.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ NΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ !!!

Και αν την κοπάνησαν από τη δουλειά τους για να κατασκηνώσουν έξω από την Apple, τους ευχόμαστε μόλις αγοράσουν το νέο iPhone 6, NA ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ !!!




Η αγωνία για το νέο iPhone κορυφώνεται, με τους φανατικούς του έξυπνου τηλεφώνου να κάνουν ουρά έξω από το κτίριο της Apple !!!

Καλά διαβάσατε..
Μπορεί η Apple να ανακοίνωσε ότι το νέο iphone θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά οι φανατικοί περιμένουν ήδη έξω από το κτίριο της Apple στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, με κουβέρτες και sleeping bag !!!
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του ερευνητή στον τομέα της τεχνολογίας Dan Benton στο Twitter, όπου εμφανίζεται κόσμος, τυλιγμένος με κουβέρτες και sleeping bag να περιμένει υπομονετικά έξω από το μαγαζί της Apple, προκειμένου να κάνει δικό του το νέο iPhone 6.
Αν ακόμη δεν σας πείσαμε, να αναφέρουμε ότι ο αμερικανικός «Business Insider» επικοινώνησε με υπαλλήλους του καταστήματος της Apple, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν ότι οι άνθρωποι αυτοί αναμένουν έξω από το μαγαζί για να αγοράσουν το νέο τηλέφωνο της γνωστής φίρμας !!!
ΠΗΓΗ
http://www.hellasforce.com/blog/kataskinosi-exo-apo-to-ktirio-tis-apple-gia-to-neo-iphone/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates