.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ: ΞΥΛΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ !!!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Ένταση επικράτησε εξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο Εξάρχεια, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με βία -χωρίς αυτην την φορά να ρίξουν χημικά...- τους διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας.

Συμφωνα με πληροφορίες, απο τα επεισόδια υπάρχουν 5 προσαγωγές διαδηλωτών και 5 τραυματίες. Μεταξύ αυτών και ένας φωτορεπόρτερ.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς και είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν στο συμβολαιογραφικό γραφείο ώστε να εμποδίσουν τις εκποιήσεις των σπιτιών.






Νωρίτερα οι διαδηλωτές είχαν ρίξει αβγά στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι πριν απο λίγο προχώρησαν σε προσαγωγές, κάτω από τις διαμαρτυρίες των διαδηλωτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τραυματίες μεταξύ των διαδηλωτών.






Οι δυνάμεις των Μάτ κυνήγησαν τους διαδηλωτές στα στενάκια γύρω απο το γραφείο της συμβολαιογράφου και προχώρησαν σε προσαγωγές.






Για αρκετή ώρα πρίν ξεκινήσουν τα επεισόδια οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα και προσπαθούσαν να σπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας. Κάποια στιγμή τους πέταξαν αυγά και σακούλες σκουπιδιών.




Την βία των ΜΑΤ και τις συλλήψεις κατήγγειλε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.





Τι μεταδίδει το zougla.gr :



Από εκτεταμένα επεισόδια, μάχες σώμα με σώμα, τραυματισμούς και προσαγωγές, σημαδεύτηκαν για ακόμη μια εβδομάδα πλειστηριασμοί που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Από νωρίς το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πια συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών κινημάτων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της οδού Θεμιστοκλέους 42.

Όπως και την προηγούμενη Τετάρτη, στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποκλείσουν την είσοδο του συμβολαιογραφικού γραφείου και κάποια στιγμή λίγο μετά τις 15:00 τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν διαδηλωτές, καθώς και ένας φωτορεπόρτερ που μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία έκανε μεγάλη χρήση βίας, ενώ δεν χρησιμοποίησε χημικά.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες:












πηγες: iefimerida.gr , zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates