.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΩΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ !!!

79η ΔΕΘ !!! ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!

ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!













Προσοχή και στην επάνω ΔΕΞΙΑ ειδησούλα !!!
ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ !!!
Η αγράμματη Αργεντινολόγος - Ροδακινοπαραγωγός ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑ, απαιτεί - μπορούμε δεν μπορούμε - να πληρώσουμε όλους τους φόρους μας, για νάχει λεφτά να πληρώνει, εκτός από τον εαυτό της, και όλη την ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ !!!



Επαγγέλονται τη δήθεν συρρίκνωση του Δημοσίου, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και να ζουν στην υγειά ημών των κορόιδων που τους πληρώνουμε !!!

ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DUBAI !!! MERCEDES SLR ΣΕ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ !!!

Το κανονικό μοντέλο στοιχίζει 400.000 ευρώ !!!
Το συγκεκριμένο ....... ας μην το σκεφτόμαστε !!!
Ακόμη και για όνειρο, είναι πανάκριβο !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 586 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

Απόφαση σταθμός ΣΠΑΕΙ τον κατώτατο μισθό των 586 ευρώ !!! 
Απόφαση του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) με την οποία ορίζεται σε κλαδική σύμβαση που έληξε εισαγωγικός μισθός 1.010 ευρώ, αντί των 586 ευρώ που είχε επιβληθεί,  
φέρνει ολική ανατροπή στους μισθούς του Μνημονίου !!!



Η απόφαση που αφορά στην κλαδική σύμβαση των Τεχνικών Ραδιοφώνου ανατρέπει για πρώτη φορά τον νομοθετημένο μισθό. Οι τεχνικοί ζητούσαν σύμβαση με μισθούς πολύ πιο πάνω από τα 586 ευρώ που οι ιδιοκτήτες δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. Η απόφαση του ΟΜΕΔ για πρώτη φορά καθορίζει σε συλλογική σύμβαση εισαγωγικό μισθό 1.010 ευρώ αναδρομικά από 9 Ιανουαρίου του 2013, γκρεμίζοντας το νομοθετημένο βασικό μισθό των 586 ευρώ. Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως ο αρνητικός πληθωρισμός αλλά και η μείωση του ΑΕΠ στο β' τρίμηνο του 2014 κατά 0,2%, όπως και η αύξηση της ανεργίας στο ίδιο τρίμηνο με στόχο να καταδειχθεί ότι είναι αποτέλεσμα της διαρκούς μείωσης των εισοδημάτων, ενώ παρά ταύτα ο ρυθμός ανάπτυξης δεν αυξήθηκε, η ανεργία αυξήθηκε και ο κόσμος έκοψε την κατανάλωση. Κυρίως όμως αναφέρεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που επιτρέπει στους εργαζομένους να προσφεύγουν πλέον μεμονωμένα στον ΟΜΕΔ. Και ο ΟΜΕΔ επεκτείνει την απόφαση του ΣτΕ και στο μισθολογικό σκέλος, κρίνοντας ότι ο μισθός μπορεί να καθορίζεται με διαιτητική απόφαση και πάνω από 586 ευρώ. 
Έτσι με τη νέα απόφαση καθόρισε βασικούς μισθούς πολύ πάνω από τα 586 ευρώ και συγκεκριμένα: 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο ντοκουμέντο που βγάζει στη φόρα η “Ε.Ω” και το makeleio.gr,  αποδεικνύεται ότι με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου, η ΓΑΔΑ, με διαταγή Κικίλια, παρέχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη σε τρείς μνημονιακούς δημοσιογράφους. 
Στις κυρίες Όλγα Τρέμη και Σία Κοσσιώνη και στον Μπάμπη Παπαδημητρίου !!!



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ MEDIA, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο ντοκουμέντο που βγάζει στη φόρα η “Ε.Ω” και το makeleio.gr, αποδεικνύεται ότι με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου(δηλαδή προχθές), η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής(με διαταγή πολιτικής σημασίας του ίδιου του υπουργού Κικίλια)παρέχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη σε τρείς μνημονιακούς δημοσιογράφους. Στις κυρίες Όλγα Τρέμη και Σία Κοσσιώνη και στον σπουδαίο και τρανό οικονομικό συντάκτη του ΣΚΑΙ και πρώην τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναδειχτεί στους καλύτερους συνηγόρους τραπεζικών και Γερμανών επιτετραμμένων, Μπάμπη Παπαδημητρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν 24ωρη φύλαξη σημαίνει το λιγότερο 12 αστυνομικούς και στους τρείς, δηλαδή η δύναμη ενός μικρού αστυνομικού τμήματος της περιοχής στην οποία διαμένει ο φορολογούμενος πολίτης που βογγάει από τις κλοπές, τις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες,. Το γεγονός, με το έγγραφο που δημοσιοποιείται, είναι ασφαλώς απαράδεκτη πρακτική και απ’ ότι όλα δείχνουν θα έχει και συνέχεια αφού η υπουργάρα, ο Κικίλιας, σκύβοντας το κεφάλι στα μεγάλα συμφέροντα, παρέχει αφειδώς “Φιλιππινέζες” στους υποτίθεται ισχυρούς των media ώστε όταν χρειαστεί να πάρει κι αυτός το “κατιτί” του από πλευράς “καλής κριτικής” από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές των κυρίων που προστατεύονται. Εκτός εάν σε φυλάει ο Κικίλιας και τον μαστιγώνεις στα τηλεπαράθυρα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλουμε.
Επίσης από το έγγραφο ντοκουμέντο προκύπτει ότι το υπουργείο απαιτεί την φύλαξη και των χώρων που εργάζονται οι πιο πάνω αναγραφόμενοι δημοσιογράφοι. Να φυλάσσεται καλά και με ασφαλή επιτήρηση ο καταχρεωμένος ΔΟΛ, το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ αλλά και οι χώροι στους οποίους εργάζονται και απασχολούνται τα “ιερά τέρατα” της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Γεγονός που σημαίνει ότι για να φυλάει η αστυνομία τον ΣΚΑΙ και τα κανάλια των υπολοίπων, χρειάζεται ένα τάγμα από χωροφύλακες.
Προφανώς οι μεγαλοδημοσιογράφοι τα “έχουν κάνει πάνω τους” μετά την ανακοίνωση Μαζιώτη στα ΜΜΕ και λαμβάνουν μέτρα. Εκτός εάν φοβούνται την οργή του κόσμου που φαίνεται ότι τους υπεραγαπά και μάλλον θέλει να τους δείξει και την αγάπη του.
Κύριε Κικίλια, έγινες ρόμπα. Σε τραβάνε από το βρακί τους. Γι αυτό λοιπόν κι εγώ κύριε υπουργέ θα ήθελα από το αύριο το πρωί, 6 αστυνομικούς να με φυλάνε. Έχουμε δεχτεί απειλές από εξωγήινους. ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ :

eggrafo-tremi

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!!

Η μόνη πραγματική ελπίδα για να τιμωρηθούν ο ΓΑΠ και η ΣΥΜΜΟΡΙΑ του για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ I, είναι η απασφάλιση της εγωπάθειας του Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που προκειμένου να τον ξεφορτωθεί μιά και καλή, μπορεί να τον στείλει ακόμη και στη ΦΥΛΑΚΗ !!!




Στη συνέχεια, θα βρεθεί ο τρόπος για να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ αντίστοιχα και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, για τα δικά του ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, αρχής γενομένης από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΙΙ και το PSI+ !!!

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ !!!

Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ του 327 ΠΧ



ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

με τους γενόσημους Νεοέλληνες του 2014 ΜΧ !!!


Η ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ !!!

Κοροϊδία η εξαγγελία του Σαμαρά για μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΠΥΓΜΑΧΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ !!!

Στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ διοργανώνονται αληθινοί αγώνες Kick Boxing με ΠΥΓΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ 
και συνήθως κερδίζουν τα ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ !!!



Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ :

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΑ ΕΞΩΝΗΜΕΝΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΕΣ : ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ !!!

Γκίκας Χαρδούβελης (ΥΠΟΙΚ) : 
Εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ Τραπεζών και Δανειοληπτών για τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

 


"Το πρόβλημα της ρευστότητας δεν είναι μόνο τι κάνει η ΕΚΤ σε σχέση με τις τράπεζες. Είναι και η ρευστότητα που μπορεί να έχουν οι ίδιοι οι πολίτες μας"
Εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών προτείνει για την περίπτωση των "κόκκινων δανείων" η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Δεν μιλάει τυχαία ο Γκ. Χαρδούβελης, αφού είναι ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ και γνωρίζει πολύ καλά ότι ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, μετά τις μαζικές εναντίον τους Ομαδικές Αγωγές του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!
Γνωρίζει καλά ότι αν δεν ικανοποιήσουν τα καθόλα δίκαια αιτήματά μας, θα τιναχθεί το σύστημα στον αέρα, αφού με την συμμετοχή μας στην Ομαδική Αγωγή : 

-- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΑΣ
-- ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-- ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ
-- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ FUNDS
-- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ
-- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ 15 ΕΤΗ
-- ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ 95.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ
-- ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ
-- ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ


ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, 
ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ :
Κούρεμα Δανείων 
50% στα Στεγαστικά, 
70% στα Επιχειρηματικά και Καταναλωτικά και 
90% στις Πιστωτικές Κάρτες, 
με ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 
της εξυπηρέτησής τους για 15 Χρόνια !!!

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΒΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!
Αλλιώς, δεν πειράζει, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!
Αν μέχρι τότε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ οι σημερινές, πτωχευμένες και κρατικοδίαιτες Τράπεζες !!! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιλώντας από τη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΟΙΚ τόνισε πως "είμαστε μία χώρα που περίπου το 30%-35% των δανείων είναι σε καθυστέρηση. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Η κυβέρνηση σε αυτό δεν είναι αδρανής. Προχωράμε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Μάλιστα, στις συζητήσεις που κάναμε στο Παρίσι, εμείς ήμασταν οι επισπεύδοντες σε αυτό το σημείο. Θέλουμε γρήγορα να ξεπεράσουμε το πρόβλημα των «κόκκινων δανείων» για να απελευθερωθούν πόροι και δανειακά κεφάλαια προς τις υγιείς επιχειρήσεις. Και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός είναι ένας μηχανισμός που μπορεί να το πετύχει γρήγορα. Σε εθελοντική βάση είναι όλο αυτό".

ΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΚ !!!

Αντίδραση των Πρατηριούχων Καυσίμων στις εξαγγελίες Α. Σαμαρά για τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο !!!




Δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα για τα νοικοκυριά, η μείωση της τάξης του 30% στον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.
Κατά την ΠΟΠΕΚ η σχετική εξαγγελία του Α. Σαμαρά, χαρακτηρίζεται από «έλλειψη θάρρους και γενναιότητας», ενώ οι πρατηριούχοι κάνουν λόγο ότι ο πρωθυπουργός αγνοεί την πραγματική οικονομική κατάσταση χιλιάδων οικογενειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ αναφέρει:

«Η εξαγγελία στη Δ.Ε.Θ του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμάρα για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
Κύριε Πρωθυπουργέ, η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, την νέα χειμερινή περίοδο.
Η εξαγγελία σας για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, χαρακτηρίζεται από έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών».


Πηγή:www.capital.gr

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :
Αυτή είναι η ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ που περιέχει 500.000% φθόριο 

και είναι υπεύθυνη για ΚΑΡΚΙΝΟ !!! 



Δημοφιλής φθοριούχος οδοντόκρεμα περιέχει 5.000 PPM φθοριδίου νατρίου – σχεδόν 500.000% πέρα από το επίπεδο που είναι γνωστό ότι βλάπτει το σώμα σας. 
Αυτές τις μέρες είμαι πραγματικά σοκαρισμένος από ένα πρόσφατο εύρημα.
Σοκαρίστηκα, όμως, όταν έμαθα ότι κάποιος ήξερε ότι χρησιμοποιούσε πραγματικά μια απο τον γιατρό συνιστώμενη οδοντόπαστα που περιέχει ένα επιβλητικό 5.000 φθόριο PPM. Αυτό είναι 5.000 φορές, ή 5.000% υψηλότερο από το ποσό του φθορίου που έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους ιατρικούς επαγγελματίες με 25% αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης των όγκων, την καλλιέργεια των κυττάρων του καρκίνου, καθώς και τη μείωση του ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ.

Δείτε εδώ το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ :



ΠΗΓΗ
http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/127399

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ !!!

Αναλογιστείτε πόσο παράνομα και τοκογλυφικά λειτουργεί το Τραπεζικό Σύστημα και σε τι βαθμό φτάνει η ΔΙΑΠΛΟΚΗ Κυβέρνησης και Τράπεζας της Ελλάδος, που κάνουν ότι δεν ακούν και δεν βλέπουν !!!

7,40% το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, 
αν σου καταγγείλουν τη Σύμβαση !!!
14,5% το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ,
αν είσαι υπερήμερος και δεν σου έχει καταγγελθεί η Σύμβαση !!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
Αν δεν σου καταγγείλει η Τράπεζα τη σύμβαση της Πιστωτικής Κάρτας, σε συμφέρει ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ !!!
Χρεώνεσαι λιγότερο !!! 
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;


ΟΜΙΛΙΑ Α. ΣΑΜΑΡΑ : ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΖΑΠΠΕΙΑ !!!

Με ψευδεπίγραφες προεκλογικές παροχολογίες, ΟΠΩΣ ΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΖΑΠΠΕΙΩΝ, στόλισε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ την ομιλία του στη ΔΕΘ, κατά την οποία όλη η πρώτη σειρά αποκοιμήθηκε.
ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!


Κλικ ΕΔΩ :
ΒΙΝΤΕΟ-Αυτές είναι οι φοροελαφρύνσεις που ανακοίνωσε ο Σαμαράς
«Η Ελλάδα σηκώνεται στα πόδια της, πληγωμένη, αλλά σηκώνεται, δεν κοιτάει πια πίσω στο χθες, που τόσο μας πλήγωσε, κοιτάει στο αύριο, στη νέα Ελλάδα, από τη διαρκή κατρακύλα στη διαρκή άνοδο» τόνισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ξεκινώντας την ομιλία του στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ.
Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι για πρώτη φορά το πρόσημο της οικονομίας θα είναι θετικό, το τελευταίο τρίμηνο του 2014, ύστερα από 34 τρίμηνα, και παρουσίασε έναν «οδικό χάρτη» για την πορεία της χώρας, με «μόνο όπλο την αλήθεια» όπως υπογράμμισε.
Στράφηκε, δε, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας ότι είχε επενδύσει στην καταστροφή της χώρας.
Ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε ότι έγιναν «λάθη» με τον ΕΝΦΙΑ, τα «οποία όμως διορθώνονται» και εξήγγειλε ότι στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2015 θα υπάρξει πρόβλεψη για μείωση κατά 30% του ειδικού φόρου θέρμανσης, αλλά και για μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ προανήγγειλε πρόβλεψη και για τις δόσεις εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Σημείωσε ότι θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες για την έκδοση των συντάξεων, ώστε αυτή να επιτυγχάνεται «με το πάτημα ενός κουμπιού», ενώ δεσμεύτηκε για άμεση αποκατάσταση των ενστόλων, με σημαντικές αυξήσεις, όσο επιτρέπουν τα δημοσιονομικά δεδομένα.
Επίσημη πιστοποίηση ότι το χρέος είναι βιώσιμο, θα πάρει η Ελλάδα τους επόμενους μήνες, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ.

ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΘ : ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 180 ΤΟΥ ΠτΔ !!! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

Για την επερχόμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την ανάγκη ανεύρεσης των180 προθύμων, ο Αντώνης Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων : 
"........Έχουμε ενισχυμένη πλειοψηφία και δε φοβόμαστε....."


ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Δεν φοβόμαστε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας



ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/politics/261305,BINTEO-Samaras:_Den_fovomaste_thn_eklogh.html

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ : ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ;;;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ @xrzois :
´Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν! 
Ευτυχώς ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος. 
Ζει και βασιλεύει και τους Έλληνες εμπνέει..... 
Καλημέρα σας!

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ !!!

Ήταν τόσο καλό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της ομιλίας του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ στη ΔΕΘ, που ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ νανουρίστηκε μια χαρά και ξεράθηκε στον ύπνο, ενώ και οι υπόλοιποι δίπλα του παρακολούθησαν την ομιλία ΓΛΑΡΩΜΕΝΟΙ !!! 


ΦΩΤΟ-Οι στιγμές χαλάρωσης του Μπουτάρη στην ομιλία του Σαμαρά   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!
ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ !!!
Bravo Antonis !!!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ !!!







Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, αμέσως μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια κρατώντας σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της τρόϊκας, πραγματοποίησαν πορεία με στόχο να φθάσουν μέχρι το συνεδριακό κέντρο και να διαμαρτυρηθούν. Όμως, δυνάμεις της αστυνομίας, που είχαν παραταχθεί στο ύψος της πλατείας του Λευκού Πύργου, τους εμπόδισαν, τοποθετώντας κάθετα στο δρόμο κλούβες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προς στιγμήν μικροένταση. Τελικά, οι διαδηλωτές εκπαιδευτικοί αποχώρησαν από το σημείο ύστερα από λίγη ώρα.
Στο μεταξύ, λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή των εγκαινίων της ΔΕΘ, ομάδα κατόχων κρατικών ομολόγων, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της ΧΑΝΘ, απέναντι από την κεντρική είσοδο της έκθεσης, άνοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα, ζητώντας από την κυβέρνηση να τους αποζημιώσει για τις απώλειες που έχουν υποστεί από το «κούρεμα» των ομολόγων.
Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.enikos.gr/society/261317,FWTO-Mikroentash_sth_8essalonikh_me_ekpa.html

ΒΙΝΤΕΟ : Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ !!!

Ένταση δημιουργήθηκε από τους αγανακτισμένους ομολογιούχους στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ !!! 
Οι ομολογιούχοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το υπουργείο και οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με τους γνωστούς καλούς τρόπους και τα γαλλικά τους.



Δείτε εδώ το ΒΙΝΤΕΟ της διαμαρτυρίας :

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ;;;


ΜΠΑΜΠΑ, ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ !!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ NΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ !!!

Και αν την κοπάνησαν από τη δουλειά τους για να κατασκηνώσουν έξω από την Apple, τους ευχόμαστε μόλις αγοράσουν το νέο iPhone 6, NA ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ !!!




Η αγωνία για το νέο iPhone κορυφώνεται, με τους φανατικούς του έξυπνου τηλεφώνου να κάνουν ουρά έξω από το κτίριο της Apple !!!

Καλά διαβάσατε..
Μπορεί η Apple να ανακοίνωσε ότι το νέο iphone θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά οι φανατικοί περιμένουν ήδη έξω από το κτίριο της Apple στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, με κουβέρτες και sleeping bag !!!
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του ερευνητή στον τομέα της τεχνολογίας Dan Benton στο Twitter, όπου εμφανίζεται κόσμος, τυλιγμένος με κουβέρτες και sleeping bag να περιμένει υπομονετικά έξω από το μαγαζί της Apple, προκειμένου να κάνει δικό του το νέο iPhone 6.
Αν ακόμη δεν σας πείσαμε, να αναφέρουμε ότι ο αμερικανικός «Business Insider» επικοινώνησε με υπαλλήλους του καταστήματος της Apple, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν ότι οι άνθρωποι αυτοί αναμένουν έξω από το μαγαζί για να αγοράσουν το νέο τηλέφωνο της γνωστής φίρμας !!!
ΠΗΓΗ
http://www.hellasforce.com/blog/kataskinosi-exo-apo-to-ktirio-tis-apple-gia-to-neo-iphone/

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ MEGAΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!!

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ : ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ !!!

Ακούστε τι έλεγε από το 3.10' και μετά και θα καταλάβετε !!!
Ειδικά οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, που είστε άφαντοι στον αγώνα και προσπαθείτε να βολευτείτε στην παράγκα του Μνημονίου !!!


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Συνελήφθη ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Αλβανίας !!!



Στη σύλληψη του διοικητή της κεντρικής τράπεζας της Αλβανίας, Αρντιάν Φουλάνι, προχώρησαν οι Αρχές της χώρας το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φουλάνι συνελήφθη για κλοπή 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων από την τράπεζα.
Για το σκάνδαλο έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα άλλοι 17 υπάλληλοι της Κεντρικής Τράπεζας της Αλβανίας.

ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/121772/synelifthi-o-dioikitis-tis-kentrikis-trapezas-tis-alvanias

ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΟΠΩΛΗΣ ΜΕ 7 ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!! ΓΡΑΦΕΙ Ο Πόρτα Πόρτα (ΔΚ)

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ FORMULA 1 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Πίστα Φόρμουλα 1 στη Δραπετσώνα, βλέπουν οι Γερμανοί !!!


Φουντώνουν ξανά τα σενάρια για τη δημιουργία πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα καθώς σήμερα η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, αναφέρεται εκτενώς στο συγκεκριμένο project.
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι όλα είναι έτοιμα και αναζητείται ο επενδυτής που θα υλοποιήσει το μεγαλεπίβολο αυτό σχέδιο.
Το εκτενές ρεπορτάζ αναφέρεται στα σενάρια που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η δημιουργία πίστας ήρθε ξανά στο φως έπειτα από δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του αθλήματος Μπέρνι Εκλεστοουν, ο οποίος είπε ότι είναι σε γνώση του, το ενδιαφέρον για δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα και για τον σκοπό αυτό, εξετάζει την πιθανότητα συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Πρόσφατα επίσης η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος κατοχύρωσε τα εμπορικά δικαιώματα της ονομασίας «Μεσογειακό Γκραν Πρι», που παραπέμπει άμεσα στη διοργάνωση αγώνα στη Μεσόγειο και δη σε παραθαλάσσιο μέρος, καθώς σήμερα διοργανώνονται αγώνες σε μεσογειακές χώρες (Ισπανία, Ιταλία).
Το μεγάλο αυτό έργο έχει αναγγελθεί εδώ και αρκετά χρόνια προκειμένου να αναβαθμιστεί μια ολόκληρη περιοχή στη Δραπετσώνα. Εχει μάλιστα συσταθεί Dielpis Formula 1 η οποία είχε παρουσιάσει στο παρελθόν σχετικά σχέδια για μια επένδυση που θα ξεπερνούσε τα 800 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα παλαιότερα σχέδια για την ανάπλαση, θα μπορούσαν να κατασκευαστούν:
2 Ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων
Λιμένα ιδιωτικών σκαφών
Πολυχώρους εμπορικής χρήσεως
Συνεδριακούς χώρους
Θεατρικές σκηνές
Χοροθέατρα
Χώρους έκθεσης έργων τέχνης
Μουσείο Ελληνικής Μυθολογίας
Οργανωμένος Χώρος πρασίνου
Οργανωμένους χώρους στάθμευσης
Διάφορες Αθλητικές δραστηριότητες
Μικρή πίστα διεθνών προδιαγραφών για λειτουργία 365 ημερών το χρόνο
Υδροδιάδρομο υδροπλάνων (σύνδεση Πειραιά με νησιά και λίμνες)
Ελικοδρόμια κ.α.

2. Τη μελέτη βιωσιμότητας του έργου έχει αναλάβει και ολοκληρώσει η Deloitte.

ΒΙΝΤΕΟ : ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΞΩΒΥΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΕΣ !!!

ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ !!!Χωρίς σουτιέν και αναστατωμένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάνια Παπαδημητρίου !!!


Η εμφάνιση της ξεπέρασε ακόμη και αυτή της Μαρίας Σόδη !!!




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!



Πιο sexy και από την Μαρία Σόδη εμφανίστηκε η Μάνια Παπαδημητρίου, βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η κυρία Μάνια ανέβηκε στο βήμα χωρίς στηθόδεσμο και αρκετά... αναστατωμένη , όπως φαίνεται στη φωτογραφία. 
Μάλιστα στο βήμα του προέδρου ήταν (πάλι) ο Τραγάκης που ωρυόταν:
"Oλοκληρώστε, ολοκληρώστε"

ΑΞΙΖΕΙ: Πέρα από το γεγονός ότι σχολίαστηκε από ολόκληρη την Βουλή, ίσως ήρθε η ώρα ο κύριος Μειμαράκης να επιβάλει κάποιους κανόνες, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει.

ΠΗΓΗ
http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9...-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ για το ΠΛΑΙΣΙΟ από τους εργαζόμενους !!! 
Μισθοί πείνας, καταπάτηση δικαιωμάτων και απολύσεις!!! 
Τι απαντά η εταιρεία ;;;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ για το Πλαίσιο από τους εργαζόμενους! Μισθοί πείνας, καταπάτηση δικαιωμάτων και απολύσεις!!! Τι απαντά η εταιρεία;

Η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν εργαζόμενοι της εισηγμένης εταιρείας Πλαίσιο στην οποία κάνουν λόγο για καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, απολύσεις και μετατροπές συμβάσεων από 8ωρες σε 4ωρες, προκάλεσε την απάντηση της εταιρείας η οποία δηλώνει ότι πληρώνει πάνω από τον "βασικό" και ότι έχει διατηρήσει τις παροχές προς τους εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται γυμναστήρια και διασκέδαση στα...μπουζούκια.
Πολλά ακούγονται και γράφονται τα τελευταία χρόνια για την  επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων (απολύσεις, μειωμένες αμοιβές, μετατροπή συμβάσεων πλήρους απασχόλησης σε μερική κλπ) ακόμη και σε εταιρίες οι οποίες όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά αντιθέτως καταγράφουν το ένα ρεκόρ κερδοφορίας μετά το άλλο.
Μία από τις εταιρίες αυτές η οποία προ ημερών βρέθηκε στο «στόχαστρο» είναι και η Πλαίσιο, για την οποία οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν –μεταξύ άλλων – ότι απολύει μόνιμους υπαλλήλους για να προσλάβει 4ωρους, ενώ την χαρακτηρίζουν ως «εταιρία –πλυντήριο εργαζομένων».
Σε επικοινωνία που είχε το fpress με την διοίκηση της Πλαίσιο, η τελευταία κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα μπορούσε –για επαγγελματικούς λόγους –να απολύσουμε μόνιμους υπαλλήλους για να προσλάβουμε 4ωρους αφού κάτι τέτοιο θα μας στοίχιζε περισσότερο (αποζημιώσεις αλλά και αυξημένο κόστος εκπαίδευσης).
Επίσης όπως αναφέρει, «στην Πλαίσιο όπως και σε κάθε άλλη εταιρία, απολύσεις γίνονται μόνο όταν κάποιος δεν κάνει καλά την δουλειά του».
Η απάντηση της Πλαίσιο για τις απολύσεις
Στo ΠΛΑΙΣΙΟ είμαστε 1.100 άνθρωποι που οδηγούμε την εταιρία μπροστά και που έχουμε καταφέρει να διατηρούμε μια νοικοκυρεμένη επιχείρηση και μια από τις πιο υγιείς στην Ελλάδα. Σε συνέχεια λοιπόν, των όσων ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες, απευθυνόμενοι στους συναδέλφους μας και στους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες που μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια, παραθέτουμε τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν στην εργασιακή μας στρατηγική:
1. Ο εισαγωγικός μισθός του Πλαισίου είναι 64% πάνω από τον βασικό
[η συλλογική σύμβαση είναι 550€ μικτά ενώ το Πλαίσιο προσλαμβάνει με 900€]

2. Παρ’ όλη την κρίση, όπου πλειοψηφία επιχειρήσεων μειώνει συστηματικά το προσωπικό τους, το Πλαίσιο έχει αυξήσει τις θέσεις εργασίας

3. Το 2013, το 51% του προσωπικού καταστημάτων πήρε συμπληρωματικό bonus

4. Οι απασχολούμενοι με 8ωρο συνάδελφοι στο Πλαίσιο αποτελούν τη βάση της σωστής εξυπηρέτησης και εξού και αποτελούν το 95% του προσωπικού καταστημάτων (ποσοστό δραματικά μεγαλύτερο από το μέσο όρο της αγοράς)

5. Το 95% του Top Management έχει βγει μέσα από την εταιρία, ξεκινώντας ως πωλητής, τεχνικός, αποθηκάριος ή κατευθείαν από το Πανεπιστήμιο ως management trainee – γεγονός που πηγάζει από τη συστηματική επένδυση σε εκπαίδευση και προγράμματα εξέλιξης συνεργατών

Και κάποια πράγματα που θεωρούνται προφανή, αλλά εν μέσω κρίσης δεν είναι δυστυχώς καθόλου δεδομένα:
1. Το Πλαίσιο δεν έκανε ποτέ καμία μείωση μισθού, εν αντιθέσει με τις αλλεπάλληλες μειώσεις που έχουν υποστεί η πλειοψηφία των εργαζομένων στη πατρίδα μας

2. Το Πλαίσιο δεν έκανε ποτέ περικοπές προσωπικού, και πάλι αντίθετα με την Ελληνική πραγματικότητα, ακόμα και σε έτη που η κερδοφορία μας ήταν οριακή

Και τέλος όσον αφορά στο ζήτημα των 4-ώρων.
Θα ήταν το λιγότερο απερίσκεπτο να απολύσει κανείς 8-ωρους συνεργάτες, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς 110 ώρες εκπαίδευσης, έχουν περάσει όλα τα τεστ και είναι επαγγελματίες (βιοπορίζονται δηλαδή από αυτή τη δουλειά), για να πάρει 4-ωρους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι φοιτητές και εργάζονται περιστασιακά για προυπηρεσία και «χαρτζιλίκι».
Να χάσουμε, δηλαδή, έναν έμπειρο και επαγγελματία συνεργάτη και να πληρώσουμε το κόστος της αποζημίωσης, για να προσλάβουμε δύο άπειρους συνεργάτες, να διπλασιάσουμε το κόστος εκπαίδευσης και να διατρέχουμε το τεράστιο ρίσκο ανά πάσα στιγμή ο 4-ωρος να φύγει είτε για μια άλλη ευκαιριακή δουλειά ή απλά για διακοπές...
Και όλο αυτό σε μια εταιρία που η άριστη εξυπηρέτηση είναι η κύρια στρατηγική της!
Σε καμία περίπτωση.
Τα παραπάνω δίνουν την πλήρη και σαφή εικόνα για το Πλαίσιο, μακριά από παιχνίδια εντυπωσιασμού, μένοντας απλά στην ουσία.
Τι ανέφερε η ανακοίνωση των εργαζομένων

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΤΕΛ ΤΡΟΦΙΜΩΝ !!!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Από το 2008 και μετά, όπου υπήρξε μια κρίση στην διαχείριση σιταριού, πολλές χώρες, ειδικά από την Μ. Ανατολή και την υπόλοιπη Ασία, έσπευσαν να αγοράσουν εκτάσεις γης μέσα από consortium εταιρειών, με μόνο σκοπό την ικανότητα να παράγουν και να διαθέτουν ΚΑΤ'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ την όποια σοδιά τροφίμων πρώτα προς την χώρα τους, διασφαλίζοντας χαμηλές τιμές και διαθεσιμότητα προς τον λαό τους και ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ παραγωγή, τότε μόνο αυτή να διατίθεται με μεγάλο κέρδος προς άλλες χώρες.




Η Σαουδική Αραβία, η Κίνα, η Ιαπωνία και τα Ηνωμ. Αραβικά Εμιράτα είναι μέσα σε αυτές τις χώρες με τον διαθέσιμο πλούτο αλλά με ανασφάλεια όσον αφορά την απόκτηση τροφίμων. Στόχος αγοράς εδαφών είναι κάποιες χώρες όπως αυτές που βρίσκονται σε οικονομική κρίση, αλλά κυριότερα, οι χώρες της η Αφρικανικής ηπείρου.

Αυτό δείχνει μια τάση ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ διάθεσης τροφίμων στο πολύ εγγύς μέλλον από διάφορες εταιρίες, προς κράτη με σημαντικές παραμέτρους και περιοριστικούς όρους, ακόμα και αν η παραγωγή γίνεται στο έδαφος των παραπάνω κρατών.
Η αγορά κτηνοτροφικών μονάδων , εκταρίων γης, λιμανιών και συγκοινωνιών δηλώνει ένα δίκτυο που θα ξεκινήσει, κατά πάσα πιθανότητα, εντός της επόμενης δεκαετίας, με φόντο την TAFTA (και όχι μόνο).

Η διαδικασία αυτή έχει αρχίσει και λαμβάνει χώρα και στην Ελλάδα με την δυνατότητα διάθεσης νερού σε ιδιώτες (βλ. άρδευση)καθώς και την δυνατότητα ελέγχου παραγωγής είτε με οικονομικά κριτήρια , είτε ακόμα και με έλεγχο ποιότητας (βλ. απαγόρευση φυσικών σπόρων με οδηγία της Ε.Ε.). 

Οι εταιρίες είναι οι γνωστές και μη εξαιρετέες.
Goldman Sachs, Morgan Stanley, BlackRock ,Louis Dreyfus, ονόματα γνωστά πάντα φυσικά με χρηματοδοτήσεις από κεντρικές τράπεζες και από το ΔΝΤ!!!

Και για να το κάνω πιο απλό ως ς ιδέα, προκειμένου να αντιληφθεί και ο απλός αναγνώστης: Αν μια χώρα όπως η Κίνα ή η Γερμανία, αγοράσουν το 80% των ελαιοπαραγωγικών κτημάτων (ή διά του πληστηριασμού από κατάσχεση) , τότε η Ελλάδα θα έχει μεν παραγωγή λαδιού (το καλύτερο παγκοσμίως) αλλά το διαθέσιμο προϊόν θα δίδεται πρώτα σε λαούς που θα είναι οι "ιδιοκτήτες" και μετά θα παρέχεται ακόμα και προς τους ιθαγενείς παραγωγούς, ίσως μάλιστα να παρέχεται και σε χαμηλότερη ποιότητα!!!

Το παραπάνω πλάνο που ονομάζεται "Μοντέρνα έκδοση Αποικιοκρατίας", έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις στο εξωτερικό μετά από τις αποκαλύψεις σε ΜΜΕ, πως τεράστιες συμφωνίες δισσεκατομυρίων ευρώ μεταξύ χωρών και ήδη δρομολογεί και ωθεί ένα πλάνο νομικό σε διεθνές επίπεδο και δίκαιο , για να μπορεί να δημιουργηθεί και το πλαίσιο διάθεσης των παραπάνω τροφίμων (όπως π.χ. είπαμε το διαθέσιμο νερό καθώς και οι φυσικοί σπόροι που δεν επιτρέπεται κανείς πλέον να διαθέτει στην αγορά πλην των Αρχών).

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-BINTEO : ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΡΘΙΕΣ !!!

Νέο, καινοτόμο, επαναστατικό προϊόν, που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο !!!
Λύνει πρακτικά προβλήματα στη γυναικεία ενούρηση σε δημόσιους χώρους και, ταυτόχρονα, κάνει στην πράξη όλες τις γυναίκες ίσες με τους άνδρες !!!

Photobucket      

ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!

ΠΗΓΗ : ΠΠ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
http://olympia.gr/2014/09/05/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CF%89/

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η ΤΡΟΪΚΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ !!!

Αυτή είναι η προκλητική επιστολή του ΥΠΟΙΚ, με την οποία ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ καλεί τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της ΤΡΟΪΚΑ !!!
ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !!!
ΑΛΛΟΙΩΣ, ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! 




ΠΗΓΗ
http://olympia.gr/2014/09/05/%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CE%B5/

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΑΝΤΙΣΥΝΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ !!!

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !!!
ΜΕφΙωανν 108/2014 : 
Αντισυνταγματικό το παράβολο του άρθρου 495, παρ. 4 ΚπολΔ




Το Μονομελές Εφετείο Ιωαννίνων, με την υπ’ αριθμ. 108/2014 απόφασή του, έκρινε ότι η διάταξη του άρθρ. 495 § 4 ΚΠολΔ, όπως αυτή προστέθηκε με το άρθρ. 12 § 2 του Ν.4055/12 και εν συνεχεία με το άρθρ. 93 § 1 του Ν.4139/13, με την οποία προβλέπεται η επί ποινή απαραδέκτου του ενδίκου μέσου κατάθεση παραβόλου ύψους 200,00€, αποτελεί δικονομική προϋπόθεση, που δεν είναι συναφής με τη λειτουργία των δικαστηρίων και την ανάγκη αποτελεσματικής απονομής της δικαιοσύνης και ότι υπερβαίνει τα όρια εκείνα τα οποία θέτουν το άρθρ. 6 § 1 της ΕΣΔΑ και 20 § 1 του Συντάγματος.

Λόγω του ενδιαφέροντος του θέματος, επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της άνω αποφάσεως :



ΠΗΓΗ
http://curia.gr/mefioann-1082014-antisintagmatiko-tp-paravolo-tou-arthrou-495-par-4-kpold/

TA 5 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ !!!


Wall Street Journal : 
Τα 5 συμπεράσματα από το νέο πακέτο μέτρων του Μario Draghi της ΕΚΤ !!!

Wall Street Journal: Τα 5 συμπεράσματα από το νέο πακέτο μέτρων του Μario Draghi της ΕΚΤ

Tα επιτόκια βρίσκονται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο !!!

Τα πέντε - κυριότερα - συμπεράσματα από τη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΚΤ παρουσιάζει η Wall Street Journal.
Με τις αποφάσεις της ΕΚΤ να προκαλούν… έκπληξη στις διεθνείς αγορές, η αμερικανική εφημερίδα προβαίνει σε μία ψύχραιμη αποτίμηση των όσων ανήγγειλε ο Mario Draghi.

1. Tα επιτόκια βρίσκονται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο
Η ΕΚΤ δεν μπορεί να μειώσει περαιτέρω τα επιτόκια. Ήδη «κρατάει» τα τρία κυριότερα επιτόκια σε ιστορικό χαμηλό, για δεύτερη φορά σε μόλις τέσσερις μήνες. Εξ’ άλλου ο M. Draghi διαμήνυσε πως πρόκειται για το «χαμηλότερο δυνατό επίπεδο».

2. Ενίσχυση και… όχι αναθεώρηση
Ο M. Draghi κατέστησε σαφές πως η μείωση των επιτοκίων και η ενεργοποίηση του προγράμματος αγοράς ομολόγων και ABS αποτελεί συνέχεια - ενδυνάμωση των μέτρων του Ιουνίου.
Έτσι, το πρόγραμμα για τα ABS, όπως και τα TLTROs, σκοπεύει στην αύξηση των πιστωτικών ροών προς το ευρωπαϊκό επιχειρείν.

3. Μία περίεργη ομοφωνία
Κατά την ομιλία του, ο M. Draghi υποστήριξε πως το εκτελεστικό συμβούλιο «ομόφωνα» αποφάσισε την προετοιμασία του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης, δεδομένης της αποτυχίας δράσης των μέτρων του Ιουνίου.
Ωστόσο, τόνισε πως το συμβούλιο εμφανίστηκε διχασμένο ως προς τη σημερινή μείωση των επιτοκίων.
Άλλωστε, ο επικεφαλής της Bundesbank, J. Weidmann έχει πολλάκις ταχθεί εναντίον της μείωσης των επιτοκίων.

4. Οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν περισσότερα
Ενόσω η ΕΚΤ τονώνει περαιτέρω την οικονομία, ο M. Draghi επιτάσσει συγκεκριμένα μέτρα από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις - ιδίως της Γαλλίας και της Ιταλίας.
Ο επικεφαλής της ΕΚΤ καθιστά αναγκαία την υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αποκατασταθεί το επιχειρηματικό και καταναλωτικό κλίμα.

SSL Certificates