.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΩΝ !!!


ΣΚΥΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ DRUG TESTS ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!


ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ;;; ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ 3.400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!

BINTEO: Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΦΙΑΣΚΟ ΔΙΚΗΣ SIEMENS !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018
Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ στην "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" της 13/07/2016 !!!




ΦΑΚΕΛΟΣ SIEMENS : 6 ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 20.000.000 ΜΑΡΚΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ !!!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να γίνει έρανος για να εξοφληθούν τα 691.000 ευρώ δάνειο του πένητα Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, δήλωσε πριν λίγο ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!! 

ΡΑΜΠΕΣ ΑΜΕΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ !!!

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΟΤ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!


ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ
Τα πραξικοπήματα δεν τα κάνουν πλέον οι στρατηγοί αλλά οι τραπεζίτες που έχουν ήδη στα χέρια τους τα λεφτά μας !!!


Στην Τουρκία αποδείχτηκε ότι τα πραξικοπήματα δεν τα κάνουν πλέον οι στρατηγοί αλλά οι τραπεζίτες !!!

Αποδείχτηκε ότι ο στρατός στους δρόμους δεν τρομάζει κανέναν, ακόμη και όταν χρησιμοποιεί την βια σε αντίθεση με τους τραπεζίτες που με τα ελεγχόμενα -μέσω χρηματοδότησης- ΜΜΕ πυροδοτούν ενδόμυχους ψυχολογικούς φόβους και τρομοκρατούν κυρίως γιατί κρατούν τα λεφτά μας. 

Αποδείχτηκε επίσης πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων και κυρίως ο έλεγχος της πληροφορίας. Λίγα SMS και ΜΜS μπορούν να αλλάξουν την ροή των γεγονότων. Επίσης αποδείχτηκε πόσο εκτός κοινωνικής πραγματικότητας βρίσκονται οι ιδρυματοποιημένοι Στρατηγοί που πιθανόν δεν έχουν ιδέα τι είναι το skype και το Tweeter και γι αυτό υπήρξαν ανίκανοι να προβλέψουν την Λαϊκή αντίδραση. 

Τα πραξικοπήματα δεν τα κάνουν πλέον ο διαδικτυακά αστοιχείωτοι, ιδρυματοποιημένοι στρατηγοί αλλά οι τραπεζίτες που έχουν ήδη στα χέρια τους τα λεφτά μας. 

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ: ΣΑΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!

Γράφει ο Λεωνίδας Στάμος

ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ 'ΣΤΗΘΗΚΕ' ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ
Το ιστορικό μιας ακόμη τραπεζικής απάτης που ανακαλύψαμε από το υλικό της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων !!! 



Σας τσακώσαμε πάλι .... ΓΑΤΑΚΙΑ !!!

Ο 'Σοφός' Λαός, πανηγύριζε που 'μυρίστηκε' το αίμα του μισητού του Τοκογλύφου. Άλλωστε, για ΟΛΑ αυτός έφταιγε !!!

Το παιχνίδι όμως είχε στηθεί, όχι για να αποδοθεί Δικαιοσύνη αλλά για να βγει από τη μέση ο τοκογλύφος.

Η πραγματικότητα ήταν ότι η πίττα είχε μικρύνει, ο λογαριασμός είχε μεγαλώσει και το πάρτυ είχε τελειώσει. Κάποιος ΕΠΡΕΠΕ να πληρώσει.

Τα γεγονότα είχαν ως εξής:


ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τα ακίνητα σήμερα πωλούνται σε τιμές αυτοκινήτων & πλειστηριάζονται σε τιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



1.051 ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 50.000.000 ΕΥΡΩ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η EUROBANK !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας, μαζί με το Εξώδικο Επανακαθορισμού των Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μεγαλύτερα όπλα αποτελεσματικής άμυνας των δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

ΑΝ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Γελάνε και οι πέτρες: Τα κόκκινα δάνεια των ιταλικών τραπεζών δεν θα σκάσουν !!!




Τα υψηλά επίπεδα «κόκκινων» δανείων των ιταλικών τραπεζών είναι διαχειρίσιμα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ιγκνάτσιο Αντζελόνι, προσθέτοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο ιταλικό.

«Δεν υπάρχει ένα ειδικό πρόβλημα με την Ιταλία ή ένα πρόβλημα που αφορά όλη τη χώρα», δήλωσε ο Αντζελόνι σε συνέντευξή του.


ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΠΑΤΗ + ΑΠΙΣΤΙΑ !!!

ΕΤΣΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ
Θαλασσοδάνειο 2.000.000 ευρώ έλαβε από την Attica Bank η Ν.Δ. επί προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά, με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση που είχε ήδη εκχωρήσει και σε άλλες τράπεζες, για τη λήψη άλλων δανείων !!! 



Το «φέσι», μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κατά την απολογία του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, έχει φτάσει σήμερα τα 2.500.000 ευρώ, αφού, μετά την εκταμίευσή του το 2011, δεν πληρώθηκε καμία δόση !!!


Την ίδια ακριβώς πρακτική ακολούθησε και το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο !!!

Όταν το αποκαλύψαμε, σε ανύποπτο χρόνο, κάποιοι μας έλεγαν συνομωσιολόγους !!!




Ελαβε δάνειο ύψους 5.000.000 ευρώ και, ενώ υποτίθεται πως θα αποπληρωνόταν δύο χρόνια αργότερα, το 2012, δεν καταβλήθηκε ούτε μία δόση, με συνέπεια να έχει φτάσει με τους τόκους στα 6.500.000 ευρώ. Τα δάνεια που έλαβαν συνολικά από την Attica Bank τα πολιτικά κόμματα την περίοδο 2010-2011, δηλαδή στην έναρξη του Μνημονίου, έφτασαν συνολικά τα 10.200.000 ευρώ.


ΜΕΓΑ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ : ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΡΑΜΑΣ & ΕΒΡΟΥ !!!

Γράφει ο δημοσιογράφος  Κώστας Τόλης


ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
Η Τράπεζα Θεσσαλίας συγχωνεύεται με τις Συνεταιριστικές Τράπεζες Δράμας, Πιερίας και Έβρου !!!



Μια ιδιαίτερα σοβαρή είδηση για το μέλλον και την φυσιογνωμία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας έβγαλε η χθεσινοβραδινή της τακτική γενική συνέλευση.

Η τράπεζα βρίσκεται καθ΄οδόν προς συγχώνευση με τις συνεταιριστικές τράπεζες Δράμας, Πιερίας και Έβρου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τάσος Λάππας, που έκανε και την σχετική αποκάλυψη, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες. Είπε ότι πρόκειται για ένα παλαιότερο σχέδιο της Θεσσαλικής Τράπεζας που τελικά, τον περασμένο Ιανουάριο, το αποδέχτηκαν και το επανέφεραν οι άλλες τρεις έχοντας τις ευλογίες της πολιτείας. Ο ίδιος επιχείρησε να ωραιοποιήσει την κυοφορούμενη αυτή εξέλιξη, τονίζοντας ότι στην ουσία θα πρόκειται περί απορροφήσεως των άλλων τριών Συνεταιριστικών από την Τράπεζα Θεσσαλίας.


ΤΟ 2017 Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ !!!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ
Στα 15,5 δις έφτασαν οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία !!!























Νέα ευκαιρία να αποπληρώσουν τα χρέη τους στα ασφαλιστικά ταμεία θα έχουν μόνο οι συνεπείς ασφαλισμένοι, από το 2017. Σήμερα περίπου 270.000 είναι οι οφειλέτες με χρέη 15,5 δισ. ευρώ.

ΣΟΚ !!! 40ΧΡΟΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΓΙΑ 3 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ !!!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ 2016
Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: 40χρονη μακροχρόνια άνεργη μητέρα πούλησε το κορμί της για 3 κιλά κρέας, για να ταϊσει τα ανήλικα παιδιά της !!!




Έφαγε το ξύλο της χρονιάς του, από τα ίδια του τα παιδιά, ο Πατρινός παντοπώλης που εκπόρνευσε την άνεργη μητέρα με αντάλλαγμα το βερεσέ κρέας !!!


Εύπορος έμπορος έδινε στη γυναίκα -μητέρα δύο ανήλικων παιδιών- τρόφιμα με αντάλλαγμα το σεξ - Τον έπιασαν επ'αυτοφώρω οι γιοι του και τον έκαναν μαύρο στο ξύλοΣκηνικό που σοκάρει εκτυλίχθηκε σε περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας πριν από λίγες ημέρες με πρωταγωνιστή έναν εύπορο Πατρινό έμπορο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων και μια 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία βιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα της μακρόχρονης ανεργίας της.

Η γυναίκα που αδυνατεί να εξασφαλίσει ακόμα και τα απαραίτητα αγαθά για τα παιδιά της επισκέφτηκε στην επιχείρησή του τον εύπορο έμπορο από τον οποίο ζήτησε να της δώσει επί πιστώσει τρία κιλά κρέας.


ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΙΧ !!!

ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ
Ριζικά αναμένεται να αλλάξουν τα Τέλη Κυκλοφορίας στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το 2017 καθώς το υπουργείο Οικονομικών σε σχετικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή κάνει ειδική μνεία για αυτά !!!















Ειδικότερα στο άρθρο αναγράφεται χαρακτηριστικά ότι: «Από το 2017, θα υπολογίζονται με βάση το έτος πρώτης ταξινόμησης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Ε.Ε. ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Με αυτόν τον τρόπο αυτοκίνητα που πριν την πρώτη ταξινόμησή τους (πήραν πινακίδες) στην Ελλάδα είχαν ταξινομηθεί σε χώρα της Ε.Ε. ή του ΕΟΧ θα αποτελούν πλέον παλαιότερα αυτοκίνητα για την επιβολή των Τελών Κυκλοφορίας».

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 18/7 ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!

ΕΩΣ 25/7 ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Παράταση μερικών ημερών αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων τόσο φυσικών όσο και νομικών προσώπων !!!


















Οσον αφορά στα φυσικά πρόσωπα η παράταση δίνεται έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 18 Ιουλίου, ενώ για τα νομικά πρόσωπα η παράταση είναι έως και τις 25 Ιουλίου.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
Δωρεάν από τα ιδιωτικά φαρμακεία θα προμηθεύονται από 1η Αυγούστου τα φάρμακά τους οι πρώην κάτοχοι βιβλιαρίων απορίας και οι οικονομικά αδύναμοι ανασφάλιστοι !!!















Την 1η Αυγούστου θα αρχίσει η εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργείου Υγείας για τη μηδενική συμμετοχή στη φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ !!!



Ιδιοκτήτες και μεγαλομετόχους ΜΜΕ «καλεί» στην εξεταστική επιτροπή ο ΣΥΡΙΖΑ - Ψευδείς δηλώσεις εκχώρησης κρατικών επιχορηγήσεων στην Attica από ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Την κλήση ιδιοκτητών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αποφάσισε η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των Μέσων και των κομμάτων, έπειτα από πρόταση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρου Λάππα - Κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης αποκαλύφθηκε ότι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ από την Attica Bank, που είναι μη εξυπηρετούμενα, ελήφθησαν με ψευδείς δηλώσεις εκχώρησης κρατικών επιχορηγήσεων.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: ΤΑΜΕΙΟ 100.000.000, ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 45.000.000 !!! ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟ-ΕΦΟΔΟΙ & ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ !!!

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΦΟΡΟ-ΕΦΟΔΟΙ στα ΣΠΙΤΙΑ και ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!!!

Όποιος αντιδρά στον έλεγχο θα του περνάνε βραχιολάκια!!!



Φορολογικός έλεγχος μέσα στα ίδια μας τα σπίτια έρχεται με το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών για ψήφιση.Οι εφοριακοί θα εισβάλουν με εντολή εισαγγελέα και παρουσία δικαστικού λειτουργού και θα ξετινάζουν ότι στοιχεία υπάρχουν είτε σε έντυπη μορφή είτε σε ηλεκτρονική.

Σύμφωνα με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή γίνονται αλλαγές στο νόμο 4174/2013, βάσει του οποίου διενεργούνται τα τελευταία χρόνια οι φορολογικοί έλεγχοι, με τις νέες παρεμβάσεις να καθιστούν σαφώς ευκολότερο το έργο των εφοριακών.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα που υπήρχε για την είσοδο στα σπίτια, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη για παρουσία εισαγγελέα ή δικαστικού λειτουργούν ξεπερνιέται τώρα, καθώς με πρόβλεψη του νομοσχεδίου -η οποία υιοθετεί γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου- προβλέπεται ότι για το επιτρεπτό του επιτόπιου φορολογικού ελέγχου στην κατοικία απαιτείται πέραν της εντολής του αρμοδίου Εισαγγελέα και παρουσία δικαστικού λειτουργού.

ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ !!!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΟ  ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ
Στο επίκεντρο της έρευνας, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε διενεργήσει η Πειραιώς. Διερευνάται αν ο τότε CEO διασφάλισε τα συμφέροντα της τράπεζας. Τα κεφάλαια της ΑΜΚ, οι διαβεβαιώσεις Θωμόπουλου και ο κίνδυνος επιβίωσης !!!




Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή καταγγελίες και δημοσιεύματα σχετικά με την Τράπεζα Πειραιώς δόθηκε από την Εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Συγκεκριμένα, διερευνάται το αν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Άνθιμο Θωμόπουλο και αν διασφάλισε τα συμφέροντα του πιστωτικού ιδρύματος.

Την προκαταρκτική εξέταση θα τη διενεργήσουν οι επίκουροι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Γιάννης Δραγάτσης, οι οποίοι ψάχνουν τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως είναι η απόπειρα απιστίας.


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ !!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την αίτηση και το πρόγραμμα !!!















Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν στους Αιτούντες/Δικαιούχους

Α. Γενικές Ερωτήσεις για το Πρόγραμμα

1. Τι είναι το πρόγραμμα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.);

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
Και συνεχίζουν να δίνονται ακόμη και σήμερα, από την κυβέρνηση του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ενώ οι τράπεζες έχουν περάσει στα χέρια των ξένων κερδοσκοπικών funds που ετοιμάζονται για το μεγάλο πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων !!!




Γιατί επιδοτεί του ξένους μετόχους των ελληνικών τραπεζών η κυβέρνηση ;;;
Ήρθαν στην Ελλάδα για να επενδύσουν ή για να φάνε και αυτοί, όπως και οι Έλληνες προκάτοχοί τους, τα κρατικά κονδύλια των εγγυήσεων του δημοσίου, που αργά ή γρήγορα θα φορτωθούν και αυτά στο δημόσιο χρέος ;;;

Γιατί οι φορολογούμενοι πρέπει να χρηματοδοτήσουν με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου τους πλειστηριασμούς των σπιτιών τους ;;;
Για να εξασφαλίσουν οι τράπεζες τα χρήματα που σήμερα λείπουν από τα ταμεία τους για την έκδοση διαταγών πληρωμής και την επίσπευση πλειστηριασμών κατά των δανειοληπτών, που θα κληθούν έτσι να χρηματοδοτήσουν ως εγγυητές την καταλήστευση της περιουσίας τους ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ :


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ !!!

ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


EUROMEDICA : ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ;;;

ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΥ
Ετοιμάζεται και άλλο τεράστιο κανόνι στην Ελλάδα :  Ένα βήμα πριν την κατάρρευση η Euromedica !!!




Την ύστατη μάχη για να σωθεί δίνει η Euromedica, που παραμένει επί μακρόν σε δεινή οικονομική κατάσταση, αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα ρευστότητας !!!

Εν μέσω των σοβαρών προσωπικών περιπετειών του Θωμά Λιακουνάκου, που οδήγησαν στην προφυλάκιση για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων και εν συνεχεία την υπό όρους αποφυλάκιση του, ο επιχειρηματίας καλείται να συνδράμει στην προσπάθεια που καταβάλλεται να αποφευχθεί ένα μεγάλο “λουκέτο” στην αγορά των υπηρεσιών Υγείας που θα στείλει πάνω από 2.500 εργαζομένους, όσους απασχολεί σήμερα ο όμιλος, στο ταμείο ανεργίας και σε αναστολή εργασιών ένα δίκτυο 82 διαγνωστικών κέντρων και κλινικών σε Ελλάδα και Αλβανία.


ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΣΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ & ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ !!!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Ή ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Για όσους έως τις 30 Οκτωβρίου υποβάλουν ανέκκλητη δήλωση αποδοχής της παράβασης, πριν την έκδοση οριστικής πράξης επιβολής δήλωσης !!!














«Στα μαλακά» θα πέφτουν όσοι πιάνονται να φοροδιαφεύγουν, εφόσον καταθέσουν αίτηση πριν συνταχθεί οριστική έκθεση ελέγχου. Θα μπορούν έτσι να γλιτώσουν το έως και τα 2/3 των προστίμων που αλλιώς θα πλήρωναν.

ΠΟΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ Ή ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ !!!

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ Ή ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥΣ
Επανακαθορίζονται οι προϋποθέσεις για χορήγηση έκπτωσης σε φορολογούμενους με χαμηλά εισοδήματα, αλλά και για πολύτεκνους και τα άτομα με αναπηρία !!!















Aλλαγές στον ΕΝΦΙΑ για το 2016 και μάλιστα αναδρομικά φέρνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στην Βουλή. Με τη ρύθμιση διαμορφώνεται νέο τοπίο για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι είχαν κάποιο ποσοστό έκπτωσης ή απαλλαγή. 

ΙΚΑ: ΚΑΤΑ 117% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ !!!

ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ 1.249 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙ 575 ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ
Αύξηση κατά 117,2% στα εντάλματα κατασχέσεων για οφειλές στο ΙΚΑ αλλά και κατά 127,30% των πτωχεύσεων επιχειρήσεων που χρωστούσαν και κινήθηκε εναντίον τους το Ταμείο, κατέγραψε η υπηρεσία εσόδων του, μεταξύ του Απριλίου και του Μαΐου του 2016 !!!















Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, τον Μάιο εκδόθηκαν 1.249 εντάλματα κατασχέσεων για οφειλές από απλήρωτες εισφορές έναντι 575 τον Απρίλιο, ενώ στο ίδιο διάστημα πτώχευσαν 25 οφειλέτες έναντι 11 που ήταν τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ !!!

ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Με σκύλους θα ψάχνουν για μετρητά στις βαλίτσες !!!



Στο υπουργείο Οικονομικών συγκροτείται επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει και θα «προσλάβει» τέσσερις σκύλους που θα ανιχνεύουν τις αποσκευές των επιβατών στα αεροδρόμια ή γενικότερα στις πύλες εξόδου της χώρας για να εντοπίσουν χαρτονομίσματα, προφανώς ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ:
http://www.protothema.gr/files/1/2016/07/13/aa/DOGS.pdf

Ειδικά σκυλιά που θα εκπαιδευτούν για να εντοπίζουν μετρητά ετοιμάζεται να προμηθευτεί το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου όπως φαίνεται να περιορίσει τις ροές χρημάτων που φεύγουν χέρι με χέρι από τη χώρα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ : Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ
Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα, θεωρείται κάτι σαν συνώνυμο του «εγκληματία». Αυτό στην ουσία εξάγεται από τον ίδιο το φορολογικό νόμο. Ο άνθρωπος που επέλεξε στην Ελλάδα να κάνει μια δική του δουλειά και να μην γίνει δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, αντιμετωπίζεται ως οιονεί «εγκληματίας» και έχει περιορισμένα δικαιώματα. Η δε Δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια, παρά τις σχετικές προσφυγές που γίνονται !!!




Για τον ελεύθερο επαγγελματία δεν ισχύει η βασική αρχή του δικαίου, δηλαδή η συνταγματική αρχή της ισότητας.

1) Δεν ισχύει γι’ αυτόν η φοροαπαλλαγή που ισχύει για τους μισθωτούς και φυσικά και για τους δικαστές, βουλευτές, κ.λ.π. Φορολογείται από το πρώτο ευρώ.

2) Δεν ισχύει γι’ αυτόν η έκπτωση με τη συλλογή αποδείξεων.

3) Υποχρεωτικά οι συναλλαγές του γίνονται μέσω τραπέζης πάνω από ένα ορισμένο ποσό.

4) Φορολογείται με διαφορετική φορολογική κλίμακα από το πρώτο ευρώ.

5) Ισχύουν γι’ αυτόν τεκμήρια εισοδήματος, για τα οποία φορολογείται και οφείλει ΦΠΑ, άσχετα αν πέτυχε τα τεκμαρτά εισοδήματα.


ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: 'ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ' !!!

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ... ΕΝΝΕΑ [9] ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΣ
Από την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 μέχρις και σήμερον έχουν μεσολαβήσει εννέα [9] Κυβερνήσεις, εκ των οποίων οι δύο [2] Υπηρεσιακές !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : MYKONOS MAFIA ΙΙΙ * Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ;;;

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ & ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ !!!
ΔΕΗ, ΤΕΕ, ΕΟΤ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΦΟΡΙΑ, ΣΔΟΕ, ΙΚΑ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!  

Δείτε εδώ το αποκλειστικό βίντεο :



ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ & ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ !!!
Μύκονος : Τζίρος εκατομμυρίων με τη διαφθορά !!!


Που είναι η ΔΕΗ που ήδη έδωσε άδεια στο ένα από τα δύο ξενοδοχεία ;;; 

Που είναι ο ΕΟΤ που δίνει τα σήματα και αρχίζουν να βάζουν και πελάτες μέσα ;;;
Φυσικά, και η εφορία και το ΣΔΟΕ απουσιάζουν από όλη την ιστορία μιας και έχουν δωρεάν δωμάτια στα ξενοδοχεία με φουλ φαγητό για αυτούς και τους συγγενείς τους.
Που είναι οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος για να δουν πόσα παράνομα τετραγωνικά μέτρα πάνω από τις παράνομες άδειες ;;; 


Που είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης που δίνει επιδοτήσεις για παράνομα ξενοδοχεία με παράνομες άδειες και παράνομα τετραγωνικά μέτρα ;;; 

Που είναι οι Τράπεζες που δίνουν δάνεια ανέγερσης ξενοδοχείων χωρίς άδειες ;;;
Γιατί συνεχίζουν τις παρανομίες ενώ υπάρχει και απόφαση από το ΣτΕ ότι είναι παράνομο και από όλα τα δικαστήρια ;;; 



ΕΦΟΡΙΑ: ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ !!!

ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Διευκρινίσεις για τα ανείσπρακτα ενοίκια και πώς αυτά πρέπει να δηλωθούν και να φορολογηθούν, δίνει σχετική εγκύκλιος που εκδόθηκε !!!


















Αναλυτικά:

Κοινοποιήθηκε η ΠΟΛ 1102/2016, σε συνέχεια της ΠΟΛ.1024/12.2.2016, και διευκρινίζονται τα ακόλουθα σχετικά με την παράγραφο 4 του άρθρου 39 του Κ.Φ.Ε. περί «Ανείσπρακτων Εισοδημάτων από Εκμίσθωση Ακίνητης Περιουσίας»:

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ : SIEMENS + ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΒΖ !!! ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 7 ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ !!!

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ
Για ανείσπρακτες οφειλές από συγκεκριμένους πελάτες της που προκάλεσαν ζημιά στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, το διάστημα 2007-2015, η οποία υπερβαίνει τα 50 εκατ. ευρώ !!!


Αυτό προκύπτει από έρευνα που διενήργησαν οι οικονομικές διωκτικές αρχές, αποδίδοντας ποινικές ευθύνες σε πρώην στελέχη της επιχείρησης. Η έρευνα διενεργήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε η σημερινή διοίκηση της ΕΒΖ. 

ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ: ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΕΠ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

1,1 ΔΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 5ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
Έρχονται ποινικές διώξεις για 1.362 φορολογούμενους με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 2.000.000.000 ευρώ !!!












Με τον εφιάλτη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο που στο τέλος Μαΐου άγγιξαν συνολικά τα 89 δισ. ευρώ είναι αντιμέτωπο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ήδη εκφράζονται φόβοι για νέα έκρηξη των χρεών, τα οποία δεν αποκλείεται να εκτοξευτούν σε επίπεδα άνω των 95 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος τους έτους.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο ΑΔΩΝΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ & ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ !!!

ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Αυτό δήλωσε στην εκπομπή του ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΙΑΔΗΣ, αιτιολογώντας μάλιστα την απόφασή του αυτή με το σκεπτικό ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο κοινοβουλευτικό άνδρα (ο Κούλης) που παράγει ένα τόσο σημαντικό έργο (ξανά ο Κούλης) και προέρχεται από μια πολιτική οικογένεια που έχει προσφέρει μέχρι και την περιουσία της στο ελληνικό έθνος (οι Μητσοτάκηδες) !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :



ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!

ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΔΑΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΜΜΕ
10 χρόνια και 6 μήνες ήταν κόκκινο το θαλασσοδάνειο της εφημερίδας "ΚΗΡΥΞ ΧΑΝΙΩΝ" συμφερόντων Μητσοτάκη, πριν καταγγελθεί, ενώ ακόμη και σήμερα και ενώ δεν έχει πληρωθεί δεκάρα τσακιστή (ούτε μια δόση) η τράπεζα δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια είσπραξης & εκτέλεσης !!!

Δείτε εδώ το βίντεο :




ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!

ΤΗΝ 07/11/2011 ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ
Νέα στοιχεία στην υπόθεση της έρευνας για τον Ανδρέα Βγενόπουλο και για τα θαλασσοδάνεια που χορήγησε η Τράπεζα Λαϊκή-Marfin σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες συνεισφέρει εμπιστευτική επιστολή του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Ε. Μπουλούτα, που είναι σήμερα καταζητούμενος !!!



