.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ...ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ !!!

ΣΤΙΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΙΣΩ
Έρευνα διενεργούν οι αρχές για αθλητικές ομοσπονδίες-βιτρίνα οι οποίες έχουν πάρει επιδοτήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha που παρουσιάστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού !!!



Οι δημοσιογράφοι του καναλιού βρέθηκαν στη Σκάλα, καθώς χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τέτοιων ομοσπονδιών είναι εκείνη του χειμερινού αθλήματος κέρλινγκ, το οποίο μπορεί να είναι εντελώς άγνωστο στη χώρα μας, υπάρχει όμως σωματείο στην περιοχή, χωρίς να έχει παγοδρόμιο ή αθλητές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν για να διαδοθεί το άθλημα στην Ελλάδα και να εκπαιδευτούν οι αθλητές του. Οι ντόπιοι δήλωσαν πως δεν έχουν ιδέα σχετικά, ωστόσο βάσει των πρακτικών αρχαιρεσιών ο τοπικός αθλητικός σύλλογος της Σκάλας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κέρλινγκ. Το αθλητικό σωματείο της Σκάλας φιγουράρει και ως ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας τριάθλου και στο χόκεϋ επί χόρτου.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ...ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ !!!

ΜΕΡΚΕΛ & ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


4,1 ΔΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MORGAN STANLEY !!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΥΠΟΙΚ
Ιταλοί εισαγγελείς ανακοίνωσαν οτι διεκδικούν 4,1 δισ. ευρώ από αξιωματούχους του Ιταλικού υπουργείου Οικονομικών και την αμερικανική τράπεζα Morgan Stanley για συμβόλαια παραγώγων !!!



Σύμφωνα με το Reuters, η απόφαση αφορά συναλλαγές που χρονολογούνται από το 1999 ως και το 2005 και ολοκληρώθηκαν το Δεκέμβριο του 2011 και τον Ιανουάριο του 2012 τις οποίες και ερευνά δικαστήριo του Λάτσιο. 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών ευνοούσε ιδιαίτερα την αμερικανική τράπεζα.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ
Η υποχρέωση καταβολής των συγκεκριμένων ποσών ισχύει ανεξαρτήτως του εάν οι υπόχρεοι είχαν κέρδη ή ζημιές κατά τη διάρκεια του 2016 !!!



Τέλος επιτηδεύματος από 500 έως 650 ευρώ θα κληθούν να καταβάλουν και φέτος εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι με «μπλοκάκια», μικρομεσαίοι επιτηδευματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες που ασκούν ατομικά τις δραστηριότητές τους, μαζί με τον φόρο εισοδήματος και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης.

Επιπλέον χιλιάδες εταιρείες και άλλα νομικά πρόσωπα θα υποχρεωθούν και τη φετινή χρονιά να πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος 800-1.000 ευρώ.

ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Ομαδικός Τάφος Πρωθυπουργών, Υπουργών και Βουλευτών έξω από τη Βουλή, όπου θα θάβονται ζωντανοί όλοι εκείνοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα, κλέβοντας δημόσιο χρήμα και εξαπατώντας τους Έλληνες !!!
Για να τιμωρούνται οι προηγούμενοι και να παραδειγματίζονται οι επόμενοι !!!


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΒΟΜΒΑ !!! ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ !!!

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
Επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, την περίοδο 2012-2013,  διέγραφε πρόστιμα και φόρους εκατομμυρίων που είχαν επιβληθεί !!!




Αναστασιάδης και Λιακουνάκος φιγουράρουν στο πόρισμα εκατό σελίδων ειδικού συνεργείου ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών για την αμαρτωλή περίοδο 2012-2013.Επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών «εξαφάνιζε» πρόστιμα και φόρους εκατομμυρίων που είχαν επιβληθεί για διαδοχικές εικονικές συναλλαγές ή άλλες παραβάσεις σε μεγάλες εταιρείες και σε «επώνυμους» πολίτες.

Για δεκαοκτώ μόνο περιπτώσεις, τα χρέη που φαίνεται πως μειώθηκαν ή διαγράφηκαν προς όφελος μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, εταιρειών ηλεκτρικών ειδών, της AXON του Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος αντιμετωπίζει κακουργήματα και αποφυλακίστηκε πρόσφατα με βραχιολάκι, του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, αλλά και του Σωτήρη Εμμανουήλ που εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων προσεγγίζουν τα εκατό εκατομμύρια ευρώ, συνολικά.

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΖΗΜΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Τράπεζες δάνειζαν μετοχές κατά τρόπο ώστε τόσο η ίδιες, όσο και οι αγοραστές να εμφανίζονται ως νόμιμοι κάτοχοί της ταυτόχρονα.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν,και οι τράπεζες και ο αγοραστές, επιστροφή φόρων για τα μερίσματα των μετοχών !!!



Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέκρουσε τις επικρίσεις σε βάρος του για καθυστέρηση στην απαγόρευση πρακτικής που επέτρεπε σε δύο νομικά πρόσωπα να ισχυρίζονται ότι τους ανήκε η κυριότητα μετοχών ή άλλων αξιόγραφων και υπολογίζεται ότι στοίχισε το γερμανικό δημόσιο δισεκατομμύρια ευρώ σε απολεσθέντα έσοδα από φόρους.

Το παραθυράκι αυτό, βάσει του οποίου και τα δύο νομικά πρόσωπα μπορούσαν να διεκδικούν φοροαπαλλαγές, έκλεισε το 2012. Η αποκάλυψη της πρακτικής αυτής των χρηματομεσιτών προκάλεσε οργή στη γερμανική κοινή γνώμη και έφερε σε αμηχανία τον Σόιμπλε.

Για το θέμα συνεχίζει να διεξάγει έρευνα επιτροπή της ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας ενώπιων της οποίας ο Σόιμπλε κατέθεσε την Πέμπτη.

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Έρχεται ρύθμιση με δόσεις α λα ΔΕΗ για τα χρέη στους δήμους !!!



Χιλιάδες πολίτες και επιτηδευματίες με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς δήμους αναμένεται να διευκολυνθούν στην αποπληρωμή των χρεών τους καθώς το υπουργείο Εσωτερικών προωθεί σχετική ευνοϊκή ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο-σκούπα για τους ΟΤΑ.

Σύμφωνα με αυτή, βεβαιωμένα χρέη που προέρχονται από δημοτικά τέλη, πρόστιμα, προσαυξήσεις και τόκους θα αποπληρώνονται σε μηνιαίες δόσεις, ο αριθμός τους μένει να αποσαφηνιστεί προτού το νομοσχέδιο πάρει την τελική του μορφή. Το βέβαιο είναι ότι ανάλογα με τις δόσεις θα υπάρχει και αντίστοιχη μείωση των προσαυξήσεων και των τόκων προκειμένου να δοθεί κίνητρο στους πολίτες για ταχεία αποπληρωμή του χρέους.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!

ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65
Δείτε τους παλιούς και τους νέους συντελεστές της εισφοράς αλληλεγγύης !!!



Θα «καίει» φέτος για χιλιάδες Ελληνες η εισφορά αλληλεγγύης που καλούνται να πληρώσουν. Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι θα είναι τεράστια καθώς υπολογίζεται συνολικά το εισόδημα των φορολογουμένων και σε αυτό περιλαμβάνονται ακόμη και επιδόματα, ενώ θα υπολογιστούν και τα τεκμήρια διαβίωσης.

Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να πληρώσουν εισφορά αλληλεγγύης ακόμη και άτομα με πραγματικό εισόδημα κάτω των 12.000, ενώ λόγω της αλλαγής συντελεστών θα είναι πολλαπλάσιοι οι φόροι για όσους έχουν εισόδημα άνω των 17.000 ευρώ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΣΒΗΝΑΝ & ΜΕΙΩΝΑΝ ΧΡΕΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.000.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Μεγάλη υπόθεση απάτης σε βάρος του δημοσίου, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ από στέλεχος της ΦΑΕΕ Αθηνών φέρεται να αποκάλυψε πολύμηνη έρευνα του ανακριτή κατά της Διαφθοράς Δημήτρη Φούκα !!!


Πρωταγωνίστρια της απάτης φέρεται μία 59χρονη υπάλληλος σε σημαντικό πόστο, η οποία εμφανίζεται την τελευταία τριετία να ερχόταν σε συνεννόηση με εκπροσώπους τουλάχιστον έξι μεγάλων εταιρειών, προκειμένου να περιορισθεί ή να διαγραφεί ένα μεγάλο μέρος των χρεών τους. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες δραστηριοποιούνταν στον τομέα της πληροφορικής, των ιατρικών ειδών κι άλλους.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ !!!

ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ...
Στη σύλληψη του προέδρου της Samsung Group Τζέι Λι προχώρησαν οι αρχές της Νότιας Κορέας για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα !!!



Η εξέλιξη αυτή αποτελεί νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του μεγαλύτερου κατασκευαστή έξυπνων κινητών και μικροκυκλωμάτων μνήμης, στον κόσμο.

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ !!!


ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ !!!

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ
Σταματήστε να ξαναστέλνετε κατηγορούμενους στα δικαστήρια, για τα ίδια χρέη στο δημόσιο, τους πολίτες που έχουν ήδη δικαστεί, αθωωθεί ή καταδικαστεί, για τα ίδια φορολογικά αδικήματα, επισημαίνει με ερώτησή του στους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών ο Νίκος Νικολόπουλος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_86.html




Απαράδεκτες οι ποινικές διώξεις για χρέη στο δημόσιο, όταν οι φορολογικές αρχές παραβιάζουν τις διατάξεις του άρθρου 57 ΚΠΔ, την ευρωπαϊκή έννομη τάξη, την θεμελιώδη αρχή του δεδικασμένου «ne bis in idem» και τη νομολογία των αποφάσεων του ΕΔΔΑ, του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου.

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της “KONTRA NEWS” και τη σχετική ανάλυση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα «kinima-ypervasi.gr», αποκαλύφθηκε ότι οι Δ.Ο.Υ. επαναβεβαιώνουν στους οφειλέτες του δημοσίου τις ίδιες παλαιές οφειλές τους, οι οποίες έχουν ήδη εγγραφεί ως έσοδα στους Προϋπολογισμούς παρελθόντων ετών και, στην συνέχεια, αφού καταρτίσουν νέους πίνακες χρεών, εντελώς παράνομα, αντισυνταγματικά και παραβιάζοντας ευθέως τη Συνθήκη της Λισσαβόνας και τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, υποβάλουν νέες μηνυτήριες αναφορές κατά των ιδίων αυτών οφειλετών, ενώ γνωρίζουν ότι αυτοί έχουν ήδη δικαστεί, καταδικαστεί ή αθωωθεί, κατόπιν προηγούμενων μηνυτήριων αναφορών, για τα ίδια αδικήματα που τους αποδίδονται με τις νέες, επαναληπτικές, μηνυτήριες αυτές αναφορές και ενώ, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των δικαστικών τμημάτων των Δ.Ο.Υ. γνωρίζουν ή οφείλουν να γνωρίζουν, τις περί του αντιθέτου ισχύουσες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, τις σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου, ακόμη και σε επίπεδο ολομέλειας, καθώς επίσης και τις σχετικές καταδίκες της Ελλάδος για την παραβίαση της αρχής «ne bis in idem», από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ), ιδιαίτερα δε αφού η περίπτωση της παραβίασης δεδικασμένου πλέον επεκτείνεται : (α) γεωγραφικά, από την επικράτεια του κράτους-μέλους, στο σύνολο της επικράτειας της ΕΕ και (β) εκτός από την περίπτωση της δεύτερης ποινικής δίωξης, για τα ίδια αδικήματα για τα οποία δικάστηκε ο οφειλέτης του δημοσίου στην πρώτη εναντίον του ποινική δίκη, ακόμη και στις περιπτώσεις της εκκρεμοδικίας και της παράλληλης εκδίκασης φορολογικών υποθέσεων σε ποινικά και διοικητικά δικαστήρια.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ !!!

ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 40.000/ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Οι 'Ελληνες ευρωβουλευτές χάρισαν στον Καναδά το όνομα της φέτας !!!



Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας:
Μαρία Σπυράκη
Μανώλης Κεφαλογιάννης
Ελίζα Βόζενμπεργκ
Γιώργος Κύρτσος
Θοδωρής Ζαγοράκης

Του Ποταμιού
Γεώργιος Γραμματικάκης
Μιλτιάδης Κύρκος

Του ΠΑΣΟΚ:

Εύα Καϊλή

Υπερψήφισαν σήμερα την πρόταση να μπορεί να παράγει ο Καναδάς τυρί με την ονομασία φέτα.


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ: ΑΣΧΕΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
Ο Κ. Λαπαβίτσας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η έξοδος από το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα αποτελεί μόλις το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της οικονομικής και πολιτικής κατάστασης της χώρας. «Δεν θα φύγουμε από το ευρώ και όλα μαγικά θα λυθούν», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η χώρα χρειάζεται «παραγωγική ανασυγκρότηση» με βασικό στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας. Τι σημαίνει αυτό; Τόνωση της εσωτερικής ζήτησης και αλλαγή της βιομηχανικής πολιτικής.


Ως εδώ όλα καλά, όσο δηλαδή το σχέδιο παραμένει στα ασφαλή όρια της πανεπιστημιακής θεωρίας, μακριά από τη σκληρή πραγματικότητα των αγορών και εκτός οποιασδήποτε πρακτικής και ρεαλιστικής εφαρμογής !!!



Πάμε τώρα στα πιο δύσκολα κε καθηγητά ....

Εξηγώντας αυτή τη μεριά της μελέτης ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου Θεόδωρος Μαριόλης σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να δεχθεί ένα σοκ ζήτησης, το οποίο σημαίνει τερματισμό της λιτότητας και της φορολογίας και ένα ευρύ επενδυτικό κύμα το οποίο όπως έχουν τα πράγματα θα πρέπει να προέρθει από το «μεταρρυθμισμένο δημόσιο τομέα» και το κράτος που θα «κόψει χρήμα» περίπου 10 δισ. ευρώ.
Με νέες δραχμές, συνολικής συναλλαγματικής αξίας μόλις 10 Δις ευρώ, θα ξαναφτιάξετε ολόκληρη την Ελλάδα, θα τερματίσετε την λιτότητα και θα δημιουργήσετε τις νέες δημόσιες επενδύσεις, που θα δώσουν δουλειά σε 1.500.000 ανέργους κε καθηγητά ;;; Πιστεύετε πραγματικά ότι το πρόβλημα της Ελλάδας λύνεται σήμερα με μόλις 10 Δις ευρώ ;;;

Η μελέτη του ΕΔΕΚΟΠ έχει εντοπίσει μια σειρά παραγωγικών κλάδων που θα πρέπει να στηριχθούν γιατί έτσι θα έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην οικονομία. Αρχικά οι περισσότεροι από αυτούς τους κλάδους προέρχονται από τον τομέα των υπηρεσιών και λιγότερο από την πρωτογενή παραγωγή. Στη συνέχεια θα πρέπει να ανασχεδιαστεί η βιομηχανική παραγωγή της χώρας. «Απαιτούνται δομικές επεμβάσεις στην βιομηχανία», τόνισε ο κ. Μαριόλης.
Η στήριξη του παραγωγικού κλάδου των υπηρεσιών κε καθηγητά, απαιτεί πρωτίστως επενδύσεις υποδομών και υψηλής τεχνολογίας, που μαζί με εκείνες που απαιτούνται στον πρωτογενή τομέα και τη βιομηχανία, θα απαιτήσουν συνολικά - σε πρώτη μόνο φάση - τουλάχιστον 50 Δις συναλλαγματικών αποθεμάτων, προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιηθούν οι εισαγωγές που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση των ίδιων αυτών των επενδύσεων. Αυτό πως θα το κάνετε πράξη κε καθηγητά, όταν σήμερα, όλα μαζί τα ρευστά δαθέσιμα των εμπορικών τραπεζών και της ΤτΕ, είναι μόλις 10,47 Δις ευρώ, τα οποία μάλιστα, σε περίπτωση GREXIT, είναι απίθανο να τα βρείτε στα ταμεία του τραπεζικού συστήματος, αφού είναι χρεωστούμενα στην ΕΚΤ και, έτσι, ο κος Στουρνάρας θα φροντίσει να τα φυγαδεύσει πριν ακόμη αποφασιστεί ένα GREXIT ;;;   

Τα τρία βήματα


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΠΙ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/52000.html
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_80.html



Η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής αποφάσισε, ομόφωνα, να ζητήσει και να εξετάσει το πόρισμα για την Ανώνυμη Εταιρία Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), το οποίο η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου έχει αποστείλει στον εισαγγελέα προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για ατασθαλίες στα οικονομικά της εταιρίας.

AIRBUS: ΤΟ 2009 ΑΠΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ 45.000.000 ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ...ΤΟ 2016 ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 4.200.000 !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Για μια ακόμη φορά το πολιτικό σύστημα με λάθη, αδράνειες και παραλείψεις(με αποτέλεσμα τη μείωση της αξίας των αεροσκαφών και ενώ στοίχιζαν σε όλους μας περίπου 1.000.000€/χρόνο για συντήρηση) οδήγησαν τελικά σε ξεπούλημα δημόσια περιουσία !!!
Να θυμίσουμε ότι το 2012 τα 2 άλλα airbus είχαν πουληθεί έναντι 20.000.000 ευρώ σε αμερικανική εταιρεία που τα ήθελε για να πάρει μόνο τους κινητήρες τους !!!



Τα δύο Airbus της Ολυμπιακής πωλήθηκαν και πέταξαν για Καζακστάν


Την τελευταία τους πτήση με τα ελληνικά χρώματα της πάλαι ποτέ κρατικής Ολυμπιακής πραγματοποίησαν τα δύο Airbus A340-300 που παροπλίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009. Παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες για ανακύκλωση των υλικών τους, αμφότερα τα αεροπλάνα, που την προηγούμενη δεκαετία ήταν δρομολογημένα στη γραμμή Αθήνας-Νέας Υόρκης, απογειώθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, όπου παρέμεναν σταθμευμένα επί χρόνια μπροστά από το μεγάλο υπόστεγο που φιλοξενείται η τεχνική βάση.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/02/2016, ΣΤΙΣ 18.00', ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ-ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΟΥΛΑ !!!
Ο Γιώργος Νούλας θα μας παρουσιάσει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, στην αναβάθμιση της εικόνας και της διεθνούς επιρροής της Ελλάδος στον παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό χάρτη, με πρώτο στόχο την επίτευξη μιας ρεαλιστικής και πραγματικά βιώσιμης λύσης για την αντιμετώπιση της κρίσης και την επιστροφή της Πατρίδας μας στο δρόμο της ευημερίας των Πολιτών, αντί αυτής των δανειστών !!! 



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

200 εν ενεργεία και 600 πρώην βουλευτές και γερουσιαστές, σε 27 χώρες του πλανήτη !!! 

Με τη ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, όλοι αυτοί οι κορυφαίοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ΕΛΛΗΝΕΣ, μπορούν να γίνουν οι πρέσβεις που θα μεταλαμπαδεύσουν στα πολιτικά συστήματα, τα οικονομικά λόμπι, τις αγορές και τους λαούς των χωρών που τους τιμούν με την ψήφο τους, ένα νέο πολιτικό "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ", που θα καταστήσει την Ελλάδα, από ουραγό, σε πρωταγωνιστή και συνδιαμορφωτή των εξελίξεων στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκακιέρα.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

DELOITTE: ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2017 !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ DELOITTE ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Διπλασιασμό των πωλήσεων κόκκινων δανείων στην Ευρώπη αναμένει φέτος η εταιρεία Deloitte, καθώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενθαρρύνει τις τράπεζες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό, αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times !!!



Οι πωλήσεις μπορεί να φθάσουν τα 200 δισ. ευρώ στη διάρκεια του 2017, ποσό σχεδόν διπλάσιο από τις λίγο μεγαλύτερες των 100 δισ. ευρώ που πραγματοποιήθηκαν το 2016, σημειώνει η Deloitte, που συμβουλεύει τράπεζες και επενδυτές για συναλλαγές σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια (NPL). O ευρωπαϊκός τραπεζικός τομέας επιβαρύνεται από τοξικά δάνεια άνω του 1 τρισ. ευρώ, τα οποία δυσκολεύεται να παραβλέψει μετά την κρίση στην Ευρωζώνη. Η ΕΚΤ ανακοίνωσε πέρυσι νέα μέτρα για να ενθαρρύνει τις τράπεζες να αντιμετωπίσουν τα κόκκινα δάνεια, ενώ η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή έχει προτείνει τη δημιουργία μίας «κακής» τράπεζας (bad bank) που θα αγοράζει τα δάνεια αυτά με κρατική στήριξη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

SURVIVOR 2017 : ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ !!!


ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΩΓΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΩΝ 250.000 ΕΥΡΩ !!!

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ 250.000 ΕΥΡΩ
Ο Νίκος Νικολόπουλος πληρώνει μόνος του το βαρύ τίμημα του μοναχικού του αγώνα κατά της διαπλοκής, στον οποίο, δυστυχώς, ελλείψει Ελλήνων, έχει μοναδικό σύμμαχο τον Θεό, που όμως τον αγαπάει και θα τον βγάλει για ακόμη μια φορά ΝΙΚΗΤΗ !!! 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Νικολόπουλου:




Αφορμή οι ερωτήσεις και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος που άσκησε στους Υπουργούς σχετικά με την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού SEVEN-X από την κρατική αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος( ΑΤΕ). 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!

ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ
Σχέδιο για ευνοϊκή ρύθμιση από την εφορία, όλων των μικρών οφειλών ώστε να γίνει πιο εύκολη η καταβολή τους και να μη δημιουργηθούν νέα ληξιπρόθεσμα, ετοιμάζει η κυβέρνηση. Αυτό όπως είπε θα γίνει μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου !!!



Εκτιμάται ότι θα πρόκειται για οφειλές που δεν θα ξεπερνούν τα 5 ή 10 χιλιάδες ευρώ και αφορά σε χιλιάδες πολίτες που δυσκολεύονται να πληρώσουν συσσωρεύοντας δόσεις στην εφορία και οφειλές προηγουμένων ετών. Φυσικά θα υπάρξουν κάποια κριτήρια που θα έχουν σχέση με την οικονομική κατάσταση των οφειλετών καθώς και με το αν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές ή όχι. Θα εξετάζεται δηλαδή το φορολογικό και γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.

Υπενθυμίζεται ότι σε επίπεδο υψηλότερο των 95,2 δισ. ευρώ εκτινάχθηκαν στο τέλος του 2016 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, καθώς στο συνολικό ποσό των οφειλών αυτών προστέθηκαν νέα χρέη ύψους 13,9 δισ. ευρώ. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων επιτάχυναν τους ρυθμούς επιβολής κατασχέσεων σε βάρος καταθέσεων, εισοδημάτων και περιουσιών εκατοντάδων χιλιάδων οφειλετών. Μόνο τον Δεκέμβριο του 2016 έμεινε απλήρωτο άλλο 1,27 δισ. ευρώ χρέη προς το Δημόσιο, ο δε αριθμός των οφειλετών παρέμεινε σε επίπεδο υψηλότερο των 4,1 εκατομμυρίων.

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ "USD PEGGING" ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ !!!

ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90'
Η οικονομία δολαριοποιήθηκε. Όμως, παρά την ισοτιμία πέσο και δολαρίου 1/1, κανείς δεν πίστεψε ποτέ στην πραγματική αξία του πέσο. Οι κάτοικοι αποταμίευαν δολάρια στα στρώματα και τις τράπεζες, οι οποίες, με τον πληθωρισμό στο 0%, μοίραζαν κατά κόρον πιστωτικές κάρτες με ετήσιο επιτόκιο 50%, την ώρα που στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, το επιτόκιο ήταν 7%. Όταν η Fed αναθεώρησε το 2000 τη νομισματική της πολιτική και έκλεισε τις στρόφιγγες του χρήματος, η μόνη μεταβλητή που έλαβε υπ’ όψη της ήταν οι ανάγκες της δικής της οικονομίας και μόνο, με αποτέλεσμα η οικονομία της Αργεντινής να οδηγηθεί στα βράχια !!!



Aν, αντί για τη DEUTSCHE BANK, αναλάβει τη δήθεν διάσωση της Ελλάδας η CITIBANK, δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο ενώ, με βάση το προηγούμενο της Αργεντινής, το πιθανότερο σενάριο είναι να αλλάξουν τα πάντα όλα προς το χειρότερο !!!

Οι Αμερικανοί βλέποντας ότι η στάση της Γερμανίας οξύνει τον ευρωσκεπτικισμό και οδηγεί σε φαύλο κύκλο είναι έτοιμοι να προωθήσουν περαιτέρω την διείσδυσή τους στην Ευρώπη. Με ποιο τρόπο; Όπως αναφέρει το εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ από το 2011, οι ΗΠΑ προτείνουν την υιοθέτηση του δολαρίου από την Ελλάδα, στην περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί στην έξοδο από την ευρωζώνη.


Έτσι, ομάδα εργασίας του Τμήματος Νομισματικής Πολιτικής της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών (FED), έχει ήδη επεξεργαστεί από το 2011, σχέδιο 74.000 λέξεων που προβλέπει την αντικατάσταση του ευρώ από το δολάριο ως εθνικού νομίσματος στα κράτη της ευρωζώνης που τυχόν βρεθούν εκτός.

Σύμφωνα με τη μελέτη της FED, σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, προκειμένου να μην οδηγηθεί στο χάος, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα σχέδιο σύνδεσης (pegging) της "νέας δραχμής" με το αμερικανικό δολάριο. Η Ελλάδα θα υιοθετήσει για πέντε χρόνια το αμερικανικό δολάριο ως de facto εθνικό νόμισμα και παράλληλα θα υπάρχει η "νέα δραχμή", η οποία θα χρησιμοποιείται και στη σύναψη συμφωνιών νομισματικών Swaps μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 250.000.000 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ;;;

ΔΗΛΑΔΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΜΕΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 250.000.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΕ(ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΙΚ)  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΩΣ 90.000.000(ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ) ;;;
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Στα 250 εκατ. ευρώ εκτιμάται το ύψος των χρημάτων που θα κληθεί να επιστρέψει η χώρα μας στην Ε.Ε. ως διορθωτικό μέτρο, προκειμένου να κλείσει η υπόθεση του καρτέλ στον κατασκευαστικό κλάδο. Η συμφωνία με την Ε.Ε. θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαρτίου το αργότερο, στον βαθμό που στο τέλος του πρώτου τριμήνου οριστικοποιείται και το κλείσιμο του προηγούμενου ΕΣΠΑ (2007-2013) με την υποβολή των τελικών εκθέσεων για όλα τα προγράμματα της προηγούμενης περιόδου.

11 ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ 2016 !!!

ΕΝΩ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
11 εισπρακτικές εταιρείες διεγράφησαν από το Μητρώο Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών μέσα στο 2016 όπως προκύπτει από έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή που κατατέθηκε στη Βουλή μετά από σχετική ερώτηση !!!



Έντεκα εισπρακτικές εταιρείες διεγράφησαν από το Μητρώο Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών μέσα στο 2016. Αυτό αποκαλύφθηκε σε έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννη Δέδε.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή ενημερώνει για την εφαρμογή του νόμου που θεσπίζει τις συναλλακτικές συμπεριφορές και τους κανόνες λειτουργίας και κρατικής εποπτείας των Εταιρειών Ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις. Γίνεται επίσης μνεία στις υπουργικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί και ορίζουν τους κανόνες τήρησης και λειτουργίας του Μητρώου των εγγεγραμμένων εταιρειών ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις, το οποίο τηρείται στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή. «Από την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου έως σήμερα είχαν εγγραφεί 29 εταιρείες.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ: 2,5 ΔΙΣ ΦΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΑΡΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS
Μηδενική η εμπιστοσύνη των καταθετών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, αφού όλοι γνωρίζουν ότι με 10,47 Δις ρευστών διαθεσίμων είναι αδύνατο να εξυπηρετήσει 350 Δις υποχρεώσεις και, έτσι, το σκάσιμο της φούσκας και η νέα ανακεφαλαιοποίηση, με κούρεμα καταθέσεων αυτή τη φορά, είναι μόνο θέμα χρόνου να συμβούν !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤ (2017) ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΡΕΥΣΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ : 10,47 ΔΙΣ 
με τα οποία οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν 
ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ : 350 ΔΙΣ
δλδ Καταθέσεις 134 Δις + Οφειλές ELA & TARGET2 150 Δις, Οφειλές ΕΚΤ Πυλώνα ΙΙ 50 Δις και TAX CREDIT 16 Δις !!!


ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 70% ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ
Πράσινο φως για μαζικό κούρεμα επιχειρηματικών χρεών έως και 70% !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/blog-post_66.html



ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΦΟΡΙΕΣ & ΤΑΜΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ 70% !!!
Δικαιώνεται το αίτημα των δανειοληπτών του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των Επιχειρηματικών & Καταναλωτικών Δανείων κατά 70% !!!

Διπλά κερδισμένοι οι Δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ αφού, μαζί με το κούρεμα των Κόκκινων Δανείων τους, θα αποκτήσουν και παράλληλο προβάδισμα στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, για να κουρέψουν, μαζί με τα Δάνεια, και τα χρέη τους στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, μέχρι και 70% !!!

Το δρόμο για μεγάλες αναδιαρθρώσεις, όπως διαγραφές μέρους ληξιπρόθεσμων επιχειρηματικών χρεών προς τράπεζες, ανοίγει η διάταξη του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Επιπλέον, με άλλα άρθρα προβλέπεται «κούρεμα» έως και 70% στις υπερήμερες οφειλές των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο αλλά και άρση του τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου για τον αποκλεισμό εταιρειών-μπαταχτζήδων που θέλουν να εκμεταλλευτούν το ευνοϊκό πλαίσιο ρύθμισης.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΑΥΞΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΧΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !!!




ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας και το Εξώδικο Επανακαθορισμού Τραπεζικών Οφειλών, είναι σήμερα τα μοναδικά όπλα αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ TΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Τα χρηματικά εντάλματα των δαπανών του κράτους δεν θα υποβάλλονται για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο και η θεώρησή τους δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πληρωμή τους, όπως προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που κατατέθηκε στη Βουλή !!!



Εξοδα χωρίς έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο θα μπορεί στο εξής να πραγματοποιεί το Δημόσιο εφόσον ψηφιστεί το σχετικό σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διατάξεις «επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας υπουργείου Εσωτερικών», οι οποίες έχουν στόχο να άρουν τις δυσκολίες στην εφαρμογή της πολιτικής πριμοδότησης του δημόσιου τομέα που επιχειρεί η κυβέρνηση παρά τις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες.

ΑΘΗΝΑ, 2021 ΜΧ : 20η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ !!!


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΧΤΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ !!!

ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ
Στην δικαιοσύνη παραπέμπει ο Δήμος Αριστοτέλη το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών σχετικά με τις συναλλαγές του Δήμου επί δημαρχίας Χρ. Πάχτα με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου σε χθεσινή του συνεδρίαση !!!



Πρόκειται για την υπόθεση όπου η Ελληνικός Χρυσός έδινε «δωράκια» στον δήμο Αριστοτέλη επί δημαρχίας Πάχτα, ως "φιλοδώρημα" για την περιβαλλοντοκτόνα δραστηριότητα που συντελείται στη Χαλκιδική. Εκτός όμως από το ηθικοπολιτικό σκέλος της υπόθεσης και την εξαγορά ουσιαστικά της δημοτικής αρχής από την εταιρεία ως απόρροια της αμέριστης συμπαράστασης και στήριξης που έδινε ο τελευταίος προκύπτουν ζητήματα παραβίασης της νομοθεσίας.

Ο δήμος έχει πλέον στα χέρια του το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών για τις τριγωνικές σχέσεις-συναλλαγές του Δήμου Αριστοτέλη με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για τα οικονομικά έτη 2011 έως και 2014, με βάση το οποίο προκύπτει σωρεία παραβάσεων στις διαδικασίες που διενεργήθηκαν τότε ενδεχομένως και φοροδιαφυγή.

O ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!!

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχαν υποβάλει και επικύρωσε την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον καθένα !!!
Ενώ θα πληρώσουν και από 20.000 ευρώ(ο καθένας) στο Ελληνικό Δημόσιο ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη !!!



Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 117.600 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, μετά την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» του οικονομικού έτους 2009, την οποία επικύρωσε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχαν υποβάλει και επικύρωσε την ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών (εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα) και το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον καθένα. Παράλληλα, ο κ. Παπαντωνίου και η σύζυγός του έχουν υποχρεωθεί να καταβάλουν, καθένας, 20.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΣΠΑ !!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ
Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν κρούσματα απάτης από επιτήδειους που αποσπούν χρήματα, υποσχόμενοι την ένταξη σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ. Καλεί, μάλιστα, τους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν κάθε συναλλαγή με άτομα που εμφανίζονται ως συνεργαζόμενοι του Υπουργείου και ζητούν προκαταβολικά αμοιβή για υποβολή αιτήσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ !!!



Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με μια σειρά παρεμβάσεις, το Υπουργείο ανοίγει το ΕΣΠΑ στην κοινωνία και κατοχυρώνει τη διαφάνεια και την ακεραιότητα των διαδικασιών του. Με τη νέα απλοποιημένη διαδικασία ένταξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να αιτηθούν ηλεκτρονικά την ένταξή τους σε κάποιο πρόγραμμα, δίχως οικονομική επιβάρυνση. Παράλληλα, μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, εξασφαλίζεται η γρήγορη, ανώνυμη και αντικειμενική αξιολόγηση όλων των αιτήσεων.

ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΙΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Στο επίκεντρο έρευνας η ΔΕΗ !!!



Η μία μετά την άλλη σκάνε οι βόμβες για τη ΔΕΗ. Εν μέσω πιέσεων των δανειστών για την πώληση του 17% και για ταχύτερη αναγκαστική μείωση του μεριδίου της στην αγορά υπέρ των ανταγωνιστών της, η εταιρεία βρίσκεται από χθες στο επίκεντρο εκτεταμένης έρευνας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης στην αγορά ηλεκτρισμού και τη χρήση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !!!


ΟΡΙΣΤΙΚΟ !!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΚΩΝ !!!


#FREE EUROPE !!! SEND WOLFGANG TO THE RECYCLE BIN !!!

ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;;;

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Αυτά που λες Γιάνη Βαρουφάκη τα ξέρουν εδώ και 2 χρόνια όλοι οι Έλληνες, από τα ΜΜΕ. Γιατί δεν τολμάς να απαντήσεις και κάτι για την ταμπακιέρα, αντί να αναμασάς την ίδια δακρύβρεχτη ιστορία με το αφήγημα για τον πόνο του άλλου ;;;



Εσύ Γιάνη Βαρουφάκη τι έκανες όταν σε εκβίαζαν;;; Τον ΥΠΟΙΚ ή τον Δημοσιογράφο;;;

Εσύ τι μέτρα έλαβες για να "μαζέψεις" τον Γιάννη Στουρνάρα ;;; Γιατί ενώ σε εκβίαζε και υπονόμευε την κυβέρνηση και την διαπραγμάτευση δεν εισηγήθηκες μια εναντίον του πρόταση μομφής ;;; Γιατί δεν τον κατήγγειλες στη Δικαιοσύνη, να γίνει υπόδικος για απιστία, εκβίαση, αδίκημα κατά του νομίσματος και εσχάτη προδοσία, προκειμένου έτσι να αναγκαστεί ο Ντράγκι να τον παραιτήσει ;;;  

Εσύ γιατί επέτρεψες να σπαταληθούν 90 ολόκληρα Δις ELA, χωρίς να έχεις ποτέ απαντήσει, στη σχετική ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, για το που πήγαν τα 50 Δις του ELA που λείπουν - ακόμη και σήμερα -  από τον λογαριασμό της εκροής των καταθέσεων κατά τη δική σου θητεία ως ΥΠΟΙΚ ;;;


Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ...ΟΙ 6 ΣΤΙΣ 10 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΝΔ ΑΦΟΥ ΣΕ 8 ΣΤΙΣ 10 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σύμφωνα με το vouliwatch.gr, στο 55% των προβληματικών πόθεν έσχες των βουλευτών δεν αναγράφεται η προέλευση των δηλωθέντων χρημάτων και ο τρόπος απόκτησης ακινήτων !!!



Νοοτροπίες που απέχουν παρασάγγας από τη διαφάνεια και σωρεία αβλεψιών και παραλείψεων στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών (πόθεν έσχες) για τις χρήσεις του 2013 και του 2014 τεκμηριώνει το Vouliwatch.gr, που ψηφιοποίησε και επεξεργάστηκε τα εν λόγω δεδομένα, ώστε να συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών, αλλά και στην ενίσχυση της διαφάνειας.

Το Vouliwatch.gr επιβεβαιώνει με τα «ευρήματά» του την αίσθηση που έχουν χρόνια οι πολίτες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ TAXIS Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ !!!

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ
Τον Μάρτιο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι έτοιμη η ηλεκτρονική εφαρμογή για το χτίσιμο του αφορολόγητου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων !!!



Μέσω της εφαρμογής οι φορολογούμενοι θα ενημερώνονται για το ύψος του αφορολόγητου που έχουν «χτίσει» από τις συναλλαγές τους. Σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος τύπου της Ενωσης Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Γ. Χατζησαλάτας, η εφαρμογή χρησιμοποιείται μέσα από το Taxinet. 

ΒΙΝΤΕΟ: ΒΟΜΒΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ !!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ 08/02/2017 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/153.html



Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ 153!!!

ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ - ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΗ, ΥΠΟΔΙΚΗ & ΑΔΥΝΑΜΗ !!!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΣΚΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!

ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΩ 50 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ PAYROLL ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Βρέθηκε μετά από 5 χρόνια...ο φάκελος του ΣΔΟΕ με την έρευνα για την Novartis που αφορούσε πρόσωπα και εταιρείες τα οποία εμπλέκονται και στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ !!!



Σκάνδαλο Novartis: Η έρευνα των ράμπο, ο «χαμένος» φάκελος του ΣΔΟΕ, η κίνηση του μαύρου χρήματος


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει τις επόμενες ημέρες το σκάνδαλο της Novartis. Περίπου 20 άτομα - ράμπο της Δημόσιας Διοίκησης ελέγχουν με πυρετώδεις ρυθμούς τα έγγραφα, που αφορούν τα δύο μεγάλα σκάνδαλα του χώρου της υγείας: αυτό της Novartis, αλλά και του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα έγγραφα και οι σκληροί δίσκοι που βρίσκονται στη διάθεση των ελεγκτών παραδόθηκαν από την Εισαγγελία Διαφθοράς στην επικεφαλής του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, κυρία Μαρία Παπασπύρου, η οποία διαδέχτηκε τον κ. Λευτέρη Ρακιτζή. Η κυρία Παπασπύρου επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τα ευρήματα στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Novartis προκειμένου να συγκρίνει τη διαμόρφωση των τιμών των φαρμάκων από συγκεκριμένα άτομα ,στελέχη του υπουργείου Υγείας,σε σχέση με τη νομοθεσία που υπάρχει, αλλά και τους κανόνες που είχε θεσπίσει ο νόμος.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΦΠΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΑΔΕ
Άμεση θα είναι η επιστροφή σε επιχειρήσεις που τα τελευταία χρόνια δεν έχουν υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις, ήταν συνεπείς στην εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων και υπέβαλαν κανονικά τις δηλώσεις που προβλέπει ο νόμος  !!!



Την επιτάχυνση των επιστροφών ΦΠΑ προωθεί άμεσα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Σε μια περίοδο που η αγορά στενάζει από έλλειψη ρευστότητας και οι κάνουλες της τραπεζικής χρηματοδότησης παραμένουν ερμητικά κλειστές, η γρήγορη επιστροφή των φόρων αποτελεί μια σημαντική προϋπόθεση για να καταφέρουν οι επιχειρήσεις που ακόμη λειτουργούν να παραμείνουν ζωντανές. Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, ετοιμάζει εγκύκλιο με οδηγίες προς τις Εφορίες προκειμένου να επιστρέφεται άμεσα ο ΦΠΑ σε επιχειρήσεις οι οποίες είναι συνεπείς σε οικονομικές και τυπικές υποχρεώσεις τους προς την Εφορία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, η εγκύκλιος θα προβλέπει:

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΟΡΓΙΟ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ !!!


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!!

ΕΝΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΗ ΔΙΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ .... ΓΙΑ ΤΟ 12ΡΙ ΤΗΣ EUROVISION !!!

ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ
Συμφωνία με τους δανειστές για πιο δίκαιη βαθμολογία στη Γιουροβίζιον εξασφάλισε η Ελλάδα !!!




Οι Ευρωπαίοι αποδέχτηκαν το αίτημα της Ελλάδας να σκίζει ο Σάκης Ρουβάς τα ρούχα του σε κάθε διοργάνωση και 
οι αντιρρήσεις τους κάμφθηκαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας τους απείλησε να ξαναστείλει την Καλομοίρα. Έγινε όμως αποδεκτό και το πακέτο μέτρων του ΔΝΤ για την ενέργεια, που προβλέπει να χρησιμοποιεί η Ελλάδα την Μαντώ για την παραγωγή αιολικής ενέργειας, βάζοντας την να τραγουδάει μπροστά σε ανεμογεννήτριες !!!

Σημαντική νίκη πέτυχε η χώρα μας σε μια σειρά κρίσιμων θεμάτων που αφορούν στον μουσικό διαγωνισμό, αφού παρά τη σκληρή στάση των εταίρων στα δημοσιονομικά, η ελληνική κυβέρνηση εξασφάλισε δέσμευση για το σύνολο σχεδόν των αιτημάτων της στο θέμα της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς, οι Ευρωπαίοι εταίροι αποδέχτηκαν το σύνολο σχεδόν των ελληνικών θέσεων, με την υπογραφή συμφωνίας που δικαιώνει τα πάγια αιτήματα της χώρας μας.

Τι ζήτησε η Ελλάδα :


GREXIT, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ & ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ !!!

ΔΙΚΗ SIEMENS : ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ & ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ !!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS
Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο !!!

Νέο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στέλνει η Eλλάδα, εν όψει της δίκης για το σκάνδαλο Siemens που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου, προκειμένου να εκδοθεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και να λογοδοτήσει για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.



Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Siemens που αφορά την σύμβαση για την προμήθεια των ψηφιακών της εταιρείας από τον ΟΤΕ (8002/1997) το 2009 κατάφερε να φύγει ανενόχλητος από την Ελλάδα στην Γερμανία, γνωρίζοντας, κατά πάσα πιθανότητα, πως λόγω της διπλής υπηκοότητας του θα ήταν πολύ δύσκολο να εκδοθεί στην Ελλάδα.



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΚΝΗ
Οι νεοέλληνες των μνημονίων σκοτώνουν τα παιδιά τους, φορτώνοντάς τα με χρέη, δημόσια και ιδιωτικά και στέλνοντάς τα οικονομικούς μετανάστες στο εξωτερικό, πιστεύοντας ότι έτσι εκδικούνται το πολιτικό σύστημα που τους κατάντησε, από νοικοκυραίους, ζητιάνους !!!  
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

MEGA VINTAGE: Η ΛΙΑΝΑ ΔΕΞΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ & Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΛΑΚΗΣ !!!


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ 
Θα είμαστε απλά χειρότερα από ότι σήμερα με το ευρώ και η Ελλάδα θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, αντί να βρει τη λύση πηγαίνοντας μπροστά !!!



Κάποιος να τους εξηγήσει (σε Στουρνάρα, ΣΚΑΪ, κλπ Μνημονιακούς Παπαγάλους) ότι όσο μιλάνε αυτοί υπέρ του Ευρώ, τόσο μεγαλώνει το ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας υπέρ της Δραχμής, επειδή, απλά, είναι μισητοί και παντελώς αναξιόπιστοι !!!

Εκτός και αν είναι αυτός ο πραγματικός τους στόχος, εξυπηρετώντας στο παρασκήνιο το σχέδιο Σόιμπλε & ΔΝΤ!!!

«Δεν υπάρχει ορθολογική επιλογή μεταξύ της επιλογής να κλείσει τώρα η αξιολόγηση ή να κλείσει αργότερα. Αν γίνει αργότερα οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερες», ανέφερε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, παρουσιάζοντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την ενδιάμεση Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής για το 2016.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΕΠΙ: ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/02/52000.html



Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη και στον χώρο των δημιουργών οι αποκαλύψεις του tvxs.gr για το πόρισμα του ελέγχου, που διεξήχθη προσφάτως, για λογαριασμό του Υπουργείου Πολιτισμού για την εταιρεία ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας). 

Οι μέτοχοι μοίραζαν τα λεφτά από την πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών δίνοντας αστρονομικά ποσά (μέχρι 52.000 ευρώ μισθούς το μήνα!) στους εαυτούς τους και στις συνδεδεμένες εταιρείες οι οποίες ανήκαν στους ίδιους και σε συγγενικά τους πρόσωπα. Την ίδια στιγμή που η ΑΕΠΙ κατέρρεε εξαιτίας των αμοιβών, ύποπτων συναλλαγών με συνδεδεμένες εταιρείες χωρίς τιμολόγια και ενώ πολλοί καλλιτέχνες έπαιρναν ψίχουλα. Μόνο για την περίοδο 2011 - 2014 τα μέλη του ΔΣ και συγγενείς τους έλαβαν αμοιβές 7,4 εκ ευρώ, ενώ πληρώθηκαν άλλα 7,2 εκ ευρώ σε συνδεδεμένη εταιρία για τεχνική υποστήριξη.

ΚΑΡΤΕΛ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ: ΕΝΤΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!

ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΜΕΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
Ενώ στο απυρόβλητο φαίνεται να μένουν όλες οι ξένες εταιρείες που συμμετείχαν στο καρτέλ !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Tι θα προβλέπει η απόφαση της επιτροπής για το καρτέλ κατασκευαστικών εταιρειών

Στο τέλος αυτού του μήνα θα λάβουν οι κατασκευαστικές εταιρείες την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού σχετικά με τη μη νόμιμη σύμπραξη των εταιρειών του κλάδου σε μια σειρά δημοσίων έργων για παραπάνω από μία εικοσαετία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», μία εταιρεία –δύο στελέχη της οποίας συνέβαλαν στη διαλεύκανση της υπόθεσης– θα «ανταμειφθεί» με το καθεστώς της επιείκειας, ενώ για ακόμα μία από τις μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου συζητείται η μείωση του ύψους του προστίμου, καθώς έχει δηλώσει αδυναμία πληρωμής.

Αυτό είναι και ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα για να καθοριστεί το ύψος του προστίμου, καθώς η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα πρέπει να συνεκτιμήσει το πώς δεν θα οδηγήσει μία ή περισσότερες εταιρείες εκτός αγοράς και επιχειρηματικής δραστηριότητας.
SSL Certificates