοίκους του μικρού παραλιακού χωριού.

Το μηχάνημα των αυτόματων συναλλαγών, ήταν τοποθετημένο σε δημοτικό κτίριο και η τροφοδοσία του είχε γίνει πριν από δύο ημέρες. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία στην Πρέβεζα και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ !!! ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟ ΡΙΟ !!!

ΟΥΤΕ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Κλειστό επ’ αόριστον το καζίνο στο Ρίο !!!




«Στόχος μας είναι να διασφαλισθούν θέσεις εργασίας, μισθοί, αποζημιώσεις και τα πάσης φύσεως οφειλόμενα, διότι με κατασχέσεις και κλειστές επιχειρήσεις, όλα τα παραπάνω δεν διασφαλίζονται», τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων στο καζίνο Ρίο, με αφορμή την απόφαση της επιτροπής ελέγχου και εποπτείας παιγνίων, για κλείσιμο του καζίνο.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το σωματείο υποστηρίζει ότι «μια ομάδα συναδέλφων, κινούμενη πέρα από τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων και αποφάσεων, επιχείρησε κατάσχεση στο αποθεματικό του κεντρικού ταμείου, για οφειλόμενα χρηματικά ποσά».

ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΑ: ΒΟΜΒΑ 33,4 ΔΙΣ ΤΟ 2022!!! ΠΟΙΟΣ & ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ;;;


Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΦΕ !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ Π.Ε.Φ.Ε. & ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΟ ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Η κοινή αυτή δράση με την Π.Ε.Φ.Ε. θα έχει οπωσδήποτε συνέχεια !!!



ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
Μπλόκο από δικαστήρια στο κούρεμα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία !!!



Πέφτουν ως αντισυνταγματικές, βασικές ρυθμίσεις της νομοθεσίας για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, υπονομεύοντας εν τη γεννέσει του τον ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!
Κι αυτό γιατί με σειρά αποφάσεών τους τα δικαστήρια αρνούνται να ρυθμίσουν μερικώς ή και να διαγράψουν εντελώς οφειλές δανειοληπτών προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες.

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ & ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/2-3.html


http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/11/blog-post_13.html



Οι ρυθμίσεις, που καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος μόλις υποστούν έλεγχο συνταγματικότητας, περιλαμβάνονται στον νόμο του 2015, με τον οποίο τροποποιήθηκε ο γνωστός και ως νόμος Κατσέλη του 2010. Τότε, δόθηκε η δυνατότητα σε χιλιάδες δανειολήπτες που χρωστάνε σε τράπεζες να μπορούν παράλληλα να ρυθμίσουν ή και να διαγράψουν οφειλές τους προς την εφορία ή προς τα ασφαλιστικά ταμεία και τους δήμους.


SSL Certificates