.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΣτΕ: ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΣΕ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ & ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ PROTON BANK !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 495.000€
Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ορθώς η Τράπεζα της Ελλάδος τους προσάπτει ότι δεν πήραν τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες !!!





Πρόστιμα που αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ καλούνται να πληρώσουν ο πρώην πρόεδρος της Proton Bank, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, και τέσσερις στενοί συνεργάτες του.

Σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ορθώς η Τράπεζα της Ελλάδος τους προσάπτει ότι δεν πήραν τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Το ΣτΕ ναι μεν μείωσε το συνολικό πρόστιμο των 645.000 ευρώ που είχε καταλογίσει η ΤτΕ το 2011, ωστόσο κατέληξε ότι ο πρώην πρόεδρος και οι 4 συνεργάτες του πρέπει να καταβάλουν συνολικά 495.000 ευρώ.

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΞΕΨΑΧΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΛΕΣ, ΚΟΤΕΡΑ & ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!!

ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Ξεκαθαρίζονται μια σειρά από ζητήματα που αδικούσαν τους φορολογούμενους όπως είναι ο χαρακτηρισμός ως εισόδημα χρημάτων που είχαν κατατεθεί στους λογαριασμούς των φορολογούμενων αλλά προέρχονταν από πώληση ακίνητων ή κινητών αξιών, πράξεις που όμως δεν θεωρούνταν εισόδημα κατά την απόκτησή τους από τη φορολογική νομοθεσία.



Τέλος σε μια σειρά από άδικες και επιζήμιες για τους φορολογούμενους πρακτικές που ακολουθούσε η φορολογική διοίκηση κατά τους ελέγχους για τη λεγόμενη "αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας" βάζει με εγκύκλιό της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Απαντώντας σε ερωτήματα των ελεγκτών της φορολογικής διοίκησης αλλά και βάσει της νομολογίας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ξεκαθαρίζονται μια σειρά από ζητήματα που αδικούσαν τους φορολογούμενους όπως είναι ο χαρακτηρισμός ως εισόδημα χρημάτων που είχαν κατατεθεί στους λογαριασμούς των φορολογούμενων αλλά προέρχονταν από πώληση ακίνητων ή κινητών αξιών, πράξεις που όμως δεν θεωρούνταν εισόδημα κατά την απόκτησή τους από τη φορολογική νομοθεσία.

Ειδικότερα, στην εγκύκλιο ορίζεται μεταξύ άλλων ότι:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΚΑΤΑ 150% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 !!!

1.200.000 ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΤΟ 2018 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ BAG W
Πρόσφυγες περισσότεροι από τους μισούς άστεγους στην Γερμανία !!!


Κατά 150% έχει αυξηθεί ο αριθμός των αστέγων στην Γερμανία από το 2014, σύμφωνα με στοιχεία έκθεσης, η οποία διαπιστώνει ότι το 2016 ήταν άστεγοι περίπου 860.000 άνθρωποι. Περισσότεροι από τους μισούς ήταν πρόσφυγες, ενώ το 8% ανήλικοι ή παιδιά.

Όπως εκτιμάται από την Ομοσπονδιακή Ομάδα Εργασίας για την Βοήθεια προς τους 'Αστεγους (BAG W), ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά ακόμη 40%, με τους άστεγους να φθάνουν τα 1,2 εκατομμύρια μέχρι το 2018. Σύμφωνα με την υπηρεσία, από τις βασικές αιτίες της κατάστασης είναι η έλλειψη φθηνής και κοινωνικής στέγης, αλλά και ο μεγάλος αριθμός προσφύγων που έφθασαν στην Γερμανία από το 2015.

2.200.000€ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑ & ΕΦΚΑ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΤΟ FBI ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ;;;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους...


ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ των οικονομικών εισαγγελέων στις ΗΠΑ για να παραλάβουν από το FBI το υλικό των καταθέσεων και των στοιχείων για τη NOVARTIS, ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων κατά εκατοντάδων μεγαλόσχημων που θησαύρισαν σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας αρχίζουν συλλήψεις και παραπομπές των εμπλεκόμενων που είναι χιλιάδες και αποκαλύπτουν το μέγεθος της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ PARADISE PAPERS: ΑΛΑΦΟΥΖΟΙ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,ΡΕΣΤΗΣ & ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ !!!

232 ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ...
Όλα τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ICIJ !!!


Το μεσημέρι της Παρασκευής η Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) άρχισε να προσθέτει δεδομένα από τα Paradise Papers στη δημόσια λίστα με των εκατοντάδων χιλιάδων offshore εταιρειών που γνωρίζουμε από προηγούμενες διαρροές.

Στη λίστα περιλαμβάνονται 232 ονόματα ελληνικού ενδιαφέροντος, 9 offshore και 192 ελληνικές διευθύνσεις.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ !!!

ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εξονυχιστικούς ελέγχους σε επιβάτες από την Ελλάδα με πρόσχημα το προσφυγικό και τη τρομοκρατία, την ώρα που εκείνοι έστειλαν επικίνδυνο τζιχαντιστή στην Ελλάδα χωρίς να την ενημερώσουν !!!




Καραντίνα Βερολίνου στους Ελληνες

Πολίτες δεύτερης κατηγορίας θέλει η γερμανική κυβέρνηση τους Ελληνες, με αφορμή το Μεταναστευτικό!

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας εξέδωσε διάταγμα που θέτει σε ειδικό καθεστώς τους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα, από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 11 Μαΐου 2018.

Σύμφωνα με το διάταγμα, οι επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων θα περνούν από πολύωρο εξονυχιστικό έλεγχο σε ειδικές αίθουσες που θα διαμορφωθούν στα γερμανικά αεροδρόμια. Ουσιαστικά, η απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης καταργεί τη Συνθήκη Σένγκεν, καθώς θέτει υπό αμφισβήτηση την ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων από χώρες-μέλη της Ε.Ε. Η ελληνική κυβέρνηση γνώριζε εδώ και μήνες τις προθέσεις του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η πρόταση για εξονυχιστικούς ελέγχους στους επιβάτες από την Ελλάδα διατυπώθηκε ως απειλή από τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών σε σύσκεψη των υπουργών Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ε.Ε.


ΦΕΣΙ 380.000.000€ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ 26 ΠΑΕ !!!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ
Στα 379.719.035,01€ οι συνολικές οφειλές προς την εφορία των 26 ΠΑΕ !!!




Διεκδικούσαν τίτλους, έκαναν ακριβές μεταγραφές, έκλειναν ακριβά συμβόλαια με παίκτες, διατηρούσαν οπαδικούς "στρατούς". Απέφευγαν όμως "όπως ο διάβολος το λιβάνι" την εφορία και το ΙΚΑ: Οι περισσότερες ποδοσφαιρικές ΠΑΕ δεν κατέβαλαν επί πολλά χρόνια φόρους και συχνά ούτε τις ασφαλιστικές εισφορές. Κι όμως μπορούσαν να λειτουργούν, απολαμβάνοντας μιά ιδιότυπη ασυλία.Τώρα έχουν συσσωρεύσει μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές και μπαίνουν στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών.

Ομως, είναι κάπως αργά: Πολλές ΠΑΕ-μπαταχσήδες έχουν βάλει λουκέτο, άλλες επωφελήθηκαν από ευνοϊκές διατάξεις που ίσχυσαν την περίοδο 2006-2013 για να αλλάξουν ΑΦΜ και να απαλλαγούν από παλιές υποχρεώσεις.

Η ΑΑΔΕ θα εξαντλήσει πάντως όλες τις δυνατότητητες, κυνηγώντας να εισπράξει οφειλόμενα από εν λειτουργία ΠΑΕ και από μέλη διοικήσεων και ιδοκτήτες εκείνων που έβαλαν λουκέτο ή αλλαξαν ΑΦΜ.

ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙ 17.000.000€ ΣΕ ΟΡΥΖΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 40.000 ΤΟΝΟΥΣ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ
Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζητούν οι αγρότες !!!



Βόμβα» στον κάμπο της Θεσσαλονίκης! Το «κανόνι» που έριξε μεγαλέμπορος στους ορυζοπαραγωγούς της Χαλάστρας και γύρω χωριών στη δυτική Θεσσαλονίκη φτάνει τα 8.000.000 με 9.000.000 ευρώ! Αντίστοιχα «κανόνια» έριξε και σε Καστοριά και Φλώρινα για όσπρια, και σε Σέρρες και Λαμία, επίσης για ρύζι.

Συνολικά, ο μεγαλέμπορος φαίνεται να χρωστά 17.000.000 ευρώ στους παραγωγούς, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση. Το θέμα του «κανονιού» είχε πρωτογράψει η «δημοκρατία» στις 20 Οκτωβρίου και από τότε όχι μόνο δεν βρέθηκε κάποια λύση, αλλά το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Μάλιστα, χθες αγρότες της δυτικής Θεσσαλονίκης πήγαν στο δικαστικό μέγαρο και ζήτησαν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΤΙΣ 100.000 ΑΓΓΙΞΑΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ !!!

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: «ΞΗΛΩΘΗΚΕ» ΤΟ 60% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!!

ΕΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΚΑΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ 70% ΤΩΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...
Συνολικά άλλαξαν 32 από τα 54 μέλη των τραπεζικών διοικήσεων !!!




Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου για τους Έλληνες τραπεζίτες!

Μαζικές εκκαθαρίσεις τραπεζιτών από τα διοικητικά συμβούλια των συστημικών τραπεζών σημειώθηκαν από το καλοκαίρι του 2016, σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην τελευταία έκθεση αξιολόγησης της εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος.

Ειδικότερα, έξι στα δέκα μέλη διοικήσεων των συστημικών τραπεζών απομακρύνθηκαν, ενώ εισήλθαν αλλοδαποί τραπεζίτες ως μη εκτελεστικά μέλη, οι οποίοι καλύπτουν σήμερα κατά 70% τις μη εκτελεστικές θέσεις.

Αυτοί οι τραπεζίτες από το εξωτερικό έχουν πλέον καθοριστικό ρόλο στη διοίκηση των ελληνικών τραπεζών, αφού, όπως προβλέπεται από το τρίτο μνημόνιο, έχουν καταλάβει θέσεις προέδρων σε όλες τις εσωτερικές επιτροπές των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, οι οποίες αποφασίζουν για όλα τα θέματα της τρέχουσας λειτουργίας τους.


ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ...
Από τη μία αναφέρει ότι οι χώρες υπό γερμανική κατοχή λεηλατήθηκαν και αναγκάστηκαν να διαθέσουν με τα σημερινά δεδομένα περίπου 2 τρις ευρώ, και από την άλλη ότι δεν υπήρξε ποτέ το κατοχικό-αναγκαστικό δάνειο από την Ελλάδα αλλά αντιθέτως οι Γερμανοί προσπάθησαν να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να μην καταρρεύσει !!!



Μια νέα γερμανική ιστορική μελέτη αμφισβητεί ότι υπήρξε το κατοχικό δάνειο ύψους 476 εκατομμυρίων μάρκων του Ράιχ από την Ελλάδα προς το Γ' Ράιχ. Τα συμπεράσματα παρουσιάζει συνοπτικά η εφημερίδα Welt στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Η νέα μελέτη που εκπονήθηκε από την Επιτροπή Ιστορικών του Γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών εστιάζει στον τρόπο χρηματοδότησης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τη Γερμανία. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η επιτροπή "ερευνά από το 2009 τον ρόλο του προγενέστερου θεσμού του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στο Γ' Ράιχ. Ως τρίτος τόμος της σειράς δημοσιεύσεων κυκλοφόρησε τώρα η μελέτη "Πόλεμος με δαπάνες άλλων" του ιστορικού Γιούργκεν Κίλιαν σχετικά με το "Υπουργείο Οικονομικών του Ράιχ και την οικονομική κινητοποίηση της Ευρώπης για τον πόλεμο του Χίτλερ"".

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΦΚΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ !!!

ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
Τη χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας σε επιχειρήσεις και σε ασφαλισμένους, που μπορεί να είναι μηνιαίας ή εξαμηνιαίας διάρκειας, ανάλογα την περίπτωση, περιγράφει εγκύκλιος του ΕΦΚΑ.



Με την εγκύκλιο αποσαφηνίζεται πως θα εκδίδεται η ασφαλιστική ενημερότητα σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, παράλληλα απασχολούμενους και όλους όσοι έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση οφειλών.

Από 1-1-2017 ημερομηνία ένταξης στον ΕΦΚΑ των προϋφιστάμενων φορέων κύριας ασφάλισης, σύμφωνα με το άρθρο 53 τον ν. 4387/2016, η ασφαλιστική ενημερότητα χορηγείται, από τις αρμόδιες υπηρεσίες τους, οι οποίες λειτουργούν ως υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.

Συνεπώς οι εργοδότες και οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι (ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες) εξακολουθούν να λαμβάνουν βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από τις αρμόδιες, κατά την 31-12-2016, υπηρεσίες κάθε εντασσόμενου φορέα.

ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ;;; ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ ΜΕ 30 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ !!!

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Αποκαλυπτική ήταν η παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm 97,8» του πρώην Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, σχετικά με τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες, οι οποίες οδηγούν σε καταστροφικές πλημμύρες.


«Υπάρχουν πολεοδόμοι με 30 ακίνητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρακιντζής, αναφέροντας επίσης πως ελάχιστοι πήγαν φυλακή (κυρίως σε Μύκονο και Σύρο) κι αυτό επειδή βρέθηκαν με κάποια εκατομμύρια που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. 

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ !!!

ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΞΑΝ
Έρχονται πρόστιμα !!!


Ελεγκτές του ΣΕΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, μόλις πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο και κατέγραψαν παραβάσεις
που αφορούσαν κυρίως στα χρονικά όρια εργασίας.

Η «έφοδος» των ελεγκτών εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχων για την καταπολέμηση της υποδηλωμένης εργασίας. Πραγματοποιήθηκε αφού υπήρξαν πολλές καταγγελίες προς την τοπική υπηρεσία του ΣΕΠΕ, που αφορούσαν εργασιακές παραβάσεις που συμβαίνουν στις τράπεζες.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ !!!

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ MADE IN EU: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ !!!

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Οι τράπεζες στην Ελλάδα χρεοκόπησαν το 2008, όταν πήραν το πρώτο πακέτο ενίσχυσης των 28 Δις από το ελληνικό δημόσιο, που τότε δανείζονταν από τις αγορές με γερμανικά επιτόκια. Ήταν ποτέ δυνατόν οι τράπεζες να χρεοκοπήσουν από το δημόσιο που τις διέσωσε το 2008 και που συνέχισε να τις διασώζει ακόμη και εν μέσω μνημονίων, αφού ακόμη και σήμερα, τα όποια δανεικά (και αγύριστα) καταφέρνουν να εξασφαλίσουν, αντλούνται μόνο υπό την προϋπόθεση της εγγύησης του ελληνικού δημοσίου ;;;
Και εγγυητής .... και διασώστης ... και, ταυτόχρονα, υπεύθυνος για την χρεοκοπία τους, δεν γίνεται !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ 17/2017 ΕΔΩ :

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΕ !!! 265 ΔΙΣ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ & ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!
Μετά από 265 Δις ζούμε ακόμη τον εφιάλτη της ύφεσης, των λουκέτων, της ανεργίας, της κατάργησης των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους, της καταλήστευσης μισθών & συντάξεων, της τραπεζικής χρεοκοπίας και των capital controls, της εξοντωτικής, οριζόντιας φορολόγησης όλων των Ελλήνων, της υπέρμετρης διόγκωσης του ιδιωτικού χρέους, της μάστιγας των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, της μαζικής μετανάστευσης του καλύτερου παραγωγικού δυναμικού της χώρας, κλπ... κλπ...
Που πήγαν τόσα λεφτά ωρέ απατεώνες της Βουλής των Ελλήνων ;;;

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ 17/2017 ΕΔΩ:

Η ΕΚΘΕΣΗ 17/2017 ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΤτΕ ;;;
Κατά την Έκθεση 17/2017, τα μνημόνια εξασφάλισαν τη βραχυπρόθεσμη μόνο σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη ραγδαία επιδείνωση των ισολογισμών των ελληνικών τραπεζών, με αποτέλεσμα, η διάσωση τους, να προκαλέσει μέχρι σήμερα ζημία 36,4 Δις στα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα!!! 



  • Ποιας "μεγαλύτερης" τράπεζας την αποτυχία στα stress tests του 2010 συγκάλυψε η ΤτΕ του Γιώργου Προβόπουλου ;;; 
  • Ποιας "μεγαλύτερης" τράπεζας την ανεπάρκεια διακυβέρνησης, εσωτερικού ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων και πρακτικών δανεισμού, συγκάλυψε το 2016 η ΤτΕ του Γιάννη Στουρνάρα ;;;

Διαβάστε τι γράφει η Έκθεση 17/2017 για τα κατορθώματα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και των κυβερνήσεων που συγκάλυψαν την χρεοκοπία του, πριν και μετά τα μνημόνια :

Μία επταετία, τρία προγράμματα και εκταμιευθείσα συνδρομή άνω των 265 δισεκατομμυρίων ευρώ (άνω του 150 % του ελληνικού ΑΕΠ) αντανακλούν τις πρωτοφανείς διαστάσεις της από κοινού στήριξης της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και το ΔΝΤ. Τα στοιχεία αυτά και μόνο καταδεικνύουν ότι τα προγράμματα δεν ήταν ικανά να διορθώσουν τις βαθιές οικονομικές ανισορροπίες, ούτε να επιτρέψουν στην Ελλάδα να διαχειριστεί τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της χωρίς εξωτερική στήριξη. 
ΣΕΛ. 71


ΔΩΡΟ 36,4 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕ !!!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟ 17/2017 ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΑ 36,4 ΔΙΣ
Δώρο στους δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ η Έκθεση, που όχι μόνο αποδεικνύει λέξη προς λέξη τους ισχυρισμούς και τα αιτήματά μας στις Ομαδικές Αγωγές κατά των Τραπεζών για το Κούρεμα των Δανείων μας, αλλά, ταυτόχρονα, προσδιορίζοντας με τον επισημότερο δυνατό τρόπο την ζημία στα 36,4 Δις ευρώ, απαλλάσσει το Δικαστήριο από την ανάγκη να διατάξει τη διενέργεια λογιστικής πραγματογνωμοσύνης, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την άμεση και ευθεία εφαρμογή του μαθηματικού τύπου για το κούρεμα των δανείων μας, υπολογίζοντας αναλογικά τη ζημία εκάστου εκ των εναγόντων, στη βάση της συνολικής ζημίας των 36,4 Δις που υπέστησαν, δια της μνημονιακής διάσωσης των τραπεζών, τα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η νέα αυτή Έκθεση, επιβεβαιώνει ταυτόχρονα και την προηγούμενη, αυτή του 2013, που έχει ενσωματωθεί αυτούσια στις Ομαδικές Αγωγές μας, αποτελώντας την βάση της διαμόρφωσης μεγάλου μέρους των αγώγιμων ισχυρισμών και των επ' αυτών αιτημάτων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Κατά την Έκθεση 17/2017, τα μνημόνια εξασφάλισαν τη βραχυπρόθεσμη μόνο σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, δεν κατάφεραν, ωστόσο, να αποτρέψουν τη ραγδαία επιδείνωση των ισολογισμών των τραπεζών, πρωτίστως λόγω των δυσμενών μακροοικονομικών και πολιτικών εξελίξεων, με συνέπεια να περιοριστεί η ικανότητα των τραπεζών να χρηματοδοτούν την πραγματική οικονομία !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ 17/2017 ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/11/172017.html

Κόλαφος το Ελεγκτικό Συνέδριο της ΕΕ για τα ελληνικά μνημόνια - Αρνήθηκε να στείλει στοιχεία η ΕΚΤ !!!

Η ΕΚΤ δεν αξιολογήθηκε διότι αρνήθηκε να παράσχει στοιχεία, αμφισβητώντας τη δικαιοδοσία του Συνεδρίου να τα ζητήσει !!!

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΥΞΗΣΗ 2.000% ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ !!!

77% ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΤΟ 2016
«Στην ΕΕ, οι κινεζικές επενδύσεις αυξήθηκαν το 2016 κατά 77%. Στη Γερμανία κατά 2.000%. Κινεζικοί όμιλοι εξαγοράζουν επιχειρήσεις παγκοσμίως, πολλές από αυτές στη Γερμανία» γράφει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.




Η τελευταία μεγάλη επένδυση ήταν η εξαγορά της εταιρίας ρομποτικής Kuka από μία κινεζική εταιρία παραγωγής οικιακών συσκευών. Εκτός αυτού οι Κινέζοι επενδύουν σε λιμάνια: Πειραιάς, Γένοβα, Ρότερνταμ, καθώς και σε περιοχές της Τουρκίας, του Ισραήλ και της βόρειας Αφρικής. Μέχρι στιγμής οι επενδύσεις αυτές δεν αποφέρουν κέρδη. Μπορούν ωστόσο να δημιουργήσουν εμπορικές οδούς ελεγχόμενες από την Κίνα. Την ίδια στιγμή η κινεζική βιομηχανία τελεί υπό πλήρη αναδιοργάνωση με το πρόγραμμα «Made in China 2025».

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤ
Στις προθέσεις της ευρωπαϊκής προεδρίας είναι να νομιμοποιηθεί η δυνατότητα των εποπτικών αρχών να "παγώνουν” προκαταβολικά τις καταθέσεις για τις περιπτώσεις που σε κάποια τράπεζα διαπιστωθεί κίνδυνος χρεοστασίου.




Το αίτημα προέρχεται βέβαια από την ΕΚΤ και η ευρωπαϊκή προεδρία είναι έτοιμη να το δεχθεί σημειώνοντας σε έγγραφό της ότι "οι αρχές εξυγίανσης θα πρέπει να εξετάζουν προσεκτικά τη δυνατότητα επέκτασης αυτής της αναστολής και στις καλυμμένες καταθέσεις, ιδιαίτερα των φυσικών προσώπων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε περίπτωση που η εφαρμογή εξαίρεσής τους πλήξει την εύρυθμη λειτουργία των χρηματοπιστωτικών αγορών".

Για την ΕΚΤ η απαίτηση αυτή επεκτείνεται σε όλες τις συναλλαγές και στα παράγωγα προϊόντα, γεγονός που έχει προκαλέσει την άμεση αντίδραση των αμερικανικών τραπεζών, καθώς αυτές έχουν εν ισχύ μεγάλα συμβόλαια παραγώγων με πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ...ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΤΟ 1% ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Ο ΟΠΑΠ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Σκάνδαλο στην Κύπρο !!!





Είναι σημαντικό για τους πολίτες να γνωρίζουν ότι τα ποσά που δίνονται από τον ΟΠΑΠ σε χορηγίες για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό αφαιρούνται και μειώνουν ισόποσα τα έσοδα της Δημοκρατίας και ΔΕΝ επηρεάζουν τα κέρδη του ΟΠΑΠ.

Το «αμαρτωλό» 1%

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!


Γκάφα χωρίς προηγούμενο: Δίκη-δώρο για τον Σώρρα – Ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς οι οπαδοί του !!!

Της Άννας Κανδύλη

Με χειροκροτήματα και επευφημίες για την έδρα υποδέχτηκαν οπαδοί του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα την απόφαση του δικαστηρίου να κηρύξει απαράδεκτη τη δίκη με κατηγορούμενους τον επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» και τον συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων από κοινού.

Ανάλογες εκδηλώσεις σημειώθηκαν και έξω από το κτίριο 2 της οδού Ευελπίδων με τους περίπου 500 συγκεντρωμένους να φωνάζουν «εμπρός Αρτέμη Σώρρα να πάρουμε τη χώρα» και «άκουσε Αρτέμη, το καθεστώς σε τρέμει».

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ PARADISE PAPERS Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 130 ΟΝΟΜΑΤΑ
Κλιμάκιο εισαγγελέων με επικεφαλής την Ελένη Τουλουπάκη μετέβησαν στην Αμερική για τους Έλληνες των Paradise Papers.




Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, στην Αμερική για τα Paradise Papers


Το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας Διαφθοράς έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την εμπλοκή 130 ονομάτων ελληνικού ενδιαφέροντος στα Paradise Papers, τα οποία φέρνουν στο φως τους φορολογικούς παραδείσους που έχουν επιλέξει οι οικονομικά ισχυροί και διάσημοι αυτού του πλανήτη για να αποκρύψουν τα εισοδήματά τους, μέσω offshore επενδύσεων και να αποφύγουν με αυτό τον τρόπο την πληρωμή φόρων .


Μεταξύ των ονομάτων ελληνικού ενδιαφέροντος που περιλαβάνονται στα Paradise Papers είναι και αυτό της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι ως μετόχου κατά 50% offshore εταιρίας, με έδρα τα νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική. Πρόκειται για την Eternia Capital Management που ιδρύθηκε το 2010.

Με βάση, λοιπόν, τις αποκαλύψεις για την παρουσια Ελλήνων στα Paradise Papers η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα στο πλαίσιο της οποίας η επικεφαλής της, Ελένη Τουλουπάκη και κλιμάκιο εισαγγελέων μετέβησαν στην Αμερική, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΑΜΕΙΩΤΕΣ ΣΤΑ 2,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ !!!

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ
Το μπαλάκι της είσπραξης πλέον στην κοινοπραξία-εισπρακτική που θα αρχίσει το άγριο κυνηγητό !!!


Aμείωτες παραμένουν οι ανεξόφλητες οφειλές πελατών της ΔΕΗ που φτάνουν στα 2,405 δις ευρώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η επιχείρηση.
Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι στις οφειλές αυτές δεν περιλαμβάνονται οι οφειλές Δημοσίου και φορέων αλλά και οι οφειλές της Υψηλής Τάσης. Επίσης δεν περιλαμβάνονται οι ρυθμισμένες οφειλές.

ΝΕΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!! ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ !!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ - ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΔΩΣΕ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ & ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ !!!
Κατά την προσωπική μου άποψη, επισημαίνει ο Δικηγόρος πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ, που χειρίστηκε και τη συγκεκριμένη ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής, η παρούσα απόφαση τιμά το σύνολο του Δικαστικού Κλάδου για όλους τους νομικούς και πραγματικούς σύγχρονους λόγους. Και εμείς προσθέτουμε ότι τιμά πρωτίστως τον ίδιο τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ αφού, μαζί με τον δανειολήπτη και το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, δικαίωσε την κοινή λογική, τη νομική επιστήμη, την ισχύουσα ευρωπαϊκή & εθνική νομοθεσία και την πάγια πλέον νομολογία ΑΠ, ΣτΕ και ΔΕΕ, που δυστυχώς, τράπεζες και ΤτΕ, de facto παρέα με ορισμένους Δικαστές, συνεχίζουν να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους !!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ :

Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη προστασία της περιουσίας του δανειολήπτη από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς !!!


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html


32% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!!

ΟΥΡΑΓΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ετήσια έκθεση του Bertelsmann Stiftung.



Έπειτα από δέκα χρόνια κρίσης στην Ευρώπη, η κατάσταση όσον αφορά στην κοινωνική δικαιοσύνη φαίνεται βελτιώνεται σε πολλά κράτη- μέλη της ΕΕ, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Bertelsmann Stiftung, αν και η Ελλάδα παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Πλέον στην ΕΕ όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν δουλειά και άρα ευκαιρίες να συμμετάσχουν στην κοινωνική ζωή: Αυτό είναι το συμπέρασμα της έκθεσης Social Justice Index 2017.

Τα στοιχεία για την αγορά εργασίας είναι βελτιωμένα σε 26 από τις 28 χώρες της ΕΕ, με τον μέσο όρο της ανεργίας για το 2016 να έχει μειωθεί στο 8,7%, έναντι 11% που ήταν στο απόγειό της το 2013.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΜΕ FAST TRACK ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROMEDICA !!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350.000.000€ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ EUROMEDICA
Με διαδικασία-εξπρές ο διαγωνισμός πώλησης των δανείων της Euromedica καθώς οι ενδιαφερόμενοι καλούνταν μέχρι χθες το βράδυ να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές, χωρίς να έχει προηγηθεί η κατάθεση ενδεικτικών.



Οι επενδυτές θα «μπιντάρουν» ξεχωριστά για τα δάνεια της καθεμίας από τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες (Πειραιώς, Alpha, Eurobank, Εθνική), χωρίς να έχουν τη δυνατότητα, θεωρητικά, να συνοδεύσουν τις προσφορές τους με επιμέρους αιρέσεις. Η καθεμία από τις τράπεζες έχει ορίσει μια ελάχιστη τιμή για το προς πώληση χαρτοφυλάκιο δανείων. Το ύψος της σχετίζεται με την αξία των εξασφαλίσεων που διαθέτουν.

Έτσι, η Deutsche Bank, που λειτουργεί ως σύμβουλος πώλησης, θα έχει στα χέρια της μίνιμουμ τιμές για τα τέσσερα διαφορετικά «κουβαδάκια» δανείων. Όσες προσφορές είναι χαμηλότερες από τις ελάχιστες που όρισαν οι τράπεζες θα «κόβονται» αυτόματα.

FT: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
Και φυσικά «το πείραμα» δεν οδεύει προς το τέλος του όπως γράφουν οι FT...



Το μεγαλύτερο οικονομικό πείραμα της Ευρώπης οδεύει στο τέλος του, αλλά η επιτυχία κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι, αναφέρουν σε εκτενές άρθρο τους για το "διαφαινόμενο" τέλος των πολυετών Μνημονίων της Ελλάδας, οι Financial Times.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΑΚΙ ΤΩΝ FUNDS & ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ;;;

ΦΚ .... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ;;;
Σκάει νέο σκάνδαλο με σύζυγο τραπεζίτη!!!




Καταγγελία στην Εισαγγελία για την κυρία που έχει εξελιχθεί σε «γύπα» «κόκκινων» δανείων
Φαίνεται πως δεν είναι μόνο η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα που απασχολεί τη Δικαιοσύνη,φερόμενη ως πρωταγωνίστρια σε γκρίζες υποθέσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος.

Μία άλλη καταγγελία στις εισαγγελικές Αρχές, ανώνυμη αυτή τη φορά, εμπλέκει τη σύζυγο εν ενεργεία ανώτατου στελέχους συστημικής τράπεζας σε κυοφορούμενο σκάνδαλο με «κόκκινα» δάνεια.

CAPITAL CONTROLS: 30 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤ
Τι ισχύει σήμερα για τις αναλήψεις, τις καταθέσεις και το άνοιγμα λογαριασμών καθώς και για τις μεταφορές κεφαλαίων και τα εμβάσματα.




Αναλυτικές οδηγίες από την Ελληνική Ενωση Τραπεζών, μετά την τελευταία απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για περαιτέρω χαλάρωση των κεφαλαιακών ελέγχων.


1. Τι ισχύει με τις αναλήψεις μετρητών;

Η ανάληψη μετρητών από τους συναλλασσόμενους από τραπεζικό κατάστημα ή ΑΤΜ δεν μπορεί να υπερβαίνει ημερησίως το ποσό των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα. Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα ή ημέρες και πάντως το αργότερο στο τέλος κάθε μήνα, αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου 2017. Δηλαδή, ο δικαιούχος μπορεί να κάνει ανάληψη έως του ποσού των χιλίων οκτακοσίων ευρώ κατ’ ανώτατο όριο με μία ή περισσότερες αναλήψεις τον μήνα.

Επίσης, εξαιρούνται των απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων οι αναλήψεις μετρητών έως του ποσοστού του 100% συνολικά, από χρηματικά ποσά τα οποία κατατίθενται σε τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων νομικών και φυσικών προσώπων, σε μετρητά, τηρουμένων των διατάξεων της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

2. Επιτρέπεται η ανάληψη μετρητών σε ξένο νόμισμα από τραπεζικό κατάστημα;


ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣτΕ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 65 CD !!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ 5ΕΤΙΑ ΣΕ 10ΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2006-2010 ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ 65 CD ΜΕ ΤΟΥΣ 1.300.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ
Σύμφωνα με την απόφαση δεν αποτελούν «συμπληρωματικά» στοιχεία που να δικαιολογούν παράταση της προθεσμίας παραγραφής υποθέσεων φορολογίας εισοδήματος από τα 5 στα 10 χρόνια οι καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς ελληνικών τραπεζικών ιδρυμάτων !!!
Η απόφαση όμως αφήνει ζωντανό το δικαίωμα στο Δημόσιο να προχωρήσει σε φορολογικούς ελέγχους στις κινήσεις λογαριασμών του εξωτερικού όπως των λιστών Λαγκάρντ, Μπόργιανς και εμβασμάτων !!!



Σοκ για το Ελληνικό Δημόσιο αποτελεί η ετυμηγορία του Σ.τ.Ε. σχετικά με το αν μπορούν ή όχι να χαρακτηριστούν ως «συμπληρωματικά» φορολογικά στοιχεία για την έκδοση συμπληρωματικού φύλλου ελέγχου ή για την παράταση της παραγραφής, τα στοιχεία των τραπεζικών καταθέσεων του φορολογουμένου στις ημεδαπές τράπεζες.

Mε την εν λόγω απόφαση το Σ.τ.Ε. δέχθηκε ότι, τα στοιχεία των τραπεζικών καταθέσεων του φορολογουμένου στις ελληνικές τράπεζες ευρίσκονταν ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του φορολογικού ελέγχου ή, τουλάχιστον, ο φορολογικός έλεγχος μπορούσε ανά πάσα στιγμή να λάβει γνώση αυτών. Για τον λόγο αυτό, τα εν λόγω στοιχεία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως στοιχεία τα οποία δεν είχε, ούτε μπορούσε να έχει δικαιολογημένα υπόψη του η φορολογική αρχή κατά τον αρχικό έλεγχο ή την αρχική φορολογική εγγραφή. Ως εκ τούτου, τα στοιχεία των τραπεζικών καταθέσεων, ανεξαρτήτως του αν στοιχειοθετούν την απόκτηση εισοδήματος, δεν μπορούν να θεωρηθούν «συμπληρωματικά» φορολογικά στοιχεία υπό την έννοια της διάταξης του άρθρου 68 παρ. 2 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, προκειμένου να δικαιολογήσουν την έκδοση συμπληρωματικού φύλλου ελέγχου ή την παράταση της παραγραφής.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ 29/11 ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Προς εκτόνωση βαίνει η υπόθεση των πλειστηριασμών μετά τη συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσων με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονή, τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκ. Τσακαλώτο και τον αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικ. Τόσκα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν κανονικά στις 29 Νοεμβρίου, αφού η κυβέρνηση αποδέχτηκε να γίνονται υπό την εποπτεία του αρμόδιου τμήματος του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Κοντονής εξέφρασε εκ νέου τη βεβαιότητα ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου. Πρόσθεσε δε ότι "τα βρήκαμε" με τους συμβολαιογράφους, οι σύλλογοι των οποίων πρέπει να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να σταματήσουν την αποχή τους. Ενώ ερωτηθείς αργότερα ο υπουργός Οικονομικών, δήλωσε πως η σύσκεψη "πήγε πολύ καλά".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΑΚΟΜΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ BMW ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!

11.700€ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
Από τον Γενάρη του 2015 έχει βγει υποτίθεται προς πώληση...αλλά ακόμα την χρυσοπληρώνουμε !!!



Η... αμαρτωλή BMW 760, που χρησιμοποιούσε ο «αντ' αυτού», κατά δήλωσή του, στην κυβέρνηση Σαμαρά Ευάγγελος Βενιζέλος, συνεχίζει να κοστίζει πανάκριβα στον Ελληνα πολίτη. Και αυτό γιατί, παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να την ξεφορτωθεί (όπως και το δίδυμο αδελφάκι της), πουλώντας τα, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά το σέρβις και τα ανταλλακτικά τους προκαλούν ίλιγγο κάθε φορά που χρειάζονται κάτι.

Η περιβόητη BMW, που κόστισε τουλάχιστον 760.000 ευρώ και η «δημοκρατία» από την πρώτη στιγμή αποκάλυπτε τη σκανδαλώδη για χώρα σε κρίση αγορά και χρήση της, παραμένει στα αζήτητα, ενώ είναι άγνωστο αν και ποιος τη χρησιμοποιεί από την ημέρα που ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να την αποχωριστεί με πόνο ψυχής.

ΠΟΙΝΙΚΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ & ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ !!!

ΚΑΤΑ 3 ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, μετά από σχετική αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, διέταξε τη διενέργεια πειθαρχικής και ποινικής έρευνας για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην έκδοση του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη ο πρέδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλα 27 άτομα για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο.





Η διπλή έρευνα στρέφεται κατά των μελών του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που εξέδωσαν το επίμαχο βούλευμα και συγκεκριμένα κατά του προέδρου Εφετών, Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου και των μελών, Αριστέας Ρουσσέα (εισηγήτρια) και Αργυρώς Κανελλοπούλου.

Οι τρεις δικαστές εξέδωσαν σχεδόν 14 μήνες μετά την εισαγγελική πρόταση το βούλευμά τους που παραπέμπει κατά πλειοψηφία τους 28 κατηγορουμένους στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, προκειμένου να δικαστούν για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

«ΚΡΥΦΟ» ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1.000 ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 1897 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1977
Πρωτότυπο αρχειακό υλικό ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών σε χώρο της Βουλής, τον οποίο -σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κοινοβουλίου- ουδείς είχε επισκεφθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Το αρχειακό υλικό περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 πρωτότυπα έγγραφα τοποθετημένα μέσα σε 140 κιβώτια.



Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μέσα στο δωμάτιο της Βουλής βρίσκονταν στοιβαγμένα και σκονισμένα έγγραφα.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ 7,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ !!!

ΜΕΣΩ ΣΔΟΕ
Για τη τέλεση κακουργηματικής απιστίας ελέγχονται πολλοί μεγαλοτραπεζίτες για επιχειρηματικά δάνεια σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής επιχειρηματικότητας που φτάνουν τα 7,7 δις ευρώ !!!



Εισαγγελική παραγγελία για έρευνα τραπεζικών δανείων 7,7 δισ. ευρώ σε ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟ, ΤΙΤΑΝ, MIG, J&P ABAΞ, FORTHNET, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ & ΙΝΤΡΑΚΟΜ !!! 

Μέσω ΣΔΟΕ έφτασε τη Δευτέρα στις τράπεζες μία ακόμη εισαγγελική παραγγελία, με την οποία ζητείται έλεγχος της τέλεσης αξιόποινων πράξεων, κατά τη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων. Δεδομένων των όσων έχουν μεσολαβήσει, η παραγγελία αυτή δεν θα αποτελούσε είδηση, καθώς ήδη υπάρχει μια μεγάλη σειρά υποθέσεων που ελέγχονται, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να έχουν μεταβληθεί σε «κέντρο αποστολής αναφορών», είτε προς τους εισαγγελείς, είτε προς τους εγχώριους και ξένους επόπτες, όπως διαμαρτύρονται από καιρό τα τραπεζικά στελέχη.

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ: ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΩΣ 50.000€ !!!

ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ, ΤΟΚΩΝ & ΑΠΟΣΒΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΗΣΗ Ή ΣΕ 2 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ
Το 1/3 του καθαρού ετήσιου εισοδήματος των επιχειρήσεων που εντάσσονται στον εξωδικαστικό θα κατευθύνεται στην αποπληρωμή των δόσεων, που δεν μπορούν να είναι περισσότερες από 120.




Ολόκληρο το κείμενο του σχεδίου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη ρύθμιση οφειλών 20.000 έως 50.000 ευρώ, όπως στάλθηκε στους θεσμούς, με βάση τα όσα είχαν συζητηθεί, παρουσιάζει το newmoney.gr.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία, η απόφαση θα υπογραφεί και θα ισχύσει.

Όπως προκύπτει, τo 1/3 του καθαρού ετήσιου εισοδήματος των επιχειρήσεων που εντάσσονται στον εξωδικαστικό θα κατευθύνεται στην αποπληρωμή των δόσεων, για τα ποσά από 20.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ.


EUROBANK: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ INTRUM !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



H Eurobank πούλησε κόκκινα δάνεια 1,5 δισ. ευρώ στο fund, Intrum Hellas DAC


ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ DIESEL ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Όλα είναι έτοιμα για να γίνει η διασταύρωση στοιχείων κατόχων παλιών diesel αυτοκινήτων και της μόνιμης διεύθυνσης κατοικίας τους, ώστε να “συλληφθούν” οι παρανόμως κυκλοφορούντες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάτοχοι των συγκεκριμένων αυτοκινήτων…





Η αναζήτηση ενός «φθηνού και οικονομικού σε κατανάλωση» diesel αυτοκινήτου έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες -στις περισσότερες περιπτώσεις άθελά τους- στην παρανομία. Η αθρόα και ανεξέλεγκτη εισαγωγή παλαιών μεταχειρισμένων diesel έχει γεμίσει -κυρίως- την Αττική και την Θεσσαλονίκη με κακοσυντηρημένα, ταλαιπωρημένα αυτοκίνητα, τα οποία φυσικά όταν αγόραζαν οι κάτοχοί τους, είχαν λίγα χιλιόμετρα στα κοντέρ τους (τα “γύρισμα” χιλιομέτρων είναι πάγια τακτική), ωσάν καινούργια!

Πέρα της εξαπάτησης προς τον αγοραστή, των περιβαντολλογικών επιπτώσεων που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα αλλά και της μεγάλης φυλορροής σημαντικών εσόδων στα κρατικά ταμεία, υπάρχει πλέον και νομικό θέμα, αφού σήμερα πάνω από το 60% των αυτοκινήτων diesel είναι παράνομα σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Κι αυτό γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με diesel κινητήρες, είναι τεχνολογίας EURO4 και παλαιότερα. 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ !!! ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 
Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο, που καταγγέλλει σημεία και τέρατα για τα μεγαλόσχημα στελέχη των ελληκών τραπεζών !!! 



“Τα «κοράκια», που είναι έτοιμα για πλιάτσικο, ξεφωνίζει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας από το Κράτος να προτάξει «ασπίδα» για να αποτραπεί η λεηλασία. Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ερώτηση, υπάρχουν στο κόλπο μεγάλα δικηγορικά γραφεία και Έλληνες ολιγάρχες, ύποπτες διαπλοκές τραπεζικών στελεχών με ξένους γύπες για τα κόκκινα δάνεια, ενώ έχουν φθάσει στοιχεία – φωτιά στη Δικαιοσύνη και για χαριστικό δανεισμό σε… κολλητούς επιχειρηματίες. Το αμαρτωλό τρίγωνο τραπεζίτες, ελεγκτικές εταιρείες και ξένοι «γύπες» πάνε να στήσουν το μεγάλο κόλπο με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν μεγάλα δικηγορικά γραφεία και επιχειρηματίες, οι οποίοι, παρά το καθεστώς πιστωτικής ασφυξίας, κατάφεραν να εξασφαλίσουν μεγάλα δάνεια και είναι έτοιμοι να αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές ξενοδοχεία, ακίνητα και μεγάλες επιχειρήσεις. Τραπεζικά στελέχη που βρίσκονται σε αντιπαλότητα με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα και δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι με τους ξένους «γύπες», κάρφωσαν τις βρόμικες συναλλαγές στη Δικαιοσύνη και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα”.

Ακολούθως, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής αναφέρεται στις ευθύνες της Κυβέρνησης: 



ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ 2000
Μόχλευση ελληνικού τραπεζικού συστήματος 20 (η μεγαλύτερη στην ΕΕ), δάνεια προς καταθέσεις >100%, δείκτης ελάχιστων ρευστών διαθεσίμων <5%, έναντι νομοθετικής υποχρέωσης >20% !!!
Ακόμη πιστεύεις στην θεωρία συνομωσίας των στρατηγικών κακοπληρωτών ;;;



ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ :

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ !!!



Μαξίμου: Στη δικαιοσύνη για "μεθοδευμένη υπονόμευση" από τη Μιράντα Ξαφά

Κατηγορίες εξαπολύει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΝΔ και προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη και μιλά ουσιαστικά για «σαμποτάζ» στην προσπάθεια της κυβέρνησης για προσέλκυση επενδυτών στην αγορά ελληνικών ομολόγων από την Μιράντα Ξαφά.

«Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ : ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμη φορά, όταν την 16/02/2017 γράφαμε ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι παληκάρι, αφού πληρώνει μόνος του το βαρύ τίμημα του μοναχικού του αγώνα κατά της διαπλοκής, στον οποίο όμως έχει σύμμαχο τον Θεό, που επειδή τον αγαπάει, θα τον βγάλει για ακόμη μια φορά ΝΙΚΗΤΗ !!! 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Νίκος Νικολόπουλος: Ο κάθε κ. Αλαφούζος αποτελεί αντικείμενο ακηδεμόνευτου κοινοβουλευτικού ελέγχου

Με αφορμή την απόρριψη της αγωγής του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου, ο 

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:«Η απόρριψη της αγωγής του κ. Γιάννη Αλαφούζου σε βάρος μου επιβεβαιώνει το δίκαιο της αταλάντευτης στάσης μου, απέναντι στη θρασύτητα των δυναστών της δημόσιας ζωής του τόπου!

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ (ΕΕΤ): ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ
Σε ερώτηση αν υπάρχει άτυπη συμφωνία να μη βγαίνουν σε πλειστηριασμό ακίνητα αξίας μικρότερης των 300.000 ευρώ, ο πρόεδρος της ΕΕΤ απάντησε : 
«Αυτή τη στιγμή, οι προτεραιότητες μας είναι ξεκάθαρες. Έχουμε τοποθετηθεί. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Υπάρχει η δική μας επιλογή στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, να επικεντρωθούμε στις μεγάλες υποθέσεις, διότι αυτή είναι η προτεραιότητα. Δεν σημαίνει όμως ότι μεταγενέστερα ότι υπάρχει κάποια συμφωνία ότι δεν θα συνεχίσουμε να κάνουμε πλειστηριασμούς».


Καραμούζης/ΕΕΤ: Οι πλειστηριασμοί το βασικό εργαλείο κατά των κακοπληρωτών

Την θέση πως οι πλειστηριασμοί αποτελούν το κυριότερο εργαλείο κατά των στρατηγικώνκακοπληρωτών, υπογραμμίζει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών (ΕΕΤ) , ενώ επισημαίνει ότι θα επικεντρωθούν, κατ΄αρχήν, στις μεγάλεςυποθέσεις.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε η ΕΕΤ με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Νίκος Καραμούζης, υπογράμμισε πως «οι ελληνικές τράπεζες είναι ισχυρές, έχουν μπροστά τους μια σειρά από προκλήσεις, τις οποίες πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία».

ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ !!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η SZ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ
Φυσικά το Γερμανικό Δημόσιο όπως πάντα ποιεί την νήσσαν...



Αρθρο για την συμπεριφορά των Γερμανών αρχαιολόγων στην Ελλάδα τον καιρό της Κατοχής φιλοξενεί το πολιτιστικό ένθετο της Süddeutsche Zeitung .

Όπως γράφει η εφημερίδα του Μονάχου τα τελευταία χρόνια άρχισαν να διεξάγονται νέες επιστημονικές έρευνες μετά από προσπάθειες ωραιοποίησης του παρελθόντος.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΩΣ ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ !!!

ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΑΠΕΜΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ;;;
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Η πρόφαση περί στρατηγικών κακοπληρωτών το τυράκι για να πιαστούν στη φάκα όλοι οι δανειολήπτες !!!


Στο παρά ένα ρυθμίζουν το δάνειό τους τρεις στους πέντε δανειολήπτες, που εμφανίζονται στην τράπεζα με διάθεση να πετύχουν συμφωνία διακανονισμού, μία μόλις μέρα πριν από τον πλειστηριασμό του ακινήτου τους. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία των τραπεζών, επίσης με βάση τα οποία, ένας στους πέντε οφειλέτες κινητοποιείται μετά την έναρξη των αναγκαστικών μέτρων, δηλαδή την καταγγελία της σύμβασης.

Οι οφειλέτες που εμφανίζονται την τελευταία στιγμή είναι συνήθως διατεθειμένοι να κάνουν καταβολές π.χ. κάποιων ληξιπρόθεσμων δόσεων, προκειμένου να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό ή την καταγγελία του δανείου και στη συνέχεια φέρονται διατεθειμένοι να συζητήσουν με την τράπεζα ένα είδος ρύθμισης. Το θετικό δεν είναι άλλο από το ότι για πρώτη φορά μετά πολλούς μήνες ή ακόμη και χρόνια, δηλώνουν την παρουσία τους, αλλά και την προθυμία τους να βρουν λύση με την τράπεζα, επιτυγχάνοντας έτσι την αναβίωση του δανείου τους.

Οι τράπεζες από την πλευρά τους έχουν προετοιμαστεί για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα 15.000 ακινήτων, που θα βγαίνουν σταδιακά σε προγράμματα πλειστηριασμών όλο το 2018 και το 2019. Στο επίκεντρο βιομηχανικά και εμπορικά ακίνητα, αλλά και σπίτια που είναι εμπορεύσιμα και δεν είναι η πρώτη κατοικία των μικροοφειλετών, αλλά κατοικίες και εξοχικά ηχηρών ονομάτων του επιχειρηματικού κόσμου. Αμεσος στόχος οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, αλλά και η εμπέδωση ενός αισθήματος δικαίου, θέτοντας στο στόχαστρο γνωστούς επιχειρηματίες, που για πρώτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι με την προοπτική να χάσουν την ακίνητη περιουσία τους, κινητοποιώντας αντίστοιχα και όσους μπορούν να έρθουν σε συνεννόηση με την τράπεζα για να ρυθμίσουν την οφειλή τους και δεν το έκαναν μέχρι σήμερα.

SSL Certificates