.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΙΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ !!!



Μαξίμου: Στη δικαιοσύνη για "μεθοδευμένη υπονόμευση" από τη Μιράντα Ξαφά

Κατηγορίες εξαπολύει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στην ΝΔ και προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη και μιλά ουσιαστικά για «σαμποτάζ» στην προσπάθεια της κυβέρνησης για προσέλκυση επενδυτών στην αγορά ελληνικών ομολόγων από την Μιράντα Ξαφά.

«Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Το Μαξίμου τονίζει ότι η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ. «Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει.»

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύμα της Εφημερίδας των Συντακτών, η Μιράντα Ξαφά κράτησε ακρως υπονομευτική στάση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος.

Σύμφωνα με την ΕφΣυν, η φερόμενη ως συνεργάτιδα του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε σε «κλειστή λέσχη» επενδυτών στο Λονδίνο ότι οι τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, πως δεν θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και πως ο κ. Μητσοτάκης, αφού γίνει πρωθυπουργός το 2018, θα υπογράψει νέο μνημόνιο.

ΠΗΓΗ
http://www.enikonomia.gr/economy/171962,maximou-sti-dikaiosyni-gia-ti-methodevmeni-yponomefsi-apo-ti-mira.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates