.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017 !!!



ΟΛΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !!!

ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 586 ΕΥΡΩ
Δημοσιεύτηκε σήμερα η υπουργική εγκύκλιος με την οποία εξηγείται ο ακριβής τρόπος με τον οποίο θα εφαρμοστεί η ασφαλιστική εισφορά 20% για τον κλάδο κύριας σύνταξης των ελεύθερων επαγγελματιών από 1/1/2017 !!!



Η εγκύκλιος έρχεται μία ημέρα μετά την υπογραφή υπουργικής απόφασης η οποία διευκρίνιζε κατά γενικό τρόπο το πώς θα υπολογιστούν οι εισφορές των επαγγελματιών από το νέο έτος.

Η νέα υπουργική εγκύκλιος αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ & ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟ 2016 !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2017 ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΤΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ !!!

ΣΤΑ 410,02 ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
Δείτε την απόφαση !!!




To 70% του κατώτατου μισθού, ήτοι τα 410,2 ευρώ το μήνα αποτελούν για τους αγρότες το κατώτατο ασφαληστέο εισόδημα, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Σύμφωνα με αυτή, όπως και στην περίπτωση των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών, βάση υπολογισμού της εισφοράς είναι το καθαρό φορολογητέο αποτέλεσμα του οικείου φορολογικού έτους, διαιρούμενου δια του δώδεκα.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2015-2016 !!!

ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ
Και πως να μην τα κλείσουν αφού με το 60% του καθαρού εισοδήματος τους να πηγαίνει σε ασφαλιστικές και φορολογικές επιβαρύνσεις ουσιαστικά τους εξοντώνουν και τους αναγκάζουν να το κάνουν !!!



104.000 ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν κλείσει τα βιβλία τους στις εφορίες, τη διετία 2015 - 2016 (στοιχεία Ιανουάριος - Νοέμβριος), με το φαινόμενο να αναμένεται ότι θα ενταθεί το 2017, καθώς τίθενται σε ισχύ οι νέες ασφαλιστικές διατάξεις του ν.4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).

Σύμφωνα με αυτές, το ύψος της ασφαλιστικής κράτησης για τον κλάδο σύνταξης, ανεξάρτητα από το εισόδημα του φορολογούμενου, δεν μπορεί να είναι μικρότερο από το 20% του κατώτατου μηνιαίου μισθού άγαμου μισθωτού μεγαλύτερου των 25 ετών (586 ευρώ μεικτά). Για δε τον κλάδο υγείας, επιβάλλεται εισφορά, ίση με το 6,95% του καθαρού φορολογητέου εισοδήματος.

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!! ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 826.000 ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !!!

ΠΕΡΙΠΟΥ 900.000.000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
Την ώρα που έρχονται νέες αυξήσεις φόρων, εισφορών κτλ. από 1/1/2017, πότε θα πάρουν επιτέλους χαμπάρι ότι αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά και διογκώνει συνεχώς το πρόβλημα ;;;




Στις 826. 211 έφτασαν στο τέλος Νοεμβρίου οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων για χρέη προς την εφορία με το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων οφειλών να έχουν φτάσει 94,2 δισ. ευρώ με περίπου 900 εκατ. ευρώ να έχουν δημιουργηθεί μέσα σε ένα μήνα.

Παρά την υπεραπόδοση κατά 1,5 δις ευρώ που καταγράφουν τα δημόσια έσοδα το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου Νοεμβρίου που οδήγησε στην διανομή του κοινωνικού μερίσματος η κατάσταση μετά την υπερφορολόγηση των τελευταίων μηνών διαγράφεται ζοφερή σε ότι αφορά την φοροδοτική ικανότητα νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!! ΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ !!!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ
Κάντε τους πλάκα εσείς και πάρτε τους αποζημίωση 5.000 ευρώ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


ΡΟΔΑ : ΑΠΟ ΤΟ LONDON EYE ΣΤΟ DEN KOUN EYE ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!

ΝΕΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ: ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ & ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ 3 ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ
Νέο Αφορολόγητο : Γιατί οι σύζυγοι με κοινό ταμείο πρέπει να χωρίσουν λογαριασμούς και κάρτες !!!





Δίκοπο µαχαίρι αποδεικνύεται ο νέος νόµος για το πλαστικό χρήµα, αφού εκατοµµύρια µισθοσυντήρητοι απειλούνται µε πρόσθετους φόρους και έξτρα χρεώσεις για τις αγορές που θα κάνουν µε κάρτες από 1.1.2017.

Από τη μία απειλούνται με πρόστιμα αν δεν κάνουν δαπάνες με τραπεζικά μέσα πληρωμών, από την άλλη όμως κινδυνεύουν με αυξημένα τεκμήρια – ή με «πανωτόκια» αν χάσουν τον έλεγχο και φουσκώσουν τις κάρτες τους. Με βάση τις νέες διατάξεις, όπως τις ψήφισε την περασμένη Δευτέρα τα μεσάνυχτα η Βουλή -και αν δεν αλλάξει πάλι κάτι πριν ή μετά την 1η Ιανουαρίου-, σύζυγοι που έχουν κοινό ταμείο θα αναγκαστούν να χωρίσουν λογαριασμούς και κάρτες, ενώ υπερήλικες και βαριά ανάπηροι θα πρέπει να συλλέγουν ξανά χάρτινες αποδείξεις – υποχρέωση δηλαδή που δεν έχει κανένας πια εδώ και χρόνια αναφέρει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.


Με τα νέα δεδομένα πλέον, από 1/1/2017:

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ & ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ !!!

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Διαβάστε το άρθρο της έγκριτης δικηγόρου Χρυσούλας Βορδώνη που ακολουθεί, για να διαπιστώσετε την πλήρη ταύτιση του περιεγχομένου του με την επιχειρηματολογία και το αιτητικό της Ομαδικής Αγωγής για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Πως ένας κόκκινος δανειολήπτης μπορεί να πετύχει διαγραφή των χρεών του !!!

Γράφει η δικηγόρος Χρυσούλα Βορδώνη

Γίνεται δεκτό ότι η εκ μέρους της τράπεζας παράλειψη εκπληρώσεως των υποχρεώσεων εκτιμήσεως των συμφερόντων του πελάτη, διαφωτίσεως, παροχής συμβουλευτικής καθοδηγήσεως και προειδοποιήσεως αυτού, συνιστά όρο θεμελιώσεως της αστικής ευθύνης της τελευταίας σε καταβολή αποζημιώσεως λόγω αδικοπραξίας[1], εφόσον επιπλέον υφίστανται και οι υπόλοιπες προϋποθέσεις υπαγωγής της συγκεκριμένης βιοτικής σχέσεως στους κανόνες των άρθρων 298, 330, 914, 932 ΑΚ., ενώ περαιτέρω μπορεί να οδηγήσει και σε προσβολή της δανειακής σύμβασης και ακύρωση αυτής.

Στην ελληνική έννομη τάξη ισχύουν ειδικά νομοθετήματα περί της προστασίας του συναλλασσόμενου/καταναλωτή κατά την παροχή σε αυτόν χρηματοπιστωτικών μέσων, επενδυτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου, τόσο από επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, όσο και από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΑΘΗΝΑ 97": ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΟΤΕΣ !!!


Βόμβα Νικολόπουλου για το σκάνδαλο «Αθήνα 97»: Έφαγαν κι οι… κότες με «αρχιμάγειρα» τον Φούρα !!!



Γκομενίτσα υπουργού με πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάσα, βρέθηκε με βιλίτσα στο όνομά της, στην περιφέρεια της Αθήνας !!!

Νέα παρέμβαση για το σκάνδαλο «Αθήνα 97» έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής και αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

Αθήνα 1997: «Έφαγαν» κι οι… κότες με «αρχιμάγειρα» τον Ανδρέα Φούρα!

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή (ΚΟΕ) και ο ΣΕΓΑΣ πήραν εισιτήρια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου 1997 για διάθεση, εισέπραξαν (;) τα λεφτά αλλά δεν τα απέδωσαν!

Το ποσό που έκανε φτερά ανέρχεται σε 392 εκατ. δρχ !



ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ !!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΨΗΦΙΖΟΥΝ & ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Το τραγικότερο όλων είναι οι νέοι - που μπορεί να είναι ακόμη και φοιτητές ΑΕΙ - που σχολιάζουν την κρίση στις σχέσεις ...... Μ. Βρετανίας & Η. Βασιλείου !!!

ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ "ΠΕΙΡΑΞΕΙ" ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ
Κλοπή – Ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία -. Είναι ορθή και αιτιολογημένη η καταδίκη του κατηγορούμενου για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος είχε προβεί με πρόθεση στην κοπή της ασφάλειας (σφραγίδας) των ακροδεικτών του μετρητή στο κατάστημα που διατηρούσε. Στη συνέχεια, με επέμβαση σ’ αυτόν ξεβίδωσε το λαμάκι τάσεως με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η πραγματική κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά μειωμένη κατανάλωση, αφού αυτός είχε την δυνατότητα να το ανοίγει κατά το δοκούν και με τον τρόπο αυτό να ιδιοποιηθεί παράνομα σε βάρος της ΔΕΗ μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας.




Κείμενο Απόφασης
Αριθμός 937/2010

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Ε’ Ποινικό Τμήμα

Συγκροτήθηκε από τους Δικαστές: Κωνσταντίνο Κούκλη, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Δημάδη-Εισηγητή, Βιολέττα Κυτέα, Γεώργιο Αδαμόπουλο και Αικατερίνη Βασιλακοπούλου-Κατσαβριά, Αρεοπαγίτες.



ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ !!!

ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ...1953 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ουρές και απίστευτη γραφειοκρατία !!!



Συνωστισμός έχει αρχίσει να δημιουργείται στις εφορίες που αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, τελευταία εργάσιμη ημέρα του 2016. Χιλιάδες φορολογούμενοι πηγαίνουν στις εφορίες με τις πινακίδες των οχημάτων τους ανά χείρας προκειμένου να τις καταθέσουν, δηλαδή να υποβάλλουν τη λεγόμενη δήλωση ακινησίας και να μην πληρώσουν έτσι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017 και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης αλλά και να μην χρεωθούν το τεκμήριο.

Μόνο που οι εικόνες με τις ουρές και το συνωστισμό είναι εικόνες που δεν αρμόζουν σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφού άλλες χώρες εφαρμόζουν διαδικασίες πολύ πιο απλές και σίγουρα λιγότερο… τιμωρητικές για τους φορολογούμενους. Ας δούμε, πρώτον, την "ελληνική" διαδικασία η οποία προβλεφθεί με νόμο του 1953!

ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ 1 ΣΤΙΣ 4 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο ΕΣΠΑ εναποθέτουν τις ελπίδες τους χιλιάδες επιχειρήσεις για άντληση χρηματοδότησης μέσα στο 2017 !!!



Η περιορισμένη δυνατότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος να χρηματοδοτήσει την πραγματική οικονομία έχει οδηγήσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στην αναζήτηση εναλλακτικών.

Σύμφωνα με έρευνα της Grant Thornton 8.000 εταιρείες από 92 κλάδους εμφανίζουν χρηματοδοτικές ανάγκες για την κάλυψη του ελλείμματος σε κεφάλαια κίνησης και τις ανάγκες αναδιάρθρωσής τους, ύψους 25 δισ. ευρώ! Από την ερευνά προκύπτει πως το 25% των επιχειρήσεων δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλαια κίνησης, την ώρα που οι συνολικές ανάγκες για τις επιχειρήσεις υπολογίζονται σε 14 δισ. ευρώ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΗ EUROBANK: ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ !!!

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ TA KΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ FUNDS ΖΗΜΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ
Ιδιαίτερα δε όταν γνωρίζετε ότι τα funds θα τα προσφέρουν στους δανειολήπτες σε τιμήματα πολύ υψηλότερα και θα κερδίσουν δισεκατομμύρια στις πλάτες των δανειοληπτών, των τραπεζών και του συνόλου των φορολογουμένων, που έχουν ήδη χρεωθεί με τουλάχιστον 250 Δις για τη δήθεν διάσωση των τραπεζών !!!



Η Eurobank ξεπουλάει 200.000 καταναλωτικά σε ξένα fundς αντί 0,04 έως 0,07 το 1 € !!!

Στο σφυρί βγάζει η Eurobank περίπου 200.000 «κόκκινα» καταναλωτικά δάνεια και χρέη από πιστωτικές κάρτες. Το συνολικό ύψος των δανείων φτάνει το 1,5 δισ. ευρώ και η τράπεζα ετοιμάζεται να τα... σκοτώσει σε πολύ χαμηλές τιμές. 

Ηδη δέχεται προσφορές από υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι ξένα funds, με τις τιμές που προσφέρουν να είναι ιδιαίτερα χαμηλές και να κινούνται περίπου στα 0,04-0,07 € για κάθε ευρώ.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!

ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ 2017 !!!

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ
Εν αναμονή της εγκυκλίου που θα δίνει διευκρινίσεις για το νέο καθεστώς ασφαλιστικών εισφορών, βρίσκονται εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες. Από την 1/1/2017 οι επαγγελματίες θα κληθούν να ξεχάσουν τις «ασφαλιστικές κλάσεις» και να καταβάλουν εισφορές βάσει του πραγματικού καθαρού φορολογητέου εισοδήματος του προηγούμενου έτους !!!



Συγκεκριμένα καλούνται να καταβάλουν εισφορά για κύρια σύνταξη 20%, 6,95% για υγειονομική περίθαλψη και όπου προβλέπεται 7% για επικούρηση και 4% για εφάπαξ.

Για τον υπολογισμό των εισφορών λαμβάνεται υπόψη ως κατώτατο εισόδημα το ποσό των 7.032 ευρώ το μήνα ευρώ ενώ ανώτατο εισόδημα πάνω από το οποίο δεν μπορούν να υπάρξουν επιβαρύνσεις είναι οι 70.329,6 ευρώ.Η ανώτατη καταβλητέα εισφορά για σύνταξη θα είναι 1.172 ευρώ το μήνα και η κατώτατη 157.Οι νέες εισφορές θα είναι πληρωτέες κάθε μήνα και ειδικότερα μέχρι το τέλος του επόμενου, οπότε η πρεμιέρα των πληρωμών με το νέο σύστημα θα γίνει στο τέλος Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ !!!


ΒΟΜΒΑ !!! 5 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ NOVARTIS !!!


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ 2016 ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ ΤΟΥ 1945 !!!

ΒΟΜΒΑ !!! 5 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ
Καταδίκη Δημοσίου σε αποζημιώσεις για καθυστέρηση διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών !!!




Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σε πέντε (5) αγωγές πολιτών και μιας εταιρίας εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου για υπέρβαση της προθεσμίας των 50 ημερών που αναφέρει ο νόμος για την διεκπεραίωση υποθέσεων επιδίκασε αποζημιώσεις από 1.500 - 3.000 ευρώ έντοκα. Πρόκειται για αιτήματα πολιτών και μιας επιχείρησης που υποβλήθηκαν στα τέλη της περασμένης δεκαετίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. 


Οι ενδιαφερόμενοι είχαν επισημάνει στο αίτημά τους ότι κατά τον νόμο η Αρχή πρέπει να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις τους εντός 50 ημερών (άρθρο 4 Ν.2690/1999). Η Αρχή άφησε να περάσουν μήνες ή χρόνια μέχρι τις τελικές απαντήσεις προς τους πολίτες. Στο Δικαστήριο δήλωσε ότι δεν δεσμεύεται από την προθεσμία των 50 ημερών. Το Δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς της Αρχής και καταδίκασε το Δημόσιο να καταβάλει χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης από 1.500 σε κάθε ενάγοντα και 3.000 στην επιχείρηση που προσέφυγαν δικαστικώς.

ΒΟΜΒΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ !!!

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Βασίλης Καπερνάρος : Την περασμένη Πέμπτη έφεραν το θέμα της ρόδας !!!



«Σε εμάς έγινε για πρώτη φορά γνωστό το θέμα την Πέμπτη που μας πέρασε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, αναφερόμενος στη ρόδα που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

«Στο επιτελείο του δημάρχου, στους υπεύθυνους το θέμα είναι από τον Φεβρουάριο του 2016. Συνεπώς, θα έπρεπε να έχουν γίνει έγκαιρα και έγκυρα όλες οι ενέργειες, τυπικές και ουσιαστικές, έτσι ώστε μαζί με το άναμμα των φώτων στους δρόμους των Αθηνών να είχε τοποθετηθεί και η ρόδα αυτή. Όλο αυτό προϋποθέτει μία υπεύθυνη θέση η οποία δεν υπήρξε ποτέ. Από την Πέμπτη που ήρθε για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ενημερωθεί σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό» σημείωσε ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε:



Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ
Τουλάχιστον 900.000 Έλληνες ζουν πάνω από το όριο του κλαρινογαμπρού αποκαλύπτει έρευνα !!!



Δεν είναι απίθανο μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια να δούμε και τον πρώτο κλαρινογαμπρό πρωθυπουργό να φτάνει στο Μέγαρο Μαξίμου με πρωθυπουργικό Saxo και το υπουργικό συμβούλιο να ορκίζεται με ντάκφεις σε κλαμπ της παραλιακής !!!

Το άρθρο της ημέρας από το Βατράχι :
Σύμφωνα με την έρευνα, έως το 2025 η χώρα μπορεί να κατοικείται αποκλειστικά από κλαρινογαμπρούς

Από το vatraxi.com

Σήμα κινδύνου για την επικίνδυνη αύξηση του αριθμού των κλαρινογαμπρών της χώρας εκπέμπει μελέτη του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, στην οποία αναφέρεται ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας ζουν πάνω από το όριο του κλαρινογαμπρού.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ !!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ EVER
Διπλή πρωτιά του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή με 1.720 ομιλίες και 2.049 τροπολογίες για το 2016 !!!

Πρώτος με 1720 ομιλίες-παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τέλους του 2016 αναδείχτηκε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς. Μάλιστα αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο σε 188 ομιλίες έναντι 11 που ήταν η διαφορά στα τέλη του 2015.




Στην δεύτερη θέση βρίσκεται με 1532 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής Ivan JAKOVCIC και ακολουθεί τρίτος ο Ιταλός Nicola CAPUTO με 1201 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση αναδείχτηκε ο Πορτογάλος Miguel VIEGAS με 1150 ομιλίες ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ρουμάνος Docu-Claudian FRUNZULICA με 1133 ομιλίες.

Επίσης ο Νότης Μαριάς κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των 751 Ευρωβουλευτών με 2049 τροπολογίες.

100 ΔΟΣΕΙΣ: ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟ 1/1/2017 !!!

ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ Ή ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΝΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ
Όσοι οφειλέτες δεν εξοφλούν ή ρυθμίζουν εμπρόθεσμα θα βγαίνουν εκτός των 100 δόσεων !!!



Σε ναρκοπέδιο εξελίσσεται από την Πρωτοχρονιά του τοπίο της υπερφορολόγησης για τους πάρα πολλούς φορολογούμενους που ρύθμισαν τις οφειλές τους με την υπερπολύτιμη ρύθμιση των 100 δόσεων και επιθυμούν να την διατηρήσουν.

Από το νέο έτος γίνεται ακόμη πιο αυστηρό το τοπίο για τους οφειλέτες του δημοσίου αφού θα πρέπει πλέον να είναι απόλυτα συνεπείς στις νέες φορολογικές τους υποχρεώσεις.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ OFF SHORE ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
Να καταργηθεί εδώ και τώρα το προκλητικό αφορολόγητο της βουλευτικής αποζημίωσης, ειδικά την ώρα που ζητείται από την αγορά να προκαταβάλει φόρους επομένων χρήσεων, για εισοδήματα που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει !!!


Δείτε το σε μεγέθυνση :

ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/12/blog-post_278.html



Το Διοικητικό Εφετείο με την υπ' αρίθμ. 3820/2016 απόφασή του που δημοσιεύθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, έκρινε ότι οι χρήσεις έως και το 2006 έχουν παραγραφεί, επομένως οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους δεν έχουν δικαίωμα ελέγχου. Πρόκειται για μία απόφαση "βόμβα", καθώς επί της ουσίας καθιστά άκυρους τους ελέγχους που τυχόν έχουν διενεργηθεί και δικαιώνει φορολογουμένους στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για τις χρήσεις οι οποίες κατά τη δικαστική κρίση έχουν παραγραφεί.

Μάλιστα, νομικοί κύκλοι τόνιζαν ότι η επίμαχη απόφαση βάζει «ταφόπλακα» στους ελέγχους που μπορούν να κάνουν οι φορολογικοί μηχανισμοί στις λίστες με πρόσωπα που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα στη λίστα Λαγκάρντ.

ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ !!!

Καταγγέλλει ο Δημήτρης Αλβανός

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ & ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ + ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ & ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Όταν κάνεις ρυθμίσεις δουλοπάροικου, μην απορείς γιατί η τράπεζα θα σου πάρει το σπίτι !!!



ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΑΠΟΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ !!!

ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Σοκ έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης δεκάδων απόρων και τοξικομανών που κοιμούνται σε άδειους τάφους στο νεκροταφείο Σαχριγιάρ, δυτικά της Τεχεράνης !!!



Ο διάσημος σκηνοθέτης Ασγάρ Φαρχάντι έγραψε στον πρόεδρο Χασάν Ροχανί για να εκφράσει την «ντροπή» του, την ώρα που οι φωτογραφίες αναπαράγονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας την οργή γνωστών Ιρανών καλλιτεχνών και αθλητών.

«Είδα το ρεπορτάζ για τη ζωή των ανδρών, γυναικών και παιδιών στους τάφους του νεκροταφείου στα περίχωρα της Τεχεράνης και όλο μου το είναι γέμισε ντροπή και δάκρυα», έγραψε ο Ασγάρ Φαρχάντι στην επιστολή προς τον πρόεδρο Ροχανί που δημοσιεύθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ Η EUROBANK 1,5 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Ζητείται αγοραστής για κόκκινα καταναλωτικά 1,5 δισ. ευρώ

Στην πώληση κόκκινων καταναλωτικών δανείων 1,5 δισ. ευρώ, τα οποία έχει διαγράψει, προχωρά η Eurobank ενώ την ίδια πολιτική αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πακέτο αξίας 1,5 δισ. ευρώ πωλείται άμεσα και ήδη η τράπεζα δέχεται προσφορές από τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ξένα funds.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΕΣΟΔΑ 5,3 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ !!!

ΕΝΩ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 90.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ
Σημαντικά τα έσοδα που έχει φέρει μέχρι στιγμής το πρόγραμμα φορολογικής αμνηστίας στην Αργεντινή !!!




Περιουσιακά στοιχεία αξίας 90 δισ. δολαρίων έχουν δηλώσει έως τώρα οι Αργεντινοί, στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος φορολογικής αμνηστίας, το οποίο χαρακτήρισε «εξαιρετικά επιτυχημένο» ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της χώρας, Αλφόνσο Πρατ Γκάι.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ !!!


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΑΘ 2343/2016 !!!



Η αλήθεια και η πραγματικότητα εδώ :

Οτιδήποτε άλλο διαβάσετε σχετικά, οπουδήποτε και αν το διαβάσετε, είναι προϊόν ψεκασμού !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ !!!

Η ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ FUNDS
Τα πρώτα ακίνητα που ήδη πουλήθηκαν ήταν το φιλέτο των χαρτοφυλακίων των τραπεζών και γι' αυτό έφυγαν στο 80% της αξίας των προσημειώσεων. Το μεγάλο ποσοστό όμως θα φύγει σε τιμήματα κάτω από το 50% της αντικειμενικής αξίας. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, παραμένει προς το συμφέρον των τραπεζών να τα βρουν με τους δανειολήπτες !!!



ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Με ζημία 20% οι πρώτες πωλήσεις ακινήτων λένε οι τράπεζες !!!

Της Νένας Μαλλιάρα

Συμφωνίες για εκποίηση ακινήτων που συνιστούν εξασφαλίσεις δανείων που είτε έχουν καταγγελθεί είτε πρόκειται να καταγγελθούν, διαπραγματεύονται οι τράπεζες, με στόχο να τις υλοποιήσουν από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Capital.gr, οι επικείμενες πωλήσεις των ακινήτων έχουν συμφωνηθεί με μέση ζημία για τις τράπεζες της τάξεως του 18% - 20%, η οποία είναι πολύ μικρότερη από το discount που ζητούν τα ξένα funds και ανέρχεται στο 70% της αξίας των ακινήτων.

ΒΟΜΒΑ !!! ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΟ 22.000.000 ΨΥΧΑΡΗ & DEAL ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Ο Βασίλης Χιώτης άνοιξε το στόμα του και αποκάλυψε το ντιλ της 10ετίας Ψυχάρη-Σαμαρά για νέο δάνειο 22.000.000 ευρώ και 2ετή περίοδο χάριτος από τις τράπεζες, με αρραβώνα & αντάλλαγμα την εκλογή του υιού ΑΝΔΡΕΑ ΨΥΧΑΡΗ στην Α' Αθήνας !!!





Το ερώτημα είναι γιατί τώρα ο Χιώτης και η Α. Γραμμέλη και οι δύο τέως ΔΟΛιοι, αποκαλύπτουν από το Πρωτο Θέμα του Θέμου την πραγματική “φύση” του ΔΟΛ και τα όργια τύπου Βοργία που συνέβαιναν στον ΔΟΛ επί δεκαετίες για να απολαμβάνουν και οι ίδιοι, καποιες εκατοντάδες χιλιάδες μισθούς, ως αποζημίωση; Και γιατί ως δημοσιογραφοι της ΕΣΗΕΑ και πραγματικοί λειτουργοί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν το έκαναν νωρίτερα; Εφόσον μάλιστα στοιχειοθετείται παιχνίδι εις βάρος της πολιτείας και του λαού! Μόνον από λόγους εκδίκησης του Ψυχάρη, ή μήπως γιατί στο παρασκήνιο, ο Κυριάκος και οι Μητσοτάκηδες βρήκαν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους με τον Σαμαρά, τον Άδωνι και τα στηρίγματά τους στον Τύπο;;;)



EUROBANK !!! ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ & ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ !!!


ΣΤΑ 8,8 ΔΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ MONTE DEI PASCHI Η ΕΚΤ !!!

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ BAIL IN
H Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θεωρεί ότι η ιταλική τράπεζα Monte dei Paschi di Siena (MPS) χρειάζεται ανακεφαλαιοποίηση 8,8 δισ. ευρώ, αντί των 5 δισ. ευρώ που εκτιμούσε προηγουμένως η MPS, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας !!!


Την περασμένη Παρασκευή, η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε διάταγμα για τη διάσωση της MPS, καθώς το τρίτο μεγαλύτερο πιστωτικό ίδρυμα της Ιταλίας δεν πέτυχε τη στήριξη ιδιωτών επενδυτών για την αύξηση κεφαλαίου 5 δισ. ευρώ που χρειαζόταν.

Η MPS ανακοίνωσε χθες ότι ζήτησε επίσημα από την ΕΚΤ την Παρασκευή να προχωρήσει σε «προληπτική ανακεφαλαιοποίηση», η οποία αποτελεί μία μορφή κρατικής παρέμβασης σε μία προβληματική τράπεζα που είναι ακόμη φερέγγυα. Η προληπτική ανακεφαλαιοποίηση συνεπάγεται ένα ήπιο «κούρεμα» (bail - in) των επενδυτών (της τράπεζας), ενώ η κυβέρνηση μπορεί να αγοράζει μετοχές ή ομόλογα μόνο με όρους της αγοράς που έχουν εγκριθεί από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ.

ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΕΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ !!!

ΣΕ ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΛΠ.
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως έχει χάσει το ελληνικό Δημόσιο από υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής στις οποίες εμπλέκονται πολιτικοί, δικηγόροι, κατασκευαστές, εφοριακοί κ.λπ. Και αυτό καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να υποβαθμίσει τις εκθέσεις ελέγχου του ΣΔΟΕ σε απλά πληροφοριακά δελτία, τα οποία μάλιστα βρίσκονται ξεχασμένα σε ερμάρια των εφοριών. Οι εκθέσεις ελέγχου αν και απεστάλησαν στις εφορίες, παραμένουν ορφανές καθώς ουδείς ελεγκτής ασχολείται με τις υποθέσεις αυτές αν και έχουν «ψωμί», όπως αναφέρουν πρώην στελέχη του ΣΔΟΕ, αλλά και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Επί της ουσίας δεν έχει γίνει καμία προτεραιοποίηση των υποθέσεων και των εκθέσεων ελέγχου.

ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ !!!

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΚΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΤΛ. ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ
Δείτε τη λίστα με ποιες αποδείξεις εκπίπτουν και ποιες όχι !!!



Στη λίστα με τις δαπάνες που θα μετράνε για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου περιλαμβάνονται αγορές καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Αντιθέτως στο αφορολόγητο δεν θα μπορούν να περαστούν πάγιες δαπάνες κάθε νοικοκυριού.

Οι αγορές που θα χτίζουν αφορολόγητο είναι:

4 ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Αν δεν υπήρχε το δώρο Χριστουγέννων στους ιδιωτικούς υπαλλήλους και το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους η αγορά θα ήταν εντελώς νεκρή φέτος  !!!



Τις σημαντικότερες φορολογικές, ασφαλιστικές και εργατικές υποχρεώσεις των επιτηδευματιών όλων των επαγγελματικών κλάδων, έως τα τέλη του έτους, υπενθυμίζει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Συγκεκριμένα, τις τέσσερις επόμενες εργάσιμες ημέρες, ιδιώτες και επιχειρήσεις πρέπει να ανταποκριθούν σε συνολικές υποχρεώσεις, άνω των 4 δισ. ευρώ, «όσο δηλαδή ο μηνιαίος τζίρος της εορταστικής αγοράς του Δεκεμβρίου».

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΤΧΣ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ % ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ !!!

ΣΤΑ 36.602.014.271 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΧΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30/09/2016
Όσο αυξάνεται η συσσσωρευμένη ζημία και η χρηματοδότηση του ΤΧΣ με νέες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, που πραγματοποιούνται με δημόσιους χρηματοδοτικούς πόρους, αυξάνεται αναλογικά και ο συντελεστής (%) κουρέματος του κεφαλαίου των απαιτήσεων των τραπεζών, που διεκδικούμε οι δανειολήπτες του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ με την Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων και των Πιστωστικών μας Καρτών !!!



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :



Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΙΤ
Το σύγχρονο παιδομάζωμα είναι δυτικό, κρατικό και επιδοτούμενο. Γίνεται σε σκανδιναβικά κράτη και αλλού. Καταλήγει σε βίαιη διάλυση της οικογένειας και στην παιδική κακοποίηση. Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος, το οποίο δεν ανήκει στους πολίτες του. Υπουργός παιδείας δηλώνει ότι θέλει να κάνει ομοφυλόφιλα όλα τα παιδιά. Η παιδεία προωθεί την ιδέα επιλογής φύλου, την πρώιμη σεξουαλικότητα και την αποβλάκωση. Οι αντιδρώντες διώκονται ανηλεώς, σύμφωνα με το νόμο. Καλώς ορίσατε στην δημοκρατική κόλαση του 21ου αιώνα !!!


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Το υπουργείο που έχει σχέση με παιδιά στην Νορβηγία ονομάζεται “Βασιλικό Υπουργείο Παιδιών και Ισότητας κάθε μορφής σεξουαλικής διαφορετικότητας”. Οι σεξουαλικές μειονότητες στη Νορβηγία δεν είναι πλέον μειονότητες, οι κανονικοί φυσικοί (natural) άνθρωποι είναι σήμερα μειονότητα. Οι κοινωνιολόγοι έχοντας στην διάθεσή τους κάποια στοιχεία, διαπιστώνουν: το 2050 η Νορβηγία θα είναι πάνω από 70% homo-χώρα. Τι σημαίνει «homo», είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Άλλωστε, η Νορβηγία μα και άλλες δυτικές χώρες, νομιμοποίησε τουλάχιστον τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου. Από την άποψη αυτή, η πιο «προχωρημένη» χώρα είναι η Νορβηγία, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι μάλλον έννοιες παρωχημένες. Δεν είναι τυχαίο, ότι στη Νορβηγία ένα παιδί που γεννιέται σε μια φυσιολογική οικογένεια δεν μπορεί να προστατευτεί. 

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ+ΨΕΜΜΑΤΑ, ΜΥΘΟΙ+ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΠΕΙΝΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η Ελληνίδα που έζησε για δύο χρόνια στη Βόρεια Κορέα μιλάει για την αλήθεια που δεν λέγεται !!!



Στο αεροπλάνο επικρατεί απόλυτη ησυχία. “Καλώς ήρθατε στη γη των προγόνων μας”, η φωνή του πιλότου ακούγεται σοβαρή. Περάσαμε το τελευταίο σύνορο, πλέον έχουμε μπει στον εναέριο χώρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Γράφει ο Παπαοικονόμου-Σιδέρης Ματθαίος

Με τη φράση αυτή, η Φραγκίσκα Μεγαλούδη ξεκινά την περιγραφή των όσων έζησε και είδε για δύο χρόνια στην πιο απομονωμένη χώρα του κόσμου. Στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας ή αλλιώς Βόρεια Κορέα, όπως την ξέρουν οι περισσότεροι. Ένα όνομα σχεδόν μύθος για τον μέσο Δυτικό λόγω των περιορισμένων πηγών πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στη χώρα, αλλά και εξαιτίας των δυσμενών σχέσεων με τον υπόλοιπο κόσμο που χρωματίζει τα σχετικά δημοσιεύματα.

ΝΕΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ 200-500 ΕΥΡΩ: ΜΑΘΕ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ !!!

ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΠ Ή ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
Επίδομα ΟΑΕΔ 200-500 Ευρώ απο 1/1/2017: Ποιοι είναι οι 700.000 δικαιούχοι !!!




Το πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης του ΟΑΕΔ εφαρμόζεται πιλοτικά σε 30 δήμους και ωφελούνται περίπου 35.000 νοικοκυριά. Από 1/1/2017 το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επεκτείνεται παντού με αποτέλεσμα να υπολογίζεται ότι συνολικά θα έχουν οφέλη περίπου 700.000 άτομα !!!

Τα ποσά ξεκινούν από 200 ευρώ το μήνα και φτάνουν ως και τα 500 ευρώ το μήνα ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας. Λαμβάνονται υπόψη και περιουσιακά στοιχεία, αλλά και πιθανά εισοδήματα ανά έτος.

Από 1-1-2017 αρχίζει, σε πανελλαδικό επίπεδο, η κατάθεση των αιτήσεων για τo Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το επίδομα Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα δοθεί σε 700.000 δικαιούχους (εξασφαλίστηκαν 760 εκατ. ευρώ) που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το ανώτατο ποσό της εισοδηματικής ενίσχυσης αντιστοιχεί σε 200 ευρώ το μήνα για έναν ενήλικα και σε 400 ευρώ για τετραμελή οικογένεια. Οι αιτούντες θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση αυτοπροσώπως στα ΚΕΠ ή στις υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας των δήμων.


Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ MRB ΓΙΑ ΤΗ REAL NEWS: ΦΟΒΟΣ+ΟΡΓΗ+ΝΤΡΟΠΗ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ανησυχία, φόβος, οργή και ντροπή είναι οι λέξεις που εκφράζουν σήμερα, ενόψει της νέας χρονιάς, τον Ελληνα πολίτη, που δίνει πλέον μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη και αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια για την εργασία του !!!




Οι Ελληνες υποδέχονται το νέο έτος με μεγάλη απογοήτευση και απαισιοδοξία και με πολύ χαμηλές προσδοκίες, όπως προκύπτει από το «Βαρόμετρο», που δημοσιεύει για δεύτερη χρονιά η Realnews σε συνεργασία με την MRB.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ & ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΝΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ 95.000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Κατέρρευσε άλλη μια εκστρατεία πληρωμένης λάσπης κατά του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με μπροστινό καλοθελητή και ποινικό αυτοφωράκια τον υπόδικο γιατρό από τη Χαλκίδα ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, που τρομοκρατούσε τους δανειολήπτες διαδίδοντας ότι, κατά τις εκδικάσεις, έπρεπε δήθεν να πληρώσουν 750 ευρώ για δικαστικό ένσημο ο καθένας !!!



ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 23/12/2016
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
(Ν. 4446/2016)


Στο Φύλλο της 22ας Δεκεμβρίου 2016 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α’ 240/22-12-2016) δημοσιεύθηκε ο ν. 4446/2016, με τον οποίο επέρχονται τροποποιήσεις στον Πτωχευτικό Κώδικα, αλλά και σειρά μεταβολών που αφορά την καθημερινή άσκηση της δικηγορίας. Προς διευκόλυνση των μελών επισημαίνουμε τις παρακάτω σημαντικές αλλαγές: 
-           Κατάργηση του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές:
            Το πάγιο αίτημα των Δικηγορικών Συλλόγων μετά την τροποποίηση που είχε γίνει με τον ν. 3994/2011, έγινε δεκτό και πλέον δεν απαιτείται καταβολή δικαστικού ενσήμου τόσο για τις αναγνωριστικές αγωγές, όσο και για τις καταψηφιστικές που τρέπονται σε αναγνωριστικές.
            Ειδικά για τις καταψηφιστικές αγωγές στις εργατικές διαφορές το δικαστικό ένσημο μειώνεται στο 4 %ο (από 8%ο), όπου απαιτείται, ήτοι για τις αγωγικές αξιώσεις που υπερβαίνουν την καθ’ ύλην αρμοδιότητα του Ειρηνοδικείου.

SSL Certificates