.

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Οι συνταξιούχοι φταίνε για τη χρεωκοπία της χώρας !!!
Κάνει πως δεν θυμάται :
  • τις επί 40 χρόνια άτοκες και χαμηλότοκες, με μόλις 4%, καταθέσεις διαθεσίμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων σε τράπεζες και ΤτΕ, όταν ο πληθωρισμός ήταν διψήφιος και τα ομόλογα διαθέτονταν με επιτόκια 25% και 30%,
  • την ληστεία του Χρηματιστηρίου,
  • τα Δομημένα Ομόλογα,
  • το ασφαλιστικό των τραπεζών και τις εθελουσίες των ΔΕΚΟ και
  • το έγκλημα του PSI+


Aν δει κανείς την πορεία της χώρας από το 2000 μέχρι το 2015, θα διαπιστώσει ότι για το ασφαλιστικό δόθηκαν 220 Δις από τον κρατικό προϋπολογισμό, τα οποία αντιστοιχούν σε ποσοστό πολύ υψηλότερο από το χρέος της χώρας !!!

Aυτό υπογράμμισε κατά την εισήγησή της στο 1ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Economist η πρόεδρος του «ΔΙΚΤΥΟΥ» για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι τα ελλείμματα που καλύφθηκαν στο ασφαλιστικό από την κρατική χρηματοδότηση αντιπροσώπευαν το 83% της αύξησης του χρέους.


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Η CREDIT SUISSE !!!

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη διεθνής έρευνα εντοπισμού φοροφυγάδων, στην οποία φέρεται να εμπλέκονται 55.000 άτομα, με τις οικονομικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να βάζουν στο στόχαστρο και την ελβετική τράπεζα Credit Suisse !!!


Η Eurojust, η Ευρωπαϊκή Μονάδα Δικαστικής Συνεργασίας, βοήθησε στον συντονισμό αυτής της έρευνας που ξεκίνησε από το 2016 και επεκτάθηκε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και την Αυστραλία. 

Όπως αποκαλύφθηκε, η Eurojust οργάνωσε τρεις συναντήσεις με τις ολλανδικές, τις βρετανικές, τις γαλλικές, τις γερμανικές και τις αυστραλιανές αρχές, πριν ξεκινήσει το «κυνήγι». 

«Από τις έρευνες συγκεντρώθηκαν στοιχεία και αναλύθηκε τεράστιος όγκος δεδομένων.
Τα αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία που ήταν κρυμμένα σε εξωχώριους λογαριασμούς εκτιμώνται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει η Eurojust.

ΕΦΚΑ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Τις κατηγορίες των ασφαλισμένων, οι οποίοι έχουν δικαίωμα σε ασφαλιστική κάλυψη, οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειάς τους, από την 1η Μαρτίου 2017 έως και την 28η Φεβρουαρίου 2018, περιγράφει αναλυτικά εγκύκλιος που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) !!!


Όπως επισημαίνεται για ασφαλισμένους που προέρχονται από το ΙΚΑ, υπάρχει η προϋπόθεση να έχουν πραγματοποιήσει το λιγότερο 50 ημέρες ασφάλισης κατά το προηγούμενο ημερολογιακό έτος ή κατά το προηγούμενο 15άμηνο.

Για όσους ασφαλισμένους προέρχονται από τον ΟΑΕΕ ή από τους τομείς του ΕΤΑΑ (μηχανικοί, εργολήπτες δημόσιων έργων, δικηγόροι, υγειονομικοί) η παραπάνω παράταση ισχύει μόνο εάν ο μέσος όρος του συνολικού φορολογητέου εισοδήματός τους για τα έτη 2011, 2012 και 2013 δεν υπερβαίνει τα 12.000 ευρώ.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΠΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Τον καθορισμό της διαδικασίας αμοιβαίου διακανονισμού στο πλαίσιο των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολογίας προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής !!!


Η διαδικασία αμοιβαίου διακανονισμού επιτρέπει στον φορολογούμενο, ο οποίος θεωρεί ότι φορολογείται κατά τρόπο μη σύμφωνο με τις διατάξεις των Συμβάσεων Αποφυγής Διπλής Φορολογίας (ΣΑΔΦ), ως αποτέλεσμα των ενεργειών της μιας ή και των δύο φορολογικών αρχών των συμβαλλομένων στις εν λόγω Συμβάσεις κρατών, να θέσει εντός καθορισμένου χρονικού διαστήματος την υπόθεσή του υπ’ όψη της αρμόδιας φορολογικής αρχής του κράτους στο οποίο είναι κάτοικος. 

Ενδεικτικά, στο εγχειρίδιο με τις οδηγίες για την εφαρμογή της διαδικασίας αμοιβαίου διακανονισμού, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α.Α.Δ.Ε. (publicrevenue.gr) αναφέρονται τα εξής: 

ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!





ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΥΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΘ
Μέσα σε 90 ημέρες 220 μικρομεσαίες επιχειρήσεις κατέβασαν ρολά, ενώ μόλις 82 έκαναν έναρξη !!!



Με τούνελ χωρίς έξοδο διαφυγής παρομοιάζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τη διαμορφωθείσα, παρατεταμένη, υφεσιακή κατάσταση που έχει περιέλθει η οικονομία, για την επιχειρηματικότητα, η οποία «συνεχίζει να ασφυκτιά και το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, υπό το βάρος των λουκέτων».

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ SSM ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!


Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ !!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΕΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ
Και όχι μόνο, το ΦΠΑ της επιδότησης βαρύνει το Δημόσιο ενώ μέσα στην επιδότηση των λειτουργικών εξόδων είναι και η κάλυψη τυχόν μη πληρωμών των δανείων του Μορέα !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Μια τροπολογία η οποία ορίζει «από ποιο πορτοφόλι» του κράτους θα προέρχεται η επιδότηση λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Καλαμάτας προκάλεσε πολιτικές προστριβές ανάμεσα στην αντιπολίτευση και στην κυβέρνηση. Η επιδότηση λειτουργίας της συγκεκριμένης οδικής παραχώρησης προβλέπεται από τη σύμβαση του 2007 και επεκτάθηκε με την αναθεώρηση της σύμβασης το 2015.

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ;;;


ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ;;;
Εκτός αν γι΄αυτούς είναι ψίχουλα τα 300-400 ευρώ του βοηθήματος που μπήκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, οπότε δεν το αντιλήφθηκαν...



Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Γ.Παπαδάκη στον AΝΤ1:

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΚΑΤΑ 80% ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Κοκκίνισαν» τα 8 στα 10 ρυθμισμένα δάνεια το πρώτο τρίμηνο του 2017
Μεγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων των τραπεζών, έχει φέρει η καθυστέρηση στην αξιολόγηση κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017.
Ο αρνητικός αντίκτυπος καθυστερήσεων και αβεβαιότητας αντανακλάται στην εικόνα των ρυθμισμένων δανείων, τα οποία αναμένεται να δείξουν ότι σε ποσοστό 80% έχουν ξαναγυρίσει στο "κόκκινο". Την ίδια στιγμή, η κατάσταση μπορεί να καταστεί αναστρέψιμη – όχι βεβαίως χωρίς κάποιες απώλειες -, μόνο εφόσον η αξιολόγηση κλείσει το αργότερο τον Μάιο, όπως επισημαίνουν οι τραπεζίτες.

Το στίγμα της πορείας των NPLs έδωσε χθες η Eurobank, η οποία άνοιξε την αυλαία των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων 2016. Η Eurobank, η οποία για πρώτη φορά είχε αρνητικό σχηματισμό νέων μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων στο δ΄ τρίμηνο του 2016 (τα νέα NPEs μειώθηκαν κατά 108 εκατ. ευρώ) και κατάφερε να εξυγιάνει το 40% των ρυθμισμένων δανείων της, στο α΄ τρίμηνο του 2017 παρουσίασε τον υψηλότερο ρυθμό δημιουργίας νέων NPEs στα τελευταία πέντε τρίμηνα.

Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΨΙΜΟ !!!

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ
Γιάννης Στουρνάρας : Οι συντάξεις είναι μεγάλες, θέλουν κόψιμο!!!




Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να καταστούν αναγκαίες οι αναπροσαρμογές σε ορισμένες συντάξεις ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας σε ασφαλιστικό συνέδριο.

Το Ασφαλιστικό σύστημα παρά τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει με τα προηγούμενα Μνημόνια παραμένει δαπανηρό και γενναιόδωρο» υποστήριξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά συνέπεια μπορεί να καταστεί αναγκαίο να υπάρξουν αναπροσαρμογές σε ορισμένες συντάξεις τούτο διότι, αφενός, ορισμένες συνταξιοδοτικές παροχές στην Ελλάδα παραμένουν σχετικά γενναιόδωρες, με βάση τόσο τα ελληνικά όσο και τα διεθνή δεδομένα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ένα επαρκές και, ταυτόχρονα, βιώσιμο «αμιγώς κοινωνικοασφαλιστικό» σύστημα δεν είναι οικονομικά εφικτό υπό τις παρούσες συνθήκες στην Ελλάδα».

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ...ΜΕΣΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Χ. Στάμος

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του 1997, η Δ.Ο.Υ. δεσμεύει την φορολογική σου ενημερότητα για χρέη προς Δήμους και Νομαρχίες, έναντι ..... προμήθειας 1% !!!



ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ !!!

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Πρωτόγνωρες καταστάσεις με τη μείωση της κατανάλωσης ακόμα και σε βασικά είδη όπως είναι το γάλα και το ψωμί βιώνουν πλέον οι βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου !!!


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε χθες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων Ευάγγελος Καλούσης μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒΤ, στον κλάδο τροφίμων επικρατεί έντονη ανησυχία, καθώς τους πρώτους δύο μήνες του 2017 καταγράφεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης από 5% έως 7% στα δύο συγκεκριμένα προϊόντα, «κάτι που οι ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων είχαμε χρόνια να το δούμε στην αγορά».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΚΥΡ !!!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ !!!


ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ !!!

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SAMSUNG ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ
Συνελήφθη με την κατηγορία της δωροληψίας !!!

BREXIT : ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ !!!

ΕΤΣΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ
Αν τις απειλές της Τερέζα Μέι κατά της ευρωπαϊκής ασφάλειας τις είχε απευθύνει κατά των Βρυξελλών Έλληνας υπουργός ή ο ίδιος ο πρωθυπουργός, οι πρώτοι που θα του την έπεφταν θα ήταν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και τα εξωνημένα στους δανειστές ΜΜΕ !!!



Πολύ, πολύ δύσκολες θα είναι οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, προβλέπει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ !!!

Σε μια φράση από την ομιλία της Τερέζα Μέι για την διαδικασία του Brexit, βρίσκεται - σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian - το κρυφό χαρτί που σκοπεύει να παίξει η πρωθυπουργός στην προσπάθειά της να κερδίσει περισσότερα από την διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες. 



ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ !!!

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ & ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΟΣ
Από τη ρύθμιση μένουν εκτός οι ελεύθεροι επαγγελματίες (300.000 περιπτώσεις) και όσες επιχειρήσεις έχουν το 85% της οφειλής τους σε έναν πιστωτή ενώ, εντός της ρύθμισης, αλλά σε "γκρίζα ζώνη” μπαίνουν όσοι οφειλέτες έχουν οφειλές από 20.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ, επειδή για αυτούς μπορεί να θεσπισθεί άλλη διαδικασία ρύθμισης και όχι η διαδικασία της ψηφιακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αφού η πρόταση ρύθμισης και η αξιολόγηση της βιωσιμότητας τους θα γίνεται μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος ή με άλλο, απλοποιημένο τρόπο !!!




Ποιοι μένουν εκτός του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των Θεσμών και με αρκετές αλλαγές, με βάση το αρχικό σχέδιο που είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση (ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή), το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας "Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων" που έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας το Capital.gr, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!!


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ
Το πολιτικό σύστημα κατάφερε να κάνει τους Έλληνες να νιώθουν ντροπή !!!



Δείτε το σχετικό βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ 2.500.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΗΝ...ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΤΟΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ 5%...
Το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν και ανακτήθηκαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία είχαν χορηγηθεί επί υπουργίας Ντόρας Μπακογιάννη στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής» !!!
Ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί και ζητηθεί να επιστραφούν αλλά 10.000.000 δολάρια !!!



Παράλληλα το ΥΠΕΞ έχει ήδη εντοπίσει και ζητήσει την επιστροφή άλλων 10 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν δοθεί, επίσης, κατά την περίοδο 2008-2009, χωρίς τις απαραίτητες διασφαλίσεις

Τα χρήματα αυτά είχαν χορηγηθεί το 2008 από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) στο «Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Κοινότητας της Καραϊβικής», στο όνομα της υλοποίησης προγραμμάτων που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Τα 2,5 εκατ. δολάρια είχαν κάνει φτερά έως ότου, μετά από έρευνα υπό τον πρέσβη Ν. Βαμβουνάκη, εντοπίστηκαν, διεκδικήθηκαν και ανακτήθηκαν από την Ελλάδα.

ΔΕΗ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΔΑΝΕΙΟ 200.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΟ...ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΛΗΣΤΡΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: 5,8% ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΥΨΟΥΣ 200.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 25.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


Η ΔΕΗ προκειμένου να διασφαλίσει βραχυπρόθεσμη ρευστότητα για να ανταποκριθεί σε μη ανελαστικές ανάγκες, όπως η εξόφληση του ομολόγου, υποχρεώθηκε να συναινέσει στους δυσμενείς όρους που επέβαλαν οι τράπεζες για να εγκρίνουν το νέο κοινοπρακτικό δάνειο. Το διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης θα κληθεί σήμερα να εγκρίνει τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία προβλέπει:

1. Την εκχώρηση στις τράπεζες συμβάσεων με πελάτες της συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή και το ύψος του δανείου. Προκειμένου μάλιστα οι τράπεζες να διασφαλίσουν τα έσοδα από τις εν λόγω συμβάσεις, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί να δημιουργήσει έναν ειδικό λογαριασμό (escrow account) στον οποίο και θα κατατίθενται. Ο σχετικός όρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Κ», βρίσκεται υπό την αίρεση της ΕΤΕπ, η οποία ως ο μεγαλύτερος ξένος πιστωτής της ΔΕΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις και έχει ήδη εκφράσει κάποιες κατ’ αρχήν ενστάσεις.

UNICEF: ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ !!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Σοκάρουν τα στοιχεία της έκθεσης της UNICEF, για τις συνθήκες φτώχειας στις οποίες ζουν τα παιδιά στην Ελλάδα !!!


Τα στοιχεία του 2015 έδειξαν ότι ένα στα δύο παιδιά στη χώρα μας ζουν σε συνθήκες υλικής αποστέρησης. Πρόκειται για τον δείκτη που μετρά την αδυναμία των νοικοκυριών να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες βασικές ανάγκες (αγαθά και υπηρεσίες) που θεωρούνται κρίσιμες για την ευημερία και το επίπεδο διαβίωσης. Ανάμεσά τους πληρωμή πάγιων λογαριασμών, κάλυψη έκτακτων οικονομικών αναγκών, κατάλληλη διατροφή, επαρκή θέρμανση, 1 εβδομάδα διακοπές και πρόσβαση σε συγκεκριμένα διαρκή καταναλωτικά αγαθά.

Ενα παιδί βιώνει αποστέρηση αν ζει σε νοικοκυριό που αδυνατεί να ικανοποιήσει τουλάχιστον 3 από τις 9 επιλεγμένες βασικές ανάγκες. Σε ακραία αποστέρηση είναι τα νοικοκυριά που αδυνατούν να ικανοποιήσουν 4 από τις 9 αυτές ανάγκες.

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Θα τα δημοσιεύσουμε σταδιακά όλα, ένα προς ένα, και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τους ισχυρισμούς τους, που ξεπερνούν κάθε γνωστή θεωρία συνωμοσίας !!!



Αυτή είναι η μεγάλη συνεισφορά των Δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην ελληνική κοινωνία και πολιτεία, αφού ο αγώνας μας δεν περιορίστηκε ποτέ μόνο στην ιδιοτέλεια της προστασίας και της διάσωσης της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς μας !!!

Από τις επόμενες ημέρες που θα ξεκινήσουμε να δημοσιεύουμε τα αποσπάσματα, θα τρίβετε τα μάτια σας όταν θα διαβάσετε τι ακριβώς είναι και πως λειτουργεί, κατά δική της ομολογία, η Τράπεζα της Ελλάδος, και πως αντιλαμβάνονται οι 4 συστημικές τράπεζες το χρήμα και τη δημιουργία του, τον αέρα και τη μόχλευση του κλασματικού αποθέματος, τις καταθέσεις και την δήθεν προστασία τους, την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, την κρίση, την ανακεφαλαιοποίηση, τις εγγυήσεις του δημοσίου, τις εκθέσεις της BlackRock, το ΤΧΣ, το ΤΕΚΕ, κλπ ... κλπ.

Το χειρότερο όμως όλων είναι ο τρόπος και η επιχειρηματολογία με τα οποία φορτώνουν τις ευθύνες της αποτυχημένης διάσωσής τους στο ίδιο το διαπλεκόμενο μαζί τους πολιτικό σύστημα, που χρέωσε την δήθεν διάσωσή τους στις πλάτες των ελλήνων και ευρωπαίων φορολογουμένων. 


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ...ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ !!!


ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ !!!

ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ
Το Δημόσιο θα καλύπτει τις αποκλίσεις των εσόδων των διοδίων για τον οδικό άξονα Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα αν είναι κάτω του στόχου !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DEPUY...ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Προκάλεσαν ζημιά 2.000.000 ευρώ στο Δημόσιο, πήραν μίζες ύψους 1.500.000 ευρώ...πλήρωσαν 10.000-15.000 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι !!!




Βαριές ποινές για τις μίζες της DePuy επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε τρεις καθηγητές ιατρικής του ΑΠΘ. Οι τρεις πανεπιστημιακοί ορθοπαιδικοί γιατροί καταδικάστηκαν σε κάθειρξη από 11 ως 14 ετών, με το δικαστήριο να αποφασίζει παράλληλα τη δέσμευση της περιουσίας τους σε ύψος ανάλογο με το ποσό της δωροληψίας για την οποία τους καταδίκασε, δηλαδή το 1,5 εκατομ ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο έπειτα από έρευνα του ΣΔΟΕ, που αποκάλυψε καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνταν από την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, εισέπρατταν μίζες και άλλες παροχές (ταξίδια, γεύματα κ.ά.) από την DePuy, θυγατρική της Johnson & Johnson για την χρήση ορθοπαιδικών υλικών της εταιρείας, τα οποία στη συνέχεια «ξέπλεναν» με την αγορά ακινήτων, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, με γονικές παροχές κ.ά.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ 29/03/2017 !!!

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ Η 6η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Κατατέθηκαν εμπρόθεσμα την 29η Μαρτίου οι προτάσεις όλων των αντιδίκων, αφού η 6η αυτή ομαδική αγωγή έχει κατατεθεί με τη νέα δικονομία του ΚΠολΔ και, έτσι, οι τράπεζες δεν είχαν την πολυτέλεια να ζητήσουν και να πετύχουν την αναβολή της εκδίκασής της !!!
Με φορτηγό τα σχετικά του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην Ευελπίδων, αφού μόνον οι συμβάσεις, των οποίων ζητείται η ακύρωση, ξεπερνούν τις 10.000 !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Κατατέθηκε από το Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στη Βουλή το νομοσχέδιο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων», προκειμένου να ακολουθήσει την προβλεπόμενη νομοθετική διαδικασία για την ψήφισή του !!!
Ο Υπουργός, Δημήτρης Παπαδημητρίου, δήλωσε:
«Μετά από διαβούλευση με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς και την κοινωνία και την ενσωμάτωση σημαντικού μέρους των υποβαλλόμενων προτάσεων, το σχέδιο νόμου που καταθέτουμε προς ψήφιση στη Βουλή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο που θα δίνει τη δυνατότητα σε βιώσιμες επιχειρήσεις να ρυθμίσουν συνολικές οφειλές τόσο προς τον ιδιωτικό τομέα όσο και προς το Δημόσιο. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις -όχι μόνο μεγάλες, αλλά κυρίως πολύ μικρές, μικρές, μικρομεσαίες και ατομικές επιχειρήσεις, που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση- να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, σε νέες στέρεες και βιώσιμες βάσεις διασφαλίζοντας παράλληλα χιλιάδες θέσεις εργασίας. Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της νέας Αναπτυξιακής Στρατηγικής που χαράσσει η κυβέρνηση, κεντρικό κομμάτι της οποίας είναι η στήριξη της υγιούς, δυναμικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας που μπορεί να δώσει ουσιαστική ώθηση στην ελληνική οικονομία».
Μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου:

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ 9 ΜΗΝΟΥ ΤΟΥ 2016
Πάνω από 3.000 αυτοκτονίες και 2.500 απόπειρες τα τελευταία χρόνια δείχνουν τα στοιχεία, ενώ πολλές αυτοκτονίες δεν δηλώνονται !!!




Κάθε ημέρα δύο άνθρωποι στην Ελλάδα κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας και τουλάχιστον ένας αυτοκτονεί.

Το σοκαριστικό αυτό συμπέρασμα προκύπτει από τα στατιστικά στοιχειά που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. και παρουσιάζονται στη HuffPost Greece για τις απόπειρες αυτοκτονίας και τις αυτοκτονίες.

ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΕΚΤ ΓΙΑ ΠΙΕΣΕΙΣ & ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΖΗΤΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ TRANSPARENCY INTERNATIONAL
Η Διεθνής Διαφάνεια αποκαλύπτει ότι η ΕΚΤ έστελνε μυστικές επιστολές σε ηγέτες κρατών εκβιάζοντας τους να δεχθούν την πολιτική λιτότητας της ΕΕ !!!


Για κατάχρηση του ρόλου της κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η διεθνής οργάνωση Transparency International και ζητά να λογοδοτήσει για τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνει, επισημαίνοντας ότι αυτές θέτουν σε κίνδυνο την ισορροπία στην ευρωζώνη.

Σε έκθεσή της η οργάνωση επισημαίνει ότι «οι διακριτικές εξουσίες της ΕΚΤ της επέτρεψαν να ασκήσει πίεση στις ελληνικές τράπεζες ενώ διαπραγματευόταν μεταρρυθμίσεις διάσωσης με την ελληνική κυβέρνηση ως μέρος της Τρόικας των διεθνών δανειστών».

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ...ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!

ΣΤΗN FRAPORT ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ
ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/03/blog-post_912.html




Ενιαίο «Σπατόσημο» σε όλα τα αεροδρόμια

«Ενιαίο Τέλος Εκσυχρονισμού και Ανάπτυξης Αεροδρομίων», το λεγόμενο «Σπατόσημο» υιοθετεί η κυβέρνηση σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, αναπροσαρμόζοντας το κόστος στα 12 ευρώ για όλους τους αναχωρούντες επιβάτες με ισχύ έως την 1 Νοεμβρίου του 2024, το οποίο θα διαμορφωθεί στα 3 ευρώ με την παρέλευση της επίμαχης ημερομηνίας και θα τεθεί σε εφαρμογή με την παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.

Μέχρι σήμερα, το ΤΕΑΑ, επιβαλλόταν για όλους τους επιβάτες άνω των 5 ετών, το οποίο καθοριζόταν ανάλογα με τον τελικό προορισμό σε 12 ευρώ για χώρες εντός Σέγκεν και σε 22 ευρώ εκτός των χωρών αυτών. Με τροπολογία σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών που κατέθεσαν ο υπουργός Υποδομών Χρίστος Σπίρτζης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, το τέλος θα εφαρμόζεται στο εξής σε επιβάτες από 2 ετών και άνω. Το Τέλος Εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης Αερολιμένων είναι σε εκκρεμότητα από την 1η Νοεμβρίου του 2014 που είχε εκπνεύσει η ισχύς του. Ωστόσο, η αναπροσαρμογή του, συνδέθηκε με ολοκλήρωση της παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων για αυτό και χρειάστηκε να μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα για να επιλυθεί.

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ !!!

ΕΝΩ ΜΕΡΟΣ  ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ
Άγριο ξύλο έπεσε το πρωί στο Αγρίνιο με αφορμή την… σειρά στη διανομή φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο !!!




Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr οι δύο άνδρες είχαν προηγούμενα και με αφορμή τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή φρούτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο των παλαιών σφαγείων, πιάστηκαν στα χέρια.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιος που προσπάθησε να τους χωρίσει ήταν αυτός που δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, ενώ τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έληξε σύντομα.

ΜΕΡΚΕΛ & ΣΟΪΜΠΛΕ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ !!!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η HANDELSBLATT
Πάγωμα έως το 2040 των επιτοκίων που καταβάλλει η Ελλάδα για την αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει, θα στοίχιζε στους δανειστές περί τα 120 δις ευρώ !!!
Ακόμα απορείς γιατί δεν θέλουν ελάφρυνση του χρέους και συντηρούν συνεχώς αυτή τη κατάσταση ;;;



Αίσθηση προκαλεί αποκάλυψη εσωτερικού εγγράφου του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, σύμφωνα με το οποίο το Βερολίνο αρνείται το πάγωμα των επιτοκίων του ελληνικού δανεισμού.

Το έγγραφο το αποκαλύπτει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, επισημαίνοντας ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και ο επικεφαλής του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τηρούν άκρως αμυντική στάση.

Σύμφωνα με το εσωτερικό έγγραφο στελεχών του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που βρίσκεται στη διάθεση της Handelsblatt, ενδεχόμενο «πάγωμα» έως το 2040 των επιτοκίων που καταβάλλει η Ελλάδα για την αποπληρωμή των δανείων που έχει λάβει ενδέχεται να στοιχίσει στους δανειστές περί τα 120 δις ευρώ. Ένα τέτοιο πάγωμα επιτοκίων θα ισοδυναμούσε στην πραγματικότητα με «εκτεταμένα νέα δάνεια», σημειώνουν οι τεχνοκράτες.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 40 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ !!!

ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ
Πάρτι απευθείας αναθέσεων και αναθέσεις έργων με μηδαμινές εκπτώσεις μόλις 1% ή 2%, όταν εκείνη την περίοδο οι εκπτώσεις σε δημόσια έργα ανέρχονταν στο 22%, ενώ πολλά από αυτά τα έργα σύμφωνα με τη καταγγελία δεν κατασκευάστηκαν ποτέ !!!


Έπρεπε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια για να φτάσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης… αμαρτωλά έργα στο λιμάνι του Πειραιά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, επί κυβερνήσεως Σημίτη, με εμπλεκομένους την τότε διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και υπευθύνους κατασκευαστικών εταιρειών, ζημιώνοντας τον τότε κρατικό οργανισμό και κατά συνέπεια το Δημόσιο.

Συνολικά επτά κατασκευαστικές εταιρείες μοιράστηκαν τα 43 από τα συνολικά 83 μικρά έργα στο λιμάνι του Πειραιά κατά την περίοδο 2001-2003, με την… πατέντα των πρόχειρων διαγωνισμών και των μηδαμινών εκπτώσεων μόλις 1% ή 2%, όταν εκείνη την περίοδο οι εκπτώσεις σε δημόσια έργα ανέρχονταν στο 22%.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΨΥΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

30 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Ο Σταύρος Ψυχάρης κάθισε εκ νέου στο εδώλιο μετά από αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επί της απόφασης του περασμένου Ιουλίου που ανέβαλε επ' αόριστον τη δίκη !!!



Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, επέβαλε το Ι' Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, που κηρύχθηκε ένοχος για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» κατ' εξακολούθηση.

ΕΤΣΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!!

ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 2.000 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ...ΚΑΙΓΕΤΑΙ
Κατά 23% αυξάνει το κόστος τις κιλοβατώρας για όποιον περάσει το φράγμα των 2.000, χωρίς να υπολογίζονται οι λοιπές χρεώσεις που προσαυξάνουν το λογαριασμό έως 76% προ φόρων !!!




Με μεγάλες προσαυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, που αφορούν κυρίως τους χειμερινούς μήνες, από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, έρχονται αντιμέτωπες μεγάλες κατηγορίες καταναλωτών.

Οι χρεώσεις, οι οποίες κλιμακώνονται ανάλογα με την κατανάλωση, δεν αντιστοιχούν απλώς στα ποσά που εισπράττει η ΔΕΗ ή άλλος πάροχος για την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και στις «λοιπές χρεώσεις» που προσαυξάνουν τον λογαριασμό έως και κατά 76% -μάλιστα- προ φόρων.

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "Ε" TV
Όσοι είχαν επενδύσει στην εξαφάνιση του Νίκου Νικολόπουλου από το τηλεοπτικό τοπίο, καλά θα κάνουν να αρχίσουν να ανησυχούν, γιατί οι μέρες που θα τους ξημερώνουν κάθε Δευτέρα πρωί θα είναι πραγματικά .... δύσκολες !!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟ !!!

ΚΕΑΟ: ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 1 ΔΙΣ ΑΠΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 !!!

ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ
Αναγκαστικά μέτρα 70 μέρες μετά την απώλεια διακανονισμού !!!



Τους άξονες δράσεις του για το 2017 δημοσίευσε σήμερα το Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών προς τα ταμεία κύριας ασφάλισης. Στόχος των δράσεων είναι η είσπραξη 1 δισ. ευρώ από τους οφειλέτες των ταμείων το 2017.

Eπίσης, το ΚΕΑΟ θα προχωρήσει φέτος στις ακόλουθες ενέργειες:

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΔΙΠΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΡΑΙΚΟΥ-ΖΑΜΑΝΙΚΑ !!!

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ
Ο Άρειος Πάγος ξεκινά διπλή έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι καταγγελίες της ανακρίτριας Διαφθοράς Ηλιάννα Ζαμάνικα για απόκρυψη και μη αξιοποίηση στοιχείων σε υποθέσεις εξοπλιστικών από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου και τους ισχυρισμούς της τελευταίας που περιλαμβάνονται στην επιστολή παραίτησης της !!!





Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την αντικατάσταση της κ. Ράικου από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Με αϕορμή τον δημιουργηθέντα θόρυβο εξαιτίας της δήλωσης παραίτησης της Εισαγγελέως κατά της Διαϕθοράς και της αναϕοράς της ανακρίτριας του Ν. 4022/2011, θα πρέπει να επισημανθούν τα εξής όπως τονίζεται στο έγγραφο της κυρίας Θάνου :

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ
Τρεις δικογραφίες στη Βουλή για Σαμαρά, Στουρνάρα και Παπαχριστόπουλο !!!



Τρεις νέες δικογραφίες αποστέλλονται στη Βουλή για να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πρώην πρωθυπουργού, υπουργού και βουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη δικογραφία αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για φερόμενη καταγραφή συνομιλίας του, η οποία αναρτήθηκε στις 10-12-14 στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα 5 λεπτών κατά την αναπαραγωγή του οποίου φέρεται να λέει “πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γα….ει”.

ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΑΝΕΙΣΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ALPHA BANK...ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ
Και με τάχα επενδύσεις στα 14 αεροδρόμια που θα γίνουν με λεφτά του πακέτου Γιούνκερ...που προορίζονταν για τη χώρα μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/07/juncker-14.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/alpha-bank.html


ΑΑΔΕ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΑΠΑΝΩΝ !!!

ΑΠΟ 1/1/2014
Στο στόχαστρο των ελεγκτικών υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μπαίνουν οι μεγάλες επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία !!!




Ο έλεγχος αφορά τα φορολογικά έτη που αρχίζουν από 1ης Ιανουαρίου 2014 και μετά, και για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το ειδικό Πρόγραμμα Ελέγχου που στηρίζεται στην έκπτωση δαπανών.

Ειδικότερα, οι δαπάνες ελέγχονται υπό την προϋπόθεση ότι υπερβαίνουν τα παρακάτω όρια:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ !!!

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Τι αλλάζει στα λουκέτα για μη έκδοση αποδείξεων !!!



Να κλείσει τα παράθυρα που είχαν εντοπίσει πολλοί από όσους "συλλαμβάνονταν" να μην εκδίδουν αποδείξεις και τα χρησιμοποιούσαν προκειμένου να γλιτώσουν την ποινή της προσωρινής διακοπής λειτουργίας επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή αλλάζουν κρίσιμες λεπτομέρειες στο νομικό καθεστώς που διέπει την επιβολή των λουκέτων με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις το καθεστώς να γίνεται πιο ελαστικό και σε άλλες πολύ πιο αυστηρό.

Ειδικότερα, η τροπολογία που κατατέθηκε χθες προβλέπει:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η NOVARTIS: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ !!!


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ !!!


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΕΦΚΑ: ΧΡΥΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS
Κάποιοι προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη την κατάσταση της χώρας και προκαλούν με τους δυσανάλογους για την εποχή μισθούς !!!


Μορφή… επιδηµίας φαίνεται πως έχουν πάρει οι παχυλοί µισθοί σε οργανισµούς και υπηρεσίες, µε τα «golden boys» της κυβέρνησης να ξεφυτρώνουν συνεχώς, ανεξαρτήτως βιογραφικού, ρόλου που καλούνται να υπηρετήσουν και φυσικά πολιτικών καταβολών.

ΜΝΗΜΟΝΙΑ: ΧΑΣΑΜΕ 477 ΔΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ...250 ΔΙΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Χάσαμε 477 δισ. ευρώ και δανειστήκαμε περίπου 250 δισ. που σημαίνει ότι συνολικά έχουμε δραματικά επιβαρυνθεί με πάνω από 720 δις γιατί το δάνειο είναι κεφάλαιο που πρέπει να επιστραφεί, δεν είναι εθνικός πλούτος.....



Μεταξύ 2010 και 2017 πόση ήταν η σωρευτική ζημία στην Ελλάδα;
Για να δοθεί μια απάντηση τεκμηριωμένη θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκριτικά στοιχεία μεταξύ 2010 και 2017.

Ζημία από το ΑΕΠ

Το διάστημα 2009 με 2010 το ελληνικό ΑΕΠ κυμαινόταν μεταξύ 231 και 222 δισεκ. ευρώ και το 2017 θα κινηθεί πέριξ των 180 δισεκ ευρώ.
Προκύπτει μια ζημία στο εθνικό πλούτο περίπου 45 με 46 δισεκ. ευρώ.

Ζημία από τις καταθέσεις

OXFAM: ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΤΟ 1/4 ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΜΟΝΟ ΤΟ 1/4 ;;;
Η φοροδιαφυγή των ευρωπαϊκών τραπεζών συνεχίζεται, την ώρα που η διάσωση τους έχει κοστίσει τρις σε ζεστό χρήμα και εγγυήσεις στους λαούς της Ευρώπης !!!




Οι 20 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες δηλώνουν το ένα τέταρτο των κερδών τους σε φορολογικούς παραδείσους, με προτίμηση στο Λουξεμβούργο, το Χονγκ Κονγκ και την Ιρλανδία, σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής MKO Oxfam που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Οι τράπεζες αυτές «δηλώνουν στους φορολογικούς παραδείσους το 26% των κερδών τους, ήτοι 25 δισεκ. το 2015, αλλά μόνο το 12% του κύκλου εργασιών τους και το 7% των υπαλλήλων τους», κάτι που συνιστά μια «οφθαλμοφανή αναντιστοιχία», σημειώνει η MKO, που δημοσιοποιεί την έρευνα αυτή από κοινού με το δίκτυο Fair Finance Guide International.

ΕΦΚΑ: ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ
Και με μια εβδομάδα να απομένει για την εξόφληση των εισφορών του μηνός Ιανουαρίου !!!


Καμία εισφορά δεν έχουν πληρώσει στον ΕΦΚΑ οι 4 στους 10 ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ όσοι έσπευσαν ήδη να εξοφλήσουν τα ποσά που «έγραφαν» τα ειδοποιητήρια, ήταν εκείνοι που είχαν δηλώσει χαμηλό εισόδημα στην εφορία το 2015 και πλήρωσαν μικρότερα , σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες χρονιές, ασφάλιστρα, ύψους 197 ευρώ κατά μέσο όρο (έως χθες 867.123 σε σύνολο 1,4 εκατ. υπόχρεων είχαν καταβάλει συνολικά 171 εκατ ευρώ).

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ !!!

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΡΤΙΝΗ
Για τυχόν ποινικές ευθύνες ελέγχονται οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Νότης Μηταράκης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Μάκης Βορίδης !!!




Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, διαβίβασε σήμερα (27/03/2017) στον Πρόεδρο της Βουλής τη δικογραφία (με Α.Β.Μ. ΕΔ 2014/338) που σχηματίστηκε για την υπόθεση «Ερρίκος Ντυνάν».

Για την υπόθεση επισυνάπτεται πλήρης φάκελος από την Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς με την οποία εξετάζεται η διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην Υπουργών Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, Παναγιώτη Μηταράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζου και Μαυρουδή Βορίδη.

SSL Certificates