.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΤΑ CAPITAL CONTROLS ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ
Τα πραξικοπήματα δεν τα κάνουν πλέον οι στρατηγοί αλλά οι τραπεζίτες που έχουν ήδη στα χέρια τους τα λεφτά μας !!!


Στην Τουρκία αποδείχτηκε ότι τα πραξικοπήματα δεν τα κάνουν πλέον οι στρατηγοί αλλά οι τραπεζίτες !!!

Αποδείχτηκε ότι ο στρατός στους δρόμους δεν τρομάζει κανέναν, ακόμη και όταν χρησιμοποιεί την βια σε αντίθεση με τους τραπεζίτες που με τα ελεγχόμενα -μέσω χρηματοδότησης- ΜΜΕ πυροδοτούν ενδόμυχους ψυχολογικούς φόβους και τρομοκρατούν κυρίως γιατί κρατούν τα λεφτά μας. 

Αποδείχτηκε επίσης πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων και κυρίως ο έλεγχος της πληροφορίας. Λίγα SMS και ΜΜS μπορούν να αλλάξουν την ροή των γεγονότων. Επίσης αποδείχτηκε πόσο εκτός κοινωνικής πραγματικότητας βρίσκονται οι ιδρυματοποιημένοι Στρατηγοί που πιθανόν δεν έχουν ιδέα τι είναι το skype και το Tweeter και γι αυτό υπήρξαν ανίκανοι να προβλέψουν την Λαϊκή αντίδραση. 

Τα πραξικοπήματα δεν τα κάνουν πλέον ο διαδικτυακά αστοιχείωτοι, ιδρυματοποιημένοι στρατηγοί αλλά οι τραπεζίτες που έχουν ήδη στα χέρια τους τα λεφτά μας. 

Αποδείχτηκε πως ο λαός δεν θεωρεί λύση το στρατιωτικό πραξικόπημα και προτιμά την Δημοκρατία συλλογικά εκτός… εάν έχουν μπει Καπιταλ Κοντρολ όποτε μπαίνει στην γραμμή κανονικά και υπακούει. 

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αποδείχτηκε πόσο δυνατός είναι ο Λαός ο οποίος μόλις αποφασίσει να κινηθεί αποκαθιστά την δημοκρατία άμεσα.
ΠΗΓΗ
http://papaioannou-giannis.net/2016/07/16/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates