.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΤΑ ΜΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS & ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΠΙ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
Και πανηγυρίζουν, όχι μονον αποκρύπτοντας την μισή τουλάχιστον αλήθεια, αλλά επιχειρώντας ακόμη και να αλλοιώσουν το περιεγχόμενο της μηνητήριας αναφοράς και των συμπληρωματικών υπομνημάτων που καταθέσαμε με τον Γιώργο Νούλα ήδη από την 9η Απριλίου 2010, όταν φωνάζαμε ότι έρχεται Μνημόνιο και τα ίδια αυτά ΜΜΕ μας αποκαλούσαν συνωμοσιολόγους !!!



FAKE NEWS & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η καταγγελθείσα, μεθοδευμένη χειραγώγηση, όχι των οικονομικών στοιχείων (όπως εσφαλμένα αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ), αλλά των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας και, ειδικότερα, αυτών του ελλείμματος και του χρέους, είχε ως πρωτεύοντα στόχο την τεχνητή δημιουργία κρίσης δανεισμού και όχι την ίδια την κερδοσκοπία, προκειμένου, έτσι, να καταστεί μονόδρομος η υπαγωγή της Ελλάδας στο 1ο Μνημόνιο. Με την ξέφρενη κερδοσκοπία να μην είναι ο στόχος, αλλά το εργαλείο της ανωτέρω χειραγώγησης και το αποτέλεσμα των πράξεων και των παραλήψεων πολιτικών και μη προσώπων, που ζημίωσαν με πρόθεση την εθνική μας οικονομία, αποκομίζοντας πολιτικά οφέλη για τους εαυτούς τους και προσκομίζοντας αντίστοιχα περιουσιακά - χρηματοοικονομικά - οφέλη στους κερδοσκόπους, που δεν ήταν μόνον αλλοδαποί. Δεν ξέχασε κανείς μας ότι, η μητέρα όλων των μαχών με τα spreads ήταν αυτή του ΤΤ των Φιλιππίδη και Παπαδόπουλου, που έδωσε το εναρκτήριο σήμα της υποτιμιτικής κερδοσκοπίας στις διεθνείς αγορές, ενώ ακόμη και στα έγγραφα με τις συναλλαγές των ξένων τραπεζών που είχε στα χέρια του ο Εισαγγελέας κος Γεώργιος Καλούδης, το σύνολο σχεδόν των ονομάτων των Bank Officers και των αντικριστών είναι ελληνικά.  

Στο αρχείο πήγε η 2η δικογραφία για τα CDS, αυτή των TT - UNIGESTION - ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ας δούμε όμως πρώτα ποια δικογραφία μπήκε στο αρχείο. 
Σίγουρα όχι η δική μας, αυτή που οι αρμόδιοι Εισαγγελείς αποκαλούσαν "Δικογραφία Τόμπρα-Νούλα", αφού την δική μας δικογραφία δεν την είχαν ούτε στα χέρια τους. 
Πως θα μπορούσαν λοιπόν να τη στείλουν στο αρχείο, αφού δεν την είχαν στα χέρια τους ;;;

Και εξηγούμαι, για να μην παραξηγούμαι.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ : ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ, ΝΟΡΑ ΒΑΛΣΑΜΗ & ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!!

ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
«Μπλόκο» στη συμφωνία πώλησης της Banca Romaneasca, θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας στη Ρουμανία, στην OTP Bank Romania καθώς η κεντρική τράπεζα της Ρουμανίας δεν ενέκρινε την ολοκλήρωση της συναλλαγής.




Οι αιτίες για την απόρριψη της συναλλαγής αφορούν τον αγοραστή και όχι την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας. Ωστόσο, πρόκειται για προβληματική εξέλιξη για την Εθνική Τράπεζα, ανατρέποντας την πρόοδο στην υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης, η οποία μάλιστα έρχεται ως συνέχεια του διαφαινόμενου ναυαγίου της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής στην EXIN.

Σημειώνεται ότι η πώληση της Banca Romaneasca στην OTP Bank Romania είχε ανακοινωθεί την άνοιξη του 2017 ενώ στις 27 Ιουλίου 2017 υπογράφηκε η σύμβαση πώλησης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει ότι υπεγράφη σύμβαση με την OTP Bank Romania για την πώληση του 99,28% της θυγατρικής της τράπεζας στη Ρουμανία, Banca Romaneasca, και ενός χαρτοφυλακίου δανείων εταιρικών πελατών που δραστηριοποιούνται στη χώρα. H συναλλαγή αναμένεται να αυξήσει τον δείκτη κεφαλαίου κοινών μετοχών κατηγορίας 1 (CET1) της ΕΤΕ κατά περίπου 5 μονάδες βάσης (1) και να ενισχύσει τη ρευστότητά της κατά περίπου 650 εκατ. ευρώ, αφού ληφθεί υπόψη και η αποπληρωμή του ενδοομιλικού δανεισμού».


ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡOΣΦΑΤΗ (05/03/2018) ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 6 ΜΗΝΩΝ
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας, με σημερινή του προσωρινή διαταγή, υποχρεώνει τον καταδικασμένο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης Δημήτρη Αντωνίου, να αποσύρει από το F/B όλες τις μέχρι σήμερα αναρτήσεις του, που αφορούν τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ !!!



Πίστεψε ότι θα μπορούσε να πουλάει τρέλα και να παριστάνει τον τζάμπα διαδικτυακό μάγκα για όλη του την άθλια και θλιβερή ζωή !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Ο ΕΦΕΤ !!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ
Δείτε τη φωτογραφία με τις μάρκες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.




Τον εντοπισμό παράνομου εργαστηρίου παρασκευής και διακίνησης νοθευμένου ελαιολάδου ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, για την καταπολέμηση της νοθείας στα τρόφιμα οργανώθηκε στο νομό Ημαθίας ευρείας κλίμακας επιχείρηση, υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τη συμμετοχή τόσο των αστυνομικών Αρχών της Ημαθίας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ.


ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 350 ΔΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΜΕ 126 ΔΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 15-20 ΜΟΛΙΣ ΔΙΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ & ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ & ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 350 ΔΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ) & 320 ΔΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Ακόμη και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις των ρυθμών ανάπτυξης της επόμενης 10ετίας, η αύξηση των εσόδων του δημοσίου, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, δεν θα επαρκέσει ούτε για την εξυπηρέτηση των τόκων και των προσαυξήσεων του δημόσιου και του ιδιωτικού χρέους !!! 



Είναι πλέον μόνο θέμα χρόνου να γίνουν κόκκινοι ακόμη και οι σημερινοί ενήμεροι δανειολήπτες, οι φορολογούμενοι, οι εργοδότες και οι ασφαλισμένοι !!!

Ενώ το δημόσιο χρέος θα συνεχίσει - τυπικά μόνο - να εξυπηρετείται δια της αέναης ρύθμισης και αναχρηματοδότησής του, το ιδιωτικό χρέος πλησιάζει στο σκάσιμο της φούσκας του, αφού η αναστολή χρήματος στην οποία οδήγησε η λευκή απεργία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος - που έπαψε προ πολλού να είναι χρηματοπιστωτικό, αφού δεν χρηματοδοτεί με νέο χρήμα πιστώσεων (δανείων και καρτών) την ελληνική οικονομία - στερεί από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, όχι μόνο την δυνατότητα, αλλά ακόμη και την μαθηματική ελπίδα και την προσδοκία να εξυπηρετήσουν και να αποπληρώσουν κάποτε στο μέλλον τα δάνεια, τις κάρτες και τις οφειλές τους στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία (220+100+30=350 Δις).

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ & ΓΙΑ ΤΑ 5 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΦΟΡΟ-ΕΛΕΓΧΩΝ
Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας από το Πάσχα και μετά.




«Σε χλωρό κλαρί» δεν θα αφήσουν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ όσους περιμένουν το Πάσχα και την έναρξη της τουριστικής σεζόν (από την Πρωτομαγιά κιόλας) για να στήσουν φορολογικό πλιάτσικο στην αγορά. Τα χτυπήματα θα είναι στοχευμένα αλλά απανωτά στους επίδοξους φοροφυγάδες, εγκαινιάζοντας και το νέο σύστημα με βάση το οποίο όποιος πιάνεται μια φορά να φοροδιαφεύγει, θα μπαίνει ξανά στο κόσκινο της εφορία για όλα τα προηγούμενα 5 χρόνια, που το δημόσιο έχει δικαίωμα να ελέγξει άμεσα.

Το σχέδιο των εξορμήσεων για την πασχαλιάτικη αγορά είναι στο τελικό στάδιο αλλά τηρείται κρυφό, για να μη χαθεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού εκ μέρους των ελεγκτικών αρχών.


ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 5% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Στην τιμή των 90 εκατ. ευρώ πωλήθηκε στον νορβηγικό όμιλο B2Holding το χαρτοφυλάκιο των κόκκινων δανείων ύψους 3,7 δισ. ευρώ της Alpha Bank, που επικράτησε του τσεχικού ομίλου APS.

Το τίμημα αντιπροσωπεύει το 2,4% της συνολικής αξίας του χαρτοφυλακίου των 3,7 δισ. ευρώ (δηλαδή την οφειλή μαζί με τους τόκους) ή το 4,5% της αρχικής αξίας του χαρτοφυλακίου (δηλαδή την αρχική οφειλή χωρίς τους τόκους), που διαμορφώνεται στα 2 δισ. ευρώ. Η τιμή βάσει του οποίου πωλήθηκε το χαρτοφυλάκιο Venus της Alpha Bank είναι οριακά υψηλότερη από αυτή που πωλήθηκε το χαρτοφυλάκιο Eclipse από την Eurobank. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο Eclipse, η αρχική αξία του οποίου –χωρίς τους τόκους– ήταν 1,5 δισ. ευρώ, ενώ μαζί με τους τόκους έφθανε τα 2,8 δισ. ευρώ, μεταβιβάστηκε στα τέλη του 2017 έναντι 45 εκατ. ευρώ. 



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Π.ΣΑΡΑΚΗ: ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Νέες αποκαλύψεις φωτιά από τον Παύλο Σαράκη για το σκάνδαλο Novartis !!!





Ο δικηγόρος στην υπόθεση Novartis, Παύλος Σαράκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Πολλάλη, αποκάλυψε τρία πολύ σοβαρά ζητήματα:

Πρώτον, ότι στην έρευνα του FBI υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή στο σκάνδαλο κυβερνητικών υπαλλήλων, αλλά και πολιτικών.



ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ & ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ;;; 1.6 ΔΙΣ ;;; PHOTOSHOP ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ !!!


Την ώρα που στην Ελλάδα προσπαθούν να του...βγάλουν το πιστόλι από τη θήκη με όσα ακούγονται και μεταδίδονται γι' αυτόν, Ο Ιβάν Σαββίδης πούλησε την καπνοβιομηχανία του «Donskoy Tabak» στον ιαπωνικό «κολοσσό» Japan Tobacco Inc. έναντι του αστρονομικού ποσού των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων! 

Πρωταγωνιστής ενός εκ των μεγαλύτερων deals στην παγκόσμια αγορά της καπνοβιομηχανίας είναι πλέον ο Ιβάν Σαββίδης.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡOΣΦΑΤΗ (05/03/2018) ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 6 ΜΗΝΩΝ
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας, με σημερινή του προσωρινή διαταγή, υποχρεώνει τον καταδικασμένο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης Δημήτρη Αντωνίου, να αποσύρει από το F/B όλες τις μέχρι σήμερα αναρτήσεις του, που αφορούν τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟ !!!




Πίστεψε ότι θα  μπορούσε να πουλάει τρέλα και να παριστάνει τον τζάμπα διαδικτυακό μάγκα για όλη του την άθλια και θλιβερή ζωή !!!

Είναι αυτονόητο ότι αν δεν αποσύρει όλες τις επίμαχες αναρτήσεις του εντός του Σ/Κ, την Δευτέρα και κάθε ημέρα που δεν θα συμμορφώνεται με την προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδος, θα μηνύεται (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 232Α ΠΚ, που προβλέπει ρητά ότι όποιος με πρόθεση δεν συμμορφώθηκε σε προσωρινή διαταγή δικαστή ή δικαστηρίου ή σε διάταξη δικαστικής αποφάσεως, με την οποία υποχρεώθηκε σε παράλειψη ή σε ανοχή ή σε πράξη που δεν μπορεί να γίνει από τρίτο πρόσωπο και η επιχείρησή της εξαρτάται αποκλειστικά από τη βούλησή του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.


6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!! 

Με την ΥΠΕΡΒΑΣΗ δεν τόλμησαν να παίξουν ούτε οι τράπεζες. Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ να παίξουν μαζί μας οι ψεκασμένοι !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/10/blog-post_997.html




Επιδίκαση χρηματικής ικανοποίησης για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης οφειλέτη τράπεζας λόγω δανείου, του οποίου τα προσωπικά δεδομένα διαβιβάστηκαν χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή του σε εταιρία, η οποία τον οχλούσε, τρομοκρατώντας τον με κατάσχεση της περιουσίας του και χωρίς αυτός να έχει ενημερωθεί για το όνομα του υπεύθυνου της επεξεργασίας και για τον σκοπό της επεξεργασίας των δεδομένων από τις εναγόμενες εταιρίες.

Η συγκεκριμένη απόφαση που αναλύεται κατωτέρω είναι εφετειακή και η αποζημίωση που προβλέπεται από το νόμο ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ και καταβάλλεται από την τράπεζα, εφόσον η αγωγή γίνει δεκτή.

Η νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων προϋποθέτει, μεταξύ άλλων, α) την ακρίβεια και επικαιρότητα των δεδομένων, β) την εκ μέρους του υπευθύνου επεξεργασίας ενημέρωση του υποκειμένου και γ) τη συγκατάθεση του υποκειμένου.

Η ακρίβεια και ενημέρωση (επικαιροποίηση) των δεδομένων βαρύνει τον υπεύθυνο επεξεργασίας ο οποίος κατά τη συλλογή ή (και) την εν συνεχεία επεξεργασία των δεδομένων, οφείλει, με μέτρο την επιμέλεια του μέσου συνετού και επιμελούς ανθρώπου του εν λόγω κύκλου δραστηριότητας, να ελέγχει την ακρίβεια των δεδομένων.


ΓΑΛΛΙΑ: Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ !!!

ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2016
Σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο νέος νόμος είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των δωρεών και να βελτιωθεί η ποιότητα των τροφίμων.




Σύμφωνα με νόμο του 2016, τα σουπερμάρκετ στη Γαλλία απαγορεύεται να πετούν φαγητό που είναι κατάλληλο για βρώση. Κι ενώ η δωρεά φαγητού σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ήταν μέχρι πρόσφατα μια πράξη καλής θέλησης τώρα είναι απαίτηση. Τα καταστήματα που δεν συμμορφώνονται δέχονται πρόστιμο ως και 4.000 ευρώ για κάθε παράβαση.

Όπως διαβάζουμε στην Guardian: «Το πιο σημαντικό είναι, ότι επειδή τα σούπερ μάρκετ θα υποχρεωθούν να υπογράψουν συμφωνίες δωρεών με φιλανθρωπικές οργανώσεις, θα μπορούν να αυξήσουν την ποιότητα και την ποικιλία των τροφίμων που λαμβάνουν και διανέμουν. Όσον αφορά τη διατροφική ισορροπία, σήμερα υπάρχει έλλειψη κρέατος, φρούτων και λαχανικών. Ελπίζουμε ότι έτσι θα προωθήσουμε τα προϊόντα αυτά.»

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΣΕΚΑΠ ΣΤΗΝ JAPAN TOBACCO !!!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ DONSKOY TABAK ΑΠΟ ΤΗΝ JT
Η Donskoy Tabak, Pereslavl και ΣΕΚΑΠ πουλήθηκαν έναντι 1,6 δισ. δολαρίων.





Στα «χέρια» του ιαπωνικού ομίλου εταιρειών Japan Tobacco θα περάσει το γ' τρίμηνο του 2018, αφού ολοκληρωθεί η σχετική ρυθμιστική εκκαθάριση, η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη επί 5 ολόκληρα χρόνια (από τις 29/3/2013). 

Η αγορά της ΣΕΚΑΠ συνιστά μέρος μιας μεγάλης συμφωνίας - "πακέτο" για την εξαγοράς της "μητρικής" ρωσικής Donskoy Tabak στην οποία ανήκει η Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ).

Πιο συγκεκριμένα, η Japan Tobacco Inc. ανακοινώνει ότι ο Όμιλος εταιρειών JT συμφώνησε στην εξαγορά των εταιρειών Donskoy Tabak (DT), "ενισχύοντας, έτσι, τη περαιτέρω την πρώτη θέση της εταιρείας στη Ρωσία, την τρίτη μεγαλύτερη αγορά προϊόντων καπνού στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο Όμιλος JT αποκτά "πακέτο" και τα πλειοψηφικά μερίδια της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος Α.Ε.". 


«Η εξαγορά αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να ενισχύσουμε την πρώτη θέση μας στην αγορά της Ρωσίας. Για αρκετά χρόνια, η αγορά αυτή αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της αύξησης των κερδών του Ομίλου μας. Η συναλλαγή αυτή θα αυξήσει το μερίδιο αγοράς μας σε περίπου 40% και θα συμβάλει άμεσα στα κέρδη του Ομίλου, μέσα από συνέργειες που αναμένονται στα επόμενα χρόνια» σχολίασε ο Mutsuo Iwai, Πρόεδρος των Παγκόσμιων Επιχειρήσεων Καπνού του Ομίλου.


ΤΟ ΣτΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ MEGA !!!

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου, με προσωρινή διαταγή του, αναστέλλει την υπ. αριθμόν 18/2018 απόφαση του ΕΣΡ με την οποία σταματάει η λειτουργία εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.




Στο ΣτΕ έχει προσφύγει η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA (Τηλέτυπος Α.Ε.) και ζητά να ακυρωθεί η 18/2018 απόφαση του ΕΣΡ με την οποία υποχρεώνει το σταθμό να τερματίσει τη λειτουργία του. Ο τηλεοπτικός σταθμός υποστηρίζει ότι ο νόμος 4339/2015 είναι αντισυνταγματικός, αντίθετος στην ΕΣΔΑ και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ TAXIBEAT !!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ετσι έκανε την φοροδιαφυγή η TAXIBEAT και μάλιστα με Capital Controls !!!

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!

CCCTB
Το Ευρωκοινοβούλιο ζητάει να φορολογούνται οι επιχειρήσεις εκεί όπου πραγματοποιούν τα κέρδη τους βάσει ενός εναρμονισμένου συστήματος φορολογίας.



Νομοθετικές προτάσεις για την φορολογία των εταιρειών στην ΕΕ: Η γνωμοδότηση του ΕΚ

- Πρόταση για δημιουργία ενός ενιαίου, σαφούς και δίκαιου καθεστώτος φορολογίας εταιρειών στην ΕΕ
- Προσδιορισμός της «ψηφιακής παρουσίας» των εταιρειών και της χώρας όπου πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους
- Χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τον υπολογισμό των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων.


Το ΕΚ ζητάει να φορολογούνται οι επιχειρήσεις εκεί όπου πραγματοποιούν τα κέρδη τους βάσει ενός εναρμονισμένου συστήματος φορολογίας.


Το εναρμονισμένο σύστημα θα χρησιμοποιεί τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των ψηφιακών επιχειρήσεων για τον υπολογισμό του φόρου που τους αναλογεί.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000.000€ !!!

3,4 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της απογείωσης του αεροσκάφους της εταιρείας Nombus, όταν από ένα ρεύμα αέρος που δέχθηκε το αεροσκάφος, έφυγε το αριστερό φύλλο της καταπακτής που προορίζεται για εμπορεύματα, με αποτέλεσμα να πέσουν 172 πλάκες χρυσού βάρους 3,4 τόνων .




Το πλήρωμα του αεροσκάφους αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και όπως ανακοίνωσε η αρμόδια διοίκηση του υπουργείου Εσωτερικών, βρέθηκαν όλες οι πλάκες χρυσού, ενώ το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά εννέα τόνους χρυσού.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΦΡΟΥΖΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

Η NOVARTIS ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ «ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ» ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;





Νέο… σεισμό στο πολιτικό τοπίο της χώρας προκαλούν στοιχεία-φωτιά που φανερώνουν τον τρόπο που προσπαθούσε η Novartis να διεισδύσει στο πολιτικό σκηνικό και να ελέγξει όσο το δυνατό περισσότερο την εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά και αντιπολίτευση, έρχονται στο φως από το ημερολόγιο του πρώην ισχυρού άνδρα της εταιρείας, Κωνσταντίνου Φρουζή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», τα σημειώματα, με μορφή καθημερινών αναφορών που απευθύνονται από τη γραμματέα του Κωνσταντίνου Φρουζή στον ίδιο, καταδεικνύουν τον πολύ μεγάλο βαθμό διείσδυσης της εταιρείας στο πολιτικό σύστημα και τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να τους έχει όλους στο χέρι.

ΣΥΡΙΖΑ VS ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ !!!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ «53» ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/03/blog-post_107.html




Πυρά κατά της αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης για την αστυνομική καταστολή διαμαρτυριών όπως αυτές έξω από συμβολαιογραφεία για τους πλειστηριασμούς ασκεί η ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα commonality.gr

Στο κείμενό τους μιλούν για εικόνες που «τις βλέπαμε διαρκώς, σε όλη την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου» περιλαμβάνοντας και την
επίθεση των ΜΑΤ κατά αδιόριστων εκπαιδευτικών στις 5 Μαρτίου στο υπουργείο Παιδείας.

«Όλα τα παραπάνω θέτουν σκληρά και σοβαρά ερωτήματα, και κυρίως το ερώτημα εάν υπάρχει η πολιτική βούληση να περιορισθούν μέχρι οριστικής εξαφάνισης τα φαινόμενα καταστολής» γράφουν οι «53».


ΑΜΕΙΩΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟ-ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ: Η ΑΑΔΕ ΜΟΙΡΑΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ & ΛΟΥΚΕΤΑ !!!

ΦΟΡΟ-ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
"Λαβράκια" έβγαλαν οι εξορμήσεις που έκαναν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής.




Συγκεκριμένα:

• Μεγάλη «πίστα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δεν είχε εκδώσει αποδείξεις συνολικής αξίας 2.000 ευρώ και σφραγίστηκε για 48 ώρες.

• Γιατρός αφροδισιολόγος στην Καρδίτσα, δεν έδωσε 53 αποδείξεις.


ΧΙΟΣ: 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ 670.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΙ !!!

ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!
Είχε συνολικά υπεξαιρέσει 670.000€ από τραπεζικό υποκατάστημα της Χίου κατά το διάστημα 2009-2012.




Εξαρτημένος από τον τζόγο ήταν ένας (πρώην πλέον) τραπεζικός υπάλληλος που εργαζόταν σε τοπικό υποκατάστημα στη Χίο. Έτσι, από το 2009 ως και το 2012, έβαζε «χέρι» στα ταμεία της τράπεζας κατορθώνοντας να ...ζημιώσει την υπηρεσία του με 670.000 ευρώ!

Παρά την βαριά καταδίκη του, όμως, απέφυγε τη φυλακή.



ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ !!! ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ !!!


ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΔΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!!


ΕΓΚΛΗΜΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4337/2015 !!!

ΠΟΛ 1142/2016+ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Έγκλημα φοροδιαφυγής και ποινές.



Διατάξεις του νέου Κεφαλαίου Δωδέκατου «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ – ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ» (άρθρα 66-71) του ν.4174/2013 (Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας – Κ.Φ.Δ.), όπως αυτό προστέθηκε στον Κ.Φ.Δ., με το άρθρο 8 του ν. 4337/2015 (Φ.Ε.Κ. Α’ 129/17.10.2015). (Εγκύκλιος ΠΟΛ 1142 15 Σεπτεμβρίου 2016)

Η εγκύκλιος περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

1. Κατάργηση αδικημάτων φοροδιαφυγής του ν.2523/1997 (άρθρο 71 του ΚΦΔ)
2. Εγκλήματα φοροδιαφυγής (άρθρο 66 του ΚΦΔ)


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: Η EUROBANK ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ !!!

Η ΟΠΟΙΑ «ΠΙΑΣΤΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/blog-post_44.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/blog-post_66.html



Στο σφυρί η πολυκατοικία της βασίλισσας του «Leonidas» στην Ποσειδώνος

Στο σφυρί για «κόκκινα» δάνεια ύψους 5.000.000 ευρώ βγάζουν οι πιστώτριες τράπεζες μέρος της προσωπικής περιουσίας της βασίλισσας του «Leonidas» Βασιλικής Κεστεκίδου, η οποία είναι βασική μέτοχος της ιστορικής σοκολατοποιίας με τα περίφημα βελγικά γλυκίσματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις 21 Μαρτίου πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό μια ολόκληρη πολυκατοικία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Kαλαμάκι, η οποία περιλαμβάνει οκτώ διαμερίσματα και 26 θέσεις πάρκινγκ.


ΕΚΤ : 3-7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!



Περιθώριο προσαρμογής τριών ετών δίνει στις τράπεζες η ΕΚΤ, προκειμένου υιοθετήσουν το νέο πλαίσιο αντιμετώπισης των νέων μη εξυπηρετούμενων δανείων που ανακοίνωσε το 2017.

Με τη συμπληρωματική οδηγία που εξέδωσε σήμερα, η κεντρική τράπεζα έθεσε το πλαίσιο των προσδοκιών της σχετικά με το πώς πρέπει να προετοιμαστούν οι τράπεζες ώστε να το 2021 να έχουν καταστρώσει ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης των νέων NPLs, όσα δηλαδή δάνεια «κοκκινίσουν» από την 1η Απριλίου 2018.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & FUNDS ΑΠΟ ΤΙΣ 400.000 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ;;;
Οι επιστολές των τραπεζών απευθύνονται σε κυριολεκτικά "τελειωμένους", κόκκινους δανειολήπτες, χωρίς εξασφαλίσεις, καταθέσεις ή άλλα διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία και χωρίς δηλωθέντα εισοδήματα πέρα του ακατάσχετου, οι οποίοι, έτσι, δεν έχουν κανένα λόγο ή κίνητρο να πληρώσουν ούτε ακόμη το 10% των παρανόμως - σε κάθε περίπτωση - διαμορφωθέντων υπολοίπων από τα κόκκινα δάνεια και τις κάρτες τους !!! 



Τι θα συμβεί σε όσους αγνοήσουν τις επιστολές των τραπεζών για κούρεμα δανείου έως 90% ;;;

Απολύτως τίποτα !!!

Επιστολές από τις τράπεζες λαμβάνουν αυτές τις μέρες περισσότεροι από 400.000 δανειολήπτες με ανέγγυα κόκκινα καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια. Πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία των τραπεζών να πάρουν ότι μπορέσουν από τους δανειολήπτες, αφού, διαφορετικά, τα κόκκινα αυτά δάνεια και οι κάρτες θα περάσουν στα χέρια των funds.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κούρεμα που προτείνουν οι τράπεζες για τα δάνεια χωρίς εξασφάλιση ξεκινάει από το 70% του αρχικού κεφαλαίου και φτάνει πάνω από 90%. 

Ωστόσο, οι προτάσεις των τραπεζών, λαμβάνοντας υπόψη τους δανειολήπτες στους οποίους απευθύνονται, είναι εντελώς αφελείς, αφού δεν προβλέπουν ούτε την ρύθμιση των κουρεμένων υπολοίπων με δόσεις, παρά μόνο την εφάπαξ εξόφλησή τους, γεγονός που τις καθιστά εξ' αρχής εξωπραγματικές και μη βιώσιμες, αντί να τους προτείνουν ακόμη και 100 δόσεις, προσφέροντας τους παράλληλα ως κίνητρο ακόμη και την μερική διαγραφή τους από τον Τειρεσία και την υπό προϋποθέσεις δυνατότητα μελλοντικής δανειοδότησής τους, εφόσον φανούν συνεπείς στην εξυπηρέτηση των κουρεμένων υπολοίπων τους. 

Τι άλλο κίνητρο ή λόγο έχει άραγε ένας "τελειωμένος" δανειολήπτης να ανταποκριθεί στις προτάσεις των τραπεζών, ειδικά σήμερα που γνωρίζει ότι η οικονομική του ένδεια και καταστροφή οφείλεται στο γεγονός ότι, το ελληνικό δημόσιο, αντί να διασώσει τις θέσεις εργασίας, τις δουλειές, τα εισοδήματα και την περιουσία των Ελλήνων, επέλεξε να διασώσει, με περισσότερα - μέχρι σήμερα -  από 250 Δις, τις 4 χρεοκοπημένες από το 2008 συστημικές τράπεζες που, παρεμπιπτόντως, παρά τις καραβιές του μνημονιακού χρήματος που έλαβαν, χρεώνοντας τους φορολογούμενους, παραμένουν ακόμη χρεοκοπημένες ;;; 

Τι θα συμβεί όμως σε όσους δανειολήπτες αγνοήσουν την τελική προειδοποίηση των τραπεζών ;;;


ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ !!!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ 4.500€ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΟ
Παρέμβαση του ΣτΠ μετά από καταγγελία.




Δικαιούχος οικιακού τιµολογίου, διαµαρτυρήθηκε για την µεταφορά, εκ µέρους της
ΔΕΗ, ανεξόφλητης οφειλής 4.500 ευρώ, από λογαριασµό επαγγελµατικής χρήσης,
στο λογαριασµό της. Η επαγγελµατική χρήση αφορούσε επιχείρηση που διατηρούσε
η ίδια µαζί µε συνεργάτη της, στο όνοµα του οποίου εκδιδόταν ο λογαριασµός
επαγγελµατικού τιµολογίου.

Ο Συνήγορος επισήµανε στη ΔΕΗ ότι δεν συντρέχει ούτε ταυτότητα χρήσης
(επαγγελµατικής) ούτε ταυτότητα πελάτη και ζήτησε ενηµέρωση για το νόµιµο
έρεισµα της συγκεκριµένης µεταφοράς οφειλής, καθώς η ∆ΕΗ σε έγγραφό της είχε
επικαλεστεί το συµβόλαιο προµήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, για τη µεταφορά αυτή.



ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 160.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΗΔΗ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
Παράλληλα ετοιμάζουν ρυθμίσεις για να τους «δελεάσουν» εξωδικαστικά.




Τραπεζικό... bypass στο νόμο Κατσέλη

Από κόσκινο περνούν οι τράπεζες τις 160.000 δανειολήπτες, οι οποίοι έχουν λάβει 280.000 δάνεια (καταναλωτικά, στεγαστικά) και έχουν ενταχθεί από το 2010 έως και σήμερα στον νόμο Κατσέλη.

Ο διαχωρισμός έχει ήδη γίνει και αφορά δύο κατηγορίες: 45.000 δανειολήπτες που έχουν πάρει δάνειο από μία τράπεζα και 115.000 -την τύχη των οποίων αποκάλυψε το Euro2day.gr- που χρωστούν σε περισσότερα από δύο πιστωτικά ιδρύματα. Η πρώτη κατηγορία χρωστά συνολικά 4 δισ. ευρώ και η δεύτερη 13,5 δισ. ευρώ.

Το ξεσκόνισμα των δανειοληπτών από τις τράπεζες στοχεύει στην… εμβολή του νόμου μέσω των ρυθμίσεων που θα προτείνουν τους επόμενους μήνες και στις δύο κατηγορίες δανειοληπτών.


ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τι γράφει η Καθημερινή:

Στην έσχατη λύση της αγοράς από τις ίδιες των ακινήτων που βγαίνουν στον πλειστηριασμό καταφεύγουν οι τράπεζες, ελλείψει ενδιαφέροντος από αγοραστές στις τιμές στις οποίες εκποιούνται τα πρώτα ακίνητα.

Ηδη ένας αριθμός περίπου 250 ακινήτων έχει περιέλθει στην κυριότητα των τραπεζών από τους πρώτους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αλλά και όσους φυσικούς προηγήθηκαν λίγο πριν από την πλήρη μετάπτωση στο ηλεκτρονικό σύστημα στις 28 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το 80% των ακινήτων που εκποιήθηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένα τμήμα αυτών που αποκτήθηκαν από τις τράπεζες τους τελευταίους μήνες είναι με πρωτοβουλία του οφειλέτη, που αποδέχεται να αποποιηθεί το ακίνητό του προκειμένου να εξοφλήσει το σύνολο ή μέρος της οφειλής.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 5,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΕΡΝΕΙ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ IFRS 9 !!!


ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΑΚΟΜΗ 133 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Ο "λογαριασμός" των χθεσινών πλειστηριασμών

Σύμφωνα με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, από τους 335 πλειστηριασμούς ήταν προγραμματισμένοι χθες 46 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω και 3 ματαιώθηκαν, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα.


ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ !!!

ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΥΨΟΥΣ 228.000€ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
Ο εισαγγελέας Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, αντεισαγγελέας Εφετών, Αχιλλέας Ζήσης, παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του δημάρχου Ωραιόκαστρου, Αστέριου Γαβότση.




Η ποινική δίωξη, που ασκηθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αφορά αποζημίωση -ύψους 228.000 ευρώ- που φέρεται να πληρώθηκε από τα ταμεία του δήμου Ωραιοκάστρου, με σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, για δικαστική απόφαση που αφορούσε τον ίδιο τον κ. Γαβότση. Την υπόθεση είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Αυγή» και με βάση το δημοσίευμα είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το 2008 ο κ. Γαβότσης, με την ιδιότητα του δημάρχου Μυγδονίας, είχε κριθεί ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, ως ηθικός αυτουργός επεισοδίων, που είχαν σημειωθεί μία 5ετία νωρίτερα και αφορούσαν τη ματαίωση δημιουργίας ψυχιατρικού νοσοκομείου σε μονοκατοικία στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ !!!

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΙΝΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΛΙΒΑΝΟ, ΚΕΝΥΑ ΚΑΙ ΤΑΪΛΑΝΔΗ
Μια τρομακτική αποκάλυψη ότι το 90% των μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού περιέχουν μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού, που ο καταναλωτής καταπίνει εν αγνοία του, κάνει μια νέα διεθνής έρευνα, η μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.




Πιο συγκεκριμένα, τα μικροπλαστικά αυτά είναι σχεδόν διπλάσια σε ποσότητα σε σχέση με αυτά που έχουν βρεθεί στο νερό της βρύσης και υπάρχουν ακόμη και σε δημοφιλή προϊόντα γνωστών εταιρειών.

Οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, με επικεφαλής την καθηγήτρια χημείας Σέρι Μέισον, που ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια επιστημονική δημοσίευση (πράγμα που αποτελεί αδύνατο σημείο της μελέτης τους), έκαναν την έρευνα για λογαριασμό του δημοσιογραφικού οργανισμού Orb Media, σύμφωνα με το BBC και τη «Γκάρντιαν».

Ανέλυσαν δείγματα από 259 μπουκάλια νερού από εννέα χώρες και 11 διαφορετικές μάρκες, ανακαλύπτοντας κατά μέσο όρο δέκα πλαστικά σωματίδια με πλάτος μεγαλύτερο μιας ανθρώπινης τρίχας, δηλαδή άνω των 100 μικρομέτρων (εκατομμυριοστών του χιλιοστού). Ανιχνεύθηκαν επίσης κατά μέσο όρο 314 μικροσωματίδια πιθανού (αλλά όχι βέβαιου) μικροπλαστικού για κάθε ένα λίτρο νερού, με μέγεθος το κάθε σωματίδιο από 6,5 έως 100 μικρόμετρα.



ΧΡ.ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΒΡΗΚΑΜΕ 700€ ΑΝΤΙ ΓΙΑ...37.000.000€ !!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;
Χρ.Σπίρτζης: «Στον ΟΑΣΘ πληρώνουμε τους ιδιώτες 4 φορές πάνω από τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας» !!!





Στον ΟΑΣΘ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατά την πρώτη ημέρα επεξεργασίας και εξέτασης από την Επιτροπή του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Ρυθμίσεις Θεμάτων Μεταφορών και άλλες διατάξεις».

Αναφερόμενος στις διατάξεις με τις οποίες παρατείνεται το όριο ηλικίας των λεωφορείων του ΟΑΣΘ ο υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στον ΟΑΣΘ, εκτός από το κομμουνιστικό σύστημα που υπήρχε να πληρώνουμε τους ιδιώτες 4 φορές πάνω από τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας, εκεί υπάρχουν και άλλα θέματα. Το πρώτο θέμα, επειδή θίχθηκε από κάποιους, είναι το όριο ηλικίας, το οποίο στο παρελθόν αυξήθηκε με επιστολή του κυρίου Χατζηδάκη προς την Περιφέρεια. Δεύτερον, για να έχουμε νέο στόλο οχημάτων, προβλεπόταν, έστω και σε αυτές τις συμβάσεις της ντροπής που υπήρχαν με τον ΟΑΣΘ, να υπάρχει λογαριασμός όπου θα αποταμιεύονται τα χρήματα για την ανανέωση του στόλου. Αυτός ο λογαριασμός θα έπρεπε να έχει κάτι πάνω από 37 εκατ. ευρώ. Βρήκαμε 700 ευρώ, αντί για 37 εκατ., κύριε Καραμανλή, στο λογαριασμό για την ανανέωση του στόλου. Τι έλεγχο έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις; Επειδή, λοιπόν, παραλάβαμε και έναν οργανισμό, ξέρει η Ν.Δ. πώς, αυξάνουμε το χρόνο όσο είναι και στα υπόλοιπα λεωφορεία, επιβατικά λεωφορεία και αστικά ΚΤΕΛ. Δεν είναι μόνο ο ΟΑΣΘ που πρέπει να έχει χαμηλά το όριο. Είτε θα το χαμηλώσουμε για όλους, είτε θα το αυξήσουμε για τον ΟΑΣΘ.».


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 17 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...113 ΕΥΡΩ !!!

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
Με την αποκλειστική, προνομιακή προσφορά WV+NHS, μόνο για τα μέλη του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με το μικρότερο πάγιο, το φθηνότερο τιμολόγιο και τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς, χρωστάς δεν χρωστάς. Και με την Νο1 ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ της NHS, αξίας 95 ευρώ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_4.html




Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι καταναλωτές από τις πάγιες χρεώσεις που εκτοξεύουν στα ύψη τους λογαριασμούς Ολοένα και περισσότεροι πολίτες βάζουν πλέον στο μικροσκόπιο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς ανεξάρτητα από την κατανάλωση του ρεύματος οι λογαριασμοί με τις πάγιες χρεώσεις και τους φόρους εκτοξεύονται στα ύψη. 

Και δυστυχώς δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν πιστεύουν στα μάτια τους για το... τελικό ποσό πληρωμής που καλούνται να καταβάλουν στη ΔΕΗ η οποία έχει μεταβληθεί σε εισπρακτικό οργανισμό.


ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΑΝΕΧΕΙΑ: Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ 56 ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ !!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ «SUCCESS STORY» ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΜΕ...
Σταμάτης: «Απόγνωση. Αυτό. Είμαι 56 χρονών και με ανάγκασαν να φύγω από τη χώρα μου, επειδή ήμουν νεκρός γι’ αυτούς»!!!




Για το Μίλτον Κέινς γνώριζα μόνο από τη βιογραφία του Alan Turing. Εκεί, στο Μπλέτσλεϊ Παρκ για την ακρίβεια, ο Άγγλος μαθηματικός, μαζί με μια ομάδα επιστημόνων της βρετανικής υπηρεσίας αποκρυπτογράφησης, έσπασαν τον μυστικό κώδικα επικοινωνιών των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είδα ξανά την περιοχή να διατρέχει το timeline μου σαν μια κουκίδα στον χάρτη του Facebook, όταν ο Σταμάτης Χαραλαμπίδης μετακόμισε στην πόλη. Τον περασμένο Αύγουστο, αποχαιρέτισε οριστικά την πατρίδα του, τους τόπους, τους ανθρώπους και τις σχέσεις που είχε θεμελιώσει στην Ελλάδα επί 56 χρόνια, για να ακολουθήσει απρόθυμα, αλλά αναγκαστικά, την οδό της εργατικής μετανάστευσης. 

Την ίδια στιγμή, σ’ ένα παράλληλο –επικοινωνιακό και επίπλαστο– σύμπαν, διάφοροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ευαγγελίζονταν το τρένο της ανάπτυξης, ένα τρένο που προφανώς ταξιδεύει άδειο, χωρίς επιβάτες, αφού κανένας μας δεν κάθεται αναπαυτικά στα βαγόνια του.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΙΟΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ;;;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Νίκος Νικολόπουλος: «Γιατί το «σκάνδαλο Καρούζου» παραμένει… θαμμένο ;;;»




του Γιάννη Ντάσκα

"Φως και διαφάνεια παντού. Ίση μεταχείριση προς όλους, ώστε να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών, να μην υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι".

Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτές τις φράσεις από τους πρώην πρωθυπουργούς, πρώην κορυφαίους υπουργούς αλλά και από το σύνολο της σημερινής Βουλής;

Εχουν υλοποιηθεί αυτά τα καθόλα σωστά "δόγματα" απο τις κυβερνήσεις που μέχρι το 2015 κυβερνούσαν τη χώρα;

Η σημερινή κυβέρνηση πως τα αντιμετωπίζει;

Τα ΜΜΕ έκαναν το άσπρο μαύρο και τώρα λένε το άσπρο-άσπρο η συνεχίζουν να υπηρετούν με τον ίδιο τρόπο διαπλεκόμενα συμφέροντα;
Ολα ή κάποια απο αυτά;


ΡΥΘΜΙΣΗ 120 ΔΟΣΕΩΝ: ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50.000€ !!!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Σε επόμενη φάση θα δει το υπουργείο Οικονομικών το αίτημα για αύξηση των δόσεων όσον αφορά τα χρέη που έχουν φυσικά πρόσωπα, δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας σε εκδήλωση για το εξωδικαστικό μηχανισμό.



«Και αυτό είναι ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα, είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και αναζητούμε λύση αλλά είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να δούμε σε επόμενη φάση», είπε, προσθέτοντας: «Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ή έστω να έχει προχωρήσει σε πολύ ώριμο στάδιο η διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού».

Στο επόμενο διάστημα, είπε, «ευελπιστούμε να προχωρήσουμε στην έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα ορίζει τη διαδικασία και τους όρους για τις οφειλές που ξεπερνούν τα 50.000 ευρώ».

«Προφανώς για την κατηγορία 50.000-250.000 ευρώ η υποβολή πρότασης ρύθμισης από το Δημόσιο θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη και κάποια συμπληρωματικά κριτήρια συγκριτικά με αυτά της κατηγορίας έως 50.000 ευρώ, ενώ για την κατηγορία άνω των 250.000 ευρώ εκτιμούμε ότι θα πρέπει να προσκομίζεται από τον οφειλέτη μια αξιολόγηση βιωσιμότητας και ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης», σημείωσε η υφυπουργός.


ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ !!!

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Για τον στημένο πλειστηριασμό εκτός από συμβολαιογράφο, εμπλέκει και υπαλλήλους τράπεζας !!!




Θύμα κυκλώματος που «στήνει» πλειστηριασμούς, στο οποίο κεντρικό ρόλο έχει γνωστός συμβολαιογράφος που έχει μπει και στο στόχαστρο διαφόρων συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών, καταγγέλλει ότι έχει πέσει η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου.

Η Μαρία Παπαδοπούλου, σε μήνυση που κατέθεσε μέσω του δικηγορικού γραφείου του κ. Γ. Γλύκα στην Εισαγγελία Πειραιά, περιγράφει μια σειρά μεθοδεύσεων, προκειμένου το σκάφος του ζεύγους «Saint George» να καταλήξει στα χέρια του συμβολαιογράφου και μάλιστα με τίμημα πολύ χαμηλότερο της εμπορικής του αξίας.

Το συγκεκριμένο σκάφος, που ανήκει στην εκπροσωπούμενη από τη σύζυγο του Γ. Πλούταρχου εταιρεία πλοίων αναψυχής Σφαίρα ΝΕΠΑ, είχε δεσμευθεί το 2010 από το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο ελέγχου για φοροδιαφυγή.

Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει αποδεσμευθεί (απαραίτητη προϋπόθεση για να εκπλειστηριαστεί), βγήκε στο «σφυρί» το 2016 λόγω χρεών της ιδιοκτήτριας του σκάφους εταιρείας σε τράπεζα στην οποία είχε υποθηκευθεί αντί ποσού 1.430.000 ευρώ.


(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΙΠΕΣ "ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ" & "ΣΑΜΑΡΑΣ" ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ;;; ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ !!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΕΞΩΝΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
Τελεία (!!!) είπε η Αναστοσοπούλου στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, απαγορεύοντάς του να συνεχίσει !!!

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!! ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!!


ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΜΙΣΙΟΝ & ΕΚΤ !!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BAD BANK !!!

ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2013
Στη δημιουργία ελληνικής bad bank, έχουν καταλήξει Κομισιόν και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς το πρόβλημα των κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών είναι ιδιαίτερα οξυμένο και παρά τους πιεστικούς στόχους που έχουν τεθεί δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί !!!



Τον δρόμο για ελληνική Bad Bank ανοίγουν Κομισιόν και ΕΚΤ: Η πανευρωπαϊκή στρατηγική για τα κόκκινα δάνεια, που ανακοινώνεται εντός των ημερών προβλέπει τη δημιουργία εθνικών bad banks και όχι πανευρωπαϊκό μηχανισμό !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημιουργία bad bank είναι ειλημμένη απόφαση, αλλά απομένει ο χρόνος συγκρότησης και λειτουργίας της. Η ελληνική «κακή τράπεζα» στην οποία θα μεταφερθούν όλα τα κόκκινα δάνεια, θα αποτελέσει ένα μέρος του ευρύτερου σχεδίου αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων πανευρωπαϊκά.

ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ !!!


ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Σχετικές επιστολές έχουν αποστείλει όλες οι τράπεζες, και συγκεκριμένα η Eurobank, που προχώρησε πρώτη στην πώληση πακέτου μη εξασφαλισμένων δανείων ύψους 2,8 δισ. ευρώ (πακέτο Eclipse), ενώ την ίδια πρακτική ακολούθησε η Alpha Bank με την πώληση δανείων επίσης χωρίς εξασφαλίσεις ύψους 3,7 δισ. ευρώ (πακέτο Venus). Σε πλήρη εξέλιξη είναι ανάλογη διαδικασία από την Τράπεζα Πειραιώς με το πακέτο Arctos, που περιλαμβάνει δάνεια ύψους 1,5 δισ. ευρώ, καθώς και η Εθνική Τράπεζα, που μεταβιβάζει δάνεια ύψους 5,2 δισ. ευρώ (πακέτο Earth), ενώ εντός του Απριλίου η Eurobank προχωρά στο δεύτερο πακέτο πωλήσεων. Συνολικά οι τέσσερις συστημικές τράπεζες αναμένεται να μεταβιβάσουν σε ξένα funds κόκκινα δάνεια άνω των 10 δισ. ευρώ, καλύπτοντας σχεδόν τον στόχο για πωλήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους 11,5 δισ. ευρώ που έχει θέσει ο SSM.



Τελευταία ευκαιρία για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους με «κούρεμα» που φθάνει έως και το 95% της βασικής οφειλής έχουν όσοι δανειολήπτες γίνονται αποδέκτες των επιστολών που στέλνουν μαζικά οι τράπεζες ενόψει της πώλησης μεγάλων πακέτων κόκκινων δανείων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περισσότεροι από 500.000 δανειολήπτες έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες ή πρόκειται να λάβουν το προσεχές διάστημα σχετική επιστολή, μέσω της οποίας καλούνται να εξοφλήσουν μικρό μέρος της αρχικής τους οφειλής, επωφελούμενοι από γενναίο «κούρεμα», που ξεκινάει από 70% του αρχικού κεφαλαίου και φθάνει μέχρι και το 95%.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!! ΣΤΟ PAY ROLL ΤΗΣ NOVARTIS ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ !!!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2011 ΕΝΩ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έμμισθος σύμβουλος της Novartis o Γιάννης Στουρνάρας - Δείτε ολόκληρη τη σύμβαση !!!




Άγγελος Προβολισιάνος

Τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών που είχε υπογράψει ο Γιάννης Στουρνάρας με τη Novartis προκειμένου να παρέχει έμμισθες υπηρεσίες συμβούλου στη φαρμακευτική εταιρία αποκαλύπτει το Documento. Η σύμβαση που πιστοποιεί ότι ο κ. Στουρνάρας υπήρξε έμμισθος σύμβουλος της Novartis παραδόθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.




Ο κ. Στουρνάρας είχε υπογράψει την έμμισθη σύμβαση με τη ελβετική φαρμακοβιομηχανία, την περίοδο που κατείχε το θεσμικό αξίωμα του προέδρου του ΙΟΒΕ. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Γιάννης Στουρνάρας έλαβε 4.000 ευρώ μεικτά από τη Novartis για να παρουσιάσει σε μία κλειστού τύπου διαδικασία την τότε οικονομική κατάσταση στην ελληνική αγορά και τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΑΤΕ !!!

8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ AKOMA ΜΥΑΛΟ...
Επιστολή ΣΑΤΕ προς την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος.




«Φωτογραφίες» με τις οποίες περιορίζεται ο ανταγωνισμός, αντίστοιχες με αυτές που έχουν εντοπιστεί σε πλήθος διαγωνισμών για την αναβάθμιση των δικτύων οδοφωτισμού των δήμων, εντοπίζονται και σε αρκετούς εκ των 71 διαγωνισμών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Ελλάδα για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης. Πρόκειται για 71 διαγωνισμούς, συνολικού ύψους 88.600.000 ευρώ, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο ανάθεσης και αφορούν την εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης των δικτύων ύδρευσης ώστε να περιοριστούν οι διαρροές κ.λπ.

Η διοίκηση του εργοληπτικού συνδέσμου ΣΑΤΕ έστειλε προχθές επιστολή προς την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στην οποία υποστηρίζει, εμμέσως πλην σαφώς, πως σε αρκετούς από τους διαγωνισμούς «παρεισφρήσαν» φωτογραφικοί όροι υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων.


ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΗ !!!

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το αμαξίδιο, φτιαγμένο κατόπιν παραγγελίας ειδικά για την πάθηση του παιδιού, τις δυνατότητες και τον σωματότυπό του, βρισκόταν έξω από το διαμέρισμα του τέταρτου ορόφου, όπου μένει με την οικογένειά του.




«Η κόρη μου, η Μαριλένα, στενοχωρήθηκε. Είχε διαλέξει η ίδια το αμαξίδιό της, ένα χαρούμενο, λαχανί καροτσάκι, όμορφο και ελαφρύ, για να μπορεί να κινείται αυτόνομα. Με το καροτσάκι αυτό κυκλοφορούσε παντού και πήγαινε και στο σχολείο. Ωστόσο παραμένει ένα χαρούμενο παιδί. Προσωπικά λυπάμαι, διότι καθημερινά χάνεται η ανθρωπιά από τους ανθρώπους» λέει στη «δημοκρατία» ο πατέρας του παιδιού Γιώργος Σιαμπλίδης.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΞΥΛΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Ένταση επικράτησε εξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο Εξάρχεια, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με βία -χωρίς αυτην την φορά να ρίξουν χημικά...- τους διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας.

Συμφωνα με πληροφορίες, απο τα επεισόδια υπάρχουν 5 προσαγωγές διαδηλωτών και 5 τραυματίες. Μεταξύ αυτών και ένας φωτορεπόρτερ.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς και είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.


SSL Certificates