Η επιστολή η οποία στάλθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2011 στον Μπουλούτα από τον Κεντρικό Τραπεζίτη της Κύπρου Αθ. Ορφανίδη, έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποκαλύπτει κατ’ ιδίαν συνάντηση του Βγενόπουλου με τον Ορφανίδη, στην οποία του αποδόθηκαν ευθύνες για την κατάσταση στην Τράπεζα. Ως σήμερα ο Βγενόπουλος υποστηρίζει πως όσα καταλογίζονται εναντίον του για θαλασσοδάνεια σε επιχειρηματίες αλλά και συνεταίρους του (όπως η Φράγγου με την οποία ήταν συνέταιροι στην IRF και έλαβε 270 εκατομμύρια δάνεια) είναι μια κακόβουλη κριτική των Κυπρίων, η οποία εφευρέθηκε μετά την αποχώρησή του από την Τράπεζα.

MYKONOS MAFIA II: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΝΟΙ & ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ
Όταν πήγαν τον προϊστάμενο της Πολεοδομίας Μυκόνου στο αυτόφωρο, μαζί με έναν εργολάβο και ένα χειριστή μηχανήματος, αυτός, φοβούμενος την Εισαγγελέα, υποσχέθηκε στη δικηγόρο του καταγγέλλοντος ότι, με το που θα επιστρέψει στο γραφείο του, θα επιβάλλει αμέσως τα σχετικά πρόστιμα !!!  




Μόλις όμως πήγε να μπει στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Μυκόνου, που είναι ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας, τον έθεσε αυτομάτως σε διαθεσιμότητα για ένα μήνα, μόνο και μόνο για να μην μπορεί να επιβάλλει τα πρόστιμα στους συγγενείς-νονούς της Μυκόνου που έχουν το ξενοδοχείο δίπλα από το αυθαίρετο της φωτογραφίας, καθώς επίσης και άλλα ξενοδοχεία στον Πλατύ Γιαλό, όπου άκουσον-άκουσον, τον περασμένο χρόνο οικοδόμησαν επάνω στην παραλία χωρίς ούτε ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας ούτε ο Δήμαρχος, να πουν απολύτως τίποτα.

Όταν έγινε το πειθαρχικό για τον υπεύθυνο της Πολεοδομίας, αυτός αθωώθηκε και πήγε στο γραφείο του για να επιβάλλει τα πρόστιμα, αλλά ο Δήμαρχος είχε κλειδώσει το γραφείο του με εντολή να μην μπει μέσα κανένας, με αποτέλεσμα αυτός να πληρώνεται, να μην κάνει τίποτα και απλώς να πίνει τα καφεδάκια του στο Starbucks, ενώ οι άλλοι οργιάζουν με δεκάδες συνεργία να δουλεύουν παράνομα νυχθημερόν !!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ LADA ;;; ΤΕΛΙΚΗ 330 Km & 0-100 ΣΕ 3,3'' ;;;

ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ LADA
Ακόμη και να υπάρχει ως πρωτότυπο, το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει ποτέ να παραχθεί & να βγει στην αγορά !!!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1058419030873067&set=a.151414458240200.27072.100001149395271&type=3&theater

ΕΝΤΡΟΜΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Αυτή είναι σίγουρα η βαθύτερη κρίση που περνάει η Ευρωζώνη και γενικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι σήμερα, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις του κ. Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με τις οποίες η Ιταλία δεν θα περάσει μεγάλη τραπεζική κρίση !!!



Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Όσο περνούν οι ημέρες από το βρετανικό δημοψήφισμα και αποκρυσταλλώνονται οι συνθήκες υπό τις οποίες η Ιταλία καλείται να αντιμετωπίσει την τραπεζική κρίση που πυροδοτούν τα «κόκκινα» δάνεια, τόσο αυξάνονται οι ανησυχίες αναφορικά με την πιθανότητα συμμετοχής των καταθετών στις διασώσεις τραπεζών. Άλλωστε, ο πρόεδρος του Eurogroup ήταν αυτός που τόνισε χθες από τις Βρυξέλλες, ότι «όσοι καρπώνονταν τα κέρδη τις καλές ημέρες θα επωμιστούν τις απώλειες στις άσχημες», ήτοι οι πιστωτές και οι μέτοχοι των τραπεζών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 13/07/2016
57 πλειστηριασμοί ακινήτων από 8.571 ευρώ !!!
Σε τιμές αυτοκινήτων χάνονται πλέον τα σπίτια των Ελλήνων !!!

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ : ΤΟ 1 ΔΙΣ ΤΟΥ 1985 ΕΓΙΝΕ 56 ΔΙΣ ΤΟ 2010 !!!

ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ
Το ελληνικό δημόσιο όμως δεν έχει ποτέ μέχρι σήμερα διεκδικήσει την ακύρωση των δανειακών του συμβάσεων στα δικαστήρια, ούτε έχει ποτέ αμφισβητήσει το ύψος των οφειλών του, ζητώντας τον επανακαθορισμό τους, μετά από λογιστικό έλεγχο του χρέους !!! 



Σημείωση για τους δραχμιστές :
Το 1985 η Ελλάδα δανειζόταν σε δραχμές, με αστρονομικά, διψήφια επιτόκια δανεισμού, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της συγκεκριμένης οφειλής, όπως και όλες οι υπόλοιπες των ομολόγων της δραχμής, να είναι ανατοκισμοί & κεφαλαιοποιήσεις τοκογλυφικών τόκων !!!

ΚΑΝΟΝΙ STORY: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ GOODYS ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ
Νέο κανόνι: Ποιο γνωστό φαγάδικο στο κέντρο της Αθήνας έβαλε λουκέτο !!!



Ποιο είναι το νέο λουκέτο στο κέντρο της Αθήνας;

Ακόμη ένα λουκέτο προστίθεται σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι.
Ρολά κατεβασμένα οριστικά για τα Goodys στην Ερμού.
Αν κλείνουν και τέτοια καταστήματα που έχουμε αφήσει όλοι τις δραχμές μας και τα ευρώ μας από μικρά παιδιά εκεί…
Οι υπάλληλοι από την απέναντι πλευρά του δρόμου στην καρδιά της Αθήνας κουνούν απλά το κεφάλι τους.
«Ήρθαν ένα απόγευμα.Κατέβασαν τα λογότυπα της εταιρείας.
Την άλλη μέρα είδαμε τα ρολά κατεβασμένα…. Τα παιδιά που δούλευαν εκεί έχουμε να τα δούμε από τότε….» λένε σε συντάκτη του makeleio.gr.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ;;;
Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη για την υπόθεση Siemens !!!




Η υπόθεση αφορά στην προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, με 64 κατηγορούμενους να έχουν παραπεμφθεί. Δέκα χρόνια μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση και με τον κίνδυνο της παραγραφής αδικημάτων, είναι πλέον άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθεί η δίκη.


Η μη μετάφραση του παραπεμπτικού βουλεύματος στη δίκη για την υπόθεση της Siemens οδήγησε στην επ' αόριστον αναβολή της !!!
Ποιοι και γιατί φρόντισαν, μετά από τόσο χρόνια, τα παραπεμπτικά βουλεύματα των αλλοδαπών κατηγορουμένων να παραμένουν ακόμη αμετάφραστα ;;;


Η υπόθεση αφορά στην προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, με 64 κατηγορούμενους να έχουν παραπεμφθεί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΙΚΑ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Πήγε για συνέντευξη πρόσληψης, την απείλησαν με σύλληψη και έβαλαν πρόστιμο 11.000 ευρώ στην επιχείρηση για δήθεν ανασφάλιστη εργασία !!!




Απίστευτο περιστατικό υπερβάλλοντος ζήλου (;;;) από κλιμάκιο του ΙΚΑ και της Επιθεώρησης Εργασίας από την Αθήνα, το οποίο, συνοδεία αστυνομικών, ελέγχει επιχειρήσεις τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά !!!

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία στο parakritika.gr, μία κοπέλα που είχε πάει για συνέντευξη, προκειμένου να ζητήσει δουλειά στη συγκεκριμένη επιχείρηση, δέχθηκε απειλές για σύλληψή της, αν δεν έδινε τα στοιχεία της, ώστε να βεβαιωθεί πρόστιμο για ανασφάλιστη εργασία στον ιδιοκτήτη της.

Κι όλα αυτά, επειδή… περίμενε στη ρεσεψιόν τη θεία της, η οποία σημειωτέον εργάζεται στο κατάστημα.

Πως συνέβησαν όλα :



SSL Certificates